Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009
Αφιερωμένες στον ALEX

U are all wellcome
&
remember
it is free to Sign In

BEST EVENINGS I EVER HAD
Όταν γεράσει ο άνθρωπος, μειώνετε το φως του,
θαρρεί πως κατουρεί μακριά, μα κατουρεί ομπρός του


good morning to all of U

The Ultimate Sex Positions-Deep Dish


ελπίζω να έχετε εμπεδώσει τις άλλες δυο στάσεις...για αυτό λοιπόν δείτε μια καινούρια

Χαμόγελο από γιαούρτι


Αν βαριέσαι το οδοντικό νήμα, πρέπει να βάλεις στη διατροφή σου οπωσδήποτε τα γαλακτοκομικά.

Σε πρόσφατη έρευνά τους, Γιαπωνέζοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι καταναλώνοντας μόνο 60 γραμμάρια γιαούρτι την ημέρα μειώνεις τις πιθανότητες εμφάνισης ουλίτιδας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην παρουσία του γαλακτοβακίλου, τα καλά βακτήρια που βρίσκονται στο γιαούρτι, τα οποία είναι πιθανό να εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροβίων στο στόμα. Η ουλίτιδα χαλάει την αναπνοή, προκαλεί απώλεια δοντιών, αλλά σχετίζεται με έμφραγμα και καρδιαγγειακές παθήσεις. Πώς θα φας το γιαούρτι; Σκέτο, με λίγο μέλι, αλειμμένο σε ψωμί, με δημητριακά, σαν σος σε σαλάτες ή σαν σάλτσα με κρέας.


Πηγή mens health


Κουβάλα βιβλία, χάσε κιλά


Τελικά όχι μόνο δεν σου ανοίγει την όρεξη η άσκηση, όπως πίστευες, αλλά την κόβει.

Το απέδειξε ομάδα ερευνητών από τα πανεπιστήμια της Μασαχουσέτης και του Μιζούρι. Οι ερευνητές χώρισαν υγιή νεαρά άτομα με μέσο όρο ηλικίας 27 ετών σε τρεις ομάδες: η πρώτη ομάδα έκανε επί 12 ώρες καθημερινές δραστηριότητες, όπως περπάτημα, σιδέρωμα, κουβάλημα βιβλίων, της επιτρεπόταν μόνο 10 λεπτά ξεκούραση κάθε ώρα και κατανάλωνε όσες θερμίδες έκαιγε. Η δεύτερη ομάδα δεν ήταν καθόλου δραστήρια κι επί 12 ώρες παρακολουθούσε τηλεόραση ή καθόταν μπροστά σε υπολογιστή. Η συγκεκριμένη ομάδα κατανάλωνε περισσότερες θερμίδες από αυτές που έκαιγε. Η τρίτη ομάδα επίσης δεν ήταν δραστήρια, αλλά κατανάλωνε όσες θερμίδες έκαιγε. Μέσω ερωτηματολογίων, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι δύο υποδραστήριες ομάδες (2η και 3η ) πεινούσαν περισσότερο, δεν μπορούσαν να ελέγξουν τη λαιμαργία τους και τελικά έτρωγαν μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού απ' ό,τι η δραστήρια ομάδα. Από τα αποτελέσματα της έρευνας διαπιστώνεται ότι δεν χρειάζεται να κάνεις έντονη γυμναστική για να κόψεις την όρεξή σου. Μία ελαφριά δραστηριότητα όπως το περπάτημα φτάνει και περισσεύει.


Πηγή mens health


Το κόλπο του κορεσμού


Πιες νερό πριν από το φαΐ και θα σε κάνει να φας λιγότερο.

Οι ερευνητές χώρισαν εθελοντές σε δύο ομάδες: η μία ομάδα ήπιε δύο ποτήρια νερό (500 ml) μισή ώρα πριν από το γεύμα, ενώ η άλλη ομάδα δεν ήπιε. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα άτομα που ήπιαν νερό πριν από το γεύμα τους κατανάλωσαν 13% λιγότερες θερμίδες. Οι ερευνητές αναφέρουν ότι αυτή η δράση δεν παρατηρήθηκε σε παχύσαρκα άτομα, αλλά μπορεί να είναι μία καλή στρατηγική για άτομα που θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους.Πηγή mens health

Πάει ο Θανάσης στο αφεντικό του και του λέει ότι η γυναίκα του αποφάσισε να κάνει γενική καθαριότητα στο σπίτι και χρειαζότανε τη βοήθειά του, για να καθαρίσουν το υπόγεια, τα πατάρια, να τινάξουν τα χαλιά και να σουλουπώσουν τον κήπο... - Θανάση, σε χρειάζομαι εδώ, λέει τ αφεντικό. Δεν μπορώ να σου δώσω άδεια για αύριο. - Ευχαριστώ αφεντικό, λέει ο Θανάσης. Το ήξερα ότι μπορώ να βασίζομαι επάνω σου!
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory