Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Η "μάυρη Ζιζέλ" εκθρονίζει την... original!

Την αποκαλούν «μαύρη Ζιζέλ», καθώς αποτελεί ήδη ένα από τα κορυφαία ονόματα στο μόντελινγκ και είναι ο πιο καλοπληρωμένος «άγγελος» του διάσημου οίκου εσωρούχων Victoria’s Secret. Η νέα φωτογράφηση της Εμανουέλα ντε Πάουλα για το βρετανικό ανδρικό περιοδικό «GQ» καθιστά προφανείς τους λόγους για τους οποίους η 20χρονη Βραζιλιάνα καλλονή απειλεί να εκθρονίσει τη διάσημη συμπατριώτισσά της και να γίνει το νέο μεγάλο όνομα στον χώρο.

Η Εμανουέλα γεννήθηκε στη Βραζιλία από λευκή μητέρα και μαύρο πατέρα. «Είμαι αυτό που λέμε μιγάδα» εξηγεί η ίδια, γνωρίζοντας ότι είναι ένα από τα λίγα μοντέλα που εκπροσωπούν τις μαύρες γυναίκες στη βιομηχανία της μόδας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η Ναόμι Κάμπελ έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, στην προσπάθειά της να την προωθήσει στον χώρο. Η Ντε Πάουλα, όμως, δεν έχει την παραμικρή ανάγκη από βοήθεια.

Την πρώτη της δουλειά την έκλεισε σε ηλικία μόλις εννιά ετών, όταν επιλέχτηκε να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση σούπερ μάρκετ. Μέχρι τα 15 της είχε υπογράψει ήδη συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και το 2005 βρέθηκε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει σε επιδείξεις του Ralph Lauren, του Zac Posen και του Bill Blass. Η αναγνωρισιμότητα διεθνώς ήρθε ωστόσο το 2008, όταν περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα του οίκου Victoria’s Secret. Τον επόμενο κιόλας χρόνο βρέθηκε στο
ημερολόγιο «Pirelli» και στην 11η θέση των πιο καλοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», ενώ για το 2010 προβλέπεται σημαντική αύξηση των εσόδων της, μετά την ανανέωση του συμβολαίου της με τη μεγάλη εταιρεία εσωρούχων..
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory