Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Μια ακόμη πιο αιχμηρή Lambo…

Άκρως επιθετική η Lambo μετά τη φροντίδα της Veilside.
Το να επέμβεις αισθητικά σε ένα καλλιτεχνικό κομψοτέχνημα όπως η Lamborghini Murcielago δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει… τέχνη και θράσος. Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Veilside τολμά και το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, θυμίζοντας κάτι από Reventon.
Πρόκειται για έναν από τους διασημότερους βελτιωτικούς οίκους παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1990, εδρεύει δίπλα στην πίστα Tsukuba στην Ιαπωνία και κάθε μοντέλο με το οποίο καταπιάνεται αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης. Ειδικεύεται κυρίως στα ιαπωνικά μοντέλα, δεν σημαίνει όμως ότι περιορίζεται σε αυτά. Αυτήν τη φορά, ο Veilside επιμελήθηκε τεσσάρων ευρωπαϊκών supercars και συγκεκριμένα με τα Lamborghini Murcielago και Gallardo, Bentley Continental GT και Aston Martin Vantage, με την πρώτη να αποτελεί ίσως το πιο εντυπωσιακό έκθεμα της σειράς Premier 4509 line, στην οποία ανήκουν.
Συγκεκριμένα, το εμφανισιακό πακέτο περιλαμβάνει επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές και περισσότερες γωνίες, νέα πλαϊνά σπόιλερ με μεγαλύτερες εισαγωγές, προφυλακτήρα πίσω με νέο διαχύτη και ανθρακονημάτινη αεροτομή. Βέβαια, πέρα από την επιθετικότερη εμφάνιση (θυμίζει κάτι από Reventon), οι εμφανισιακές αυτές αλλαγές χαρίζουν και καλύτερη αεροδυναμική στο μοντέλο. Το συγκεκριμένο πακέτο προορίζεται αρχικά μόνο για 300 μοντέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory