Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

"1550" το τηλέφωνο για τη νέα γρίπη στα σχολεία


Έναρξη λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής με αριθμό «1550» από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς. Η νέα τηλεφωνική γραμμή θα στελεχώνεται από επιμορφωμένο προσωπικό με σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών για την γρίπη...
WELLCOME TaitO


Ανέκδοτο


Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!"...

"Ε, και εσύ τι τρέχεις;".
"Πάω να δώσω αίμα!"

"Τεράστιο ηλιακό πάρκο στην Κίνα απο την First Solar."


"Η αμερικανική εταιρία First Solar Inc. ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με την Κίνα για την κατασκευή ενός θεαματικού έργου εναλλακτικής ενέργειας, ενός πάρκου ηλιακής ενέργειας παραγωγής 2 γιγαβάτ, που ενδεχομένως να αποδειχθεί το μεγαλύτερο ηλιακό πάρκο στον κόσμο. Το έργο, που θα κατασκευαστεί στην πόλη Ορντος, στην επαρχία της Εσωτερικής Μογγολίας, δεν θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως πριν το 2019, όπως ανακοίνωσε η First Solar στην Αριζόνα.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της First Solar στην επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, το πάρκο θα καλύπτει 65 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης, θα είναι δηλαδή λίγο μεγαλύτερο από την περιοχή του Μανχάταν."

Aυτό και αν ήταν άλμα...
σιγά που δεν θα το έβρισκα το βιντεάκι AΡΙΣΤΟ

"Δύο νέα notebook υπερχαμηλής κατανάλωσης από την Dell"


"Η Dell παρουσίασε τα Inspiron 14z και 15z, δύο νέα CULV (Consumer Ultra Low Voltage) notebooks εξοπλισμένα με οθόνες 14 και 15 ιντσών. Και τα δύο διαθέτουν, όπως τα περισσότερα CULV notebooks, ένα οπτικό drive, ενώ είναι ελαφρώς πιο παχιά από τα αντίστοιχα μοντέλα της Lenovo και της MSI. Σε σχέση με τα...
τελευταία η Dell προσφέρει, εκτός από τις καλύτερες τιμές τους, και την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο μπαταρίες. Στο εσωτερικό τους θα βρείτε είτε έναν Intel Dual Core SU4100 στο 1,3GHz είτε έναν Dual Core SU7300, με την ίδια συχνότητα λειτουργίας αλλά περισσότερη μνήμη cache.

Και όσον αφορά στους σκληρούς δίσκους οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δίσκους με χωρητικότητες που ξεκινάνε από τα 160GB και φθάνουν έως τα 500GB.

Tα Inspiron 14z και 15z διαθέτουν ένα chip γραφικών της Intel, το Intel Graphics Media Accelerator X4500HD. Οι τιμές των 15z ξεκινάνε από τα περίπου 415 ευρώ (άνευ φόρου), ενώ οι τιμές του 14z από τα 450 ευρώ (άνευ φόρου)."

επίκαιρο λόγο εκλογών

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory