Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Το περιστατικό Ροσγουελ Δρ.Μίτσελ και συνταγματάρχης Κόρσο

Για το ΑΤΙΑ στο Ροσγουελ υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Συνταγματάρχη Κορσο του Πενταγώνου ο οποίος κατά την αποστρατία του και λίγο πριν πεθάνει στα βαθειά γεράματα βγήκε και αποκάλυψε σωρία γεγονότων με τρομερές λεπτομέρειες μεταξύ αυτών και ότι ήταν ο ίδιος υπεύθυνος για την διαχείριση των συντριμμιών και της τεχνολογίας του σκάφους του Ροσγουελ η οποία αναστράφηκε μηχανικά και δόθηκε κατόπιν ως "εξ αποκαλύψεως αλήθεια" στις αμερικανικές εταιρείες για περαιτέρω εκμετάλευση. Οπτικές ίνες, μέταλλα μνήμης νίτινολ, μικροεπεξεργαστές και δίοδοι, λέιζερ κ.λ.π. όλα φαίνονται να προέρχονται από αυτή ακριβώς την εξωγήινη τεχνολογία. Εκτός των άλλων δίνει μαρτυρίες για την θέαση και εξέταση των εξωγήινων όντων EBE's που περισυλέχτηκαν στο σημείο της συντριβής κάποια νεκρά αλλά και κάποια ζωντανά!

-----------------Κάποιοι άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι η πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη του Δρ. Έντγκαρ Μίτσελ που μετέδωσε μεταφρασμένη το κανάλι μας στην παρακάτω διεύθυνση: ...


Περιγραφή συνέντευξης:
Σε μια αποκαλυπτική ραδιοφωνική συνέντευξη ο 6ος άνθρωπος στη Σελήνη και επιστήμονας με Δοκτορά αεροναυτικής και αστροναυτικής Δρ. Έντγκαρ Μίτσελ παραδέχεται ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι μας επισκέπτονται εξωγήινα όντα, μιλώντας για σκανδαλώδη συγκάληψη του όλου θέματος από πλευράς της κυβέρνησης... μπαίνοντας με τη σειρά του και αυτός στην ήδη μεγάλη λίστα των αξιόπιστων μαρτύρων, αστροναυτών, επιστημόνων και πιλότων που ανάφεραν στη ζωή τους εμπειρίες ΑΤΙΑ και εξωγήινη παρουσία στην διαστημική μας περιοχή .


...ότι πρόκειται δήθεν για ψεύτικη συνέντευξη και ότι στην ουσία το κανάλι μας ( http://www.youtube.com/user/paratiritikos ) αναμεταδίδει κάλπικες στημένες συνεντεύξεις όπου κάποιοι υποτίθεται ότι υποδύονται την φωνή του αστροναύτη!!!
Το παρόν βίντεο (Μέρος 2ο) αποτελεί την αποστομωτική απάντηση του καναλιού μας σε αυτούς τους ανθρώπους και στις ανυπόστατες και άνευ λογικής συκοφαντίες τους.
Παρουσιάζονται απόσπασμα ντοκυμαντερ ("Out of the Blue") και οπτικοακουστικές συνεντεύξεις μια εκ'των οποίων στο γνωστό τηλεοπτικό εταιρικό κανάλι CNN όπου στο τέλος η παρουσιάστρια κάνει και δημοψήφισμα για το αν θα πρέπει ο Ομπάμα να ανοίξει τα αρχεία των ΑΤΙΑ όπως προτείνει ο Δρ. Έντγκαρ Μίτσελ και πολλοί άλλοι μετά τις τελευταίες καταιγιστικές αποκαλύψεις και άνοιγμα των αντίστοιχων αρχείων άλλων χωρών.
Ο Δρ. Εντγκαρ Μίτσελ 6ος άνθρωπος που πάτησε στη σελήνη μας αποκαλύπτει την ισχυρή πεποίθηση του ότι όχι μόνο δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, αλλά και ότι μας επισκέπτονται εξωγήινοι, ενώ κάνει λόγο και για υψηλόβαθμους πληροφοριοδότες του εντός του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών που επιβεβαιώνουν εκτός των άλλων και το περίφημο περιστατικό στο Ροσγουελ. (την ιδιαίτερη πατρίδα του Μίτσελ)
O σύνδεσμος στην ιστοσελίδα του CNN αναμεταδίδει τις ίδιες πληροφορίες:

http://edition.cnn.com/2009/TECH/04/20/ ... index.html

Μήπως ο Συνταγματάρχης Κόρσο ήταν ένας από αυτούς τους πληροφοριοδότες του Μίτσελ, που θέλησαν να πουν την ιστορία τους λίγο πριν πεθάνουν;

Ακόμα και αν ένα τμήμα των εκπληκτικών ισχυρισμών του Κόρσο να είναι αληθές, τότε οι συνέπειες θα είναι συγκλονιστικές.

Επιβεβαιώνεται ***** που λέει ότι εξωγήινη τεχνολογία δόθηκε από τους εξωγήινους προς τις υπερδυνάμεις ώστε να αυξηθεί η γήινη τεχνολογία δραματικά (μέσα σε μόνο μισό αιώνα) και να φτιάξει τροχιακή άμυνα εναντίον των ερχόμενων (Πρόγραμμα Πολέμου των Άστρων!)


The Day After Roswell (.pdf ebook) & The Legacy of Colonel Philip J. Corso with Phil Corso Jr. and Dr. William Birnes (Part 1: Xvid 0:45:35 56kbps 320 x 240 pixels 91.4mb & Part 2: Xvid 2:08:50 56kbps 320 x 240 pixels 269mb)

H Μέρα μετά το Ροσγουελ

Ο Συνταγματάρχης Φιλπ Κόρσο, ένας πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου αποκαλύπτει την σοκαριστική συγκάλυψη στο θέμα των ΑΤΙΑ από πλευράς Αμερικάνικης Κυβέρνησης,

«Το να πούμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βιβλίο, αν όχι το πιο σημαντικό βιβλίο που εμφανίστηκε στο θέμα των ΑΤΙΑ εδώ και δεκαετίες, δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολή. Ακόμα και αν ένα τμήμα των εκπληκτικών ισχυρισμών του Κόρσο να είναι αληθές, τότε οι συνέπειες θα είναι συγκλονιστικές. Ο Κόρσο διηγείται μια συναρπαστική ιστορία, που μοιάζει με κινηματογραφικό σενάριο, με αρκετό υλικό που πρόκειται να κρατήσει απασχολημένους τους ερευνητές ΑΤΙΑ για πάρα πολλά έτη.»

Το ιστορικό του συνταγματάρχη Κόρσο:
Στρατιωτικός αξιωματικός κατά την διάρκεια του Β’ΠΠ και αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας του στρατού δίπλα στον Στρατηγό Ντάγκλας Μακάρθουρ κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας, μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (NSC) του Προέδρου Αιζενχάουερ ως αντισυνταγματάρχης για 4 χρόνια, επικεφαλής του τμήματος Ξένης Τεχνολογίας στην Έρευνα & Ανάπτυξη του Στρατού στο Πεντάγωνο στις αρχές του 1960, όπου ήταν ο αρμόδιος για τα αρχεία του Ροσγουελ, το αρχείο των κομματιών του ΑΤΙΑ και πληροφοριών τα οποία «Μια ομάδα περισυλλογής του Στρατού … συνέλλεξε μέσα από τα συντρίμμια ενός ιπτάμενου δίσκου που συνετρίβει έξω από την πόλη του Ροσγουελ στην έρημο του Νέου Μεξικού στο πρωινό λυκόφως κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου 1947», αποστρατεύτηκε το 1963 έχοντας 19 μετάλλια και διακρίσεις, κατόπιν υπηρέτησε ως ειδικός θεμάτων Εθνικής Ασφαλείας στα επιτελεία των γερουσιαστών Τζειμς Ιστλαντ και Στρομ Θουρμοντ, και μεταγενέστερα εργάστηκε ως σύμβουλος και διευθύνων συμβολαίων στον ιδιωτικό τομέα.

Αποκαλύψεις:
Ο Συνταγματάρχης Κόρσο αναφέρει ότι υπήρχαν πέντε εξωγήινοι, 4.5 πόδια ύψος με γκριζωπό προς το καφέ δέρμα, χέρια με 4 δάχτυλα και υπερμεγέθη κεφάλι δίχως τρίχες, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο συντριβής του ΑΤΙΑ στο Ροσγουελ, δυο από αυτούς ήταν ακόμα ζωντανοί. Ένας προσπάθησε να τρέξει μακριά και πυροβολήθηκε από τους πανικοβλημένους στρατιώτες. Ο άλλος ήταν ακόμα ζωντανός αλλά αργοπέθαινε όταν έφτασε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ροσγουελ. Ο Κόρσο τότε ήταν Αξιωματικός Ασφαλείας στο Φορτ Ριλεϋ, του Κάνσας το 1947, τη νύχτα που το φορτίο με τα ευρήματα του Ροσγουελ κατέφθασε στο Φορτ Μπλις. Ο Συνταγματάρχης Κόρσο ερεύνησε το φορτίο, που συμπεριλάμβανε έναν από τους νεκρούς εξωγήινους διατηρημένο σε ένα πυκνό ανοιχτό μπλε υγρό. Το φορτίο προορίζονταν για αυτό που σήμερα λέγεται Αεροπορική Βάση Ραιτ-Πατερσον στο Οχάϊο. Ο Κόρσο μιλάει για την περίοδο που υπηρετούσε στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας του Προέδρου Αιζενάχουερ και έβλεπε τα σημειώματα σχετικά με το περιστατικό του Ροσγουελ καθώς και όλα τα «αγαθά» που αποκομίστηκαν από αυτό.
Ο Συνταγματάρχης αποκαλύπτει το πώς δρούσε ως η αιχμή του δόρατος του υπεραπόρρητου προγράμματος ανάστροφης μηχανικής του Στρατού που «έσπειρε» την εξωγήινη τεχνολογία σε Αμερικάνικες μεγαλοεταιρείες όπως η IBM, Hughes Aircraft, Bell Labs, και Dow Corning δίχως οι υπεύθυνοι αυτών των εταιρειών να έχουν γνώση της προέλευσής της. Περιγράφει τις συσκευές που βρέθηκαν μέσα στο σκάφος του Ροσγουελ, και πως έγιναν οι πρόγονοι των σημερινών ενσωματωμένων κλειστών μικροκυκλωμάτων (chips), των οπτικών ινών, των Λέιζερ, του εξοπλισμού νυχτερινής όρασης, των υπερ-ανθεκτικών ινών (όπως το Κέβλαρ) και άλλες απόρρητες ανακαλύψεις, όπως οι ψυχοτρονικές (ψυχη+ηλεκτρονική) συσκευές που μπορούν και μετατρέπουν ανθρώπινη σκέψη σε σήματα που μπορούν να ελέγξουν μηχανήματα., απόρρητες ανακαλύψεις που αφορούν τεχνολογία Στελθ αεροσκαφών, καθώς και συσκευών Δέσμης-Σωματιδίων του προγράμματος Πολέμου των Άστρων.
Επίσης συζητά το ρόλο τον οποίο έπαιξε η εξωγήινη τεχνολογία στην διαμόρφωση γεωπολιτικής και ιστορικών γεγονότων, πως βοήθησε τις ΗΠΑ να ξεπεράσουν τους Ρώσους στο διάστημα, πως έδωσε το κέντρισμα για εξεζητημένες στρατιωτικές πρωτοβουλίες όπως το SDI (Προγράμματα Πολέμου των Άστρων), to Πρόγραμμα Ορίζον (που αφορούσε το χτίσιμο στρατιωτικής βάσης στη Σελήνη), το πρόγραμμα HAARP, και τελικά τη συμμετοχή της στο τερμάτισμα του ψυχρού πολέμου.

Ο Συνταγματάρχης Κόρσο επίσης είπε ότι τα αιχμαλωτισμένα ΑΤΙΑ φυλάσσονται στο Νορτον, Εντουαρντς και Αεροπορικές βάσεις Νέλις (Περιοχή 51). Ανάφερε επίσης ότι μια Ομάδα Εργασίας/Μελέτης του Φαινόμενου ΑΤΙΑ στήθηκε από τον πρόεδρο Τρούμαν τον Σεπτέμβριο του 1947, μια ομάδα που κάποιοι ονομάζουν MJ-12 (Majestic-12) και λειτουργούσε από τότε έως σήμερα. Τη δεκαετία του 1950 δυο πρόχειρα πρωτότυπα αντιβαρυτικών σκαφών κατασκευάστηκαν, αλλά έπαιρναν ισχύ από δυο ανθρώπινες συμβατικές γεννήτριες πυρηνικής σχάσης, και έτσι ήταν ανεπαρκή διότι διέρρεε ραδιενέργεια. Ανάφερε επίσης ότι το Πρόγραμμα Πολέμου των Άστρων είχε πάντα ως πρωτεύον σκοπό την προετοιμασία για πόλεμο εναντίον εξωγήινων σε περίπτωση εισβολής.

Η Κληρονομιά του Συνταγματάρχη Φιλιπ Τζ. Κόρσο και Φιλ Κόρσο Τζούνιορ & Ουίλιαμ Μπιρνς.

Ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία της αποκάλυψης μετά την κατάλυση της σοβιετικής αυτοκρατορίας του 1991, ήταν η έκδοση το 1997 του βιβλίου «Η μέρα μετά το Ροσγουελ» του Συνταγματάρχη Φιλιπ Τζ. Κόρσο με τον Ουλιαμ Μπιρνς (επίσης ομιλητής).
Οι ισχυρισμοί σε αυτό το βιβλίο τάραξαν τα θεμέλια της συγκάλυψης. Μέχρι σήμερα ούτε ο Στρατός ούτε το Υπουργείο Άμυνας ούτε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της Κυβέρνησης αντέδρασε επίσημα σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Η Washington Post δεν τόλμησε καν να γράψει μια νεκρολογία για αυτόν τον σημαίνοντα εκ των έσω γνώστη της Ουάσιγκτον πόσο μάλλον να αναφέρει το βιβλίο. Εάν σχεδιάζετε να συμμετάσχετε σε αυτή τη συνεδρίαση, προτείνετε επίσης να διαβάσετε πρώτα το «η μέρα μετά το Ροσγουελ». Η ιστορία ζωής του Συνταγματάρχη Κορσο που πέθανε στις 16 Ιουλίου 1998 σε ηλικία 83 ετών, είναι εκπληκτική. Ο Συντ.Κόρσο ήταν ένας παρασημοφορεμένος αξιωματικός και ένας πατριώτης που πίστευε ότι το κοινό πρέπει να μάθει την αλήθεια για την πραγματικότητα σχετικά με τους εξωγήινους. Ο γιος του μοιράζετε τις ίδιες πεποιθήσεις και είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί την κληρονομιά του πατέρα του. Πρόκειται να έρθει στην Ουάσιγκτον για να μιλήσει για τον πατέρα του και την οικογενειακή εμπειρία ως επακόλουθο του πιο αμφιλεγόμενου βιβλίου που εκδόθηκε ποτέ. Στην διάλεξή του θα παρουσιάσει πληροφορίες που ποτέ δεν βγήκαν στο κοινό. Η ιστορία του Συντ.Φιλιπ Τζ. Κόρσο δεν τέλειωσε. Έχεις μόλις αρχίσει.

Μέταλλα μνήμης και εξωγήινη τεχνολογία Ροσγουελ

Στο Ροσγουελ φημολογείτε και αναφέρει επίσης και ο συνταγματάρχης Κορσο ότι βρέθηκε ανάμεσα στα συντρίμμια και κράμματα μετάλων υπερελαφρά και μέταλλα μνήμης!!!
Το κράμα μετάλλου/μνήμης είναι ένα ειδικό κράμα μετάλλου (άγνωστο πριν το 1940) που μπορεί και ανακτά την μνήμη του (δηλαδη μια παρελθοντική κατάσταση δομής των μορίων του, για παράδειγμα ένα συγκεκριμένο παρελοθοντικό σχήμα/λύγισμα/τσάκισμα) όταν εισέλθει κάτω από ορισμένες προυποθέσεις/συνθήκες (πχ αυξημένη θερμοκρασία)
Σε αυτό το βίντεο τέτοιου ειδικού κράματος μετάλλου/μνήμης βλέπετε το σύρμα από αυτό το μέταλλο να ανακτά συγκεκριμένο παρελθοντικό σχήμα/μορφή/μνήμη όταν εμποτίζετε με καυτό νερό σχηματίζοντας τη μορφή "ΗΟΤ" (έχει λυγιστεί στην παρελθοντική μορφή/μνήμη του ώστε να σχηματίζει το "HOT"-"KAYTO")Είναι πράγματι εντυπωσιακό.
Αυτό το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα επιδυκνύει εξωγήινη τεχνολογία μετάλλων που απέκτησαν οι υπερδυνάμεις μέσω της ανάκτησης συντριμμιών του Ροσγουελ.

Φωτογραφίες του Κόρσο σε ενεργό στρατιωτική δράση με συναδέλφους και επισήμους καθώς και στα γεράματα:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Διαβάστε το εκπληκτικό βιβλίο του Κόρσο πλήρες σε ιστορικές λεπτομέρειες και αποκαλύψεις:
Corso - The Day After Roswell (1998).pdf
http://www.filejumbo.com/Download/E3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory