Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

Τα Λας Βεγκας θα είναι δυο...


Αμερικανός μεγαλοεργολάβος σκοπεύει να κατασκευάσει στα επόμενα δέκα χρόνια άλλο ένα Λας Βέγκας, αντίγραφο του κανονικού Λας Βέγκας στο νοτιοανατολικό Καζακστάν. Το νέο Λας Βέγκας υπολογίζεται ότι θα στοιχίσει 25 με 30 δισεκατομμύρια δολάρια. Στόχος του εγχειρήματος είναι να προσελκύσει τουρίστες απ' όλον τον κόσμο, από την Κίνα, τη Ρωσία, την Ινδία τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Τουρκία και την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της επένδυσης συγκαταλέγεται και ένα αεροδρόμιο που αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη του 2011. 5 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως και "περίπου 25 εκατομμύρια μέσα σε μια δεκαετία" είναι ο στόχος της εταιρίας κατασκευής.

Ο μαϊμού "παράδεισος του τζόγου", που θα φέρει το όνομα Οζ, θα μπορεί να υποδέχεται "μεταξύ 15-20 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως" και να φιλοξενεί 800.000 μόνιμους κατοίκους.

Το συγκρότημα θα κατασκευαστεί στην έρημο, σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από το Αλμάτι, την παλιά πρωτεύουσα του Καζακστάν. Θα διαθέτει 25 καζίνο, ξενοδοχεία με 42.000 δωμάτια, 275.000 κατοικίες και 1000 εστιατόρια.

αναδημοσίευση από troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory