Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009

Τελικά στο iPhone υπάρχει μια εφαρμογή για όλα...
Το App Store είναι το περισσότερο επιτυχημένο online κατάστημα πώλησης εφαρμογών για μια πλατφόρμα και η επιτυχία του, σύμφωνα με την Apple, έχει να κάνει με το ότι οι χρήστες θα βρουν μια εφαρμογή για τα πάντα στις 20 κατηγορίες του. Βλέποντας τις δύο εφαρμογές παρακάτω, μάλλον έχουν δίκιο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την αεροπορική εταιρεία Virgin Atlantic η εφαρμογή Flying Without Fear η οποία κοστίζει 4,99 δολάρια και είναι ένα μικρό σεμινάριο για όσους πρόκειται να πετάξουν με το αεροπλάνο, αλλά φοβούνται τα αεροπλάνα.
Περιλαμβάνει ένα video που τους ενημερώνει που να δώσουν σημασία και περιγράφοντας
την διαδικασία της πτήσης έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι.

Οι κατασκευαστές της εφαρμογής έχουν προβλέψει πως μπορεί τελικά μόλις μπείτε στο αεροπλάνο να σας πιάσει πανικός.

Ανοίγετε την εφαρμογή και πατάτε το κουμπί πανικού που έχει, τότε σας δίνει οδηγίες για ασκήσεις αναπνοής με τις οποίες θα ηρεμήσετε.

Άλλη μια εφαρμογή που κυκλοφόρησε πρόσφατα και κοστίζει μόλις 0,99 δολάρια, προωθεί το ... αθλητικό πνεύμα ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεστε να χάσετε πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του iPhone σας.

Tο όνομα αυτής Million Tap Challenge και σωστά φαντάζεστε, είναι ο απόλυτος διαγωνισμός χάσιμου χρόνου αφού έχει ως στόχο ούτε λίγο, ούτε πολύ να κάνετε TAP στην οθόνη του iPhone ένα εκατομμύριο φορές.

Το απίστευτο είναι πως υπάρχει διαγωνισμός παγκοσμίου εμβέλειας για αυτή την εφαρμογή και ήδη χρήστες ανά τον κόσμο σπάνε ο ένας τα ρεκόρ του άλλου.

Η κίνηση στο App Store αυξάνεται συνέχεια, όπως αυξάνονται και οι εφαρμογές για κάθε ενδιαφερόμενο. Πριν από λίγο καιρό, η Apple καυχήθηκε ότι οι εφαρμογές στο App Store ξεπερνούν τις 70.000. Τώρα αυτό το νούμερο μοιάζει πολύ μικρό, αν το συγκρίνει κανείς με τις 100.000 εφαρμογές που υπάρχουν πλέον στο online μαγαζί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η Apple, η καθημερινή κίνηση ανέρχεται σε 10.000 downloads.
αναδημοσίευση από
clopyandpaste.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory