Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Καλλιστεία με μαντίλες και χωρίς μαγιό!

Οι νεαρές κοπέλες που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο της Miss Arab World 2010 μπήκαν στην αίθουσα διαγωνισμού με ψηλοτάκουνα, αέρινα φαρδιά φορέματα και φορώντας μαντίλες στο κεφάλι!


Σε έναν αλλιώτικο διαγωνισμό από όλους τους συνηθισμένους οι νεαρές καλλονές προβάλλουν την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και την ομορφιά της ψυχής.


Η 24χρονη διαγωνιζόμενη Nesreen Mohamed από την Παλαιστίνη που σπουδάζει στην Αίγυπτο είπε πως δέχτηκε να λάβει μέρος σε αυτό το διαγωνισμό για να βοηθήσει τις γυναίκες να προωθήσουν την ομορφιά τους χωρίς διάφανα και προκλητικά ρούχα αλλά με μόνο όπλο την ομορφιά της ψυχής τους.


Μάλιστα κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών μακιγιάζ η Nesreen δέχτηκε την αυστηρή επίπληξη της μητέρας της επειδή την έβαψε άνδρας. Η κοπέλα για να μην αποσυρθεί από το διαγωνισμό ζήτησε να την μακιγιάρει γυναίκα και οι διοργανωτές αποδέχτηκαν το αίτημά της.


«Προσπαθούμε να ζούμε με τις εμπειρίες της Δύσης αλλά να διατηρούμε τις αξίες και τα ιδανικά της Ανατολής», είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα από την Παλαιστίνη.


«Στην πραγματικότητα η Miss Arabia δεν έχει ανάγκη από μικροσκοπικά μαγιό και ελάχιστα ρούχα για να προβάλει την ομορφιά της», δήλωσε ένας εκ των διοργανωτών.


Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Κάιρο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory