Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες

Επιτέλους δικαιοσύνη


ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ "I"

Χρόνια τώρα βλέπουμε ένα έγκλημα στη μεγάλη οθόνη. Στις ταινίες της Pixar, στο σήμα της, μια λάμπα πατάει το γράμμα i. Ηρθε η ώρα να πληρώσει για αυτή τη δολοφονία εν ψυχρώ. Δείτε το video, έχει πολύ πλάκα
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Τις πύλες του σύμπαντος ετοιμάζεται να ανοίξει(;) ο LHC

Ελπίδες πως η υπερδιαστημική προώθηση βρίσκεται προ των πυλών, χάρη στη δουλειά του Μεγάλου Επιταχυντή Σωματιδίων.

Η υπερδιαστημική προώθηση αποτελούσε ανέκαθεν ένα από τα κλασικότερα όνειρα της επιστημονικής φαντασίας: κινητήρες που επιτρέπουν ταχύτητες που θα ξεφεύγουν από τα όρια που θέτει η σημερινή τεχνολογία, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την κατάκτηση του σύμπαντος από την ανθρωπότητα.
Όπως ελπίζουν κάποιοι, η υπερδιαστημική προώθηση ενδεχομένως να βρίσκεται πολύ πιο κοντά από ότι πιστεύουμε, χάρη στην επιστημονική δουλειά που προκύπτει από τη λειτουργία του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC).
Το 1924, ο Γερμανός μαθηματικός Ντέηβιντ Χίλμπερτ είχε δημοσιεύσει μία έρευνα πάνω σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παρεπόμενο της θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάιν: ένα σωματίδιο το οποίο κινείται με ταχύτητα λίγο μεγαλύτερη από αυτήν του μισού της ταχύτητας του φωτός θα εκτρεπόταν από την πορεία του μετά από συνάντηση με στατική μάζα. Με την έρευνα αυτή καταπιάστηκε ο Φράνκλιν Φέλμπερ, Αμερικανός φυσικός, σύμφωνα με τη θεωρία του οποίου το σωματίδιο αυτό με τη σειρά του θα απωθούσε την ποσότητα στατικής μάζας- για την ακρίβεια, η ποσότητα αυτή απωθείται με ταχύτητα ακόμα μεγαλύτερη από αυτήν του σωματιδίου. Επομένως, ο Φέλμπερ, με τη σειρά του αναρωτιέται αν θα μπορούσε η συγκεκριμένη μάζα να είναι ένα διαστημόπλοιο.
Ο Φέλμπερ θέλει να προσπαθήσει να αποδείξει τη θεωρία του στα τούνελ του LHC, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει σωματίδια στις ταχύτητες που προϋποτίθενται από τη θεωρία του.
Αν η θεωρία επαληθευτεί, τότε οι δυνατότητες που ανοίγονται για το μέλλον της διαστημικής τεχνολογίας είναι εκπληκτικές- ακόμη και αν η απόσταση από τα διάσημα διαστημόπλοια της επιστημονικής φαντασίας θα εξακολουθήσει να είναι μεγάλη.
αναδημοσίευση από
enimerwsi-gr.blogspot.com

Αλήθεια, γνωρίζετε ποιος είναι ο μυστηριώδης οδηγός δοκιμών του TOP GEAR;;;


Ποιος είναι αυτός ο τυπάκος που κάνει όλες τις δοκιμές στην εκπομπή του TOP GEAR τόσα χρόνια ;;; Κι όμως έγινε η αποκάλυψη στην βρετανική εκπομπή. Δείτε ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Stig !!!!!!!!!!!!

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως τα παραπάνω είναι ένα απλό διαφημιστικό τρικ της εκπομπής.


αναδημοσίευση από
enimerwsi-gr.blogspot.com


αναδημοσίευση από
thenewsbus.blogspot.com

Γιατί οι άντρες κοιμούνται μετά το sex;


Αφήστε μία 92χρονη γυναίκα να ισοπεδώσει μία περίπλοκη ερώτηση στην απλούστερη δυνατή απάντηση. Όταν είπαμε στη γιαγιά της συζύγου του Μπίλλυ την ερώτηση μας απάντησε σε δευτερόλεπτα ''γιατι αυτοί κάνουν όλη την σκληρή δουλειά''...
Όσο και εάν θέλουμε να κατασταλάξουμε σε αυτήν την απάντηση ξέραμε πως έπρεπε να την αναλύσουμε περισσότερο για να κάνουμε τους αναγνώστες μας χαρούμενους... Έτσι οργώσαμε την ιατρική βιβλιογραφία για να βάλουμε τέλος σε αυτό το ζήτημα.Βρήκαμε τέσσερις μελέτες με συνουσιαζόμενα ποντίκια, χάμστερ και αρουραίους του αγρού, αλλά λίγες πληροφορίες περιείχαν σχετικά με τον ''μετασυνουσιακό'' υπνάκο. Πολλές είναι οι ορμονικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα με τον οργασμό και κάποιες απο αυτές ίσως δώσουν μία απάντηση στο ερώτημα.
Μετά τον οργασμό τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες απελευθερώνουν τα χημικά ωκυτοκίνη, προλακτίνη, γ-αμινοβουτυρικό οξύ και ενδοφρίνες. Κάθε ένα απο αυτά συνεισφέρει στο γνωστό εκείνο συναίσθημα του ''γύρνα την πλάτη και κοιμήσου''. Μοιάζουν να εκκρίνονται σε ίσες ποσότητες στους άντρες και τις γυναίκες, αλλά όλοι μας γνωρίζουμε ποιός έρχεται συχνότερα σε οργασμό.
Η ορμόνη ωκυτοσύνη είναι γνωστή για τις διάφορες επιδράσεις που προκαλεί συμπεριλαμβανομένης της μητρικής συμπεριφοράς,της σύσπασης των λείων μυών της μήτρας κατα την διάρκεια του τοκετού και της έκκρισης του μητρικού γάλακτος. Αναφερόμαστε επίσης σε αυτή ώς την ''χαδιάρα ορμόνη''αφού μας ξυπνάει την ανάγκη να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο και να ''δενόμαστε'' με τρόπο μή σεξουαλικό. Μία μελέτη έδειξε πως η ωκυτοκίνη ανέστειλε τη σεξουαλική συμπεριφορά στους αρσενικούς αρουραίους.
Ίσως φταίει η ωκυτοκίνη που νιώθουμε χορτασμένοι και γαλήνιοι μετά απο ένα καλό ''χοροπήδημα''. Η προλακτίνη είναι ένας ακόμα παίκτης στο μυστηριώδες παιχνίδι του ύπνου μετά το σέξ. Παράγεται στην υπόφυση και η πιό γνωστή του λειτουργία είναι εκείνη της παραγωγής γάλακτος. Πιστεύεται πως η προλακτίνη μας απαλλάσσει απο την σεξουαλική διέγερση μετά τον οργασμό και μας αφήνει να σκεφτούμε άλλα πράγματα πέρα απο το σεξ. Τα επίπεδα της προλακτίνης ανεβαίνουν κατα την διάρκεια του ύπνου και κάποιοι ασθενείς που πάσχουν απο όγκους που εκκρίνουν προλακτίνη αναφέρουν συχνές αυπνίες. Οπότε και η προλακτίνη ίσως είναι ένας απο τους ένοχους.
Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ και οι ενδοφρίνες επίσης έχουν ηρεμιστική επίδραση και θα μπορούσαν να σας αποκοιμήσουν μετά το σέξ.
Η ταντρική απάντηση είναι πως ο ανδρικός οργασμός απελευθερώνει εξωτερική ενέργεια, ή αλλιώς γινγκ, ενώ ο γυναικείος οργασμός είναι μια εσωτερική ''έκρηξη''...
Τέλος έχουμε τον συλλογοσμό της γιαγιάς! Υπάρχει μία θεωρία που λέει πως η άσκηση κατα την διάρκεια του σέξ και η ένταση της κορύφωσης, 'αδειάζουν'' τους μύες απο γλυκογόνο, η οποία παράγει ενέργεια. Αυτό κάνει τους άντρες νυσταγμένους. Αφού οι άντρες έχουν μεγαλύτερη μυική μάζα απο τις γυναίκες, τότε νιώθουν πιό κουρασμένοι μετά το σέξ. Επίσης είτε το πιστεύετε είτε όχι οι γυναίκες δεν έχουν πάντα οργασμό, γεγονός που τις αποτρέπει απο το να παράξουν όλες αυτές τις ορμόνες που προαναφέραμε.
Μήπως τελικά η γιαγιά είχε δίκιο για άλλη μία φορά...;
Πηγή: Το βιβλίο "Γιατί οι άντρες κοιμούνται μετά το sex"

αναδημοσίευση από
thenewsbus.blogspot.com

Το Sex είναι σαν το Format.. Κάνει πάντα καλό!!!

Γιατί???

1. Το sex κάνει καλό στη καρδιά και στη κυκλοφορία του αίματος. Την ώρα της επαφής οι σφυγμοί ανεβαίνουν από 70 σε 150 το λεπτό, κάτι που αποτελεί καλή προπόνηση για τον καρδιακό μυ. Με τρεις επαφές τη βδομάδα μειώνεται κατά το μισό ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής.
2. Η πνευματική και συναισθηματική υγεία έχουν άμεση σχέση με τη σεξουαλική ζωή. Οι άνθρωποι που δεν έχουν παρτενέρ παρα τη θέληση τους, εμφανίζουν συχνά καταθλιπτικά συναισθήματα όπως θυμό, αγανάκτηση, αυτό-αμφισβήτηση, παράνοια! Το sex απελευθερώνει ενδορφίνες (ουσίες που χαρίζουν ένα διάχυτο αίσθημα ευφορίας) που καταπολεμούν τα αρνητικά συναισθήματα.
3. Το sex μειώνει το στρες.
4. Το sex καταπολεμά τον καρκίνο: Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες που εκσπερματώνουν 13- 20 φορές τον μήνα έχουν 14% μειωμένες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του προστάτη ενώ όσοι εκσπερματώνουν πάνω από 21 φορές έχουν 33% μειωμένο κίνδυνο.
5. Το sex σε συστηματική βάση αυξάνει τη ζωή: Έρευνες έχουν δείξει ότι οι συχνοί οργασμοί (περίπου 100 το χρόνο) αυξάνουν κατά 8 χρόνια τη ζωή!
6. Ο ιδρώτας κατά την διάρκεια του sex καθαρίζει τους πόρους του δέρματος, προσφέροντας πιο απαλό δέρμα.
7. Το sex δυναμώνει τους μυς των μηρών, των γλουτών, της κοιλιάς, του στήθους και των χεριών.
8. Το sex ανακουφίζει τον πόνο 10 φορές περισσότερο από ένα κοινό παυσίπονο καθώς απελευθερώνει ενδορφινες, ουσίες που ανακουφίζουν τον πόνο.
9. Τα καυτά φίλια διεγείρουν την έκκριση σάλιου, το οποίο καθαρίζει τα δόντια και μειώνει την οξύτητα στο στόμα η οποία αποτελεί την κύρια αιτία τερηδόνας και δυσάρεστης αναπνοής.
10. Το sex συμβάλει στο αδυνάτισμα, αφού σε 20 λεπτά καίγονται 200 θερμίδες!
πηγή blogareis.blogspot.com
αναδημοσίευση από
thenewsbus.blogspot.com

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο , έκανε μια φωτογράφιση για ένα σουτιέν της Victoria’s Secret στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα.
αναδημοσίευση από
dinatos.blogspot.com

Νέοι iMacs, καλύτερο MacBook, ανανεωμένο ποντίκι & πληκτρολόγιο

Η Apple παρουσίασε την Τρίτη μια μεγάλη πληθώρα νέων προϊόντων, φρεσκάροντας τους iMacs, παρουσιάζοντας νέα MacBook και Mac mini και ανανεώνοντας το Magic Mouse, γνωστό παλιότερα και ως MightyMouse.

Όσον αφορά τους iMacs η Apple αντικατέστησε τα τωρινά μοντέλα των 20 και 24 ιντσών με νέα, που διαθέτουν οθόνες με διαγώνιο 21,5 ή 27 ίντσες. Και στα δύο μοντέλα οι οθόνες λειτουργούν σε format 16:9. Στους νεωτερισμούς συγκαταλέγεται και ο οπίσθιος φωτισμός των οθονών με LED. H μικρή έκδοση διαθέτει ανάλυση 1.920x1.080pixels (FullHD), ενώ η μεγαλύτερη 2.560x1.440pixels.

Όλα τα μοντέλα, εκτός από το ακριβότερο, διαθέτουν έναν επεξεργαστή Core2Duo της Intel που τρέχει στα 3,06GHz. Η έκδοση Premium διαθέτει έναν Core i5 στα 2,66GHz - αν το επιθυμείτε μπορείτε, καταβάλλοντας 180 ευρώ έξτρα, να αποκτήσετε και έναν Core i7. Η μνήμη ανέρχεται στα 4GB, ο σκληρός δίσκος στα 500 (μικρότερο μοντέλο) ή 1.000GB (όλα τα υπόλοιπα μοντέλα). Οι τιμές κυμαίνονται από 1.099 Euro έως 1.799 ευρώ για το κορυφαίο μοντέλο.

Όπως και παλιότερα, τα Mac minis διαθέτονται σε δύο εκδόσεις σε τιμές 550 και 750 ευρώ. Η κύρια διαφορά τους εντοπίζεται στο μέγεθος του σκληρού δίσκου που κυμαίνεται μεταξύ 160 και 320GB.

To μικρό Macbook παραμένει άσπρο, ενώ διαθέτει έναν επεξεργαστή στα 2,26GHz, 2GB RAM, την Nvidia GeForce 9400M και ένα σκληρό δίσκο 250GB. Η ενδεικτική τιμή του ανέρχεται σε περίπου 900 ευρώ.

Η Apple ανακοίνωσε και το Magic Mouse, που "μαγεύει" με την εμφάνιση του. Υποστηρίζει το multitouch και το Bluetooth, διαθέτει ένα αισθητήρα κίνησης ενώ κοστίζει κοντά στα 70 ευρώ.

Ο αέρας της ανανέωσης συμπαρέσυρε τα Basisstation και Time Capsule, στα οποία αναβαθμίστηκε η ασύρματη τεχνολογία τους προσφέροντας 50% περισσότερη απόδοση και έως 25% αύξηση της εμβέλειας. Τέλος ανανεώθηκε και το ασύρματο πληκτρολόγιο από αλουμίνιο, που θα συνοδεύει, μαζί με το Magic Mouse, κάθε νέο iMac. Αναμένεται να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια ενώ θα έρχεται με δύο αντί για τρεις μπαταρίες τύπου ΑΑ.

αναδημοσίευση από
totefteri.blogspot.com

Αφιέρωμα: ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ !!! + 2 ΒίντεοNational Geographic – Κατσαρίδες

Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να ξεφορτωθεί τις κατσαρίδες όταν αυτές εισβάλλουν σε κάποιο προσωπικό του χώρο. Έτσι οι κατσαρίδες με πάνω από 4000 είδη στον κόσμο και την ικανότητα να τρέχουν με ταχύτητα 90MPH,γίνονται ένας μεγάλος μπελάς. Δείτε το σύντομο ντοκιμαντέρ από το National Geographic.
Νεο απωθητικό για κατσαρίδες από το Πανεπιστήμιο του Cambridge


Εάν έιχατε ποτέ κατσαρίδες, θα γνωρίζετε ότι μπορούν να χωρέσουν σχεδόν οπουδήποτε.;

στην κουζίνα ή το μπάνιο σας.
Τα , έντομα εκκρίνουν ένα λάδι-και-γαλάκτωμα νερού για να δημιουργηθουν τριβές ώστε να μπορούν να μείνει σε μια επιφάνεια και να σέρνονται.

Οι ερευνητές λένε ότι απωθητικό αυτό«απορροφά το μέρος των υδάτων, τη μείωση των τριβών των εντόμων σε κάθετες επιφάνειες από 40 τοις εκατό.

Το απωθητικό, με το οποίο μπορεί να ψεκάζονται οι επιφάνειες θα επηρεάσει επίσης μυρμήγκια, κατσαρίδες, τερμίτες και ακρίδες. Η δυνατότητα εφαρμογής είναι ευρύ: σε καλλιέργειες, έπιπλα, σωλήνες ventiliation, παπούτσια, δοχεία και μπουκάλια μωρό έχουν όλα αναφερθεί.

Φυσικά, το απωθητικό δεν είναι απολύτως αποτελεσματική στο βαθμό που θα σκοτώσει τα έντομα

Η συγκεκριμένη ανακάλυψή »θα εμφανιστεί στις 6 Νοεμβρίου θέμα της Εφημερίδας της Royal Society: Interface.


Κατσαρίδα κατάσκοπός!


Οι ερευνητές στην Καλιφόρνια αναπτύσσουν μια κατσαρίδα ρομπότ που μπορεί να συναρμολογηθεί σε μια ώρα,να κινείται γρήγορα, και να επιβιώνει πέφτοντας από πολύ ψηλά.Σύμφωνα με τα στοιχεία το νέο ρομπότ μπορεί να τρέχει κατά μήκος του εδάφους στα 5 μέτρα ανα δευτερόλεπτο.! Καλύτερο από όλα, είναι το ευέλικτο πλαίσιο DASH το οποίο τής επιτρέπει να διατηρεί την ανίχνευση ακόμη και μετά από πτώση ύψους έως και 92 μέτρα, σύμφωνα με τους ερευνητές. Το ενδιαφέρον για το στρατό των ΗΠΑ, o οποίος ήδη αναζητεί κατασκόπους ρομπότ, μικροσκοπικών διαστάσεων εμπνευσμένα από έντομα, είναι έκδηλο. Εν τω μεταξύ, γίνεται προσπάθεια για να βελτιωθεί με διάφορα υλικά, ώστε το ”έντομο” να έχει καλύτερη δυνατότητα στροφής, καθώς και καλύτερη κινητικότητα στο έδαφος.

[ΠΗΓΗ]
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

Nέο supercar !!!Το supercar RS III από την Veritas είναι έτοιμο για παραγωγή, ύστερα από πολλά χρόνια ανάπτυξης. Την πρώτη του εμφάνιση την έκανε στο Monterey, αφήνοντας άναυδους όσους είχαν την τύχη να δουν το θαυμάσουν.

Πρόκειται για ένα μονοθέσιο μοντέλο χωρίς οροφή, το οποίο θυμίζει το αγωνιστικό της Veritas που έτρεχε την δεκαετία του ‘40. Το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 1170 κιλά, χάρη στη χρήση ανθρακονύματος.

Εφοδιάζεται με έναν 5λιτρο V10 κινητήρα της BMW, ο οποίος αποδίδει 500 ίππους. Είναι σε θέση να πιάσει τα 100 χιλιόμετρα από στάση σε 3.2 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 350 χιλιόμετρα την ώρα.

Οι 30 τυχεροί που θα θελήσουν να αποκτήσουν το roadster της Veritas θα χρειαστεί να βάλουν αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πόσο βαθία; Περίπου μισό εκατομμύριο δολλάρια..
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

Τα 10 ποιο ειδυλλιακά μέρη να ζεις στην Ευρώπη - Στο Νο1 η ... στην Ελλάδα !!!


Το περιοδικό Forbes μετά από μεγάλη έρευνα και πολλές γνώμες από ειδικούς σε κάθε σχετικό τομέα, κατέληξε στην παρακάτω λίστα με τις 10 ιδανικές περιοχές της Ευρώπης για να μένεις. Μαντέψτε ποια βρίσκεται στο νούμερο ένα της λίστας...

10. Λιντάου
Γερμανία

Πληθυσμός: 24.540Το μοναδικό νησί της Βαυαρίας βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Μονάχου και είναι στη λίστα του βιβλίου "1000 Μέρη Που Πρέπει Να δεις Πριν Πεθάνεις".

Περιτριγυρισμένο από τη Λίμνη Κόνστανς, έχει θέα -εκτός από την ηπειρωτική Γερμανία- στην Αυστρία και την Ελβετία και φυσικά στις Άλπεις.

Αν μένεις εκεί, τα Σαββατοκύριακα σου είναι πραγματικά ειδυλλιακά: μπορείς να νοικιάσεις βάρκα και να πεταχτείς μέχρι την πόλη Μπρέτζενς της Αυστίας, να περπατήσεις στα γραφικά σοκάκια και να απολαύσεις τον καφέ ή το παγωτό σου δίπλα στη λίμνη.

9. Μπριζ
Βέλγιο

Πληθυσμός: 117.200


Από γαστρονομική άποψη είναι ο παράδεισος: Είναι ο πλανήτης της καλύτερης σοκολάτας! Έχει καταπληκτικές μπύρες και το φημισμένο πιάτο με τις πατάτες και τα μύδια! Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που μοιάζει πραγματικά με παράδεισο. Όσοι έχετε δει την ταινία "Αποστολή Στη Μπριζ" δεν απορείτε που η Μπριζ είναι μέσα στη λίστα. Όσοι δεν το έχετε κάνει, νοικιάστε την σε DVD και προτού το καταλάβετε θα βρεθείτε να κοιτάτε αεροπορικά εισιτήρια για το Βέλγιο...

8. Μοντρό
Ελβετία

Πληθυσμός: 22.900Μην θεωρείτε λανθασμένα ότι οι πόλεις στις ελβετικές Άλπεις είναι προορισμοί μόνο για το χειμώνα, άρα δεν θα μπορούσατε να ζήσετε εκεί τους θερινούς μήνες. Η ελβετική ριβιέρα είναι τρομερά καλόγουστη, μέσα στο πράσινο και με πεντακάθαρο αέρα και προσφέρει τα πάντα: τον χειμώνα μπορείτε να κάνετε σκι στις χιονισμένες Άλπεις, και το καλοκαίρι να κολυμπήσετε στα νερά της λίμνης.

7. Ντίτσλινγκ
Δυτικό Σάσεξ

Πληθυσμός: 2.030Αν το Λονδίνο σας φαίνεται πολύ ακριβό, ίσως το Ντίτσλινγκ στο Σάσεξ να είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την αυθεντική γοητεία του βρετανικού τοπίου: καταπράσινα πάρκα, γήπεδα, εντυπωσιακά κτίρια, γραφική αρχιτεκτονικη, αγροκτήματα και όλα αυτά με πρόσβαση στις μεγάλες πόλεις όπως το Μπράιτον, για να συνδυάσετε την κοσμοπολίτικη με τη... ρουστίκ ζωή.

6. Χβαρ
Κροατία

Πληθυσμός: 11.460Το νησάκι Χβαρ στην Κροατία είναι άλλος ένας επίγειος παράδεισος. Με τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική του, τα καλαίσθητα κτίρια, τα στιλάτα μπαρ και εστιατόρια καθώς και τα γραφικά δρομάκια του είναι απλκά αδύνατο να καθίσεις μέσα στο σπίτι! Σύμφωνα πάλι με το Forbes, αν για κάποιο λόγο δεν φτάσεις στο Χβαρ, μια άλλη επιλογή είναι τα μικρά νησάκια στις Δαλματικές Ακτές της Κροατίας, κάποια από τα οποία είναι κατοικημένα και άλλα εντελώς ανεξερεύνητα.

5. Λίμνη Μπλεντ
Σλοβενία

Πληθυσμός: 10.900Αν μέχρι τώρα νομίζατε ότι η Σλοβενία δεν είναι ταξιδιωτικός προορισμός, ξανασκεφτείτε το! Όχι απλά αξίζει να την επισκεφτείς, αλλά σύμφωνα με το Forbes, αξίζει και να μένεις εκεί!Το εντυπωσιακό κάστρο του Μπλεντ, που χρονολογείται περίπου από το 1004 μ.Χ., βρίσκεται σε ένα βουνό που έχει θέα τη λίμνη, ενώ είναι περιτριγυρισμένο από πράσινο και βουνά!

4. Πιέτρασαντα
Ιταλία
Πληθυσμός:
24.600Είναι γνωστό ότι μερικές από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης βρίσκονται στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Η μικρή πόλη Πιετρασέντα (κοντά στην Γένοβα και τη Φλωρεντία) είναι ιδανική για όσους αγαπάνε την τέχνη, καθώς είναι από μόνη της ιδιαίτερα γραφική και γεμάτη με γκαλερί. Αυτό δε σημαίνει, φυσικά, ότι δεν έχει μαζαγιά, εμπορικά κέντρα και εκπληκτικά εστιατόρια με αυθεντικό ιταλικό φαγητό.

3. Σενιόν
Γαλλία

Πληθυσμός: 994Αν αναζητάτε μια ήρεμη ζωή σε κλειστή κοινωνία, το μεσαιωνικό χωρίο Σενιόν στην Προβάνς της Γαλλίας είναι το μέρος των ονείρων σας. Βρίσκεται ανατολικά της πόλης Αβινιόν, και η ζωή κυλάει αργά και με απόλυτη ηρεμία. Οι κάτοικοι της συνηθίζουν να πίνουν τον καφέ τους, να κάνουν ηλιοθεραπεία, να ζωγραφίζουν στην πλατεία του χωριού, χαζεύοντας το καταπράσινο τοπίο των τριγύρω βουνών.

2. Λούκα
Ιταλία
Πληθυσμός:
90.000Εδώ έγιναν μερικά γυρίσματα της ταινίας "Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ" και αποτελεί, όχι άδικα, μια από τις ομορφότερες πόλεις της γειτονικής μας χώρας. Αν και είναι δύσκολο να βρεις σπίτι προς ενοικίαση, μπορείς πάντα να μείνεις σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και να κυκλοφορείς με ποδήλατο. "Το ιδανικό είναι να μένεις στο κέντρο το χειμώνα, και το καλοκαίρι να φεύγεις για τις τριγύρω περιοχές" δήλωσαν οι κάτοικοι στο περιοδικό Forbes.

1. Πάτμος
Ελλάδα

Πληθυσμός: Περίπου 3.000Ποια Μπριζ και ποια Ελβετία; Το Forbes κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι καμία από τις παραπάνω περιοχές δεν αξίζει περισσότερο από την Πάτμο! Το γιατί διάλεξαν συγκεκριμένα την Πάτμο, από τα δεκάδες νησιά, παραμένει μυστήριο και για να λέμε την αλήθεια, δεν μας νοιάζει. Ζούμε στη χώρα με το πιο ειδυλλιακό μέρος της Ευρώπης. Επικυρωμένο από το Forbes. Αυτό αρκεί

αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

Ποια νησιά βυθίζονται γρηγορότερα;


Τα νησιά του Ειρηνικού είναι πιθανό να βυθιστούν στη θάλασσα πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι έχει προβλεφθεί και οι ηγέτες τους θα πρέπει να λάβουν μέτρα για την απομάκρυνση των πληθυσμών που απειλούνται, προειδοποίησε ο καθηγητής Πάτρικ Ναν, ειδικός στις κλιματικές αλλαγές.

«Δεν γνωρίζω ποια νησιά θα είναι ακόμα κατοικήσιμα μέχρι το 2100», τόνισε ο Ναν, ερευνητής στο πανεπιστήμιου του Νότιου Ειρηνικού στα Φίτζι.

Οι νέες επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο ρυθμός της ανόδου του επιπέδου της θάλασσας είναι γρηγορότερος από αυτόν που είχε προβλεφθεί το 2007 από την Διακυβερνητική Ομάδα Ειδικών για τις Κλιματικές Αλλαγές (Giec), επισημαίνει ο ίδιος. Με τα στοιχεία αυτά, κοραλλιογενείς ατόλες όπως αυτές στα Νησιά Μάρσαλ, στο Τουβαλού και το Κιριμπάτι απειλούνται άμεσα.
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

Internet κατά της γήρανσης του εγκεφάλου


Η online δικτύωση αλλάζει τον εγκέφαλο σε χρόνο ρεκόρ. Μια νέα επιστημονική έρευνα έδειξε ότι σε ενήλικες χωρίς εμπειρία στο Ίντερνετ αρκεί μόλις μια εβδομάδα στο διαδίκτυο για να παρατηρηθούν ευεργετικές αλλαγές στις εγκεφαλικές λειτουργίες τους.

Η μελέτη, μεταξύ άλλων, δείχνει ότι η χρήση του Ίντερνετ μπορεί να ενεργοποιήσει την εγκεφαλική δραστηριότητα και δυνητικά να βελτιώσει τις γνωσιακές λειτουργίες των ενηλίκων.

Καθώς ο εγκέφαλος «γερνάει», υφίσταται διάφορες δομικές και λειτουργικές αλλαγές, όπως ατροφία, βαθμιαία αποσύνθεση και μείωση στην κυτταρική (νευρωνική) δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, τα νοητικά ερεθίσματα που παρέχει το Ίντερνετ, επιδρούν θετικά στην αποτελεσματικότητα των εγκεφαλικών λειτουργιών και μεταβάλλουν τον τρόπο που ο εγκέφαλος κωδικοποιεί τις νέες πληροφορίες.

Η έρευνα, που έγινε σε υγιείς εθελοντές ηλικίας 55 – 78 ετών από ερευνητές του Ινστιτούτου Νευροεπιστήμης και Ανθρώπινης Συμπεριφοράς του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας-Λος Άντζελες (UCLA), υπό τον καθηγητή ψυχιατρικής Γκάρι Σμολ και την ερευνήτρια Τίνα Μούντι, διαπίστωσε ότι ακόμα και ηλικιωμένοι άνθρωποι με ελάχιστη ή μηδαμινή εμπειρία στο διαδίκτυο, όταν κάνουν αναζητήσεις στο Ίντερνετ, ακόμα και για σύντομο χρονικό διάστημα, μπορούν να μεταβάλλουν τα πρότυπα της εγκεφαλικής δραστηριότητάς τους και να βελτιώσουν τις λειτουργίες του μυαλού τους.

Ο έλεγχος του εγκεφάλου των εθελοντών, την ώρα που έκαναν αναζητήσεις στο Ίντερνετ, έγινε με τη γνωστή τεχνική της λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας (fMRI), η οποία κατέγραφε και τις παραμικρές μεταβολές στα νευρωνικά κυκλώματα, μετρώντας τις αυξομειώσεις στο επίπεδο του αίματος στον εγκέφαλο.

Η παρακολούθηση του εγκεφάλου έδειξε ότι, εξαιτίας της χρήσης του Ίντερνετ, υπήρξαν αλλαγές στις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη γλώσσα, την ανάγνωση, την μνήμη, τις οπτικές ικανότητες και την λήψη αποφάσεων.

Χρειάζονται μόνο λίγες μέρες προκειμένου όσοι είναι αρχάριοι με το διαδίκτυο, να φτάσουν περίπου στο ίδιο επίπεδο εγκεφαλικής δραστηριότητες όπου βρίσκονται πεπειραμένοι χρήστες του Ίντερνετ.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η αναζήτηση στο Ίντερνετ αποτελεί, όπως αποδείχτηκε, μια απλή μορφή εγκεφαλικής άσκησης, που μπορεί να αξιοποιηθεί πιο συστηματικά για τη βελτίωση των νοητικών λειτουργιών των ηλικιωμένων.

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Εταιρίας Νευροεπιστήμης στο Σικάγο, σύμφωνα με το Live Science.
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

Πείραμα Φυσικής θα μετατρέψει το Παρίσι σε «κοσμική όπερα»


Ένα πρωτότυπο πείραμα που πραγματοποιεί από το Σάββατο και για μια εβδομάδα το Παρατηρητήριο του Παρισιού συνδυάζει τη Φυσική με την οπτική ψυχαγωγία:

Μια δέσμη λέιζερ θα φωτίζει τον..
ουρανό της πόλης κάθε φορά που ένας ανιχνευτής καταγράφει την άφιξη ενός υποατομικού σωματιδίου από την ανώτερη ατμόσφαιρα.

Η «κοσμική όπερα», όπως ονομάστηκε το πείραμα, έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό για τα υποατομικά σωματίδια και να αποτίσει φόρο τιμής στον Γερμανό φυσικό Τίοντορ Γουλφ, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή του πύργου του Αϊφελ το 1910 για να μελετήσει την κοσμική ακτινοβολία.

Ο ανιχνευτής που εγκαταστάθηκε στη στέγη του Πύργου Μονπαρνάς καταγράφει μιόνια, στοιχειώδη υποατομικά σωματίδια που παράγονται από την σύγκρουση πρωτονίων της κοσμικής ακτινοβολίας με μόρια αέρα στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας.

Κάθε φορά που ανιχνεύεται ένα μιόνιο, μια ακτίνα λέιζερ θα εκπέμπεται από το Παρατηρητήριο του Παρισιού και θα φωτίζει τον ουρανό πάνω από την περιοχή του Καρτιέ Λατέν, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

Φως στο «σκοτεινό» Web


Μόνο το 20% του Web βρίσκεται στο φως, ενώ το υπόλοιπο 80% βρίσκεται στο...σκοτάδι. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, μόνο το ένα στα πέντε από τα περίπου 45 δισεκατομμύρια sites σε όλο τον κόσμο ουσιαστικά ταξινομείται από τα διάφορα προγράμματα «φιλτραρίσματος» του περιεχομένου του Παγκόσμιου Ιστού.

Η μεγάλη πλειονότητα, που αφορά κυρίως online περιεχόμενο το οποίο οι ίδιοι οι χρήστες έχουν γεννήσει, συνιστά το λεγόμενο «σκοτεινό Web". Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, η εταιρία Cisco δημιούργησε ένα νέο ειδικό λογισμικό, ώστε να ρίξει φως στις...σκοτεινές γωνιές, που είναι και δυνητικές πηγές προβλημάτων.

Το νέο λογισμικό φιλοδοξεί να «πιάσει» το 90% του σκοτεινού και ιδιαίτερα δυναμικού Ιστού, που μέχρι τώρα κινείται υπόγεια και δεν μπορούν να το εντοπίσουν τα συνήθη «ραντάρ».

Σύμφωνα με τη Cisco, το λογισμικό απευθύνεται κυρίως στις εταιρίες που θέλουν να ξέρουν τι ακριβώς κάνουν οι εργαζόμενοί τους στο Web.

Οι χρήστες του Ίντερνετ (πολλοί εξ αυτών εργαζόμενοι σε εταιρίες) έχουν γίνει όλο και πιο ικανοί στο να ξεφεύγουν από τα διάφορα προγράμματα φιλτραρίσματος, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές για να αποκρύπτουν το που «σερφάρουν», όταν βρίσκονται στη δουλειά τους.

Αν, για παράδειγμα, ένας υπάλληλος συνδεθεί με το Facebook από έναν υπολογιστή στη δουλειά του, ο αρμόδιος πληροφορικής στην εταιρία του είναι σε θέση να ξέρει σε ποιο site πήγε, πόση ώρα έμεινε κλπ.

Αν όμως ο εργαζόμενος συνδεθεί όχι άμεσα με το Facebook (ή με μια ιστοσελίδα πορνό ή ηλεκτρονικού τζόγου) αλλά μέσω ενός "proxy website", που ξεφυτρώνουν πια σαν μανιτάρια, τότε ο «κατάσκοπος» στο γραφείο του το μόνο που θα δει είναι μια ασαφή διεύθυνση.

Από την άλλη, το «σκοτεινό Web» αποτελείται από έναν μεγάλο όγκο ιστοσελίδων που δημιούργησαν οι ίδιοι οι χρήστες στο πλαίσιο του ρεύματος του Web 2.0, με χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις τα άπειρα blogs και τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τη Cisco, το μεγαλύτερο μέρος από αυτό το online περιεχόμενο περνάει απαρατήρητο από το προηγούμενης γενιάς λογισμικό φιλτραρίσματος.

Το νέο λογισμικό της Cisco αποφασίζει σε πραγματικό χρόνο αν οι ιστοσελίδες που διαβάζει ο εργαζόμενος, επιτρέπονται με βάση την εργασιακή πολιτική κάθε επιχείρησης (μεταξύ άλλων, αναγνωρίζοντας το τέχνασμα των proxy servers).
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

Εθισμός στο κυβερνοσέξ


Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Internet διεθνώς είναι εθισμένοι στο διαδικτυακό σεξ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες των ειδικών, όλο και πληθαίνουν εκείνοι οι οποίοι, καθισμένοι καθημερινά και με τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους, προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους ανησυχίες και προτιμήσεις με εικόνες, βίντεο και ζωντανή συζήτηση ανάλογου περιεχομένου. Υπάρχουν, μάλιστα, χιλιάδες δικτυακοί τόποι που αντί μικρού τιμήματος προσφέρονται να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Ίσως ρωτήσει κάποιος: Πόσο κακό είναι αυτό αν ο χρήστης είναι ενήλικας και το κάνει με τη θέλησή του; Η απάντηση από τους ειδικούς είναι ότι ο εθισμός στο κυβερνοσέξ είναι μία ύπουλη επιδημία, με πολύ σοβαρές επιπτώσεις στον ψυχισμό των εθισμένων. Καθώς, μάλιστα, ο αριθμός των χρηστών Internet αυξάνεται ταχύτατα, το πρόβλημα αφορά όλο και περισσότερους ανθρώπους καθημερινά.

Μόνο στις Η.Π.Α. οι ασθενείς ξεπερνούν τους 350.000. Οι ψυχίατροι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία νέα ασθένεια, αρκετά ύπουλη για τη δημόσια υγεία και ορίζουν «εθισμένο στο κυβερνοσέξ» όποιον αφιερώνει περισσότερες από 11 ώρες την εβδομάδα σε επισκέψεις σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ή ηλεκτρονικές συζητήσεις ερωτικού περιεχομένου. Για πολλούς από αυτούς ο εθισμός είναι ταχύτατος και οι επιπτώσεις στην ερωτική τους ζωή άμεσες και σοβαρές.

Το μέγεθος του προβλήματος επιβεβαιώνουν και τα εξής νούμερα: Υπολογίζεται ότι υπάρχουν σήμερα περισσότερες από 550.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις με πορνογραφικό υλικό, ενώ ο τζίρος των ιστοσελίδων ερωτικού περιεχομένου το 2003 ξεπέρασε τα 620 εκατομμύρια δολάρια!

Από την άλλη, δείχνει εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθεί κατασταλτικά το πρόβλημα. Η παγκοσμιότητα του Διαδικτύου και των πιστωτικών καρτών, η ύπαρξη των ροζ τηλεφώνων, η εύκολη πρόσβαση και το σχετικά μικρό κόστος των πορνογραφικών αυτών υπηρεσιών αποτελούν παράγοντες που μάχονται την αντιμετώπισή του. Είναι, εξάλλου, νόμος της αγοράς ότι όσο υπάρχει ζήτηση, θα υπάρχει και προσφορά. Γι αυτό οι ειδικοί προτείνουν στους γονείς να προφυλάσσουν τα παιδιά τους εμφυσώντας τους τις αρχές στις οποίες και οι ίδιοι στηρίζονται ώστε να μην κινδυνεύουν από τη διαδικτυακή πορνογραφία. Επίσης, συμβουλεύουν τους ασθενείς να ζητήσουν άμεσα τη βοήθεια γιατρού, πριν η κατάσταση παγιωθεί και δεν είναι αναστρέψιμη.
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

Φτιάχνουν Ι.Χ. από «πράσινο» ατσάλι


Οι αυξημένες νομοθετικές απαιτήσεις για την ασφάλεια των αυτοκινήτων και την οικονομία των καυσίμων αναγκάζουν τις χαλυβουργίες να κατασκευάζουν υλικά υψηλής τεχνολογίας

Ανθεκτικότερα και ελαφρύτερα οχήματα είναι ο στόχος της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
Γι΄ αυτό βρίσκονται σε αναζήτηση νέων υλικών υψηλής τεχνολογίας και επεμβαίνουν στο κύριο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτοκινήτων: το ατσάλι.

Το 60% του βάρους ενός σύγχρονου αυτοκινήτου εξακολουθεί να οφείλεται στο ατσάλι. Βέβαια, δεν μιλάμε για το ίδιο ατσάλι που χρησιμοποιούσε ο Φορντ στο Μodel Τ πριν από έναν αιώνα. Οι μεταλλουργοί και οι κατασκευαστές έχουν μάθει να αλλάζουν τη μικροδομή του χάλυβα μέσω ακριβέστατων μεθόδων επεξεργασίας. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ανθεκτικά φύλλα ατσαλιού. Οι αυξημένες νομοθετικές απαιτήσεις για την ασφάλεια των αυτοκινήτων και την οικονομία των καυσίμων τούς αναγκάζουν να κάνουν τα αυτοκίνητα πολύ πιο ελαφρά και ανθεκτικά. Έτσι, το συμβατικό ατσάλι αντικαθίσταται από κράματα υψηλής αντοχής.

Σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 3.500 διαφορετικά είδη χάλυβα με πολύ διαφορετικές φυσικές, χημικές και περιβαλλοντικές ιδιότητες. Σχεδόν τα τρία τέταρτα από αυτά δημιουργήθηκαν μόλις τα τελευταία 20 χρόνια.

Τα τεστ αντοχής. Παλιά, τα αυτοκίνητα κατασκευάζονταν από ένα είδος χάλυβα. Σήμερα για το αμάξωμα χρησιμοποιούνται 12 ή περισσότερα είδη ατσαλιού, διαφορετικής αντοχής. Αυτά μπαίνουν στη θέση τους με τη χρήση υπολογιστικών μοντέλων, με τα οποία αποφασίζεται σε ποια σημεία του αμαξώματος θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα προστατέψουν τους επιβάτες από τα ατυχήματα. «Τα περισσότερα κομμάτια που χρησιμοποιούμε είναι ατσάλι υψηλής αντοχής ή εξαιρετικά υψηλής αντοχής», λέει ο αρχιμηχανικός της Φορντ, υπεύθυνος για την ασφάλεια, Στιβ Κόζακ. Τα πιο ανθεκτικά χρησιμοποιούνται στις πόρτες και σε άλλα μέρη, όπου στόχος είναι να σταματήσουν ένα ξένο αντικείμενο όπως είναι ο προφυλακτήρας άλλου αυτοκινήτου πριν μπει στον θάλαμο των επιβατών, ή στο επάνω μέρος του οχήματος όπου το ζητούμενο είναι να μην ισοπεδωθεί η οροφή του σε περίπτωση ανατροπής.

Στο μπροστινό και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπου υπάρχει περισσότερος χώρος για να απορροφηθεί η ενέργεια μιας σύγκρουσης, χρησιμοποιείται ατσάλι που παραμορφώνεται ευκολότερα, αλλά ταυτόχρονα αποκτά μεγαλύτερη αντοχή. Ενισχύεται επίσης το ατσάλι σε κεντρικά μέρη του αμαξώματος, που είναι μετριότερης αντοχής.

Νέα προϊόντα. Η χαλυβουργία αναπτύσσει νέα προϊόντα για να αντέξει στην «επίθεση» του αλουμινίου, των πλαστικών και άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτοκινήτων. Εδώ και δεκαετίες παράγεται ατσάλι υψηλής αντοχής, το οποίο αρχικά ήταν πολύ ακριβό και χρησιμοποιούνταν στην αεροναυπηγική. Τα τελευταία χρόνια, οι ειδικοί έχουν βρει τον τρόπο να παράγουν ατσάλι υψηλής αντοχής, αρκετά εύπλαστο για να μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις νέες απαιτήσεις και να συνενωθεί με άλλα μέρη στη γραμμή παραγωγής: αλλάζουν τη δομή των ατόμων του ατσαλιού χρησιμοποιώντας υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες. Όπως τα περισσότερα μέταλλα, το ατσάλι έχει κρυσταλλική δομή και αποτελείται από άτομα σιδήρου και άλλων υλικών. Το ατσάλι όμως δεν είναι ένας συνεχόμενος κρύσταλλος, όπως είναι το πυρίτιο που χρησιμοποιείται στην παραγωγή ημιαγωγών. Αποτελείται από κρυσταλλίτες, που ποικίλλουν σε μέγεθος και προσανατολισμό. Για να αλλάξουν την κρυσταλλική δομή του, οι μηχανικοί χρησιμοποιούν μεθόδους όπως η ψυχρή έλαση, η σκλήρυνση με πυράκτωση και η ταχεία ψύξη. Στην αυτοκινητοβιομηχανία, υπολογίζουν με πολύπλοκο τρόπο την ισχύ, το βάρος και το κόστος που απαιτούνται για να διαλέξουν ποιο είδος χάλυβα θα χρησιμοποιήσουν πού. Για ένα τμήμα του αυτοκινήτου που κατασκευάζεται από ανθεκτικότερο ατσάλι μπορεί να μειωθεί το βάρος του υλικού, αλλά ίσως απαιτούνται πολύπλοκα εργαλεία και γι΄ αυτό να εγκαταλειφθεί η χρήση του.
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com
παίξτε το συγκεκριμένο κομμάτι με τα ηχεία στο max την έντασης ....
.άντε να ξυπνάμε...(βασικά για τον εαυτό μου το λέω).

"Μαίρη, παντρεμένη που ψάχνει για στιγμές χαράς"


Οι γνωστοί άγνωστοι που προκάλεσαν λογαριασμούς εκατοντάδων ευρώ πριν απο λίγο καιρό με το ραντεβού σε καφετέρια... φαίνεται οτι επανήλθαν.

Το star.gr λαμβάνει καταγγελίες για μήνυμα που στέλνει μια κάποια «Μαίρη παντρεμένη», που... ψάχνει για στιγμές χαράς, χρησιμοποιώντας ως σλόγκαν το «και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Προσέξτε οι επίδοξοι latin lovers και οι παντρεμένοι και παντρεμένες που... ψάχνονται!!! Μην έλθει ο λογαριασμός του κινητού εξαιρετικά φουσκωμένος και δεν σας ξεπλένει μετά... ούτε ο Νείλος!!!!

Πηγή: madata.gr
αναδημοσίευση από
georgelaios.blogspot.com

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ


- Μάρθα, δεν αισθάνομαι καλά, λέει αδύναμα ο σύζυγος από το κρεβάτι Κάλεσε ένα κτηνίατρο. - Κτηνίατρο; απορεί η Μάρθα. Γιατί θέλεις κτηνίατρο και όχι γιατρό; Και ο σύζυγος: ΄Επειδή δουλεύω σαν γαϊδούρι, ζω σαν το σκυλί και κοιμάμαι με μια αγελάδα σαν εσένα!

αναδημοσίευση από
i-diadromi.blogspot.com

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory