Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

Sexy ... very sexy

Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης


Έξυπνες Ιδέες Διακόσμησης

Οι καιροί αλλάζουν, η μόδα αλλάζει με κυκλικούς ρυθμούς και εμείς συνεχίζουμε να «σπάμε» το κεφάλι μας ψάχνοντας έξυπνες ιδέες για να βελτιώσουμε τους χώρους που ζούμε, είτε αυτό αφορά την διακόσμηση ή την πρακτικότητα ή και τα δύο.

Μία καινούρια ιδέα που έχει ήδη γίνει μόδα στην Γαλλία άπ’ όπου ξεκίνησε και υιοθετείτε σιγά-σιγά σ’ όλη την Ευρώπη, είναι οι επιτοίχιες χάρτινες θήκες για CD, με αναπαραγόμενα θέματα.

Αν σας αρέσει η ιδέα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.studio.lo.neuf.fr/decor.html, και να κατεβάσετε δωρεάν όποιο σχέδιο σας αρέσει. Η ιστοσελίδα είναι στα γαλλικά , αλλά πιστέψτε με δε θα δυσκολευθείτε καθόλου να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Rc-Cafe

το αινιγματικό αεροδρόμιο του Ντένβερ

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού μια ακόμα νεομυθολογία απασχολεί τους ερευνητές των ΗΠΑ. Πρόκειται για το αινιγματικό αεροδρόμιο του Ντένβερ, για το οποίο κυκλοφορούν σκοτεινές φήμες που το εμπλέκουν στα σχέδια της Νέας Τάξης πραγμάτων, ενώ μερικοί άλλοι ισχυρίζονται ακόμα και πως έχει σχέση με το εξωγήινο ζήτημα.
Η λαϊκή ρήση «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του συγκεκριμένου αεροδρομίου, το οποίο είναι γεμάτο αποκρυφιστικά και μασονικά σύμβολα, με αποκορύφωμα τις αλλόκοτες τοιχογραφίες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στα μυστήρια του αεροδρομίου.

m73_1

Οι λευκές κορυφές/ τέντες που σκεπάζουν το αεροδρόμιο του Denver
αναπαριστούν τα περίφημα Rocky Mountains της περιοχής.


Κατασκευαστικός Κολοσσός
Το αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι το μεγαλύτερο σε έκταση αεροδρόμιο των ΗΠΑ και το τρίτο στον κόσμο. Με τα 140 Km2 του δεσπόζει σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την πόλη του Ντένβερ και είναι το 5ο αεροδρόμιο των ΗΠΑ από άποψη αριθμού επιβατών, εξυπηρετώντας το 2006 περίπου 50 εκατομμύρια επιβάτες. Η εκπληκτική οροφή του κατασκευάστηκε έτσι που να μοιάζει με τις χιονισμένες οροσειρές του Κολοράντο και το κόστος του ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό προϋπολογισμό, φτάνοντας στο αστρονομικό ποσό των 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Μέχρι εδώ θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως όλα είναι καλά, όμως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά, τουλάχιστον στους συνωμοσιολόγους. Παραβλέποντας το γεγονός ότι ξεπεράστηκε κατά πολύ το αρχικό κόστος, μιας και έτσι φαίνεται να συμβαίνει τελικά με όλα τα δημόσια έργα, στο αεροδρόμιο του Ντένβερ φαίνεται πως η υπερβολή έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Σύμφωνα με τους ερευνητές, δόθηκε εντολή να κλείσει το παλιό αεροδρόμιο της πόλης, το Stapleton, το οποίο λειτουργούσε υποδειγματικά και χωρίς προβλήματα. Η θέση του νέου αεροδρομίου βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή, στην πρωτοφανώς μεγάλη απόσταση των 40 Km από την πόλη. Η πρόσβαση από το Ντένβερ στο αεροδρόμιο, καθώς και ανάμεσα στα διάφορα κτίριά του, γίνεται χάρη σε ένα κολοσσιαίο σιδηροδρομικό δίκτυο, για το οποίο χρησιμοποιήθηκαν χιλιάδες μίλια σιδηροδρομικών γραμμών, ενώ οι οπτικές ίνες που χρησιμοποιήθηκαν, ξεπερνούν τα 5.300 μίλια, δηλαδή το μήκος του ποταμού Νείλου. Ο τεράστιος κεντρικός σταθμός κατασκευάστηκε με μάρμαρο από όλα τα μέρη της Γης, πράγμα ανεξήγητο με βάση τον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό.
Η επιλογή της τοποθεσίας φαίνεται να μην ήταν ιδανική, δεδομένου ότι στην περιοχή επικρατούν συνήθως δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ισχυροί άνεμοι, που συνεχώς προκαλούν το κλείσιμο του αεροδρομίου και τη ματαίωση εκατοντάδων πτήσεων, γεγονός που δεν συνέβαινε στο Stapleton.

m73_2

Το αεροδρόμιο του Denver καλυμμένο από χιονοθύελλα, στις 22 Δεκεμβρίου του 2006.

Ένα άλλο αινιγματικό γεγονός είναι ότι χτίστηκαν υπόγεια επίπεδα και κτίρια που στη συνέχεια θάφτηκαν κάτω από χιλιάδες τόνους χώματος, με τη δικαιολογία ότι τα κτίρια εκείνα ήταν ελαττωματικά. Για την κατασκευή των έργων αυτών προσελήφθηκαν εταιρείες και εργάτες που σύντομα απολύονταν προφανώς, όπως λένε κάποιοι, για να μην έχει κανείς πλήρη εικόνα του έργου. Σύμφωνα με τους ερευνητές Alex Cristopher και David Icke, κάτω από το αεροδρόμιο του Ντένβερ υπάρχει μια τεράστια βάση έκτασης περίπου 8 Km2 στην οποία εργάζονται άνθρωποι από κοινού με εξωγήινους. Οι δύο ερευνητές στηρίζουν την άποψή τους σε μαρτυρίες εργατών. Κάποιοι άλλοι αναφέρουν την ύπαρξη 8 υποεπιπέδων και την εκπομπή υπερήχων και υποήχων, εξαιτίας των οποίων αρκετοί επιβάτες αναφέρουν δυσφορία μόλις πατήσουν το πόδι τους στο αεροδρόμιο.

m73_3

Η είσοδος στο Concourse B.

Μασονικά και άλλα Σύμβολα
Το αεροδρόμιο είναι γεμάτο μυστικιστικά σύμβολα, με αποκορύφωμα τις τοιχογραφίες που θα μας απασχολήσουν λίγο παρακάτω. Η τεράστια αποβάθρα ονομάζεται «Μεγάλη Αίθουσα», όρος που χρησιμοποιείται για τους χώρους όπου συγκεντρώνονται οι Μασόνοι. Εάν αυτό σας ακούγεται υπερβολικό ως σύνδεση, η χρονοκάψουλα που βρίσκεται εκεί θα σας διαλύσει κάθε αμφιβολία, καθώς επάνω της διακρίνεται ο Διαβήτης των Ελευθεροτεκτόνων.

m73_4

Η χρονοκάψουλα.

m73_5

Ο διαβήτης στη χρονοκάψουλα.

Μπορείτε επίσης να δείτε αγάλματα gargoyles, όπως ακριβώς και στους καθολικούς ιερούς ναούς. Για το πάτωμα της αίθουσας χρησιμοποιήθηκε μάρμαρο από όλα τα μέρη της Γης, ενώ επάνω του είναι χαραγμένες περίεργες φράσεις, που ίσως αποτελούν τα ονόματα από Ιερά Όρη των ινδιάνων. Στο παρεκκλήσι θα διαπιστώσετε την ύπαρξη σχεδόν όλων των θρησκειών σε έναν και μοναδικό χώρο. Παρά ταύτα, προσωπικά θεωρώ πως όλα αυτά ωχριούν μπροστά στις τερατώδεις τοιχογραφίες..

Οι Τερατώδεις Τοιχογραφίες
Κοιτάζοντας κανείς τις τοιχογραφίες θα πιστέψει ίσως τα λόγια του δημιουργού τους Leo Tanguma, ο οποίος είχε δηλώσει ότι « Αποστολή μου είναι να τονίσω την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων, να διατηρήσω την πολιτιστική κληρονομιά των Chicanos και, το πιο σημαντικό από όλα, να διαδώσω τις ιδέες της αγάπης, του σεβασμού και της δικαιοσύνης». Πράγματι, είναι πιθανό να διαπιστώσετε κανείς ένα αντιπολεμικό μήνυμα κοιτάζοντας τις τοιχογραφίες, μελετώντας τις όμως προσεκτικά, ίσως και να αλλάξει άποψη, όπως και αρκετοί άνθρωποι που τις πρωτοαντίκρισαν στην τελετή των εγκαινίων του αεροδρομίου.
Οι τοιχογραφίες περιέχουν δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες λεπτομέρειες που δεν γίνονται αντιληπτές με μια απλή ματιά. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνουν όλες αυτές οι απεικονίσεις, μερικοί πάντως πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτε άλλο από την αποτύπωση των σκοτεινών σχεδίων της Νέας Τάξης πραγμάτων και της Μυστικής Κυβέρνησης που έχει επιβληθεί.
Υπάρχει μια τοιχογραφία στην οποία ένας στρατιώτης, ντυμένος με γερμανική στολή και έχοντας πρόσωπο που μοιάζει πολύ με τους περίφημους Γκρίζους Εξωγήινους, κρατάει ένα ισλαμικό ξίφος και τρυπάει ένα περιστέρι. Στα δεξιά του, ανάμεσα σε ερείπια, ένα κοριτσάκι με Σταυρό στο στήθος κοιμάται ή είναι νεκρό, κρατώντας ένα αρκουδάκι στο χέρι. Σε μια άλλη τοιχογραφία παιδιά από όλα τα έθνη της Γης κρατούν ξίφη, τυλιγμένα με τη σημαία του κράτους τους και τα προσφέρουν σε ένα μικρό γερμανόπουλο, το οποίο έχει σιδερένιο το ένα του χέρι και σπάζει τα ξίφη με ένα σφυρί, ενώ κάτω του κείτεται η φιγούρα του νεκρού πλέον εξωγήινου στρατιώτη, πάνω από τον οποίο στέκουν δύο περιστέρια. Σε άλλο σημείο, τρία φέρετρα ανοιχτά, με γυναίκες νεκρές μέσα τους, μια φιγούρα που μοιάζει με το Χριστό και λατρεύει ένα φυτό, το οποίο δείχνει να μην είναι κάποιο από τα γνωστά φυτά του πλανήτη μας, εικόνες ζώων με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, φάλαινες που εκτινάσσονται από μια φλεγόμενη θάλασσα και μια πόλη στο βάθος που έχει πιάσει πυρκαγιά. Οι λεπτομέρειες αυτής της τοιχογραφίας είναι κυριολεκτικά εκατοντάδες, όπως μάτια που κρύβονται σε διάφορα σημεία, ενώ ερευνητές ισχυρίζονται πως τα φυτά που απεικονίζονται εκεί είναι όλα τους δηλητηριώδη.

Τι Συμβαίνει με τις Τοιχογραφίες;
Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν παραβλέψει κανείς τα συνωμοσιολογικά σενάρια, το λιγότερο που μπορεί κανείς να πει για αυτές είναι ότι είναι αλλόκοτες και συνήθως δεν παίρνουν καλές κριτικές από τους επισκέπτες του αεροδρομίου, αφού οι περισσότεροι τις θεωρούν απωθητικές. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο στρατιώτης που μοιάζει με εξωγήινο αν και η επίσημη άποψη είναι ότι φοράει απλώς αντιασφυξιογόνο μάσκα.

m73_6

Ο περίφημος στρατιώτης/ εξωγήινος.

Ο Alex Christopher ισχυρίζεται πως ο καλλιτέχνης του είχε εκμυστηρευθεί ότι δέχτηκε οδηγίες σχετικά με το πώς να σχεδιάσει τις τοιχογραφίες δήλωση την οποία αρνήθηκε αργότερα. Έτσι, οι περισσότεροι ερευνητές θεωρούν πως ο καλλιτέχνης ήταν θύμα Mind control.

m73_7

Φοβερές λεπτομέρειες.

m73_8

Το γερμανόπουλο με το σφυρί του Θωρ.

m73_9

Στη δέλτο των Μάγιας αναφέρεται η καταστροφή του κόσμου.

m73_10

Νεκρό κορίτσι σε ανοικτό φέρετρο.

m73_11

Μια απατηλή ευτυχία γεμάτη συμβολισμούς.

Ορισμένοι άλλοι παρατηρούν πως οι τοιχογραφίες παραπέμπουν σε συγκεκριμένες ομάδες και θεωρίες και προκαλούν ενδιαφέρουσες σκέψεις. Για παράδειγμα, τα τρία φέρετρα με τις νεκρές γυναίκες, που ανήκουν στη λευκή, τη μαύρη και την κόκκινη φυλή, συνδέονται με τελετουργίες της Λέσχης των Οστών και του Κρανίου, μέλη της οποίας υπήρξαν οι Πρόεδροι Μπους.
Η αλήθεια είναι πως ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει τις τοιχογραφίες με όποιον τρόπο θέλει..

Ένα απλό Αεροδρόμιο ή κάτι Παραπάνω;
Μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου προσπάθησα να παρουσιάσω όσο το δυνατό πληρέστερα την εικόνα ενός αεροδρομίου που ποτέ δεν έχω επισκεφτεί. Οι σκεπτικιστές σίγουρα (και με το δίκιο τους σε αρκετά σημεία) θα κρίνουν ως υπερβολικές τις θεωρίες συνωμοσίας. Από την άλλη, ερευνητές όπως ο David Icke πιστεύουν ότι το αεροδρόμιο του Ντένβερ δεν είναι τυχαίο, μιας και η πόλη αυτή έχει επιλεγεί από τη Μυστική Κυβέρνηση ως το κέντρο του δυτικού τομέα των ΗΠΑ. Ο Icke ισχυρίζεται ότι η Ατλάντα θα είναι το ανατολικό κέντρο, για αυτό και ο σχεδιασμός των αεροδρομίων των δύο πόλεων είναι παρόμοιος.
Φοβάμαι πως δεν είναι δυνατό να εξακριβώσουμε εάν οι παραπάνω θεωρίες είναι αληθινές. Ωστόσο, είναι οφθαλμοφανές ότι το αεροδρόμιο βρίθει μυστικιστικών συμβόλων, τα οποία δεν μπορεί να τοποθετήθηκαν εκεί τυχαία αλλά από κάποιον ή κάποιους που είναι γνώστες αυτών των θεμάτων. Ποιος είναι ο σκοπός αυτών των συμβολισμών; Πολλοί θεωρούν ότι οι τοιχογραφίες διηγούνται ουσιαστικά τα σχέδια της Νέας Τάξης για ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν μπορούν να μην παρατηρήσουν ότι η φλεγόμενη πόλη έχει δύο ουρανοξύστες που μοιάζουν πολύ με τους Δίδυμους Πύργους, ενώ επισημαίνουν πως κατά καιρούς γίνονται τροποποιήσεις σε διάφορα σημεία της τοιχογραφίας, τονίζοντας κάποια μέρη της περισσότερο από κάποια άλλα. Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν πως πιθανώς τα σημεία που τονίζονται αφορούν στα σχέδια εκείνα που έχουν ήδη υλοποιηθεί, όπως συνέβη στην απεικόνιση της φλεγόμενης πόλης, η οποία ίσως και να είναι η Νέα Υόρκη. Παρατηρούν ακόμη πως επάνω από τη φιγούρα του στρατιώτη, την οποία ονομάζουν Darth Vader λόγω της ομοιότητάς της με τον συγκεκριμένο ήρωα των ταινιών Star Wars, υπάρχουν λωρίδες καπνού, που σύμφωνα με αυτούς είναι τα μυστηριώδη chemtrails.
Όλα αυτά αλλά και περισσότερα που μόνοι σας θα διακρίνετε, δεν μπορούν να αποτελούν απλές συμπτώσεις..

m73_14

Μία τυπική αίθουσα αναμονής στο Concourse A (Πύλη Α31) του αεροδρομίου του Denver.
Σύμφωνα με φήμες, κάτω από αυτήν και ολόκληρο το αεροδρόμιο υπάρχουν εγκαταστάσεις
8 τετραγωνικών χιλιομέτρων, όπου άνθρωποι και εξωγήινοι εργάζονται από κοινού!

Μερικές φωτογραφίες από την δουλειά του D.A. Wagner που σίγουρα ενθουσιάζουν!
Συσκευές εντοπισμού πριν εφευρεθεί το Radar!!Πριν ανακαλυφθεί το radar όπως το γνωρίζουμε σήμερα, (όρος που επινοήθηκε το 1941 και αποτελεί αρκτικόλεξο των λέξεων radio detection και ranging), ο στρατός χρησιμοποιούσε διάφορες 'ακουστικές' συσκευές, προκειμένου να εντοπίσει έγκαιρα μια αεροπορική επίθεση.Η κάθε χώρα είχε αναπτύξει τα δικά της πρωτόγονα ραντάρ, τα οποία ήταν ή φορητά ή μόνιμες κατασκευές που μπορούσαν, μερικές από αυτές, να ακούσουν σε απόσταση έως και 100 χιλιομέτρων.

Εφευρέτης Καθηγητής Meyer το 1880.


Ακουστικά θαλάσσιου εντοπισμού. Εφευρέτης Jenie Oshera


Πειραματική Αγγλική κατασκευή. Εφευρέτης
Reva Bacon 1898


Αγγλικά MK1 εντοπισμού (1914-1918).

Ηνωμένες Πολιτείες. 1921Τσεχική συσκευή εντοπισμού του 1920


Αγγλική συσκευή εντοπισμού του '30


Ιαπωνική συσκευή εντοπισμού του '40


Γαλλική συσκευή εντοπισμού του '30


Αγγλική συσκευή εντοπισμού του 1938


Γερμανική συσκευή εντοπισμού RRH του 1940


Αμερικάνικη κινητή συσκευή εντοπισμού του '40
apolitistosteki

Τα 6 θανατηφόρα μικροσκοπικά πλάσματα του πλανήτη

6. Ο Χρυσός Δηλητηριώδης ΒάτραχοςΤι στο καλό είναι αυτό;

Αν σχεδιάζεις κάποιο σαφάρι στη ζούγκλα, ίσως και να έχεις την τύχη (;) να συναντήσεις στο διάβα σου αυτό το γλυκούλικο αμφίβιο. Με μέγεθος που δεν ξεπερνάει τα 2,5 εκατοστά, ο Χρυσός Βάτραχος ζει στα τροπικά δάση της Κολομβίας. Μα κοίτα το, πόσο όμορφο είναι! Σε κάνει να θες να το πάρεις μαζί σου στην πατρίδα!Ε;

Γιατί αισθάνομαι περίεργα;

Αν έκανες συχνά κοπάνα την ώρα της βιολογίας, πιθανότατα θα έσκυψες για να πιάσεις το βατραχάκι. Δεν σου έχουν μάθει να μην αγγίζεις πολύχρωμα ζωάκια; Δυστυχώς για σένα, η επιδερμίδα του είναι καλυμένη με αρκετό δηλητήριο για να σκοτώσει 10 ενήλικους ανθρώπους. Ναι, κι όμως. Αυτό το μικροσκοπικό πραγματάκι, θα αλλάξει τα φώτα σε σένα και τους 9 κολλητούς σου, αν σκεφτείς να το παίξεις μάγκας.

Θα ζήσω γιατρέ;

Πιθανότατα όχι. Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει ακριβές αντίδοτο για το δηλητήριό του. Οπότε καλύτερα να μείνεις μακριά από την Κολομβία και το κιτρινωπό βατραχάκι. Δεν πας μια βόλτα στην άλλη πλευρά του Ειρηνικού να δεις τι παίζει εκεί;

5. Το Αυστραλιανό Θαλάσσιο ΣαλιγκάριΤι στο καλό είναι αυτό;

Ωραία. Ακολούθησες τη συμβουλή μας κι εφτασες Αυστραλία. Αποφασίζεις να ελευθερώσεις τον Κουστώ από μέσα σου, κάνοντας scuba diving. Ενώ η υπέυθυνη σου λέει τι μπορείς και τι δεν πρέπει να αγγίξεις επ'ουδενί, εσύ χαζεύεις το στήθος της και μπαίνεις στη θάλασσα για να εξερευνήσεις το βυθό, χωρίς να έχεις ακούσει λέξη. Λίγη ώρα μετά, ένα όμορφο και παράξενο κοχύλι τραβάει την προσοχή σου και πηγαίνεις να το πάρεις για να το κάνεις δώρο στην αγαπημένη σου που κάθισε πίσω στην πατρίδα. Συγχαρητήρια. Μόλις σε τσίμπησε ένα από τα πιο επικίνδυνα πλάσματα του βυθού.

Γιατί αισθάνομαι περίεργα;

Μα γιατί έχει εισχωρήσει στον οργανισμό σου ένα ωραιότατο, τοξικό κοκτέιλ θανάτου. Τα θαλάσσια σαλιγκάρια χρησιμοποιούν το δηλητήριο τους για να ακινητοποιούν τα ψάρια και να τα τρώνε ζωντανά. Ευτυχώς για σένα, δεν είσαι ψάρι. Δυστυχώς για σένα, οι τοξικές ουσίες μπορούν να παραλήσουν τη γλώσσα και τα χείλια σου, να σου μπλοκάρουν την αναπνοή και να σε ρίξουν σε βαθύ κώμα -όλα αυτά μεταξύ άλλων δεκάδων συμφορών, που ποικίλουν ανάλογα με το είδος του σαλιγκαριού. Κι όλα αυτά, πριν προλάβεις να ανέβεις στην επιφάνεια του νερού.

Θα τα καταφέρω γιατρέ;

Αυτό παίζει, ανάλογα με το πόσο ικανά είναι τα άτομα που υπάρχουν εκεί εκείνη τη στιγμή. Εφόσον δεν υπάρχει θεραπεία για το δηλητήριο, αυτό που πρέπει να γίνει για να τη βγάλεις καθαρή, είναι να έχεις διασώστες που μπορούν να σε κρατήσουν στη ζωή μέχρι να ξεράσεις, να κατ%ρήσεις και να βγάλεις με κάθε τρόπο το δηλητήριο από τον οργανισμό σου.

4. Το Χταπόδι με τους Μπλε ΔακτύλιουςΤι στο καλό είναι αυτό;

Αφού τελικά κατάφερες να ξεράσεις όλο το δηλητήριο του θαλάσσιου σαλιγκαριού, κάθισες για λίγο να ξεκουραστείς για να συνεχίσεις την εξερεύνησή σου στο βυθό -δεν πας και κάθε μέρα στην Αυστραλία. Έχεις μάθει το μάθημα σου και όπου βλέπεις κοχύλια, στρίβεις από την αντίθετη μεριά, μέχρι που το βλέμμα σου πέφτει σε ένα μικρούλι χταποδάκι. Καθώς πλησιάζεις, πάνω στο χταποδάκι εμφανίζονται κάτι λαμπερά, μπλε κυκλάκια και η περιέργεια σου μεγαλώνει. Απλώνεις το χέρι να το πιάσεις -την έπαθες μια, πόσο άτυχος μπορείς να είσαι; Η απάντηση; Πολύ. Πάρα πολύ.

Γιατί αισθάνομαι περίεργα;

Εκείνο σε προειδοποίησε με τις λάμψεις στους δακτύλιους του, εσύ επέμενες. Στην αρχή δεν καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά. Δεν θα συνειδητοποιήσεις καθόλου ότι μια θανατηφόρα δόση τοξικών ουσιών τρέχει στο αίμα σου. Κι αυτό επειδή θα έχεις παραλήσει εντελώς! Βέβαια, μην σου λέμε μόνο την καλή πλευρά της υπόθεσης. Πιθανότατα, θα αρχίσεις να πονάς -όταν αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις. Για την ιστορία, μέσα σε λίγα λεπτά το συγκεκριμένο χταπόδι μπορεί να σκοτώσει 26 άτομα... Σε σένα θα κολλήσει;

Θα επιζήσω και πάλι γιατρέ;

Είσαι τυχερός, γιατί οι άνθρωποι που πριν λίγο σε έσωσαν από το σαλιγκάρι θα σε ξανασώσουν από το χταπόδι. Όμως, αν κανείς δεν καταλάβει τι σε τσίμπησε, πιθανότατα θα πεθάνεις... ζωντανός! Αφού είσαι παράλυτος, δεν μπορείς να πεις σε κάποιον ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις! Αν επιζήσεις, πάντως, καλύτερα να μην ξαναπάς στην $%@# Αυστραλία!

3. Ο Σκορπιός DeathstalkerΤι στο καλό είναι αυτό;

Να εύχεσαι να μη μάθεις ποτέ. Ζει στη βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, και πραγματικά ανταποκρίνεται στο όνομά του, αφού παραμονεύει για να σε σκοτώσει! Μπορεί να τσιμπάει ελαφρά αλλά το κεντρί του είναι το τοξικότερο από οποιονδήποτε σκορπιό στον κόσμο. Αντιπαθεί πολύ αυτούς που θέλουν να διαταράξουν την ησυχία του, οπότε καλύτερα μείνε μακριά και από τα νότια του Ισημερινού.

Γιατί αισθάνομαι περίεργα;

Μην αγχώνεσαι, είναι επειδή πιθανότατα σε λίγο θα πεθάνεις. Στην αρχή θα πονάς, μετά θα πέσεις σε κώμα, μετά θα παραλήσεις και μετά θα πεθάνεις. Κάνε υπομονή.

Πόσες πιθανότητες έχω γιατρέ;

Λες να το λένε Deathstalker για πλάκα; Υπάρχει περίπτωση να ζήσεις, αλλά αν είσαι έφηβος ή γέρος, οι πιθανότητες είναι κατά σου...

2. Η Αράχνη της ΒραζιλίαςΤι στο καλό είναι αυτό;

Μετά την κακοτυχία της Αυστραλίας και την απαγόρευση της Αφρικής, είπες να πας από την αντίθετη πλευρά της Γης και αντί για scuba θέλεις να σκαρφαλώνεις στα δέντρα σαν real life Ταρζάν. Εκεί που τρως μια μπανάνα, ανέμελος πάνω σε ένα κλαδί, νιώθεις κάτι στον ώμο σου. Το κοιτάς και νομίζεις ότι μόλις συνάντησες το Διάβολο. Ε, κοντά είσαι...

Οι θανατηφόρες αράχνες της Βραζιλίας -ή αλλιώς οι Γόνοι του Σατανά- είναι οι πιο επιθετικές αράχνες του κόσμου. Τρελαίνονται να ξεκουράζονται σε σκοτεινά και δροσερά μέρη (σαν το κρεβάτι σου, ας πούμε) και δεν δείχνουν έλεος σε ότι χαλάσει την ηρεμία τους.

Γιατί αισθάνομαι περίεργα;

Κάθε δάγκωμα της αράχνης είναι δύο φορές ισχυρότερο από εκείνο της Μαύρης Χήρας και πονάει εξαιρετικά! Η νευροτοξίνη του δηλητηρίου κλείνει τους διακόπτες των λειτουργιών του σώματος σου και η σεροτονίνη είναι απασχολημένη, προσπαθώντας να βρει το συντομότερο δρόμο προς τον εγκέφαλο σου. Όταν φτάσει, θα τρέμεις και θα θες να πεθάνεις από τον πόνο! Έλα όμως που δεν είναι κάθε δαγκωματιά θανατηφόρα και υπάρχουν και πράγματα χειρότερα από το θάνατο. Την ίδια ώρα που ουρλιάζεις από τους πόνους, το... πέος σου γίνεται τόσο σκληρό και άκαμπτο (όχι με την καλή έννοια προφανώς) και ο γιατρός θα πρέπει να σε πονέσει ακόμα περισσότερο για να απελευθευρώσει το αίμα που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή.

Παίζει να τη βγάλω για πέμπτη φορά καθαρή γιατρέ;

Θυμάσαι που είπαμε ότι είναι η "πιο επιθετική αράχνη του κόσμου"; Ε, λοιπόν, κυκλοφορεί και με ένα ακόμα παρατσούκλι: "Η πιο θανατηφόρα αράχνη του κόσμου". Βγάλε τα συμπεράσματά σου...

1. Η Μέδουσα-ΚουτίΤι στο καλό είναι αυτό;

Ας υποθέσουμε ότι μετά από αρκετούς μήνες, βγαίνεις από την κατάθλιψη που προκλήθηκε από όλες αυτές τις γκαντεμιές που σου έτυχαν, και παίρνεις την απόφασή σου. Θα πας και πάλι στην Αυστραλία, να ξορκίσεις τους δαίμονες σου. Αφού κάνεις τη διαθήκη σου (έτσι για να υπάρχει) και χαιρετήσεις το συγγενολόι, αρχίζεις πάλι το κολύμπι στις κρύες θάλασες της βόρειας Αυστραλίας. Το μάτι σου πέφτει σε κάτι που λαμπιρίζει. Αρνείσαι να το πιάσεις, δεν θες να παίξεις πάλι με την τύχη σου. Όμως αυτό σε προλαβαίνει και σου δίνει αυτό για το οποίο πήγαινες γυρεύοντας εδώ και καιρό...

Γιατί αισθάνομαι περίεργα;

Δεν είναι κάτι, είναι απλά το δηλητήριο της μικροσκοπικής μέδουσας που διαχέεται στο νευρικό σου σύστημα, την καρδιά και το δέρμα σου. Ταυτόχρονα. Δες στο σαν μια τελευταία εμπειρία πριν μας εγκαταλείψεις.

Ε, μάλλον, είναι η τελευταία μου, έτσι γιατρέ;

Έχουμε καλά και κακά νέα. Τα καλά είναι ότι υπάρχει ακριβές αντίδοτο για το δηλητήριο της μέδουσας Chironex- η επίσημη ονομασία της. Τα κακά νέα είναι ότι δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να το έχεις στο τσεπάκι σου, μέσα στον ωκεανό...

Κρίμα. Εδώ που τα λέμε, μετά από όλα αυτά που πέρασες σε Αμερική και Ωκεανία, είναι λίγο μ&λακία να πεθάνεις μέσα σε τέσσερα μόνο λεπτά..

356: η μικρή Porsche

Έτσι μπορεί να είναι η νέα μικρή Porsche 356
Στο τέλος του 2009 οι φήμες σχετικά με τη μικρή Porsche οργίασαν. Αφορμή έγινε το μοντέλο BlueSport που παρουσίασε η VW στην έκθεση του Ντιτρόιτ, και με μερικές «ύποπτες» δηλώσεις από την πλευρά της Porsche δεν άργησε να βγει η είδηση ότι αυτό θα φέρει και τα δικά της σήματα. Είναι όμως έτσι;
Το BlueSport concept της VW στο οποίο μπορεί να βασίζεται η 356
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Κι’ αυτό γιατί μόλις χτες ο επικεφαλής του VW Group, Martin Winterkorn δήλωσε στον ειδικό τύπο, ότι το ενδεχόμενο παρουσίασης μιας μικρής Porsche είναι ιδιαίτερα ισχυρό, χωρίς όμως να διευκρινίζει σε ποιο μοντέλο αυτή θα βασίζεται. Το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιεί το σασί του νέου Audi R4 που είδαμε ως ηλεκτρικό στην έκθεση του Ντιτρόιτ, ενώ όπως έχει διαρρεύσει το σίγουρο είναι ότι τα δύο μοντέλα θα έχουν κοινή μετάδοση. Από την άλλη το BlueSport concept της VW μοιάζει επίσης πολύ λογική επιλογή αφού είναι cabrio. Κανείς λοιπόν δεν ξέρει με απόλυτη σιγουριά την τελική μορφή της 356 όπως θα λέγεται η μικρή Porsche, η οποία θα καθορίσει και το όχημα που θα αποτελέσει τη βάση της. Όπως και να’ χει πάντως το νέο αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2012, θα τοποθετηθεί στη βάση των μοντέλων, και κάτω από τις Boxster/Cayman, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία εκτιμάται ότι η τιμή του θα ξεκινά από τις 33.000 λίρες
autotriti
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory