Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2009
καλημέρα φίλοι μου

Δευτερα .., Τρίτη .., Τεταρτη .., Πέμπτη .., Παρασκευή & ................Σαββατοκύριακο................

εν όψη του σημερινού mats
τι θα δούμε πάλι σήμερα

για σου ρε γορίλα με τις μπούκλες σου

PlayStation 3


Πήγαινε στη σελίδα της κονσόλας που αναφέρει «δίκτυο» (network) και κλίκαρε το εικονίδιο «Folding@home». Αυτή η κίνηση στέλνει σήμα στους υπολογιστές του Στάνφορντ να φορτώσουν μέσω του Ιντερνετ στο σύστημά σου τμήματα μίας τεράστιας μαθηματικής εξίσωσης. Οταν το PS3 σου θα είναι ανενεργό, θα στρέφει την επεξεργαστική δύναμή του στην εξίσωση και θα στέλνει τα αποτελέσματα στο Στάνφορντ. Οι απαντήσεις θα βοηθήσουν στο να προσδιοριστεί με ποιον τρόπο οι πρωτεΐνες εμφανίζουν βλάβες οδηγώντας πιθανότατα στην ανάπτυξη νέων θεραπειών για τις νόσους Αλτσχάιμερ.

Πηγή mens health

Φάε γλιστρίδα


Την επόμενη φορά που βρίσκεσαι στη δουλειά κι ενώ πνίγεσαι ο εγκέφαλός σου έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, κάνε ένα διάλειμμα, άσε τη δουλειά και πιάσε κουβέντα με τους συναδέλφους σου. Μία δεκάλεπτη συζήτηση μπορεί να σε κάνει εξυπνότερο, αναφέρουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, οι οποίοι είδαν ότι φοιτητές που συζητούσαν ένα κοινωνικό θέμα πριν από την υποβολή τους σε τεστ μνήμης και πνευματικής εγρήγορσης είχαν πολύ καλύτερα σκορ σε σύγκριση με άλλους που δεν είχαν πιάσει κουβέντα. Ο επικεφαλής των ερευνητών, Οσκαρ Ιμπάρα, αναφέρει ότι η κοινωνική αλληλεπίδραση ενεργοποιεί δομές του εγκεφάλου, κυρίως στους πρόσθιους λοβούς, οι οποίες μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε και να διαχωρίζουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε.

Πηγή mens health

Κατάρριψε το Mύθο


Μη στηρίζεσαι στην κατανάλωση βιταμίνης C και ψευδαργύρου για να ξεφορτωθείς το κρυολόγημα. Νέα ανασκόπηση μελετών που δημοσιεύθηκε στο έντυπο Clinical Infectious Diseases έδειξε ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για το αν ο ψευδάργυρος διαθέτει αντιικές ιδιότητες, καθώς και ιδιότητες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Παράλληλα, μελέτη από τη Φινλανδία που περιλάμβανε 11.000 άτομα έδειξε ότι η λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης C δεν προσφέρει τίποτα στην πρόληψη του κρυολογήματος. Μία εξαίρεση παρατήρησαν οι ερευνητές: τα άτομα που γυμνάζονταν εντατικά σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες -όπως οι σκιέρ- εμφάνιζαν 50% μείωση του κινδύνου να κρυολογήσουν εάν λάμβαναν προληπτικά 500 mg βιταμίνης C. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης Χάρι Χεμίλα, οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης βοηθούν στη μάχη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, που παράγονται κατά τις ακραίες συνθήκες, κάτω από τις οποίες γίνεται η άσκηση.

Πηγή mens health
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory