Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009


Και για τον μπαμπά του Λευτεράκη όλα τα υπόλοιπα...... Τα χάπια σου για την χοληστερίνη τα πήρες ?? Γιατί αυτά φιλε μου είναι γάλακτος
ένα ελαφάκι για το Λευτεράκη......

βρε κάτι μου θυμίζεις εσύ , κάτι μου θυμίζεις

Βάλε τα γυαλιά στο κρύωμα


Εάν είσαι κρυωμένος ή έχεις γρίπη, αποχωρήσου για λίγο τους φακούς επαφής και φόρα ξανά τα γυαλιά της μυωπίας σου. Αυτό σε συμβουλεύει ο Ουίλιαμ Μπέντζαμιν, καθηγητής οπτομετρίας στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Οταν έχεις παραδοθεί σε ιούς όπως του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης, τα μάτια σου λειτουργούν διαφορετικά -είναι πιο ξηρά, οι κερατοειδείς χιτώνες μπορεί να εμφανίζουν οίδημα- με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις από μόλυνση των ματιών. Το να φοράς φακούς επαφής δυσχεραίνει την κατάσταση και γι αυτόν το λόγο είναι προτιμότερο σε δύσκολες ημέρες σαν κι αυτές να φοράς τα γυαλιά σου. Εάν πάλι είναι αδύνατον να ζήσεις χωρίς τους φακούς σου, φρόντισε να τους καθαρίζεις πολύ καλά και προτίμησε φακούς μίας χρήσης.


Πηγή mens health

Ενα ποτηράκι φτάνει


Η βότκα μπορεί να σε ωφελήσει το ίδιο με το κρασί αν αρκεστείς σε ένα ποτήρι. Οι επιστήμονες μελέτησαν δεκατρείς υγιείς εθελοντές (επτά άνδρες κι έξι γυναίκες) και είδαν ότι τόσο ένα ποτήρι κόκκινο κρασί όσο κι ένα ποτήρι αλκοολούχου ποτού είχαν ακριβώς το ίδιο καλό αποτέλεσμα στον οργανισμό σε ό,τι αφορούσε τον κιρκάδιο ρυθμό, τη δραστηριότητα του συμπαθητικού νευρικού συστήματος και τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι μετά από ένα ποτήρι, τα αγγεία χαλάρωναν και είχαν μεγαλύτερη δυνατότητα διαστολής. Οταν όμως τα ποτηράκια γίνονταν δύο, η εικόνα άλλαζε προς το χειρότερο. Ο κιρκάδιος ρυθμός και η ποσότητα του αίματος που αντλούσε η καρδιά αυξανόταν. Αυτά τα συμπτώματα έχουν συνδεθεί με υπέρταση, καρδιακή ανεπάρκεια κι αιφνίδιο θάνατο.

Πηγή mens health

Γίνε ασπροδόντης


Κάνε λεύκανση στα δόντια σου τώρα και δεν αποκλείεται στο μέλλον να γλιτώσεις τη μασέλα. Η νέα γενιά λευκαντικών μπορεί να προλάβει την ευαισθησία των δοντιών και να δυναμώσει το σμάλτο τους. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο έντυπο της Αμερικανικής Οδοντιατρικής Εταιρείας, τα λευκαντικά που περιέχουν άμορφο φωσφορικό ασβέστιο μειώνουν την ευαισθησία των δοντιών και τη φθορά του σμάλτου κατά 40% συγκριτικά με τα παραδοσιακά λευκαντικά. Οι περισσότερες λευκάνσεις καθαρίζουν το λεκέ από τους πόρους του σμάλτου αφήνοντας τα δόντια ευπρόσβλητα στη ζέστη, το κρύο και τα βακτηρίδια. «Τα νέα λευκαντικά φράσσουν αυτούς τους πόρους» αναφέρει ο συγγραφέας της μελέτης Frederick Eichmiller. Ζήτα από κάνα φίλο να σου φέρει από την Αμερική το Nite White Whitening Gel (300$).

Πηγή mens health
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory