Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

Καμασούτρα – Προσοχή στο λουμπάγκο

Το Κάμα Σούτρα είναι ένα ινδουιστικό χειρόγραφο γραμμένο κάπου ανάμεσα στον πρώτο και τον πέμπτο μ.Χ αιώνα. Είναι μέρος μιας συλλογής αντίστοιχων κειμένων που ονομάζεται Κάμα – Σάστρα.
Παρά το ότι πιστεύουν οι περισσότεροι, ένα μέρος μόνο του βιβλίου αυτού αφορά ερωτικές στάσεις. Το μεγαλύτερο μέρος του αφορά ερωτικές συμβουλές: από το πώς να γνωρίσεις γυναίκες, τι να κάνεις στο γάμο, πώς να διαχειριστείς τις πόρνες, πώς να τα ξαναφτιάξεις με την πρώην σου, πώς να βγάλεις φράγκα και άλλα τέτοια.
Για να μην ‘έχουμε αυταπάτες, τέτοια κείμενα από τότε που γράφτηκαν αφορούσαν πλούσιους και ανώτερης τάξης (κάστας) ανθρώπους. Επίσης ήταν μέρος μιας ευρύτερης θρησκείας που απενοχοποιούσε το σεξ αλλά και ενσωμάτωνε πρακτικές όπως η yoga.
H αλήθεια είναι πως τα περισσότερα από όσα γράφονται σε αυτό έχουν μάλλον φολκλορική αξία εκτός κι αν έχεις και θρησκευτική σχέση με αυτή την παράδοση. Οι στάσεις όμως έχουν ενδιαφέρον.
Αν και πολλές από αυτές είναι εξωπραγματικές και απαιτούν σωματικές ικανότητες πολύ γυμνασμένου και ευλύγιστου εικοσάχρονου, υπάρχουν και πολλές που είναι βατές και θα αναρωτηθείς πως δεν τις σκέφτηκες ως τώρα. Κυκλοφορούν πολλά βιβλία αλλά και DVD. Αν αντιμετωπίζεις τέτοιες ντροπαλότητες, ένα DVD με τις στάσεις του Κάμα Σούτρα είναι μια καλή δικαιολογία για να ψήσεις τη δικιά σου να κάτσει να δείτε τσόντα μαζί. Άλλωστε είναι «για το καλό της σχέσης μας». Κι άμα γίνει η αρχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory