Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009Η ορμόνη του σεξ δεν...προκαλεί επιθετικότητα!

Η ορμόνη του σεξ (τεστοστερόνη) μπορεί μεν να αυξάνει την επιθυμία για κοινωνική καταξίωση, δεν προκαλεί όμως επιθετικότητα στον άνθρωπο όπως έχει παρατηρηθεί σε άλλα ζώα, υποδεικνύει πείραμα Ευρωπαίων ερευνητών. «Η προκατάληψη που θέλει την τεστοστερόνη να προκαλεί μόνο επιθετική ή εγωιστική συμπεριφορά στον άνθρωπο αντικρούεται ξεκάθαρα» σχολιάζει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κρίστοφ Αϊσενέγκερ του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης.
Η ομάδα του έδειξε ότι η χορήγηση τεστοστερόνης δεν έκανε πιο επιθετικές τις γυναίκες που κλήθηκαν να παίξουν ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι. Αντίθετα, τις έκανε να παίζουν πιο δίκαια, πιθανώς σε μια προσπάθεια να κερδίσουν το σεβασμό των συμπαικτών τους και των ερευνητών. Η τεστοστερόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη που εκκρίνεται σε υψηλές συγκεντρώσεις από τους όρχεις και σε χαμηλότερες στις ωοθήκες των γυναικών. Και στα δύο φύλα είναι η ορμόνη της σεξουαλικής επιθυμίας, ενώ σε ζώα όπως τα τρωκτικά έχει αποδειχθεί ότι ενθαρρύνει ανταγωνιστικές και επιθετικές συμπεριφορές.
«Η λαϊκή σοφία γενικεύει και επεκτείνει αυτά τα ευρήματα στους ανθρώπους, εννοώντας ότι η τεστοστερόνη επάγει αντικοινωνικές, εγωιστικές, ή ακόμα και επιθετικές συμπεριφορές» επισημαίνουν οι συντάκτες της δημοσίευσης στο περιοδικό Nature.
Η ερευνητική ομάδα στα πανεπιστήμια της Ζυρίχης και του Λονδίνου μελέτησε το θέμα σε γυναίκες, οι οποίες δεν παρουσιάζουν δραματικές αυξομειώσεις στα επίπεδα της τεστοστερόνης όπως οι άνδρες.Οι 121 εθελόντριες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, από τις οποίες η μία έλαβε τεστοστερόνη και η άλλη ψευδοφάρμακο. Στη συνέχεια όλες κλήθηκαν να παίξουν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να κάνουν παζάρια για να κερδίσουν χρήματα.
Οι γυναίκες που είχαν λάβει τεστοστερόνη δεν έκαναν απερίσκεπτες και «επιθετικές» κινήσεις στο παιχνίδι, όπως κανείς θα περίμενε. Αντίθετα έκαναν «καλύτερες και πιο δίκαιες προσφορές» στους συμπαίκτες τους, «ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο απόρριψης της προσφοράς». Οι ερευνητές συμπεραίνουν ότι η τεστοστερόνη έκανε τις γυναίκες να δίνουν μεγαλύτερη αξία στην κοινωνική καταξίωση, ωστόσο αυτή η τάση δεν οδηγεί απαραίτητα σε επιθετικές τακτικές.
Το εντυπωσιακό όμως ήταν ότι αυτός ο «μύθος» που συνοδεύει την ορμόνη φάνηκε στο πείραμα να έχει ισχυρή δύναμη υποβολής: Οι εθελόντριες που νόμιζαν ότι είχαν λάβει τεστοστερόνη ήταν πιθανότερο να συμπεριφερθούν επιθετικά ανεξαρτήτως αν είχαν λάβει την ίδια την ορμόνη ή κάποιο placebo.
thenewsbus

Ποιος άντρας είσαι;

Ένα από τα κακά που έχουν οι γυναίκες είναι το ότι θέλουν το τέλειο, το απαιτούν για την ακρίβεια, ακρ ιβώς όπως το σκέφτονται ή όπως έχουν μάθει να το σκέφτονται. Αυτό όμως σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και πολύ καλό. Αρκεί να το φέρουμε εμείς στα μέτρα μας.

Όχι δεν παίρνουμε κάτι συνθετικό και δη ληγμένο εδώ στο
rc-cafe. Αντιθέτως σκεφτόμαστε – και πολύ μάλιστα. Ας το κάνουμε λίγο πιο λιανά αυτό για να δείτε ότι δεν είναι και τόσο περίεργο. Τι περιμένουν οι γυναίκες μία ζωή; Τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο. Κάτι πιο συγκεκριμένο; Όχι. Αν λοιπόν σκάσει κάποιος ο οποίος δεν είναι πρίγκιπας αλλά έχει εκεί πέρα ένα ψωράλογο και το πλασάρει με το κατάλληλο μάρκετινγκ, τα κατάφερε. Με άλλα λόγια, πολύ συχνά οι γυναίκες δεν ψάχνουν κάποιον συγκεκριμένα, αλλά ένα πρότυπο. Όπως ο πρίγκιπας.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν σήμερα τρία πρότυπα τα οποία πιάνουν. Ενσωματώστε ότι από αυτά σας πάει όταν προσεγγίζετε κάποια και οι πιθανότητες θα σας ευνοήσουν περισσότερο. Και για να ξεκινήσουμε. Το πρότυπο του χειρουργού. Ο χειρουργός τι είναι; Και μην ακούσω «φακελάκιας». Μιλάμε για τον καλό χειρουργό. Είναι κάποιος που έχει μάθει να αναλαμβάνει σοβαρές ευθύνες καθημερινά (βλ. τις ζωές των ασθενών του), να μένει ψύχραιμος στα σκούρα, να είναι σίγουρος για τον εαυτό του και έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να βοηθάει άλλους. Ε αν έχει και καμία SLK
ακόμα καλύτερα. Σας θυμίζει κάτι η περιγραφή; Αυτά που φωνάζουν πως θέλουν από όλους μας.

Στη συνέχεια έχουμε το πρότυπο του σεφ. Ο σεφ είναι ένας άντρας ο οποίος κατ’ αρχήν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του. Πόσο μάλλον τη γυναίκα που έχει δίπλα του. Ξέρει να περιποιείται τους άλλους και να τους προσφέρει ευχαρίστηση μέσω των εδεσμάτων που ετοιμάζει. Για να μην λάβουμε υπόψιν το ότι ξέρει και τις λεγόμενες «αφροδισιακές συνταγές». Με λίγα λόγια, ο σεφ ξέρει από καλοπέραση, περιποίηση και εκτιμά τα πιο «κομψά» πράγματα στη ζωή. Φαντάζεστε λοιπόν τι σημαίνει αυτό για τη γυναίκα που έχει…

Ένα ακόμα ισχυρό αφροδισιακό είναι το πρότυπο του καλλιτέχνη. Με κάποια πιο «μποέμ» προσέγγιση της ζωής, τα πάντα είναι πιο χαλαρά και διασκεδαστικά. Δεν έχει σημασία αν είναι ζωγράφος με μπερέ και πιο κουλτουριάρης ή κιθαρίστας με σκισμένο τζιν σε ροκ καταστάσεις. Όπως και να έχει σημαίνει ευρύτητα πνεύματος, εξωτερικεύει τα συναισθήματά του και τα διοχετεύει δημιουργικά ώστε να έχουν αποτέλεσμα και δε φοβάται τα ξεσπάσματα. Και πάνω απ’ όλα ξέρει να θαυμάζει το ωραίο, ειδικά όταν πρόκειται για τη μούσα του…

Δεν είναι δύσκολο να κοιτάξουμε λίγο μέσα μας λοιπόν και να δούμε τι από αυτά μας κάνουν. Ποια τέτοια πλευρά μας μπορούμε να βγάλουμε προς τα έξω. Ψάξε-ψάξε μπορεί να βρούμε και παραπάνω από μία και να διαλέγουμε πια θα βγάλουμε και πότε. Ψιλοπολυτέλεια και πλεονασμός αλλά δε βαριέσαι… Ότι έχει ο καθένας καλό είναι. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να πρόκειται για κάποιον χειρουργό που παίζει κιθάρα με το Θηβαίο και ξέρει και να κάνει και μοσχάρι μπουργκινιόν.

Φοίβος Παυλίδης

7 τροφές must για κάθε γυναίκα


Υπάρχουν κάποιες τροφές που αποτελούν must στοιχείο για τη διατροφή κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό, την υγεία και τη σιλουέτα της. Διαλέξαμε τις 7 καλύτερες και άκρως γυναικείες σούπερ τροφές που πρέπει να βάλεις στο πιάτο και στη διατροφή σου. Δοκίμασέ τες και δεν θα χάσεις.

1. Κόκκινα φρούτα (φρούτα του πάθους, κεράσια, φράουλες, βατόμουρα)

Γιατί να τα προτιμήσεις: τα φρούτα αυτά περιέχουν τα περισσότερα προστατευτικά αντιοξειδωτικά στοιχεία που δεν έχει καμία άλλη τροφή. Τα συστατικά αυτά όχι μόνο βελτιώνουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα, αλλά προλαμβάνουν την απώλεια μνήμης που έρχεται με τα χρόνια.

Προτεινόμενη ποσότητα: ένα μπολάκι καθημερινά, είτε φρέσκα, αποξηραμένα, κατεψυγμένα ή σε χυμό. Τα φρούτα αυτά είναι πλούσια και σε σίδηρο και μπορούν να σε βοηθήσουν και στη μάχη με το αδυνάτισμα, εφόσον τα προτιμάς τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

2. Σολομός ο θαυματουργός:

Γιατί να τον προτιμήσεις: σίγουρα γνωρίζεις ότι ο σολομός είναι η μεγαλύτερη πηγή Ω- 3 λιπαρών που είναι απαραίτητα για την πρόληψη καρδιακών νοσημάτων. Αλλά αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι 2 μπουκιές )0,085 γραμμάρια) ψαριού (σε οποιοδήποτε γεύμα κι αν τις τιμήσεις) περιέχουν πάνω από το 170% των ημερήσιων αναγκών σου σε βιταμίνη Β12 και πάνω από 70% της ημερήσιας ανάγκης σου σε βιταμίνη D.

Προτεινόμενη ποσότητα: πες ναι στο σολομό δύο φορές την εβδομάδα και εφόσον τον αντικαταστήσεις με τόνο, μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή.

3. Τα πράσινα λαχανικά:

Γιατί να τα προτιμήσεις: είναι απίθανο να πάρεις τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου χωρίς να καταναλώσεις μερικά σκουροπράσινα λαχανικά. Από το σπανάκι στα πράσινα φασόλια και από το λάχανο στο μαρούλι, τα πράσινα λαχανικά είναι πλούσια πηγή σιδήρου, βιταμινών C και K, φολικό οξύ 9που συγκαταλέγεται στα είδη βιταμίνης Β με την ιδιότητα να προστατεύει την καρδιά και την μνήμη), λουτείνη (συστατικό που προστατεύει την όραση) και τρία απαραίτητα στοιχεία: το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το κάλλιο.

Προτεινόμενη ποσότητα: 2 μερίδες καθημερινά. Όσο πιο σκούρα τα λαχανικά, τόσο το καλύτερο.

4. Δητριακά ολικής άλεσης:


Γιατί να τα προτιμήσεις: έχουν 965 περισσότερο σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Ε σε σχέση με τα λευκά δημητριακά. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως αποτελούν τη σούπερ τροφή που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις καρδιακά προβλήματα, τον καρκίνο, το διαβήτη, την υπέρταση και την παχυσαρκία.

Προτεινόμενη ποσότητα: στο πρωινό, ως σνακ, στο βραδινό με το γιαούρτι, στο γλυκό και όπου αλλού μπορείς, πρόσθεσε τα δημητριακά ολικής άλεσης στη διατροφή σου. Τουλάχιστον 3 από τις 6 μερίδες δημητριακών που χρειάζεσαι σε καθημερινή βάση, πρέπει να είναι ολικής άλεσης.

5. Ξηροί καρποί:

Γιατί να τους προτιμήσεις: αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, μαγνησίου και βιταμίνης Ε , τους στρατιώτες του οργανισμού σου δηλαδή απέναντι στον καρκίνο και τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Μπορεί να έχουν πολλά λίπη, αλλά τα λίπη τους κάνουν καλό στην καρδιά και όχι στη ζυγαριά.

Προτεινόμενη ποσότητα: 5 μικρές χούφτες την εβδομάδα (περίπου 15 αμύγδαλα, καρύδια, φιστίκια ή κάσιους).

6. "Χρυσά" λαχανικά (κίτρινα και πορτοκαλί):

Γιατί να τα προτιμήσεις: μια μερίδα των κιτρινο - πορτοκαλί λαχανικών περιέχουν αρκετό σίδηρο και σου παρέχουν 5 φορές περισσότερο την Β- καροτίνη που χρειάζεται ο οργανισμός σου καθημερινά. Ταυτόχρονα, μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιου τύπου καρκίνου, σε προφυλάσσουν από τη γρίπη και τα κρυώματα , ενώ η πίεσή σου παραμένει χαμηλή.

Προτεινόμενη ποσότητα: δυόμιση μερίδες καθημερινά που αντιστοιχούν σε μια μέτρια γλυκοπατάτα ή 2 μικρά καρότα.

7. Το γιαουρτάκι:


Γιατί να το προτιμήσεις: Με χαμηλά λιπαρά ή μη, το γιαούρτι αποτελεί άψογη πηγή Β βιταμινών, πρωτεϊνών και προβιοτικών (υγιή βακτήρια).

Προτεινόμενη ποσότητα: 4 ή περισσότερα φλυτζάνια γιαουρτιού καθημερινά.

tv-greek-sansimera

Αυστηρά μόνο για bachelor party .... Casey Bachelor !!!

Η νέα βόμβα καταστροφής υπόγειων εγκαταστάσεων θα είναι διαθέσιμη από τις αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις τον Δεκέμβριο του 2010 .


Η νέα βόμβα καταστροφής υπόγειων εγκαταστάσεων ("bunker buster", στην αργκό του στρατού των ΗΠΑ), η οποία έχει 10πλάσια εκρηκτική ισχύ από το προκάτοχό της οπλικό σύστημα, θα καταστεί διαθέσιμη για χρήση από ...
τις αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις τον επόμενο Δεκέμβριο, έξι μήνες αργότερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο, ανέφερε εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας χθες Παρασκευή στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Το χρονοδιάγραμμα αυτό ενδέχεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου, να παίξει ρόλο στις διενέξεις με το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα - χώρες τις οποίες η Ουάσινγκτον κατηγορεί ότι προωθούν πυρηνικά οπλικά προγράμματα, με την Τεχεράνη να το διαψεύδει.

Η καθοδηγούμενη με ακρίβεια βόμβα, 30.000 λιβρών, που ονομάζεται Massive Ordnance Penetrator (MOP) είναι σχεδιασμένη για να καταστρέφει δυνητικούς στόχους όπως πυρηνικές εγκαταστάσεις και καταφύγια σε μεγάλο βάθος, πολύ πέραν των δυνατοτήτων των σημερινών οπλικών συστημάτων.

"Οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση και οι τροποποιήσεις του χρονοδιαγράμματος δοκιμών μετέθεσαν την ημερομηνία διαθεσιμότητας [του όπλου] στον Δεκέμβριο του 2010", ανέφερε η Τάρα Ρίγκλερ, εκπρόσωπος του Πενταγώνου, σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο έστειλε στο Ρόιτερς.
troktiko

"Σύντομα στις οθόνες μας ο Ξέρξης"


"Εδώ και καιρό, ο Frank Miller είχε δηλώσει την επιθυμία να κάνει ένα sequel για τους «300», αντιμετωπίζοντας, βέβαια, το πρόβλημα του τι θα αφηγείται η συνέχεια μιας ταινίας όπου πεθαίνουν όλοι στο...

τέλος. Η λύση είναι ότι τελικά θα κάνει ένα prequel με τίτλο «Xerxes».

«Είναι η Μάχη του Μαραθώνα, ιδωμένη μέσα από τη ματιά μου. Μόλις τελείωσα το σενάριο και ξεκινώ με τα σχέδια», δήλωσε ο αμερικανός κομίστας. Ομολογουμένως, αυτή η δήλωση σε συνδυασμό με τον τίτλο μπορεί να μπερδέψει ακόμα και και τον πιο έμπειρο ιστορικό, αφού, σύμφωνα με όσα είναι γνωστά, ο Ξέρξης δεν είχε καμία σχέση με τη Μάχη του Μαραθώνα, την οποία έδωσε ο πατέρας του, Δαρείος.

Για την ακρίβεια, ο Δαρείος ηγήθηκε του περσικού στρατού, ηττήθηκε στο Μαραθώνα το 490πΧ και επέστρεψε στην πατρίδα του για να βασιλέψει άλλα τέσσερα χρόνια, μέχρι το 486πΧ που πέθανε και το θρόνο ανέλαβε ο γιος του, Ξέρξης, ο οποίος ηγήθηκε του γιγαντιαίου στρατού που εισέβαλλε στον ελληνικό χώρο το 480πΧ (και έδωσε τη μάχη στις Θερμοπύλες με τους 300 του Λεωνίδα).Τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Miller δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αλλά αν τελικά "φέρει" τον Ξέρξη στο Μαραθώνα, θα μπορούμε να μιλάμε για τη δική του εκδοχή της Iστορίας."
trelokouneli

Όλοι καταγόμαστε τελικά από την Αφρική;Δεν έχει, πλέον, σημασία να "σπάζετε το κεφάλι" σας για να βρείτε από πού "κρατά η σκούφια σας", γιατί η επιστημονική πραγματικότητα - κατά την έκφραση του καθηγητή Φίλιπ Μπάτερχαμ (Philip Batterham) - είναι ότι είμαστε όλοι Αφρικανοί.To γενεαλογικό δέντρο των Μελβουρνιωτών, μάς πληροφορεί, έχει τις ρίζες του στους νομάδες Αφρικανούς που ζούσαν στην ανατολική ακτή της μαύρης ηπείρου πριν από 60.000 χρόνια.

Αξίζει να παρακολουθήσουμε, έστω και σχηματικά, την "επιστημονική πραγματικότητα", όπως την ξεδιπλώνει μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας, ο καθηγητής Μπάτερχαμ, από το Τμήμα Γενετικής του Πανεπιστημίου Μελβούρνης: "Οι διαφορές μεταξύ ανθρώπων, στο επίπεδο του DNA είναι μόνο 0,1%. Αυτό αποδείχτηκε στη γενεαλογική έρευνα που ξεκίνησε το 2005, με αντικείμενο τη μελέτη της ανθρωπολογίας χρησιμοποιώντας τη γενετική. Είναι μια εξαιρετικά αξιόλογη έρευνα, παγκόσμιας εμβέλειας".

Στη Μελβούρνη, έλαβαν μέρος στην έρευνα 101 άτομα, μεταξύ των οποίων ο κυβερνήτης της Βικτώριας Ντέιβιντ ντε Κρέτσερ (David de Kretser) και ο ιερωμένος Τιμ Κοστέλλο (Tim Kostello). H έρευνα αποκαλύπτει ότι και οι δύο άντρες έχουν το χρωματόσωμα καταγωγής Υ, πράγμα που σημαίνει ότι οι πρόγονοί τους μετανάστευσαν από την Αφρική στην Ευρώπη περίπου πριν από 45.000 χρόνια.

Το μεγαλύτερο ποσοστό - 47%- κατάγονται από τη Δυτική Ευρώπη, 7% από τη βορειοανατολική Ευρώπη, ενώ 5% από την κεντρική Ασία ή τη Ρωσία.

Ο επικεφαλής της έρευνας Σπένσερ Γουέλς είπε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά.

Ο καθηγητής Μπάτερχαμ χαρακτήρισε ευτυχή σύμπτωση το ότι η έρευνα έλαβε χώρα στη Μελβούρνη φέτος που συμπληρώνονται 200 χρόνια από τη γέννηση του Δαρβίνου και 150 χρόνια από τη δημοσίευση του βιβλίου του "Η Καταγωγή του Ανθρώπινου Γένους".

enimerwsi-gr

apolitistosteki

Fiat: Ακόμα μικρότεροι κινητήρες, με πολλούς ίππους

 • Ακόμα πιο μικροί κινητήρες απο την Fiat
 • Θα αποδίδουν έως και 110PS!
 • πρώτη εφαρμογή, στο επερχόμενο Topolino
 • Powered by http://www.caroto.gr/

Εδώ και αρκετό καιρό το τμήμα FPT (Fiat Powertrain Technologies) δουλεύει σε ένα project που ονομάζεται SGE (Small Gasoline Engine) και περιλαμβάνει την εξέλιξη ενός νέου 8βάλβιδου 2κύλινδρου κινητήρα που έχει χωρητικότητα 900 cc.
Το νέο μοτέρ θα τοποθετηθεί στο Fiat Topolino και αργότερα σε άλλα μοντέλα του ομίλου (500, Panda, Punto Evo κ.α.). Πέρα από τα πλεονεκτήματα στον τομέα της κατανάλωσης και των ρύπων το δικύλινδρο μοτέρ θα ζυγίζει περίπου 20% λιγότερο και θα είναι 25% μικρότερο σε όγκο, σε σχέση με ένα 4κύλινδρο.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχει το caroto.gr εκ των έσω λένε πως το νέο μοτέρ θα εφοδιάζεται με το σύστημα Multiair και στην βενζινοκίνητη ατμοσφαιρική εκδοχή του θα αποδίδει 65 ίππους. Στην κορυφαία υπερτροφοδοτούμενη θα αποδίδει περίπου 110 ίππους ενώ θα υπάρξουν και bi-fuel εκδόσεις που θα λειτουργούν και με μίγμα CNG (Compressed Natural Gas ή φυσικό αέριο) με λιγοστό υδρογόνο.

Πληκτρολόγιο που διπλώνετε by Yoonsang Kim

01_keystick5

Μια καινοτόμος ιδέα για αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο σχεδιασμένο από τον Yoonsang Kim και Eunsung Park. Το Key Stick είναι ένα πληκτρολόγιο που θα μπορείτε να κουβαλάτε μαζί σας όπου και αν πάτε. Ο στόχος του σχεδιαστεί ήταν ο περιορισμός των βακτηριδίων που κατακλύζουν κάθε κοινό πληκτρολόγιο και έπειτα μεταφέρονται στα δικά σας δάκτυλα. Παρόμοιο θέμα είχαμε αναρτήσει πριν αρκετό διάστημα με τίτλο "Το πιο καθαρό πληκτρολόγιο στον κόσμο...!".

02_keystick

03_keystick2

04_keystick3

05_keystick4
psaxtiria

Εκτός λειτουργίας μέχρι τον Φεβρουάριο ο LHC

Cern1Ο ισχυρότερος επιταχυντής σωματιδίων του κόσμου, ο περίφημος LHC, τέθηκε σε αναμονή αυτήν την εβδομάδα και για τους επόμενους δυόμισι μήνες, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Φυσικής Σωματιδίων (CERN). Ο Μεγάλος Επιταχυντής Συγκρουόμενων Δεσμών Αδρονίων (LHC) τελείωσε "πανέμορφα" τη χρονιά, με συγκρούσεις πρωτονίων που δεν έχουν καταγραφεί ποτέ πριν στο παρελθόν.

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες σημειώθηκαν "περισσότερες από ένα εκατομμύριο συγκρούσεις σωματιδίων", προστίθεται στην ανακοίνωση. Ο επιταχυντής θα επαναλειτουργήσει τον Φεβρουάριο, μετά από σύντομη διακοπή για τεχνικούς λόγους, εν όψει της προσπάθειας για επίτευξη συγκρούσεων ακόμη μεγαλύτερης ενέργειας και της έναρξης του βασικού ερευνητικού προγράμματος. Ο LHC είχε ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου, αφού παρέμεινε εκτός λειτουργίας επί 14 μήνες λόγω της βλάβης που σημειώθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά τα επίσημα "εγκαίνιά" του, στις 10 Σεπτεμβρίου 2008.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Παράπονα εκρηκτικά

Η σκληρή αλήθεια είναι ότι σε έναν χώρο όπου συγκεντρώνονται πάνω από δύο άτομα για πάνω από 5 ώρες την ημέρα με την πρόφαση της εργασίας, πάντα θα υπάρχει εκείνος ο οποίος φαίνεται να ενοχλείται ακόμα και από το γεγονός ότι οι άνθρωποι... αναπνέουν!

Υπάρχουν δύο τρόποι λοιπόν να αντιμετωπίσετε τη γκρίνια, τη μίρλα και τα παράπονα: είτε να τα αγνοήσετε, είτε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας μετατρέποντας το γραφείο σας σε... Γραφείο Παραπόνων.

Η μετατροπή είναι απλή: τοποθετείτε πάνω στο γραφείο σας την ταμπέλα ‘Γραφείο Παραπόνων’ όπου ο ένας και μοναδικός αριθμός προτεραιότητας είναι περασμένος στην περόνη μιας χειροβομβίδας.

Παρά το γεγονός ότι η χειροβομβίδα δεν πρόκεται να ανατιναχτεί, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο γκρινιάρης θα πιάσει το υπονοούμενο ενώ, αν μη τί άλλο, θα διασκεδάσετε τους συναδέλφους σας με την αίσθηση του χιούμορ σας.

Χαρακτηριστικά

 • Γραφείο Παραπόνων
 • Το ιδανικό gadget για κάθε γραφείο
 • Τολμήστε να πάρετε αριθμό προτεραιότητας για να καταθέσετε τα παράπονά σας, τραβώντας το ένα και μοναδικό νουμεράκι που βρίσκεται περασμένο στην περόνη μιας... χειροβομβίδας!
 • Η χειροβομβίδα φυσικά δεν είναι πραγματική, οπότε το μόνο ρίσκο που παίρνετε είναι εκείνο της προσβολής των συναδέλφων σας – αυτός όμως δεν ήταν και ο σκοπός;
 • Κατάλληλο για όλους τους ανώριμους και πλακατζήδες άνω των 8
 • Διαστάσεις: 19.5εκ x 14εκ x 8εκ
 • Διατίθεται σε εκρηκτική συσκευασία δώρου

www.gadgetlife.gr

Αφέθηκε ελεύθερος ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του Greek-Fun.com

Πριν 1 ώρα περίπου! Ο Μ.Ζ έδωσε στοιχεία όπως λέγεται στην αστυνομία που απέδειξαν ότι δεν έχει καμία σχέση. Όπως είπε σε πολλούς τελείωσε το θέμα για αυτόν, καθώς δεν ήταν ποτέ ιδιοκτήτης, παρά μέλος και δεν πρόκεται να ασχοληθεί στο μέλλον με το site.

Βέβαια το θέμα είναι γιατί στο facebook αλλά και σε γκρουπ που έχει δημιουργήσει ο ίδιος αναφέρει ότι... είναι ο ιδιοκτήτης του site; Το έκανε για θαυμασμό ή για κάποιον άλλο λόγο; Πάντως το θέμα φαίνεται να έχει λήξει προς το παρόν...
Αναδημοσίευση από trelokouneli

Φαγητά από την πρώτη θέση στα αεροπλάνα.

meals served in first class airlines

Ποιός είπε ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε ένα γκουρμέ γεύμα σε αεροπλάνο; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε πρώτη θέση σε κάποιο ταξίδι σας με το αεροπλάνο. Δείτε λοιπόν μερικά από τα γεύματα που προσφέρουν...

meals served in first class airlines

meals served in first class airlines

meals served in first class airlines

meals served in first class airlines
meals served in first class airlines

meals served in first class airlines

meals served in first class airlines

meals served in first class airlines

meals served in first class airlines
πηγή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ


underground home designs swiss mountain house 3 Incredible Underground Residence in Switzerland

Έχετε σκεφτεί ποτέ, πως θα ήταν να ζείτε μέσα σε ένα τούνελ; Σήμερα, σας δείχνουμε μια βελτιωμένη έκδοση αυτού, το οποίο είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι. Χτισμένο στο Ελβετικό χωριό Βαλς, χτισμένο μέσα στα βουνά. Το ασυνήθιστο αρχιτεκτονικό σχέδιο έγινε από τις ταιρείες
SeARCH και Christian Muller Architects, και περιλαμβάνει όλες τις εγκαταστάσεις ενός κοινού σπιτιού καθώς και ειδικούς εσωτερικούς χώρους που θυμίζουν υπόγεια μονοπάτια. Η είσοδος είναι οβάλ και οδηγεί σε μερικά σκαλοπάτια, φτιαγμένα από πέτρα. Τέλος, υπάρχουν μεγάλα παράθυρα που φέρνουν το φως μέσα στους εσωτερικούς χώρους.underground home designs swiss mountain house 1 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 7 Incredible Underground Residence in Switzerland


underground home designs swiss mountain house 6 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 5 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 2 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 17 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 16 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 15 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 14 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 13 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 12 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 11 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 10 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 9 Incredible Underground Residence in Switzerland
underground home designs swiss mountain house 8 Incredible Underground Residence in Switzerland
exypno
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory