Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009

wellcome
PLZ sign in
It cost nothing...
thanks
....

ΑΝΈΚΔΟΤΟ


Ένα κοριτσάκι, παρακολουθώντας για πρώτη φορά ένα γάμο, ψιθυρίζει στην μητέρα του : - " Γιατί η νύφη φοράει λευκά ; "

- " Γιατί το λευκό είναι το χρώμα της χαράς και σήμερα είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της ! " , απαντάει η μητέρα της , όσο πιο απλά μπορούσε.

Το κοριτσάκι μετά από λίγη σκέψη , λέει :
- " Τότε ο γαμπρός γιατί φοράει μαύρα ; "

Θα κάνουν υποθαλάσσιο αξιοθέατο το αεροπλάνο του Ζίβκοφ


Το προσωπικό αεροσκάφος του κομμουνιστή πρώην δικτάτορα της Βουλγαρίας Τοντόρ Ζίβκοφ θα ποντιστεί στη Μαύρη Θάλασσα στα ανοικτά της πόλης Βάρνα και θα γίνει χώρος κατάδυσης. Το αεροπλάνο τύπου Τουπόλεφ ΤU -154 έκανε την τελευταία πτήση του το 1999 ένα χρόνο μετά από το θάνατο του Τόντορ Ζϊβκοφ και έκτοτε δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. O Ζίβκοφ κυβέρνησε τη Βουλγαρία επί 35 χρόνια, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για το τότε ανατολικό μπλοκ.

Η τελευταία 50ετία η πιο θερμή των 2,000 ετών


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ

Επιστήμονες απο την Αμερική, τον Καναδά, την Ισλανδία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία και μελέτησαν το Βόρειο πόλο. Μέσα απο τα στοιχεία που βρήκαν στις λίμνες εκεί κατάφεραν να βρουν τις θερμοκρασίες των τελευταίων 2,000 ετών. Οπως δείχνουν τα στοιχεία που συνέλεξαν , η τελευταία 50ετία ειναι η πιο θερμή απο όλα αυτά τα χρόνια. Οι ρύποι και η καταστροφή του περιβάλλοντος απο τον άνθρωπο έχουν οδηγήσει τον πλανήτη σε αυτήν την κατάσταση που πολλοί χαρακτηρίζουν μη αναστρέψιμη

Το “Amerigo Vespucci” για πρώτη φορά στο λιμάνι του Ηρακλείου


Το ιστιοφόρο “Amerigo Vespucci” το γόητρο του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού, που θεωρείται ένα απο τα πιο όμορφα πλοία στον κόσμο, θα καταπλεύσει, για πρώτη φορά, στο λιμάνι του Ηρακλείου το ερχόμενο Σάββατο 5 του μήνα και θα παραμείνει έως την ερχόμενη Τετάρτη 9 του μήνα. Ο κατάπλους στο Ηράκλειο είναι ο τελευταίος σταθμός στο εξωτερικό που... πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ετήσιου εκπαιδευτικού ταξιδιού για τους Ναυτικούς Δόκιμους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων της Ιταλίας. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού το πλοίο κατάπλευσε σε λιμάνια της Μεσογείου και την Μαύρης Θάλασσας. Η απόφαση να συμπεριληφθεί η Ελλάδα στις χώρες που επισκέφθηκε (μαζί με τη Βουλγαρία, Γαλλία, Ρουμανία, Τυνησία, Τουρκία και Ουκρανία) υπογραμμίζει ακόμη μια φορά, με την παρουσία ενός πλοίου - σύμβολο της Ιταλίας και του Ιταλικού Π.Ν., τη φιλία προς τον ελληνικό λαό. Ο κατάπλους στο Ηράκλειο θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους της Κρήτης να θαυμάσουν ένα πλοίο απαράμιλλης ομορφιάς, πάνω στο οποίο οι Δόκιμοι της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων εκπαιδεύονται για να κρατήσουν ζωντανό το υψηλό ναυτικό πνεύμα. Ταυτόχρονα, το πλήρωμα και οι Δόκιμοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ομορφιές του τόπου και να βιώσουν τη φημισμένη κρητική φιλοξενία. Ο Κυβερνήτης του πλοίου θα συναντήσει τις Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του Ηρακλείου, ενώ το κοινό θα έχει την δυνατότητα να επισκεφθεί το πλοίο ως ακολούθως:

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου : 17.00 – 19.00

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου : 14.30 - 17.30

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου : 10.00 – 12.00 και 14.00 – 17.00

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου : 15.00 – 19.00


irakliowebradio

για να ανοίξει το μάτι σας και να πάει καλά η μέρα σας....

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory