Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

Και όμως είναι Ηλεκτρικό

Rinspeed's first underwater Car
PUBLIC HARD CORE SEX (18+)

ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΤΟΥΣ...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ

sex_1.jpg
sex_2.jpg
sex_4.jpg
sex_5.jpg
αναδημοσίευση από
blogareis.blogspot

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Η μεγαλύτερη σουίτα ξενοδοχείου(φωτό) είναι η Βασιλική σουίτα του Grand Hills Hotel & Spa με εμβαδόν 4.131 τ.μ!!

Βρίσκεται που αλλού....
μα φυσικά..στη πόλη Broummana
στο Λίβανο.

Δε πάμε καθόλου καλά!!!

αναδημοσίευση από
cobra-argos.blogspot

To σύμπαν στα 648Gigapixels

Ένας Φυσικός από το Central Michigan University συνένωσε 3.000 λήψεις σε μια εικόνα, παράγοντας ένα αναλυτικό πανόραμα του Γαλαξία μας. Η ανάλυση αυτού του πανοράματος ανέρχεται, σύμφωνα με το δημιουργό του, στα 648Gigapixels!

O Axel Mellinger, όπως έιναι το όνομα του Φυσικού, ταξίδευε για 22 μήνες και φωτογράφισε το νυχτερινό ουρανό από διάφορες περιοχές του κόσμου (τη Νότια Αφρική, το Τέξας και το Μίτσιγκαν). Έτσι δημιουργήθηκε μια βιβλιοθήκη 3.000 φωτογραφιών. Για να τις συνθέσει αυτές σε ένα πανόραμα, απαιτήθηκαν εκατοντάδες ώρες εργασίας στον υπολογιστή.

Το αποτέλεσμα είναι μια εικόνα στην οποία μπορεί να δεις κανείς αστέρια που φαίνονται χωρίς κάποιο βοηθητικό μέσο. Το πανόραμα εμφανίζει αντικείμενα στον ουρανό που είναι κατά 1.000 λιγότερο φωτεινά από το ελάχιστο που μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι.

Το τεράστιο πανόραμα του γαλαξία μας μπορείτε να το δείτε με την ησυχία σας στην σελίδα του δημιουργού του κάνοντας κλικ εδώ.

αναδημοσίευση από
pcnea.blogspot

Ρία Αντωνίου, Νοέμβριος 2009, Playboy

Τα λόγια είναι….απλά....Περιττά!
Σαν γυναίκα θα ήθελα πολύ να σχολιάσω αρνητικά, αλλά οι εικόνες μιλάνε μόνες τους.
Enjoy!!!!

αναδημοσίευση από
enimerwsi-gr

Cimex Conin
Η άγνωστη για την Ευρώπη Cimex είναι μια Μεξικάνικη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής των επιβατικών οχημάτων αλλά και μετατροπών σε φορτηγά και λεωφορεία, από το 1988 και εδρεύει στην πόλη του Querétaro. Το αυτοκίνητο που βλέπετε ονομάζεται Conin και αποτελεί την πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των SUT (Sport Utility Track), που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το Conin υπάρχει αποκλειστικά σε μορφή concept αυτή τη στιγμή όμως η εταιρεία μιλά για ένα σκληροτράχηλο τετρακίνητο όχημα με πολύ καλές ικανότητες εκτός δρόμου που όμως θα συνδυάζεται με χαμηλής κατανάλωσης κινητήρες. Το Conin θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 επιβάτες ενώ για την πρόσβαση των πίσω θέσεων υπάρχουν θύρες που ανοίγουν αντίθετα από τις εμπρός.
αναδημοσίευση από
vehicle-news.blogspot

Ο ψηλότερος πύργος από LegoΟ ψηλότερος πύργος από Lego που χτίστηκε ποτέ απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Πρόκειται για έναν πύργο που αποτελείται από 500.000 τουβλάκια από το γνωστό σε όλους μας παιδικό παιχνίδι και φτάνει περίπου το ύψος των 30,5 μέτρων!


αναδημοσίευση από
allday-news.blogspot

Γιατί υπάρχουν τόσο πολλά διαφορετικά βύσματα??

Έχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι ηλεκτρονικών βυσμάτων και υποδοχών στο κόσμο?? Ενώ γνωρίζουμε όλοι πως η οικιακή ηλεκτρική χρήση ξεκίνησε τα τέλη του 1800 και τα δυο βασικά συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας (εκτός μερικών εξαιρέσεων) είναι 110-120 και 220-240 Volt. Έπειτα κάθε έθνος είχε τους δικούς του λόγους για το βυσματικό σύστημα που θα χρησιμοποιεί.

map_plug
"Πατήστε πάνω στην εικόνα για να την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος".

Αλλά από την στιγμή που καθιερώθηκαν, ποιος κατασκευαστής νοιάζεται πιο είδος πρίζας χρησιμοποιούν οι πελάτες τους? Επίσης για παράδειγμα ξέρουμε ότι για να φορτίσουμε το κινητό μας τηλέφωνο σε μια άλλη χώρα που δεν υποστηρίζει το ίδιο βύσμα με τον δικό μας φορτιστή, θα χρειαστούμε πιθανόν κάποιον μετατροπέα. Οι πρόσφατες προσπάθειες που έγιναν από οργανισμούς όπως η Διεθνή Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή (IEC) να ορίσουν μια στάνταρ πρίζα έπεσαν στο κενό, γιατί κάποιες χώρες εναντιώθηκαν λέγοντας "ποιοι είναι αυτοί που θα μας πουν πια πρίζα να χρησιμοποιήσουμε?".

"Για παράδειγμα, η Βρετανία έχει ενσωματωμένα τα fuses μέσα στα βύσματα (όπως το Bs1363 στην παρακάτω εικόνα) των συσκευών αντί του συστήματος καλωδίωσης λόγω έλλειψης του χαλκού εκείνη την εποχή".

Bs1363-plug_psaxtiria

Επίσης φανταστείτε πόσο μεγάλο θα είναι το κόστος για μια νέα υποδομή που θα υποστηρίζει ένα κοινό σύστημα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για όλες τις χώρες και με κοινό βύσμα και πρίζα για όλες τις χώρες. Έτσι, μάλλον το θέμα αυτό είναι ένα όνειρο θερινής νυχτός, που ίσως να μην πραγματοποιηθεί ποτέ.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ.

αναδημοσίευση από
psaxtiria.com

Τι θέλουν οι άντρες από την γυναίκα των ονείρων τους;


Όλοι οι άντρες έχουν μία «κρυφή λίστα» στην οποία καταγράφουν τα χαρακτηριστικά που θα έχει η γυναίκα των ονείρων τους ή η γυναίκα με την οποία θα επιλέξουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους.

1. Είναι συναρπαστική και εξελίσσεται συνεχώς

Ποιος θέλει δίπλα του ένα βαρετό άτομο που απλά επιβαρύνει την καθημερινότητά του με τη μιζέρια ή την απραξία της; Ο άνδρας θέλει η γυναίκα που είναι δίπλα του, να είναι αυθόρμητη, ζωντανή, δραστήρια, περιπετειώδης, που της αρέσει να δοκιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα και όχι κάποια που επαναπαύεται.

2. Της αρέσει το σεξ. Πολύ!


Σοκαριστήκατε; Μάλλον όχι. Ο άνδρας που συνειδητοποιεί πως η σύντροφός του τον ικανοποιεί ψυχικά και σωματικά στο σεξ, σίγουρα θα δυσκολευτεί πολύ να την αφήσει. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των ανδρών είναι πως με το χρόνο θα φύγει το πάθος και θα έρθει η ρουτίνα. Βοηθήστε τον να το ξεπεράσει

3. Δεν είναι εξαρτημένη από τον άνδρα

Είναι πολύ κολακευτικό για έναν άνδρα να συνειδητοποιεί πως σημαίνει τα πάντα για τη σύντροφό του, όμως είναι και πολύ καταπιεστικό ταυτόχρονα. Όταν μία γυναίκα χάνει την αυτονομία της, την ανεξαρτησία της και γαντζώνεται πάνω του, ο άνδρας νιώθει πως πνίγεται, και αρχίζει να την αποφεύγει με κάθε τρόπο!

4. Παρόλα αυτά δείχνει με κάθε τρόπο πως της είναι πολύ σημαντικός

ΟΚ. Οι άνδρες θέλουν μία γυναίκα ανεξάρτητη δίπλα τους. Όμως υπάρχει μία λεπτή ισορροπία μεταξύ του «είμαι ανεξάρτητη» και «δεν ενδιαφέρομαι και ιδιαίτερα». Για παράδειγμα, όταν ο άνδρας έχει μία επαγγελματική επιτυχία, θα το εκτιμήσει να του κάνει η σύντροφός του μία μικρή έκπληξη που αφενός θα δείξει πόσο τον νοιάζεται, χωρίς να τον «πνίξει».

5. Θέλει να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό

Οι άνδρες σίγουρα δεν θέλουν κάποιον να τους προστάζει ή να τους υποδεικνύει τον …σωστό δρόμο. Αντιθέτως, επιθυμούν να έχουν δίπλα τους μία γυναίκα που ενθαρρύνει και επιβραβεύει την σωστή συμπεριφορά και που όταν τους κριτικάρει το κάνει με αγάπη και ενδιαφέρον.

Αν έχετε όλα τα παραπάνω, δεν έχετε παρά να εκφράσετε και τα δικά σας «θέλω» στη σχέση σας, και σίγουρα θα είστε για πολύ καιρό ακόμα μαζί!


αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera

Μια μεγάλη περιπέτεια στο Πλανητάριο


Τη «Μεγάλη Περιπέτεια», μία νέα εμπνευσμένη ψηφιακή παράσταση, παρουσιάζει σήμερα σε ειδική εκδήλωση το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Συγγρού 387).

Η νέα παράσταση είναι η δεύτερη μιας τριλογίας, η οποία έχει σκοπό να περιγράψει τις διάφορες δραστηριότητες του ανθρώπου στο διάστημα κατά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Στην παράσταση αυτή συνεχίζεται η περιγραφή των διαστημικών αποστολών από τα μέσα της δεκαετίας του 1970, μετά δηλαδή τις αποστολές του προγράμματος «Απόλλων» -που παρουσιάστηκαν στην πρώτη παράσταση της τριλογίας- μέχρι τις μέρες μας, καθώς ο άνθρωπος ετοιμάζεται να επιστρέψει, για πάντα πλέον, στο φυσικό μας δορυφόρο κι ακόμη πιο πέρα.

Στη «Μεγάλη Περιπέτεια» περιγράφονται, σύντομα αλλά περιεκτικά, οι δραστηριότητες των διαστημικών λεωφορείων τα τελευταία 30 χρόνια, η εκπαίδευση και οι συνθήκες διαβίωσης των αστροναυτών στο διάστημα, η εμφάνιση και η εξέλιξη των διαστημόπλοιων, η προσφορά των απογόνων του Σπούτνικ για την καλυτέρευση της ζωής πάνω στη γη, οι ανακαλύψεις των τροχιακών μας αστεροσκοπείων για το σύμπαν και οι περιπέτειες των «πρεσβευτών του ανθρώπου» στους πλανήτες και στους δορυφόρους του ηλιακού μας συστήματος.

Παράλληλα με την παράσταση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί την έκθεση με τίτλο «Η… απεραντοσύνη του ουρανού: αστρονομικοί χάρτες και ημερολόγια», του Αντώνη Ασπρόμουργου.

Όλα τα εκθέματα -15 πίνακες και ένα γλυπτό- δεν είναι παρά μια εικαστική αναπαράσταση υπαρχόντων ιστορικών ευρημάτων -από τη Νεολιθική εποχή μέχρι και τον 13ο αιώνα-, με στόχο την ανίχνευση της ιδιαιτερότητάς τους αλλά και την καταγραφή μιας ιστορίας κοσμικών διαστάσεων.

Σημειώνεται ότι τόσο η ψηφιακή παράσταση «Μεγάλη Περιπέτεια» όσο και η έκθεση πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του εορτασμού του Έτους 2009 ως «Διεθνούς Έτους Αστρονομίας». H είσοδος για την έκθεση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera

Ένας λευκός καρχαρίας ποζάρει .. χαμογελώντας !
Το πλατύ και «μοχθηρό» χαμόγελο ενός μεγάλου λευκού καρχαρία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Amos Nachoum, αυθεντίας στις υποβρύχιες αποστολές.

Ο Amos Nachoum φωτογράφισε το τεράστιο αρπακτικό, μήκους 4,5 μέτρων, από απόσταση αναπνοής στα νερά της Γουαδελούπης.
Η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα την οδοντοστοιχία του καρχαρία, τον οποίο, ο φωτογράφος δήλωσε στο Reuters ότι δε φοβήθηκε καθόλου, παρά το θέαμα των κοφτερών, σαν ξυράφια, δοντιών του.

«Έχω 100% ρεκόρ ασφάλειας. Οι καρχαρίες αυτοί δεν είναι τα τρομακτικά πλάσματα που βλέπουμε στα "Σαγόνια του Καρχαρία". Ο κίνδυνος είναι στο μυαλό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Reuters, το χαμόγελο του συγκεκριμένου καρχαρία είναι ίδιο με εκείνο του Bruce, του καρχαρία, που συνάντησε ο Nemo, στη γνωστή ταινία κινουμένων σχεδίων.

Το «Finding Nemo» είναι μία ταινία του 2003, που εξιστορεί την περιπέτεια ενός ψαριού κλόουν, το οποίο «απήχθη» από το σπίτι του, καταλήγοντας στην Αυστραλία και της προσπάθειας του μπαμπά του να τον βρει, φτάνοντας μέχρι το λιμάνι του Σίδνεϊ.
αναδημοσίευση από
totefteri.blogspot

Men In Black IIIΗ Columbia Pictures προσέλαβε τον σεναριογράφο Etan Cohen (“Tropic Thunder”) με σκοπό να επιμεληθεί το σενάριο της ταινίας “Men In Black III. Παρόλο που...
τελικές συμφωνίες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί οι συμμετοχές του Will Smith και του Tommy Lee Jones πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2010. Θυμίζουμε πως τα δύο πρώτα μέρη της ταινίας είχαν αποφέρει κέρδη τα οποία ξεπερνούσαν τα $1.1 δισεκατομμύρια παγκοσμίως.
αναδημοσίευση από
totefteri.blogspot

Κερδίστε το best seller....."Το χαμένο σύμβολο"

Κερδίστε, μετά από κλήρωση, το best seller του DAN BROWN, "Το χαμένο σύμβολο"

"Στείλτε τα στοιχεία σας στο mail μας, exypno@mail.gr, (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο και e-mail). Προσφορά του βιβλιοπωλείου Σύγχρονη ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, Πλαπούτα 56 Ηράκλειο Αττ., 210 2847382, Μέλος του ομίλου PAPERLINK.1η Κλήρωση: 30 Νοεμβρίου 2009"

για περισσότερες πληροφορίες δείτε το exypno.blogspot


Sony Ericsson Xperia X10


Η Sony Ericsson παρουσίασε και επίσημα το Xperia X10, το πρώτο της smartphone που βασίζεται στο Android. Έχοντας ενσωματωμένο τον επεξεργαστή Snapdragon της Qualcomm, που "τρέχει" στο 1GHz, υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις. Διαθέτει επίσης μια οθόνη αφής ανάλυσης 480x854pixels, μέσω της οποίας γίνεται, ουσιαστικά, ο χειρισμός τoυ.Επιπλέον η Sony Ericsson ενσωμάτωσε 1GB μνήμη στo κινητό της, ενώ μέσω του slot καρτών μνήμης μπορείτε να επεκτείνετε τη μνήμη του smartphone κατά επιπλέον 8GB. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο κατασκευαστής δεν χρησιμοποιεί, όπως συνήθιζε με τα άλλα μοντέλα του, μια θύρα MemoryStick αλλά αντ' αυτού προσφέρει ένα MicroSD slot.

To Xperia X10 υποστηρίζει τη μεταφορά δεδομένων μέσω των HSPA, WLAN και Bluetooth. Μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή των 8MPixels, μια θύρα MicroUSB και μια υποδοχή σύνδεσης των ακουστικών συμπληρώνουν τον εξοπλισμό του.

Κατά τα άλλα το κινητό έχει διαστάσεις 119x63x13mm και ζυγίζει 135 γραμμάρια. Αυτά τα νούμερα είναι σχεδόν τα ίδια με τα αντίστοιχα του iPhone.

Το νέο smartphone της Sony Ericsson θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους σε επιλεγμένες αγορές. Η τιμή του θα βρίσκεται κοντά στα 700 ευρώ.
αναδημοσίευση από
24newslines.blogspot

Αλεξιπτωτιστής κατά λάθος


Ένας πολίτης στη Νότια Αφρική, που επέβαινε σε αεροπλάνο επίδειξης, ενεργοποίησε κατά λάθος το σύστημα εκτόξευσης θέσης, με αποτέλεσμα να καταλήξει να κάνει πτώση με αλεξίπτωτο.Σύμφωνα με την Telegraph.co.uk Ο συγκεκριμένος κύριος, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, προσπαθούσε να κρατηθεί από κάπου και να στηριχθεί -αν και ήταν δεμένος στη θέση του- καθώς τρόμαξε από έναν ελιγμό του πιλότου.

Τελικά πίεσε έναν λεβιέ που βρισκόταν στα πόδια του και ενεργοποίησε το σύστημα αυτόματης εκτόξευσης. Σε δευτερόλεπτα οι ενσωματωμένες στο κάθισμα τουρμπίνες τέθηκαν σε λειτουργία και ο ανήσυχος επιβάτης εκτοξεύτηκε. Ευτυχώς η διαδικασία κύλησε χωρίς απρόοπτα. Μετά την εκτόξευση, άνοιξε το αλεξίπτωτο και ο άνδρας προσγειώθηκε χωρίς να τραυματιστεί 80 μίλια νότια του Κέιπ Τάουν, όπου τον περισυνέλεξε ελικόπτερο. Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά την απογείωση ενός αεροπλάνου επίδειξης με πιλότο ένα μέλος της ομάδα "Silver Falcon" της Νότιας Αφρικής.

αναδημοσίευση από
www.news247.gr

Επικίνδυνη η προληπτική χρήση ασπιρίνηςΗ ευρεία και προληπτική χρήση της ασπιρίνης για την αποτροπή εμφραγμάτων και εγκεφαλικών από άτομα που δεν έχουν διαγνωσμένη καρδιαγγειακή πάθηση, πρέπει να σταματήσει, προειδοποιεί μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, σύμφωνα με το BBC.

Η μελέτη, οι συστάσεις της οποίας έχουν την υποστήριξη του Βασιλικού Κολλεγίου Ιατρών της Βρετανίας, επισημαίνει ότι η εκτεταμένη χρήση της ασπιρίνης μπορεί να προκαλέσει σοβαρή εσωτερική αιμορραγία, ενώ δεν εμποδίζει τους θανάτους από καρδιαγγειακή ασθένεια. Συστήνει στους γιατρούς να επανεξετάσουν τις περιπτώσεις των ασθενών τους, που παίρνουν τακτικά ασπιρίνη.Η λήψη χαμηλής δοσολογίας ασπιρίνης χρησιμοποιείται ευρέως για την αποφυγή περαιτέρω καρδιαγγειακών επεισοδίων από ανθρώπους που είχαν στο παρελθόν τέτοια προβλήματα, όπως έμφραγμα ή εγκεφαλικό. Η θεραπευτική αυτή μέθοδος έχει επιβεβαιωμένα οφέλη και οι ασθενείς δεν έχουν λόγο να διακόψουν την λήψη ασπιρίνης.Όμως πολλές χιλιάδες άνθρωποι παίρνουν κάθε μέρα ασπιρίνη καθαρά για προληπτικούς λόγους, χωρίς να έχουν οποιαδήποτε συμπτώματα καρδιαγγειακής νόσου. Η νέα έρευνα (από το Drugs and Therapeutics Bulletin) επισημαίνει ότι, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, δεν ενδείκνυται η λήψη ασπιρίνης σε αυτές τις περιπτώσεις λόγω κινδύνων σοβαρής γαστροεντερικής αιμορραγίας, αλλά και της αμελητέας ωφέλειας που έχει στον περιορισμό των θανάτων από καρδιαγγειακό νόσημα.Όσοι ανησυχούν μήπως πάθουν έμφραγμα ή εγκεφαλικό, για να μειώσουν τον κίνδυνο, αντί για ασπιρίνη καθημερινά, συστήνεται να αποφεύγουν το κάπνισμα, να κάνουν διατροφή με χαμηλά λιπαρά και να ασκούνται σωματικά σε τακτική βάση.

αναδημοσίευση από
www.news247.gr

10 ασυνήθιστα ταξί που δεν τα συναντάς οπουδήποτε.

Μια συλλογή από τα πιο ασυνήθιστα ταξί από όλο τον κόσμο, που σας πηγαίνουν στον προορισμό σας με στιλ.


01. Maybach Taxi
01_Maybach_taxi_Moscow_2

Το πολυτελέστατο ταξί Maybach μπορείτε να το συναντήσετε στην Μόσχα.


02. Porsche Taxi

Γιατί υπάρχουν στιγμές που πρέπει να φτάσετε έγκαιρα στον προορισμό σας.


03. Hummer Taxi

Ένα κίτρινο Hummer ταξί που το συναντάτε στο Χιούστον στο Τέξας.


04. Air Taxi
04_YellowTaxi

Σε μερικά μέρη της Φλώριδας, οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα να πετάξουν με ένα κίτρινο ταξί. Το αεροσκάφος μπορεί να πάρει μέχρι 9 άτομα και είναι Cessna 402c.


05. Chevrolet Corvette Taxi


06. Porsche Cayenne Taxi
06_Porsche_Cayenne_taxi_Moscow_2

VIP Porsche Cayenne ταξί που το συναντάτε πάλι στη Μόσχα.


07. 3-Wheeled Taxi
07_Coco_taxis

Χαριτωμένα τρίτροχα ταξί που τα συναντάτε μόνο στην Αβάνα στην Κούβα.


08. Water Taxi
08_New_York_Water_Taxi

Το ταξί αυτό βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και υπόσχεται να σας πάει γρήγορα στον προορισμό σας. Χρησιμοποιείτε κυρίως από τουρίστες αλλά και από πολίτες της Νέας Υόρκης.


09. VW Beetle Taxi
09_BochoTaxiMexicoCity

Ένα ταξί Beetle που το συναντάς στη πόλη του Μεξικού. Αυτά τα ταξί τα έχουν ονομάσει "Vochos".


10. Lamborghini Taxi

Κίτρινο ταξί Lamborghini Murcielago, που το συναντάς μπροστά από το ξενοδοχείο Fairmont Palliser στο Calgary στον Καναδά.

αναδημοσίευση από
www.psaxtiria

O εγκέφαλος τα έχει 400


Η γιαγιά μου έλεγε «τα έχει 400» και εννοούσε ότι η ικανότητα κάποιου να σκέφτεται ήταν άριστη. Τότε η μονάδα μέτρησης βάρους ήταν η οκά, η οποία είχε 400 δράμια. Μυαλό, δηλαδή, 1 οκάς. Εγκέφαλος «τελειοβαρής». Η πραγματικότητα, όμως, είναι άλλη: Ενας φυσιολογικός εγκέφαλος έχει βάρος 1.350 γρ. περίπου. Ενώ η οκά είναι ίση με 1.280 γρ.

Το βάρος του εγκεφάλου δεν αποτελεί δείκτη νοημοσύνης ούτε της λειτουργικής του επίδοσης. Γεννιόμαστε με εγκέφαλο βάρους 450 γρ. περίπου και πριν από τα 18, φτάνει τα 1.350 γρ. Στις
γυναίκες είναι λίγο ελαφρύτερος. Τις καλύτερες αποδόσεις επιτυγχάνει στη διάρκεια της 3ης δεκαετίας του. Το βάρος του επηρεάζεται λίγο με τα χρόνια, αλλά η λειτουργικότητά του υποβαθμίζεται με διαφορετική ταχύτητα στον καθένα.
Οι λειτουργίες του είναι αδιανόητα πολύπλοκες και πολυσχιδείς. Υλικά (επιλογή τροφών), μέθοδοι και τεχνικές που χρησιμοποιεί για να επιτύχει τους σκοπούς του ανήκουν στο μυστηριώδες «σκότος και χάος» του αστρικού διαστήματος. Η δομή του διαφέρει μεταξύ ανδρών και γυναικών. Βιολογικά προγραμματίζεται από μια ομάδα ανόμοιων κυττάρων που εκκρίνουν ορμόνες, την υπόφυση. Και η καθημερινή λειτουργία του από «νευροδιαβιβαστές», ουσίες που εκκρίνονται από κύτταρά του για να διαβάσουν τη διαταγή σε άλλα ?συχνά η διαταγή είναι ηλεκτρικού τύπου.
Η θεμελιώδης μονάδα του είναι το νευρικό κύτταρο. Λένε ότι αυτά προσεγγίζουν αριθμητικά τα 1.011. Η φαιά ουσία, η εξωτερική στιβάδα, περιέχει τα κύτταρα. Η λευκή αποτελείται από τους νευροάξονες («τα καλώδια»). Η «πληροφορία» μέσα στο σώμα μας είναι «υγρή». Μια σταγόνα εκκρίνεται από ένα κύτταρο. Ενα άλλο έχει την κατάλληλη είσοδο (υποδοχέα). Η προσκόλληση της «σταγόνας-διαβιβαστή» στην είσοδο λειτουργεί ως «θυροκολλημένη διαταγή».
Η ιατρική μέχρι πρόσφατα θεωρούσε ότι μετά τα 20, το όργανο αυτό είναι παγιωμένο. Γνώριζε τη σημαντική αναβάθμιση που παρουσιάζει ο εγκέφαλος γύρω στα 18, αποδεχόμενη τη λαϊκή ρήση: «Θα μεγαλώσει και θα πήξει το μυαλό του», παρατηρώντας την πραγματοποιούμενη αναδόμηση της προσωπικότητας σε αυτή την ηλικία. Ωστόσο, ο εγκέφαλος καθημερινά αναδομείται, μετεξελίσσεται, εκπαιδεύεται και (εν μέρει) αναγεννιέται. Σήμερα, αυτές οι μεταβολές απεικονίζονται και προσμετρώνται. Η αξονική και μαγνητική τομογραφία δίνουν πληροφορίες για τη δομή του. Η SPECT (τομογραφία εκπομπής ενός φωτονίου) και η PET SCAN (τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων) αποκαλύπτουν τη λειτουργικότητα.
Η μάχη της επιβίωσης αφυπνίζει τον εγκέφαλο. Πυροδοτεί τη βιοενέργειά του και τον σπρώχνει να αποκτήσει νέες δεξιότητες. Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σημαίνει προσπάθεια εγγραφής χιλιάδων λέξεων στον «σκληρό δίσκο» του εγκεφάλου, δηλαδή δημιουργία νέας «μόνιμης μνήμης». Καλείται να πραγματοποιήσει νέες χημικές αλλοιώσεις μέσα στα κύτταρά του. Να ανασυναρμολογήσει εκατομμύρια νευρικές ίνες για τις νέες ενδοεπικοινωνίες. Ολα αυτά είναι εφικτά για τον εγκέφαλο τόσο στα 20 όσο και στα 60, με τη δεύτερη περίπτωση να είναι περισσότερο κοπιώδης.
αναδημοσίευση από
allday-news.blogspot
AMD Phenom II X6: για hardcore χρήστες

ΕΧΟΝΤΑΣ να ατιμετωπίσει την απειλή της Intel που θέλει να κατακτήσει την αγορά μια και έξω με τον Core i9 Gulftown, η AMD δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια επιταχύνοντας για τα καλά την έκδοση του δικού της εξαπύρηνου επεξεργαστή, ο οποίος θα εμφανιστεί για τσ καλά στα καταστήματα μέσα στο Q2 2010, αντί για το Q3 όπως είχε αρχικά σχεδιαστει απο την εταιρεία.
Γνωρίζοντας ότι πέρα απο το πόλεμο εντυπώσεων μετρά και η ουσία για την AMD που θέλει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις δεδομένου ότι μας αποκαλύπτει ότι ο καινούριος AMD Phenom II X6 για το AM3 socket έρχεται τουρμπάτος βασιμένος και κλειδωμένος στη συχνότητα των 2.8 GHz, προκαλώντας ρίγη συγκίνηση στους φανατικούς και φυσικά στην αγορά ιδίωςσε όσους περιμένουν τους Intel Core i9!
Ο AMD Phenom II X6 των 2.8 GHz μάλιστα, θα είναι κατασκευασμένος πάνω στον πυρήνα Thuban των 45nm, με 6 πυρήνες και ενσωματωμένο memory controller, 3MB συνολική L2 Cache και 6MB συνολική L3 Cache. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ξεκάθαρες πληροφορίες για το TDP του ή την τιμή του, όταν αυτός κυκλοφορήσει.
αναδημοσίευση από
freegr.blogspot

Wi-Fi Direct για λιγότερα καλώδια

Wi-Fi

Αν βαρεθήκατε να βλέπετε τα καλώδια που χρειάζονται για τη σύνδεση όλων των gadget σας αλλά και περιφερειακών του υπολογιστή, κάντε λίγο υπομονή γιατί πολύ σύντομα όλα θα αλλάξουν.

Η Wi-Fi Alliance που είναι υπεύθυνη για όλα τα πρότυπα ασύρματης δικτύωσης, μόλις ανακοίνωσε ένα νέο πρότυπο με την ονομασία Wi-Fi direct το οποίο προορίζεται για την άμεση διασύνδεση συσκευών που το υποστηρίζουν.

Το νέο πρότυπο θα κάνει την εμφάνιση του στα μέσα του 2010 υπό τη μορφή αναβάθμισης λογισμικού για αρκετές συσκευές που έχουν ήδη ασύρματη υποστήριξη ενώ θα περιλαμβάνεται σε αρκετά νέα προιόντα. Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη Wi-Fi Alliance όπως η Sony, Intel, Apple, Nokia, Microsoft, Dell, είναι πιθανότερο να κυκλοφορήσουν πρώτες τέτοιες συσκευές ενώ μια ματιά στην ολοκληρωμένη λίστα δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για την επιτυχία του νέου προτύπου.

Οι χρήσεις της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι πάρα πολλές και σίγουρα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το πόσο εύκολη και πρακτική θα είναι η όλη διαδικασία.


αναδημοσίευση από
www.otherside.gr

Μεταφράστρια νοηματικής γλώσσας σε εκπομπή για το ...sex
Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο μια μεταφράστρια νοηματικής γλώσσας σε εκπομπή για το sex ...αναδημοσίευση από
clopyandpaste.blogspot

Πως και γιατί σκοτώθηκαν οι Τούρκοι καταδρομείς που κατέλαβαν τα Ίμια

Λίγους μήνες μετά τη 30η Ιανουαρίου 1996 η περιβόητη παρασημοφορεμένη «ομάδα Καρντάκ» των Τούρκων κομάντος που κατέλαβαν τα Ίμια συμμετείχε σε άσκηση στον Κόλπο της Μαρμαρίδας. Η ομάδα αυτή πήγαινε στις ασκήσεις ως ομάδα πρότυπο υπό τις διαταγές του Τούρκου Ταγματάρχη Ζεκί Σεν. Ο Ζεκί Σεν, ήταν ένας λαμπρός αξιωματικός των Καταδρομών, μέλος της γνωστής μονάδος Su Altı Taarruz/SAT (αντίστοιχη της ΔΥΚ). Ο Ζεκί Σεν ήταν αδειούχος κατά την προαναφερόμενη άσκηση. Η «ομάδα Καρντάκ» απογειώθηκε με ελικόπτερο Cougar για να εκτελέσει αεραπόβαση. Ξαφνικά....

σφοδρή έκρηξη καταστρέφει το ελικόπτερο, σκοτώνοντας το πλήρωμα του και την «ομάδα Καρντάκ». Αύτανδρο βυθίζεται στα νερά της Μαρμαρίδας.
Μαζί με τον Σακί Σεν, απουσίαζαν άλλα δύο μέλη της «Ομάδας Καρντάκ». Τούρκοι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι υπήρξε ελληνικό σαμποτάζ, εκδίκησης για τα Ίμια. Η «ομάδα Καρντάκ» διαλύθηκε. Οι δύο παρασημοφορημένοι κομάντος που απουσίαζαν μεταφέρθηκαν σε άλλες μονάδες καταδρομών. Ο Αρχηγός τους Ζεκί Σεν, αποσπάστηκε μυστικά στην Γεωργία ως προσωπικό του ΟΗΕ. Μετά από δύο μήνες με διαφορά 3 ημερών, φεύγουν από την ζωή και οι δύο επιζώντες Τούρκοι κομάντος, και οι δύο σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μέσα στο ίδιο έτος δηλαδή και οι 12 Τούρκοι κομάντος των Ιμίων, δεν ήταν πλέον στην ζωή με εξαίρεση τον Αρχηγό τους.
Τα ίχνη του Ζεκί Σεν χάθηκαν για ένα διάστημα ώσπου το 2003, επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη. Στις 6 Μαΐου του 2003, ο Ζεκί Σεν γιόρτασε τα γενέθλια του με την κοπέλα του και τους φίλους του σε γνωστό κλαμπ της Κων/πόλης (LAILA) στην Περιοχή Ορτάκιοϊ (Ortaköy). Την νύχτα των γενεθλίων την πέρασε στο κοντινό ξενοδοχείο “CIRAGAN PALACE HOTEL”, παλαιό παλάτι του Σουλτάνου. Την επόμενη μέρα, το μεσημέρι στις 3.30 μ.μ., ο Ζεκί Σεν δέχθηκε στην πλατεία Ταξίμ την επίθεση τριών νεαρών, οι οποίοι τον κατακρεούργησαν με μαχαίρια και διέφυγαν στα στενά σοκάκια της Πόλης...

Τα παραπάνω πραγματικά γεγονότα αποτελούν απόσπασμα έρευνας του Όμηρου Φωτιάδη.
αναδημοσίευση από
news24gr.blogspot

Porsche 928

H νέα 928 θα έχει έντονο GT χαρακτήρα με το κινητήρα να βρίσκεται τοποθετημένος στον εμπρός άξονα ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος για τις αποσκευές αλλά και για τους επιβάτες. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τον V8 των 4,8 lt της Panamera, σε ατμοσφαιρικές και turbo εκδόσεις που θα αποδίδουν από 400 έως 500 PS. Εκτός από τις κλασικές πισωκίνητες εκδόσεις θα υπάρξουν και τετρακίνητες που θα προσφέρονται μόνο με τον κορυφαίο σε απόδοση turbo κινητήρα. Εκτός από τον V8 κινητήρα όμως υπάρχουν σκέψεις για την παραγωγή και υβριδικής έκδοσης που θα βασιστεί στην αντίστοιχη της Cayenne. Το πιο πιθανό είναι η υβριδική της διάταξη να αποτελείται από τον τρίλιτρο V6 του Audi S4 (με 370 PS) που θα συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 38 kW. Από πλευράς κόστους η νέα 928 θα τοποθετείται ανάμεσα στη φτηνότερη 911 και στην ακριβότερη Panamera στοχεύοντας απευθείας στις αντίστοιχες προτάσεις των Ferrari και Aston Martin. Αν τελικά δοθεί το πράσινο φως οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το 2012.
αναδημοσίευση από
vehicle-news.blogspot

Τέχνη πάνω σε παλιά σχολικά θρανία.

04_lesson4web

Ο Ben Turnbull είναι ένας καλλιτέχνης από το Λονδίνο που μισεί την Αμερική. Κάποιες από τις δημιουργίες του είναι αυτά τα σκαλιστά όπλα σε παλιά σχολικά θρανία.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα έργα του πατώντας εδώ.

01_lesson1web

02_lesson2web

03_lesson3

06_lesson6web

07_lesson_7web

05_lesson5web

αναδημοσίευση από
www.psaxtiria
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory