Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2009


Το Sex κάνει καλό στην Υγεία


Από την απλή βελτίωση στην όσφρηση μέχρι και τη μείωση της πιθανότητας του καρκίνου του προστάτη, το σεξ έχει ποικίλα οφέλη για την υγείας μας. Το τακτικό και ένθερμο σεξ προσφέρει μία σειρά από σωματικά πλεονεκτήματα και για τα δύο φύλα. Σε μία έγκυρη μελέτη του πανεπιστημίου Queens του Μπέλφαστ αποδεικνύεται ότι η γενικότερη καλή υγεία συνδέεται με την σεξουαλική συχνότητα. Αυτή η έρευνα παρακολουθούσε τη θνησιμότητα 1.000 μεσήλικων αντρών κατά τη διάρκεια μίας δεκαετίας. Η μελέτη ήταν σχεδιασμένη για να συγκρίνει ανθρώπους με κοινούς παρανομαστές, όπως ηλικίας και γενικότερης υγείας. Στα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν στο British Medical Journal αποδείχτηκε ότι οι άντρες που είχαν τακτικούς οργασμούς είχαν και το μισό ποσοστό θνησιμότητας από τους ανέραστους.
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

Η NASA θα βομβαρδίσει τη Σελήνη!


Βομβαρδίζοντας τη Σελήνη θα προσπαθήσουν οι επιστήμονες της NASA να διαπιστώσουν αν ο πλανήτης αποτελεί φιλόξενο μέρος για τον άνθρωπο. Σε μία προσπάθεια ανεύρεσης νερού, το μη επανδρωμένο διαστημικό σκάφος LCROSS (Lunar Crater Observation and Sensing Satellite) θα «σημαδέψει» την Παρασκευή έναν από τους κρατήρες που βρίσκονται κοντά στον νότιο πόλο της Σελήνης. Οι επιστήμονες υποθέτουν ότι η βροχή κομητών πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης για δισεκατομμύρια χρόνια μετέφερε μικρές ποσότητες νερού στην άνυδρη Σελήνη. Πρόσκρουση Κατά την πρόσκρουση, η μεγαλύτερη ποσότητα νερού που περιέχεται στους κομήτες εξαφανίζεται, ωστόσο εφόσον έχουν παραμείνει κάποια ίχνη στα βάθη των κρατήρων, αυτές οι σκιερές περιοχές θα έχουν λειτουργήσει ως καταψύκτες διατηρώντας το νερό σε μορφή πάγου για πολύ μεγάλο διάστημα. Μάλιστα ορισμένοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να βρεθούν δισεκατομμύρια τόνοι πάγου κοντά στον νότιο πόλο της Σελήνης, ενώ άλλοι επιμένουν ότι δεν υπάρχει ίχνος νερού. Ο ιστορικός βομβαρδισμός της Σελήνης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 14.30 (ώρα Ελλάδος).
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

Τουλάχιστον 23 νεκροί από μία μυστηριώδη ασθένεια


Μία μυστηριώδης αιμορραγική ασθένεια για την οποία υπάρχουν υποψίες ότι είναι ο αιμορραγικός πυρετός Έμπολα, έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής των θάνατο 23 ανθρώπων και έχει μολύνει δεκάδες άλλους στο υπανάπτυκτο νότιο Σουδάν, δήλωσε σήμερα αξιωματικός του σουδανικού στρατού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας(ΠΟΥ),ανακοίνωσε ότι ο Έμπολα, μία από τις πλέον θανατηφόρες ασθένειες που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα, ανακαλύφθηκε στο νότιο Σουδάν και στην γειτονική Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό το 1976.Ορισμένα στελέχη έχουν ποσοστό θνησιμότητας από 25% μέχρι 90%.

Εκπρόσωπος του Στρατού του Νότιου Σουδάν(SPLA),δήλωσε ότι δείγματα αίματος εστάλησαν σε εργαστήρια για εξέταση, αλλά γιατροί υποπτεύονται ότι πρόκειται για τον Έμπολα, ενώ πρόσθεσε ότι στα συμπτώματα περιλαμβάνονται αίμα από το στόμα, τα αυτιά και τη μύτη.

Το 2004 από τον Έμπολα είχαν χάσει τη ζωή τους επτά άνθρωποι στο νότιο Σουδάν.

Αξιωματούχοι σε θέματα υγείας ανέφεραν ότι δεν είναι ακόμη σίγουροι για το είδος της ασθένειας που διαδίδεται με τα σωματικά υγρά, συμπεριλαμβανομένου του αίματος.

Οι υποδομές υγείας και το ιατρικό προσωπικό είναι περιορισμένα στο Σουδάν που για δεκαετίες δοκιμάστηκε από εμφύλιο πόλεμο.
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

"Θαυματουργό" παπούτσι μεγαλώνει μαζί με το πόδι!Χαρά θα δώσει στους γονείς σ’ όλο τον κόσμο η είδηση ότι κατασκευάστηκαν παπούτσια που «ακολουθούν» το μεγάλωμα του ποδιού των παιδιών. Τα «θαυματουργά» αυτά παπούτσια της εταιρείας Inchworm βγήκαν στην αγορά της Βρετανίας το Φεβρουάριο και κατέκτησαν όχι μόνο τους γονείς, αλλά και τα παιδιά. Γι’ αυτό, άλλωστε, μέσα σε ελάχιστο διάστημα πουλήθηκαν πεντακόσια ζευγάρια παπούτσια.

Η ειδική τεχνολογία iFit, στην οποία βασίζονται τα... παπούτσια Fat Shoes Day, έφερε την επανάσταση στο χώρο του παιδικού παπουτσιού γιατί έχει το ατού, αφενός, να κάνει το παπούτσι να παίρνει εύκολα τη φόρμα του ποδιού του παιδιού και, αφετέρου, να «μεγαλώνει» μαζί με το πόδι του. Ο Πίτερ Κρεγκ, μάνατζερ της Inchworm, δήλωσε: «Τα πρωτοποριακά παπούτσια της νέας μας σειράς κάνουν τη ζωή των γονέων πιο εύκολη γιατί μπορούν και μεγαλώνουν κατά 3,5 νούμερα, καλύπτοντας έτσι για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα τις ανάγκες των παιδιών και μειώνοντας σημαντικά τα οικογενειακά έξοδα, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν πολλά παιδιά». Τα Fat Shoes Day κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά μοντέλα, καθένα από τα οποία βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα και κοστίζουν γύρω στα 70 ευρώ το ζευγάρι.
αναδημοσίευση από dinatos.blogspot.com

Τα φαρδιά ρούχα αυξάνουν την νοητική δύναμη!

Οσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, όσο πιο φαρδιά είναι τα ρούχα σου, τόσο πιο πολύ αυξάνεις τη νοητική σου δύναμη.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ βρήκαν ότι οι φαρδιές μπλούζες, οι φόρμες και τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να βοηθήσουν τις γνωστικές ικανότητές σου.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε... 88 μεταπτυχιακούς φοιτητές, αυτοί που φορούσαν φόρμες είχαν μεγαλύτερα σκορ σε διάφορα τεστ, συγκριτικά με εκείνους που φορούσαν κοστούμια. Η άποψη των ερευνητών είναι ότι ακόμα κι ένα μικρό ποσοστό ενόχλησης, είναι ικανό να αποσπάσει τον εγκέφαλο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανασύρονται πιο δύσκολα πληροφορίες.

Επέλεγε μαλακά υφάσματα και φαρδιές γραμμές για να αποδίδεις καλύτερα…

αναδημοσίευση από dinatos.blogspot.com

Τα μπικίνι κάνουν τους άνδρες να βλέπουν τις γυναίκες σαν αντικείμενα


Οι σέξι γυναίκες που φοράνε μπικίνι, κυριολεκτικά κάνουν μερικούς άνδρες να τις βλέπουν σαν αντικείμενα ή εργαλεία, παρά σαν ανεξάρτητους ανθρώπους με επιθυμίες, σκέψεις και συναισθήματα, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα. Τομογραφίες του εγκεφάλου αποκάλυψαν ότι όταν οι άνδρες βλέπουν εικόνες γυναικών ντυμένων ανάλαφρα, τότε ενεργοποιείται η περιοχή του εγκεφάλου τους που σχετίζεται με τη χρήση των εργαλείων!

Ορισμένοι άνδρες επίσης δεν δείχνουν καμία δραστηριότητα, όταν... βλέπουν τέτοιες εικόνες, στο τμήμα εκείνο του εγκεφάλου που συνήθως ανταποκρίνεται όταν κάποιος αξιολογεί τις προθέσεις του άλλου και έρχεται στη θέση του για να τον νοιώσει. Κατά την υπεύθυνη της έρευνας, κ. Σούζαν Φίσκε, ψυχολόγο του πανεπιστημίου Πρίνστον των ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι «αυτοί οι άνδρες βλέπουν τις γυναίκες σαν σεξουαλικά προκλητικές, αλλά δεν νοιάζονται καθόλου για τις σκέψεις τους».

Όπως είπε η ερευνήτρια, που έκανε τη σχετική επιστημονική ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Προώθηση της Επιστήμης, αυτή η έλλειψη δραστηριότητας στην εγκεφαλική περιοχή της κοινωνικής συνείδησης είναι πραγματικά παράξενη, γιατί σπάνια συμβαίνει. Οι επιστήμονες έχουν δει αυτή την απουσία εγκεφαλικής δραστηριότητας μόνο μια φορά στο παρελθόν, σε μια μελέτη όπου οι εθελοντές είδαν φωτογραφίες άστεγων και ναρκομανών.

Στη διάρκεια της νέας έρευνας, ετεροφυλόφιλοι άνδρες εθελοντές είδαν διάφορες φωτογραφίες ντυμένων και λιγότερο ντυμένων γυναικών. Οι περισσότεροι άνδρες θυμόντουσαν καλύτερα από όλες τις ακέφαλες φωτογραφίες γυναικών με μπικίνι, ακόμα κι αν είχαν δει τις εικόνες για λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου! Η Φίσκε είπε ότι αν μια ανάλογη μελέτη γινόταν αντίστροφα, είναι αμφίβολο κατά πόσο οι γυναίκες, κοιτώντας μισοντυμένους άνδρες, θα τους «απο-ανθρωποποιούσαν» με τον ίδιο τρόπο.

αναδημοσίευση από dinatos.blogspot.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ!!ΕΧΑΣΕ 190 ΚΙΛΑ..!


Απίστευτο Αδυνάτισμα


Ένας νεαρός που ζύγιζε 285 κιλά, αποφάσισε να κάνει δίαιτα και έχασε 190,5 κιλά, ενώ μετά από την απώλεια τόσων κιλών χρειάστηκε να αφαιρέσει 13,6 κιλά επιπλέον δέρμα… Φυσικά για να πετύχει το εκπληκτικό αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω, έπρεπε να κάνει σκληρή άσκηση και βέβαια να έχει πολύ μεγάλη θέληση.


Ο άνθρωπος που τον παρακολουθούσε και τον βοήθησε, Chris Powell, δήλωσε: “Στην αρχή του προγράμματος, ο David ήταν τόσο παχύς που έπρεπε να ζυγιστεί σε ένα τοπικό γκαράζ στις ζυγαριές που χρησιμοποιούνται κανονικά για τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά”.

Απίστευτο Αδυνάτισμα


Απίστευτο Αδυνάτισμα


Απίστευτο Αδυνάτισμα


Απίστευτο Αδυνάτισμα


Απίστευτο Αδυνάτισμα


Απίστευτο Αδυνάτισμα


Απίστευτο Αδυνάτισμα


Απίστευτο Αδυνάτισμα


αναδημοσίευση από allostyle.blogspot.com

Σας αρέσει το ακορντεόν? Εμένα όχι ιδιαίτερα.... μέχρι που είδα αυτό!!!

Το όνομα του παιδιού είναι Aleksandr Hrustevich. Είναι Ουκρανός και έχει δικό του κανάλι στο Youtube με το όνομα Hrustevich. Και ενώ τα άλλα βίντεο που έχει ανεβάσει δεν είναι τίποτε ιδιαίτερο, το παρακάτω κυριολεκτικά τα σπάει. Απολαύστε τον.
αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Μετατροπή μιας σκάλας σε πιάνο

Μια προσπάθεια της Volkswagen να αναγκάσει τους ανθρώπους να ανέβουν από τα σκαλοπάτια και όχι από την κυλιόμενη σκάλα. Η επιχείρηση μετέτρεψε μια σκάλα σε έναν υπόγειο σταθμό της Στοκχόλμης, σε ένα πολύ μεγάλο πιάνο και βιντεοσκόπησε την ανταπόκριση του κόσμου που περνούσαν από εκεί. Είναι πραγματικά ένα αρκετά ενδιαφέρον βιντεάκι γιατί όπως θα παρατηρήσετε και μόνοι σας, κάποιοι το διασκεδάζουν αρκετά.
αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com


Ερευνητές κατασκεύασαν μπαταρία πυρηνικής ενέργειας στο μέγεθος κέρματος.

Καθώς οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν τρόπους να κάνουν τις μπαταρίες ποιο ισχυρές, καταλήγουν να τις φτιάχνουν ποιο ογκώδης και βαριές από τις ίδιες τις συσκευές που καλούνται να ηλεκτροδοτήσουν. Ωστόσο ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Missouri σχεδιάζουν μια πηγή πυρηνικής ενέργειας που είναι ποιο μικρή, ποιο ελαφριά και ποιο επαρκής.
Ο Jae Kwon, βοηθός καθηγητή στο τμήμα ηλεκτρικών μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πανεπιστημίου Missouri μαζί με την ερευνητική του ομάδα, εργάζονται στην κατασκευή μια μικρής πυρηνικής μπαταρίας η οποία προς το παρόν έχει το μέγεθος και το πάχος ενός μικρού κέρματος και που σκοπό της θα είναι η παροχή ενέργειας σε διάφορα μικρο/νανοηλεκτρομηχανικά συστήματα (M/NEMS). Μολονότι οι πυρηνικές μπαταρίες προκαλούν ανησυχίες στο ευρύ κοινό, ο Kwon λέει ότι είναι ασφαλείς.
"Οι άνθρωποι ακούν την λέξη πυρηνικό και σκέφτονται κάτι πολύ επικίνδυνο. Ωστόσο, πηγές πυρηνικής ενέργειας χρησιμοποιούνται ήδη και με ασφάλεια σε μια ποικιλία συσκευών όπως βηματοδότες, δορυφόρους και υποθαλάσσια συστήματα".
Η πρωτοπορία της ομάδας δεν έγκειται μόνο στο μέγεθος της μπαταρίας αλλά και στον ημιαγωγό που χρησιμοποιήται. Η μπαταρία του Kwon διαθέτει ημιαγωγό σε υγρή μορφή αντί στερεή. "Το επικίνδυνο σημείο στην χρήση μιας ραδιενεργής μπαταρίας είναι όταν έχεις συλλέξει την ενέργεια. Τότε, μέρος της ραδιενέργειας μπορεί να καταστρέψει την κρυσταλλική δομή του ημιαγωγού. Χρησιμοποιώντας υγρό ημιαγωγό πιστεύουμε ότι μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε το πρόβλημα" δηλώνει ο Kwon, ο οποίος πιστεύει ότι με την εφαρμογή διαφορετικών υλικών μπορούν οι επιστήμονες να την κάνουν λεπτότερη από μια ανθρώπινη τρίχα.
αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Η νέα τρέλα στα κατοικίδια λέγεται μικροσκοπικά γουρουνάκια.

Όταν γεννιούνται ζυγίζουν 255 γραμμάρια και έχουν το μέγεθος ενός φλιτζανιού. Ωστόσο, το μέγεθός τους μπορεί να είναι μικρό αλλά η τιμή τους φθάνει τις 700 λίρες Αγγλίας.

Σε δυο χρόνια, τα γουρουνάκια αυτά είναι πλήρως ανεπτυγμένα αλλά ζυγίζουν το πολύ 29 κιλά και έχουν μήκος γύρω στα 35 εκατοστά μαζί με την ουρά.
Αντίθετα με την άποψη του κόσμου, τα γουρούνια είναι ιδιαίτερα καθαρά ζώα και χαίρονται την συντροφιά των ανθρώπων. Τα συμπαθητικά αυτά τετράποδα έχουν υιοθετηθεί από αρκετές διασημότητες στην Μ. Βρετανία, όπως από τον ηθοποιό της ταινίας Harry Potter, Rupert Grint.

"Η ζήτηση για μικροσκοπικά γουρούνια έχει ανοδική πορεία και κατακλυζόμαστε με αιτήσεις κάθε μέρα", δηλώνει η Jane Croft που παράτησε την δουλειά της για να εκτρέφει γουρουνάκια σαν πλήρη απασχόληση.

Μπορούν να ζήσουν μέχρι 18 χρόνια αλλά κάνουν τα ιδανικά κατοικίδια καθώς δεν απαιτούν ιδιαίτερη περιποίηση, εκπαιδεύονται εύκολα να μην κάνουν παντού την ανάγκη τους, αντιμετωπίζουν πολύ λίγα προβλήματα υγείας, είναι ήσυχα και αναπάντεχα καθαρά. Επιπλέον είναι πολύ έξυπνα. Θεωρούνται δε το τέταρτο ποιο ευφυές είδος μετά τον άνθρωπο, τον πίθηκο και το δελφίνι.


αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Μανιτάρια που φωσφορίζουνΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ

7 νέα ήδη μανιταριών που φωσφορίζουν στο σκοτάδι ανακάλυψαν βιολόγοι στην Βραζιλία, την Τζαμάικα, την Ιαπωνία και άλλες χώρες. Στο άρθρο που περιγράφουν την ανακάλυψη αυτή οι επιστήμονες μιλάνε για μια μοναδική εμπειρία με τα μανιτάρια να φέγγουν κάτω απο τη νέα σελήνη
αναδημοσίευση από troktiko.blogspot.com

Τι ειναι δίπλα στο αυγό;

Ειναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με το αυγό και ραγίζει καρδιές. Ειναι η νέα μόδα στα κατοικίδια και ειναι ένας...
πυγμαίος σκαντζόχοιρος απο την Αφρική. Εχει γίνει μόδα σε διάφορες χώρες του κόσμου και πολλοί τους αναζητούν


αναδημοσίευση από
troktiko

15 φιλοσοφημένες φράσεις!!


1. Δεν είναι ότι είμαι τόσο έξυπνος, απλά επιμένω περισσότερο στα προβλήματα.
-Albert Einstein

2. Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για όλο τον κόσμο είναι
να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον εαυτό σου.
-Wallace Wattles

3. Οι σωστές αποφάσεις προέρχονται από την εμπειρία, η εμπειρία όμως
προέρχεται από λάθος αποφάσεις.
-Barry LePatner...

4. Η γνωριμία: Ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζουμε αρκετά καλά ώστε
να δανειστούμε από αυτό, αλλά όχι τόσο καλά ώστε να του δανείσουμε.
-Ambrose Bierce

5. Αν είχα έστω και ελάχιστη ταπεινοφροσύνη, θα ήθελα να ήταν τέλεια.
-Ted Turner

6. Η εκπαίδευση είναι το μόνο που μένει, όταν ξεχάσεις αυτά που έμαθες στο σχολείο.
-Albert Einstein

7. Οι υπολογιστές είναι άχρηστοι, το μόνο που σου δίνουν είναι απαντήσεις.
-Pablo Picasso

8. Τα κακά νέα είναι ο χρόνος <<πετάει>> και φεύγει. Τα καλά νέα είναι είσαι ο πιλότος.
-Michael Althsuler

9. Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζει τον εαυτό του στον κόσμο. Ο παράλογος επιμένει να προσαρμόζει τον κόσμο στον εαυτό του.
Συνεπώς, όλα πρόοδος βασίζεται σε έναν παράλογο άνθρωπο.
-George Bernard Shaw

10. Ο καθένας μας είναι ιδιοφυία τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.
Οι πραγματικές ιδιοφυΐες όμως, έχουν τις ιδιοφυής σκέψεις σε μικρότερα χρονικά διαστήματα.
-Georg Christoph Lichtenberg

11. Παρακολουθήστε τις σκέψεις σας, γίνονται λόγια.
Παρακολουθήστε τα λόγια σας, γίνονται ενέργειες.
Παρακολουθήστε τις ενέργειές σας, γίνονται συνήθειες.
Παρακολουθήστε τις συνήθειές σας, γίνονται ο χαρακτήρας σας.
Παρακολουθήστε χαρακτήρα σας, γίνεται πεπρωμένο σας!
-Lao-Tze

12. Πάντα να συγχωρείς τους εχθρούς σου. Τίποτα δεν τους ενοχλεί περισσότερο.
-Oscar Wilde

13. Ο άνθρωπος που διαβάζει πάρα πολύ και χρησιμοποιεί τον εγκέφαλό του πολύ λίγο,
θα συνηθίσει να κάνει τεμπέλικες σκέψεις.
-Albert Einstein

14. Κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι καινούργιο. Όμως, πολλές φορές αυτό που μαθαίνουμε,
είναι ότι αυτό που μάθαμε την προηγούμενη ημέρα ήταν λάθος.
-Bill Vaughan

15. Το αντίθετο μίας ορθής δήλωσης είναι μία ψευδής δήλωση.
Όμως, ο αντίθετο από μια μεγάλη αλήθεια μπορεί να είναι μια άλλη μεγάλη αλήθεια.
-Niels Bohr

αναδημοσίευση από apolitistosteki.blogspot.com
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory