Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Δώσ' της τα φώτα σου...!

Αντί να την αφήνεις στο σκοτάδι, όπου κρύβει τις ανασφάλειες και τις ντροπές της, ενθάρρυνέ τη να το κάνει στα φανερά κι άλλαξέ της τα φώτα.Παίξε κρυφτό
Μπορεί όταν ήσουν μικρός να έχανες κάθε φορά που σε έβαζαν να τα φυλάς, αλλά τώρα θα ξέρεις από την αρχή πως έχεις τη νίκη στο τσεπάκι. Ξεκινώντας το παιχνίδι με ένα μαντίλι δεμένο στα μάτια σου, εκείνη θα στερείται κάθε δικαιολογίας για να...
...μην αφήσει ανοιχτό το φως κι εσύ θα απολαμβάνεις προκαταρκτικά με τεταμένες τις τέσσερις αισθήσεις σου. Εκτός από την έξαψη της φαντασίας της, το κρυφτό θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή της δίνοντάς της τον απόλυτο έλεγχο. Οταν λοιπόν ο έλεγχος φύγει από τα χέρια της κι αρχίσει να δουλεύει η μηχανή σου, τα φώτα θα είναι ανοιχτά και τα εσώρουχα βγαλμένα.


Βάλ' τη στη θέση της
Οσο κι αν απεχθάνεσαι τις στημένες φάσεις, η σκηνοθεσία στο σεξ μπορεί να ρίξει για πάντα φως στο κρεβάτι σου. Ξέχνα για λίγο τις δικές σου αγαπημένες στάσεις και προτίμησε αυτές που κάνουν εκείνη να νιώθει καλύτερα με το σώμα της. Γύρνα τη στο πλάι, όπου τα πόδια της δείχνουν λεπτότερα και η μέση της πιο στενή. Θυμήσου αυτά που γράφει στο Brief Encounters η Emily Dubberley: «Οταν μια γυναίκα τσεκάρει την περιφέρειά της, δίνει στο σώμα της μια κλίση, που την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη απ' ό,τι είναι. Οταν πάλι βλέπει το στήθος της από πάνω, η βαρύτητα παίζει το ρόλο της και της δημιουργεί κόμπλεξ». Για να το απολαύσετε και οι δύο το ίδιο, βάλ' τη στα τέσσερα με την πλάτη της να σχηματίζει τόξο.


Ανάλαβε χρέη φωτιστή
Τσέκαρε αρχικά τις αντιδράσεις της στον χαμηλό φωτισμό ενός επιδαπέδιου φωτιστικού με ρυθμιστή έντασης και μετά δοκίμασε πιο προχωρημένες τεχνολογικά λύσεις. Ενα soft box, που διαχέει τέλεια το φως, είναι αυτό που σου προτείνει ο φωτογράφος Perou του αγγλικού ΜΗ. «Κάνει το χρώμα του δέρματος να φαίνεται ομοιόμορφο και λειαίνει τα περιγράμματα» σου εξηγεί αμέσως μετά. Αν τώρα εσύ δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία, μπορείς να φτιάξεις μόνος σου ένα soft box με οδηγίες που θα βρεις στο Ιντερνετ. Ο πιο εύκολος τρόπος πάντως είναι να τοποθετήσεις ένα ασύρματο φλας σε ένα χαρτόκουτο, αφού το σκίσεις από τη μία πλευρά του και κρεμάσεις στη θέση του χαρτονιού ένα λευκό πανί.


Δώσ' της κάλυψη
«Ολες οι γυναίκες έχουν κάποιο σημείο στο σώμα τους που δεν τους αρέσει» σου επισημαίνει η ψυχοθεραπεύτρια Vicki Ford. «Ενα πάπλωμα λόγω της δυσκινησίας και του σχήματός του δεν μπορεί να τραβηχτεί με ευκολία την κατάλληλη στιγμή». Ενα δαντελωτό ύφασμα ή ένα μεταξωτό σεντόνι είναι πιο αποτελεσματικά. Εκτός από στυλάτες επιλογές, είναι και all year long, καθώς χρησιμοποιούνται, είτε έξω έχει 40° C είτε 0° C. Μπορεί να καλύπτει τους μηρούς της όταν φιλάς την κοιλιά της και το στομάχι της όταν περιποιείσαι το στήθος της.


Παίξ' της τα φώτα
Φώτισέ τη με διαφορετικούς τρόπους και όλοι οι προβολές της γειτονιάς θα πέσουν πάνω της.
Φως κεριών
Εσένα σου επιτρέπει να δεις τα απαραίτητα κι εκείνη να τα κρύψει.
Πρόσεχε: Μη βάλεις φωτιά στο υπόλοιπο σπίτι. Τοποθέτησε τα κεριά μακριά από κουρτίνες.
Φως ενυδρείου
Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και της αποκαλύπτει τις ευαισθησίες σου.
Πρόσεχε: Μην ξεχάσεις να ταΐσεις τα ψάρια και καθώς την έχεις γυρισμένη προς τα εκεί προσέξει κάνα δυο να κολυμπούν κι όλα τα άλλα να επιπλέουν ανάσκελα.
Φως ασπρόμαυρης ταινίας
Η εναλλαγή φωτεινών και σκοτεινών σκηνών γίνεται μέρος των προκαταρκτικών.
Πρόσεχε: Μην τα δεις σκούρα πετυχαίνοντας σενάριο που διαδραματίζεται νύχτα και, κυρίως, μην ξεχάσεις να πατήσεις mute.

Φως προφύλαξης οθόνης
Ευκαιρία να βγάλει τα λεφτά της η 24άρα σου μεταφέροντας την ευκρίνειά της και στο κρεβάτι σου.
Πρόσεχε: Μην έχεις επιλέξει να προβάλλονται τα περιεχόμενα του φακέλου «Οι εικόνες μου» και σε πάρει το μάτι της με καμιά πρώην.
Φως στο μέσα δωμάτιο
Το πάθος της στιγμής επιβάλλει ένα φως ξεχασμένο και μία πόρτα μισάνοικτη.
Πρόσεχε: Μη δει φως και η θεία σου που μένει παραδίπλα κι ανοίξει με τα κλειδιά της να σου αφήσει φαγητό.
Black light
Μπορεί να σου θυμίζει κάτι από 80s κιτς, αλλά είναι από τους πιο φιλικούς στις καμπύλες της φωτισμούς.
Πρόσεχε: Μην την τρομάξεις δείχνοντάς της τα δόντια σου.

πηγη:men'shealth

Έκθεση παιδιού από δημοτικό σχολείο της Αθήνας ...

Έκθεση: "Η 28η Οκτωβρίου"


Η 28η Οκτωβρίου είναι μια πάρα πολύ σπουδαία μέρα. Η 27η Οκτωβρίου και η 29η Οκτωβρίου δεν λένε και πάρα πολλά πράγματα. Η 26η Οκτωβρίου κάτι λέει άμα σε λένε Δημήτρη. Ο Δημήτρης Καλπακλής που τον λένε Δημήτρη και πάει Δευτέρα, χαίρεται πάρα πολύ που τον λένε Δημήτρη γιατί γιορτάζει και παίρνει πάρα πολλά παιχνίδια και είναι πάρα πολύ τυχερός. Ενώ άμα σε λένε Νεκτάριο δεν είσαι και πολύ τυχερός, γιατί κανένας δεν ξέρει πότε γιορτάζουν οι Νεκτάριοι. Κάποτε πρέπει να γιορτάζουν οι Νεκτάριοι, γιατί ένα παιδί που το λένε Νεκτάριο μού είπε ότι κάποτε γιορτάζουν ακόμα και οι Νεκτάριοι, αλλά επειδή κανένας άνθρωπος στον κόσμο δεν ξέρει πότε γιορτάζουν οι Νεκτάριοι, αυτό το παιδί είναι πολύ στενοχωρημένο και τρέχουν και οι μύξες του.

Η 28η Οκτωβρίου είναι μια πάρα πολύ σπουδαία μέρα άμα πέφτει Δευτέρα, γιατί έχουμε τριήμερο και πάμε εκδρομή στο χωριό του μπαμπά μου. Εκτός αν δεν πάμε, γιατί η μαμά μου δεν χωνεύει τη μαμά του μπαμπά μου, ενώ χωνεύει πάρα πολύ τη δική της μαμά που δεν τη χωνεύει ο μπαμπάς μου, οπότε μπορεί να μείνουμε και σπίτι.

Εμείς τα παιδιά είμαστε πάρα πολύ περήφανα που έχουμε την 28η Οκτωβρίου. Γιατί πριν γίνει η 28η Οκτωβρίου, είχανε να γιορτάζουνε μόνο την 25η Μαρτίου. Την 28η Οκτωβρίου πηγαίνανε σχολείο κανονικά γιατί δεν υπήρχε 28η Οκτωβρίου. Δηλαδή υπήρχε 28η Οκτωβρίου, αλλά κανένας δεν το έκανε θέμα γιατί δεν είχανε μπει οι Γερμανοί. Έπρεπε πρώτα να μπουν οι Γερμανοί και μετά να γίνει μια μέρα της προκοπής.

Εγώ είμαι πολύ περήφανη Ελληνοπούλα. Νιώθω ένα ρίγος. Και μόλις το είπα στη μαμά μου μού έβαλε θερμόμετρο και είχα 37,4 και μου έδωσε σιρόπι και μου πέρασε το ρίγος. Η γιαγιά μου νιώθει ένα ρίγος από μόνη της, γιατί εκείνη την έζησε την 28η Οκτωβρίου και πρέπει να την πέρασε πάρα πολύ ωραία.

Η κυρία Χρυσάνθη, η δασκάλα μας, μας είπε ότι την 28η Οκτωβρίου ήρθε ο Ιταλός πρέσβης στο σπίτι του Ιωάννη Μεταξά, νύχτα, χωρίς να τηλεφωνήσει πρώτα και τον ρώτησε αν μπορούν να πάρουνε την Ελλάδα και να την έχουνε για δικιά τους σ' όλη του τη ζωή. Και ο Ιωάννης Μεταξάς τσαντίστηκε που τον ξυπνήσανε και είπε «ΟΧΙ». Κι αυτό το «ΟΧΙ» το είπε πολύ ηρωικά γι' αυτό κι εμείς το λέμε «το ηρωικό ΟΧΙ».

Κι εμένα όταν ήρθε η Χαρούλα σπίτι μου, μου ζήτησε όλες μου τις Μπάρμπι και τη Σίντι αστροναύτη, της είπα ηρωικά «ΟΧΙ» γιατί δεν είναι καθόλου ευγενικό αυτό που έκανε ο Ιταλός πρέσβης και η Χαρούλα. Άμα θέλεις να χαρίσεις κάτι το κάνεις από μόνος σου. Κι ο κύριος Μεταξάς δεν ήθελε να χαρίσει την Ελλάδα ούτε εγώ τη Σίντι αστροναύτη.

Και μετά τους πολεμήσαμε τους Ιταλούς. Δηλαδή, εγώ δεν τους πολέμησα γιατί δεν είχα γεννηθεί ακόμα. Ούτε ο μπαμπάς ούτε η μαμά. Η μαμά δεν ξέρω πότε γεννήθηκε γιατί όποτε τη ρωτάω «μαμά, πόσων χρόνων είσαι;» μου απαντάει «μήπως είδες το Βετέξ της κουζίνας;».


Και τότε όλοι οι Έλληνες βγήκανε έξω και φιλιόντουσαν κι εμένα δεν μου αρέσει να με φιλάνε οι φίλες της μαμάς μου γιατί έχουνε σάλια. Αλλά εκείνη η μέρα ήτανε πολύ σπουδαία και δεν τους ένοιαζε τους ηρωικούς Έλληνες που σαλιώνανε ο ένας τον άλλον.

Και τώρα, από τη χαρά μας βάζουμε την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι. Όμως εμείς δεν βάζουμε την ελληνική σημαία, γιατί όταν μετακομίσαμε τη χάσαμε. Και κάθε 28 Οκτωβρίου ντρεπόμαστε πάρα πολύ, αλλά τον υπόλοιπο χρόνο το ξεχνάμε και δεν πάμε να αγοράσουμε μια καινούργια. Αυτά και ελπίζω να μην ξαναρθούν οι Γερμανοί. Ελπίζω επίσης η έκθεση να είναι τρεις σελίδες και ελπίζω μετά να πάμε στο Βίλατζ Σέντερ, γιατί δεν έχω δει ακόμα το Σκούμπι Ντου.

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!
αναδημοσίευση από alfavita.gr


Τα 100 καλύτερα βίντεο στο YouTube μέσα σε 4 λεπτά.

Aπλά δείτε το παρακάτω βιντεάκι...τα λόγια είναι περιττά

Αυτό το γνώριζες?

Παρουσίαση του "did you know" (Αυτό το γνώριζες) από την έρευνα των Karl Fisch, Scott McLeod, and Jeff Brenman. Αρχική Παρουσίαση από την SONY/BMG Μεταφορά στα Ελληνικά από John Giannatos.αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

10 σημαντικές ανακαλύψεις φαρμάκων που Άλλαξαν την Ανθρώπινη Υγεία στον Κόσμο.

090923-Pharma-Drugs

Το WebMD είναι ένα site που δίνει πληροφορίες για την υγεία. Πρόσφατα έκανε μια έρευνα με επαγγελματίες εμπειρογνώμονες για να καθορίσει τα σημαντικότερα ιατρικά φάρμακα καθ' όλη την διάρκεια της ιστορίας που άλλαξαν πολλά στην ανθρώπινη υγεία. Αναζητούσαν φάρμακα που άλλαξαν το ιατρικό τοπίο είτε με την θεραπεία ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων είτε με την μεγαλύτερη δυνατότητα να θεραπεύσουν μια ασθένεια.
Ίσως να είναι εύκολο να μαντέψετε κάποια από τα φάρμακα της λίστας όπως είναι η πενικιλίνη και το εμβόλιο της ευλογιάς, αλλά είμαι σίγουρος πως η δύναμη της ασπιρίνης θα σας εκπλήξει. Στην εικόνα επάνω βλέπετε με μορφή γραφήματος τα φάρμακα που έφτιαξαν τον κατάλογο και παρέχει πληροφορίες για όλα σύμφωνα με τις πωλήσεις τους παγκοσμίως αλλά και την χρονολογία ανακάλυψης τους.

Αναφορικά τα 10 φάρμακα που άλλαξαν την Ανθρώπινη Υγεία είναι:

  1. Πενικιλλίνη: Πρώτο σε όλους τους καταλόγους.

  2. Ινσουλίνη: Η πρώτη θεραπεία ορμονών.

  3. Εμβόλιο Ευλογιάς, Εμβόλιο πολιομυελίτιδας.

  4. Αιθέρας: Η παραγωγή της σύγχρονης χειρουργικής επέμβασης.

  5. Μορφίνη: Σταματάει όλους τους πόνους.

  6. Ασπιρίνη: Κάτι περισσότερο από ένα χάπι πονοκεφάλου.

  7. Αρσφαιναμίνη: Η θεραπεία για τη σφοδρή επιθυμία.

  8. Ψυχιατρικά φάρμακα.

  9. Χάπια ελέγχου γέννησης.

  10. Χάπια για την καρδιά.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα WebMD.


αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com
Τα είδη του σεξ !


Υπάρχουν πολλοί τύποι σεξ και όλοι μας, πάνω κάτω, τα έχουμε κάνει ή τουλάχιστον θα τα κάνουμε κάποια στιγμή.Πιο κάτω αναφέρουμε 24 διαφορετικά είδη του.

1. Το ατίθασο: τα κάνεις όλα, σε καναπέδες, πατώματα, τραπέζια, περβάζια, σαν έφηβος που έχει πάρει βιάγκρα. Σε κάθε περίπτωση κάτι σπάει. Από μια τιράντα σουτιέν μέχρι μια λάμπα.
2. Μake up sex: Είσαι γαϊδούρι. Είσαι πρηξ%ρχ*δώ. Δεν το πιστεύω ότι είσαι τόσο αναίσθητος. Μου σπας τα νεύρα. Χάσου από τα μάτια μου. Άντε και Γ^@&*σου! Σε θέλω. Κι εγώ. Ουάου, ουφ. Ήταν το καλύτερο σεξ που κάναμε ποτέ.

3. Της ευχαριστίας: Άχου, μωράκι μου, δεν έπρεπε να μου πάρεις τόσο ακριβό δώρο. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα θα σε ευχαριστήσω εγώ!( Δε σε χάλασε...)

4. Το κουρασμένο: έχετε να το κάνετε δύο εβδομάδες και πάλι γυρνάς σπίτι πολύ κουρασμένος για να κάνεις τα δικά σου κόλπα. Το κάνεις όμως για να μην ακούσεις την κρεβατομουρμούρα της.

5. Το μεθυσμένο: Πολύ μεθυσμένος για να το κάνεις όπως πρέπει. Πολύ μεθυσμένη για να το θυμάται. Φιου...

6. One-Night Stand: Yπάρχει κάτι πολύ συναρπαστικό όταν κάνεις κάτι σαν να μην υπάρχει αύριο. Α, ναι, σωστά. Δεν θα υπάρξει αύριο.

7. Το ενοχικό: Αν έχεις έστω μια χούφτα συναισθήματα, έχεις ενοχές την ώρα που π&δ%ς την άλλη. Πράγμα που μας οδηγεί στο επόμενο...

8. Των τύψεων: Μόλις την κεράτωσες, γυρίζεις σπίτι κι εκείνη σου κάνει γλύκες. Ε,μην υποπτευθεί και κάτι...

9. Της λύπησης: Λυπάσαι γιατί σε λίγο καιρό θα την παρατήσεις, αλλά εκείνη σε θέλει τόσο πολύ που της κάνεις την χάρη. Και μετά λυπάσαι τον εαυτό σου.
10. Η πρώτη φορά: Είτε θα είναι συναρπαστική είτε τελειώνει τόσο γρήγορα που δεν είσαι σίγουρος αν μετράει για πρώτη φορά. Μάντεψε. Μετράει.
11. Της πρώτης φοράς: Η πρώτη φορά που δοκιμάζεις κάτι καινούριο. Κάτι kinky ή ανώμαλο. Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς, δεν θα σε κρίνουμε εμείς..
12. Της πρώτης νύχτας του γάμου: Θες δεν θες θα το κάνεις. Αλλιώς κάτι δεν πάει καλά μαζί σας και μόλις παντρεύτηκες! Δεν γίνεται να σκέφτεσαι έτσι!
13. Το "Μου συμβαίνει πρώτη φορά": Αγχώνεσαι ελπίζοντας να το πιστέψει...
14. Της αϋπνίας: Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ας περάσουμε τουλάχιστον ευχάριστα την ώρα μας.
15. Των κλαμμάτων: Μερικές φορές εκείνη κλαίει από ευτυχία. Άλλες απο δυστυχία. Κι εσύ θες να βάλεις τα κλάμματα γιατί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια είναι η αλήθεια.

16. Το γρήγορο: Φίλι. Κοκό. Μπάνιο.

17. Το πρωινό: Χωρίς πολλά φιλιά, απλό, έντονο και συνάμα νυσταγμένο. Ό,τι καλύτερο...

18. Το Cyber ή Phonesex: Κάνε αυτό. Το κάνω, εσύ τι κάνεις; Κάνω εκείνο. Αχ. Αααχ. Μετράει ακόμα κι αν εσύ αντί να κάνεις αυτό που σου λέει τρως πίτσα. Λες να κάνει κι εκείνη το ίδιο;

19. Το κακό: Καμία χημεία, εντελώς ξενέρωτα πράγματα, σε σημείο που αν ήσουν γκόμενα θα προσποιούσουν οργασμό. Χμμ. Λες να μπορείς;

20. Το σεξ του θριάμβου: Έριξες την πιο ωραία γκόμενα της ζωής σου. Συγχαρητήρια, παιρνάς στο επόμενο επίπεδο.

21. Το φιλικό: Είστε φίλοι χρόνια και κάποια στιγμή οι αγκαλίτσες σας δεν είναι πια αθώες. Αυτό είτε καταλήγει σε σχέση είτε σε χωρισμό. Στα φιλικά πάντα...
22. Break up sex: Αποφασίσατε ότι καλύτερα να είστε χώρια, γιατί οι διαφορές σας δεν λύνονται με τίποτα. Ε, μετά τους συναισθηματισμούς και το "δεν θα σε ξαναδώ ποτέ, ω, θεέ μου", το παλιό πάθος έρχεται και εκεί που δεν την άντεχες, τώρα δεν αντέχεις να μην ενδώσεις στον πειρασμό να το κάνεις για μία τελευταία φορά. Μερικές φορές το break up sex καταλήγει σε κλάματα και άλλες φορές απλά στο τέλος δεν έρχεται ποτέ το... break up.
23. Το μοναχικό: Θες και εξηγήσεις για κάτι που σε συντροφεύει σε όλη σου ζωή;

24. Το πρώην-σεξ: Ξέρεις τις κινήσεις της, ξέρει τι σου αρέσει και στο μεταξύ αντιλαμβάνεσαι ότι από κάπου πρέπει να έμαθε όλα αυτά τα καινούρια κολπάκια. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!


πηγή:men24

Μοντέλα ετών ... 50 !!!


για πάρτε μάτι ρε παιδιά κάτι πενηντάρες που παρα την ηλικία τους ξεσηκώνουν και ανάβουν τα αίματα....Οι άντρες με βαριά φωνή γίνονται πατέρες περισσότερες φορές.

Μία νέα έρευνα έδειξε ότι οι άντρες με πιο βαριά φωνή γίνονται πατέρες περισσότερες φορές από εκείνους με λεπτότερη. Οι ερευνητές μάλιστα, συμπλήρωσαν πως το εύρημά τους εξηγεί γιατί οι άντρες διαθέτουν πιο χαμηλές φωνές από τις γυναίκες.Οι επιστήμονες γνωρίζουν εδώ και καιρό πως οι γυναίκες εκλαμβάνουν τους άντρες με βαθιά φωνή ως πιο σέξι, υγιείς και κυριαρχικούς. Επίσης, προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες αισθάνονται ακόμα μεγαλύτερη έλξη για τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου, ενώ βρίσκονται στην πιο γόνιμη περίοδο του κύκλου τους.
Παρόλα αυτά, η χρήση των μοντέρνων αντισυλληπτικών δυσκόλευε τους επιστήμονες στο να συνδέσουν τον τόνο της φωνής με τη γονιμότητα. Έτσι οι ειδικοί δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν την ιδέα πως άντρες με μπάσα φωνή είχαν αναπαραγωγικό πλεονέκτημα σε σχέση με άντρες με λεπτότερη.
Η Coren Apicella και οι συνάδελφοί της στο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης βρήκαν ένα τρόπο να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους, μελετώντας την φυλή κυνηγών-συλλεκτών Hadza στην Τανζανία, μία από τις τελευταίες που έχουν μείνει στον κόσμο. Οι γυναίκες Hadza συνήθως σκάβουν για ρίζες και συγκεντρώνουν φρούτα, ενώ οι άντρες κυρίως κυνηγούν ζώα και μαζεύουν μέλι.
Η Apicella ηχογράφησε τον χαιρετισμό 49 αντρών Hadza και μέτρησε την ένταση της φωνής τους μέσω υπολογιστή. Επίσης, σημείωσε την ηλικία τους και τον αριθμό των παιδιών τους. Έτσι μέτρησε πως κατά μέσο όρο έχουν 4,8 παιδιά και η φωνή τους φτάνει τα 115 Hz. Λαμβάνοντας υπόψη της παράγοντες που μπορούσαν να επηρεάζουν τον αποτέλεσμα, όπως η ηλικία, η Apicella κατέληξε στο συμπέρασμα πως άντρες με χαμηλότερες φωνές είχαν περισσότερα παιδιά. Για παράδειγμα, όσοι είχαν μέσο όρο έντασης φωνής τα 90 Ηz είχαν περίπου δύο παιδιά περισσότερα από εκείνους που η ένταση της φωνής τους άγγιζε τα 160 Ηz.

«Είναι τεράστια διαφορά», σημειώνει ο David Puts, ανθρωπολόγος σε πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια. Ο Puts εξηγεί πως οι άντρες συνήθως έχουν βαθιές φωνές εξαιτίας υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης. Η ορμόνη αυτή επηρεάζει τις φωνητικές χορδές με τέτοιο τρόπο ώστε να δονούνται σε χαμηλότερη συχνότητα. Ο Puts προσθέτει επίσης, πως φαίνεται ότι η τεστοστερόνη συνδέεται με την ποιότητα του σπέρματος, γεγονός που ενδεχομένως εξηγεί γιατί οι Hadza με χαμηλότερες φωνές είχαν περισσότερα παιδιά. Άλλη πιθανή εξήγηση είναι πως οι γυναίκες προτιμούν συζύγους με βαθιά φωνή επειδή θεωρούν πως τέτοιοι άντρες έχουν υψηλότερο κοινωνικό στάτους, λέει ο Puts.

Οι ερευνητές εικάζουν πως η εξέλιξη του είδους είναι αυτή που «χάρισε» στους άνδρες βαθύτερες φωνές. Το παράδειγμα των Hadza είναι ενδεικτικό. Ενώ ο αρσενικός μέσος όρος είναι τα 115 Hz, o θηλυκός είναι τα 210 Ηz.


αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Switchital Clock - Ένα μαγνητικό ρολόι.

Ο Ελβετός σχεδιαστής Matthias Pugin έχει δημιουργήσει ένα "ψηφιακό" μηχανικό ρολόι στο οποίο η ώρα, εμφανίζεται με ένα πολύ ασυνήθιστο τρόπο. Όλοι οι αριθμοί του ρολογιού, που ο Matthias το ονομάζει "Switchital", αποτελούνται από πολύ μικρούς ράβδους μετάλλου, που παραμένουν στη θέση τους χάρις σε μικρούς μαγνήτες. Κάθε λεπτό, κάποιοι ράβδοι, μετακινούνται πάνω στην μαύρη επιφάνεια, άλλοι για να δημιουργήσουν τους νέους αριθμούς και άλλοι για να εξαφανιστούν στο πλαίσιο του ρολογιού.

Δείτε και ένα βίντεο με το πως λειτουργεί ακριβώς αυτό το πολύ ιδιαίτερο ρολόι.αναδημοσίευση από www.psaxtiria.comΤο ποιο σπάνιο ύφασμα στον κόσμο. Και μη τολμήσει να ρωτήσει κανείς πόσο κάνει...

spidercloth

Ένα υφαντό φτιαγμένο από το μετάξι 1.000.000 αραχνών, εκτέθηκε στο μουσείο φυσικής ιστορίας της Ν. Υόρκης.
Για τη δημιουργία του χρυσού αυτού σπάνιου υφάσματος, 70 άνθρωποι πέρασαν 4 χρόνια συλλέγοντας αράχνες του γένους Nephila από τηλεφωνικούς στύλους της Μαδαγασκάρης, ενώ μια ντουζίνα επιπλέον εργάτες εξήγαγαν προσεκτικά 24 μέτρα νήματος από κάθε αράχνη. Το παραγόμενο ύφασμα διαστάσεων 3.35 Χ 1.21 μέτρα, είναι το μοναδικό μεγάλο δείγμα υφάσματος στον κόσμο που φτιάχτηκε από φυσικό μετάξι αράχνης.

full-silk_hi-res_d66-06

"Το μετάξι της αράχνης είναι πολύ ελαστικό και έχει μια όλκιμη δύναμη που είναι απίστευτα μεγαλύτερη σε σχέση με το ατσάλι ή το Kevlar", δήλωσε ο ειδικός υφασμάτων Simon Peers που πήρε μέρος στην δημιουργία του.
Η ιδέα της ύφανσης με το μετάξι της αράχνης έλκει την καταγωγή της από τον Γάλλο ιεραπόστολο Jacob Paul Camboue, ο οποίος εργάστηκε με αράχνες στην Μαδαγασκάρη κατά την διάρκεια των δεκαετιών του 1880 και 1890. Ο Camboue κατασκεύασε μια μικρή χειροκίνητη μηχανή για την εξαγωγή του μεταξιού από άνω των 24 αραχνών ταυτόχρονα, προσέχοντας ώστε τα έντομα να είναι απόλυτα ασφαλή κατά την διαδικασία.
"Ο Simon κατάφερε να κατασκευάσει ένα αντίγραφο αυτής της μηχανής" είπε ο Nicholas Godley, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Peers στην κατασκευή του υφάσματος. Ωστόσο, προκειμένου να φτιάξουν ένα ύφασμα που να έχει κάπως μεγάλες διαστάσεις, οι ερευνητές έπρεπε να μεγιστοποιήσουν και το εύρος της εξαγωγής. "14.000 αράχνες παράγουν περίπου 28 γραμμάρια μεταξιού και το ύφασμα που κατασκευάσαμε ζυγίζει περίπου 1.17 κιλά. Οι αριθμοί είναι παράλογοι" δήλωσε ο Godley.
Για να συγκεντρώσουν το απαραίτητο μετάξι, προέβησαν στην πρόσληψη εργατών για την συλλογή των αραχνών, που θα ήταν πρόθυμοι να κάνουν αυτή τη δουλειά μιας και "οι αράχνες δαγκώνουν". Επειδή όμως οι αράχνες παράγουν μετάξι μόνο κατά την διάρκεια της περιόδου των βροχών, οι εργάτες θα έπρεπε να τις μαζέψουν στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στον Οκτώβριο και τον Ιούνιο.

1-spiders

"Υπάρχει σε εξέλιξη μια επιστημονική έρευνα που λαβαίνει χώρα σε όλο τον κόσμο, η οποία προσπαθεί να αντιγράψει τις ιδιότητες του φυσικού μεταξιού με σκοπό την εφαρμογή του σε όλους τους τομείς όπως την ιατρική και την βιομηχανία αλλά καμιά δεν κατάφερε μέχρι τώρα να το πετύχει 100%". Έτσι προς το παρόν, φαίνεται ότι θα πρέπει να αρκεστούμε με αυτό το πανέμορφο ύφασμα που είναι η ευγενική δωρεά ενός εκατομμυρίου αραχνών.


αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Τα πρόσωπα του Google Earth.

Με μια πρώτη ματιά, δεν θα σας κατηγορούσε κανείς αν πιστεύατε ότι πρόκειται για το έργο εξωγήινων που έχουν κάποια αίσθηση του χιούμορ. Αλλά κάποιες από αυτές τις εικόνες είναι δημιουργίες της φύσης ενώ στις υπόλοιπες έχει βάλει φυσικά ο άνθρωπος το χεράκι του. Χωρίς το Google earth και την παρατηρητικότητα ορισμένων χρηστών, ίσως να μην βρίσκαμε ποτέ κάποιες απ' αυτές.

face1
Ένας Ινδιάνος με παράξενη κόμμωση ή αυτοί οι λόφοι στην Alberta μοιάζουν με το κορίτσι του iPod?

face2
Ένας γενειοφόρος άντρας σε μια αγροτική περιοχή της Πολωνίας? Μήπως είναι ο Abraham Lincoln χωρίς το καπέλο?

face3
Ένας λαβύρινθος στην Αριζόνα που έχει το σχήμα του προσώπου της Oprah?

face4
Αυτό που λένε ότι μοιάζει με τον Ιησού βρίσκεται στους αμμόλοφους του Περού.

face5
Είναι σύμπτωση ή αυτό το χωράφι στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ φέρει την μορφή μιας κολοκύθας του Halloween λόγω ανθρώπινης παρέμβασης?

face6
Οι κήποι στις Βερσαλίες έχουν μια εκπληκτική ομοιότητα με το ρομπότ στα δεξιά δεν νομίζετε?

αναδημοσίευση από www.psaxtiria.comCOMBO: Ένα προϊόν συνεργασίας δυο καλλιτεχνών του animated street art.

Οι καλλιτέχνες του street art animation, Blu και David Ellis, δεν είναι καινούργιοι στον χώρο.
Το βίντεο MUTO που δημιούργησε ο Blu, έχει πάνω από 10 εκατομμύρια θεάσεις μέχρι τώρα και μπορείτε να το κατεβάσετε σε υψηλή ποιότητα από την ιστοσελίδα του (την οποία αξίζει να επισκεφθείτε για την πρωτοτυπία της και μόνο).
Ο David Ellis απ' την άλλη, μέσω της δουλειάς του με την ομάδα Barnstormers, έχει δημιουργήσει κάποια από τα ποιο απίθανα time-lapse που έχει ποτέ συλλάβει κανείς.
Κατά την διάρκεια των δέκα ημερών που διήρκεσε το 2ο ετήσιο φεστιβάλ FAME στην Ιταλία, οι δυο αυτοί καλλιτέχνες εργάστηκαν μαζί επάνω σε αυτό το animation που το ονόμασαν COMBO.αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Ένα μήλο με διχασμένη προσωπικότητα.

Όταν ο 72χρονος Ken Morrish, συνταξιούχος ζωγράφος και διακοσμητής, έκοψε αυτό το μήλο από το δέντρο του κήπου του στο Colaton Raleigh, νόμιζε ότι κάποιος φαρσέρ ήθελε να του κάνει πλάκα. Εξετάζοντας το όμως προσεκτικότερα, συνειδητοποίησε ότι τα χρώματα δεν ήταν τεχνητά αλλά φυσικά και από τότε έγινε ένα είδος διασημότητας στο χωριό του (φωτογραφίες, κόκκινα χαλιά... τα γνωστά.)
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το να βρει κανείς ένα δίχρωμο μήλο με τόσο τέλεια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο πράσινο και στο κόκκινο είναι λιγότερο από μία στο εκατομμύριο.

αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Ασπιρίνη κατά του καρκίνου


Ευρωπαίοι επιστήμονες με επικεφαλή τον καθηγητή Τζον Μπέρν του Βρετανικού Πανεπιστημίου Νιούκαστλ ύστερα από έρευνα που έκαναν σε δείγμα χιλίων ασθενών που έπασχαν από το σύνδρομο Λίντς, που οφείλεται σε γενετική μετάλλαξη και καθιστά τα συγκεκριμένα άτομα ποιο επιρρεπή σε διάφορους τύπους καρκίνου, και ιδιαίτερα στον καρκίνο του παχέος εντέρου, διαπίστωσαν ότι βοηθά η καθημερινή λήψη ασπιρίνης, στην αποτροπή ανάπτυξης καρκίνου του παχέος εντέρου.

αναδημοσίευση από troktiko

Γεια σου κυρ Εισαγγελέα...

"Δεν είμαι εγώ γαϊδούρι!Αυτός είναι ρουφιάνος!"


"Πέστε σε αυτόν που απάντησε ότι στην εργασία μου καπνίζω κανονικά κι εγώ και πολλοί συνάδελφοι μου. Στο γραφείο που βρίσκομαι είμαι ο μόνος που καπνίζω και ρώτησα τους συναδέλφους μου εαν τους ενοχλεί που καπνίζω ή όχι και μου είπαν ότι δεν τους ενοχλεί. Φυσικά αυτό θα συμβαίνει μέχρι να μπορούμε να κρατάμε το παράθυρο ανοιχτό... όταν σφίξουν τα κρύα θα φύγω να παω αλλού να καπνίσω, που δεν θα ενοχλώ. Γιατί γαϊδούρι δεν είμαι. Αυτός όμως είναι ρουφιάνος και αυτό δεν αλλάζει! Περαστικά!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ


αναδημοσίευση από troktiko

Πιλότος παρακολουθούσε την πρώην κοπέλα του με το αεροπλάνο


ΕΚΑΝΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Ενας άνδρας στην California συνελήφθη επειδή όπως φαίνεται χρησιμοποιούσε το αεροπλάνο του και έκανε χαμηλές πτήσεις κοντά στη πρώην κοπέλα του , για την οποία όμως του είχαν επιβληθεί...
περιοριστικά μέτρα. Ενώ ο άντρας αυτός δεν έπρεπε να πλησιάζει κοντά της, χρησιμοποιούσε το μικρό αεροπλάνο και πετούσε πάνω απο τη γειτονιά της. Έριξε μάλιστα και κάποια φυλλάδια με υβριστικό περιεχόμενο. Η αστυνομία τον έπιασε μόλις προσγειώθηκε και φυλακίστηκε με εγγύηση 155,000$

αναδημοσίευση από troktikoΌσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory