Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

DVD με πρωτεΐνη μικροβίου, χρησιμοποιείται για την αποθήκευση terabyte πληροφοριών

Αμερικάνος ερευνητής αναφέρει πως DVD επικαλυμμένο με στρώμα πρωτεΐνης θα μπορούσε μία μέρα να περιέχει τόσες πολλές πληροφορίες που η αποθήκευση δεδομένων στον υπολογιστή ή σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους θα θεωρείται ξεπερασμένη. Επιπλέον αναφέρει πως το πρωτεϊνικό στρώμα, που δημιουργήθηκε από μικροσκοπικές πρωτεΐνες μικροβίων γενετικά αλλαγμένες, θα μπορούσε να επιτρέψει σε DVDs και άλλες εξωτερικές συσκευές να αποθηκεύσουν terabyte πληροφοριών.
1Ο καθηγητής Ρενουγκοπαλακρίσναν της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ στη Βοστόνη παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνάς του στη Διεθνή Διάσκεψη Νανοεπιστημών και Νανοτεχνολογίας, στο Μπρίσμπαν της Αυστραλίας, αυτή την εβδομάδα. "Το αποτέλεσμα θα ήταν να εξαλειφθεί εντελώς η ανάγκη για σκληρούς δίσκους. Οι μεγάλης χωρητικότητας συσκευές αποθήκευσης, όπως το νέο DVD που βασίζεται σε πρωτεΐνες, θα είναι ουσιαστικές στις βιομηχανίες ιατρικής και ψυχαγωγίας.
Πρόκειται για τομείς που απαιτούν terabyte πληροφοριών για τη μεταφορά δεδομένων όπως οι δορυφορικές εικόνες, οι ανιχνεύσεις απεικόνισης και τα κινηματογραφικά έργα. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με την υπάρχουσα μαγνητική τεχνολογία αποθήκευσης. Το νέο DVD που βασίζεται σε πρωτεΐνες θα έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από τις τρέχουσες οπτικές συσκευές αποθήκευσης (όπως το Blue-ray). Θα είναι σε θέση να αποθηκεύσει τουλάχιστον 20 φορές περισσότερο από το Blue-ray και τελικά ακόμη και μέχρι 50.000 gigabytes (περίπου 50 terabyte) δεδομένων", καταλήγει.

Το αστέρι στο κέντρο του μεγάλης χωρητικότητας DVD, είναι μια ελαφρώς ενεργοποιημένη πρωτεΐνη που βρίσκεται στη μεμβράνη ενός μικροβίου των αλμυρών ελών, του Halobacterium salinarum. Η πρωτεΐνη ονομάζεται βακτηριοροδοψίνη (bR), η οποία συλλαμβάνει και αποθηκεύει το φως του ήλιου για να το μετατρέψει σε χημική ενέργεια. Όταν η bR δέχεται φως, μετατρέπεται σε μια σειρά ενδιάμεσων μορίων, κάθε ένα με μοναδική μορφή και χρώμα, πριν επιστρέψει στην αρχική της μορφή. Τα ενδιάμεσα μόρια δημιουργούνται και υφίστανται μόνο για μερικές ώρες ή ημέρες. Ο Ρενουγκοπαλακρίσναν και οι συνεργάτες του τροποποίησαν το DNA που παράγει την πρωτεΐνη bR για να δημιουργηθεί ένα ενδιάμεσο μόριο που διαρκεί για πολλά χρόνια και το οποίο προετοιμάζει το έδαφος για ένα δυαδικό σύστημα ώστε να αποθηκευτούν τα δεδομένα. "Η αρχική μορφή της πρωτεΐνης θα μπορούσε να είναι το 0 και οποιοδήποτε από τα ενδιάμεσα μόρια το 1", αναφέρει ο Ρενουγκοπαλακρίσναν. Οι επιστήμονες δημιούργησαν παραλλαγή της bR για να δημιουργήσουν ενδιάμεσα μόρια σταθερότερα στις υψηλές θερμοκρασίες που παρήχθησαν με την αποθήκευση των terabyte δεδομένων.
Ο Ρενουγκοπαλακρίσναν λέει ότι "αν κατορθώσουμε να μεταφέρουμε μεγάλα ποσά δεδομένων τόσο εύκολα, ίσως αυτό θα διευκόλυνε να περιέλθουν οι πληροφορίες σε λάθος χέρια. Δυστυχώς η επιστήμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να κακομεταχειριστεί. Οι πληροφορίες μπορούν να κλαπούν πολύ γρήγορα για αυτό θα πρέπει να υπάρχουν μερικά μέτρα προστασίας". Από κοινού με την Ιαπωνική NEC, η ερευνητική ομάδα του Ρενουγκοπαλακρίσναν έχει δημιουργήσει μια συσκευή πρωτοτύπων και υπολογίζεται ότι ένας USB δίσκος θα βρίσκεται στο εμπόριο σε 12 μήνες, ενώ το DVD σε 18 έως 24 μήνες. Η εργασία έχει χρηματοδοτηθεί από αμερικάνικα ινστιτούτα (στρατιωτικά, ακαδημαϊκές οργανώσεις, επιχειρήσεις) καθώς επίσης και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πηγή : science news
αναδημοσίευση από
genetistis.blogspot.com

Γιατί συνήθως κάνουμε κύκλους όταν χάνουμε τον δρόμο μας;

Αλλά και οι άνθρωποι που ζουν στις μεγαλουπόλεις συχνά βιώνουν το ίδιο αίσθημα απώλειας του προσανατολισμού τους. Οι συχνές αλλαγές που επέρχονται στη φυσιογνωμία μιας πόλης, από τις πολύ μεγάλες έως τις πιο μικρές, είναι σε θέση να δημιουργήσουν σύγχυση στους ανθρώπους που ζουν σε αυτήν, με αποτέλεσμα όχι μόνο να νομίζουν ότι κάνουν κύκλους γύρω από το ίδιο σημείο, αλλά πράγματι συχνά να κάνουν.
Αυτή η σισύφεια διάσταση του ανθρώπινου αισθητηριοκινητήριου συστήματος πλοήγησης άρχισε να απασχολεί σοβαρά ομάδα επιστημόνων από το Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ για τη Βιοκυβερνητική στο Τίμπιγκεν της Γερμανίας ύστερα από σχετική ερώτηση που τους έγινε από τους υπεύθυνους τηλεοπτικής επιστημονικής εκπομπής μεγάλης θεαματικότητας στη Γερμανία.
Στην αρχή οι ερευνητές πίστευαν ότι οι άνθρωποι που χάνουν τον δρόμο τους θα έτειναν να κινούνται είτε προς τη δεξιά είτε προς την αριστερή κατεύθυνση. Προηγούμενες έρευνες, μάλιστα, είχαν υποστηρίξει ότι αυτό έχει να κάνει με την ασυμμετρία του ανθρώπινου σώματος, με το ότι δηλαδή στην πλειονότητα των ανθρώπων τα κάτω άκρα διαφέρουν σε μήκος και σε δύναμη, γεγονός που δημιουργεί μια φυσική προδιάθεση κίνησης προς την κατεύθυνση του «κυρίαρχου» μέλους.
Η ομάδα του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ, με επικεφαλής τον Jan Souman, αποφάσισε λοιπόν να πραγματοποιήσει σειρά πειραμάτων ώστε να επιβεβαιώσει και εμπειρικά τι ακριβώς συμβαίνει στους ανθρώπους όταν «χάνουν τον μπούσουλά τους», την εσωτερική τους πυξίδα.
Για τις ανάγκες της έρευνάς τους «εκπαίδευσαν» πρώτα εννέα εθελοντές στο να περπατούν σε ευθεία γραμμή σε ένα δάσος της Γερμανίας και στην έρημο Σαχάρα και μετά τους άφησαν να κινηθούν μόνοι τους ακολουθώντας την πορεία που τους είχαν υποδείξει. Για να παρακολουθούν την κίνησή τους, χρησιμοποίησαν ένα σύστημα προσδιορισμού θέσης (Global Positioning System) GPS. Εξι από τους εθελοντές περπάτησαν επί ώρες στο δάσος, οι δύο με ηλιοφάνεια και οι τέσσερις με συννεφιά. Οι άλλοι τρεις περπάτησαν στην έρημο, οι δύο την ημέρα και ο τρίτος τη νύχτα.
Οπως περιγράφουν στην έρευνά τους, που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες στην online έκδοση του περιοδικού «Current Biology», ο Souman και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν ότι οι εθελοντές που είχαν περπατήσει την ημέρα και με ηλιοφάνεια είχαν διανύσει ευθεία πορεία. Οσοι, αντίθετα, είχαν περπατήσει την ημέρα αλλά με συννεφιά επανέρχονταν στα ίδια σημεία από τα οποία είχαν ξαναπεράσει, και μάλιστα χωρίς καν να το συνειδητοποιούν. Ο εθελοντής που είχε περπατήσει στην έρημο τη νύχτα, όσο είχε φεγγάρι διατήρησε ευθεία πορεία. Μόλις όμως κρύφτηκε το φεγγάρι, άρχισε να κάνει και αυτός κύκλους.
Αυτό δείχνει σαφώς, σύμφωνα με τον Marc Ernst, μέλος της ερευνητικής ομάδας, ότι ακόμη και όταν οι άνθρωποι είναι βέβαιοι ότι ακολουθούν ευθεία πορεία, η αντίληψή τους αυτή δεν είναι πάντοτε αξιόπιστη. Το ανθρώπινο σύστημα προσανατολισμού είναι ένας σύνθετος γνωσιακός μηχανισμός για την καλή λειτουργία του οποίου απαιτείται η συνδρομή κάποιων σταθερών εξωτερικών σημείων αναφοράς, όπως ένα βουνό, η θέση του ήλιου ή του φεγγαριού. Η απουσία τέτοιων σταθερών σημείων αναφοράς ισοδυναμεί, σύμφωνα με τους ερευνητές, με συσσώρευση «θορύβου», που απορυθμίζει το ανθρώπινο αισθητηριοκινητικό σύστημα. Και ενδεχομένως η κίνηση σε κύκλους να αποτελεί εκδήλωση αυτής της κατάστασης σύγχυσης που οι επιστήμονες της Πληροφορικής περιγράφουν ως θόρυβο.
Πηγή : Enet
αναδημοσίευση από
genetistis.blogspot.com

Αλκοολούχα ποτά + καφές = κολπική μαρμαρυγή

Η κατανάλωση πάνω από 10 αλκοολούχων ποτών την εβδομάδα (λιγότερων από 2 ημερησίως) ή 4 φλιτζανιών δυνατού καφέ την ημέρα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης της καρδιακής αρρυθμίας που είναι γνωστή ως κολπική μαρμαρυγή, σύμφωνα με τα ευρήματα δύο μελετών που παρουσιάσθηκαν στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας, στη Βαρκελώνη.
martini
Η κολπική μαρμαρυγή, που χαρακτηρίζεται από ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό, αυξάνει σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο ενός ατόμου να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο ή έμφραγμα του μυοκαρδίου ή να παρουσιάσει άλλα καρδιακά προβλήματα.
Η μελέτη για το αλκοόλ, στην οποία συμμετείχαν 8.830 άνδρες και γυναίκες στη Βρετανία, τη Σκανδιναβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, βρήκε ότι εκείνοι που κατανάλωναν ποσότητα ισοδύναμη με 10 συνήθη ποτά διέτρεχαν αυξημένο κατά 80% κίνδυνο να λάβουν διάγνωση κολπικής μαρμαρυγής εντός πέντε ετών.
Οι ασθενείς στη μελέτη είχαν μέση ηλικία τα 67 έτη και λάμβαναν ήδη θεραπεία για υψηλή αρτηριακή πίεση, χωρίς ωστόσο να έχουν παρουσιάσει προηγούμενες ενδείξεις κολπικής μαρμαρυγής. Οι συμμετέχοντες παρακολουθήθηκαν για μια μέση περίοδο 4,8 ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι καρδιολογικές εξετάσεις αποκάλυψαν κολπική μαρμαρυγή σε 5,7% των ασθενών που ανέφεραν ότι κατανάλωναν πάνω από 10 αλκοολούχα ποτά την εβδομάδα, σε σύγκριση με 3,9% των ασθενών που κατανάλωναν μικρότερες ποσότητες αλκοόλ ή δεν έπιναν καθόλου.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα 10 ποτά θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως το όριο για αυξημένο κίνδυνο κολπικής μαρμαρυγής, αν και η ποσότητα αλκοόλ που περιέχεται σε ένα σύνηθες ποτό διαφέρει πολλές φορές μεταξύ των χωρών.
Η δεύτερη μελέτη βρήκε ότι η κατανάλωση καφέ που ισοδυναμεί με πάνω από 4 δόσεις εσπρέσσο ημερησίως θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης αρρυθμιών σε άτομα χωρίς γνωστή καρδιακή νόσο, ακόμη κι αν κατά τ' άλλα ακολουθούσαν υγιεινή διατροφή.
Πηγή: Fox News
αναδημοσίευση από
genetistis.blogspot.com

ο καιρός

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα με έντονες βροχές και καταιγίδες. Μέτριοι νοτιάδες στα πελάγη.

Πιό αναλυτικά

Νεφώσεις με βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες προβλέπονται για το Σάββατο σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κατα περιόδους κυρίως σε περιοχές της Δυτικής της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και ίσως σε κάποιες περιοχές δημιουργηθούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, και τα 5 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 4 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν, το απόγευμα και τα 6 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 20 βαθμούς στα Κεντρικά τους 22 στα Δυτικά τους 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 25 βαθμούς.
meteonews
αναδημοσίευση από
exypno.blogspot.com

Titan the Amazing Dancing Robot

liverpool_29546

Το όνομα του είναι Titan, είναι περίπου 2,4 μέτρα σε ύψος και είναι ένα ρομπότ ψυχαγωγίας. Μπορεί να μοιάζει σαν ένα ρομπότ που πιθανόν να μπορεί να σας σκοτώσει αλλά ο Titan το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τραγουδήσει και να χορέψει για να σας διασκεδάσει. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι που κλαίει πραγματικά στο δεύτερο βίντεο και κάποιοι κάνουν πίσω για να μην βραχούν...!


αναδημοσίευση από
www.psaxtiria.com

Φωτογραφικό αφιέρωμα: The Devil’s Pool: Most beautiful waterfalls in the world

If you’re ever in Zimbabwe, don’t miss the chance to take a swim in The Devil’s Pool, a small lagoon, enclosed by rocks, on the edge of one of the biggest, most beautiful waterfalls in the world, Victoria Falls. Set on Livingstone Island, at a height of 103 meters, Devil’s Pool is definitely one of the most surreal locations on Earth.

a man swimming on the edge of Victoria Falls

taking a photo in Devil's Pool

couple relaxing in the Devil's Pool

admiring the view of Victoria Falls

father and son on the edge of Victoria Falls

father and son posing in Devil's Pool

woman screaming on top of Victoria Falls

Victoria Falls in Zimbabweαναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΗ FORMULA 1?


1) Ο Έλληνας δεν μπορεί να οδηγεί σε κανονικό ΔΡΟΜΟ χωρίς λακκούβες,
σαμαράκια, σκαψίματα της ΔΕΗ. Συνέπεια αυτού, θα είναι να κοιμηθεί στο
τιμόνι.
2) Η Formula 1 δεν διαθέτει κόρνα, πώς θα μπορέσει να σπάσει τα νεύρα του
προπορευόμενου;
3) Η Formula 1 δεν διαθέτει τασάκι, ράδιο CD Player , υδραυλική φραπεδιέρα,
θήκη για το κινητό και ειδική θήκη για τα γυαλιά ηλίου. Η οδήγηση γίνεται
βαρετή..
4) Στη Formula 1 δεν έχει μέρος για να βάλει το μαξιλαράκι που γράφει «I
LOVE YOU», το αρκουδάκι που του χάρισε το μωρό του, το μπρελόκ του
Ολυμπιακού, το μαγνητάκι που γράφει «Μπαμπά μην τρέχεις», το σκόρδο, τη
χάντρα και Kανά-δυο άλλα χαϊμαλιά.
5) Στη Formula 1, δεν μπορεί να βγάλει το χέρι του έξω για να μουντζώσει.
6) Στην πίστα της Formula 1, έχει μόνο ένα φανάρι το οποίο: δεν μπορεί να το
παραβιάσει, ούτε να κορνάρει για να ξεκινήσει ο «μαλάκας» που είναι μπροστά,
ούτε μπορεί να ξεκινήσει όποτε του καπνίσει ή να κάνει πως δεν το είδε ή
ακόμα και να σταματήσει μετά από αυτό.
7) Στη Formula 1, η ζώνη ασφαλείας είναι υποχρεωτική.
8) Από τα pit stop δεν μπορεί να βγει «κομμάτια» όπως θα έκανε
ξεπαρκάροντας.
9) Στη Formula 1, δεν υπάρχουν διασταυρώσεις με προτεραιότητα για να τις
παραβιάσει.
10) Όταν κάποιος τον προσπεράσει στην πίστα, δεν είναι καθόλου "μαλάκας" και
"άχρηστος"!
αναδημοσίευση από
thenewsbus.blogspot.com

Ο Ακριβότερος γάμος του κόσμου

Οι παραμυθένιοι γάμοι, ανήκουν στα παραμύθια, εκτός και εάν πρόκειται για τον γάμο διασημοτήτων και δισεκατομμυριούχων. Αυτοί οι γάμοι, έχουν χιλιάδες προσκεκλημένου, πολυτελής διακόσμηση και περιλαμβάνουν παραστάσεις από μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου.

Ο γάμος της Vanisha Mittal, κόρη του 8ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Lakshmi Mittal, ήταν ο πιο ακριβός γάμος στον κόσμο. Με διάρκεια 6 ημέρες, ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις Βερσαλίες το 2004 και περιελάμβανε μια αναπαράσταση της γνωριμίας του ζευγαριού, μία τελετή στο Παλάτι των Βερσαλλιών, (η μόνη ιδιωτική λειτουργία που πραγματοποιήθηκε ποτέ στο παλάτι) και παραστάσεις από τους Shah Rukh Khan και Kylie Minogue.

Το συνολικό κόστος του γάμου? Σύμφωνα με πληροφορίες, δαπανήθηκαν 55 εκατομμύρια δολάρια. Τζάμπα πράγμα δηλαδή.
αναδημοσίευση από
www.psaxtiria.com

Η Sasha Grey στο γερμανικό GQ

αναδημοσίευση από
okokoras.blogspot.com

Αλλαζει η ωρα τα ξημερώματα της Κυριακής!Αλλαζει η ωρα τα ξημερώματα της Κυριακής!
Στις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες
των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία
ώρα πίσω και να δείχνουν 3:00, καθώς λήγει
η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας.

Tρενάκι για ρεκόρ
Αυτό που βλέπετε ειναι ένα τρενάκι παιχνίδι που κατασκεύασε ο David Smith. Ανετα μπορεί να διεκδικήσει βραβείο και να μπει ακόμα και στο βιβλίο γκίνες γιατί το τρενάκι αυτό ειναι το πιο μικρό που έχουμε δει ποτέ!

Tης φυλακής τα σίδερα φάρμακο για την κρεβατομουρμούρα


Προτιμά να επιστρέψει στη φυλακή παρά να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό με τη γκρίνια της γυναίκα του! Ο άτυχος Σικελός, είχε καταφέρει να μετατρέψει σε κατ ‘ οίκον περιορισμό την ποινή του, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Πήγε να περιοριστεί στον οίκο του και τρελάθηκε από την κραβατομουρμούρα της γυναίκας του. Τι να κάνει; Προτίμησε να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να ζητήσει να μπει στη φυλακή

Ο 30χρονος άνδρας είχε καταδικαστεί για απόρριψη επικίνδυνων αποβλήτων, αναγκάστηκε τελικά να επιστρέψει στην φυλακή της γυναίκα του! Καλή κοινωνία φίλε Σικελέ..

Διαβάστε τι έπαθε νικητής του λόττο!


Αυτό που έπαθε ο Willis Willis στην Αμερική πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους και να προσέχουμε. Ο 67χρονος ζήτησε απο τον υπάλληλο του καταστήματος που έπαιξε το λαχνό για το Mega Millions να ελέγχει αν έχει κερδίσει. Ο υπάλληλος το κοίταξε, του είπε πως δεν κέρδισε τίποτα και...
έβαλε το λαχνό στην τσέπη του. Μετά απο λίγες μέρες έφυγε για την πατρίδα του το Νεπάλ με 1,000,000 δολάρια, τα κέρδη του 67χρονου. Εχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αλλά άντε να τον βρουν τώρα. Προσοχή λοιπόν, να ελέγχεται μόνοι σας τα τυχερά παιχνίδια που παίζετε και μην τα δίνετε σε άλλους αν δεν τους έχετε 100% εμπιστοσύνη

δωρεάν ταξίδια για όπου θέλουν


Πρι μια βδομάδα έγινε κάτι μοναδικό στον αέρα σε μια πτήση της εταιρίας Air Asia. Μια γυναίκα γέννησε στον αέρα λίγο πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο. Ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας επισκέφτηκε αργότερα τη γυναίκα αυτή στο μαιευτήριο και ανακοίνωσε το μοναδικό δώρο που της κάνει η εταιρεία. Για όλη της τη ζωή η γυναίκα και το παιδί θα έχουν δωρεάν ταξίδια για όπου θέλουν.

Νέο Mad Max φαίνεται οτι έχει σχεδιάζει η Αυστραλία
Το Mad Max ήταν η ταινία που καθιέρωσε τον Mel Gibson αλλά και ανέδειξε την κινηματογραφική δύναμη της Αυστραλίας. Απο τότε πολλά έχουν αλλάξει και τώρα η χώρα θέλει να επανέλθει με ένα νέο, το 4ο της σειράς, Mad Max. Ο Mel Gibson μάλλον δε θα επιστρέψει αλλά ο σκηνοθέτης φαίνεται να κοιτά τον Tom Hardy και την Charlize Theron

Περίεργα σύννεφα

Δεν ειναι λίγες οι φορές που οι σχηματισμοί που κάνουν τα σύννεφα ειναι τόσο περίεργοι που ακόμα και ο πιο ψύχραιμος αρχίζει να ανησυχεί. Δείτε μερικές απο τις πιο περίεργες φωτογραφίες απο σύννεφα

"Μερικά μυστικά για γράμμωση! "


"Οι περισσότεροι άνδρες που πάνε γυμναστήριο ή ασχολούνται με τον αθλητισμό θέλουν να έχουν καλή φυσική κατάσταση αλλά και γράμμωση. Γιατί όπως και να το κάνουμε όταν έχεις six pack abs, μετράει..
Οι περισσότεροι άνδρες που πάνε γυμναστήριο ή ασχολούνται με τον αθλητισμό θέλουν να έχουν καλή φυσική κατάσταση αλλά και γράμμωση. Γιατί όπως και να το κάνουμε όταν έχεις six pack abs, μετράει..

Λοιπόν ας μπαίνουμε στο θέμα σιγά σιγά.. Αν παρατηρήσετε οι κολυμβητές και οι αθλητές του στίβου είναι γραμμωμένοι και έχουν μεγάλες αντοχές. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην συστηματική άσκηση επί καθημερινής βάσεως αλλά και το ότι, αθλούνται με.. έκρηξη..

Τι εννοώ; Ότι π.χ ας πούμε ότι ένα σετ των 20 κοιλιακών το κάνετε σε 25 - 30 δευτερόλεπτα, εκείνοι οι αθλητές τα κάνουν σε 8 - 12 δευτερόλεπτα. Η έκρηξη βοηθά πολύ πιο γρήγορα και είναι αποτελεσματική ώστε να χάνουμε το επιθυμητό λίπος. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι πρέπει να κάνουμε τρέξιμο, ποδήλατο ή σε κάποιο αεροβικό μηχάνημα γυμναστικής. Ακόμη καλό είναι να κάνουμε 3 - 4 σετ με push ups. Να κάνετε 3 - 4 σετ των 15 - 20 ή γενικά όσα σετ κοιλιακών θέλετε, αλλά να θυμάστε πάντα μετά το τέλος των σετ των κοιλιακών να κάνετε ραχιαίους!

Μέσα σε 15 - 30 λεπτά μπορείτε να κάνετε 4 σετ push ups, κοιλιακών και ραχιαίων. Κάντε το για μία εβδομάδα σε καθημερινή βάση και δείτε πόσους πόντους θα χάσετε από την περιφέρεια αλλά και κιλά. Φυσικά να θυμάστε ότι συνιστάται η Μεσογειακή διατροφή ή μία διατροφή που να περιέχει λίγο από όλα!

Τα νέα φθηνά nettops της MSI

Η MSI είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει δύο νέους υπολογιστές τύπου nettop, με επεξεργαστή Intel Atom. Πρόκειται για τα Wind Box DE200 και DC200.

Με μέγεθος 289×178x40,4 χιλιοστά, οι υπολογιστές έχουν επεξεργαστή Intel Atom 230, μνήμη 1GB RAM, σκληρό δίσκο 160GB, αναγνώστη καρτών 6-σε-1, κάρτα δικτύου, WiFi και δύο USB θύρες.

Το DC200 έχει κάρτα ενσωματωμένη κάρτα γραφικών GMA 950 με έξοδο D-Sub ενώ το DE200 περιλαμβάνει ATI Radeon HD 4350 με έξοδο D-Sub και HDMI.

Με λειτουργικό σύστημα Windows XP, τα DC200 και DE200 υπάρχουν στο Amazon για προ-παραγγελία στα 250 και 300 δολάρια αντίστοιχα (αυτό σημαίνει 170 και 200 ευρώ!)MSI_Wind_Box_DE200_DC200_01

Tcmagazine | DC200 | DE200


αναδημοσίευση από
www.digitalnews.gr

Andriana Lima....Γυναίκα πειρασμός...


αναδημοσίευση από
ndivia.blogspot.com

FORMULA 1 - Νέος πρόεδρος ο Τοντ

Ο Ζαν Τοντ είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), όπως αποφασίστηκε στο Παρίσι. Ο Γάλλος, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε γενικός διευθυντής στη Φεράρι, διεκδικούσε τον προεδρικό θώκο έχοντας αντίπαλο τον Φινλανδό παλαίμαχο παγκόσμιο πρωταθλητή των αγώνων ράλι, Άρι Βατάνεν.
«Ο Ζαν Τοντ εξελέγη πρόεδρος της FIA για μια τετραετή θητεία από τη Γενική Συνέλευση της FIA στην ετήσια συνεδρίασή της στο Παρίσι» γνωστοποίησε η διεθνής ομοσπονδία.
Ο Τοντ συγκέντρωσε 135 ψήφους, έναντι 49 του Βατάνεν, ενώ υπήρξαν συνολικά 12 άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος είχε σε όλη τη διάρκεια της εκστρατείας του τη στήριξη του προκάτοχού του-πλέον- Μαξ Μόσλεϊ, καθώς και των Μίκαελ Σουμάχερ και Μπέρνι Εκλστόουν. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα χαρακτήρισε θετική την εκλογή Τοντ στην προεδρία της FIA.

sportnet
αναδημοσίευση από
enimerwsi-gr.blogspot.com
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory