Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009

Κορίτσια και καραμέλες...........

αναδημοσίευση από
assoss.blogspot.com


Η Google δημιούργησε και διέθεσε μια νέα γλώσσα προγραμματισμού!


H Google ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας γλώσσας προγραμματισμού με όνομα Go, η οποία -σύμφωνα με την εταιρεία- διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών που την κάνουν αρκετά ανταγωνιστική!


Όπως αναφέρει η Google, η γλώσσα Go είναι "απλή, διασκεδαστική, ασφαλής, γρήγορη και σύγχρονη". Πρόκειται για μία γλώσσα ανοικτού κώδικα, την οποία μπορεί κανείς να βρει στη σελίδα http://golang.org/ που έχει εγκαινιάσει η Google. Οι δημιουργοί της ισχυρίζονται ότι είναι ιδανική για multi-processing προγραμματισμό...

Παντού Google!.. Μήπως το GO αποτελέσει και την γλώσσα που θα στηρίζεται το Google Chrome OS; Φαίνεται πολύ πιθανό!
αναδημοσίευση από
24newslines.blogspot.com

Πώς να μετρήσετε το ύψος ενός ουρανοξύστη με ένα βαρόμετρο

Το κείμενο που ακολουθεί αφορά μια ερώτηση που ήταν θέμα σε εξετάσεις Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης:

«Να περιγράψετε πώς μπορούμε να μετρήσουμε το ύψος ενός ουρανοξύστη χρησιμοποιώντας ένα βαρόμετρο».

Ένας φοιτητής απάντησε: «Δένετε ένα μακρύ σπάγγο στο λαιμό του βαρόμετρου και στη συνέχεια κατεβάζετε το βαρόμετρο από την ταράτσα μέχρι να εγγίζει το έδαφος. Το ύψος του κτιρίου θα ισούται με το μήκος του νήματος συν το μήκος του βαρόμετρου». Αυτή η πρωτότυπη απάντηση εξόργισε τόσο τον εξεταστή, ώστε αυτός έκοψε το φοιτητή στο συγκεκριμένο μάθημα. Ο φοιτητής προσέφυγε στις αρχές του Πανεπιστημίου, ισχυριζόμενος ότι η απάντησή του ήταν αναμφίβολα σωστή και ότι αδίκως κόπηκε.
Το Πανεπιστήμιο όρισε έναν άλλο εξεταστή να διερευνήσει το θέμα και να αποφασίσει εάν έπρεπε να κοπεί ο φοιτητής ή όχι. Ο κριτής αυτός θεώρησε ότι η απάντηση που δόθηκε ήταν πράγματι σωστή, αλλά δεν φανέρωνε καμία αξιοσημείωτη γνώση Φυσικής.

Για να διαλευκανθεί τελείως το θέμα, αποφασίστηκε να καλέσουν το φοιτητή και να του αφήσουν έξι λεπτά, μέσα στα οποία αυτός θα έπρεπε να δώσει μια προφορική απάντηση που να μην είναι τόσο απλοϊκή, αλλά να δείχνει κάποια εξοικείωση με τις βασικές αρχές της Φυσικής. Για πέντε λεπτά ο φοιτητής έμενε σιωπηλός, βαθιά απορροφημένος στιςσκέψεις του. Ο εξεταστής του θύμισε ότι ο χρόνος τελειώνει και ο φοιτητής απάντησε ότι είχε στο μυαλό του μερικές ιδιαίτερα σχετικές απαντήσεις, αλλά δε μπορούσε να αποφασίσει ποια να χρησιμοποιήσει. Στην προτροπή να βιαστεί, απάντησε ως εξής:

«Κατ' αρχήν, θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε το βαρόμετρο στην ταράτσα του ουρανοξύστη, να το αφήσουμε να πέσει και να μετρήσουμε το χρόνο που κάνει μέχρι να φτάσει στο έδαφος. Το ύψος του κτιρίου μπορεί να υπολογιστεί τότε από τον τύπο: H=(gt 2)/2. Όμως, δε θα το συνιστούσα γιατί θα ήταν κρίμα για το βαρόμετρο».

«Μια άλλη εναλλακτική απάντηση» είπε ο φοιτητής «είναι η εξής: Εάν υπάρχει ηλιοφάνεια, θα μπορούσαμε να μετρήσουμε το ύψος του βαρόμετρου, να το στήσουμε όρθιο στο έδαφος και μετά να μετρήσουμε του μήκος της σκιάς του. Στη συνέχεια μετρούμε το μήκος της σκιάς του ουρανοξύστη, και με απλό τρόπο μπορούμε να υπολογίσουμε το πραγματικό ύψος του ουρανοξύστη με αριθμητική αναλογία».

«Αλλά, εάν θα θέλατε να αντιμετωπίσετε το θέμα με ιδιαίτερα επιστημονικό τρόπο, θα μπορούσατε να δέσετε ένα μικρού μήκους νήμα στο βαρόμετρο και να το θέσετε σε ταλάντωση σαν εκκρεμές, πρώτα στο έδαφος και μετά στην ταράτσα του ουρανοξύστη. Το ύψος θα μπορούσε να βρεθεί μετρώντας και συγκρίνοντας τις δύο περιόδους, οι οποίες είναι αντιστρόφως ανάλογες των τετραγωνικών ριζών των επιταχύνσεων της βαρύτητας στο έδαφος και στο ύψος του ουρανοξύστη. Η επιτάχυνση της βαρύτητας εξαρτάται με τη σειρά της από το ύψος από την επιφάνεια της γης και συνεπώς γνωρίζοντας την επιτάχυνση της βαρύτητας στην ταράτσα βρίσκουμε το ζητούμενο ύψος».

«Α!»είπε πάλι ο φοιτητής, «Υπάρχει κι ένας άλλος τρόπος, όχι κακός: Αν ο ουρανοξύστης διαθέτει εξωτερική σκάλα κινδύνου, θα ήταν ευκολότερο να ανεβεί κανείς τη σκάλα βάζοντας διαδοχικά σημάδια επαναλαμβάνοντας το μήκος του βαρόμετρου. Μετά θα ήταν εύκολο να υπολογίσει το ύψος του ουρανοξύστη προσθέτοντας όλα αυτά τα μήκη.

Αλλά, αν απλώς θα θέλατε να είστε ιδιαίτερα βαρετός δίνοντας μια ορθόδοξη απάντηση, θα μπορούσατε να μετρήσετε την ατμοσφαιρική πίεση στην ταράτσα και στο έδαφος και να μετατρέψετε τη διαφορά των millibars σε ανάλογη διαφορά σε μέτρα.»

«Όμως, επειδή ως φοιτητές παροτρυνόμαστε συνέχεια να ασκούμε την ανεξαρτησία του μυαλού μας και να εφαρμόζουμε επιστημονικές μεθόδους, αναμφίβολα ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να χτυπήσουμε την πόρτα του θυρωρού και να του πούμε:
Αν θα ήθελες να έχεις ένα ωραίο καινούριο βαρόμετρο, θα σου χαρίσω αυτό αν μου πεις το ύψος του ουρανοξύστη».

Ο φοιτητής ήταν ο Niels Bohr, ο μόνος Δανός που τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Φυσικής...
αναδημοσίευση από
paraxena-gr.blogspot.com

Καλσόν με tattoo αλλά και.... "κολλημενες" με το twitter


Το νέο hot spot στον κόσμο καλσόν με το τατουάζ σε ιδέα και εκτέλεση του σχεδιαστή από το Τελ Αβίβ, Gaby. Με αυτό τον τρόπο καλειτε κάποιον για να σας ρωτήσει για το λογαριασμό σας στο twitter ωστε να ξεκινήσει να σας ακολουθει..Τοσο στην ψηφιακή σας ζωη όσο και στην...πραγματική!
αναδημοσίευση από
miss24gr.blogspot.com

Πειρατεία ακτιβιστών σε δεκάδες ομάδες του Facebook

Ακτιβιστές του Διαδικτύου απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο σχεδόν 300 ομάδων στο Facebook και υποστηρίζουν ότι η online πειρατεία είχε στόχο να καταδείξει ένα σημαντικό κενό ασφάλειας στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.
«Οι Ομάδες του Facebook παρουσιάζουν ένα σοβαρό ελάττωμα» γράφουν στο ιστολόγιό τους οι ακτιβιστές της ομάδας Control Your Info (CYI ή «Ελέγξτε τις Πληροφορίες σας«).
Εξηγούν ότι ήταν εύκολο να καταλάβουν τον έλεγχο 289 ομάδων που έμειναν εκτεθειμένες όταν αποσύρθηκε ο διαχειριστής τους:
«Αν ένας διαχειριστής ομάδας αποχωρήσει, οποιοσδήποτε μπορεί να καταχωρήσει τον εαυτό του ως νέο διαχειριστή. Επομένως, για να αποκτήσει κανείς τον έλεγχο μιας ομάδας στο Facebook, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι μια γρήγορη αναζήτηση στο Google» αναφέρουν οι CYI.
«Κύριος στόχος μας ήταν να προσελκύσουμε την προσοχή του κόσμου σε ερωτήματα που αφορούν την online ιδιωτική ζωή [...] Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χάσει ακόμα και τις δουλειές τους στο Facebook» αναμεταδίδει από την «προκήρυξη» των ακτιβιστών το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Οι υπεύθυνοι του Facebook, από την πλευρά τους, διαβεβαίωσαν ότι οι ομάδες δεν έπεσαν θύματα χάκερ, ούτε υπεκλάπησαν προσωπικά δεδομένα.
Οι διαχειριστές μπορούν πρακτικά να αλλάξουν οτιδήποτε στην ομάδα που ελέγχουν, από τις εικόνες μέχρι τις περιγραφές, δεν μπορούν όμως να παραποιήσουν τα ίδια τα προφίλ των μελών.
«Οι διαχειριστές των ομάδων δεν έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα των χρηστών και τα μέλη της ομάδας μπορούν να αποχωρήσουν από την ομάδα όποτε θέλουν» επισήμανε η εταιρεία.
Πρόσθεσε ότι σκοπεύει να απενεργοποιήσει τις ομάδες που υπέστησαν πειρατεία.
αναδημοσίευση από
paraxena-gr.blogspot.com

Σπάνια ασθένεια: Φτερνίζεται 12.000 φορές την ημέρα


Με την πρώτη ματιά η 12χρονη Lauren Johnson από τις ΗΠΑ μοιάζει να είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι. Και όμως όποιος την γνωρίζει έστω και για λίγα δευτερόλεπτα καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κορίτσι.

Βλέπετε η Lauren πάσχει από μια σπανιότατη ασθένεια, η οποία την κάνει να φτερνίζεται διαρκώς και ασταμάτητα.

Με πρόχειρους υπολογισμούς η 12χρονη φτερνίζεται 12.000 φορές κάθε μέρα.

Όλα άρχισαν πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η Lauren έπιασε ένα συνηθισμένο κρύωμα.

Το κρύωμα της πέρασε, αλλά άφησε πίσω του ένα ακατάπαυστο φτέρνισμα. Οι γιατροί λένε ότι αυτό που συμβαίνει στην Lauren είναι πιο σπάνιο, από το να κέρδιζε το λόττο τρεις φορές μέσα στην ίδια χρονιά!
αναδημοσίευση από
cocktailnews.blogspot.comΛειτουργικό πέος... εργαστηρίου

Κουνέλια τεκνοποίησαν ύστερα από μεταμόσχευση στυτικού ιστού- Ανοίγει ο δρόμος για χρήση της μεθόδου και σε άνδρες
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ Αμερικανοί ερευνητές δημιούργησαν στυτικό ιστό του πέους κουνελιών στο εργαστήριο με χρήση κυττάρων των ίδιων των ζώων. Ο ιστός τοποθετήθηκε στα αρσενικά πειραματόζωα, ορισμένα εκ των οποίων κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο απογόνους! Η νέα μελέτη, η οποία ανήκει σε ειδικούς του Ινστιτούτου Αναγεννητικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Γουέικ Φόρεστ και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Ρroceedings of the Νational Αcademy of Sciences», ανοίγει τον δρόμο και για την αποκατάσταση προβλημάτων του ανδρικού μορίου τα οποία έχουν προκληθεί από τραυματισμό ή από διαφορετικές νόσους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνητών δρα Αντονι Ατάλα, ο οποίος με την ομάδα του είχε δημιουργήσει και την πρώτη λειτουργική ανθρώπινη ουροδόχο κύστη, η νέα εξέλιξη αναμένεται να οδηγήσει και στη δημιουργία άλλων συμπαγών οργάνων εργαστηρίου όπως το ήπαρ με χρήση κυττάρων των ίδιων των ασθενών, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κίνδυνος απόρριψης του μοσχεύματος.

Η ερευνητική ομάδα συνέλεξε από τον στυτικό ιστό αρσενικών κουνελιών κύτταρα των λείων μυών καθώς και ενδοθηλιακά κύτταραοι δύο αυτοί τύποι κυττάρων είναι απαραίτητοι για τη δημιουργία της σπογγώδους υφής του στυτικού ιστού και για την αιμάτωσή του. Τα κύτταρα καλλιεργήθηκαν στο εργαστήριο και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν μέσα σε τρισδιάστατα εκμαγεία. Τα «καλούπια» αυτά εμφυτεύτηκαν στα πέη 12 αρσενικών ζώων και έναν μήνα αργότερα άρχισε να δημιουργείται οργανωμένος στυτικός ιστός, ο οποίος έφερε τα απαραίτητα για την αιμάτωσή του αιμοφόρα αγγεία.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, η προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχία χάρη στο γεγονός ότι τα κύτταρα εγχύθηκαν μέσα στο εκμαγείο σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές· έτσι «κλειδώθηκαν» εντός του καλουπιού έξι φορές περισσότερα κύτταρα των λείων μυών.

Τα 12 πειραματόζωα με τον μεταμοσχευμένο στυτικό ιστό εργαστηρίου τοποθετήθηκαν σε κλουβιά μαζί με ισάριθμα θηλυκά. Μετά το ζευγάρωμα, κολπικές εξετάσεις που διεξήχθησαν στα θηλυκά έδειξαν ύπαρξη σπέρματος σε οκτώ από τις 12 περιπτώσεις, ενώ τέσσερα θηλυκά γονιμοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με τον Ατάλα, τα ευρήματα αυτά είναι ενθαρρυντικά. «Μαρτυρούν ότι υπάρχει πιθανότητα χρήσης στυτικού ιστού δημιουργημένου στο εργαστήριο και σε άνδρες. Σήμερα η έλλειψη στυτικού ιστού δεν μας επιτρέπει την αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας σε άνδρες με πρόβλημα». Ο ερευνητής εκτιμά ότι το επίτευγμα του ιδίου και της ομάδας του υπόσχεται μελλοντικά αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας σε άτομα με συγγενείς ανωμαλίες των γεννητικών οργάνων, με καρκίνο του πέους, με τραυματισμούς του ανδρικού μορίου και με κάποιες μορφές οργανικής στυτικής δυσλειτουργίας.
ΒΗΜΑ
αναδημοσίευση από
paraxena-gr.blogspot.com

Ο Τοτός και το προφυλακτικό !


Ετοιμάζεται ο Τοτός να βγει με την Αννούλα.Καθώς πήγαινε προς την πόρτα είδε τον πατέρα του να του λέει:
Τοτέ,προφυλακτικό φόρεσες;
Όχι μπαμπά.Αν γίνει κάτι με την Αννούλα,θα το βάλω.
Και πού ξέρω εγώ ρε κωλόπαιδο πως θα το φορέσεις;Αν δεν το βάλεις τώρα,έξω δεν βγαίνεις!!
Καλά ρε μπαμπά,αν είναι να μου ζαλίσεις τα κάκαλα.
Έτσι ο Τοτός φόρεσε το προφυλακτικό και πήγε στην Αννούλα.Εκεί στην παραλία που είχαν αρχίσει τα "Αχ" και τα "Βαχ" ο Τοτός παίρνει το θάρρος και ρωτάει την Αννούλα:
Αννούλα,Αννούλα, μωρό μου θέλεις να κάνουμε έρωτα;
Τοτέ μου,νομίζω πως είναι η ώρα εδώ και τώρα!
Έτσι ο Τοτός πάει την Αννούλα σε ένα ξενοδοχείο νοικιάζουν ένα δωμάτιο και αρχίζει η Αννούλα να βγάζει σιγά-σιγά και τα εσώρουχα...
Τοτέ μου,τα βλέπεις αυτά τα ζουμερά τα βυζάκια;Μόνο ο καυτός ήλιος το καλοκαιρι τα έχει νιώσει.Αυτό το τουρλωτό κωλαράκι το βλέπεις;
Το βλέπω,μωρό μου!!!
Μόνο η αύρα της θάλασσας το έχει αγγίξει.Αυτό το μ@@@@@ι το βλέπεις;Μόνο το νερό του μπάνιου το έχει αγγίξει.
Έτσι ο Τοτός κατεβάζει κι αυτός το μποξεράκι,λέει:
Αννούλα αυτό εδώ το βλέπεις;
Το βλέπω Τοτέ μου!!
Στη ζελατίνα είναι ακόμα μωρέ!!!

αναδημοσίευση από
okokoras.blogspot.com

Απαγορεύτηκαν τα προκλητικα εσωρουχα στην πόλη Yakima της Ουάσινγκτον


Ο νόμος έχει μπει σε ισχύ και πλέον απαγορεύεται να
κυκλοφορήσεις στην πόλη Yakima της της Ουάσινγκτον
με στρινγκ αλλά και με διαφανές φόρεμα.Ο νόμος αυτος
ήταν μια πρόταση του πάστορα Dave Elder που τυγχάνει
και δήμαρχος της πόλης.Οι γυναίκες της πόλη κατηγορούν
τις αρχές ότι αυτοί οι νόμοι είναι για τους... Ταλιμπάν.

Ο δήμαρχος από τη μεριά του βλέπει τα στρινγκς σαν ένα
βήμα για το έγκλημα!
Οποια κυκλοφορεί με τέτοια από δω
και πέρα θα πληρώνει 1000 δολάρια πρόστιμο και θα
πηγαινει στη φυλακή έως και 90 μέρες.
αναδημοσίευση από
korkos.blogspot.com


10 παράξενες εταιρίες παροχής υπηρεσιών.

1. Οι στάχτες του αγαπημένου σας προσώπου μετατρέπονται σε πορτραίτο.

Η εταιρία Ashestoportraits, χρησιμοποιώντας μια ποσότητα από τις στάχτες του αγαπημένου σας προσώπου που έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο και σε συνδυασμό με ένα ειδικό μείγμα μπογιάς, αναθέτει σε έναν επαγγελματία καλλιτέχνη να φτιάξει ένα μοναδικό πορτραίτο του αποθανόντα. Εκτός από ανθρώπινες στάχτες, μπορείτε να έχετε με παρόμοιο τρόπο το πορτραίτο του αγαπημένου σας κατοικίδιου.
(...ματαιότης ματαιοτήτων, τὰ πάντα ματαιότης.)

2. Καθαριστές χώρων εγκλήματος.
Η αστυνομία, η πυροσβεστική και οι ερευνητές που καταφθάνουν στο σημείο ενός εγκλήματος, εκτελούν κρίσιμες εργασίες για την διαλεύκανση του αλλά δεν καθαρίζουν την ακαταστασία φεύγοντας. Αυτό γενικά το αναλαμβάνει η οικογένεια του θύματος. Υπάρχει όμως μια εταιρία με την ονομασία Crime Scene Cleaner Inc., η οποία ειδικεύεται στον καθαρισμό χώρων και με ειδίκευση σε αυτοκτονίες, ανθρωποκτονίες και τυχαίους θανάτους. Η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού, αποστείρωσης και απομάκρυνσης όλων των μολυσματικών παραγόντων που μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία αν παραμείνουν. Να θυμάστε όμως: Τους καλείτε αφού πρώτα έχετε καλέσει την αστυνομία...

3. Υπηρεσία παράδοσης τελευταίων γευμάτων.
Η υπηρεσία Last Meals Delivery Service με έδρα το Τορόντο, φέρνει στην πόρτα των πελατών της ένα τελευταίο γεύμα. Τελευταίο, όχι βέβαια για τους πελάτες αλλά για τον θανατοποινίτη που το είχε παραγγείλει και που τώρα η εν λόγω εταιρία το προσφέρει και σε εσάς. Όλα τα γεύματα κοστίζουν 20 δολάρια, πρέπει να τα παραγγείλετε μια-δυο μέρες πριν. Συνοδεύονται με ένα DVD και μια χάρτινη μάσκα με το πρόσωπο του καταδίκου που το επέλεξε.

4. Υπηρεσία παράδοσης μεταθανάτιων μηνυμάτων.
Το πρόβλημα του να πεθάνει κάποιος ξαφνικά είναι ότι δεν του δίνεται ποτέ η ευκαιρία να πει αντίο. Όχι όμως πια. Ένας καινούργιος δικτυακός τόπος, ο Lastmessagesclub.co.uk επιτρέπει στους χρήστες του να γράψουν και να αποθηκεύσουν αποχαιρετιστήρια e-mail σε φίλους και συγγενείς. Όταν συμβεί το μοιραίο, τα μηνύματα στέλνονται στους παραλήπτες.

5. Εταιρία που αφαιρεί με επαγγελματικό τρόπο τις κουτσουλιές πουλιών.
Το όνομα της είναι πιστεύω περιγραφικό των υπηρεσιών που προσφέρει: Professional bird shit removal. Μόλις καθαρίσατε το αυτοκίνητο σας και πέρασε ένα πουλί ή ακόμη και κοπάδι γλάρων με προβλήματα στο εντεράκι τους? Αυτοί θα αναλάβουν να το ξανακαθαρίσουν με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.

6. Line Standing Service: Στέκεται στην ουρά για εσάς.
Τελικά η αναμονή σε ατελείωτες ουρές δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο. Αλλιώς πως θα εξηγούσαμε την ύπαρξη αυτής της υπηρεσίας?
Το Linestanding.com παρέχει άτομα που στέκονται στην ουρά για εσάς, καλύπτοντας ολόκληρη την περιοχή της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ και ειδικεύεται σε ακροάσεις του κογκρέσου και των αντίστοιχων επιτροπών του. Μπορείτε να παραγγείλετε online ένα άτομο που θα σταθεί στην ουρά που θέλετε μέχρι να μπορέσετε να τον συναντήσετε και να πάρετε την θέση του. Ο υπάλληλος φέρει μια πινακίδα με το όνομα της αρεσκείας σας έτσι ώστε να μπορέσετε να τον αναγνωρίσετε στην ουρά.

7. Xtreme Taxidermy: Καταψύχει το κατοικίδιο σας.
Όταν η αποτέφρωση ή η ταφή δεν σας φαίνονται οι σωστές μέθοδοι για εσάς ή το κατοικίδιο σας, η διατήρηση σε συνθήκες ξηρής κατάψυξης ίσως είναι η επόμενη σας επιλογή. Η διαδικασία διατηρεί το κατοικίδιο σας ανεπηρέαστο από τον χρόνο καθώς η αρχική του μορφή και το σχήμα του παραμένουν αναλλοίωτα στην στάση που εσείς επιλέξατε.

8. EggAlert: Σας υπενθυμίζει τις γόνιμες μέρες σας.
Το EggAlert είναι μια υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων μέσω κινητού τηλεφώνου που υπολογίζει τον μηνιαίο κύκλο ωορρηξίας και σας ενημερώνει όταν πλησιάζει η ποιο γόνιμη σας μέρα, έτσι ώστε να μην χάσετε την ευκαιρία να μείνετε έγκυος.

9. Ring4Freedom: Σας απαλλάσσει από τους ανεπιθύμητους ανθρώπους με ένα ψεύτικο τηλεφώνημα.
Η Ring4Freedom είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που καλεί το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο την στιγμή που εσείς επιθυμείτε, δίνοντας σας την ευκαιρία να απαλλαχτείτε από βαρετές παρέες και ανεπιθύμητα άτομα. Σας παρέχει ένα μικρό software που μπαίνει στο system tray των Windows. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο στέλνει ένα σήμα στον server της εταιρίας ο οποίος με τη σειρά του καλεί το τηλέφωνο σας. Το κόστος? 4.95 δολάρια τον μήνα.

10. Ροζ ταξί. Μόνο για γυναίκες.
Ένας στόλος από 35 ταξί στην πόλη Puebla του Μεξικό έχει αποκλειστικά γυναίκες οδηγούς και σταματάει μόνο σε γυναίκες.
"Κάποιες από τις γυναίκες πελάτισσες μας έχουν διηγηθεί το πώς οι άντρες ταξιτζήδες πολλές φορές πέρασαν τα όρια και προσπάθησαν να τις φλερτάρουν ή να κάνουν ανήθικες προτάσεις" δηλώνει η οδηγός ταξί Aida Santos. Τα τετράθυρα αυτά ροζ οχήματα είναι εξοπλισμένα με συσκευή εντοπισμού και ένα κουμπί κινδύνου που ειδοποιεί την αστυνομία σε έκτακτες περιπτώσεις.
αναδημοσίευση από
www.psaxtiria.com
"Αόρατοι" φακοί εξαφανίζουν τη μυωπία


Δέκα λεπτά αρκούν πλέον για να απαλλαγεί κάποιος από τη μυωπία του.
Νέα χειρουργική μέθοδος επιτρέπει στους μύωπες να πουν «αντίο» στα γυαλιά οράσεως και τους φακούς επαφής χωρίς να υποστούν επέμβαση με λέιζερ.

Η τεχνική παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Διεθνές Οφθαλμολογικό Συνέδριο. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή καινοτομία που επιτρέπει ακόμα και σε αυτούς που έχουν εξαιρετικά λεπτούς κερατοειδείς να τη δοκιμάσουν.
Η επέμβαση γίνεται με τη χρήση πρωτοποριακών φακών επαφής που είναι λεπτότατοι και κατασκευασμένοι από υλικό συμβατό με τη δομή του ματιού.
Πριν από τη διαδικασία ο γιατρός ρίχνει στο μάτι μερικές σταγόνες από αναισθητικό κολλύριο.
Οι φακοί τοποθετούνται μέσω μιας τομής δύο μόλις χιλιοστών, διπλωμένοι πίσω από την ίριδα και στη συνέχεια ξεδιπλώνονται μόνοι τους για να πάρουν το στρογγυλεμένο σχήμα του ματιού.
Η τομή επουλώνεται μόνη της, χωρίς να υπάρχει ανάγκη ραμμάτων.
Ωστόσο τις μέρες της ανάρρωσης ο ασθενής πρέπει να χρησιμοποιεί καθημερινά αντιβιοτικό κολλύριο για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

Για να προβεί κάποιος στη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση είναι αναγκαίο να έχει περάσει προηγουμένως από κάποιες εξετάσεις που θα αποκλείσουν την ύπαρξη άλλων οφθαλμολογικών παθήσεων.


Για παράδειγμα, όσοι υποφέρουν από γλαύκωμα δεν μπορούν να χειρουργηθούν, καθώς το μάτι πρέπει να είναι υγιές. Επίσης όποιος είναι ελάχιστα σχολαστικός με την καθαριότητα, είναι ακατάλληλος υποψήφιος, διότι για κάποιους μήνες μετά την επέμβαση θα πρέπει να τηρεί συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής, μεταξύ αυτών να μην τρίβει τα μάτια του και να αφαιρεί το μακιγιάζ με μεγάλη προσοχή. Το σημαντικότερο όμως είναι να επισκέπτεται το γιατρό του κάθε έξι μήνες για έλεγχο, αν και σπάνια παρατηρείται κάποιο πρόβλημα. Μόνο στις δύο από τις 1.000 περιπτώσεις τα τελευταία δέκα χρόνια παρατηρήθηκε δυσανεξία στους φακούς και κρίθηκε απαραίτητη η αφαίρεσή τους.
αναδημοσίευση από
korkos.blogspot.com

Drop of water

Μια εκπληκτική κινηματογράφηση με κάμερα υψηλής ταχύτητας, όπου βλέπουμε τι συμβαίνει όταν μια σταγόνα πέσει στο νερό. Εάν νομίζετε ότι απλά δημιουργεί κυματισμούς στην επιφάνεια του νερού, καλύτερα να δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


αναδημοσίευση από
www.psaxtiria.com

Kelly Brook (Photos)

Kelly Brook

Την είχαμε παρουσιάσει μέσα από το απίστευτο Kelly Brook Calendar 2008. Ήρθε η ώρα για μερικές ακόμη πολύ καυτές φωτογραφίες της αισθησιακής βρετανίδας Kelly Brook!

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook


αναδημοσίευση από
www.otherside.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory