Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009

Είναι αυτό το πέος του Ρασπούτιν?

Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι το 30 εκατοστών πέος του Ρασπούτιν και είναι το κορυφαίο έκθεμα του πρώτου Ρωσικού μουσείου που είναι αφιερωμένο στο σεξ.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του μουσείου στην Αγία Πετρούπολη, αλλά λάβετε υπόψιν ότι ο ίδιος έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι απλά και μόνο βλέποντας το πέος μπορεί να θεραπευτεί η ανικανότητα στους άντρες... (εγώ θα έλεγα ότι μάλλον το αντίθετο θα πετύχει.)
Η ερωτική αυτή έκθεση φιλοξενεί μια ποικιλία γλυπτών και πινάκων ζωγραφικής αλλά το πέος αυτό είναι η κύρια ατραξιόν. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του το σεξουαλικό όργανο του Ρασπούτιν από την δολοφονία του το 1916. Κανένα όμως δεν αποδείχθηκε ότι είναι αυθεντικό.
Ο ιδρυτής του μουσείου, Igor Knyazkin, δήλωσε περήφανος για το απόκτημα του: "Έχοντας αυτό το έκθεμα μπορούμε να σταματήσουμε να ζηλεύουμε την Αμερική, όπου φυλάσσεται το αναπαραγωγικό όργανο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Το πέος του Ναπολέοντα είναι μικρό και δεν μπορεί να σταθεί σε σύγκριση με το δικό μας των 30 εκατοστών".
Η αυθεντικότητα του πέους του Ναπολέοντα δεν έχει επίσης επιβεβαιωθεί, μολονότι ένα ζαρωμένο αντικείμενο που λέγεται ότι ανήκε στον Γάλλο ηγέτη πουλήθηκε σε έναν Αμερικανό ουρολόγο σε δημοπρασία, το 1977.
Πηγή: [link]
αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory