Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009


Fire

Φλεγόμενα σώματα, φλεγόμενα μουσικά όργανα, φλεγόμενα λουλούδια και αλλά θα δείτε εδώ. Στη πυρά όλα.αναδημοσίευση από melwdos.blogspot.com

Aνέκδοτο

Ήταν 2 ψείρες στο σώμα μίας γυναίκας, και είπαν να το εξερευνήσουν.
- Εγώ θα πάω προς τα πάνω, λέει η μία, πήγαινε εσύ προς τα κάτω, και συνάντηση στον αφαλό.
Συναντιούνται πράγματι μετά από μέρες και λέει η πρώτη
- Εγώ φιλενάδα πήγα προς τα πάνω. Είδα δύο βουνά, και έκανα τον γύρο τους. Εσύ;
- Εγώ κατέβηκα, μπήκα σε ένα δάσος, συνεχίζω και βρίσκω μία σπηλιά. Μπήκα μέσα να ξεκουραστώ, και σε λίγο μπαίνει ένας καράφλας και με αρχίζει στο κυνήγι.
- Αντε, λέει η άλλη. Και τι έγινε;
- Α, ευτυχώς δεν με έπιασε! Με κυνήγαγε, με κυνήγαγε και στο τέλος τα έφτυσε!!
αναδημοσίευση από okokoras.blogspot.com

Lucy Clarkson (Lara Croft model ) ... best sexy back view 2009


αναδημοσίευση από okokoras.blogspot.com

Motorsport Girls...Hot Back Views!!!


αναδημοσίευση από thenewsbus.blogspot.com

Η αντεπίθεση του Valentino Rossi ξεκίνησε στο Φίλιπ Αϊλαντ


Από το Εστορίλ στον Φίλιπ Αϊλαντ οι όροι αντιστράφηκαν για τους δύο διεκδικητές του τίτλου, καθώς στις ελεύθερες δοκιμές του MotoGP Αυστραλίας 2009 ο Valentino Rossi ήταν εκείνος που ξεκίνησε καλά το τριήμερο και ο Jorge Lorenzo εκείνος που αντιμετώπισε εξαρχής αρκετά προβλήματα.
Οι δύο αναβάτες της Fiat Yamaha έχουν διαφορά 18 βαθμών, υπέρ του V. Rossi, τρεις αγώνες πριν το τέλος της φετινής χρονιάς του MotoGP. Ο "γιατρός" κατάφερε σήμερα να είναι ταχύτερος ακόμα και από τον Casey Stoner, που θεωρείται μεγάλο φαβορί στην πατρίδα του διότι τα χαρακτηριστικά της Ducati GP9 ταιριάζουν με το σχέδιο και τις απαιτήσεις του Φίλιπ Αϊλαντ.
Για την ακρίβεια, ο Ιταλός ήταν εκείνος που ανταποκρίθηκε με μεγαλύτερη (αλλά όχι και απόλυτη) επιτυχία στην αναζήτηση όλων των αναβατών για πρόσφυση του πίσω μέρους της μοτοσικλέτας, σε μια επιφάνεια αρκετά σκονισμένη.
"Πρέπει να βρούμε λίγη περισσότερη πρόσφυση πίσω, που είναι πολύ σημαντική για αυτή την πίστα, αλλά αισθάνομαι αυτοπεποίθηση με τη μοτοσικλέτα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι", είπε ο Valentino.

in.gr-αναδημοσίευση από thenewsbus.blogspot.com

Aνέκδοτο


Το τεράστιο πετρελαιοφόρο διασχίζει τον ωκεανό. Το ταξίδι είναι
πολυήμερο και στο τυπικά ανδρικό πλήρωμα υπάρχει αυτή τη φορά και μια γυναίκα. Η παρουσία της δεσποινίδας ασυνήθιστη καθώς είναι, έχει δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις... Τις πρώτες μέρες όλα κυλάνε ήρεμα, ο αντρικός πληθυσμός ήρεμος κι ευγενικός. Τις επόμενες μέρες κάποιοι μικρό εκνευρισμοί. Έχει μπει η τρίτη εβδομάδα και τα πρώτα ξεσπάσματα προμηνύουν θύελλα... Την κατάσταση προσπαθεί να προλάβει ο πλοίαρχος. Μαζεύει τα αρσενικά μέλη του πληρώματος και τους λέει:
- "Κύριοι, μετά από τόσες μέρες η κυρία αισθάνεται ανία και για να σας φύγει ο πειρασμός που είναι μόνη της αποφάσισα να τη φλερτάρω εγώ σαν πλοίαρχος."
- "Τι είπες;", πετάγεται ο θερμόαιμος Ιταλός, "υπάρχει Ιταλός επάνω στο πλοίο και θα δοκιμάσει άλλος να φλερτάρει; Δεν θα είστε καλά!"
- "Κύριοι, σας παρακαλώ", πετάγεται ο Γάλλος, "το φλερτ, ως γνωστόν, είναι ειδικότητα των Γάλλων."
Ο καβγάς δεν αργεί να ανάψει. Κάθε ένας, για τους δικούς του λόγους υποστηρίζει ότι το φλερτάρισμα είναι προσωπική του υπόθεση. Σ` όλο αυτό το διάστημα ο Έλληνας, αδιάφορος, μασουλάει πασατέμπο και αγναντεύει το πέλαγος. Εκνευρισμένος ο πλοίαρχος του φωνάζει:
- "Εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να φλερτάρεις την κυρία;"
- "Τι να σας πω κύριε πλοίαρχε, τρεις εβδομάδες τώρα την πηδ... κάθε μέρα. Αν θέλετε όμως τη φλερτάρω κιόλας."

αναδημοσίευση από thenewsbus.blogspot.com

Τα γρήγορα αυτοκίνητα βελτιώνουν την υγεία των ανδρών


Προέκταση του ανδρισμού τους είναι για κάποιους άντρες το αυτοκίνητό τους και, όπως αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα, δεν έχουν καθόλου άδικο καθώς η οδήγηση ενός γρήγορου οχήματος αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό τους, αλλά και βελτιώνει τη συνολική υγεία τους. Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι όταν οι άντρες βρεθούν πίσω από το τιμόνι ενός σπορ αυτοκινήτου παράγουν μεγάλες ποσότητες της συγκεκριμένης ανδρικής ορμόνης, ενώ αν πέσει στα χέρια τους κάποιο σαραβαλάκι, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης ωστόσο συνδέονται με τον αυξημένο κίνδυνο καρδιοπαθειών, διαβήτη και κατάθλιψης. Επιπλέον, παλαιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες άνω των πενήντα με χαμηλά επίπεδα της ορμόνης έχουν 33% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα σε σχέση με τους υπολοίπους.
Οπως εξηγούν οι επιστήμονες, το γρήγορο αυτοκίνητο βοηθά το αντρικό σώμα να μεταδώσει σεξουαλικά σήματα και θέτει σε λειτουργία τον υποσυνείδητο ανταγωνισμό μεταξύ αντρών για την κατάκτηση του άλλου φύλου. Οι ερευνητές παρατήρησαν μάλιστα πως τα επίπεδα τεστοστερόνης των εθελοντών που συμμετείχαν στη μελέτη ήταν ιδιαίτερα αυξημένα όταν εκείνοι οδηγούσαν με τα ακριβά σπορ αυτοκίνητά τους εντός πόλεων, όπου υπήρχε γυναικείο κοινό για να τους θαυμάσει.
αναδημοσίευση από 24newslines.blogspot.com

Ο χρόνος είναι δισδιάστατος! Η μία του διάσταση μας είχε ξεφύγει...

Ο χρόνος δεν είναι πλέον μία απλή γραμμή που έρχεται από το παρελθόν και πηγαίνει στο μέλλον μέσα σε έναν τετραδιάστατο κόσμο που περιλαμβάνει τρεις χωρικές διαστάσεις και μία τέταρτη χρονική διάσταση. Αντίθετα, ο φυσικός Itzhak Bars οραματίζεται το πέρασμα των χρονικών στιγμών με τη μορφή καμπύλων που είναι ενσωματωμένες σε ένα πλέγμα έξι διαστάσεων, δύο εκ των οποίων αφορούν στον χρόνο και οι υπόλοιπες στον χώρο!
αναδημοσίευση από dinatos.blogspot.com

Χτίζουμε τον υπεράνθρωπο


Οι επιστήμονες μπορούν τώρα να επιδείξουν συγκεκριμένα γονίδια, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε μακροζωία, να βελτιώσουν την επούλωση των τραυμάτων μας αλλά και να καταδυθούμε στα άδυτα του ανθρώπινου μυαλού.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι αυτά τα γονίδια μπορούν να τροποποιηθούν κατάλληλα στους απλούς ανθρώπους και να δημιουργηθούν οι υπεράνθρωποι. Ο Ρώσο-Αμερικανός «πατέρας» της επιστημονικής φαντασίας και συγγραφέας, Ισαάκ Ασίμοφ, γράφει: «Η εξέλιξη της...
γενετικής μηχανικής καθιστά εφικτό το σχεδιασμό της δικής μας εξελικτικής πορείας.»

Οι προοπτικές είναι σχεδόν ανεξάντλητες. Θεωρητικά, εάν ένα γονίδιο υπάρχει σε άλλα είδη μπορεί να μεταφερθεί σε ανθρώπινα κύτταρα. Φανταστείτε έναν άνθρωπο με μερικά από τα πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά των ειδών του ζωικού βασιλείου, νυχτερινή όραση, αναπνοή μέσα στο νερό ή ευκινησία. Οι εκπληκτικές αυτές εξελίξεις στον τομέα της γενετικής έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους. Πρόσφατα, δόθηκε σε ποντίκια η ικανότητα να βλέπουν τα χρώματα. Εάν το γενετικό υλικό των ζώων μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να αποκτούν ανθρώπινα χαρακτηριστικά, τότε το ίδιο θα μπορούσε να γίνει με τους ανθρώπους.

Ωστόσο, ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και δύσβατος. Εξάλλου τεράστιο «εμπόδιο» στην προσπάθεια της γενετικής εξέλιξης αποτελούν και τα σημαντικά ηθικά ερωτήματα που τίθενται από την πλειοψηφία του επιστημονικού κόσμου. Ποιοι θα είναι οι νέοι άνθρωποι; Ποιες οι επιπτώσεις και ποια τα προβλήματα σε μια κοινωνία που θα διαβλέπει την αποκορύφωση του ατόμου μέσω γενετικών βελτιώσεων;

Πρόσφατα, μια ερευνητική ομάδα από το Εθνικού Ινστιτούτο Έρευνας Ανθρώπινου Γονιδιώματος της Αμερικής, ανέφερε ότι κατάφερε να πραγματοποιήσει μια γενετική τροποποίηση σε γονίδιο το οποίο κωδικοποιεί μια πρωτεΐνη γνωστή ως μυοστατίνη, η οποία καθυστερεί την ανάπτυξη των μυών.

Οι επιστήμονες κατάφεραν να ελέγξουν την πρωτεΐνη, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση της μυϊκής ισχύος. Κάποιοι αναρωτιούνται εάν οι αθλητές θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτή την εξέλιξη, ωστόσο θα χανόταν το νόημα του αθλητισμού, δεν νομίζετε;

Σύμφωνα με όλα όσα γνωρίζουμε, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι είναι πιθανή η δραματική τροποποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος, έτσι ώστε να προκύψει ένα «ανώτερο» είδος. Παρόλα αυτά, οι φόβοι σχετικά με αυτές τις τροποποιήσεις αφορούν την κληρονομικότητα στους απογόνους και σε όλες τις επόμενες γενιές. Αυτός είναι και ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τον οποίο ο συγκεκριμένος τομέας της γενετικής έχει απαγορευθεί. Είναι σαφές ότι θα οδηγούσε σε μη αναστρέψιμη διαφοροποίηση ολόκληρου του ανθρώπινου είδους.

Θα πρέπει, λοιπόν, να ληστέψουμε την ικανότητα του ανθρώπινου είδους να εξελίσσεται μέσα από τις αδυναμίες του; Λίγοι είναι οι επιστήμονες που θα τολμούσαν να υποστηρίξουν δημόσια την ιδέα της χρήσης της επιστήμης της γενετικής μηχανικής για να δημιουργήσουν ένα νέο υγιές άτομο, κατά κάποιο τρόπο ανώτερο από το υπάρχον ανθρώπινο είδος.

«Η πίεση για την αναδημιουργία του ανθρώπου, των ζώων και των φυτών, ώστε να συμβαδίζουν με τα εμπορικά συμφέροντα ορισμένων ατόμων βρίσκεται σε αντίθεση με τις βασικές μας αρχές για το σεβασμό της φύσης,» σχολιάζει ο Brent Blackwelder, πρόεδρος της οργάνωσης Friends of the Earth.

Παρόλα αυτά, θα ήταν τόσο μεμπτό εάν το ανθρώπινο είδος βελτιωνόταν ελάχιστα; Εάν μια σχετικά απλή διαδικασία μπορούσε να κάνει ένα άτομο, όπως και τους απογόνους του πιο συμπονετικούς, έξυπνους και πιο προσεκτικούς; Προς το παρόν, οι επιστήμονες χρησιμοποιούν τη γενετική μηχανική για την εξάλειψη ασθενειών, όμως μήπως θα μπορούσαμε να σώσουμε πολλές περισσότερες ζωές εάν εξαλείφαμε τους πολέμους;

Εξάλλου, η φύση έχει αποδείξει ότι δεν έχει πάντα δίκιο. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που δοκιμάζονται από θανατηφόρες γενετικές ασθένειες. Αρκετοί, ωστόσο, διαφωνούν υποστηρίζοντας ότι παίρνοντας στα χέρια μας ένα τέτοιο όπλο το μόνο που θα μπορούσαμε να καταφέρουμε είναι ο αφανισμός μας.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός που θα αποφασίσει που βρίσκεται η διαχωριστική γραμμή μεταξύ ενός δίκαιου αγώνα και του εκφυλισμού της ανθρώπινης φύσης; Μάλλον πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως νέα γενιά.

αναδημοσίευση από dinatos.blogspot.com

Εικονική πραγματικότητα


Οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί στα πρόθυρα του θανάτου, περιγράφουν την εμπειρία τους με τον γνωστό όρο «εξω-σωματική». Οι επιστήμονες στο Karolinska Institutet έχουν βρει μια τεχνική που αναδημιουργεί αυτήν την αίσθηση σε πλήρως ξύπνιους και υγιείς εθελοντές. Ελπίζουν ότι αυτή η τεχνική θα τους επιτρέψει να μελετήσουν την σχέση μεταξύ του σώματος και «του εαυτού» σε εργαστηριακό περιβάλλον.
Δύο τηλεοπτικές φωτογραφικές μηχανές τοποθετούνται δίπλα-δίπλα (όπως τα μάτια) πίσω από τον εθελοντή. Μέσα από τα ειδικά γυαλιά που... φοράνε οι εθελοντές έτσι «βλέπουν με τα μάτια ενός άλλου», βλέπουν τον εαυτό τους από έξω, έτσι ακριβώς όπως θα τον έβλεπε ένας άλλος.
Για να επιτευχθεί όμως η εξω-σωματική εμπειρία πρέπει οι εθελοντές να νοιώσουν έξω από το σώμα τους. Αυτό μπορεί να γίνει εάν κάποιος σταθεί μπροστά στις κάμερες και «αγγίξει» ένα φανταστικό στήθος ταυτόχρονα αγγίζουν το...
στήθος του εθελοντή. Ο συνδυασμός των δύο ερεθισμάτων έκανε πολλούς να αισθανθούν ότι βρίσκονται μακριά από το σώμα τους. Ο εαυτός άφησε το σώμα που ο εθελοντής μετά το αισθανόταν σαν μια άδεια κούκλα.
Για περισσότερες ενδείξεις ο καθηγητής Έρσον «χτύπησε» το φανταστικό στήθος σε δώδεκα εθελοντές που αντέδρασαν όλοι σαν να τους είχαν χτυπήσει πραγματικά.
Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν εκτός των άλλων και στην επιστήμη των υπολογιστών

αναδημοσίευση από dinatos.blogspot.com

Αγελάδα με τρία κέρατα


Ο 60χρονος Allan Galliford από το Onoway, που βρίσκεται σαράντα χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Edmonton, πριν από ένα χρόνο ήταν ο πρώτος που παρατήρησε στο κτήμα όπου δούλευε ένα μοσχαράκι με μια περίεργη τούφα από τρίχες στο κέντρο του μετώπου του. Μετά από ένα μήνα, όσοι βρίσκονταν στο κτήμα, έμειναν έκπληκτοι διαπιστώνοντας ότι στο...
κέντρο του μετώπου, εκεί ακριβώς που υπήρχε η τούφα, άρχισε να εμφανίζεται ένα κέρατο. Όπως δήλωσε για το φαινόμενο ο Δρ. Albert Bath από το Δυτικό Κολλέγιο Κτηνιατρικής του Saskatoon, ο οποίος είναι ειδικός στις αγελάδες, πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Ακόμη παραπέρα, οι ειδικοί θεωρούν απίθανο να πρόκειται για γενετική ανωμαλία και πιστεύουν ότι ίσως πρόκειται για την εμφάνιση ενός νέου είδους.
αναδημοσίευση από dinatos.blogspot.com

Δες το βρακάκι της κοπελίτσας, μπορείς...


Μια νέα εφαρμογή για το iPhone σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο στις φούστες των γυναικών.
Φυσήξτε το μικρόφωνο έτσι ώστε ο αέρας να σηκώσει τη φούστα της κοπέλας ή τρίψτε με το δάχτυλό σας την οθόνη έτσι ώστε να δείτε τον «εσωτερικό τους κόσμο».

Η εφαρμογή Puff! της BottleCube σας αφήνει να σηκώσετε τις φουστίτσες από νόστιμες Γιαπωνεζούλες.
Δείτε το βίντεο για περισσότερα:


αναδημοσίευση από totefteri.blogspot.com

Ταχύτερος όλων στην Βραζιλία ήταν ο Μαρκ Βέμπερ.Ο Μαρκ Βέμπερ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο κατά την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στην Βραζιλία με χρόνο 1:12.463 δευτερόλεπτα. Ο Αυστραλός κατόρθωσε να κινηθεί πιο γρήγορα από όλους τους υπόλοιπους πιλότους, παρά την ψιλή βροχή που έκανε την εμφάνισή της.

Ο άστατος καιρός χάλασε τα σχέδια των ομάδων που είχαν επιλέξει την πολύ μαλακή γόμα των ελαστικών, βασιζόμενες στις προβλέψεις των μετεωρολόγων για βροχές τις απογευματινές ώρες.

Πίσω από τον Βέμπερ, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ρούμπενς Μπαρικέλο με τη πρώτη Brawn GP ενώ ο βρετανός ομόσταυλός του, Τζένσον Μπάτον ήταν έβδομος. Ο Μπάτον επιθυμεί διακαώς μία θέση στο πόντιουμ στο συγκεκριμένο, προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, ώστε να σφραγίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα φέρουν οι άλλοι διεκδικητές.

Ενας εκ των οποίων είναι και ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Το πρωΐ στην Βραζιλία ήταν τρίτος και δεν χρησιμοποίησε τη μαλακή γόμα των ελαστικών. Μοναδικό μειονέκτημά του είναι ότι έχει στη διάθεσή του για να βγάλει αυτόν και τον επόμενο αγώνα, τον τελευταίο από τους οκτώ κινητήρες που δικαιούται κάθε πιλότος να χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα.

Ο Χέικι Κοβαλάινεν με την πρώτη McLaren Mercedes βρέθηκε πίσω από τον Φέτελ με τον βρετανό team-mate του Λιούις Χάμιλτον να τον ακολουθεί. Tόσο η McLaren Mercedes όσο και η Ferrari θα εφοδιάσουν τα μονοθέσια του με το σύστημα KERS.

Σε μία ακόμη περίοδο δοκιμαστικών, ο Καζούκι Νακατζίμα με τη Williams Toyota ήταν αρκετά καλός, τερματίζοντας έβδομος. Όπως και στο παρελθόν, ο Ιάπωνας πιλότος ευελπιστεί σε αυτό το GP να βρεθεί στη βαθμολογούμενη οκτάδα και να ξεφύγει έτσι από το απόλυτο μηδέν στο βαθμολογικό πίνακα. Δύο θέσεις πιο κάτω από τον Νακατζίμα βρέθηκε ο έτερος οδηγός της ομάδας Νίκο Ρόζμπεργκ.

Ο Αντριαν Σούτιλ, αφού κατάφερε να επιβιώσει από αρκετές επαφές με τα τοιχώματα της πίστας, ανέβασε τη Force India στην ένατη θέση. Πίσω του τερμάτισε ο Κίμι Ραϊκόνεν με την πρώτη Ferrari. Ο Φινλανδός δηλώνει ότι δεν θα βιαστεί να αποφασίσει για το μέλλον στη Φόρμουλα 1. Ο έτερος πιλότος της Ferrari, Τζιανκάρλο Φιζικέλα δεν τα πήγε τόσο καλά, τερματίζοντας 15ος.

Η πρώτη Toyota εμφανίστηκε στην 11η θέση με τον Γιάρνο Τρούλι ενώ ο team-mate του Καμπούι Κομπαγιάσι ήταν 18ος. Τον δωδέκατο χρόνο σημείωσε ο Νικ Χάιντφελντ με τη BMW Sauber ενώ ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα ήταν δύο θέσεις πιο κάτω. Μεταξύ των δύο BMW Sauber βρέθηκε ο Σεμπαστιέν Μπουέμι που τελείωσε άδοξα την προσπάθειά του καθώς 11 λεπτά πριν τη λήξη του χρόνου των ελεύθερων δοκιμών μπλόκαρε τα φρένα του στην είσοδο της στροφής 8 με αποτέλεσμα να πέσει με το πίσω μέρος του μονοθεσίου στη μπαριέρα και να διαλύσει τη δεξιά ανάρτηση της Toro Rosso.

O Χάιμε Αλγκουερσουάρι με τη δεύτερη STR4 ήταν αργός σε σχέση με τους υπόλοιπους πιλότους και τερμάτισε 19ος (προτελευταίος). H σημερινή ημέρα δεν ξεκίνησε καλά για τη Renault με τον Φερνάντο Αλόνσο να είναι 16ος και τον Ρομέν Γκροσεάν 20ο (τελευταίος). Ο Βινταντόνιο Λιούτζι με τη δεύτερη Force India ήταν 17ος.


αναδημοσίευση από totefteri.blogspot.com

Παραιτήθηκαν όλοι οι αστυνομικοί μιας πόλης επειδή κέρδισαν το λόττο!


Και οι 15 αστυνομικοί της πόλης Budaors στην Ουγγαρία, συμμετείχαν στο νικηφόρο δελτίο του λόττο που έπαιξαν την Τρίτη και το οποίο μάλιστα ήταν και τζάκποτ.

Μόλις επιβεβαίωσαν ότι όντως είχαν κερδίσει το έκτο μεγαλύτερο ποσό που έχει κληρωθεί ποτέ στο ουγγρικό λόττο, αμέσως υπέβαλαν όλοι τις παραιτήσεις τους!

Οι 15 αστυνομικοί μάντεψαν σωστά τα νούμερα 15, 28, 51, 52 και 73, και κέρδισαν συνολικά περισσότερα από 8,2 εκατομμύρια ευρώ.
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

Γιατί εντυπωσιάζει η Πυραμίδα του Χέοπα;


Είναι η μεγαλύτερη από τις πυραμίδες που σώζονται. Είναι νεκρικό μνημείο του βασιλιά Χέοπα, που έζησε στην Αίγυπτο στα 2800 Π.χ. περίπου. Το θεωρούσαν ένα από τα εφτά θαύματα του κόσμου. Το ύψος του είναι περίπου 138 μ. κι όλος ο όγκος του 2.562.576 κυβικά μέτρα. Σωστός κολοσσός.

Αποτελείται από γρανιτένιες πλάκες, που είναι κολλημένες με πολύ στερεό μείγμα. Η εξωτερική επιψάνεια της πυραμίδας είναι στρωμένη με χρωματιστό αλάβαστρο. Στην κορυφή της ήταν ένα ολόχρυσο ομοίωμα πυραμίδας, που συμβόλιζε το θεό του ήλιου Όρο.

Ο Χέοπας έβαλε βαριά φορολογία στον λαό, για να βρει τα χρήματα που χρειαζόταν για να κάνει τον τάφο του και χιλιάδες δούλοι δούλεψαν γι' αυτόν. Ο Ηρόδοτος γράφει ότι χρειάστηκαν 30 χρόνια, αμύθητοι θησαυροί και 300.000 δούλοι για να τελειώσει το έργο που σήμερα εντυπωσιάζει το θεατή με τον όγκο και τη λάμψη του.
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

Ένας χιμπατζής κληρονομεί 1 εκατ. από τον Michael Jacskon


Ο πιο πλούσιος χιμπατζής ή καλύτερα το πιο πλούσιο ζώο θα γίνει ο Bubblies. Ο πολυαγαπημένος χιμπατζής του Michael Jackson είναι ο «χρυσός» κληρονόμος, αφού σύμφωνα με την διαθήκη του ο «συγχωρεμένος» του αφήνει 1 εκατ. δολάρια.

Παρόλο που είχε να τον δει περισσότερο από 10 χρόνια, ήθελε, γράφει ο Τζάκσον στην διαθήκη του, να του εξασφαλίσει «ένα ασφαλές μέλλον». Και μη χειρότερα… Ποια ανασφάλεια δηλαδή θα μπορούσε να έχει ο Bubbles για το μέλλον του;

Ο εκπαιδευτή του Jackson πάντως υποστηρίζει ότι δεν έχει ιδέα και ουδέποτε του είπαν για χρήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω κατοικίδιο πήρε ο Jackson από ένα κέντρο ερευνών στο Τέξας το 1985 και τον είχε καλύτερα και από παιδί του.

Ο Bubbles φορούσε τις πιτζάμες του Jackson, κοιμόντουσαν μαζί και άλλα τέτοια συνηθισμένα. Στην πορεία ο Bubbles έγινε επιθετικός και ο γνωστός τραγουδιστής αναγκάστηκε να τον στείλει σε ζωολογικό κήπο. Αλλά τον αποζημίωσε, όπως φαίνεται, και με το παραπάνω…
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

Πώς το διοξείδιο του άνθρακα δίνει γεύση στα αναψυκτικά;


Γιατί πολλά αναψυκτικά περιέχουν διοξείδιο του άνθρακα, αφού η ανθρώπινη γλώσσα δεν έχει γνωστό υποδοχέα που να ανιχνεύει το αέριο; Επειδή το CO2 ενεργοποιεί τον υποδοχέα του ξινού μέσω ενός ασυνήθιστου, άγνωστου μέχρι σήμερα μηχανισμού.

Η ανακάλυψη δημοσιεύεται την Παρασκευή στο περιοδικό Science.

Η ανθρώπινη γλώσσα υποτίθεται ότι αντιλαμβάνεται μόνο πέντε γεύσεις: γλυκό, πικρό, ξινό, αλμυρό και ουμάμι (τη γεύση του γλουταμινικού μονονάτριου, μιας ουσίας που χρησιμοποιείται ευρέως ως ενισχυτικό γεύσης).

Εξάλλου, η εντύπωση ότι η ιδιαίτερη γεύση των ανθρακούχων αναψυκτικών οφείλεται στο σπάσιμο των φυσαλίδων είναι λανθασμένη: η γεύση θα ήταν ίδια ακόμα κι αν έπινε κανείς μια γουλιά μέσα σε θάλαμο πίεσης, όπου το αέριο θα παρέμενε διαλυμένο και δεν θα σχημάτιζε καν φυσαλίδες.

Λύση στο μυστήριο της γεύσης των ανθρακούχων ποτών δίνουν τώρα ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο και των αμερικανικών Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας.

Οι ερευνητές εργάστηκαν με ποντίκια, των οποίων η αίσθηση της γεύσης είναι όμοια με την ανθρώπινη. Τους έδωσαν να πιουν μικρές γουλιές σόδας ή αέριου διοξειδίου του άνθρακα και κατέγραψαν τα σήματα που έστελνε η γλώσσα στον εγκέφαλό τους.

Η σόδα και το αέριο CO2 έδωσαν ίδια αποτελέσματα. Όταν όμως οι ερευνητές επανέλαβαν το πείραμα με γενετικά τροποποιημένα ποντίκια, από τα οποία απουσίαζαν οι υποδοχείς του ξινού, τα επίμαχα ηλεκτρικά σήματα εξαφανίστηκαν.

Περαιτέρω εργαστηριακές μελέτες αποκάλυψαν ότι ο υποδοχέας του ξινού φέρει στην επιφάνειά του ένα ένζυμο (την καρβονική ανυδράση 4) το οποίο ενεργοποιείται από τα μόρια διοξειδίου του άνθρακα.

Το ένζυμο απενεργοποιείται από την ουσία ακεταζολαμίδη, η οποία αποδεικνύεται ότι έχει την εντυπωσιακή ιδιότητα να κάνει τα ανθρακούχα αναψυκτικά να φαίνονται μη ανθρακούχα.

Πάντως η ιδιαίτερη αίσθηση που αφήνουν στη γλώσσα τα ανθρακούχα αναψυκτικά οφείλεται και στο γεγονός ότι το CO2 ενεργοποιεί και τους υποδοχής της αφής στο στόμα.
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

Tελικά έχει οργασμό ή ... προσποιείται?


Μια ερώτηση που απασχολεί κάθε άντρα! Η σύντροφος του έχει όντως οργασμό ή προσποιείται;

Και αν προσποιείται γιατί το κάνει;

Οι σχετικές έρευνες έδειξαν ότι το 70% των γυναικών προσποιούνται ότι έχουν οργασμό.
Ας ρίξουμε μια ματιά στην γυναικεία ψυχολογία για να δούμε το πώς και το γιατί μια γυναίκα προσποιείται κατά της διάρκεια της ερωτικής πράξης!

Για να κατανοήσουμε τους λόγους που μια γυναίκα προσποιείται οργασμό θα πρέπει πρώτα να καταλάβουμε τον τρόπο που μια γυναίκα λειτουργεί κατά της διάρκεια της ερωτικής επαφής. Ο γυναικείος οργασμός είναι μια διαδικασία πιο πολύπλοκη από αυτή του αντρικού οργασμού. Οι γυναίκες λειτουργούν πιο εγκεφαλικά αναζητώντας περισσότερα λεκτικά παρά οπτικά ερεθίσματα και για να φτάσουν στην κορύφωση της ερωτικής πράξης χρειάζονται σαφώς περισσότερο χρόνο από ότι ο μέσος άντρας.

Μια γυναίκα χρειάζεται να προσποιηθεί οργασμό όταν λόγω χρονικής πίεσης ή άγχους δεν προλαβαίνει να έχει ένα πραγματικό οργασμό. Για παράδειγμα , βιάζεστε να τελειώσετε την ερωτική πράξη γιατί πρέπει να βγείτε ή γιατί περιμένετε επισκέψεις. Καλύτερα να το αφήσετε για μια άλλη στιγμή που θα έχετε χρόνο μπροστά σας και θα είσαστε ήρεμοι να ασχοληθείτε πραγματικά και με τη δική της ικανοποίηση. Εάν μια γυναίκα πιέζεται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αναγκάζεται να προσποιηθεί οργασμό.

Εάν μια γυναίκα αναγκάζεται να προσποιείται τον οργασμό τότε μάλλον κάτι δεν γίνεται σωστά από τον ερωτικό της σύντροφο. Εάν μια γυναίκα δεν νιώθει άνετα με το σύντροφο της , εάν δεν της έχετε δείξει ότι σας αρέσει σαν γυναίκα , τότε δύσκολα μπορεί να αφεθεί και να απολαύσει την ερωτική πράξη. Σχεδόν όλες οι γυναίκες , ακόμα και αυτές με πολύ καλή εμφάνιση , έχουν ανασφάλειες για το σώμα τους ή για τις επιδώσεις τους στο κρεβάτι. Είναι αγχωμένες μήπως χαρακτηριστούν 'ψυχρές' ή 'ανοργασμικές' από το σύντροφο τους γι αυτό αναγκάζονται να προσποιηθούν και δυστυχώς δεν έχουν το θάρρος να πουν : Με συγχωρείς αγάπη μου , αλλά τα κατάφερα!

Μια γυναίκα λοιπόν, για να μπορέσει να αφεθεί πρέπει να νιώσει άνετα! Πως νιώθει άνετα; Μα εάν ο σύντροφος της τονίζει το πόσο όμορφη είναι , εάν της εκφράζει το θαυμασμό του για διάφορα μέρη του σώματος της ή αν της εκφράζει την ικανοποίηση του που είναι αποτέλεσμα της δικής της συμμετοχής στην ερωτική πράξη, τότε έχει γίνει το πρώτο βήμα. Με την αύξηση της αυτοπεποίθησης της μειώνονται οι οποιεσδήποτε αναστολές της αλλά και η οποιαδήποτε σκέψη που μπορεί να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της για την εμφάνιση της ή τις επιδόσεις της , αφήνοντας της έτσι πιο ελεύθερη να απολαύσει όλα αυτά που θα την οδηγήσουν στον οργασμό.

Ο γυναικείος οργασμός είναι πολύπλοκος! Άλλες γυναίκες έχουν οργασμό με κλειτοριδικό ερεθισμό και άλλες με κολπικό. Έχετε ανακαλύψει τον τύπο της ερωτικής σας συντρόφου; Την έχετε ρωτήσει ποτέ ; Το έχετε καταλάβει από τις αντιδράσεις της; Εάν μια γυναίκα που έχει οργασμό με κλειτοριδικό ερεθισμό, δεν λάβει τον ανάλογο ερεθισμό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής , ότι και να κάνετε δεν πρόκειται να έχει οργασμό. Αυτό είναι βέβαιο. Οπότε , τι θα κάνει; Εάν δεν έχει το θάρρος να σας το ζητήσει ή εάν εσείς δεν το καταλάβετε από μόνοι σας, θα προσποιηθεί για να μη σας στεναχωρήσει και για να μην φανεί και η ίδια ψυχρή. Ναι , υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να έχουν μόνο κλειτοριδικό οργασμό!

Τελικά , για να καταλάβει ένα άντρας εάν η σύντροφος του προσποιείται ή όχι πρέπει να καταλάβει πραγματικά τι είναι αυτό που την ικανοποιεί και να αισθανθεί τη διαφορά μεταξύ πραγματικού οργασμού και προσποιητού οργασμού. Για να επιτευχθεί ο οργασμός πρέπει να υπάρξουν τα ανάλογα προκαταρτικά , για όσο χρόνο χρειαστεί. Εάν δείτε πως η ανταπόκριση της σε κάτι καινούργιο που δοκιμάζετε είναι θετική τότε συνεχίστε το! Μιλήστε μαζί της , ρωτήστε την τη θέλει και τι δεν θέλει και λειτουργείστε ανάλογα.
Πως μπορείτε να καταλάβετε ότι η δική σας σύντροφος προσποιείται οργασμό; Απλά ακούστε την! Εάν οι αντιδράσεις της είναι μηχανικές και μοιάζουν λιγάκι με απόσπασμα από ροζ ταινία...μάλλον προσποιείται!

Εάν οι αντιδράσεις της δεν έχουν καμία σχέση με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα...τότε πάλι προσποιείται!Τι εννοούμε με αυτό; Εάν τη στιγμή που νομίζετε ότι έχετε βάλει τα δυνατά σας για να την ευχαριστήσετε δεν λαμβάνετε καμία λογική αντίδραση αλλά λαμβάνετε υπερβολικές αντιδράσεις σε στιγμές που δεν κάνετε και τίποτα το ιδιαίτερο , μάλλον κάτι θέλει να σας πει αλλά δεν το λέει με λόγια.
Βασικός προδότης , είναι η αναπνοή της. Οι γυναίκες προ οργασμού , κατά την διάρκεια και λίγο μετά (όπως και εσείς άλλωστε) αναπνέουν βαριά και γρήγορα. Τώρα θα πείτε : Καλά , δεν μπορεί να το προσποιηθεί και αυτό; Ναι σαφώς και μπορεί. Αλλά μια γυναίκα που έχει οργασμό χρειάζεται λίγο χρόνο για να ηρεμήσει και να επανέλθει η αναπνοή της στα κανονικά επίπεδα! Εάν τη μια στιγμή αναπνέει σαν να τρέχει σε μαραθώνιο και δευτερόλεπτα μετά είναι μια χαρά , τότε μάλλον προσποιήθηκε!

Ένταξει , την ανακαλύψατε! Γιατί προσποιείται λοιπόν ; Πολλές φορές το κάνει για το σύντροφο της. Οι γυναίκες πιστεύουν ότι το να ισχυριστούν ότι είχαν οργασμό είναι πολύ σημαντικό για τον σύντροφο τους , γιατί δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να του μειώσουν την αυτοπεποίθηση ή να του δημιουργήσουν την λανθασμένη εντύπωση ότι δεν τις ελκύει σαν άντρας. Το αποτέλεσμα είναι να μην ικανοποιούνται από την ερωτική πράξη ενώ οι άντρες να μην κάνουν κάτι να τις ικανοποιήσουν γιατί πολύ απλά νομίζουν ότι όλα είναι καλά και ωραία! Μια μεγάλη παρεξήγηση λοιπόν που δεν βοηθά κανέναν.

Εάν έχετε αμφιβολίες για το αν η δική σας ερωτική σύντροφος προσποιείται τότε μιλήστε ανοιχτά μαζί της. Ακούστε την χωρίς να είσαστε έτοιμοι να παρεξηγηθείτε ή μα νιώσετε τον ανδρισμό σας να μειώνετε κατακόρυφα! Ακούστε τι θέλει και πως το θέλει για να μπορεί να έχει οργασμό. Αφήστε την να σας δείξει τον τρόπο. Δεν είναι ντροπή. Ίσα - ίσα , μαθαίνετε και κάτι καινούργιο, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία!

Από την γυναικεία πλευρά , είναι κρίμα οι γυναίκες να μην αναζητούν την δική τους ερωτική απόλαυση φοβούμενες την επίκριση από τον σύντροφο τους. Δεν είναι ντροπή να πείτε την αλήθεια και σίγουρα δεν είναι ντροπή να ζητήσετε αυτό που θέλετε.
Όλα είναι θέμα επικοινωνίας και η ύπαρξη επικοινωνίας σε αυτό το τομέα θα χαρίσει και στους δυο σας την ικανοποίηση που πραγματικά ζητάτε!
αναδημοσίευση από tv-greek-sansimera.blogspot.com

Επιστήμονες έφτιαξαν την πρώτη μαύρη τρύπα!


ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Κινέζοι επιστήμονες κατάφεραν να φτιάξουν την πρώτη μαύρη τρύπα. Η θεωρεία για το πως μπορεί να γινει αυτό είχε βρεθεί πριν μερικούς μήνες και τώρα οι επιστήμονες κατάφερα να φτιάξουν το πρώτο μοντέλο το οποίο μάλιστα λειτουργεί. Μην ανησυχείτε όμως δεν ειναι κάτι επικίνδυνο, σε θερμότητα μετατράπηκε όλη η ενέργεια, δεν θα ρουφήξει τη Γη.
αναδημοσίευση από troktiko.blogspot.com
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory