Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009Energy Drinks: Εθίζουν και βλάπτουν την υγεία


Το ποτά ενέργειας (energy drinks) βλάπτουν σοβαρά την υγεία, καθώς περιέχουν υψηλά επίπεδα καφεΐνης και άλλων τονωτικών.

Τα ενεργειακά ποτά περιέχουν υψηλές δόσεις καφεΐνης, περισσότερο υψηλές από ό,τι ένα φλιτζάνι καφέ, με αποτέλεσμα το άτομο να οδηγείται σε υπερβολική ένταση, υψηλή πίεση, αισθήματα πανικού και αϋπνία.

Τα συμπτώματα αναφέρονται και στις συσκευασίες των ποτών, αλλά με τέτοιο τρόπο, ώστε ο καταναλωτής έχει την εντύπωση ότι η κούρασή του μπορεί να ξεπεραστεί με την κατανάλωση ενός ενεργειακού ποτού.

Από μόνο του το ενεργειακό ποτό διαθέτει τόση καφεΐνη, ώστε να δημιουργήσει εξάρτηση στο άτομο που τη συνηθίζει.

Σύμφωνα με έρευνες του American Society of Addiction Medicine, οι περισσότεροι χρήστες ποτών αυτού του είδους εθίζονται τόσο, ώστε, παρόλο που μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας, δεν μπορούν να διακόψουν τη χρήση του.[ΠΗΓΗ]
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot

Το σούπερ χάπι που δυναμώνει τους μυς


Η αποκατάσταση μυών που έχουν αποδυναμωθεί από την ηλικία μπορεί μια μέρα να είναι τόσο απλή υπόθεση όσο το να πάρετε ένα χάπι. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν βρει το μυστικό της ανάπλασης των μυών. Το κλειδί είναι μια πρωτεΐνη που στέλνει το σήμα στον οργανισμό να ενεργοποιήσει βλαστοκύτταρα τα οποία μπορούν να επιδιορθώσουν τους μυς.

Τώρα, οι επιστήμονες ελπίζουν ότι ένα φάρμακο που ενδυναμώνει τους μυς θα καταφέρνει να επιβραδύνει και τη διαδικασία της γήρανσης. Αμερικανοί και Δανοί ερευνητές μελετούν την ικανότητα των βλαστοκυττάρων να δημιουργούν μυς. Διαπίστωσαν ότι καθώς γερνάμε τα χημικά μηνύματα που λένε στα βλαστοκύτταρα να δουλέψουν γίνονται όλο και πιο αδύναμα. Αποτέλεσμα είναι να χρειάζεται στον οργανισμό πολύ περισσότερος χρόνος για να αποκαταστήσει τη ζημιά. Τα ευρήματά τους, που αναφέρονται στην επιθεώρηση «EMBO Molecular Medicine», ανοίγουν το δρόμο για ένα χάπι που μεγιστοποιεί τα μηνύματα, οπότε ενισχύει και τους μυς. Οι ερευνητές εργάστηκαν σε κομμάτια μυών που αποκόπηκαν από μηρούς νεαρών γυναικών ηλικία μεταξύ 21 και 24 ετών, αλλά και ανδρών ηλικίας 68 έως 74 ετών.

Αφού λήφθηκαν τα δείγματα, οι επιστήμονες τοποθετούσαν σε γύψο το πόδι των ανδρών που ήταν προς μελέτη, για να αδυνατίσει. Οταν αφαιρούσαν το γύψο, οι άνδρες γυμνάζονταν με βάρη για να ξαναχτίσουν τους μυς τους και αφαιρέθηκαν πάλι νέα δείγματα μυός. Πριν τη γυμναστική, οι νεαροί άνδρες είχαν τα διπλάσια βλαστοκύτταρα που αποκαθιστούν τους μυς σε σύγκριση με τους μεγαλύτερης ηλικίας άνδρες.

Η ανάλυση των δειγμάτων αποκάλυψε μια πρωτεΐνη που ονομάζεται πρωτεϊνική κινάση, ενεργοποιούμενη από μιτογόνα (MAPK), η οποία φάνηκε ότι είναι το κλειδί στη διαδικασία. Βοηθάει στην αποστολή των σημάτων που λένε στα βλαστοκύτταρα να πολλαπλασιαστούν και να ξεκινήσουν τη διαδικασία επιδιόρθωσης των τραυματισμένων μυών, ωστόσο τα επίπεδά της πέφτουν με τα χρόνια. Οταν οι επιστήμονες αύξησαν την ποσότητα της MAPK στον παλιό μυ, αυτός ανέκτησε τη δυνατότητά του να αναγεννηθεί. Ενα φάρμακο που κάνει το ίδιο μπορεί μια μέρα να χορηγείται στους ανθρώπους ενώ θα είναι σε σχετικά νεαρή ηλικία, για να εξασφαλίζουν ότι θα παραμένουν το ίδιο δυνατοί στα 60, τα 70 και τα 80 τους.
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot

Sex: 5 μύθοι για το πρωκτικό


Μύθος Νούμερο 1: Ο πρωκτός είναι βρώμικος
Η πραγματικότητα: Μια καθημερινή ρουτίνα υγιεινής, μπορεί να μετατρέψει τον πρωκτό σε ένα από τα πιο καθαρά σημεία του σώματος.
Παρόλα αυτά, ο πρωκτός περιέχει και τα δικά του φυσικά βακτήρια. Γι' αυτό, αν θέλεις να αποφύγεις τις μολύνσεις, δεν πρέπει να επιτρέπεις την απευθείας διείσδυση οποιουδήποτε αντικειμένου (πέους, δονητή) από τον πρωκτό στον κόλπο.
Μύθος Νούμερο 2: η πρωκτική επαφή είναι ιδιαίτερα επώδυνη
Η πραγματικότητα: η επαφή της πίσω πόρτας δεν πρέπει να είναι επώδυνη. Αν πονάς, σημαίνει πως γίνεται με το λάθος τρόπο. Αν μάθεις από πριν τις σωστές τεχνικές, θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Τα κλειδιά για την ανώδυνη πρωκτική συνουσία είναι τρία: χαλάρωση, λίπανση και παιδεία.
Μύθος Νούμερο 3: το πρωκτικό σεξ είναι επιβλαβές και ανθυγιεινό
Η πραγματικότητα: πολλές γυναίκες φοβούνται πως η επαφή της πίσω πόρτας θα τους προκαλέσει αιμορροΐδες, πληγές και δάκρυα. Κάποιες μάλιστα φοβούνται πως θα πάθουν ακράτεια και θα κυκλοφορούν με πάνες για το υπόλοιπο της ζωής τους. Η σωστή και ευχάριστη πρωκτική συνεύρεση δεν προκαλεί βλάβη, ούτε στον πρωκτό, ούτε στο έντερο.
Μύθος Νούμερο 4: Το πρωκτικό σεξ είναι μία διεστραμμένη, ανώμαλη πράξη
Η πραγματικότητα: αντίθετα με ό,τι λέγεται, η πρωκτική επαφή αποτελεί ερωτική πράξη ευρέος αποδεκτή εδώ και αιώνες. Μάλιστα, σε παλιότερες εποχές, οι γυναίκες προτιμούσαν την ευχαρίστηση που προσέφερε το πρωκτικό σεξ και ταυτόχρονα διαφύλασσαν την αγνότητα τους.
Μύθος Νούμερο 5: Το πρωκτικό σεξ είναι μόνο για τους ομοφυλόφιλους
Η πραγματικότητα: παρόλο που για μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρείτο αποκλειστική πρακτική των ομοφυλοφίλων, υπάρχουν πολλά ετερόφυλα ζευγάρια που θεωρούν το πρωκτικό βασικό πιάτο του ερωτικού τους μενού. Η πίσω πόρτα αποτελεί απλώς μια ακόμη επιλογή για την σεξουαλική ικανοποίηση και ουδεμία σχέση έχει με την σεξουαλική ταυτότητα του καθενός.
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot

Οι καλύτερες ατάκες του Αρκά!1. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ.

2. H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!

3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ
ΞΕΡΟΥΜΕ.

5. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ
ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ.

6. Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

7. Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ.

8. ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

9. ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ.

10. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.

11. Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

12. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

13. Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.

14. ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ: ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ!!!

πηγη τροκτικο

Ανέκδοτο

Είναι ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι, και ένα ελληνόπουλο και συζητάνε.
Λέει λοιπόν το κινεζάκι:
- Καλά μιλάμε,ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά απο'δώ αλλά με το καινούριο τρένο 3:00 σχολάει και 3:02 το τραπέζι είναι στρωμένο...
- Καλό, λέει το αμερικανάκι, αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa ξέρετε, και με τον καινούριο πύραυλο, δουλεύει στο φεγγάρι. 2:00 σχολάει, 4:00 το τραπέζι είναι στρωμένο!
- Τι μου λέτε ρε, λέει το ελληνόπουλο.
- Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει στις 3 και στις 2:30 έχουμε ήδη φάει..

Τι κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο στον ωεκανό;


Τι είναι αυτό που κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο στον ωκεανό; Μάλιστα ξεκουφαίνει ακόμα και το σονάρ του υποβρυχίου και οι χειριστές δεν αντέχουν τον θόρυβο.
Δεν είναι η γαλάζια φάλαινα αλλά οι γαρίδες που όταν μαζεύονται κάνουν τον περισσότερο θόρυβο όταν είναι μαζεμένες καθώς με τις δαγκάνες τους δημιουργούν τόσα ντεσιμπέλ όσα θα ήταν αν τηγάνιζε μπέικον όλος ο πλανήτης. Έτσι λένε έτσι σας λέμε.

αναδημοσίευση από troktiko

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα


ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Η Jill Heinerth ειναι η κορυφαία δύτρια στον κόσμο, με εξερευνήσεις στα πιο απομακρυσμένα υποθαλάσσια σπήλαια. Φωτογραφίες απο τις εξερευνήσεις μαζί με την ομάδα της σε διάφορα μέρη του κόσμου δείχνουν τη μαγευτική διάσταση του άγνωστου αυτού κόσμου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory