Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

Μις... Χασμουρητό τα καλλιστεία στην Ιταλία


Αυτόν τον καιρό, τίποτε δεν πάει καλά για τους Ιταλούς. Οι τιμές ανεβαίνουν, οι δουλειές σπανίζουν και η «χώρα του ήλιου» κατακλύστηκε το καλοκαίρι από βροχές. Και σαν να μην έφταναν η οικονομία και ο υδράργυρος, απέκτησαν τώρα και έναν ακόμη λόγο να παραπονούνται: Τα καλλιστεία για την εκλογή της Μις Ιταλίας ανέδειξαν κορίτσια πολύ... ηθικά. Οι Ιταλοί έχουν βαρεθεί το «λουκ» του κοριτσιού της διπλανής πόρτας (το αποκαλούν «aqua e sapone», «λουκ του σαπουνιού και του νερού») και θέλουν περισσότερο σεξ, νοστιμιά και σασπένς από τις Μις τους. Τόσο μεγάλη ήταν η απογοήτευση από τα τετραήμερα καλλιστεία, τα οποία ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, ώστε μια εφημερίδα τα χαρακτήρισε «Μις Χασμουρητό 2002». Το μερίδιο στην τηλεθέαση μειώθηκε από πέρυσι κατά δύο εκατομμύρια θεατές.

«Τα κορίτσια έμοιαζαν να απαγγέλλουν ένα σενάριο - Θεός, πατρίδα, οικογένεια», λέει ο Φαμπρίτσιο Ντελ Νότσε, διευθυντής του Πρώτου Καναλιού της κρατικής RΑΙ, το οποίο μεταδίδει τα καλλιστεία.

Τον τίτλο κέρδισε η Ελεονώρα Πεντρόν, μια 20χρονη ξανθιά από την πλούσια Πάδοβα της Βόρειας Ιταλίας. Ακόμη και το επάγγελμά της - είναι λογίστρια - θεωρήθηκε υπερβολικά βαρετό. Η «Λα Ρεπούμπλικα» παρουσίασε τη νίκη της ως «νίκη μιας ξανθιάς στη χρονιά της ανίας». Ακόμη και κοινωνιολόγοι μίλησαν την περασμένη εβδομάδα σε ραδιοφωνικά τοκ-σόου για το «πρόβλημα». Μερικοί είπαν ότι τα κορίτσια έμοιαζαν όλα ίδια - ίδια μαγιό, ίδια γλυκά χαμόγελα, ίδια φιλοδοξία να συνδυάσουν οικογένεια και καριέρα. «Ήταν σαν να βγήκαν από ένα καλούπι», έγραψε η «Κοριέρε ντέλα Σέρα». Τα καλλιστεία, τα οποία ήταν άλλοτε εφαλτήριο προς τη διασημότητα, έπεσαν φέτος θύμα ενός καλοκαιρινού διαγωνισμού για μακριά πόδια και πλούσια στήθη, που οργανώθηκε από το αντίπαλο της RΑΙ ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο, ιδιοκτησίας του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Συγκίνησε πολύ περισσότερο τους Ιταλούς, κατά πάσα πιθανότητα επειδή τα κορίτσια μπορούσαν να ντυθούν όπως ήθελαν - συνήθως με καυτά σορτς και στηθόδεσμους μπικίνι - και να χορέψουν όπως ήθελαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory