Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Η κοκκινοσκουφίτσα xxx!!! (ακατάλληλο)
Ήτανε η κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος και πήγαινε στη γιαγιά της ... Στο δρόμο όμως βλέπει ένα λοφάκι γεμάτο παπαρούνες και σκέφτεται "Πόσο πολύ αρέσουν της γιαγιάς μου οι παπαρούνες...". Κόβει όλο το λόφο και ξεδιαλέγει τις καλύτερες... Πιο πέρα βλέπει κάτι τριαντάφυλλα..... "Αχ,πιο πολύ αρέσουν της γιαγιάς μου τα τριαντάφυλλα παρά οι παπαρούνες...". Πετάει τις παπαρούνες, κόβει όλο το λόφο τα τριαντάφυλλα και διαλέγει τα καλύτερα... Ακόμα πιο πέρα βλέπει ένα λόφο με μαργαρίτες και..

"Γαμώτο...Μαργαρίτες....Αυτές αρέσουν περισσότερο στη γιαγιά μου ...".
Πετάει βαριεστημένα τα τριαντάφυλλα ξηλώνει όλο το λόφο και (ως συνήθως) διαλέγει τις καλύτερες... Λίγο απομακρύνθηκε και είδε μια βερικοκιά... "Αχ πόσο πολύ τα τρώει η γιαγιά μου τα βερίκοκα...Αλλά δεν μπορώ να σηκώνω μαζί και τα λουλούδια και τα βερίκοκα...". Πετάει τα λουλούδια,κόβει όλα τα βερίκοκα διαλέγει τα καλύτερα και φεύγει... κ.ο...κ. κ...ο.κ. κ.ο.. .κ. κ...ο.κ. κ.ο...κ . κ...ο.κ . κ.ο...κ. κ...ο.κ. κ.ο.κ. κ.ο.κ.

Ώσπου ..μια στιγμή εμφανίζεται ο λύκος (επιτέλους!)..
"Λοιπόν κοκκινοσκουφίτσα άκου πως έχουν τα πράγματα... 'Η θα σε γαμήσω ή θα σε φάω....Διάλεξε.." Και σκέφτεται η κοπελιά... "αν με φάει δεν θα πάω στις γιαγιάς μου και δεν θα τις δώσω τα πράγματα.." "Γάμησέ με !" αναφώνησε η κοκκινοσκουφίτσα... Και όπως κι έγινε..Τελείωσε ο λύκος ,πάει να φορέσει το τζιν του αλλά η κοκκινοσκουφίτσα ήθελε κι άλλο.. Τελειώνει και η δεύτερη .... "Κι άλλο" "Κι άλλο" "Κι άλλο" αλλά ο λύκος ήτανε γέρος και δεν μπορούσε πολύ και πέθανε.......... Ποίο είναι το ηθικό δίδαγμα αυτού του "διηγήματος"...???

Η πουτάνα η γυναίκα καταστρέφει και τη χλωρίδα και την πανίδα.....

αναδημοσίευση από okokoras.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory