Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

Πληκτρολόγια


Η δακτυλογράφηση μπορεί να προστατεύσει τους καρπούς σου.

Σουηδοί ερευνητές βρήκαν ότι οι άνθρωποι που περνούσαν τέσσερις ή περισσότερες ώρες στο Διαδίκτυο είχαν τις μισές πιθανότητες να αναπτύξουν το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα από αυτούς που «χτυπούσαν» το πληκτρολόγιο λιγότερο από μισή ώρα την ημέρα. Οι ήπιες κινήσεις, όπως η δακτυλογράφηση, μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο οιδήματος, κάτι που με τη σειρά του μειώνει την πίεση στους ιστούς του χεριού.

Πηγή mens health

Avatar


Το Δεκέμβριο θα βγει στις αίθουσες η νέα δουλειά του James Cameron (τιτανικός) που λέγεται Avatar. Πρόκειται για μια πολυαναμενόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των φανατικών του είδους. Ανθρωποι πάνε να εξερευνήσουν έναν μαγευτικό και επικίνδυνο πλανήτη και χρησιμοποιούν avatars, για μη φαίνονται οτι ειναι γήινοι. Η ταινία μοιάζει λίγο με ηλεκτρονικό παιχνίδι αφού σχεδόν τα πάντα ειναι εξωπραγματικά και φανταστικά
..... πίσω μου σε έχω σατανά .....


Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρα

Πώς να μοιράσετε 400.000 Ευρώ στην μέση

Η ΜΑΝΤΙΛΑ ΜΑΝΤΙΛΑ.... & ΤΟ STRING STRING

Aλλο ένα πείραμα του ΤΟΤΟΎ (μετά τα καραβάκια για παραγάδι http://aeromodelling-agapitos.blogspot.com/)που αυτή την φορα έχει να κάνει με "πυραυλομοντελισμο" , πέτυχε.......

Πως περνάει η ώρα έτσι ?

ώστε έτσι APH..... Πήγατε πάλι στου ΦΡΑΓΚΊΣΚΟΥ την ταβέρνα (ΑΎΡΑ) , στο Kαλαμάκι και φάγατε του σκασμού , να υποθέσω , έέέ ?


Και επειδή ούτε και σήμερα δεν θέλουμε να σας αφήσουμε παραπονούμενους...
...απολαύστε τα κορίτσια

(Λευτερη βγάλε τα χερια από της τσέπες)

ΠΡΟΣΚΛΗΤΉΡΙΟ ΓAΜΟΥ

SAKHS whats UP

Αφιερωμένο εξαιρετικά στο φίλο μου τον APΙΣΤΟ Aργησες αλλα έμαθες

κάποιος να φωνάξει τον APH αμέσως ....
Υπάρχει πρόβλημα....

Ο Dr. Cuervo


Το βασικό συστατικό της τεκίλας μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του καρκίνου. Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γκουανταλαχάρα, το blue agave (κάκτος από τον οποίον προέρχεται ο χυμός της τεκίλας) μπορεί να ταξιδέψει στο στομάχι χωρίς να καταστραφεί από τα όξινα υγρά του. Οι γιατροί θα χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη φυτική ουσία ως όχημα για την πιο αποτελεσματική μεταφορά των θεραπειών για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Οι κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγα χρόνια.

Πηγή mens health

Στάζε μέλι


Πέτα την αλοιφή με αλόη για τα εγκαύματα - το μέλι αποδεικνύεται αποτελεσματικότερο στις περιπτώσεις εγκαυμάτων. Ανασκόπηση 15 διαφορετικών ερευνών έδειξε ότι εγκαύματα τα οποία επαλείφθηκαν με μέλι επουλώθηκαν έως και τέσσερις ημέρες γρηγορότερα. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που βοηθούν τη «φωτιά να σβήσει», καθώς και αντιβακτηριακή δράση που προλαμβάνει τις μολύνσεις. «Το μέλι μειώνει γρήγορα τον πόνο, προάγει την επούλωση και προλαμβάνει περαιτέρω βλάβες» αναφέρει ο P.C. Molan, συγγραφέας της μελέτης. Την επόμενη φορά που θα ακουμπήσεις αναμμένο μάτι, πάγωσε το σημείο με κρύο νερό, άπλωσε μέλι σε μία γάζα και τοποθέτησέ τη στο έγκαυμα. Κάνε αλλαγή δύο φορές την ημέρα

Πηγή mens health

Ο γύφτος


Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού. Φωνάζει λοιπόν ένα μηχανικό και τον βάζει να του κτίσει ένα ίδιο ακριβώς σπίτι. Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει το γιατρό. - Γιατρέ - γιατρέ! - Τι είναι ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός Να του λέει ο γύφτος: - εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις αλλά εγώ είμαι ίδιος με σένα γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι! - Αποκλείεται του λέει ο γιατρός γιατί δεν έχουμε τα ίδια έπιπλα... Σκυλιάζει ο γύφτος παραγγέλνει τα ίδια ακριβώς έπιπλα με του γιατρού και ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι - Γιατρέ - γιατρέ ίδιο σπίτι έχουμε ίδια έπιπλα είμαι ίδιος με σένα. - Τι λες ρε παλιόγυφτε του λέει ο γιατρός έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο;; και του δείχνει μια πολυτελή MERCEDES που είχε στο γκαράζ. Σκυλιάζει ο γύφτος βάζει γραμμάτια παίρνει δάνεια και αγοράζει μια ακριβώς ίδια MERCEDES και βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι. - Γιατρέ - γιατρέ! - Τι θες ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός - Είμαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από σένα! - Γιατί ρε; του λέει ο γιατρός - Να του λέει ο γύφτος έχουμε ίδιο σπίτι ίδια έπιπλα και ίδιο αυτοκίνητο συμφωνείς; - Συμφωνώ αλλά από που και ως που είσαι καλύτερος από μένα; του λεει ο γιατρός - Γιατί εγώ έχω γείτονα γιατρό ενώ εσύ έχεις γείτονα ΓΥΦΤΟ!

IBM: Στη δομή του DNA το μέλλον των επεξεργαστών


Η IBM αναζητά στη δομή του ανθρώπινου DNA το σχεδιασμό της επόμενης γενιάς μικροσκοπικών επεξεργαστών. Η αμερικανική εταιρεία υπολογιστών ανακοίνωσε τη συνεργασίας της με ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, για την κατασκευή νέων μικροτσίπ που θα...
μιμούνται τον τρόπο δίπλωσης των μορίων του DNA, στοιχείο που θα επιτρέψει την δημιουργία μικρότερων και πυκνότερων επεξεργαστών.

«Είναι ο τρόπος δημιουργίας ηλεκτρονικών συσκευών του μέλλοντος», δήλωσε ο Μπιλ Χίνσμπεργκ, διευθυντής του ερευνητικού κέντρου της IBM στην Καλιφόρνια. «Πρόκειται για έναν πιθανό τρόπο κατασκευής συσκευών στη νάνο-κλίμακα. Η αγορά ήταν πάντοτε προσανατολισμένη προς τη σμίκρυνση της κλίμακας, λόγω των νέων δυνατοτήτων που ανοίγονται σε μια τέτοια εξέλιξη».

Ένα από τα δόγματα της βιομηχανίας είναι ο γνωστός Νόμος του Μουρ, σύμφωνα με τον οποίο ο αριθμός των επεξεργαστών που χωρούν σε έναν υπολογιστή διπλασιάζεται κάθε δύο χρόνια, επιτρέποντας έτσι την κατασκευή μικρότερων και ισχυρότερων συσκευών.

Η πιο κοινή μέθοδος κατασκευής επεξεργαστών είναι η λιθογραφία, που έχει επιτρέψει τη δημιουργία τεχνολογικών προϊόντων μεγέθους μόλις 22 νανόμετρων. Με τη νέα μέθοδο που ερευνά η IBM, οι επεξεργαστές θα μπορούν να μειωθούν έως 6 νανόμετρα. «Από ένα σημείο και μετά, γίνεται πολύ δύσκολο να γίνουν μικρότεροι», επεσήμανε ο Μπαρνέτ. Πάντως, μια τέτοια εξέλιξη σημαίνει ότι οι επεξεργαστές θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ.

totefteri.blogspot.com

Νέα κονσόλα PS3


Η Sony Entertainment ανακοίνωσε ότι μειώνει τις τιμές της κοσνόλας του Playstation 3, σε μια προσπάθεια να κερδίσει έδαφος έναντι των ανταγωνιστών της. Στην Ευρώπη θα κοστίζει πλέον 299 ευρώ, στις ΗΠΑ 399 δολάρια και στη Βρετανία 245 λίρες...
Εν τω μεταξύ το επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα κονσόλα της εταιρίας η οποία θα είναι μικρότερη, ελαφρύτερη και θα διαθέτει σκληρό δίσκο 120GB.

Ο επικεφαλής της Sony Entertaintment, Καζ Χιράι, τόνισε ότι η νέα κονσόλα «θα είναι εξίσου λειτουργική και με τα χαρακτηριστικά του παλιού PS3, αλλά 32% μικρότερη, 36% ελαφρύτερη και θα καταναλώνει 34% λιγότερη ενέργεια» εξήγησε.

H ανάπτυξη του PlayStation 3 έχει περιοριστεί το τελευταίο διάστημα, λόγω της υψηλής τιμής.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory