Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009

GYMKHANA 2.1, BLOCK vs DYRDEK

Χωρίς πολλά λόγια...
δείτε τι κάνουν πάλι οι άρρωστοι....

CINEMANIA - Boondock Saints II: All Saints Dayτου Τρόι Ντάφι
με τους Σον Πάτρικ Φλάνερι, Νόρμαν Ρίντους, Μπίλι Κόνολι, Τζούλι Μπεντζ

Υπόθεση: Οι αδερφοί MacManus, οι οποίοι ζουν μια ήσυχη ζωή στο οικογενειακό τους αγρόκτημα στην Ιρλανδία, επιστρέφουν στη Βοστώνη για να πάρουν εκδίκηση για την συμμορία που εξανάγκασε και τους ενοχοποίησε για το θάνατο ενός τοπικού ιερέα.

Το κάπνισμα είναι συχνή αιτία τύφλωσης


Όσο πιο νωρίς αρχίζει κάποιος να καπνίζει και όσο περισσότερα τσιγάρα ή άλλα προϊόντα του καπνού καπνίζει, τόσο περισσότερο αυξάνεται ο κίνδυνος για να καταστρέψει την όρασή του και να τυφλωθεί.
Σε έρευνες που... συμπεριέλαβαν 12.468 ασθενείς βρέθηκε ότι περισσότερες από 25% των περιπτώσεων εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας οφείλονται στο κάπνισμα. Σε αυτούς που σταμάτησαν να καπνίζουν ο κίνδυνος τύφλωσης μειώνεται δραστικά.
αναδημοσίευση από xenixtis.blogspot.com

Γιατί κάνουμε λόγο για "ιούς" στους υπολογιστές;


Οι ρίζες του όρου βρίσκονται πίσω στο 1949 όταν ο πρωτοπόρος στον τομέα των υπολογιστών Τζον Βαν Νόιμαν μίλησε πρώτη φορά για τη δυνατότητα αναπαραγωγής ενός προγράμματος υπολογιστή. Οι υπάλληλοι των εργαστηρίων Bell τη δεκαετία του 50 έδωσαν ζωή στη θεωρία του, δημιουργώντας το παιχνίδι “Core Wars” όπου δύο προγραμματιστές απελευθερώνουν ένα... πρόγραμμα και το παρακολουθούν να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή.
Ο ιός όμως εμφανίστηκε ως όρος το 1986 από τον μεταπτυχιακό φοιτητή τότε του πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, Φρεντ Κόεν. Σύμφωνα μ αυτόν λοιπόν πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μπορεί να μολύνει άλλα τροποποιώντας τα ώστε να περιλαμβάνουν μια, πιθανώς εξελιγμένη, εκδοχή του εαυτού τους. Το 1988 έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος τι σήμαινε αυτό όταν ο Ρόμπερτ Μόρις απελευθέρωσε το περίφημο "σκουλήκι του διαδικτύου" προκαλώντας τις πρώτες "ιογενείς" ζημιές σε υπολογιστές σε όλο τον κόσμο.

αναδημοσίευση από xenixtis.blogspot.com

Πράγματα που μαθαίνει κανείς όταν έχει παιδιά

Καμία ασφαλιστική εταιρία δεν δέχεται να σου κάνει ασφάλεια για ζημιές του σπιτιού τις οποίες προκάλεσαν τα παιδιά σου.

Η φωνή ενός τετράχρονου παιδιού είναι πολύ δυνατότερη από 200 ενήλικες σε ένα εστιατόριο.

Αν δέσει ένα λουρί σκύλου στον ανεμιστήρα του ταβανιού, το μοτέρ του δεν είναι αρκετά δυνατό για να περιστρέψει ένα μικρό αγόρι που φοράει τη στολή του σούπερμαν.

Είναι όμως αρκετά δυνατό για να πιτσιλίσει μπογιά σε όλους τους...
τοίχους ενός μεγάλου δωματίου.

Οι μπάλες του μπάσκετ αφήνουν σημάδια στο ταβάνι.

Δεν πρέπει να πετάς μπάλες του μπάσκετ όταν ο ο ανεμιστήρας του ταβανιού είναι αναμένος.

Ενας ανεμιστήρας ταβανιού μπορεί να κόψει μια μπάλα μπάσκετ στα δύο.

Στην καλύτερη περίπτωση, που η μπάλα δεν κοπεί στα δύο, πρέπει να γνωρίζει πως ακόμα και τα δυνατότερα παράθυρα σπάνε άμα τους έρθει η μπάλα του μπάσκετ με δύναμη.

Οταν ακούσεις το καζανάκι της τουαλέτας και μετά τη λέξη "Ουυυυπς!" είναι ήδη πολύ αργά.

Αν ανακατέψεις υγρό φρένων με χλωρίνη παράγεις καπνό. Πολύ καπνό.

Ενα εξάχρονο μπορεί να ανάψει φωτιά με τσακμακόπετρα ακόμα και αν ο πατέρας του επιμένει πως αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες.

Ενας μεγεθυντικός φακός μπορεί να ξεκινήσει μια μεγάλη φωτιά ακόμα και όταν έχει συννεφιά.

Τα στρώματα νερού όταν σπάσουν δεν χάνουν απλώς νερά. Σκάνε!

Ενα διπλό στρώμα νερού έχει αρκετό νερό μέσα για να γεμίσει ένα σπίτι 100 τετραγωνικών με 5 εκατοστά νερό.

Τα Lego περνάνε μέσα από το πεπτικό σύστημα ενός τετράχρονου παιδιού.
Τα playmobil όμως όχι.

Η πλαστελίνη και ο φούρνος μικροκυμάτων δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθούν στην ίδια πρόταση.

Η κόλλα στιγμής κολλάει μόνιμα.

Ο Μαγκάιβερ μπορεί να μας διδάξει πολλά πράγματα τα οποία δεν θέλουμε να γνωρίζουμε.
Ο Ταρζάν επίσης.

Οσο ζελέ κι αν ρίξεις σε μία πισίνα, δεν θα μπορέσεις να περπατήσεις στο νερό.

Τα φίλτρα της πισίνας δεν τα πάνε καλά με το ζελέ.

Τα μόνα πράγματα που πρέπει να βάζεις στη σχισμή ενός βίντεο είναι βιντεοκασέτες.

Οι σακούλες σκουπιδιών δεν κάνουν για αλεξίπτωτα.

Οι μπίλιες μέσα σε ένα ρεζερβουάρ αυτοκινήτου κάνουν πολύ θόρυβο όταν οδηγάς.

Εννιά στις δέκα φορές δεν θέλεις να ξέρεις από που έρχεται αυτή η μυρωδιά.

Πάντα να κοιτάς τι υπάρχει μέσα στο φούρνο πριν τον ανάψεις.

Tα πλαστικά παιχνίδια δεν γουστάρουν τους φούρνους.

Η πυροσβεστική υπηρεσία στην Αθήνα κάνει τουλάχιστον 20 λεπτά να φτάσει αφού τους πάρεις τηλέφωνο.

Ο κύκλος στεγνώματος στο πλυντήριο δεν πρόκειται να ζαλίσει τα σκουλήκια που βρήκες στην αυλή σου.

Σίγουρα όμως θα ζαλίσει τη γάτα σου.

Οι γάτες ξερνάνε δυο φορές το βάρος τους όταν είναι ζαλισμένες.

Η καλή αίσθηση του χιούμορ θα σε βοηθήσει να ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα στη ζωή

αναδημοσίευση από opeiratis.blogspot.com

Mια βόλτα στη φύση μπορεί να βελτιώσει την απόδοση της ανθρώπινης μνήμης κατά 20%


Ο θόρυβος και τα καυσαέρια όταν περπατάμε στους δρόμους της πόλης δεν επιτρέπουν τη σωστή ανταλλαγή αερίων στους πνεύμονές μας και επομένως την καλή οξυγόνωση του εγκεφάλου μας. Τα πολλαπλά σύγχρονα ερεθίσματα που δεν έχουμε τη δυνατότητα να τα επεξεργαστούμε εγκεφαλικά, ακόμη και οι καθυστερήσεις στις μετακινήσεις μάς προκαλούν ανησυχία και άγχος».


Σύμφωνα με την έρευνα του αμερικανικού πανεπιστημίου Μίσιγκαν, μια βόλτα στη φύση μπορεί να βελτιώσει την απόδοση της ανθρώπινης μνήμης κατά 20%. Πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει σε μια βόλτα στην πόλη η οποία απαιτεί, όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, διαρκή εγρήγορση και προσοχή.

Το μυαλό, τονίζουν, είναι μια μηχανή που προσπαθεί να ανιχνεύσει πιθανές απειλές και το αστικό περιβάλλον αναγκάζει τον άνθρωπο να το χρησιμοποιεί διαρκώς γι΄ αυτόν τον λόγο. Έπειτα από έναν περίπατο στην πόλη η ικανότητα μνήμης μειώνεται σημαντικά και περιορίζεται η ικανότητα αυτοελέγχου.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό Το στρες, τα προβλήματα συγκοινωνίας, οι στενοί και άσχημοι χώροι, η δυσκολία ανεύρεσης ελεύθερου χρόνου, αλλά και τρόπου εύκολης πρόσβασης σε φίλους δημιουργούν αρνητική διάθεση η οποία μπορεί να καταλήξει σε δυσθυμία, δηλαδή χρόνια ελαφριά κατάθλιψη την οποία μάλιστα το άτομο δεν αντιλαμβάνεται απαραιτήτως».

αναδημοσίευση από dinatos.blogspot.com

Η Keeley μόνο με το κραγιόν της και τα κόκκινα ψηλοτάκουνα στο χέρι...

Ποιος της... έδωσε τα παπούτσια στο χέρι; Σιγά μην ήταν τόσο αγενής μαζί της. Μόνη της τα πήρε για να καλύψει το.... ευαίσθητο σημείο της (κι αυτό είναι μείον της), γιατί είναι και λίγο ντροπαλό κορίτσι (που λέει ο λόγος) η Keeley Hazell. Αυτή γι' αλλού ξεκίνησε κι αλλού η ζωή την πήγε. Ξεκίνησε από κομμώτρια αλλά κάποια στιγμή φωτογραφήθηκε για τη σελίδα 3 αγγλικής ταμπλόιντ και από τότε έγινε μοντέλο.

Επίσης ανήκει στη μερίδα των ωραίων που ασχολούνται με τα κοινά. Έχει συμμετάσχει σε εκστρατείες ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Το... τεκνό μετά του ωφελίμου...αναδημοσίευση από www.show-bitchvip.blogspot.com

Μέλυδρον (είναι ωραία η θάλασσα)

"Αντιβιοτικό σώζει από εγκεφαλικό!"Λονδινο-αμερικανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι ένα απλό και πάμφθηνο αντιβιοτικό μπορεί να βοηθήσει σημαντικά ασθενείς που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αν η μινοσυκλίνη (που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ακμής και της αρθρίτιδας και κοστίζει μόλις 1,5 ευρώ) χορηγηθεί σε κάποιον αμέσως μετά την εκδήλωση ενός εγκεφαλικού μειώνει τις σημαντικές βλάβες στα κύτταρα του εγκεφάλου του.

Σύμφωνα με τους ερευνητές το αντιβιοτικό δρα ευεργετικά κυρίως στα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου που επεξεργάζονται και μεταδίδουν πληροφορίες.
αναδημοσίευση από www.apolitistosteki.blogspot.com

«Αρχέγονο» το χασμουρητό!!!

Το χασμουρητό αποτελεί την έκφραση μιας από τις πιο βασικές εγκεφαλικές λειτουργίες και είναι απολύτως απαραίτητο για την ζωή.

Οι παλιοί νευρολόγοι ισχυρίζονταν ότι αποτελεί ένα «αρχέγονο» αντανακλαστικό του εγκεφαλικού στελέχους, δηλαδή, του τμήματος εκείνου του εγκεφάλου που δημιουργείται στα πρώτα στάδια της ζωής και είναι το κέντρο διαχείρισης των βασικών δευτερευόντων λειτουργιών της ζωής, όπως είναι η αναπνοή, η εγρήγορση, η διατροφή, η αναπαραγωγή κτλ.
Οι παλιοί εξηγούσαν το χασμουρητό σαν προσπάθεια οξυγόνωσης του εγκεφάλου, το οποίο έβγαζε τον κακό ζεστό αέρα και ανέπνεε τον καθαρό αέρα.

Πριν από αιώνες σε Γερμανία και Γαλλία αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο έρευνας πολλών μεγάλων νευρολόγων, όπως π.χ. ο Γάλλος Σαρκό. Ο τελευταίος προσπαθούσε να βρει την σχέση του χασμουρητού με τον οργασμό των γυναικών και την «υστερία».

Σύγχρονες έρευνες έχουν εντοπίσει ότι πρόκειται για την πυροδότηση κατά το χασμουρητό μιας εκκίνησης ολόκληρης χημικής βιομηχανίας στον εγκέφαλο με ορμόνες και νευροδιαβιβαστές, όπως είναι η οξυτοκίνη, η ντοπαμίνη, η ακετυλοχολίνη, η σεροτονίνη, τα οπιοειδή, οι σεξουαλικές ορμόνες κ.α.
Πολλές από αυτές συμβάλουν θετικά ή αρνητικά στο μηχανισμό του χασμουρητού ανάλογα με την αναγκαιότητα της εκάστοτε κατάστασης.

Το χασμουρητό βασίζεται και στην μιμητική αλληλοεπίδραση που έχουν οι εγκέφαλοι μεταξύ τους. Ακόμη και σε επίπεδα μικρών παιδιών. Ειδικά «κύτταρα - κάτοπτρα», που βρίσκονται στον μετωπιαίο λοβό των ανθρώπων μιμούνται το χασμουρητό, όταν το βλέπουν σε κάποιον άλλον και το μεταδίδουν σε όποιους τους βλέπει.
Ακριβώς επειδή είναι πηγή ζωής και είναι κάτι φοβερά ανακουφιστικό και παραγωγικό για τον εγκέφαλο, είναι μια καλοπροαίρετη παραίνεση, που γίνεται από άτομο σε άτομο.
Αν θέλετε, λοιπόν, να ζήσετε καλά, χασμουρηθείτε χωρίς φόβο."

αναδημοσίευση από www.apolitistosteki.blogspot.com15 προσβλητικές, απαγορευμένες και απορριπτέες διαφημίσεις.

Bacardi - Καναδάς.
Απαγορεύτηκε με την αιτιολογία ότι "αντικειμενοποιεί και εξευτελίζει τις γυναίκες".

Τσιγάρα Kiss - Ισραήλ.
Απορρίφτηκε επειδή περιέχει "αισχρότητα και ομοιότητα με ανθρώπινα όντα".


Paddy Power - Ιρλανδία.
Απαγορεύτηκε επειδή "οι αποδώσεις του στοιχήματος που αναφέρονται στις πιθανότητες κάθε γυναίκας να χτυπηθεί από το φορτηγάκι ήταν προσβλητικές και εξευτελιστικές για τα γηραιότερα άτομα".


Energizer - Χιλή.
Απορρίφθηκε από τον πελάτη.


NO2ID - Μ. Βρετανία.
Δέχθηκε τα περισσότερα παράπονα από τον κόσμο επειδή "το barcode στο άνω χείλος του Blair τον έκανε να μοιάζει με τον Χίτλερ, κάτι το οποίο είναι προσβλητικό".


Killer Heels από την N.M.A - Μ. Βρετανία.
Απαγορεύτηκε ως "ευτελής και στυλιζαρισμένη βία".


Υπουργείο Υγείας - Μ. Βρετανία.
Απαγορεύτηκε καθώς μπορούσε να "τρομάξει και να στεναχωρήσει τα παιδιά".


Gucci - Μ. Βρετανία.
Απαγορεύτηκε (χωρίς σχόλια).


Τηλεοπτική σειρά "Six Feet Under" - Μ. Βρετανία.
Απαγορεύτηκε γιατί ήταν "προσβλητική, σοκαριστική και πιθανό να προκαλέσει αδικαιολόγητη κατάθλιψη".


Diesel - Μ. Βρετανία.
Απαγορεύτηκε επειδή "αυτή η σεξιστική εικόνα πιθανό να προκαλούσε σοβαρή ή μεγάλης έκτασης δυσαρέσκεια και ήταν ακατάλληλη για προβολή σε ένα περιοδικό που θα μπορούσαν να το δουν παιδιά".


Russian Finance Magazine - Ρωσία.
Απαγορεύτηκε για το ότι ήταν "ανήθικη".


The Rules of Attraction (ταινία) - ΗΠΑ.
Απαγορεύτηκε επειδή "τα συνουσιαζόμενα παιχνίδια θεωρήθηκαν προσβλητικά και άσεμνα".

Tom Ford - ΗΠΑ.
Έλαβε πολλά παράπονα γιατί "ήταν σεξουαλικά αποκαλυπτική".


Αντικαπνιστική εκστρατεία Towers - Κίνα.
Απορρίφθηκε ως "ανάρμοστη".


The Breast Cancer Fund - ΗΠΑ.
Απορρίφθηκε από την Viacom "για τον φόβο ότι η αποτύπωση των ουλών από μαστεκτομή θα μπορούσαν να είναι πολύ σοκαριστικές για το κοινό".


αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Σε αυτό το εστιατόριο, παίρνεις ότι είχε παραγγείλει το άτομο πριν από εσένα.

Και που θα μπορούσε να υπάρχει ένα τέτοιο εστιατόριο? Έλα μου ντε? Μα στην Ιαπωνία φυσικά.
Το εστιατόριο λέγεται Kashiwa Mystery Cafe και βρίσκεται στην πόλη Kashiwa στην νότια Ιαπωνία. Εκεί, αν παραγγείλεις για παράδειγμα ένα παγωτό και έναν καφέ, τα πληρώνεις και βρίσκεις κάπου να κάτσεις. Σε λίγα λεπτά σε καλούν από το ταμείο όπου παίρνεις... , όχι τουλάχιστον το παγωτό και τον καφέ που παράγγειλες αλλά, ότι είχε παραγγείλει (και πληρώσει) το άτομο πριν από εσένα.
Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει τα άτομα να μην επιλέγουν κάτι φτηνό από το μενού, ελπίζοντας ότι θα πάρουν κάτι ποιο ακριβό που είχε πληρώσει κάποιος άλλος προηγουμένως? Υποθέτω η ντροπή (μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για Ιάπωνες και όχι για Έλληνες). Το cafe έχει επίσης κάποιους κανόνες όπως:
  • Κεράστε το επόμενο άτομο. Τι θα τον κεράσετε είναι δική σας επιλογή.
  • Μην αγοράζεται δυο φορές στην σειρά.
  • Παρακαλούμε χαρείτε με αυτό που θα λάβετε ακόμη και αν το μισείτε. (Αν πραγματικά το απεχθάνεστε, δώστε το με τρόπο σε κάποιον άλλο λέγοντας "Είναι το κέρασμα μου").

αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Αγγελία που ζητάει αστροναύτη για αποστολή στον Τιτάνα... χωρίς επιστροφή!!!.

Αν βρίσκεστε στην βόρεια Alberta, ενδιαφέρεστε για τα διαστημικά ταξίδια, δεν φοβάστε τα ύψη και χρειάζεστε 25.000 δολάρια, υπάρχει η κατάλληλη προσφορά εργασίας για εσάς στο Craigslist (Να σημειώσω ότι τη στιγμή που γραφόταν αυτό το άρθρο, το Craigslist την είχε αποσύρει προς διαγραφή, αλλά ήδη έχει κάνει τον γύρο του ίντερνετ).
Αυτό που ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικό στην αγγελία ήταν το κάτωθι:
"Το μυστικό μου διαστημόπλοιο είναι αποτέλεσμα της επαγγελματικής μου εμπειρίας και φαντασίας ενόσω εργαζόμουν στον Αμερικανικό στρατό, στον τομέα εξελιγμένης αεροναυτικής ως επιστήμονας. Το σκάφος φέρει ένα επαναστατικό σύστημα προώθησης και ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος με τα ποιο εξελιγμένα υλικά. Είναι αρκετά ασφαλές και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσετε ασφαλείς στον Τιτάνα αλλά δεν θα έχετε αρκετά καύσιμα για να γυρίσετε πίσω (!!!). Αυτή η θέση είναι για κάποιον μοναδικό άνθρωπο που πάντα ήθελε να δει το διάστημα με τα ίδια του τα μάτια και έχει πιθανώς μια καταληκτική άποψη για την ζωή εδώ. Αυτή είναι η ευκαιρία σου στην ρομαντική ιστορία...".
Άντε παιδιά, βουρ για την θέση. Αλλά τα λεφτά προκαταβολικά έτσι? Τώρα, που θα τα ξοδέψετε...
Πηγή: [link]
αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Michael Moschen’s Triangle

Είμαι βέβαιος πως έχετε δει πολλούς ζογκλέρ να κάνουν διάφορα κόλπα με μπάλες. Στο παρακάτω βίντεο όμως, θα δείτε τον Michael Moschen να ανεβάζει τον πήχη, αφού ο τρόπος που παίζει με τις μπάλες, είναι μοναδικός.


αναδημοσίευση από www.psaxtiria.com

Η οικονομικη κριση πληττει την...σαμπανια


Τουλάχιστον 1,2 εκατ. φιάλες σαμπάνιες παραμένουν αποθηκευμένες στα κελάρια των οινοποιείων της Καμπανίας, λόγω της μειωμένης ζήτησης στη διεθνή αγορά. Το πρώτο πεντάμηνο του 2009, οι πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο υποχώρησαν κατά 23% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. «Τα αποθέματα σαμπάνιας αρκούν για να καλύψουν τη ζήτηση διεθνώς για την ερχόμενη τετραετία», δήλωσε ο αμπελουργός Bernard Beaulieu. Οι οινοποιοί ήδη έχουν ανακοινώσει ότι στο φετινό τρύγο θα αγοράσουν από τους καλλιεργητές τις μισές ποσότητες σταφυλιών απ’ ό,τι συνήθως, ενώ εμπορικοί κολοσσοί, όπως ο οίκος LVMH, προσπαθούν να συρρικνώσουν την τιμή παραγωγού.
αναδημοσίευση από troktiko.blogspot.comΣτροφή και των δισεκατομμυριούχων στην πράσινη ανάπτυξη


Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δήλωσε ότι θα επενδύσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε τεχνολογίες καθαρής ενέργειας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Ο γεννημένος στην Ουγγαρία, Αμερικανός επενδυτής ανακοίνωσε επίσης ότι θα ιδρύσει και θα χρηματοδοτήσει μία πρωτοβουλία για τη στήριξη νέων πολιτικών στο θέμα της κλιματικής αλλαγής, δίνοντας δέκα εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για δέκα χρόνια.

"Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πολιτικό πρόβλημα", δήλωσε ο Σόρος, μιλώντας με δημοσιογράφους στην πρωτεύουσα της Δανίας, όπου το Δεκέμβριο θα συναντηθούν εκπρόσωποι κυβερνήσεων από όλο τον κόσμο σε μία προσπάθεια να επιτευχθεί μία νέα συμφωνία για το κλίμα, που θα αντικαταστήσει το Πρωτόκολλο του Κιότο, του 1997.

"Η επιστήμη είναι σαφής, αυτό που είναι λιγότερο σαφές είναι εάν οι ηγέτες του κόσμου θα δείξουν την πολιτική προθυμία που είναι απαραίτητη για να επιλυθεί το πρόβλημα", δήλωσε ο Σόρος.
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

Ανέκδοτο

Ένα ζευγάρι είναι παντρεμένο 20 χρόνια.
Όλο αυτό τον καιρό, κάθε φορά που κάνουν έρωτα, ο σύζυγος επιμένει να κλείνουν τα φώτα. Η γυναίκα, όμως, αισθανόμενη το γελοίον του πράγματος, αποφασίζει ένα βράδυ τρελού σεξ να ανάψει ξαφνικά το φως.
Το ανάβει, κοιτάει προς τα κάτω, βλέπει τον άντρα της να κρατάει έναν τεράστιο δονητή και τρελαίνεται:
– Βρε άχρηστε, ανίκανε, πώς μπορούσες να μου λες ψέματα τόσα χρόνια; Έχεις πολλές εξηγήσεις να δώσεις...
– Εγώ να σου εξηγήσω για το δονητή, εσύ θα μου εξηγήσεις για τα παιδιά;

Οι 7 μύθοι πίσω από το σεξ


Παντού υπάρχει ένας μύθος, ακόμα και στο σεξ..ειδου τα 7 ψευδή πράγματα που μας μαθαίνουν για το σεξ.


7. Οι άντρες έχουν περισσότερες ορέξεις από τις γυναίκες

Όχι, δεν είναι αλήθεια. Μπορεί οι άντρες να μιλάνε πολύ για το σεξ και να ερεθίζονται πιο εύκολα- και να φαίνεται. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και οι γυναίκες δεν κάνουν το ίδιο! Απλά η κοινωνία και ο πουριτανισμός τις έχει κάνει έτσι! Μια σωστή γυναίκα πρέπει να είναι κυρία στον έξω κόσμο. Μην πιστεύετε όσα ακούτε. Βιολογικά, οι γυναίκες είναι κι αυτές άνθρωποι, οπότε γιατί να μην έχουν την ίδια σεξουαλική όρεξη με τους άντρες;
6. Τα "φυτά" δεν κάνουν σεξ

Μια νέα μελέτη που έγινε στην Αμερική, έδειξε ότι οι γυναίκες ελκύονται από τους "εξυπνάκηδες" περισσότερο από όσο νομίζουμε. Στην έρευνα, 15 φοιτητές ασχολήθηκαν με πνευματικές εργασίες καθώς τους έπαιρνε μια κάμερα και μετά οι γυναίκες φοιτήτριες έπρεπε να πουν κατά πόσο ήθελαν να κάνουν κάτι με αυτούς, είτε κάτι σοβαρό είτε κάτι ευκαιριακό. Αποδείχθηκε ότι η εξυπνάδα του καθενός έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πόσο ελκυστικός ήταν στο γυναικείο φύλο. Με άλλα λόγια: όσο πιο έξυπνος είσαι, τόσο περισσότερο σεξ θα κάνεις.

5. Αν φοράς δύο προφυλακτικά, διπλασιάζεις την προστασία

Κι όμως, αν και μπορεί σε κάποιους το παραπάνω να φαίνεται λογικό, στην πραγματικότητα αν φορέσεις δύο προφυλακτικά, τότε αυξάνεις τις πιθανότητες να μείνει έγκυος η κοπέλα ή να κολλήσεις κάποια ασθένεια. Αυτό συμβαίνει γιατί με την τριβή μεταξύ των δύο προφυλακτικών, μειώνεται η αντοχή τους και υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση να σπάσει κάποιο από αυτά.

4. Το σημείο G

To σημείο G βρίσκεται μέσα στο αιδοίο της γυναίκες, και έχει πάρει το όνομα του από τον Γερμανό γυναικολόγο, Ernst Grafenberg. Υποτίθεται ότι βρίσκεται περίπου 5 εκατοστά μέσα στον γυναικείο κόλπο και ότι αν το πετύχεις, τότε ο οργασμός της θα είναι δυνατός και έντονος. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι γυναικολόγοι αρνούνται ότι υπάρχει κάποιο τέτοιο σημείο εκεί. Λένε ότι δεν υπάρχει καν κάτι τέτοιο και ότι ο Grafenberg ήταν εντελώς λάθος.

3. Ο μέσος όρος μεγέθους είναι μεγάλος

O μέσος όρος μεγέθους του πέους πιθανότατα είναι πολύ μικρότερος από όσο νομίζετε. Μια εταιρία προφυλακτικών έκανε μια έρευνα πάνω στο μέγεθος του ερεθισμένου αντρικού μορίου και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι είναι ανάμεσα στα 12 με 15 εκατοστά. Οπότε δεν είναι ανάγκη να αγχώνεστε γιατί πιστεύετε ότι οι πιο πολλοί άντρες φτάνουν τα 20 εκατοστά.

2. Τα όστρακα είναι αφροδισιακά

Άλλη μια παραπληροφόρηση. Στην πραγματικότητα τα θαλασσινά και τα οστρακοειδή είναι απλά φαγητά! Δεν υπάρχει πρακτικά καμία απόδειξη ότι αν καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα, θα μας ανέβει και η λίμπιντο. Ίσως όλα είναι θέμα ψυχολογίας... Αν θεωρούμε ότι με το να τα φάμε θα έχουμε μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία, τότε το πιστεύουμε και το κάνουμε αλήθεια!

1. Οι μαύροι έχουν τεράστια προσόντα

Δεν υπάρχει καμία μα καμία απόδειξη ότι το μέγεθος του πέους σχετίζεται με το χρώμα της επιδερμίδας του! Βασικά, δεν παίζει καμία σχέση. Όλα αυτά που ακούμε για τους μαύρους, δεν είναι τίποτα άλλο από παραπληροφόρηση! Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο πέος του κόσμου ανήκει σε έναν λευκό άντρα που μένει στο Μπρούκλιν, τον Τζοναν Φάλκον. Πόσο είναι; Σε κατάσταση ηρεμίας είναι 24 εκατοστά (!) και φτάνει τα... 34 εκατοστά σε στύση!!!
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

Αντικαταθλιπτική δράση στο ελαιόλαδο


Κρίμα που τα παιδιά των Ελλήνων δεν γνωρίζουν την Μεσογειακή διατροφή. Η συγκεκριμένη διατροφή, την οποία τείνουμε να ξεχάσουμε, πέρα από τα ήδη γνωστά οφέλη της στην προστασία από καρκίνο, καρδιοπάθεια, άσθμα και διαβήτη, ανακαλύπτεται πλέον ότι έχει άλλη μια ευεργετική επίδραση. Βοηθά και στην πρόληψη της κατάθλιψης. Δεν θα ξεχάσω το καλοκαίρι σε μια παραλία της Πάρου την αγωνία που είχε μια 15χρονη που μιλώντας στη φίλη της τόνιζε ότι «ελπίζει να υπάρχει φαστ φουντ στη Παροικία για να πάμε να φάμε».
Σύμφωνα με μία νέα ισπανική επιστημονική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν μέχρι 30% λιγότερες πιθανότητες να εμφανιστεί κατάθλιψη σε άτομα που... τρώνε πολλά φρούτα, λαχανικά, ψάρια, δημητριακά και λίγο κόκκινο κρέας. Η έρευνα είχε ως δείγμα περισσότερους από 10.000 ενήλικες επί μια τετραετία, έγινε από ερευνητές των πανεπιστημίων Λας Πάλμας και Ναβάρα, και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ψυχιατρικής «Archives of General Psychiatry» της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης.Η μεσογειακή δίαιτα περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα ελαιολάδου, μέτρια κατανάλωση αλκοόλ και γαλακτοκομικών, μικρή κατανάλωση κόκκινου κρέατος και μεγάλες ποσότητες οσπρίων, λαχανικών, φρούτων, ξηρών καρπών, δημητριακών και ψαριών. Η νέα έρευνα έρχεται να προστεθεί στον αυξανόμενο αριθμό ενδείξεων για τη σημασία της διατροφής στην καταπολέμηση της κατάθλιψης. Οι Iσπανοί επιστήμονες αναγνώρισαν ότι δεν έχουν ακόμα εντοπίσει τον μηχανισμό μέσω του οποίου η μεσογειακή δίαιτα ωφελεί στον ψυχισμό.Σύμφωνα πάντως με ορισμένους επιστήμονες, η δίαιτα με πολύ ελαιόλαδο αυξάνει το επίπεδο της σεροτονίνης στον εγκέφαλο, πράγμα που οδηγεί σε μεγαλύτερο αίσθημα ψυχικής και νοητικής ευεξίας.[ΠΗΓΗ]
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

4 νέοι επεξεργαστές της Intel στα 32 nm

Η Intel θα παρουσιάσει στις 7 Ιανουαρίου 2010 και στο πλαίσιο της έκθεσης CES (Consumer Electronics Show ) 2010, τους νέους επεξεργαστές που θα κατασκευάζονται με την τεχνολογία των 32nm - μεταξύ των οποίων θα είναι ο Clarkdale για τους υπολογιστές Desktop και ο Arrandale για τους φορητούς υπολογιστές. Άλλωστε την ίδια έκθεση είχε επιλέξει η Intel για να παρουσιάσει φέτος και τους τωρινούς επεξεργαστές της τεχνολογίας των 45nm.


H λίστα των επεξεργαστών που θα ανακοινωθούν είναι η εξής:.Συχνότητα
ΤurboIGPCacheΜνήμηTDPΤιμή
Core i5 6702x 3,46 GHz1x 3,73 GHz733 MHz4 MBDDR3-133373 Watt$284
Core i5 6612x 3,33 GHz1x 3,60 GHz900 MHz4 MBDDR3-133387 Watt?
Core i5 6602x 3,33 GHz1x 3,60 GHz733 MHz4 MBDDR3-133373 Watt$196
Core i5 6502x 3,20 GHz1x 3,46 GHz733 MHz4 MBDDR3-133373 Watt$176
Core i3 5402x 3,06 GHz-733 MHz4 MBDDR3-133373 Watt$143
Core i3 5302x 2,93 GHz-733 MHz4 MBDDR3-133373 Watt$123
Pentium G69502x 2,80 GHz-533 MHz3 MBDDR3-106673 Watt$87

Για τους υπολογιστές Dektop έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία επτά, συνολικά, επεξεργαστών με τη τιμή τους να κυμαίνεται μεταξύ 87 και 284 δολαρίων. Οι Pentium G6950 καιCore i3 δεν θα διαθέτουν το turbo mode - με τον πρώτο να διαθέτει 3 αντί 4ΜΒ μνήμη L2 cache, να υποστηρίζει μόνο έως τις μνήμες DDR3 1066 και να μην έχει SMT. Επιπλέον η μονάδα γραφικών (ΙGP) του θα λειτουργεί στα 533 αντί στα 733MHz.

Οι επεξεργαστές Core i5 θα διαφέρουν μεταξύ τους μόνο όσον αφορά στη συχνότητα λειτουργίας τους. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Core i5 661, στο οποίο η μονάδα γραφικών (IGP) θα λειτουργεί στα 900 αντί στα 733MHz. Κάτι που ανεβάζει το θερμικό φορτίο κατά 14Watt, φθάνοντας το στα 87Watt συνολικά.

Ακολουθεί μια λίστα με τους νέους επεξεργαστές για φορητούς επεξεργαστές:

.ΣυχνότηταΤurboIGPL3-CacheMνήμη
TDPΤιμή
Core i7 620M2x 2,66 GHz1x 3,20 GHz766 MHz4 MBDDR3-106635 Watt$332
Core i5 540M2x 2,53 GHz1x 3,06 GHz766 MHz3 MBDDR3-106635 Watt$257
Core i5 520M2x 2,40 GHz1x 2,93 GHz766 MHz3 MBDDR3-106635 Watt$225
Core i7 640LM2x 2,13 GHz1x 2,93 GHz566 MHz4 MBDDR3-106625 Watt$332
Core i7 620LM2x 2,00 GHz1x 2,80 GHz566 MHz4 MBDDR3-106625 Watt$300
Core i7 640UM2x 1,20 GHz1x 2,26 GHz500 MHz4 MBDDR3-80018 Watt$305
Core i7 620UM2x 1,06 GHz1x 2,13 GHz500 MHz4 MBDDR3-80018 Watt$278

Και εδώ έχουμε να κάνουμε με επτά νέα μοντέλα. Όλα τους υποστηρίζουν τα Turbo mode και SMT. Κατηγοριοποιούνται, δε, σε τρεις κλάσεις: την "M" (Socket rPGA989) με θερμικό φορτίο 35Watt, την LM (Socket BGA) με 25Watt θερμικό φορτίο και την UM (Socket BGA) με θερμικό φορτίο στα 18Watt.

Ανάλογα με την κατηγορία υπάρχει διαφορετική συχνότητα λειτουργίας, η οποία κυμαίνεται μεταξύ των 500 και 766MHz.

Οι τιμές πώλησης εξαρτώνται από το εκάστοτε μοντέλο και κυμαίνονται μεταξύ 225 und 332 δολαρίων.


αναδημοσίευση από totefteri.blogspot.com
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory