Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Καθ΄ οδών το ΜΙΝΙ Roadster!..
* Μήκος αμαξώματος 3.714 mm

* Υφασμάτινη οροφή που θα λειτουργεί μηχανικά

* Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,6 lt με 175 PS

* Αναμένεται μέσα στο 2011

Αυτό είναι το πρωτότυπο Roadster που παρουσίασε η ΜΙΝΙ στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης, δίπλα στο Coupe Concept. Το όμορφο ανοιχτό μοντέλο ξεχωρίζει από το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και την αισθητά πιο επιθετική εξωτερική του εμφάνιση, σε σχέση με το γνώριμο μας Mini Convertible.
Αν εξαιρέσει κανείς την υφασμάτινη οροφή, η οποία θα λειτουργεί μηχανικά, αλλά και κάποιες μικρές διαφορετικές αισθητικές λεπτομέρειες, το Roadster είναι πανομοιότυπο με το Coupe. Βεβαίως, θα υπάρχουν και τα απαραίτητα roll bars πίσω από τα καθίσματα για την προστασία των επιβατών σε περίπτωση ανατροπής του οχήματος.
Και τα δύο αυτοκίνητα βασίζονται στο πάτωμα του «απλού» ΜΙΝΙ με κάποιες διαφοροποιήσεις.

Το μήκος του αμαξώματος είναι 3.714 mm, το πλάτος αγγίζει τα 1.683 mm και το ύψος τα 1.356 mm, ενώ η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φτάνει τα 250 lt.
Ενώ το Coupe εξοπλίζεται με το μοτέρ των 1,6 lt των 208 PS, το ίδιο με του Cooper John Works, το Roadster θα χρησιμοποιεί τον κινητήρα που φορά και το Mini Cooper S, τον επίσης υπερτροφοδοτούμενο 1,6 lt με τους 175 PS.

Τόσο το Coupe, λοιπόν, όσο και το Roadster αναμένεται να μπουν στην παραγωγή και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στο 2011. Μαζί και με το επερχόμενο Crossman SUV, η εταιρία μας ετοιμάζει δηλαδή τρία ολοκαίνουρια μοντέλα για τα επόμενα τρία χρόνια!

αναδημοσίευση από allostyle.blogspot


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory