Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009
Αιτία διαζυγίου οι άσχημες πιτζάμες

Άσχημες πιτζάμες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικού τύπου, ένας μεγάλος αριθμός διαζυγίων στην περιοχή Τερενγκάνου της βορειοανατολικής Μαλαισίας, οφείλονται στην κακή μυρωδιά του σώματος, τις άχαρες πιτζάμες και στις βαρετές χωρίς φαντασία νύχτες στο κρεβάτι.

Συγκεκριμένα, σύμβουλοι γάμων δηλώνουν πως ζευγάρια που είναι παντρεμένα για λιγότερο από πέντε χρόνια και βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού, έχουν ως βασική αιτία το χωρίς εκπλήξεις σεξ και τη βαριά μυρωδιά του σώματος.

Ο αντιπρόεδρος της κρατικής επιτροπής θρησκείας και ενημέρωσης, Μοχάμαντ Ράμλι Μαχ, δήλωσε: ” Γνωρίζω μια περίπτωση όπου ο χωρισμός προκλήθηκε γιατί ο σύζυγος μύριζε σαν τυρογαριδάκι”. Ο ίδιος πάλι είπε στην εφημερίδα Σταρ ότι τουλάχιστον 3 στους 10 γάμους στην περιοχή Τερενγκάνου καταλήγουν σε διαζύγιο, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση έχει αναλάβει πρωτοβουλία να “ξαναζωντανέψει” τη σεξουαλική ζωή των παντρεμένων ζευγαριών.

Για την άσχημη λοιπόν μυρωδιά οι εταιρείες καλλυντικών προτείνουν προϊόντα με “εξωτικά και αισθησιακά αρώματα που μπορούν να διεγείρουν τη σεξουαλική επιθυμία”.

Τέλος, προκειμένου να μειωθούν τα διαζύγια η κυβέρνηση θα προσλάβει ειδικούς σύμβουλους γάμου, οι οποίοι θα εργάζονται σε ειδικά εργαστήρια, για να συμβουλεύουν τα ζευγάρια στην ένδυση τους γενικότερα και ειδικότερα, ακόμα δηλαδή και τι εσώρουχα θα φορούν στις ιδιαίτερες στιγμές τους.

αναδημοσίευση από
www.otherside.gr

Η γυναίκα του Bush και το ρολόι του άντρα της...

Πεθαίνει η γυναίκα του Bush και πάει στον παράδεισο. Εκεί, καθώς στέκεται μπροστά στον Άγιο Πέτρο, βλέπει έναν τεράστιο τοίχο με ρολόγια. "Άγιε Πέτρο, τι είναι όλα αυτά τα ρολόγια;" τον ρωτάει.

"Αυτά τα ρολόγια που βλέπεις, λέγονται Ρολόγια των ψεμάτων. Για κάθε άνθρωπο στη γη, υπάρχει και το δικό του ρολόι. Κάθε φορά που κάποιος λέει ένα ψέμα, οι δείκτες του ρολογιού του μετακινούνται", απάντησε ο Άγιος Πέτρος.

"Αααα, φανταστικό !!!", είπε έκπληκτη η γυναίκα του Bush. "Αυτό το ρολόι, ποιανού είναι";

"Αυτό είναι της μητέρας Τερέζας. Οι δείκτες του ποτέ δεν κινήθηκαν, που σημαίνει ότι ποτέ στη ζωή της δεν είπε ψέματα".

"Κι αυτό ποιανού είναι";

"Αυτό είναι του Αβραάμ Λίνκολν. Οι δείκτες του κινήθηκαν μόλις δύο φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είπε μόνο δύο ψέματα σ' όλη τη ζωή του".

"Άγιε Πέτρο, δείξε μου σε παρακαλώ και το ρολόι του άντρα μου, του George W. Bush, Jr."

"Αυτό που μου ζητάς δεν γίνεται. Το έχει πάρει ο Ιησούς στο γραφείο του για ανεμιστήρα".
αναδημοσίευση από
clopyandpaste.blogspot

Περίεργες συμπτώσεις


Προτρέψτε ένα καθηγητή Ιστορίας να εξηγήσει τα παρακάτω...αν μπορεί..

Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1846.
Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1946.

Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε Πρόεδρος το 1860.
Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε Πρόεδρος το 1960.

Και οι δύο ασχολήθηκαν κυρίως με τα δικαιώματα του πολίτη.
Και των δύο οι γυναίκες έχασαν παιδιά κατά τη διάρκεια που ζούσαν στον Λευκό Οίκο.

Και οι δύο Πρόεδροι πυροβολήθηκαν ημέρα Παρασκευή.
Και οι δύο πυροβολήθηκαν στο κεφάλι.

Τώρα γίνεται πραγματικά πολύ περίεργο.

Η γραμματέας του Lincoln ονομαζόταν Kennedy.
Του Kennedy η γραμματέας ονομαζόταν Lincoln .

Και οι δύο δολοφονήθηκαν από Νοτίους.
Και τους δύο διαδέχθηκαν Νότιοι που ονομάζονταν Johnson.

Ο Andrew Johnson, που διαδέχθηκε τον Lincoln , γεννήθηκε το 1808.
Ο Lyndon Johnson, που διαδέχθηκε τον Kennedy, γεννήθηκε το 1908.

Ο John Wilkes Booth, που δολοφόνησε τον Lincoln , γεννήθηκε το 1839.
Ο Lee Harvey Oswald, που δολοφόνησε τον Kennedy, γεννήθηκε το1939.

Και οι δύο δολοφονημένοι Πρόεδροι έμειναν γνωστοί με τα τρία ονόματά τους.
Και τα δύο ονόματα αποτελούνται από 15 γράμματα.

Τώρα κρατηθείτε...έρχεται το καλύτερο.

Ο Lincoln πυροβολήθηκε σε ένα θέατρο που ονομαζόταν 'Ford.'
Ο Kennedy πυροβολήθηκε σ' ένα αμάξι που ονομαζόταν ' Lincoln ' της 'Ford.'

Ο Lincoln πυροβολήθηκε στο θέατρο και ο δολοφόνος του έτρεξε και κρύφτηκε σε μια αποθήκη.
Ο Kennedy πυροβολήθηκε από μια αποθήκη και ο δολοφόνος έτρεξε και κρύφτηκε σε ένα θέατρο.

Και οι δύο, Βooth και ο Oswald δολοφονήθηκαν πριν από τη δίκη τους.

Και το κερασάκι στην τούρτα..

Ο Lincoln μια εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ήταν στο Monroe , στη Maryland
Ο Kennedy μια εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ήταν..στην Marilyn Monroe
αναδημοσίευση από
savsidir.blogspot.com

Γράμμα σε περιοδικό!

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για κάτι τρομερά σημαντικό: Εδώ και λίγο καιρό υποψιάζομαι πως η γυναίκα μου με απατά. Βλέπω όλα τα "κλασικά" σημάδια: Χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν. Αρχισε να βγαίνει συχνά έξω "με τα κορίτσια" και όταν τη ρωτήσω με ποια κορίτσια, μου απαντά "κάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις". Όταν επιστρέφει έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια.

Μια φορά έπιασα το κινητό της για να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων. Μέχρι τώρα δεν της μίλησα ποτέ ανοιχτά γι' αυτές μου τις υποψίες. Ίσως βαθιά μέσα μου δεν θέλω να μάθω την αλήθεια. Χθες όμως, ξαναβγήκε "με τις φίλες της" και δεν κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω.

Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει πως θα επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφτηκα πίσω από το αυτοκίνητό μου για να δω αν θα γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος. Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά μέσα στο θόλο της πίσω δεξιά ρόδας μου. Γι' αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σας: να το πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα από το Πράκτικερ και να το φτιάξω μόνος μου;"
to-anekdoto.blogspot.com
αναδημοσίευση από
24newslines.blogspot.com

Εκθεση με "Τα απαγορευμένα" της Αρχαιότητας! Τι να μας πει και το Κάμα Σουτρα

ΤΑ «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ» ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Πόρνες και παιδεραστές. Φαλλοί με φτερά και ραβασάκια χαραγμένα σε πηλό. Κτηνοβασίες και γιατροί που επιχειρούν να λυτρώσουν τους πάσχοντες από πριαπισμό (παρατεταμένη επώδυνη στύση). Δίνουν όλοι τους ραντεβού σε έναν μήνα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σε μια τολμηρή και αποκαλυπτική έκθεση που έχει ως θέμα της τον χρυσόφτερο θεό και ακαταμάχητο δαίμονα με τον οποίο ασχολείται η ανθρωπότητα από τη γέννησή της ώς τις μέρες μας: τον...

έρωτα.
Και μπορεί ο γιος της Αφροδίτης (κατά τη μυθολογία, διότι κατά τον Σωκράτη ήταν γιος της Πενίας, και του Πόρου, ήτοι της εφευρετικότητας) να μην έχει ηλικία. Τα 280 όμως γλυπτά, ανάγλυφα, αγγεία, ειδώλια, λυχνάρια, κοσμήματα- ορισμένα με υπογραφές διάσημων γλυπτών και αγγειογράφων της αρχαιότητας- που προέρχονται από 46 αρχαιολογικά μουσεία της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ιταλίας και της Γαλλίας (μεταξύ άλλων και του Λούβρου) θα αποκαλύψουν τις αμέτρητες όψεις του από τον 6ο αι. π.Χ. έως τον 4ο αι. μ.Χ. μέσα από εννέα ενότητες (επιμέλεια: καθηγητής Νίκος Σταμπολίδης και Γιώργος Τασούλας).

87adypzubhtdnbgsbuou.jpg 37q5y65by8bt8gpc3rpw.jpg
Άτακτος και ανυπάκουος- γι΄ αυτό και η Αφροδίτη απεικονίζεται συχνά να τον χτυπά με το σανδάλι της- ο Έρωτας εμφανίζεται αθώος να θηλάζει. Έτοιμος με τα βέλη του να χτυπήσει θνητούς και θεούς (από τους αγαπημένους στόχους του ο Δίας), παρών στους γάμους στεφανώνει τους νεόνυμφους (κι ας ήταν σπάνιοι οι γάμοι από έρωτα), ικανός να μεταμορφώσει σε μουσικούς και ποιητές τους άμουσους, αθλητής (τελούνταν αγώνες προς τιμήν του), φιλόσοφος, αφού είναι ένας δαίμων ανικανοποίητος που επιδιώκει να αποκτήσει την ομορφιά και να κατακτήσει τη σοφία.
Παρών και στους τάφους, καθώς αποτελούσε αλληγορική αναπαράσταση του ύπνου και του θανάτου. Ακατάλληλη για ανηλίκους όμως είναι μία από τις βασικότερες ιδιότητές του, την οποία θα ανακαλύψουν όσοι φτάσουν έως τον δεύτερο όροφο του μουσείου, που θα μεταμορφωθεί σε δωμάτιο πορνείου.
uvw1ifvx49q940vbgocw.jpg

Εκεί η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε άνω των 16 ετών, καθώς «ορισμένα από τα εκθέματα ενδέχεται να θεωρηθούν απαγορευμένα», λένε οι υπεύθυνοι του μουσείου.
Τι μπορεί όμως να σοκάρει;
Οι φαλλοί που τοποθετούνταν ακόμη και στις οροφές των σπιτιών για να διώξουν το κακό. Τα ερωτικά συμπλέγματα γυναικών με γάιδαρο (κτηνοβασία). Οι σκηνές παιδεραστίας- θεσμός νομικά επιτρεπτός που αφορούσε νέους από 12 έως 17 ετών και αποσκοπούσε σε προσφορά ενός προτύπου: είχε δηλαδή παιδαγωγικό χαρακτήρα.
Και ομοφυλοφιλικές σκηνές που ανθούν στα μέσα του 6ου αι. π.Χ., αλλά η αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό (πτώση του τυράννου Πεισίστρατου, άνοδος δημοκρατίας) προκαλεί λαϊκή αντίδραση ενάντια στα ήθη της ανώτερης τάξης και εξαφάνιση των σκηνών αυτών ώς το 475 π.Χ.


Πέρα όμως από τον αγοραίο ή τον φιλοσοφικό, θα υπάρξει και στάση στον έρωτα που άλλαξε τον ρου της Ιστορίας.
Απόδειξη, ότι η ερωτική παρενόχληση του νεαρού Αρμόδιου από τον τύραννο Ίππαρχο, γιο του Πεισίστρατου, αποτέλεσε την αφορμή για τη δολοφονία του τυράννου από τον Αρμόδιο και τον εραστή του, τον Αριστογείτονα, και την κατάλυση της τυραννίας. Μνεία θα υπάρχει και για τον έρωτα που σήμανε την αλλαγή της διακυβέρνησης του αρχαίου κόσμου τον 1ο αι. π.Χ., εκείνον της Κλεοπάτρας που συνδέθηκε ερωτικά με δύο από τους ισχυρότερους άνδρες της εποχής της: τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Μάρκο Αντώνιο.

ΙΝFΟ
Η έκθεση «Έρως: από τη Θεογονία του Ησιόδου στην ύστερη Αρχαιότητα» θα εγκαινιαστεί στα μέσα Δεκεμβρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (Μέγαρο Σταθάτου, Ηροδότου 1). Έως τον Απρίλιο.
Μίλα μου βρώμικα!

Πόρνη: προέρχεται από το ρήμα πέρνημι που σημαίνει πουλώ.
Δεικτηριάδες: δακτυλοδεικτούμενες πόρνες που εργάζονταν σε φτηνούς οίκους ανοχής Λεωφόροι: φθηνές πόρνες που ψάρευαν πελάτες στον δρόμο Χαμαίτυπαι: πόρνες που συνευρίσκονταν κάτω, στο έδαφος Εταίρες: οι πιο ακριβοπληρωμένες που συμμετείχαν ακόμη και σε φιλοσοφικές συζητήσεις

Ιερόδουλες: σκλάβες και ιέρειες που εκδίδονταν στους επισκέπτες των ναών Πορνοβοσκός: διευθυντής πορνείου.

"ΤΑ ΝΕΑ"
αναδημοσίευση από
miss24gr.blogspot.com

Αγοράστε Ελληνικά προϊόντα τα οποία θα ξεχωρίζετε από τον αριθμό στο BAR CODE...

TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ---->*520*<----
ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
1. Όταν αγοράζετε προϊόντα πολυεθνικών Εταιρειών, αποδυναμώνετε τις ελληνικές παραγωγές. Αποδυναμώνοντας Ελληνικές Παραγωγές, βοηθάτε στην επιδείνωση της Ανεργίας. Αντίθετα, ενισχύοντας Ελληνικές Παραγωγές σε τόσο δύσκολους καιρούς, βοηθάτε τη διατήρηση και την αύξηση των θέσεων εργασίας!
2. Όταν αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα, ουσιαστικά δίνετε ένα 50% των χρημάτων σας σε...


εργοστάσια άλλων χωρών, που απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς.

Σκεφτείτε επίσης ότι αν η κάθε Ελληνική Οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε χίλιες οικογένειες θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά 500.000 ευρώ και θα δημιουργηθεί μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με περίπου 4.500.000 ευρώ στην αγορά! Ή, πιο απλά, 1.000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100-150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον! Αλλάζοντας απλώς την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα. Τελικά, σκεφτείτε ότι, αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογένειες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100.000-150.000 συμπατριωτών μας! Επομένως, όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας, σκεφτείτε ότι ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη ή την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων. Αγαπητοί Συμπατριώτες, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
αναδημοσίευση από
news24gr.blogspot.com

Γροθιά στα σαγόνια το καρχαρία


Ένας 25χρονος άνδρας κατόρθωσε να γλυτώσει από τα σαγόνια του καρχαρία γρονθοκοπώντας τον. Ο Ντιν Μπρούγκαμ έκανε υποβρύχιο ψάρεμα, όταν δέχθηκε την επίθεση του καρχαρία. Η αντίδρασή του ήταν άμεση και σωτήρια για τη ζωή του.

"Με άρπαξε και δεν με άφηνε με τίποτα. Του έριχνα γροθιές στο στόμα και έτσι με άφησε", είπε ο Μπρούγκαμ που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια, αφού προηγουμένως είχε υποβληθεί σε εγχείρηση.

Η θαλάσσια περιοχή της Νότιας Αυστραλίας περιπολείται από αεροπλάνα για να εντοπίσουν τυχόν καρχαρίες.

"Λόγω των ασυνήθιστα υψηλών θερμοκρασιών ξεκινήσαμε νωρίς τις περιπολίες", είπε ο πολιτειακός πρωθυπουργός της Ν. Αυστραλίας, κ. Ραν. Πιστεύεται ότι στις υψηλές θερμοκρασίες οφείλεται και η εμφάνιση καρχαριών στην περιοχή.
αναδημοσίευση από
www.news247.gr

με την ταχύτητα της σφαίραςαναδημοσίευση από
souitavip.blogspot.com

Ανακαλούνται 14 εκατομμύρια φορτιστές Nokia

Η εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων ανακοίνωσε σήμερα ότι 14 εκατομμύρια φορτιστές που πωλήθηκαν μαζί με συσκευές της ή ως αξεσουάρ, ενδέχεται να παρουσιάζουν κίνδυνο ηλεκτροπληξίας και πρέπει να αντικατασταθούν.

Η ανάκληση αφορά φορτιστές AC-3E και AC-3U που κατασκευάστηκαν από τις 15 Ιουνίου έως τις 9 Αυγούστου, καθώς και φορτιστές AC-3C που κατασκευάστηκαν από 13 Απριλίου έως 25 Οκτωβρίου.

Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν αν ο φορτιστής τους καλύπτεται από το πρόγραμμα αντικατάστασης σε ειδική ιστοσελίδα της Nokia.

«Παρατηρήσαμε ότι τα πλαστικά καλύμματα των εν λόγω φορτιστών ενδέχεται να χαλαρώσουν και να βγουν, εκθέτοντας τα εσωτερικά στοιχεία του φορτιστή και δημιουργώντας έτσι πιθανό κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, εάν ο χρήστης αγγίξει ορισμένα από τα στοιχεία αυτά ενώ ο φορτιστής είναι στην πρίζα» εξηγεί ανακοίνωση της εταιρείας.

»Παρόλο που δεν έχουμε υπόψη μας τυχόν περιστατικά ή τραυματισμούς σχετικά με τους εν λόγω φορτιστές, ως προληπτικό μέτρο, θα αντικαταστήσουμε δωρεάν τους φορτιστές αυτούς».

Όλοι οι φορτιστές που ανακαλούνται κατασκευάστηκαν από τον υπεργολάβο BYD.


αναδημοσίευση από
georgelaios.blogspot.com

Σοβαρή χρόνια απειλή Αυτισμού και Μυϊκού & Ψυχικού τρόμου-Εμβόλιο Η1Ν1v

Σοβαρή απειλή για Ευρωπαϊκό Αυτισμό. Χρόνιες παρενέργειες που αναφέρονται στη βιβλιογραφία είναι -μεταξύ άλλων: χαλάρωση των οδόντων, νεφρική ανεπάρκεια, μυϊκός τρόμος, σπασμοί των άκρων, σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας και πολλά συμπτώματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα, ο υδράργυρος θεωρείται ύποπτος και για πρόκληση αυτισμού.

Ο γνωστός Σβαρτσενέγκερ, κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, πέρασε νόμο με τον οποίο απαγορεύεται από το 2006, η χρήση εμβολίων με υδράργυρο σε παιδιά και εγκυμονούσες. Ο Σβαρτσενέγκερ παράθεσε απλώς τις θέσεις της FDA και της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, όπου αναφερόταν ήδη από το 1999, ότι ο υδράργυρος θα πρέπει να αφαιρεθεί από τα εμβόλια.

Απόκλιση από το απολύτως απαραίτητα άριστο, στους πίνακες του ΚΕΕΛΠΝΟ την 4.11.09. Οι στατιστικές, πρέπει να είναι σε ομοιότυπες συνέχεις και όπως το καταλαβαίνουν οι άλλοι και όχι όπως μόνο εμείς, ίδε πινακοθέτηση 40 edo 2008 - 20 edo 2009 και 21 edo 2008 - 39 edo 2009.

Στους 24 μήνες από Οκτ 2008 - Οκτ 2009, και έως σήμερα 4.11.09 χωρίς εμβολιασμό, (θα) έχουμε σε 12.000 θετικά, 3.200 Η1Ν1v και πιθανώς σε 7 η 11, από 6 σήμερα νεκρούς (όσοι και οι νεκροί σήμερα στην Σουηδία από το εμβόλιο), 1ος ο 23χρονος στο Ωνάσειο, 2ος ο 25χρονος στον Ευαγγελισμό, 3ος ο 29χρονος Γάλλος τουρίστας στο Σισμανόγλειο, 4ος ο 34χρονος παραπληγικός με ηπατοπάθεια, 5ος η 16χρονη από την λευχαιμία της, 6ος ο 42χρονος με έρευνα καρδιοπάθειας.

Η εμμονή για εμβολιασμό του 50% του πληθυσμού μας, 6.000.000, για την αποτροπή της πιθανότητας θανάτου των 11/6.000.000, και πιθανώς χωρίς γρίπη για τα 12 εκ. του συνόλου, θα έχει εκτός από το οικονομικό και το παρεπόμενο άλλο κόστος λίγο αργότερα χρονίως. Οι πιθανοί χρόνια Αυτιστικοί, με Αλτσχάϊμερ, Διαταραχές προσωπικότητας κ.α., - υδράργυρος-, είναι άραγε ο καλύτερος κόσμος, από αυτόν της αποδοχής της θυσίας, εκείνων η εμάς των 11 για την σωτηρία των πολλών.

Ισχνή και αμελητέα είναι η απειλή από την νέα γρίπη. Παρόλα αυτά, Ελένη Γιαμμαρέλου: Έκληση προς τους πολίτες να εμβολιαστούν προκειμένου όταν θα εμβολιαστεί ο μισός πληθυσμός, αυτομάτως να προστατεύεται και ο υπόλοιπος.

Και η κα Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας της κ. Ανδρούλα Βασιλείου, ως πετεινός στο καθήκον να μας ξυπνάει κάθε αυγή, σνομπάρει: Να μην ξεχνάμε ότι το θέμα έχει και πολιτική διάσταση. Δεν θέλω να ονομάσω υπουργούς, αλλά όταν συμφωνούμε όλοι για μια διαδικασία για το ποιες είναι οι ομάδες προτεραιότητας και παρόλα αυτά έρχεται κάποιος ή κάποια υπουργός και λέει «θεωρώ ότι ο εμβολιασμός δεν είναι ασφαλής», κάτι κρύβεται πίσω από αυτό. ΄Η διότι δεν έχουν εμβόλια ή διότι δέχεται πολιτικές πιέσεις. Άρα δεν μπορούμε να μπούμε μέσα στο μυαλό του κάθε υπουργού όταν βγάζει ένα φιρμάνι ή κάνει μια δήλωση. Υπάρχει μια πολύ σοβαρή επιστημονική γνωμοδότηση από την Ευρωπαϊκή Αρχή Φαρμάκων η οποία λέει: τρία εμβόλια θεωρούνται ασφαλή και αποτελεσματικά για τον πληθυσμό. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=7996819#

Συμπληρώνουμε εμείς, ότι, την ακούσαμε και θα αποφασίσουμε και επιρρωνύουμε βέβαια ότι, πάντα κάτι κρύβεται από πίσω.

Οικονομικά, η αλλιώς όλα, βασίζονται στην πανδημία διακίνησης και μεταδημότευσης κεφαλαίου και για αυτό, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ:

Από την κα Ευρωπαία Επίτροπο Υγείας της κ. Ανδρούλα Βασιλείου:

Να κινήσει την προβλεπόμενη απαραίτητη διαδικασία αγωγής, για να μας αποζημιώσουν οι υπεύθυνοι: διαφυγής, η διάδοσης, η παρασκευής του Η1Ν1v, με το ισότιμο θανάτων και εμβολίων τις χώρες της Ε.Ε..

Αλλιώς δεν αλλάζει με τίποτα η εξίσωση: Από ποιες οικονομίες θα φύγουν τα κεφάλαια των εμβολίων και σε ποιες θα πάνε.
Πηγή

αναδημοσίευση από
georgelaios.blogspot.com

Η μικρότερη μητέρα του κόσμου έγκυος για 3η φορά

Η Stacey Herald έχει ύψος μόλις 70 εκατοστά και είναι η μικρότερη σε μέγεθος μητέρα του κόσμου.
Οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει πως το να μείνει έγκυος δεν είναι καλό για την υγεία της, βάζει σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή της. Εκείνη όμως δεν πτοείται. Αφού τα έχει καταφέρει ήδη με δύο παιδιά, τώρα περιμένει και το 3ο της. Και να ‘ναι καλά η γυναίκα να κάνει και άλλα αν μπορεί και θέλει.
αναδημοσίευση από
cocktailnews.blogspot.com

The New Guinness World Ad - Bring it to Life

Μια διαφήμιση της Guinness Beer (Guinness company) με τίτλο "Bring it to Life" που κατά την προσωπική μου άποψη αξίζει να δείτε.


Και φυσικά ακολουθεί και το βίντεο για να δείτε πως έγιναν τα γυρίσματα της εν λόγο διαφήμισης.αναδημοσίευση από
www.psaxtiria.com

Υποβρύχιο... παζλ


Τρεις στήλες ανελκύστηκαν, κατά τη φετινή ανασκαφική περίοδο, από την υποβρύχια συνεργατική αρχαιολογική ανασκαφή στον όρμο Μανδράκι της νήσου Κύθνου, όπου έχουν εντοπιστεί τα καταποντισμένα κατάλοιπα του αρχαίου λιμένα.

Η έρευνα, για τρίτη χρονιά φέτος, επικεντρώθηκε (τον Σεπτέμβριο) στην περιοχή όπου είχαν
εντοπιστεί κατά την προηγούμενη περίοδο δύο γλυπτά των ρωμαϊκών χρόνων, τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί ως δομικό υλικό για την κατασκευή ενός παράκτιου προστατευτικού τοίχου.
Από την ίδια περιοχή ανελκύστηκαν φέτος και μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων για να συντηρηθούν τρεις στήλες, οι οποίες και αυτές φαίνεται ότι είχαν χρησιμοποιηθεί ως δομικό υλικό.
Διαπιστώθηκε δε ότι η κεφαλή του γενειοφόρου άνδρα, που είχε ανελκυστεί την προηγούμενη περίοδο, συνανήκει με μία από τις στήλες και πρόκειται μάλλον για στήλη κομιστή (η κεφαλή του γενειοφόρου έχει χρονολογηθεί τον 2ο αι. μ.Χ.).
Οι δε άλλες δύο στήλες είναι μάλλον ερμαϊκές. Ακόμα από τα ευρήματα της φετινής έρευνας μπορούν να αναφερθούν ο εντοπισμός ενός μικρού θραύσματος γλυπτού, που φέρει πτυχές, και μία λίθινη άγκυρα.
Τέλος, έγινε η αποτύπωση των περισσότερων καταποντισμένων κτιριακών καταλοίπων του λιμένα, ώστε να ενταχθούν στο γενικό τοπογραφικό σχέδιο της αρχαίας πόλης της Κύθνου.
Αυτή η συνεργατική έρευνα διεξάγεται υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κ. Αλέξανδρου Μαζαράκη-Αινιάνα, από την πλευρά του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και του αρχαιολόγου δρ Δημήτρη Κουρκουμέλη, από την πλευρά της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων.
αναδημοσίευση από
allday-news.blogspot.com

Αποκωδικοποιήθηκε το γονιδίωμα του αλόγου, που έχει αρκετά κοινά γονίδια με τον άνθρωπο


Μια διεθνής επιστημονική ομάδα "διάβασε" για πρώτη φορά το γονιδίωμα του εξημερωμένου αλόγου.
Μεταξύ άλλων, το επίτευγμα μπορεί να ρίξει φως στο πώς εξημερώθηκαν τα άλογα στο μακρινό παρελθόν (εκτιμάται ότι αυτό συνέβη πριν από 4.000 έως 6.000 χρόνια), αλλά επίσης να βοηθήσει στην ιατρική, καθώς
διαπιστώθηκε ότι το άλογο έχει κοινό ένα σημαντικό μέρος του DNA του με τους ανθρώπους.
Τα άλογα πάσχουν από περισσότερες από 90 κληρονομικές ασθένειες, οι οποίες έχουν ομοιότητες με τις ανθρώπινες, συνεπώς, όπως δήλωσε η ερευνήτρια Κέρστιν Λίντμπλαντ-Τοχ του πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ, "ο εντοπισμός των γενετικών ενόχων στα άλογα δίνει υποσχέσεις ότι θα εμβαθύνει τη γνώση μας για τις ασθένειες και στους ανθρώπους". Η ανάγνωση του DNA του αλόγου, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science, σύμφωνα με το BBC, αποκαλύπτει γενετικές ομοιότητες ανάμεσα στο άλογο και σε άλλα θηλαστικά με πλακούντα και οπλές, όπως οι κατσίκες, οι βίσωνες και τα βοοειδή.
Η ανάγνωση του γονιδιώματος έγινε με την μελέτη ενός καθαρόαιμου ενήλικου θηλυκού αλόγου με το όνομα "Λυκόφως". Το γονιδίωμα περιέχει περίπου 2,6 δισεκατομμύρια "γράμματα" (νουκλεοτίδια). Οι ερευνητές, εκτός από το "Λυκόφως", μελέτησαν το DNA πολλών ακόμα αλόγων από διάφορες ράτσες (ανδαλουσιανών, αραβικών, νορβηγικών, ισλανδικών, βελγικών κ.α.), καταγράφοντας το βαθμό γενετικής ποικιλομορφίας στα άλογα.
Διαπίστωσαν ότι τα άλογα έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη γενετική ποικιλία από τους σκύλους και μικρότερη από τους ανθρώπους και τις αγελάδες. Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες έχουν αναγνώσει το γονιδίωμα του ανθρώπου, του πλατύποδα, του ποντικιού, του αρουραίου, του χιμπατζή και του πιθήκου ρέζους μακάκου.
αναδημοσίευση από
allday-news.blogspot.com

Η FERRARI ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ........


Πολύ μεγάλη πτώση σημειώνει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα η αγορά των καινούριων αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Σ.Ε.Α.Α. (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου) πουλήθηκαν στο διάστημα Ιανουάριος - Οκτώβριος 2009 192.769 αυτοκίνητα, όταν το 2008 είχαν πουληθεί 245.902 (πτώση 21.6%). Από τις 50 και πλέον μάρκες που υπάρχουν στη σχετική λίστα των εισαγωγέων – διανομέων, οι περισσότερες είχαν πτώση, ενώ ελάχιστες ήταν αυτές που αύξησαν τα μερίδιά τους. Ο λόγος για τις, Alfa Romeo, Audi, Abarth, Dacia, Infinity, Lancia, Renault και… Ferrari.
Οι κερδισμένοι σε πωλήσεις και ποσοστά

Alfa Romeo 2.148 (+92.8%)
Audi 7.344 (+22.1%)
Abarth 223 (+757,7%)
Dacia 219 (+1.052.6%)
Infinity 31 (+287.5%)
Lancia 1.031 (+2.4%)
Renault 3.239 (+35.2%)
Ferrari 25 (+47.1%)

αναδημοσίευση από
hur-reporters.blogspot.com

Έρωτας μέσω Internet


Συχνά η προσπάθεια ανεύρεσης ερωτικού συντρόφου μέσω του Διαδικτύου εγκυμονεί κινδύνους.

Καθώς σήμερα ο περισσότερος κόσμος έχει πρόσβαση στο Internet, η τάση για online επικοινωνία βρίσκεται σε πραγματική έξαρση. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα αυτού του τρόπου δημιουργίας σχέσεων, μερικά άτομα συχνά δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι αυτό μπορεί να είναι ή να εξελιχτεί σε μια αρκετά επικίνδυνη κατάσταση.

Οι διαπιστώσεις μας, όταν επισκεφτήκαμε μερικούς από τους θεωρούμενους περισσότερο δημοφιλείς και «ειλικρινείς» δικτυακούς τόπους, ήταν πολλές και διάφορες:

* Ως κομψές και ελκυστικές κυρίες, δεχτήκαμε από πολύ έξυπνα μέχρι ανόητα και πρόστυχα μηνύματα, αλλά πάντως πάρα πολλά, πρωτίστως από άντρες, αλλά και από ομοφυλόφιλες γυναίκες.

* Ως προκλητικές ιέρειες του σεξ, είχαμε τεράστιο σουξέ! Υβριστικοί ή πρόστυχοι, προκλητικοί ή ντροπαλοί, όλοι επιζητούσαν μια ερωτική συνεύρεση. Οι περισσότεροι από τους μισούς ομολογούσαν ότι ήταν παντρεμένοι...

* Ως γοητευτικοί, αδέσμευτοι και οικονομικά ανεξάρτητοι τριαντάρηδες, κάναμε θραύση, αν και πολλές έμπειρες στο χώρο γυναίκες δεν «τσίμπησαν». Είχαμε, όμως, πολλές προτάσεις και για ομοφυλοφιλική δράση.

* Τέλος, ως παντρεμένοι πενηντάρηδες μέτριας εμφάνισης, πήραμε μόνο ένα μήνυμα, από απελπισμένο ομοφυλόφιλο στρατιωτικό!

Γενικά, πάντως, μη νομίζετε ότι δεν μπορείτε να μπείτε σε μπελάδες με κάθε καρυδιάς καρύδι, που του δίνετε την εντύπωση ότι αναζητάτε τη γνωριμία μαζί του. Για να συνομιλείτε, λοιπόν, online με αγνώστους εκ του ασφαλούς:

* Χρησιμοποιήστε ψευδώνυμο.

* Όταν βρίσκεστε σε μια γραμμή συνομιλίας (chat line), αφήστε κενό το δημόσιο προφίλ σας.

* Μη δίνετε ποτέ τη διεύθυνση ή το τηλέφωνό σας.

* Αποφύγετε να στέλνετε τη φωτογραφία σας σε άλλους.

* Αν αποφασίσετε να αλληλογραφήσετε με e-mail, δημιουργήστε ένα λογαριασμό με ψευδώνυμο.

* Δεν έχει σημασία πόσο ειλικρινής δείχνει κανείς. Χρειάζεται πολύς καιρός για να εμπιστευτείτε κάποιον.
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

Ταξίδι στο χρόνο και άλλα όνειρα της επιστημονικής φαντασίας που αρχίζουν να πλησιάζουν την πραγματικότητα


Τηλεμεταφορά, ταξίδι στο χρόνο, αντιύλη, ασύρματη μετάδοση ενέργειας:
Όταν η επιστημονική φαντασία γίνεται επιστήμη

Από την χαραυγή της επιστημονικής φαντασίας μέχρι σήμερα, οι πολέμιοί της είχαν ως βασικό τους επιχείρημα πως, εν αντιθέσει με το πρώτο συνθετικό του όρου, δεν περιέχει πολλή...επιστήμη.

Ωστόσο, οι καιροί αλλάζουν, και, όλο και πιο συχνά, η τεχνολογική πρόοδος αποδεικνύει πως τα όρια ανάμεσα στην επιστημονική φαντασία και την αληθινή επιστήμη είναι πολύ πιο θολά από ότι πιστεύεται: από το αεροπλάνο μέχρι το υποβρύχιο και από τον Ιούλιο Βερν και τον Ιουλιανό μέχρι τον Άρθουρ Κλαρκ και τον Ισαάκ Ασίμοφ, αυτοί που κάποτε χλευάζονταν ως ονειροπόλοι ή φαντασιόπληκτοι πλέον συχνά κερδίζουν τον χαρακτηρισμό των προφητών.

Τέσσερα από τα πιο τρελά όνειρα της επιστημονικής φαντασίας, τα οποία βρίσκονται πιο κοντά από ότι νομίζουμε, είναι αυτά του ταξιδιού στο χρόνο, της τηλεμεταφοράς, της αντιύλης και της ασύρματης μετάδοσης.

Ταξίδι στο Χρόνο

Έγινε γνωστό σαν θεωρία από τη «Μηχανή του Χρόνου» από τον Χ.Τζ. Γουέλς, και έγινε αληθινά διάσημο μέσα από κινηματογραφικές ταινίες όπως ο «Εξολοθρευτής» και, φυσικά, το «Back to the Future» (Επιστροφή στο Μέλλον). Όσον αφορά τα πραγματικά δεδομένα: η θεωρία της σχετικότητας του Αλβέρτου Αϊνστάιν υπαγορεύει πως το ταξίδι στο χρόνο είναι δυνατό, υπό ακραίες όμως συνθήκες. Ωστόσο, υφίσταται το λεγόμενο «χρονικό παράδοξο» : ταξιδεύω στο χρόνο και σκοτώνω τον παππού μου. Άρα δε θα γεννηθώ. Άρα δε θα γυρίσω ποτέ. Άρα δε θα σκοτώσω τον παππού μου. Άρα θα γεννηθώ. Άρα θα γυρίσω και θα σκοτώσω τον παππού μου κ.ο.κ. Αν και δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος να «καταργηθεί» αυτό το παράδοξο, η εξέλιξη των θεωριών κβαντομηχανικής υπαγορεύουν πως υπαγορεύει πως- θεωρητικά- είναι δυνατό, καθώς, από τη στιγμή που η κβαντομηχανική βασίζεται στην έννοια της συμμετρίας, τότε οι νόμοι της Φυσικής δεν παραβιάζονται: αν αλλάξουμε κάθε «θετικό» με κάτι «αρνητικό», τότε έχουμε έναν «αντικατοπτρισμό» του σύμπαντος, όπου η μεταβολή της ροής του Χρόνου δεν παραβιάζει κάποιο νόμο της Φυσικής. Πότε αναμένεται η πρώτη χρονομηχανή; Θα αργήσει κάπως, καθώς, με τους παρόντες ρυθμούς της προόδου πάνω στην κβαντομηχανική, εκτιμάται πως το θεωρητικό και τεχνολογικό υπόβαθρο θα είναι διαθέσιμο σε...15.000 χρόνια.

Ασύρματη μετάδοση ενέργειας


Εμφανίστηκε σαν υπόθεση το 1941, στο διήγημα «Reason» του Ισαάκ Ασίμοφ. Πρακτικά: ο ηλεκτρισμός και ο μαγνητισμός είναι πεδία στο χώρο τα οποία μπορούν να «συνδεθούν» : Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι ένα κύμα το οποίο μπορεί να μετακινηθεί από ένα σημείο στο χώρο σε ένα άλλο. Οπότε, λογικά, πρόκειται για κάτι εύκολο. Πιστεύεται πως αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα projects του Νικολά Τέσλα.

Ένας τρόπος για την ασύρματη μετάδοση ενέργειας θα μπορούσε να είναι τα μικροκύματα: ουσιαστικά φως με μεγάλο μήκος κύματος. Επίσης, ο ηλεκτρισμός θα μπορούσε να μετατραπεί σε φως, να μεταβιβαστεί στον προορισμό του ως ακτίνα λέηζερ, και εκεί η διαδικασία να αναστραφεί (το λέηζερ να μετατραπεί ξανά σε ενέργεια). Θα είναι διαθέσιμο: πολύ σύντομα, καθώς πρόσφατα η εταιρεία Witricity παρουσίασε ένα ασύρματο σύστημα παροχής ενέργειας, το οποίο έχει τη δυνατότητα φόρτισης κινητών τηλεφώνων. Επίσης, μία ιαπωνική κοινοπραξία ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να κατασκευάσει μία εγκατάσταση αξίας 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο διάστημα, με σκοπό την ασύρματη μετάδοση ηλιακής (ηλεκτρικής) ενέργειας στη Γη: εντός 30 ετών, θα έχει τη δυνατότητα ηλεκτροδότησης 300.000 σπιτιών.

Αντιύλη

Πρόκειται για το αντίθετο της ύλης: η αντιύλη αντιδρά...άσχημα όταν έρχεται σε επαφή με ύλη, με αποτέλεσμα την έκλυση ενέργειας που αφήνει κατά πολύ πίσω μία πυρηνική έκρηξη.

Η ύλη συνίσταται από μόρια, των οποίων οι μάζες και τα ηλεκτρικά φορτία ποικίλλουν. Για κάθε ένα από αυτά τα μόρια, υπάρχει ένα «αντιμόριο» : ίδια μάζα, αντίθετο ηλεκτρικό φορτίο. Αν συγκρουστούν, εκλύεται ενέργεια. Μία μικρή ποσότητα μάζας παράγει μία εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα ενέργειας, όπως δείχνει η διάσημη εξίσωση του Αϊνστάιν: Ε=mc^2. Πρακτικά, οι ποσότητες ενέργειας που εκλύονται είναι τεράστιες. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Πρακτική εφαρμογή: θα αργήσει, καθώς η παραγωγή μορίων αντιύλης είναι δαπανηρή και...επικίνδυνη: μερικές χιλιάδες μόρια αντιυδρογόνου θα είναι διαθέσιμα εντός πενήντα ετών.

Τηλεμεταφορά


Δύο λέξεις αρκούν όσον αφορά την πρώτη της εμφάνιση: Star Trek! Πρόκειται, πολύ απλά, για τη μετάβαση ενός αντικειμένου ή ζωντανού όντος από ένα σημείο σε ένα άλλο, χωρίς να διανυθεί η ενδιάμεση απόσταση. Από πλευράς «ερμηνείας» : παίρνουμε δύο μόρια φωτός και τα «περιπλέκουμε» : πλέον, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης μεταφοράς κβαντικών δεδομένων.

Τα φωτόνια (μόρια φωτός), έχουν μία ιδιότητα, την περιδίνηση. Εάν κάποιος Α έχει ένα φωτόνιο «x», με μία συγκεκριμένη περιδίνηση, και θέλει να δώσει σε κάποιον άλλο Β ένα «x» με την ίδια περιδίνηση, η θεωρία έχει ως εξής: προηγουμένως, ο Α έχει φροντίσει να δώσει στον Β ένα φωτόνιο από ένα ζευγάρι περιπλεκομένων φωτονίων, και έχει κρατήσει το δεύτερο. Οι καταστάσεις των δύο αυτών φωτονίων σχετίζονται.

Τώρα, ο Α, αφήνει το φωτόνιο που θέλει να στείλει να αλληλεπιδράσει με το «κρατημένο» φωτόνιο του προαναφερθέντος ζευγαριού: αυτόματα, μεταδίδονται οι απαιτούμενες πληροφορίες γύρω από το φωτόνιο «x» στο φωτόνιο του ζευγαριού που έχει ο Β. Αυτό που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί οι διαδικασία είναι κάποια επιπλέον στοιχεία για το «x», τα οποία μεταδίδονται μέσω συμβατικών μεθόδων. Το «νέο» φωτόνιο που κατέχει ο Β, εισέρχεται σε μία κατάσταση αντίστοιχη του «x». Ωστόσο, αυτό το είδος τηλεμεταφοράς καταστρέφει το πρωτότυπο.

Δεν μεταφέρεται μάζα- απλά πληροφορίες. Το 1998, ομάδα του πανεπιστημίου Caltech κατάφερε να μεταφέρει πληροφορίες για την κατάσταση ενός φωτονίου μέσα σε ένα εργαστήριο. Το 2004, Αυστριακοί φυσικοί μετέφεραν με αντίστοιχο τρόπο πληροφορίες για την κατάσταση ενός φωτονίου από τη μία όχθη του Δούναβη στην άλλη. Μέσα σε έναν αιώνα, εκτιμάται πως αυτό θα μπορεί να γίνει και με ζωντανούς οργανισμούς μεγέθους αμοιβάδας. Ωστόσο, υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα: η καταστροφή του πρωτοτύπου...
αναδημοσίευση από
tv-greek-sansimera.blogspot.com

Vida Guerra!!!


αναδημοσίευση από
thenewsbus.blogspot.com

Λίγη μπίρα την ημέρα θρέφει... γερά κόκαλα


Σύμφωνα με πανεπιστημιακή έρευνα, η λελογισμένη κατανάλωσή της αυξάνει την οστική πυκνότητα σε γυναίκες που πάσχουν από οστεοπόρωση
Η μέτρια κατανάλωση μπίρας από τις γυναίκες που πάσχουν από οστεοπόρωση μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος στην ενδυνάμωση των οστών τους, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα επιστημόνων του Πανεπιστημίου Καθέρες της Ισπανίας.
Ο στόχος της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 1.700 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 48 έτη, ήταν να εξεταστεί κατά πόσο παράγοντες όπως το σωματικό βάρος, η ηλικία και η κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζουν την οστική πυκνότητα των γυναικών. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλαν τις εθελόντριες σε εξέταση με υπερήχους για τη μέτρηση της οστικής πυκνότητας των δακτύλων τους κι ανακάλυψαν πως ήταν υψηλότερη σε όσες γυναίκες έπιναν τακτικά σε σχέση με εκείνες που δεν έπιναν.
αναδημοσίευση από
cobra-argos.blogspot.com

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory