Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

Μια γυνακεία τσάντα ζυγίζει όσο ένα μωρό 15 μηνών!Σκληρή η ζωή των γυναικών....

Πολλοί λένε ότι οι γυναίκες τα θέλουν ...όλα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το περιεχόμενο που μπορεί να έχει η τσάντα τους... Σε μία γυναικεία τσάντα μπορεί να βρεθούν και τα πιο απίθανα αντικείμενα.

Πόσο μπορεί όμως να ζυγίζει μία γυναικεία τσάντα; Σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου OnePoll με έδρα το Μπρίστολ της Βρετανίας, μια τσάντα ζυγίζει κατά μεσό όρο 10,5 κιλά!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου και συμμετείχαν 5.000 άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες.

Εκτός από κλειδιά και κινητό τηλέφωνο, ανάμεσα στα απαραίτητα αντικείμενα που μπορεί κανείς να βρει σε μία γυναικεία τσάντα περιλαμβάνονται στυλό, χαρτομάντιλα, παυσίπονα, τσίχλες, MP3 players, λιπ γκλος, καθρεφτάκια και αποσμητικά.
Κάποιες γυναίκες μάλιστα, ανέφεραν ότι συνήθως στην τσάντα τους έχουν οδοντόβουρτσα, προφυλακτικά, ανοιχτήρι μπουκαλιών και σύνεργα ραπτικής!

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της έρευνας είναι ότι ένας στους 20 άνδρες, δηλαδή το 6%, διπλάσιο ποσοστό από τις γυναίκες, έχει μαζί του ένα καθαρό εσώρουχο!

1 σχόλιο:

Bourne είπε...

Τόσο πολύ ζυγίζει;;; Γι' αυτό βλέπω ακόμα και 16χρονα να έχουν τσάντες θηρία. Εγώ το πολύ που παίρνω το πολύ κλειδιά τηλέφωνο και λεφτά

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory