Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

Τα σοφά λόγια της Paris Hilton


ΒΡΗΚΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ OXFORD DICTIONARY OF QUOTATIONS

Το Oxford Dictrionaty of Quotations περιλαμβάνει χιλιάδες λόγια γνωστών ανθρώπων της παγκόσμιας ιστορίας. Εκεί θα βρείτε αξιοσημείωτες προτάσεις απο πλανητάρχες, σοφούς, πολιτικούς, επιστήμονες κ.α.
Κάπου εκεί όμως, ανάμεσα σε όλα τα άλλα που περιλαμβάνει το "αυστηρό" oxford dictionary, θα βρείτε και λόγια της Paris Hilton.

Είχε πει το σοφό :
"Dress cute wherever you go, life is too short to blend in"Τρένο σκότωσε 5 ελέφαντες


Αυτο συνέβη στην Κένυα, κοντά στο εθνικό πάρκο Tsavo East . 5 ελέφαντες, 2 μεγάλοι και 3 μικρά, προσπαθούσαν να περάσουν πάνε απο κάτι ράγες και ένα τρένο τους χτύπησε σκοτώνοντας τους.
Ανθρωποι απο διπλανά χωριά μόλις το είδαν έτρεξαν στην περιοχή και άρχισαν να κόβουν κομμάτια απο τους νεκρούς ελέφαντες για να τα φάνε.
Υπεύθυνος του πάρκου απολογήθηκε για το γεγονός λέγοντας οτι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβαν να τους σταματήσουν

Aιολική ενέργεια για τις ανάγκες σε ηλεκτρικό της Κίνας


Η αιολική ενέργεια θα μπορούσε να καλύψει όλες τις ανάγκες της Κίνας για ηλεκτρισμό μέχρι το 2030 Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε έρευνα αμερικανών και κινέζων ειδικών που παρουσιάστηκε σήμερα Βασιζόμενοι σε μεγάλο αριθμό μετεωρολογικών δεδομένων οι ερευνητές αποφάνθηκαν, ότι η ενέργεια από τον άνεμο θα μπορούσε να καλύψει την αναμενόμενη ζήτηση σε ηλεκτρικό στην Κίνα μέχρι το 2030. Η αιολική ενέργεια αντί για τον άνθρακα στις κεντρικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού θα μειώνονταν σημαντικά τα ποσοστά του διοξειδίου του άνθρακα, εκτιμούν οι συντάκτες της έρευνας, που δημοσιεύεται στο αμερικανικό περιοδικό Science της 11ης Σεπτεμβρίου.
Αν η Κίνα με τις τόσες ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια, λόγω των πάμπολων εργοστασίων μπορεί να λειτουργήσει με αιολική ενέργεια, τι στο καλό γίνεται στην Ελλάδα και εμείς σχεδιάζουμε ακόμα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με λιγνίτη...

Eπιτροπή για την παραγωγή ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων δημιουργούν η Γερμανοί


Υπηρεσία για την επίσπευση της εξέλιξης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων δημιούργησε η κυβέρνηση Μέρκελ. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία απέτυχε να εκμεταλλευθεί τα επιτεύγματά της στον τομέα της υβριδικής τεχνολογίας, έτσι η κυβέρνηση είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. "Η καινούργια υπηρεσία θα φέρει στο τραπέζι εκπροσώπους από τον πολιτικό κόσμο, την οικονομία και τη βιομηχανία ώστε να συμφωνήσουν σε κοινές στρατηγικές για την ηλεκτρο-κινητικότητα", τόνισε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η Γερμανίδα υπουργός Ερευνας και Εκπαίδευσης Ανέτε Σάφαν.

Η υπηρεσία θα συντονίζει τις προσπάθειες 30 διαφορετικών ερευνητικών ινστιτούτων και θα χρηματοδοτηθεί με 44 εκατ. ευρώ από το ύψους 81 δισ. ευρώ κυβερνητικό πακέτο τόνωσης της γερμανικής οικονομίας.

Μέσα στο 2009, η Daimler και η γερμανική επιχείρηση κοινής ωφελείας RWE θα αρχίσουν να δοκιμάζουν στους δρόμους του Βερολίνου ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, στο πλαίσιο του προγράμματος "ηλεκτρο-κινητικότητα Βερολίνο".

Ax... Τι κατάλαβα μόλις τώρα. Ότι η βαριά βιομηχανία του ελληνικού κράτους, είναι οι Τράπεζες, αφού σ' αυτές έδωσαν τα λεφτά για να καταπολεμήσουν την κρίση. Η Γερμανία που είναι οργανωμένο κράτος έδωσε τα χρήματα στον πρωτογενή και τον δευτερογενή τομέα. Έτσι για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία για την ανυπαρξία οικονομικής πολιτικής από ένα ανύπαρκτο υπουργείο Οικονομίας.Πορτραίτο απο παγωμένο αίμα!


Ο καλλιτέχνης Marc Quinn ξεκίνησε απο το 1991 να φτιάχνει κάθε πέντε χρόνια ένα γλυπτό του προσώπου του με υλικά απο το ίδιο του το σώμα! Το τελευταίο του απο αυτά τα έργα είναι με το αίμα του, παγωμένο. Για να διατηρηθεί το γλυπτό αυτό πρέπει να βρίσκεται κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες, σε ειδική θήκη που το κρατάει παγωμένο. Το γλυπτό αυτό το αγόρασε το National Portrait Gallery για 300,000 λίρες!

Νέο Sony Ericsson Xperia X2...


Το νέο Xperia X2 της Sony Ericsson αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα ενώ θα τρέχει σε Windows Mobile 6.5

Η νέα συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με οθόνη 3,2 ιντσών, κάμερα ανάλυσης 8,1Mpixels με φλας και QWERTY πληκτρολόγιο, το οποίο θα σύρεται πίσω από την οθόνη.

Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet μέσω HSPA ή Wi-Fi. Παρέχει, επίσης, υποστήριξη για A-GPS και output για σύνδεση με τηλεόραση. Έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό του, το X1, αλλά είναι λίγο ελαφρύτερο.
Το X2 θα χρησιμοποιεί τα ίδια panels όπως το X1 για την πλοήγηση και έναρξη εφαρμογών από την αρχική σελίδα. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 14 διαφορετικά πάνελ, συμπεριλαμβανομένων των Skype, YouTube και Windows Live.
Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση και την τιμή της νέας συσκευής.

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ


Οι ταινίες πορνό δεν αφορούν πια μόνο τους άνδρες. Απ' ότι φαίνεται πρόκειται για μια συνήθεια που οι Γάλλοι έχουν υιοθετήσει στη σεξουαλική ζωή τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε πλέον να μην θεωρείται μια μοναχική και επονείδιστη εμπειρία, αλλά μια εμπειρία που αφορά το ζευγάρι, σύμφωνα με έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας έγιναν σήμερα γνωστά.
«Δεν παρακολουθούμε πλέον τις ταινίες πορνό μόνοι μας. Αντίθετα αποτελούν μέσο αύξησης της λίμπιντο του ζευγαριού, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικής θέσης, ενώ ταυτόχρονα το βγάζουν από τη ρουτίνα,», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Φρανσουά Κράους, υπεύθυνος της έρευνας που έγινε για λογαριασμό της μεγαλύτερης γαλλικής εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό.
Το 57% των ανθρώπων που ρωτήθηκαν παραδέχθηκαν ότι έχουν παρακολουθήσει ταινίες πορνό μαζί με τον/την σύντροφό τους, ενώ οι γυναίκες παραδέχονται πιο εύκολα ότι έχουν δει τέτοιες ταινίες μαζί με τον σύντροφό τους σε ποσοστό 59%, παρά μόνες τους (50%). Παρά την αντίληψη ότι δεν παίζει ρόλο, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες δίνουν σημασία στο σενάριο, σε ποσοστό 59% και 55% αντίστοιχα. Παράλληλα, οι άνδρες σε διπλάσιο ποσοστό από τις γυναίκες εκτιμούν ως σημαντικά για την ποιότητα μιας ταινίας τον αριθμό των σεξουαλικών σκηνών που περιέχει, αλλά και την ποιότητα των εσωρούχων που φορούν οι πρωταγωνίστριες.

Πηγή totefteri.blogspot.com

Argentina TOP MODELAφού το ξέρεις βρε APH ότι χατίρι εγώ δεν χαλάω.....
Eλπίζω μονο να μην το βλέπεις στο γραφείο και ανατιναχτεί τίποτα.....

H20 Rocket Belt
WHAT WOMAN WANTS.........

The Gummy Bear Song
Ο Βασιλιάς τις Ασφάλτου


Svetlana Kapanina & Peter Besenyei


Περιμένω...περιμένω....περιμένω και εγώ,για το YAK αλλα ο Τοτός ασχολείται με την Τιτίκα
Να δείτε που στο τέλος θα μετονομάσει και το blog του σε 3w.titika.blogspot
(για να μην μου πείτε μετά ότι δεν το έλεγα...)
.............
......

Eίναι απίστευτο.......


κοιτάξτε τι κάνει ο τύπος με το ποδήλατο....είναι πραγματικά απίστευτο


Γιατί το sex είναι μια άλλη ιστορία .......


Aπλά ακούστε τον στίχο και θα καταλάβετε σε ποιον είναι αφιερωμένο....

How to land a plane
"Απίστευτη ταχύτητα για… ιστιοφόρο"


Ποιός λέει ότι τα ιστιοφόρα είναι αργά. Ούτε ταχύπλοο δεν μπορούσε να φτάσει το γιγάντιο ιστιοφόρο της φωτογραφίας που πραγματικά απογειώθηκε ξεπερνώντας σε ταχύτητα τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα. Το τεράστιο τριμαράν με το υδροπτέρυγο και καπετάνιο το Γάλλο Αλέν Τεμπό έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας με 103 χιλιόμετρα την ώρα σε δοκιμή στη Νότια Γαλλία, ενώ έφτασε μέση ωριαία ταχύτητα τα 100χλμ. ανά ώρα για απόσταση 500 μέτρων.
Η φωτογραφία τους AP (Gilles Martin-Raget) είναι εντυπωσιακή, ενώ όπως μπορείτε να δείτε τα πτερύγια του σκάφους στις δύο πλευρές έχουν αυξημένες γωνίες ώστε να μπορεί με τη δύναμη του ανέμου στο πανί να σηκώνεται κυριολεκτικά στον αέρα «πατώντας» στην μία του μόλις πλευρά.

πηγή greek-olympics.blogspot.com

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται τις επόμενες 36 ώρες κατά τόπους στην ανατολική και νότια Ελλάδα. Ειδικότερα τα φαινόμενα αυτά θα επηρεάσουν: Σήμερα Πέμπτη (10-9-2009) το βράδυ τη δυτική Κρήτη και πιθανώς τη Μεσσηνία. Αύριο Παρασκευή (11-9-2009) την Κρήτη, την περιοχή των Κυθήρων, τις νότιες Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς: τις νότιες περιοχές της Μεσσηνίας και της Λακωνίας, την ανατολική Μαγνησία, τις βόρειες Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβάνονται οι βόρειες και ανατολικές περιοχές της Αττικής) και αργότερα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Το Σάββατο (12-9-2009) τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

H Αρχαία Αγορά της Αθήνας στο Google Earth


Την τρισδιάστατη αναπαράσταση της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών μπορούν πλέον να βλέπουν όλοι οι χρήστες του Διαδικτύου στο Google Earth (http://3d.athens-agora.gr/ ), χάρη στo έργο «Αρχαία Αγορά των Αθηνών» που ανέπτυξε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού...
Η αναπαράσταση της Αγοράς γίνεται σε τρεις διαφορετικές στιγμές της ιστορίας της, την Κλασική, την Ελληνιστική και τη Ρωμαϊκή περίοδο, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αντιληφθεί την εξέλιξή της μέσα στο χρόνο και τη μεταβολή των λειτουργιών του χώρου από εποχή σε εποχή.

To έργο «Αρχαία Αγορά των Αθηνών» του ΙΜΕ κέρδισε το 1ο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό που αφορούσε την ανάπτυξη 3D περιεχομένου στο Web με τη χρήση του COLLADA, ενός διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου για την αξιοποίηση τρισδιάστατων εφαρμογών στο Διαδίκτυο.

To έργο «Η Αρχαία Αγορά των Αθηνών» στο Google Earth αναπτύχθηκε ολοκληρωτικά από το Τμήμα Τρισδιάστατων Γραφικών και Εικονικής Πραγματικότητας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

"Αν ξυπνήσεις το πρωί και είσαι έτσι καλύτερα μην πας στη δουλειά!"

"Ο dj Tiesto στο Ηράκλειο της Κρήτης"


Έναρξη:Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:00 μ.μ.
Λήξη:Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:00 π.μ.
Τοποθεσία:ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory