Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009


Κυριες και δεσποινίδες καλημέρα σας....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΑΝΙΧΝΕΎΣΙΜΗ ΜΥΡΩΔΙΑ

Κάθε άνθρωπος έχει μια καθαρά δική του οσμή, που είναι διακριτή και ανιχνεύσιμη, ακόμα και όταν κάνει μεγάλες...αλλαγές στη διατροφή του.
Το γεγονός αυτό, στο μέλλον, μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα μέθοδο εξακρίβωσης της ταυτότητας κάποιου, ανάλογη με τα δακτυλικά αποτυπώματα, σύμφωνα με νέα έρευνα από το εξειδικευμένο στον τομέα της όσφρησης και των οσμών, Κέντρο Μονέλ, που σχετίζεται με το πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.
ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
αναδημοσίευση από
i-diadromi.blogspot

H ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

Από σήμερα και για 4 ημέρες η
ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ


αναδημοσίευση από
i-diadromi.blogspot

ΚΚΚΚΚΚΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ο τραυλός στο βιβλιοπωλείο
Ήταν ένας τραυλός και πάει σε ένα βιβλιοπωλείο.
- ΘεΘεΘεΘεΘεΘέλω δουδουδουδουδουλλλλλλειά.
- Εντάξει, λέει ο βιβλιοπώλης. Αν πουλήσεις αυτά τα βιβλία σε 3 μέρες θα το
σκεφτώ.
Μετά από 3 μέρες πάει ξανά ο τραυλός στο βιβλιοπωλείο.
- Τα πουπουπούλλλλησα!
- Εντάξει, λέει ο βιβλιοπώλης. Αν πουλήσεις αυτά τα 5 βιβλία σε 3 ώρες θα
έχεις πάρει την δουλειά.
Μετά από 3 μέρες πάει ξανά ο τραυλός στο βιβλιοπωλείο.
- Τα πουπουπούλλλλησα!
- Ωραία. Την δουλειά την πήρες, αλλά μπορείς να μου πεις πώς πούλησες τόσα
βιβλία τόσο γρήγορα;
- Εεεεεε, τους έλελελεγα, θέθεθεθεθεθεθελετε νανανανανανανα τα
αγογογογογοράσετε ή ναννανανα σασασασασας τα διαδιαδιαβαααάσσσω;
αναδημοσίευση από
i-diadromi.blogspot

MINI Wash Me Making Of............

Ράγκμπι με... μπικίνι και τα μυαλά στα κάγκελα!

Πιστεύετε ότι αυτά τα κορίτσια της ομάδας ράγκμπι υπάρχει περίπτωση να παίξουν ποτέ σε άδειο γήπεδο; Και βέβαια όχι αφού είναι ντυμένα μόνο με μικροσκοπικά μπικίνι... Δεν διστάζουν να ριχτούν στη μάχη μόνο με αυτή την αμφίεση- εκτός από τα προστατευτικά στα γόνατα και τους ώμους- και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Το sexy αυτό πρωτάθλημα διξάγεται- πού αλλού- στις ΗΠΑ και έχει πολλούς πιστούς θαυμαστές του ωραίου φύλου- sorry του αθλήματος. Πάντως, εδώ που τα λέμε, είναι κρίμα κι άδικο αυτά τα κορμιά να γεμίζουν μελανιές και χτυπήματα αγωνιζόμενα σε ένα από τα πιο σκληρά αθλήματα.

Βέβαια άλλο τόσο κρίμα κι άδικο θα ήταν να στερούσαν από τους fan τους τη χαρά να τις βλέπουν να κυλιούνται στο χορτάρι... Όσο για τα ονόματα των ομάδων; Πάρτε μια γεύση: "San Diego Seduction" (Σαν Ντιέγκο Αποπλάνηση) και "Dallas Desire" (Ντάλας Επιθυμία). Είπατε τίποτα;

αναδημοσίευση από
show-bitchvip

Μαθήματα μέσω τηλεόρασης και pc από την Εκπαιδευτική Τηλεόραση

Μία νέα πρακτική εφαρμόζεται από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Τηλεόραση.

Μέσω του διαδικτυακού τόπου της εκπαιδευτικής τηλεόρασης www.edutv.gr, δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές, που λόγω της νέας γρίπης αναγκάζονται να παραμείνουν στο σπίτι τους, να παρακολουθούν εκπαιδευτικά προγράμματα διαρκείας δύο εβδομάδων, συναφή με το αναλυτικό σχολικό πρόγραμμα, ώστε έτσι να μην μένουν πίσω στην διδακτέα ύλη.

Το εν λόγω εγχείρημα έχει εγκριθεί από το «Παιδαγωγικό Ινστιτούτο» και ήδη δείχνει να έχει ανταπόκριση σε πολλούς μαθητές.

Η Άννα και ο Νικόλας είναι οι πρωταγωνιστές των μαθημάτων που προσφέρει η εκπαιδευτική τηλεόραση στους μαθητές του δημοτικού.

Μπαίνοντας στον διαδικτυακό τόπο www.edutv.gr, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2 εβδομάδων, διάρκειας 3 ωρών καθημερινά, για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, ξεχωριστό για τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει εκπαιδευτικά θέματα ποικίλης ύλης, που σχετίζονται με το «αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών» για παρακολούθησή τους σε περίπτωση υποχρεωτικής παραμονής μαθητών στο σπίτι, σύμφωνα με το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για την νέα γρίπη.

Η μάθηση γίνεται με ευχάριστο κατανοητό και βιωματικό τρόπο, γεγονός που προκαλεί το ενδιαφέρον σε πολλούς μαθητές ανεξαρτήτως από το αν έχουν νέα γρίπη. Σύμφωνα με την διευθύντρια της Εκπαιδευτικής τηλεόρασης Σίσσυ Γκίκα, μόνο τις τέσσερις πρώτες ώρες λειτουργίας του προγράμματος επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα 240.000 χρήστες.

Με το εν λόγω εκπαιδευτικό υλικό, το υπουργείο παιδείας, στοχεύει στο να εμπλουτίσει τις γνώσεις των μαθητών και να εμβαθύνει στα γνωστικά αντικείμενα της ύλης του σχολείου τους και όχι να υποκαταστήσει πλήρως την δημιουργική δουλειά που γίνεται εντός της σχολικής τάξης.


αναδημοσίευση από
georgelaios.blogspot

Πόσο γρήγορα τρώτε το φαγητό σας;

Ο ξέφρενος ρυθμός που ζούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε δεν θα ήταν δυνατόν να μην επηρεάσει τον τρόπο διατροφής μας. Ειδικά από τη στιγμή που ο ρυθμός και ο τρόπος ζωής μας καταλήγει να είναι συχνά άκρως εξαντλητικός, το φαγητό είναι επόμενο να αποτελέσει καταφύγιο, αγχολυτικό και χαλαρωτικό παράγοντα.

Είναι επίσης πολύ συνηθισμένο το μεγάλο κυρίως γεύμα στο τέλος της ημέρας, αποτέλεσμα είτε αμέλειας είτε υπερβολικού φόρτου εργασίας. Κάτω από τις συνθήκες αυτές, ευνοείται η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού, συχνά με πολύ γρήγορο ρυθμό. Κάτι που οδηγεί σε αδυναμία ελέγχου της ενεργειακής πρόσληψης και του σωματικού βάρους του ατόμου. Για το λόγο αυτό, συμβουλεύουμε συνήθως τους θεραπευόμενούς μας να ελαττώσουν τον ρυθμό που τρώνε, καθώς θεωρείται ότι με τον τρόπο αυτό θα επέλθει κορεσμός πριν καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα φαγητού.

Ορμονική απάντηση
Ο τερματισμός του γεύματος συνδέεται αφενός με τη διάταση του στομάχου από το φαγητό, αφετέρου με ενδοκρινική απάντηση που περιλαμβάνει την αύξηση των επιπέδων ορμονών όπως η χολοκυστοκινίνη, η γκρελίνη και πεπτίδιο ανάλογο γλυκαγόνης-1. Έχει προταθεί ότι ο χαμηλός ρυθμός φαγητού αφήνει περισσότερο χρόνο για να λάβουν χώρα αυτές οι διαδικασίες, επιμηκύνει τον χρόνο που διαρκεί ο κορεσμός και μειώνει την πρόσληψη ενέργειας.

Τεχνικές
Απαραίτητες τεχνικές για να αυξηθεί η διάρκεια του γεύματος είναι ο τεμαχισμός του φαγητού σε μικρές μπουκιές, η ολοκληρωμένη μάσηση της τροφής και οι παύσεις κατά τη διάρκεια του γεύματος. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους παράγοντες – ή συνδυασμός αυτών – μπορεί να βοηθήσει να καταναλωθεί μικρότερη ποσότητα τροφής και να επιτευχθεί κορεσμός.

Αντίθετα, κάποιες έρευνες υποδεικνύουν ότι οι μικρές μπουκιές και οι παύσεις κατά τη διάρκεια κατά βούληση (ad libitum) γευμάτων σχετίζονται με αυξημένη διάρκεια γεύματος, αλλά δεν έχουν ως αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση φαγητού. Ωστόσο, η πλειοψηφία της επιστημονικής βιβλιογραφίας υποστηρίζει ότι η αργή κατανάλωση φαγητού μειώνει την κατά βούληση πρόσληψη ενέργειας και προκαλεί μεγαλύτερο αίσθημα κορεσμού μετά την ολοκλήρωση του γεύματος.

Ακόμα και η διαδικασία της μάσησης μπορεί από μόνη της να προκαλέσει κορεσμό. Επιπλέον, ο αργός ρυθμός φαγητού αφήνει χρόνο για κατανάλωση νερού μαζί με το γεύμα. Κάτι που επίσης μπορεί να προκαλέσει διάταση του στομάχου και κατά συνέπεια κορεσμό, αν και δεν έχουν δείξει όλες οι έρευνες ότι το νερό μπορεί να μειώσει την ποσότητα νερού που καταναλώνεται.

Ευχαρίστηση
Το να τρώει κάποιος αργά αφήνει χρόνο και περιθώρια απόλαυσης του φαγητού. Η θέα, η οσμή, το άρωμα, η υφή του φαγητού και η αίσθηση της τροφής στο στόμα έχουν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη αισθητηριακή ευχαρίστηση ακόμα και με μικρότερη ποσότητα φαγητού.

Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση φαίνεται να είναι η παρουσία μέτριας έντασης πείνας για να μπορεί κάποιος να ελέγξει το ρυθμό που τρώει. Για το λόγο αυτό, η πείνα από την εκούσια ή ακούσια αποστέρηση φαγητού και ο βαθμός νοστιμιάς του φαγητού σχετίζονται με υψηλό ρυθμό φαγητού, αυξημένη προσλαμβανόμενη ενέργεια και μέγεθος σώματος. Στην κατεύθυνση αυτή, πρόσφατα δεδομένα υποστηρίζουν ότι παχύσαρκα άτομα τρώνε πιο γρήγορα το γεύμα τους σε σχέση με μη παχύσαρκους.

Συμβουλή
Συστήνεται λοιπόν να τρώμε πιο αργά, να τεμαχίζουμε το φαγητό σε μικρές μπουκιές, να μασάμε καλά την τροφή και να κάνουμε μικρά διαλειμματα κατεβάζοντας τα μαχαιροπήρουνα, ώστε να μεγιστοποιούμε το αίσθημα του κορεσμού. Με τον τρόπο αυτό, αποκτά κάποιος δεξιότητες στη μείωση της ποσότητας του φαγητού που καταναλώνει και κατ’ επέκταση στη διαχείριση του σωματικού του βάρους.
Αναδημοσίευση από το περιοδικό Ευεξία & Διατροφή, Τεύχος 39, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ/ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009, 24 - 25

αναδημοσίευση από
georgelaios.blogspot

Ένα ρολόι τοίχου, διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Ο Andreas Dober μας φέρνει πίσω στην παράδοση με αυτό το μοναδικό μηχανικό ρολόι. Είναι ίσως από τα πιο παράξενα ρολόγια που έχουμε συναντήσει στο παρελθόν. Το "Anthologie Quartett Catena" ρολόι τοίχου, όπως ονομάζεται, χαρακτηρίζεται από την αναλογική μηχανική φύση του. Το απλό αυτό ρολόι τοίχου, αποτελείτε από μια αλυσίδα ποδηλάτου με χάλκινους αριθμούς που είναι προσαρμοσμένη σε ένα γρανάζι και κάνει κύκλους γύρω-γύρω με μια συγκεκριμένη ταχύτητα.
Εγώ πάλι, θα σας πρότεινα να το φτιάξετε οι ίδιοι, μιας και το αυθεντικό κάνει ούτε λίγο ούτε πολύ, 2300 δολάρια!!
αναδημοσίευση από
www.psaxtiria

Alkistis Anyfanti!!!

Η Μις Ελλάς Άλκηστις Ανυφαντή φωτογραφίζεται για το Νίτρο
http://okokoras.blogspot.com/
αναδημοσίευση από
thenewsbus.blogspot

TAINIA TΟ FACEBOOK!!!!!!!!!!!!Νέα ταινία της Columbia Pictures με το όνομα «The Social Network» αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους μέσα στο 2010.
Η ταινία θα έχει ως υπόθεση την αληθινή ιστορία δημιουργίας του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου facebook από τον ιδρυτή του Mark Zuckerberg, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Jesse Eisenberg.
Ο σκηνοθέτης David Fincher των Fight Club και The Curious Case of Benjamin Button, αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας τον Οκτώβριο του 2009 στο Harvard, εκεί που σε ένα μικρό υπόγειο ο Mark Zuckerberg είχε ιδρύσει το facebook.
αναδημοσίευση από
hur-reporters.blogspot

Κερδίστε πάντα στην πασιέντζα και στις κυψέλες των windowsΦτάσατε σε σημείο που ό,τι και αν κάνετε δεν μπορείτε να κερδίσετε στην πασιέντζα και στις κυψέλες των windows. Μην απελπίζεστε... Όχι, η λύση δεν είναι να ξεκινήσετε νέα παρτίδα. Πατήστε Alt+Shift+2 για τη πασιέντζα και δείτε το αποτέλεσμα. Είπατε για τις κυψέλες; Ε, πατήστε Ctrl+Shift+F10 και μετά ματαίωση/abort. Έπειτα, όποια κίνηση και αν κάνετε θα νικήσετε.
αναδημοσίευση από
totefteri.blogspot

Υβριδικό «σκούτερ» δεν αφήνει καθόλου καυσαέρια


Η ιαπωνική εταιρία Prostaff παρουσίασε το Miletto, ένα υβριδικό «σκούτερ» μηδενικών εκπομπών καυσαερίων, το οποίο πρόκειται να βγει στην ιαπωνική αγορά το 2010 και είναι δέκα φορές πιο οικονομικό από ένα συμβατικό βενζινοκίνητο «μηχανάκι».

Το σκούτερ θα διατίθεται σε 12 χρώματα και θα κοστίζει γύρω στα 1.150 ευρώ. Λειτουργεί τροφοδοτούμενο από μια μπαταρία και, αν χρειαστεί σε μια ανηφόρα, μπορεί ο οδηγός να το κάνει και…ποδήλατο, βοηθώντας το ανέβασμα με τα πεντάλ. Η μπαταρία, με μια φόρτιση, δίνει ενέργεια για οδήγηση δύο έως τεσσάρων ωρών.

Το Μιλέτο αναπτύσσει ταχύτητα 35 χλμ. την ώρα σε επίπεδο δρόμο, χωρίς πρόσθετη βοήθεια από τα πόδια του οδηγού. Προς το παρόν, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει πότε το σκούτερ της θα εμφανιστεί στις αγορές του εξωτερικού.
αναδημοσίευση από
totefteri.blogspot

ΔΕΛΧΙ. Η πόλη των αντιθέσεων
To πραγματικά εκπληκτικό Δελχί έχει αρκετά από τα πιο πολύτιμα ιστορικά μνημεία της Ασίας .Η ινδική πόλη θεωρείται ότι έχει πληθυσμό για 3.000 χρόνια τώρα, και δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι να σταματήσει.Είναι η πόλη των μεγάλων αντιθέσεων.Συνοικίες με παράγκες,φτώχεια και ζητιανιά στη μία πλευρά της πόλης,μοντέρνα κτίρια,σύγχρονη ζωή ,ακρίβεια και πλούτος στην άλλη.Στο Δελχί πέρα των άλλων μπορεί κανείς να βρει τον τάφο του φημισμένο Humayun.Η πόλη έχει περισσότερα από 15 εκατομμύρια κατοίκους. Μέχρι σήμερα, είναι η όγδοη μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο με πληθυσμό.
αναδημοσίευση από
cobra-argos.blogspot
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory