Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

AXEJET sexy αεροσυνοδοίΚαι κάτσε εσύ να παίζεις με την ΤΙΤΊΚΑ

τι ποδήλατο είπες ότι παράγγειλες ΣAΚΗ ???

Καθαρίστριες μοντέλα κορυφαίας κλάσης !


Η εταιρία Naked Domestics (Γυμνοί Υπηρέτες), εδρεύει στο Λονδίνο και έχει την εξειδίκευση στο να παρέχει μοντέλα κορυφαίας κλάσης, άντρες και γυναίκες, για να εκτελέσουν όλες τις οικιακές απαιτήσεις μας!
Τα μοντέλα θα επισκευτούν το σπίτι ή το γραφείο και θα καθαρίσουν, θα πλήνουν, θα βάλουν σκούπα, θα σιδερώσουν, θα πλήνουν μέχρι και το αμάξι (μέσα έξω!). Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει κάποια συγκεκριμένη απαίτηση μπορεί να την ζητήσει απο την εταιρία!Φανταστείτε να γυρίσετε στο σπίτι σας κουρασμένοι απο την δουλειά και να βρείτε τα πάντα καθαρά, σιδερωμένα και σε τάξη!

Μπορείτε να ζητήσετε το μοντέλο να είναι ολόγυμνο, γυμνό απο την μέση και πάνω (topless) ή να φορά κάποια συγκεκριμένη ενδυμασία, όπως νοσοκόμα, υπηρέτρια, γυναίκα-νυχτερίδα κτλπ. Μπορείτε να ζητήσετε απο την υπηρέτρια να βγάλει, τα τυχόν ρούχα που φοράει, ανα πάσα στιγμή!


Γιατί να μην αγοράσετε ένα ή πολλά μοντέλα σαν δώρο έκπληξη σε κάποιον φίλο σας? Απλά ενημερώστε την διεύθυνση, το τί θέλετε να φοράει και απλά αράξτε και περιμένετε!!Να είστε σίγουροι οτι απο την στιγμή που χρησιμοποιήσετε ένα απο τα μοντέλα δεν θα ξαναφοβηθήτε ποτέ οποιαδήποτε απο τις οικιακές εργασίες σας. Όχι μόνο θα τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας αγγαρείες αλλά θα έχετε και ένα μεγάλο χαμόγελο!!

prices

No. of Models Hours Price
__________
1 1 £100
__________
1 2 £165
__________
1 additional hours £50
__________2 1 £165
__________
2 2 £260
__________
2 additional hours £80
__________


Heavy Metal Babe

Βριτομάρτις», στην Κρήτη το μοναδικό ξενοδοχείο για γυμνιστές.


Το μοναδικό στην Κρήτη ξενοδοχείο στο οποίο οι ένοικοί του είναι γυμνιστές βρίσκεται στα Σφακιά και λειτουργεί από το 1992. Το ξενοδοχείο «Βριτομάρτις» πήρε το όνομά του από την ομώνυμη αρχαία θεά που λατρευόταν στην περιοχή και είναι χτισμένο σε μία από τις πιο όμορφες και παρθένες παραλίες του νησιού. Ο διευθυντής και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Νίκος Ντουρουντάκης μας εξηγεί γιατί ότι το ξενοδοχείο αποτελεί πόλο έλξης κάθε καλοκαίρι δεκάδων αλλοδαπών, αλλά και αρκετών Ελλήνων.

Ο πελάτης του ξενοδοχείου σύμφωνα με τον κ. Ντουρουντάκη μπορεί να κυκλοφορεί ενδεδυμένος στους χώρους του ξενοδοχείου, υποχρεούται όμως να είναι γυμνός στους χώρους όπου βρίσκεται η πισίνα.
Το ξενοδοχείο αποτελεί τον «παράδεισο» εκείνων που αγαπούν το γυμνισμό από το 1992, οπότε και ξεκίνησε να λειτουργεί το «Βριτομάρτις» ως ξενοδοχείο για γυμνιστές. Ο ιδιοκτήτης του μας είπε ότι η ιδέα για να γίνει κάτι τέτοιο ήταν κάποιων φίλων του, οι οποίοι και το πρότειναν κι εκείνος το αποδέχτηκε. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει όπως τονίζει συναντήσει κανένα πρόβλημα από τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, αν και στο ξεκίνημα και μόλις έγινε γνωστό ότι οι πελάτες του ξενοδοχείου είναι γυμνιστές, υπήρχε ένα είδους περιέργεια από πλευράς των κατοίκων της περιοχής. «Η Ελλάδα και η Κρήτη είναι γεμάτη από παραλίες γυμνιστών. Ο κόσμος πλέον είναι εξοικειωμένος με το γυμνισμό και δεν το βλέπει ως κάτι το περίεργο ή το αφύσικο» σχολιάζει ο ίδιος.
Οι περισσότεροι πελάτες του ξενοδοχείο- είναι αλλοδαποί- γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα αυτή του «Βριτομάρτις» και δεν χρειάζεται φτάνοντας εκεί να ενημερωθούν από τους υπαλλήλους. Σε αντίθεση με τους Έλληνες που πολλές φορές δε γνωρίζουν για τη χσυγκεκριμένη λειτουργία του ξενοδοχείου, ενημερώνονται όμως άμεσα από τους υπαλλήλους.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε παραδοσιακό ελληνικό στυλ σε προνομιακό σημείο και έχει θέα το νότιο Κρητικό Πέλαγο. Η θεαματική οροσειρά των Λευκών Ορέων εκτίνεται σε ήψος 2000 μέτρων προς το Βορρά.
Το ξενοδοχείο Βριτομάρτις, προσαρμόζει το παραδοσιακό Κρητικό στυλ -άνεση και απλότητα- στις μοντέρνες εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις του. Είτε θέλετε να μείνετε μερικές νύχτες για να επισκεφθείτε τη γύρω περιοχή, είτε θέλετε να περάσετε ολόκληρες τις διακοπές μέσα στο ξενοδοχείο, σας προσφέρετε διαμονή στην περιοχή, ησυχία, αλλά και πολλές δραστηριότητες. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα και υπάρχει στη διάθεσή τους παιδική πισίνα καθώς και παιδότοπος.
Το ξενοδοχείο έχει άδεια γυμνισμού και ακολουθεί τους Διεθνείς Κανόνες του Ιδρύματος Γυμνισμού. Δεν επιτρέπεται ο γυμνισμός σε κανέναν από τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, ενώ αντίθετα επιτρέπεται σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, καθώς και στην πισίνα και την παραλία.
Στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα παραπομπή που αφορά στις παραλίες και στο γυμνισμό στην Κρήτη. Εκεί αναφέρεται μεταξύ άλλων: Η Κρήτη εξακολουθεί να είναι παραδοσιακή και το να είστε γυμνοί σε μια παραλία μπορεί να σοκάρει τους ντόπιους.

πηγή www.patris.gr

30 πλεονεκτήματα νά είσαι άντρας.

1. Ο πισινός σου ποτέ δεν είναι κριτήριο στις συνεντεύξεις για δουλειά.
2. Για πενθήμερες διακοπές χρειάζεσαι μόνο μια μικρή βαλίτσα.
3. Μπορείς να φας μπανάνα δημοσίως.
4. Κανένας δεν σε κοιτάει στο στήθος όταν τους μιλάς.
5. Ανοίγεις μόνος σου τα βάζα μαρμελάδας.
6. Κανένας δεν σχολιάζει αν έβαλες ή έχασες βάρος.
7. Και με κοιλιά ακόμα ελκύεις το αντίθετο φύλο.
8. Όλοι οι οργασμοί σου είναι πραγματικοί.
9. Μπορείς να αφήσεις το κρεβάτι άστρωτο.
10. Δεν χρειάζεται να σκουπίζεις το κάθισμα της τουαλέτας.
11. Μπορείς να κάνεις ντους, να ντυθείς και να είσαι έτοιμος σε 10 λεπτά.
12. Όταν είσαι στο κρεβάτι δεν έχεις ποτέ δίπλα σου έναν τριχωτό πισινό.
13. Μπορείς να είσαι 35 χρονών και να μην είσαι παντρεμένος.
14. Μπορείς να είσαι συνεπιβάτης χωρίς να έχεις το χέρι του οδηγού πάνω σου.
15. Με λουλούδια κολακεύεις.
16. Σκέφτεσαι το SEX μέχρι και 90% της ημέρας.
17. Η μαλακία είναι επιλογή.
18. Βγάζεις το πουκάμισό σου όταν κάνει ζέστη.
19. Οι μηχανικοί αυτοκινήτων σου λένε την αλήθεια.
20. Δεν χρειάζεται να θυμάσαι τις γιορτές του καθενός.
21. Έχεις ένα ύφος, όλη την ημέρα.
22. Όλες οι μέρες του μήνα είναι οι ίδιες.
23. Μπορείς να καθίσεις με τα σκέλια ανοικτά.
24. Την ίδια δουλειά .. περισσότερα λεφτά.
25. Το remote-control είναι αποκλειστικά δικό σου.
26. Δεν χρειάζεται να πεις ότι πάς για φρεσκάρισμα όταν πηγαίνεις στο W.C.
27. Αγοράζεις προφυλακτικά χωρίς ο πωλητής να σε φαντάζεται γυμνό.
28. Μια μέρα θα είσαι ένας πορνόγερος.
29. Τα τηλεφωνήματά σου διαρκούν μόνο 1-2 λεπτά.
30. Δεν χρειάζεται να έχεις τη σωστή διάθεση για να κάνεις SEX.

Bikini Models in Beverly Hills

AdultCon 2009 Commercial- LateNightDigital TV

Leticia, Chica Kubik & Denise Milani

Lyrics Plugin : Ακούτε τραγούδια βλέπετε αυτόματα τους στίχους τους για media player και winampΤο πρόγραμμα αυτό ονομάζεται Lyrics Plugin και στην ουσία είναι πρόσθετο για τα 2 προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής. Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Η εγκατάσταση του είναι απλή και μόλις ανοίξετε τον player που επιλέξατε όταν κατεβάσατε το Lyrics Plugin, θα δείτε αυτόματα τους στίχους να εμφανίζονται όταν αλλάζετε τραγούδια. Υποστηρίζει πάρα πολλά τραγούδια και αν κάποιο δε σας το εμφανίζει, μπορείτε εσείς να προσθέσετε τους στίχους.

Το πρόγραμμα αυτό δουλεύει και στα windows 7 και φυσικά στις προηγούμενες εκδόσεις windows. Οι απαιτήσεις του είναι ελάχιστες, απλά προϋποθέτει να έχετε το windows media player ή το winamp.

Καλή ακρόαση

Λάμπα με διάρκεια ζωής 19 χρόνια.

Κάθε πότε αλλάζετε λάμπες στο σπίτι σας? Κάθε λίγους μήνες ίσως? Ετοιμαστείτε να αλλάζετε λάμπα κάθε περίπου 2 δεκαετίες. Ναι καλά ακούσατε. Η γνωστή εταιρία Panasonic ανακοίνωσε μια νέα γενιά λάμπας από LED που θα έχει διάρκεια ζωής 19 χρόνια.
Η λάμπα αυτή θα έχει ισχύ 60watt και θα παράγει το ίδιο φως όπως μια κοινή λάμπα των 60watt. Φυσικά δεν θα κοστίζει φτηνά. Η τιμή της θα είναι γύρο στα 40$ και η κυκλοφορία της θα ξεκινήσει προς το παρόν μόνο στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο που μας έρχεται.

everled1-thumb-537x402-24100


πηγή www.psaxtiria.com

H νέα Mercedes-Benz SLS


  • Το γερμανικό supercar θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία αρχές 2010 και θα κοστίζει 177.310 ευρώ
  • Η νέα SLS AMG εξοπλίζεται με V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,3 lt ο οποίος αποδίδει 571 PS
  • Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 317 km/h ενώ τα 0-100 km/h θα επιτυγχάνονται σε μόλις 3,8 sec
Εδώ και καιρό το «car+speed» παρακολουθεί στενά τα βήματα εξέλιξης της Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing, από τα πρώτα σχέδια έως και τις δοκιμές εξέλιξής της στην έρημο. Τώρα, έφτασε η στιγμή για να σας αποκαλύψουμε τις πρώτες φωτογραφίες του γερμανικού supercar που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Την… διαρροή προφανώς να επίσπευσε η δημοσίευση των πρώτων στοιχείων της McLaren MP4-12C και όπως αντιλαμβάνεται κανείς επόμενο ήταν οι Γερμανοί να επισπεύσουν την αποκάλυψη της SLS AMG δίνοντας μία άμεση απάντηση. Η εμφάνιση της παραπέμπει στο μοντέλο του παρελθόντος, από εμπρός κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά το πίσω μέρος κάπως σε μπερδεύει.Μερικά από τα νέα στοιχεία είναι πως το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το ίδιο ισχύει για ένα μεγάλο μέρος της ανάρτησης ενώ η κατανομή βάρους είναι 47/53 εμπρός/πίσω για μεγαλύτερες δόσεις απόλαυσης. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το γερμανικό supercar θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία αρχές 2010 και θα κοστίζει 177.310 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η νέα SLS AMG εξοπλίζεται με V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,3 lt ο οποίος αποδίδει 571 PS και 650 Nm ροπής που μεταφέρονται στους πίσω τροχούς μέσω κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις. Η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου θα αγγίζει τα 317 km/h ενώ τα 0-100 km/h θα επιτυγχάνονται σε μόλις 3,8 sec.

SEXY ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΠΑΧΑΚΙΑ!


Η δημοσίευση, από το μεγάλης κυκλοφορίας αμερικανικό περιοδικό “Glamour”, φωτογραφιών ενός μανεκέν με παχάκια, προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση και πολλά συγχαρητήρια από χιλιάδες αναγνώστες.


Η φωτογραφία που στολίζει ένα άρθρο με θέμα “Νοιώσετε άνετα μέσα στο σώμα σας” ανήκει στην 20χρονη παχουλή γελαστή και λαμπερή μανεκέν Λίζι Μίλερ που έχει ύψος 1,80 και βάρος 79 κιλά και φωτογραφήθηκε γυμνή σε μια στάση που καλύπτει τα πονηρά σημεία αλλά αφήνει να φανεί καθαρά αυτό που λέει ο λαός “τα πάχη μου τα κάλλη μου”.Η σύνταξη του “Glamour” έχει κατακλυστεί από χιλιάδες θετικά σχόλια, ενθουσιώδεις επιστολές και μηνύματα στην ιστοσελίδα της με “μπράβο” και “συγχαρητήρια” γιατί ξεπέρασε τα ταμπού και φωτογράφησε γυναικείο μανεκέν που μοιάζει σωματικά με πολλές γυναίκες στον κόσμο.

“Αυτή είναι η αληθινή γυναίκα”, “την λατρεύω”, “η φωτογραφία με έκανε να κλαίω από χαρά”, “φανταστική”, “φωτογραφία της ευτυχίας” είναι ελάχιστα μόνο από τα σχόλια για το άρθρο και την φωτογραφία.

Η Λίζι Μίλερ ήδη δρέπει τους καρπούς της πολύ υγιούς, αθλητικής και δροσερής εμφάνισής της αφού δεν προλαβαίνει να απαντάει σε προσκλήσεις για εμφανίσεις της στην τηλεόραση για συνεντεύξεις και για άλλες γυμνές φωτογραφίες της, ενώ το βιογραφικό της και όλα όσα την αφορούν έχουν γίνει γνωστά στους πάντες αφού όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί της.

Biker Chickscar & babes clip by KOSTAS X
Durex: Get it On! (funny)

Πως γίνονται τα δίδυμα?


thats the way to make twins

πολεμικές μηχανές, σχεδιασμένες από τον Leonardo Da Vinci (Μέρος 1ο).

Η Ιταλία του 15ου αιώνα ήταν ένα ταραχώδες μέρος, ένα μωσαϊκό πυκνοκατοικημένων πριγκιπάτων, βασιλείων και πόλεων-κρατών σε αέναη σύγκρουση μεταξύ τους. Οι ισχυρές οικογένειες που κινούσαν τα νήματα προσλάμβαναν ένα πυρήνα εκπαιδευμένων και δημιουργικών μυαλών για να ενισχύσουν τα κάστρα τους και να αναπτύξουν όπλα με τα οποία θα εφοδίαζαν τους μισθοφορικούς τους στρατούς.
Ως κορυφαίος διανοητής της αναγέννησης, ο Leonardo Da Vinci (1452-1519) μπήκε γρήγορα στους κόλπους αυτής της ελίτ, που κατέκτησε τους Φλωρεντίνους τόσο για την επιδεξιότητα του στην στρατιωτική μηχανική όσο και για την καλλιτεχνική του επιτηδειότητα. Μεγάλος καλλιτέχνης μέχρι την ηλικία των 20, ο da Vinci γρήγορα τράβηξε την προσοχή του Φλωρεντίνου κυβερνήτη Lorenzo de Medici, ο οποίος το 1482 διόρισε τον Leonardo στην θέση του πρέσβη δίπλα στον Ludovico Sforza, δούκα του Μιλάνου. O Da Vinci πέρασε τις επόμενες τέσσερις δεκαετίες αλλάζοντας προστάτες ανάμεσα στο Μιλάνο, την Βενετία, την Φλωρεντία, τη Ρώμη και τελικά την Γαλλία, ζωγραφίζοντας, κάνοντας γλυπτά και σχεδιάζοντας τις πολεμικές του μηχανές.

1. Ο εξολοθρευτής του Da Vinci.
davinciinventions1
Ο μηχανικός ιππότης του Da Vinci ανακαλύφθηκε μόλις το 1957 από τον Carlo Pedretti, κρυμμένος ανάμεσα στα αμέτρητα σχέδια του μεγάλου αυτού εφευρέτη. Σχεδιασμένος το 1495, αναφέρθηκε η ύπαρξη του το 1974 στον κώδικα της Μαδρίτης (Codex Madrid), συνταγμένος από τον Ladislao Reti, αλλά δεν έγινε απόπειρα ανακατασκευής του. Το 1996, ο Mark Rosheim δημοσίευσε μια ανεξάρτητη μελέτη του ρομπότ, την οποία και ακολούθησε μια συνεργασία ανακατασκευής με το ινστιτούτο της Φλωρεντίας και το μουσείο ιστορίας και επιστημών. Ωστόσο, ένα ολοκληρωμένο μοντέλο σε φυσικές διαστάσεις κατασκευάστηκε μόλις το 2002 από τον Rosheim, στα πλαίσια των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ του BBC.
Το 2007 ο Mario Taddei έκανε μια καινούργια έρευνα στα χειρόγραφα του Da Vinci βρίσκοντας αρκετά δεδομένα για να κατασκευάσει ένα μοντέλο ποιο πιστό στα αυθεντικά σχέδια. Αυτό το ρομπότ είχε σχεδιαστεί μόνο για αμυντικούς σκοπούς και οι κινήσεις του ήταν αρκετά περιορισμένες μιας και τα χέρια κινούνταν μόνο δεξιά και αριστερά. Αυτό το ανακατασκευασμένο αντίγραφο εκτίθεται σε διάφορες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και η έρευνα του Tadei δημοσιεύτηκε στο βιβλίο "Leonardo Da Vinci's Robots".

2. Πολυβόλο.
multibarrel
Το πολυβόλο με τις 12 κάννες ήταν ένα όπλο εκπληκτικής δύναμης κρούσεως. Ο Da Vinci σχεδίασε αυτήν την κινούμενη μονάδα πυροβολικού γύρω στα 1480 ενώ ήταν στην Φλωρεντία, πιθανώς για να τραβήξει την προσοχή ενός πρίγκιπα της εποχής που αναζητούσε εφευρέτη πολεμικών μηχανών. Μια χειροκίνητη μανιβέλα ρυθμίζει την κατακόρυφη γωνία βολής αλλά η αυτοτροφοδότηση ήταν μια μεγάλη πρόκληση, ιδιαίτερα όταν ήταν σε βάση βολής.
Μολονότι η ταχυβολία ήταν το χαρακτηριστικό των πυροβόλων που αναπτύχθηκαν αρκετά αργότερα, αυτό το όπλο ενσωμάτωνε έναν μεγαλοφυή μηχανισμό στόχευσης και επανατροφοδότησης. Διευρύνοντας το πεδίο βολής, το σε σχήμα βεντάλιας πρωτότυπο του Da Vinci το έκαμνε ένα αποτελεσματικό αμυντικό όπλο ενάντια σε μια γραμμή στρατευμάτων που προελαύνουν. Επιπλέον, το σχέδιο του Da Vinci ήταν εύκολο να μετακινηθεί στο πεδίο της μάχης λόγω του μικρού του βάρους και των ενσωματωμένων τροχών.

3. Οβίδες διασποράς.
projectiles1
projectiles2
Για να κάνει το κανόνι - ένα όπλο ήδη γνωστό την εποχή εκείνη - ποιο φονικό, ο Da Vinci σχεδίασε οβίδες που αποτελούνταν από σφαιρικά βλήματα προσαρμοσμένα γύρω από ειδικούς μεταλλικούς υποδοχείς και περιβαλλόμενα από ένα υποχωρητικό μεταλλικό κέλυφος. Ο εφευρέτης είχε αναλάβει μια μελέτη βαλλιστικής την δεκαετία του 1490, από την οποία γεννήθηκαν υπέροχα σχέδια όπως αυτό της φωτογραφίας στο οποίο σκιαγράφησε την παραβολική τροχιά κάθε βλήματος.

4. Σκυθικά άρματα.
Scythed chariots2
Scythed chariots
Αυτό είναι ένα από τα ποιο όμορφα χειρόγραφα του Da Vinci. Απεικονίζεται ένα άρμα που έλκεται από άλογα και φέρει κοφτερές περιστρεφόμενες λεπίδες, κάνοντας την κίνηση του μέσα από την πυκνή εχθρική παράταξη ιδιαίτερα φονική. Οι περιστρεφόμενες λεπίδες ήταν ειδικά σχεδιασμένες για να αποκόπτουν τα άκρα των θυμάτων. Σε ένα από τα σχέδια του άρματος, ο Da Vinci το σχεδίασε με τόσο ανατριχιαστική λεπτομέρεια που στην υποσημείωση δήλωνε ότι η επινόηση του αυτή πιθανώς θα προκαλούσε τον όλεθρο τόσο σε φίλους όσο και σε εχθρούς.

5. Φράγμα πυρός από κανόνια.
barragecannondavinci1
Αυτό το σχέδιο είναι στην πρώτη σελίδα του Codex Atlanticus. Το ίδιο το σχέδιο είναι ολοκληρωμένο και αρκετά συναρπαστικό, καθώς περιγράφει το σχέδιο βομβαρδισμού με 16 ακτινικά τοποθετημένα κανόνια. Η ποιο ενδιαφέρουσα πτυχή του σχεδίου έχει να κάνει με το πεδίο της μάχης στο οποίο αναφερόταν αυτό το όπλο και το οποίο μάλλον δεν ήταν κάποιος πύργος ή κάποιο υψηλό σημείο στο έδαφος αλλά η θάλασσα.

6. Άρμα.
tank
davincitank_thumb1
Αυτό είναι ίσως το ποιο διάσημο από τα σχέδια του Da Vinci. Η ιδέα του να σκορπίζει κανείς πανικό και καταστροφή στα εχθρικά στρατεύματα αποτυπώνεται σε αυτό το χελωνοειδές όχημα, ενισχυμένο με μεταλλικές πλάκες και κυκλωμένο από κανόνια. Σε μια αίτηση για εργασία που προοριζόταν για τον δούκα του Μιλάνου, ο Da Vinci καυχιόνταν ότι "μπορώ να κατασκευάσω οπλισμένα οχήματα, ασφαλή και απρόσβλητα, τα οποία θα μπορούν να εισέρχονται στους πυκνούς εχθρικούς σχηματισμούς μόνο με την δύναμη των πυροβόλων τους και καμία ομάδα στρατιωτών δεν θα είναι τόσο ικανή που να μην μπορούν να την διασπάσουν. Και εκτός από αυτό, το πεζικό θα μπορεί να το ακολουθεί αρκετά αλώβητο και χωρίς να συναντά καμία αντίσταση".
Ο πρόγονος αυτός του Da Vinci για το μοντέρνο άρμα μάχης, παρά το γεγονός ότι σίγουρα θα μπορούσε να προκαλέσει "σοκ και δέος" στο πεδίο μάχης του 15ου αιώνα, έπασχε από αρκετά προβλήματα. Ακόμη και με αρκετές τροποποιήσεις στα αρχικά σχέδια, συνέχιζε να είναι αντιμέτωπο με έναν αριθμό άλυτων προβλημάτων και τελικά το σχέδιο εγκαταλείφθηκε.

7. Αμυντικές βελτιώσεις για τα τείχη.
walldefence2
walldefence1
Ο Leonardo σχεδίασε πολύπλοκες και ευφυείς μεθόδους άμυνας. Στο συγκεκριμένο σχέδιο, όταν τα τείχη δεχόντουσαν επίθεση, οι στρατιώτες κρυμμένοι πίσω από τις επάλξεις θα μπορούσαν να αποκρούσουν τον εχθρό γρήγορα και εύκολα με μόνη κίνηση την χρήση ενός συστήματος μοχλών. Καθώς ο εχθρός θα χρησιμοποιούσε σκάλες σε μια προσπάθεια να υπερπηδήσει τα τείχη, οι μοχλοί προκαλούσαν την κίνηση των κιγκλιδωμάτων που ήταν ενσωματωμένες σε αυτά, κάνοντας τις σκάλες να γέρνουν προς τα πίσω και τους στρατιώτες να χάνουν την ισορροπία τους και τελικά να πέφτουν.

πηγή www.psaxtiria.com

Πώς να συλλάβετε φωτογραφίες από τα όρια του διαστήματος με μόνο 150 δολάρια.

icarus
Μετά τους Ισπανούς μαθητές από το σχολείο Bisbal στην Καταλονία, που κατάφεραν να τραβήξουν τις δικές τους φωτογραφίες από το διάστημα χρησιμοποιώντας εξοπλισμό δικής τους επινόησης, η ομάδα του MIT με την επωνυμία Icarus κατάφερε το ίδιο πράγμα χρησιμοποιώντας πολύ κοινά υλικά και για κόστος που δεν ξεπερνά τα 150 δολάρια.
Οι φοιτητές του MIT δημοσίευσαν ολόκληρη την λίστα με τα υλικά, που περιλαμβάνει ένα τηλέφωνο Motorola i290 με GPS, έναν φορτιστή κινητού και βασικά υλικά όπως εφημερίδα, μονωτική ταινία και ένα πλαστικό ψυγείο μπύρας.
"Αγοράσαμε έναν φορτιστή για κινητά με μπαταρίες ΑΑ προκειμένου να διατηρήσουμε την ενέργεια του τηλεφώνου σε όλη τη διάρκεια της πτήσης και χρησιμοποιήσαμε μπαταρίες λιθίου Energizer (που λειτουργούν σε θερμοκρασίες εως -4 βαθμούς Κελσίου)".
Μια κάμερα Canon A470 στην οποία είχε φορτωθεί το firmware ανοικτού κώδικα CHDK που επέτρεπε να λαμβάνει φωτογραφίες κάθε 5 δευτερόλεπτα σε ταχύτητα κλείστρου 1/800, επέτρεψε στους φοιτητές να συλλάβουν όλο το ταξίδι του μπαλονιού από την εκτόξευση έως την περισυλλογή του. Το CHDK δίνει την δυνατότητα στην κάμερα για πολλά χρήσιμα κόλπα και αξίζει να το δείτε ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να τραβήξετε φωτογραφίες από το διάστημα.
Το μπαλόνι απελευθερώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου από το Sturbridge της Μασαχουσέτης φτάνοντας σε ύψος τα 17.5 μίλια και στην συνέχεια επέστρεψε στην γη, 20 μίλια μακριά από το σημείο εκκίνησης.

πηγή www.psaxtiria.com
θα ήθελα να καλωσορίσω την katerina την πρώτη γυναικα μέλος αυτού του blog που όπως φαίνεται μας έκανε καλο ποδαρικό και το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλες

katerina ... Luiza .... Anna ... Smoker

σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας

Εφυγε ο Τίτος, ο βασιλιάς των γοριλλών


ΑΠΟ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

Το Γραφείο τουρισμού και εθνικών πάρκων της Ρουάντα ανακοίνωσε πως ο Τίτος, ο διάσημος γορίλλας με την ασημένια ράχη που ήταν γνωστός και σαν «βασιλιάς των γοριλλών» πέθανε.
Ηταν ηλικιωμένος, είχε φτάσει τα 35.
Για όλη του τη ζωή ήταν αντικείμενο επιστημονικών μελετών.
Πέρασε πολλές στενοχώριες αφού τα μέλη της οικογενείας του σκοτώθηκαν από λαθροθήρες ενώ απο βρέφος ακόμα η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει.

Η ζωή του έγινε και θέμα για ντοκιμαντέρ, με τίτλο "Τίτος, ο βασιλιάς των γοριλλών".

Bρέθηκε πλοίο με φορτίο τοξικών αποβλήτων που βύθισε η μαφία


Οι ιταλικές αρχές βρήκαν ναυάγιο πλοίου που βυθίστηκε από τη μαφία και μετέφερε 180 βαρέλια με τοξικά απόβλητα. Πρόκειται για ένα από τα περισσότερα από τριάντα παρόμοια πλοία που λέγεται ότι βρίσκονται βυθισμένα έξω από τις νότιες ακτές της Ιταλίας.

Χρησιμοποιώντας πληροφορίες ενός πρώην μέλους της μαφίας, οι αρχές χρησιμοποίησαν ένα υποβρύχιο για να κινηματογραφήσουν το πλοίο μήκους 110 μέτρων το Σάββατο, περίπου 28 χιλιόμετρα από τις ακτές στη νοτιοδυτική περιοχή της Καλαβρίας.

Το πλοίο, βρισκόταν σε βάθος 500 μέτρων στην Τυρρηνική θάλασσα.

"Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα από τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα ... είναι ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει τη διεθνή κοινότητα", δήλωσε ο Σιλβέστρο Γκρέκο, επικεφαλής οικολογικής οργάνωσης της Καλαβρίας.

Οι αρχές πιστεύουν ότι υπάρχουν 32 πλοία που μετέφεραν τοξικά απόβλητα και τα οποία έχει βουλιάξει η μαφία.

Γυρνά στην F1 η Lotus


H Lotus επελέγη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου ως η 13η ομάδα του πρωταθλήματος του 2010 και θα προμηθεύεται κινητήρες από την Cosworth. Μετά από 16 χρόνια η Lotus θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1.

Η βρετανική ομάδα θα έχει την υποστήριξη της εταιρείας 1Malaysia F1 Team Sdn Bhd, της οποίας επικεφαλής είναι ο Τόνι Φερνάντες. Χρέη τεχνικού διευθυντή θα αναλάβει ο Μάικ Γκασκόιν, ο οποίος έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες της Formula1.

Ψήφιση γαλλικού νόμου κατά του παράνομου "κατεβάσματος" αρχείων από το διαδίκτυο


Η γαλλική Εθνοσυνέλευση ψήφισε σήμερα νόμο για το παράνομο "κατέβασμα" αρχείων από το διαδίκτυο και που θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ από τον Οκτώβριο. Ο νόμος ορίζει ότι σε περίπτωση που ένας χρήστης που "κατεβάζει" παράνομα αρχεία από το διαδίκτυο αναγνωριστεί και "συλληφθεί" για περισσότερες από μια φορά, προβλέπεται η διακοπή της σύνδεσής του στο ίντερνετ, με δικαστική απόφαση, αφού όμως πρώτα τον πληροφορήσουν αρκετές φορές για το αδίκημά του.

Μένει τελικά η BMW στην F1Η BMW θα παραμείνει στη Formula1, αφού βρήκε επενδυτή την εταιρεία Qadbak Investments, που εξυπηρετεί συμφέροντα εταιριών της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης, και θα συνεργαστεί με την Sauber. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε μετά την ανακοίνωση της Lotus από τη FIA για την συμμετοχή της για την επόμενη σεζόν.

Νεό Google Chrome, πιο γρήγορο απο ποτέ


3η ΕΚΔΟΣΗ

Ενα χρόνο και κάτι απο την πρώτη κυκλοφορία του Chrome η Google παρουσιάζει την τρίτη σταθερή έκδοσή του και τη χαρακτηρίζει την πιο γρήγορη απο όλες. Με καλύτερη συμπεριφορά σε βαριές σελίδες με scripts και πιο γρηγορη πλοήγηση το νέο Google Chrome θα βάλει ακόμα πιο γερές βάσεις για ένα μεγαλύτερο κομμάτι πίτας στην αγορά των broswer. Μπορείτε να το κατεβάσετε στο http://chrome.google.com

Επιστρέφει το γκραν πρι του Καναδά


O Μπέρνι Έκλεστοουν είχε πει ότι το Γκραν Πρι του Καναδά θα επιστρέψει στο καλεντάρι της Formula1 το 2010. Αυτό θα γίνει τελικά, αφού έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από τη Formula1 το Γκραν Πρι του Καναδά θα επιστρέψει το 2010 στο καλεντάρι του σπορ, όπως επιβεβαιώθηκε από τον Νόρμαντ Λέγκολτ διευθύνοντα σύμβολο του γκραν πρι στη βόρεια Αμερική.
«Πάντα ήμουν αισιόδοξος ότι θα λύσουμε τις διαφωνίες, αφού υπήρχε κατανόηση ότι έπρεπε να αναπτύξουμε την αγωνιστική κατάσταση της Formula1 στον Καναδά. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε και το Καναδικό Γκραν Πρι θα επιστρέψει στο αγωνιστικό ημερολόγιο της FIA για το 2010. Δεν είχα αμφιβολία ότι ο αγώνας του Καναδά θα επέστρεφε στη θέση του στο πρόγραμμα της FIA, και οι συζητήσεις με τη διαχείριση της Formula1 με έκαναν να πιστέψω ότι ο αγώνας θα επέστρεφε σύντομα.

Ο αγώνας είναι σημαντικός όχι μόνο για το σπορ, αλλά επίσης για τις ομάδες, τους κατασκευαστές και τους χορηγούς. Είμαι επίσης ικανοποιημένος για τους πολλούς οπαδούς του Καναδικού αγώνα, διότι αγαπάνε το άθλημα και εκτιμούν την πραγματική αξία του θεάματος και του ανταγωνισμού»,
ανέφερε ο Λέγκολτ.

Το Γκραν Πρι του Καναδά έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου της ερχόμενης χρονιάς.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory