Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009

APKAS


Όχι στα βαθιά APH


Κυκλοφορούν σκυλόψαρα.........

Γιάννη Σ. πολλά παράπονα ακούω ότι κανεις για το service...


Ελπίζω να εγκρίνεις το καινούριο προσωπικό.......Όσο για το φίλο μας τον Γιάννη τον Φυσικό


ελπίζουμε να μας κάνει την τιμή και να
εγγραφει και αυτός

με την σειρά του
.....και δεν θα χάσει

ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΕΣ Αντώνη.......
Τι να σε κεράσουμε ???????

Ανετος στα ταξίδια


Αν η ναυτία καταλαμβάνει το στομάχι σου κάθε φορά που πετάς με αεροπλάνο και απειλεί να το πάει στην Ουγκάντα, έλεγξε το χάπι κατά της ναυτίας που παίρνεις πριν από την πτήση.

Σε πρόσφατη μελέτη ειδικών του αμερικανικού στρατού, η δημοφιλής δραμαμίνη αποδείχθηκε πολύ λιγότερο αποτελεσματική από μία άλλη ουσία, που χορηγείται για τον ίδιο λόγο. Στρατιώτες που έλαβαν δραμαμίνη πριν από μία προσομοίωση πτήσης με ελικόπτερο είχαν διπλάσιες πιθανότητες να αισθανθούν ναυτία σε σύγκριση με όσους έλαβαν ένα πιο ισχυρό φάρμακο, την προμεθαζίνη. Ζήτα από το γιατρό σου να συνταγογραφήσει προμεθαζίνη σε δόση των 25 mg. «Πάρε το φάρμακο 30-60 λεπτά πριν από την απογείωση και μετά από 8-12 ώρες - εάν χρειαστεί» συστήνει ο επικεφαλής των ερευνητών Αρθουρ Εστράντα, ο οποίος προσθέτει ότι είναι καλύτερο η λήψη του φαρμάκου να γίνεται μαζί με καφέ. «Η καφεΐνη θα προλάβει την υπνηλία που φέρνει η προμεθαζίνη».

Πηγή mens health

Καθαροί Ουρανοί


Για να μην έχεις ναυτία στην πτήση, κάνε μπάνιο πριν πας.

Αυτό αναφέρει νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο έντυπο Environmental Science and Technology. Ερευνητές μελέτησαν 32 άτομα κατά τη διάρκεια προσομοίωσης τετράωρης πτήσης και ανακάλυψαν ότι συστατικά των ελαίων του δέρματος αλληλεπιδρούσαν με το όζον στην καμπίνα, με αποτέλεσμα την παραγωγή χημικών υποπροϊόντων στον αέρα. Την ίδια στιγμή οι πιο άπλυτοι επιβάτες εμφάνιζαν ενοχλήσεις στο λαιμό και στη μύτη, πονοκέφαλο κι άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με την πτήση. «Οι συνθήκες έμοιαζαν σε μεγάλο βαθμό με εκείνες του συνδρόμου του "άρρωστου κτιρίου", που προκαλείται από την έλλειψη φρέσκου αέρα, κυρίως σε κτίρια γραφείου» αναφέρει ο ερευνητής Τσαρλς Γουέσλερ. Πρόσεξε όμως: η κολόνια χειροτερεύει την κατάσταση.

Πηγή mens health

50 χρόνια ζώνη ασφαλείας


50 χρόνια πρωτοπορίας γιορτάζει σήμερα η Volvo, αφού στις 13 Αυγούστου του 1959 το πρώτο όχημα με ζώνη ασφαλείας τριών σημείων πέρασε τη γραμμή παραγωγής. Το μοντέλο ήταν ένα Volvo PV544.
Τη της ζώνη ασφαλείας τριών...
σημείων την είχε ο Nils Bohlin, ο οποίος τη δεκαετία του 1950 ανέλυσε τις δυνάμεις που ασκούνται στην περίπτωση μιας σύγκρουσης. Πράγμα εύκολο για τον Bohlin αφού πριν δουλέψει στη Volvo εργαζόταν ως μηχανικός αεροσκαφών και πιο συγκεκριμένα στον τομέα του σχεδιασμού των εκτινασσόμενων καθισμάτων των πιλότων, οπότε είχε πολύ καλή αντίληψη των δυνάμεων που ασκούνται στο ανθρώπινο σώμα και του τρόπου με τον οποίο αυτό πρέπει να προστατευθεί. Πρέπει πάντως να τονίσουμε ότι και πριν από την ζώνη ασφαλείας των τριών σημείων της Volvo υπήρχαν άλλες λύσεις όπως η ζώνη ασφαλείας δύο σημείων που είχε από το 1958 η Saab

http://vehicle-news.blogspot.com

Γλείψε τις πληγές σου


Σύντομα θα αρχίσουν να τρέχουν τα σάλια των υπευθύνων των φαρμακευτικών εταιρειών.

Ερευνητές ανακάλυψαν την οπιορφίνη, ένα χημικό στο ανθρώπινο σάλιο το οποίο είναι αποτελεσματικό ενάντια στον πόνο. Αφού την ενέχυσαν σε ποντίκια, οι επιστήμονες είδαν ότι η ουσία είχε αποτελεσματικότητα ενάντια στον πόνο αντίστοιχη με έξι δόσεις μορφίνης. Δεδομένης της ισχυρής επίδρασής της στο νευρικό σύστημα μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη αναισθητικών φαρμάκων νέας γενιάς.


Πηγή mens health

GOOD MORNING ......BOYS


Θέλεις να κόψεις τον καφέ;


Θέλεις να κόψεις τον καφέ; Ξανασκέψου το γιατί μπορεί να γίνει η ασπίδα σου ενάντια στον καρκίνο του δέρματος.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η καφεΐνη μπορεί να σε προστατεύσει από αυτόν τον καρκίνο, χωρίς να ξέρουν την αιτία. Νέα έρευνα μπορεί να εξηγήσει το γιατί. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η καφεΐνη προκαλεί την αυτοκαταστροφή κυττάρων που έχουν φθαρεί και μπορεί να γίνουν καρκινικά. Οι ερευνητές πειραματίζονται και με την εφαρμογή καφεΐνης απευθείας στο δέρμα που φαίνεται ότι καταστέλλει την ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος έως και 72% σε ποντίκια. Οι μελέτες σε ανθρώπους προχωρού

Πηγή mens health

Οι ηλικιωμένοι που πίνουν μέτριες ποσότητες αλκοόλ έχουν λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν άνοια


Οι ηλικιωμένοι που πίνουν μέτριες ποσότητες αλκοόλ έχουν λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν άνοια, υποδεικνύει αμερικανική έρευνα.

Οι επιστήμονες βρήκαν ότι τα άτομα που έπιναν 8-14 μονάδες αλκοόλ την εβδομάδα είχαν 37% χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης της νόσου. Ωστόσο, σε όσους ξεπερνούσαν τις 14 μονάδες, ο κίνδυνος ήταν διπλάσιος.

Η έρευνα του Wake Forest University παρουσιάστηκε στο Διεθνές Συνέδριο για τη Νόσο Αλτσχάιμερ.

Οι Αμερικανοί ερευνητές πραγματοποίησαν τη μελέτη τους σε δείγμα 3.069 ατόμων ηλικίας 75 και άνω. Στην έναρξη της εξαετούς έρευνας, οι 2.587 συμμετέχοντες δεν εμφάνιζαν καμία ένδειξη της νόσου, ενώ οι υπόλοιποι παρουσίαζαν ελαφρά μείωση των νοητικών ικανοτήτων τους. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, 523 εκ των υγιών εθελοντών εκδήλωσαν άνοια.

Οι ερευνητές έλαβαν υπόψη τους παράγοντες όπως κάπνισμα, κατάθλιψη και κοινωνική δραστηριοποίηση, και διαπίστωσαν ότι ένα έως δύο ποτά την ημέρα συνδέονταν με 37% χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας μεταξύ των υγιών συμμετεχόντων. Ωστόσο, σε όσους είχαν ήδη εμφανίσει σημάδια της νόσου, η κατανάλωση αλκοόλ συσχετίστηκε με επιδείνωση της ασθένειας.

Μεταξύ των εθελοντών, οι τέσσερις στους δέκα δεν έπιναν αλκοόλ, οι τέσσερις στους δέκα έπιναν έως 7 ποτά την εβδομάδα, ένας στους δέκα κατανάλωνε 8-14 ποτά και ένας στους δέκα έπινε περισσότερο από 14 ποτά την εβδομάδα.

Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν γιατί η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ ωφελεί τον εγκέφαλο. Η επικεφαλής της έρευνας, Dr Kaycee Sink, αναφέρει ότι υπάρχουν αρκετοί πιθανοί λόγοι, όπως οι ευεργετικές επιδράσεις του αλκοόλ στην καλή χοληστερόλη και η απελευθέρωση ακετυλοχολίνης, μίας χημικής ουσίας που παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της μνήμης.

Πηγή mens health

Αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης”: Τα λέιζερ παρενόχλησαν 27 φορές τα αεροπλάνα!


Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά παρενοχλήσεων αεροσκαφών με λέιζερ στον κρατικό αερολιμένα Ηρακλείου. Η διοίκηση του «Νίκος Καζαντζάκης»...

που έχει καταμετρήσει 27 (!) σχετικές καταγγελίες πιλότων, έχει ενημερώσει την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και την εισαγγελία Ηρακλείου για το θέμα, καθώς χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρό και επικίνδυνο για την ασφάλεια των πτήσεων.

εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

"Τυφλοί" απέναντι στους επικίνδυνους κομήτες


Η NASA δε διαθέτει πόρους για να παρακολουθεί επικίνδυνους για τη Γη κομήτες
Περίπου 100.000 αστεροειδείς και κομήτες εκτιμάται ότι βρίσκονται κοντά στη Γη, από τους οποίους οι 20.000...
σύμφωνα με τους επιστήμονες – υπάρχει κίνδυνος να συγκρουστούν με τη Γη.

Το 2005, το Κογκρέσο διέταξε τη διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA) να παρακολουθεί το 90% των κοντινών στη Γη αστεροειδών διαμέτρου 140 μέτρων και μεγαλύτερης ως το 2020.

Ωστόσο, σύμφωνα με μελέτη της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, η NASA δε διαθέτει κεφάλαια για να παρακολουθεί τους κοντινούς μεγάλους αστεροειδείς, αφού για τη συγκεκριμένη αποστολή δεν προβλέφθηκε χρηματοδότηση.


www.skai.gr

E να μου χαθείτε
Δεν πάτε για ύπνο έέέέέέ ????Δεν ντρέπεστε μεγάλα παιδιά.....E να μου χαθείτε ηδονοβλεψίες....Aντε γεια και καληνύχτα .....
Kοιμηθείτε ήσυχοι σήμερα γιατί ο "ΛΥΚΟΣΚΥΛΟΣ" θα σας φυλάει

Post to the pilot


Dont fuck up the landing

from the cockpitΑπίστευτες φωτογραφίες ..... που πιστεύω ότι θα σας αφήσουν άφωνους όπως άφησαν και εμενα..............

jetpack

Από την ηλικία των δεκαπέντε ετών Glenn Martin είχε την σκέψη ενός ιδιωτικού gadget που θα επιτρέψει να κινηθεί στον αέρα.
Ξεκίνησε να εκπληρώσει το όνειρό του, όταν ήταν 20 χρονών και πήρε 27 χρόνια για τη δημιουργία μιας συσκευής jetpack από το μηδέν.
O Glenn Martin δεν ήταν μόνος του για την επίτευξη αυτού του δύσκολου εγχειρήματος. Οι Φίλοι του και η οικογένειά του τον βοήθησαν, και τον ενθάρρυναν και μάλιστα είχαν το θάρρος να δοκιμάσουν το gadget.
Ο γιος του ο Harrison είναι ο κύριος δοκιμαστής πιλότος. Στα 16 του είχε μάθει να πετάει πριν αυτός μάθει να οδηγεί. Ο Harrison ήταν επίσης εκείνος που πέταξε με το jetpack στα αέρα στην επίδειξη στο Oshkosh.
Μην σκεφτείτε ότι είναι κάτι από επιστημονική φαντασία .
Δεν έχει κινητήρα τζετ.
Eίναι μια πολύ συνηθισμένη μηχανή εσωτερικής καύσης.
Πλήρως εξοπλισμένo το jetpack, ζυγίζει περίπου 110 κιλά.
Για να αυξηθεί η ασφάλεια και η σταθερότητα, το κέντρο της μάζας βρίσκεται στο χαμηλότερο δυνατό σημείο.
Δημιουργεί ένα είδος εκκρεμές .
To jetpack είναι επίσης εξοπλισμένο με αποσβεστήρες κραδασμών για ομαλότερη προσγείωση και λιγότερους κραδασμούς, καθώς και ένα μικρό αλεξίπτωτο σε περίπτωση ανάγκης.
O Glen Martin επιβεβαιώνει ότι δεν είναι υπερβολικά περίπλοκο για να το χειριστείτε.
Για να δείτε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πρόσφατη εφεύρεση θα πρέπει να το συγκρίνει με άλλα jetpacks.
Σχεδόν κανένα από αυτα δεν θα μπορούσε να παραμεινει στον αέρα για περισσότερο από λίγα λεπτά.
Tου κ. Μάρτιν μπορούν να πετούν για μισή ώρα.
Σχετικά με τις ικανότητές τους λέει ότι δεν έχουν εξαντλήσει τα όρια , αλλά προτού προχωρήσει σε πώληση,το jetpack θα αντιμετωπίσει μια τεράστια δοκιμασία για να φτάσουν στο ύψος των 500 ποδών που είναι περίπου 140 μέτρα.
Αν όλα θα είναι OK, τότε θα δούμε αυτό το jetpack στα καταστήματα για 100000 δολάρια το 2009.

Το πιο ακριβό ποδήλατο του κόσμου


Οποιος πει οτι δε θα ήθελε αυτό το ποδήλατο δε θα λέει αλήθεια. Ακόμα και αν δε σας αρέσει να κάνατε ποδήλατο αυτό ειναι ένας μικρός θησαυρός. Το έφτιαξε η εταιρεία Aurumania σε 10 μόλις συλλεκτικά κομμάτια και η τιμή του εινα περίπου 60,000 ευρώ. Αν αναρωτιέστε γιατι έχει τόσα πολλά να σας πούμε. Το ποδήλατο αυτό ειναι όλο καλυμμένο με φύλα χρυσού και δέρμα ενώ σε όλο του το σώμα θα βρείτε και 600 κρύταλα Swarovski . Πολυτέλεια για ένα ποδήλατο που μάλλον ειναι άχρηστη αλλά ποιον θα ενοχλούσε να το έχει;

Ανέκδοτο


Ένα μικρό αγόρι ρωτάει τον πατέρα του:
- Μπαμπά είμαι έξυπνος;
- Εεε, μα ναι παιδί μου...;! απαντά έκπληκτος ο πατέρας.
- Και από που πήρα όλη μου την εξυπνάδα;...
- Εεε, λοιπόν πρέπει να την πήρες όλη από την μαμά σου, γιατί, εγώ έχω ακόμη την δική μου...!
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory