Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 3 Απριλίου 2010

Ρομποτικός βραχίονας κινείται με τη δύναμη της σκέψης

Ο Δρ Μιγκέλ Νικολέλις του Κέντρου Νευρομηχανικής στο Πανεπιστήμιο Duke, πραγματοποίησε μία έρευνα, η οποία ίσως προσφέρει πολύτιμα στοιχεία για την πορεία της αποκατάσταση βλαβών στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό και ίσως ανοίξει το δρόμο για τεχνητά άκρα υψηλής τεχνολογίας που κινούνται με τη βούληση του χρήστη.

Ο Δρ Νικολέλις εμφύτευσε ηλεκτρόδια με διάμετρο όσο μια ανθρώπινη τρίχα στον εγκέφαλο δύο θηλυκών μακάκων ρέζους. Στο ένα πειραματόζωο εμφυτεύθηκε συστοιχία 96 ηλεκτροδίων, ενώ στο δεύτερο τα ηλεκτρόδια είχαν αυξηθεί στα 320.

Τα ηλεκτρόδια κατέγραφαν την ενεργοποίηση των νευρώνων στον μετωπιαίο και τον βρεγματικό λοβό, δύο περιοχές που συμμετέχουν στον έλεγχο πολύπλοκων κινήσεων.

Αρχικά αναλύθηκαν η εγκεφαλική δραστηριότητα των πιθήκων την ώρα που μάθαιναν να κινούν με τζόιστικ ένα φωτεινό σημείο στην οθόνη του υπολογιστή. Στη συνέχεια οι ερευνητές αντιστοίχισαν τις διάφορες κινήσεις των άνω άκρων με συγκεκριμένα πρότυπα ενεργοποίησης των νευρώνων.

Το σύστημα μπορούσε να αναγνωρίζει τις κινήσεις από τα εγκεφαλικά σήματα και να τις αναπαράγει με έναν ρομποτικό βράχίονα που λειτουργούσε σε διπλανό δωμάτιο. Σύντομα οι πίθηκοι συνειδητοποίησαν ότι δεν χρειαζόταν να κινούν το τζόιστικ για να κατευθύνουν το φωτεινό σημείο εκεί που ήθελαν - αρκούσε να σκεφθούν την επιθυμητή κίνηση.

Η ομάδα του Νικολέλις έχει ήδη ξεκινήσει προκαταρκτικές δοκιμές του συστήματος σε ανθρώπους, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη προσθετικών άκρων για άτομα που έχουν ακρωτηριαστεί ή έχουν μείνει παράλυτα λόγω ατυχήματος.
focus

Για τέλειο σώμα:...δοκιμάστε στριπτίζ!!!

Τις προηγούμενες δεκαετίες η αεροβική ήταν η αγαπημένη άσκηση των γυναικών που επιδίωκαν να χάσουν βάρος, να αποκτήσουν σφιχτό σώμα και να εκτονώσουν την ενέργειά τους χορεύοντας. Σήμερα τις ρυθμικές ασκήσεις μετά μουσικής έρχονται να αντικαταστήσουν τα σέξι λικνίσματα, αφού αντί της αεροβικής οι νέες γυναίκες επιλέγουν πλέον τον χορό σε στύλο ή, αν προτιμάτε, το lap-dancing.
Οπως αποκαλύπτουν οι ειδικοί, ο σέξι χορός αποτελεί ένα καλό κίνητρο άσκησης σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την καθιστική ζωή. «Αποτελεί μια υπέροχη άσκηση. Η δική μου γενιά έκανε πολλή αεροβική» λέει η...
Ντόνα Σάιρους από την αμερικανική αλυσίδα κέντρων υγείας και ευεξίας «Crunch», η οποία διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της και διευθύνει σέξι προγράμματα γυμναστικής, εμπνευσμένα από την ταινία «Στριπτίζ» με πρωταγωνίστρια την Ντέμι Μουρ. «Σήμερα οι εικοσάρες αναζητούν διαφορετικούς τρόπους για να ασκούνται. Τους ενδιαφέρει να γυμνάζονται εκφράζοντας παράλληλα τη σεξουαλικότητά τους».
Σε σωματικό επίπεδο ο σέξι χορός δυναμώνει το πάνω μέρος του κορμού, αφού οι γυναίκες πρέπει αρκετές στιγμές να συγκρατούν όλο το βάρος του σώματός τους με τα χέρια. Εξίσου όμως γυμνάζεται και το κάτω μέρος του κορμού, αφού αυτό συμβάλλει για την «αναρρίχηση» πάνω στον στύλο. Οπως εξηγούν οι ειδικοί, τόσο το lap-dancing όσο και ο χορός της κοιλιάς έχουν σημαντικά αερόβια οφέλη, αφού βελτιώνουν σημαντικά τη λειτουργία της καρδιάς, ενώ την ίδια στιγμή συμβάλλουν και στην καλύτερη στάση του σώματος.
Πολύτιμες αποδεικνύονται οι εν λόγω ασκήσεις και σε ψυχολογικό επίπεδο. Τα σέξι λικνίσματα τονώνουν την αυτοπεποίθηση κάνοντας τις γυναίκες να αποχωρούν από την αίθουσα γυμναστικής νιώθοντας πιο… θηλυκές. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι αν και πρόκειται για διασκεδαστικούς χορούς, παρ’ όλα αυτά είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί σε ό,τι αφορά την κατανάλωση ενέργειας. Κατά τη διάρκεια ενός ωριαίου προγράμματος καίγονται εκατοντάδες θερμίδες, με αποτέλεσμα να ευνοείται η απώλεια βάρους.
της Αφροδίτης Ραυτοπούλου
Αβόλευτος

Light Peak: Μετάδοση δεδομένων σε χρόνο dt‏


Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη μιας νέας επαναστατικής τεχνολογίας μεταφοράς δεδομένων από και προς υπολογιστές και κοινές ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές κάμερες κτλ.) και μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνει την εμφάνισή της στην παγκόσμια βιομηχανία.

Η τεχνολογία ονομάζεται Light Ρeak και φέρει την υπογραφή του γίγαντα των επεξεργαστών Ιntel, αν και φημολογείται ότι στην ανάπτυξή της έχει συνεργαστεί και η Αpple. Η Light Ρeak είναι στην ουσία μια τεχνολογία που υποκαθιστά τις θύρες USΒ με καλώδια οπτικών ινών υψηλής ταχύτητας, σχεδιασμένη να συνδέει μεταξύ τους τις διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές χρησιμοποιώντας παλμούς λέιζερ. Η χωρητικότητα του δικτύου μετάδοσης για τη Light Ρeak πρώτης γενεάς θα είναι 10 Gb/s, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος χρησιμοποιώντας την να μεταφέρει μια ταινία και μάλιστα ποιότητας Βlu-Ray από έναν φορητό σκληρό δίσκο σε έναν υπολογιστή σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα!

Σύμφωνα με τα στελέχη της Ιntel, αναμένεται μέσα στην επόμενη δεκαετία η χωρητικότητα να εκτοξευθεί στα 100 Gb/s. Η τεχνολογία των οπτικών ινών επάνω στην οποία βασίζεται η Light Ρeak δεν έχει περιορισμούς αφού μεταφέρει δεδομένα χρησιμοποιώντας το φως αντί για τον ηλεκτρισμό. Παρέχει επίσης μια σειρά επιπλέον δυνατότητες, όπως μακρύτερα, πιο λεπτά και πιο εύκαμπτα καλώδια και, το πιο σημαντικό, την εκτέλεση πολλαπλών πρωτοκόλλων ταυτόχρονα από ένα μόνο καλώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να γίνει σύνδεση περιφερειακών, σταθμών εργασίας (workstations), οθονών, δίσκων κτλ. από μία και μόνο θύρα απλοποιώντας σημαντικά τη χρήση των υπολογιστών και τη διαδικασία μετάδοσης δεδομένων.

Πηγή

O Aντρας ξεχωρίζει ....για δύο πράγματα το ένα είναι ....

Η κολώνια του ήταν το σλόγκαν μιας παλιάς διαφήμισης και είχαν δίκιο....


Μυστηριώδη και αισθησιακά λοιπόν τα νέα ανδρικά αρώματα σε μπουκάλια απο μαύρο γυαλί συνοδεύουν τους άνδρες που ήταν και είναι γοητευτικοί, αυθεντικοί, ιδιαίτεροι όσο κι αν ο χρόνος περνάει. Ειναι απλά σαγηνευτικοί.Κι αυτό δεν αλλάζει.Ξέρουν να κατακτούν μια γυναίκα. Αλλωστε στον άνδρα δεν μετράει η ομορφιά αλλά η τεχνική του πως να φέρεται για να κερδίζει στο παιχνίδι της γοητείας. Θαρραλέος, τολμηρός, αποφασιστικός, ευθύς, δίνει το παρών του με σωστό και επίμονο τρόπο.Επίμονο όπως ένα..διαπεραστικό μεθυστικό άρωμα σε μαύρο μπουκάλι. Πικρό και γλυκό ταυτόχρονα.Η δύναμη της μυρωδιάς είναι καταλυτική , μένει στη μνήμη και σε ακολουθεί.Κι αυτό οι συγκεκριμένοι άνδρες το ξέρουν.Εδώ δεν χωράει παρά το θέλω και θα το κατακτήσω!!


Οτι συμβαίνει με τις γυναίκες, η τους πάει η δεν τους πάει το καπέλλο,το ίδιο συμβαίνει με τους άνδρες που χρησιμοποιούν αυτά τα μυστηριώδη, αινιγματικά, αισθησιακά αρώματα. Πρέπει να τους πηγαίνουν και να βγάζουν προς τα έξω την έντονη προσωπικότητά τους και όχι να την σκεπάζουν. Είναι μια επιλογή..που η' απωθεί τις γυναίκες η τις.. απογειώνει ανάλογα.
...Άρωμα Γυναίκας.

Ολόκληρη η διαδικασία ενός tattoo, από τη στάμπα μέχρι τη σκίαση, σ ένα 10λεπτο βίντεο.Να θυμάστε πως δεν νοείται να κάνετε tattoo χωρίς να πονέσετε…
Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και όσο γίνεται να μείνετε ακίνητοι,
για να μην κάνετε δυσκολότερη την όλη διαδικασία!

Υ.γ Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω για το βίντεο που παρακολουθήσατε
είναι πως η στάμπα είναι ανάποδα! Λογικά θα έπρεπε το πρόσωπο να είναι
στραμμένο προς το καλάμι και όχι προς τη γάμπα, αλλά περί ορέξεως....

dark-angel-tattoo

Monopoly


Η Monopoly εφευρέθηκε στα χρόνια της μεγάλης ύφεσης, τέλη της δεκαετίας του '20, από τον Τσαρλς Ντάροου (1889-1967), ο οποίος ήταν συντηρητής καυστήρων και, όταν έμεινε χωρίς δουλειά, σοφίστηκε ένα επιτραπέζιο, στο οποίο ήθελε να δώσει... αντικαπιταλιστική χροιά, το ονόμασε «Το παιχνίδι του ιδιοκτήτη» και, μέσω αυτού, έδινε τη δυνατότητα στους παίκτες να διαλέξουν επάγγελμα περιζήτητο για ιδιοκτήτες μεγάλων σπιτιών. Το παιχνίδι αυτό μετεξελίχθηκε σε Monopoly για έναν απλό λόγο: αυτοί που κάνανε τα μαστορέματα, υδραυλικοί, κτίστες και... ναι... συντηρητές καυστήρων, γίνανε τόσο πλούσιοι, που άρχισαν να αγοράζουν τα ακίνητα!

Απαγόρευση αρωμάτων.

Εκτός γραφείου θα επιτρέπεται στο εξής, για τους εργαζόμενους στο Detroit των ΗΠΑ, η χρήση αρωμάτων, μετά από την αθωωτική απόφαση δικαστηρίου στην προσφυγή μιας γυναίκας, η οποία ισχυρίστηκε ότι η υπερβολική χρήση κολόνιας από μια συνάδελφο… της δημιούργησε αναπνευστικά προβλήματα.Το δικαστήριο μάλιστα αποφάσισε να δοθεί στην Susan McBride ως αποζημίωση το ποσό των 100.000 δολαρίων…Πλέον, θα τοποθετηθούν προειδοποιητικές πινακίδες σε όλες της εισόδους των δημόσιων και ιδιωτικών υπηρεσιών, οι οποίες θα ενημερώνουν για την απαγόρευση αρωμάτων, aftershave, αποσμητικά και άλλα συναφή.
RELAX

Ελπίδες για τη θεραπεία του διαβήτη


Μια νέα ανακάλυψη στο χώρο της ιατρικής, από την ομάδα του δρα Κωνσταντίνου Πολυχρονάκου του Πανεπιστημίου Μαγκίλ (McGill) και από την ομάδα του Πανεπιστημίου στης Καλιφόρνιας (UCSF) φέρνει ελπίδα πως ο διαβήτης μπορεί να γίνει μια ιάσιμη ασθένεια.

Η νέα επιστημονική ανακάλυψη, που θα φέρει επανάσταση στη θεραπεία του διαβήτη, δημοσιεύεται σήμερα στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό Nature.

Η ομάδα του δρα Πολυχρονάκου, κάνοντας πολυετή έρευνα πάνω στο διαβήτη ανακάλυψε ένα γονίδιο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία των νησιδίων Λάγκερχανς (Langerhans), που παράγουν την ινσουλίνη στο πάγκρεας.

Όπως τόνισε αποκλειστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δρ Πολυχρονάκος, "τα νησίδια του Λέγκερχανς στους διαβητικούς ή είναι κατεστραμμένα στον τύπου 1 διαβήτη ή δυσλειτουργούν στον τύπο 2 διαβήτη. Μια από τις κυριότερες προσπάθειες της έρευνας είναι η δημιουργία καινούριων νησιδίων τα οποία θα παράγουν ινσουλίνη. Η ομάδα μας βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ανακάλυψε το γονίδιο RFX6 που είναι το σημαντικότερο για τη δημιουργία των νησιδίων".

Όπως είπε ο δρ Πολυχρονάκος, η ομάδα του εντόπισε το μεταλλαγμένο γονίδιο σε νεογνικό διαβήτη, δηλαδή σε νεογέννητο που γεννήθηκε χωρίς τα νησίδια του Λέγκερχανς. Αυτή είναι η ανακάλυψη-κλειδί για τη θεραπεία του διαβήτη.
"Τώρα, που έχουμε εντοπίσει το εν λόγω γονίδιο, μπορούμε να ελπίσουμε σε μελλοντικές δυνατότητες θεραπείας. Υπάρχει η προοπτική να πάρουμε ένα κομμάτι του παγκρέατος, να εισάγουμε το γονίδιο ή να το διεγείρουμε με κάποια θεραπεία ώστε να προκαλέσει τη δημιουργία των νησιδίων του Λέγκερχανς και να τα ξαναβάλουμε μέσα στον διαβητικό προκειμένου να παράγει κανονικά την ινσουλίνη", αποκάλυψε ο δρ. Κώστας Πολυχρονάκος.

Η ομάδα του δρα Πολυχρονάκου έκανε την έρευνα σε νεογνά, ενώ η ομάδα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας έκανε την ίδια έρευνα σε πειραματόζωα.

Σύμφωνα με τον δρα Πολυχρονάκο, η θεραπεία μπορεί να προέλθει ακόμη και από φάρμακο, το οποίο θα προκαλεί το σχηματισμό καινούριων νησιδίων.

Η έρευνα βρίσκεται στα σπάργανά της αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Η ομάδα του δρα Κωνσταντίνου Πολυχρονάκου ανήκει στο Εργαστήριο Ενδοκρινολογικής Γενετικής του Ινστιτούτου Έρευνας του Πανεπιστημίου Μαγκίλ. Η πρόσφατη έρευνα χρηματοδοτήθηκε από την Εταιρεία Νεανικού Διαβήτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι γυναίκες έχουν πρότυπο τον μπαμπά τους για την επιλογή ερωτικού συντρόφου

Βρετανοί επιστήμονες του πανεπιστημίου Durham κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που είναι πολύ δεμένες με τον πατέρα τους προτιμούν για ερωτικούς συντρόφους τους άνδρες των οποίων το παρουσιαστικό μοιάζει με αυτό του «μπαμπά».

Τα αποτελέσματα της έρευνας υποστηρίζουν την επαναστατική άποψη με βάση την οποία το σεξουαλικό «αποτύπωμα» (κριτήριο επιλογής συντρόφου με βάση την ομοιότητα του με τους γονείς) ισχύει και για τους ανθρώπους, όπως και για πολλά άλλα είδη.

Οι επιστήμονες για την έρευνα τους χρησιμοποίησαν 49 πρωτότοκες κόρες, από τις οποίες ζήτησαν να επιλέξουν τον πιο ελκυστικό, κατά τη γνώμη τους, άνδρα από μια σειρά φωτογραφιών. Ο μόνος περιορισμός που τους έθεσαν για τις επιλογές τους, ήταν αυτές να αφορούν αποκλειστικά στα χαρακτηριστικά του προσώπου και όχι σε συνολικά σωματικά φυσικά χαρακτηριστικά (ώμους, μαλλιά, χέρια κλπ).

Στη συνέχεια οι γυναίκες ερωτήθηκαν για τις σχέσεις με τον πατέρα τους στη διάρκεια των παιδικών τους χρόνων, ηλικία που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την διαμόρφωση του σεξουαλικού αποτυπώματος. Οι ερωτήσεις αφορούσαν στο πόσο συμμετείχε ο πατέρας στην ανατροφή τους, πόσο χρόνο περνούσαν μαζί κλπ.

Συγκρίνοντας την επιλεγμένη φωτογραφία της κάθε γυναίκας, τις απαντήσεις της, και τις φωτογραφίες του πατέρα της, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσο πιο ισχυρός ο δεσμός με τον πατέρα, τόσο μεγαλύτερη η ομοιότητα με τον επιλεγμένο άνδρα.

«Η έρευνα δείχνει ξεκάθαρα πως το ιδανικό πρόσωπο του συντρόφου για τον καθένα από μας, δεν διαμορφώνεται με βάση το τί βλέπουμε γύρω μας, αλλά με βάση το πρόσωπο κάποιου με τον οποίο έχουμε αναπτύξει ιδιαιτέρους δεσμούς αγάπης», δήλωσε στην εφημερίδα Independent η Lynda Boothroyd, επικεφαλής της έρευνας.

contra.gr

Κουμαριά

72koumaria.JPG (55680 bytes)agriokoumaria.JPG (56155 bytes)Ανήκει στην οικογένεια των Ερεικοειδών (Ericaceae) και είναι αειθαλής θάμνος ύψους 2-3 μ. ή σπανιότερα μικρό δέντρο. Είναι ένα από τα κοινότερα είδη των μεσογειακών θαμνώνων. Είναι μεσογειακό είδος, διαδεδομένο σε παράκτιες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας και νησιά.

Έχει φύλλα επιμήκη λογχοειδή ή ελλειψοειδή, μήκους έως 10εκ., με οδοντωτές παρυφές. Τα άνθη έχουν συμπέταλη λευκή στεφάνη μήκους περίπου 1 εκ. και κρέμονται.

koumaro.jpg (39795 bytes)Οι καρποί (κούμαρα) είναι δρύπη με κονδυλώματα, σφαιρικοί, διαμέτρου 1,5-2 εκ., σαρκώδη με μικρές κωνικές προεξοχές, αρχικά κίτρινοι και αργότερα κόκκινοι. Οι καρποί είναι εδώδιμοι και χρησιμοποιούνται για την παρασκευή εξαιρετικού τσίπουρου. Η συγκομιδή του όμως είναι επίπονη και έτσι το ποτό σπανίζει πλέον. Είναι και η αγαπημένη τροφή του αγριογούρουνου, που πέφτει «με τα μούτρα» στο φαΐ και εκεί το πετυχαίνουν συνήθως οι παγάνες.

Τα πεντανόστιμα κούμαρα είναι αγαπημένο φρούτο στη περιοχή της Μάνης και σε όσους γνωρίζουν ότι τρώγονται. Το εντυπωσιακό σχήμα και χρώμα των κλαριών με καρπούς, συνήθως καταλήγουν ως διακοσμητικό στοιχείο σε κάποιο βάζο.

Αγγλικές φαντασιώσεις


Οι Βρετανοί κάνουν επτά φορές έρωτα την ημέρα νοερώς.

Αυτό έδειξε έρευνα του περιοδικού Mens Helth Magazine, αποκαλύπτοντας επίσης ότι "οι σεξουαλικές φαντασιώσεις βελτιώνουν την ποιότητα της πραγματικής σεξουαλικής μας ζωής.

Η έρευνα δείχνει ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις προκύπτουν πιο συχνά στους άνδρες, οι οποίοι φαντάζονται πως κάνουν έρωτα τουλάχιστον 2.555 φορές το χρόνο. Επομένως συνεχίστε να "ονειρεύεστε ", επισημαίνει το περιοδικό.

Καρπούζι αντί Viagra;

Μερικές φέτες καρπουζιού μπορούν να επιφέρουν παραπλήσια αποτελέσματα με του διάσημου χαπιού Viagra.

Σύμφωνα με επιστήμονες από το Τέξας των ΗΠΑ, το καρπούζι περιέχει κιτρουλίνη, ένα συστατικό που βοηθά στην παραγωγή μιας ουσίας που ηρεμεί τις αρτηρίες του σώματος, με παρόμοιο τρόπο που λειτουργεί το Viagra.

Το εν λόγω συστατικό, η κιτρουλίνη, όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες, αντιδρά με τα ένζυμα του σώματος και μετατρέπεται σε αργινίνη, ένα αμινοξύ που βοηθά ενισχυτικά την καρδιά, το κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

Η αργινίνη αυξάνει την παραγωγή νιτρικού οξέος, που χαλαρώνει τις αρτηρίες αίματος, κατά τον ίδιο τρόπο που το κάνει το Βιάγκρα για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, εξήγησαν οι επιστήμονες από το Τέξας.

Η κιτρουλίνη εντοπίζεται σε όλες τις ποικιλίες καρπουζιού και κυρίως σε αυτά με την πιο κίτρινη επιφάνεια.

Πάντως, οι επιστήμονες αναφέρουν ότι απαιτείται η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας του φρούτου για τη λήψη αρκετής κιτρουλίνης που θα βοηθήσει να ανεβάσει τα επίπεδα αργινίνης

SEXY AND HOT .... η μοντέλα και το πιάνoΟλόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Ινδία : 7χρονος με 4 πόδια και 4 χέρια, λατρεύεται από τους Ινδουϊστές σαν θεός!!!

Ένας 7χρονος στην Ινδία, αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες συμπατριώτες του, εξαιτίας της σοβαρής αναπηρίας – δυσμορφίας, από την οποία πάσχει. Ο Ντιπάκ Κουμάρ γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και τέσσερα χέρια σε ένα από τα φτωχότερα κρατίδια της Ινδίας.
Ο Ντιπάκ πάσχει από το σπάνιο φαινόμενο ischiopagus και έχει ενωθεί με το δίδυμό του, το οποίο απορρόφησε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα παραπάνω μέλη προεξέχουν από το στέρνο το.υ
Αυτή η σοβαρή αναπηρία-δυσμορφία, που οι γονείς του θέλουν να θεραπεύσουν με χειρουργική επέμβαση, έχει μεταμορφώσει το αγόρι σε πραγματική θρησκευτική εικόνα στα μάτια των ινδουιστών της περιοχής, που θεωρούν ότι μοιάζει πολύ με τον θεό Βίσνα, ο οποίος συχνά απεικονίζεται στη μυθολογία με τέσσερα χέρια.

"Οι άνθρωποι μου προσφέρουν χρήματα, φρούτα, γλυκά, καμιά φορά και λουλούδια", δηλώνει ο επτάχρονος που ζει στο χωριό Μπελχάρι, κοντά στην Πάτνα, πρωτεύουσα του κρατιδίου του Ανατολικού Μπιχάρ.

Σύμφωνα με την μητέρα του, όταν γεννήθηκε ο Ντιπάκ, οι γιατροί της περιοχής, αλλά και οι προεστοί του χωριού δεν πίστευαν ότι θα ζήσει, καθώς τα περισσότερα παιδιά που γεννιούνται στην Ινδία με μια τόσο βαριά αναπηρία συνήθως πεθαίνουν στη διάρκεια του τοκετού ή είναι θύματα ανθρωποκτονίας.

Η περίπτωση του επτάχρονου φέρνει στην επιφάνεια το πόσο «παρεξηγημένοι» είναι οι άνθρωποι με αναπηρίες στην Ινδία, αλλά και τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρική φροντίδα των παιδιών που γεννιούνται με σοβαρές δυσμορφίες, ειδικά στις αγροτικές περιοχές.

Πρόσφατα, με την παρέμβαση τοπικών πολιτικών, ο μικρός υπεβλήθη σε εξετάσεις στο νοσοκομείο της Πάτνα, με την ελπίδα να έχει την τύχη της μικρής Λάξμι Τάτμα, που επίσης γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και τέσσερα χέρια και χειρουργήθηκε με επιτυχία το 2007 στη νότια Ινδία.

Πριν την χειρουργική επέμβαση που κόστισε περίπου 50.000 δολάρια, τη Λάξμι, μόλις δύο χρόνων τότε, επισκέπτονταν επίσης δεκάδες προσκυνητές που πίστευαν ότι διαθέτει θεϊκές ιδιότητες.
...koukfamily.

βρεεεεεε,,,καλως τις Γερμανιδες


Η διασκέδαση ωφελεί τον έρωτα


Μία έξοδος με φίλους ή με τον/τη σύντροφό σας για φαγητό βελτιώνει την ερωτική ζωή.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η υγιής κοινωνική ζωή μειώνει το στρες, μας κάνει να νιώθουμε πιο χαρούμενοι, μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και μπορεί ακόμα να μας βοηθήσει να ενδιαφερθούμε περισσότερο για το έτερόν μας ήμισυ και να του εκφράσουμε το ενδιαφέρον αυτό.

Σε μία πρόσφατη μελέτη διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων ότι οι άνεργες γυναίκες είχαν πολύ περισσότερες πιθανότητες να εκφράζουν δυσαρέσκεια για την ερωτική τους ζωή από ό,τι οι εργαζόμενες. Η απομόνωση μπορεί να διαταράξει την ερωτική ζωή ενός ατόμου, ενώ αντιθέτως θετική δράση ασκούν οι καλές κοινωνικές σχέσεις που βοηθούν τους ανθρώπους να εκτονωθούν, να διασκεδάσουν, να μοιραστούν συναισθήματα και απόψεις. Ειδικά όταν δεν επικεντρώνεται κανείς στο μόνιμο σύντροφό του αλλά έχει και διάφορες φιλίες, αυτό ωφελεί το δεσμό διότι έχει περισσότερα πράγματα να συζητήσει μαζί του.

Η ύπαρξη αρκετών φίλων μπορεί επίσης να συμβάλει στην προστασία από το στρες, ενώ είναι τεκμηριωμένο πως όσοι έχουν ευρύ κοινωνικό κύκλο έχουν υψηλή αυτοεκτίμηση και διασκεδάζουν περισσότερο. Επιπλέον, οι άνθρωποι αυτοί έχουν λιγότερα καρδιαγγειακά και ανοσοποιητικά προβλήματα και χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης: ορμόνης που παράγεται σε παθολογικά ποσά όταν υπάρχει άγχος. Καιρός λοιπόν να αρχίσετε τις κοινωνικές επαφές!
TV-GREEK

Σπίτι με 1000 παράθυρα

Κατασκευάστηκε στην Κίνα ένα κτήριο με 1000 παράθυρα. Πρόκειται για ένα 9όροφο κτήριο που έχει τα περισσότερα παράθυρα από οποιοδήποτε άλλο με το ίδιο μέγεθος στον κόσμο και το οποίο σχεδιάστηκε από τον Ιάπωνα αρχιτέκτονα Sako Keiichiro.
Το εν λόγω κτήριο που έχει χτιστεί στην περιοχή Jinhua ζαλίζει κάθε περαστικό που προσπαθεί να το κοιτάξει για αρκετή ώρα και αυτό λόγω της ιδιαιτερότητάς του και της ιδιότυπης κατασκευής του.

Σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος προσπάθησε να μετρήσει τα παράθυρα του περίεργου αυτού κτηρίου, ο 9ος όροφος είχε 113 παράθυρα σε 15 δωμάτια, ενώ ένα δωμάτιο είχε από μόνο του 21 παράθυρα. Ένας από τους εργάτες δηλώνοντας πως είναι ότι πιο δύσκολο έχει κάνει ποτέ, είπε: “Στο εσωτερικό μοιάζει με λαβύρινθο”. Τέλος, ο κύριος Wei, ο υπεύθυνος της κατασκευής, δήλωσε πως η κατασκευή του κτηρίου θα κοστίσει γύρω στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μόνο τα παράθυρα κόστισαν περίπου 700.000 ευρώ

Tο μυστήριο του "καταραμένου ψωμιού"

Ο μύθος του "καταραμένου ψωμιού" στοιχειώνει περισσότερο από μισό αιώνα την τοπική κοινωνία του Pont-Saint-Esprit, στη Γαλλία, όμως ύστερα από έρευνες ενός δημοσιογράφου το μυστήριο φαίνεται να λύθηκε, αποκαλύπτοντας ένα μυστικό πείραμα...
Όλα ξεκίνησαν το 1951 σε ένα γραφικό χωριό στη Νότια Γαλλία, το Pont-Saint-Esprit, όταν ξαφνικά οι κάτοικοί του άρχισαν να παρανοούν. Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες βρέθηκαν έγκλειστοι σε ιδρύματα.
Για δεκαετίες επικρατούσε η άποψη ότι οι κάτοικοι δηλητηριάστηκαν από το ψωμί του τοπικού φούρνου. Σχεδόν 60 χρόνια αργότερα ένας δημοσιογράφος, ύστερα από έρευνα, αποκαλύπτει ότι στην περιοχή πραγματοποιήθηκε ένα πείραμα της CIA με στόχο τον έλεγχο του μυαλού. Συγκεκριμένα, οι αμερικανικές υπηρεσίες φέρονται να εμπλούτισαν τις τροφές των Γάλλων επαρχιωτών με το παραισθησιογόνο LSD, ώστε να μελετήσουν τις αντιδράσεις και να επιχειρήσουν να ελέγξουν το μυαλό.
Οι μαρτυρίες των κατοίκων αλλά και τα δημοσιεύματα της εποχής σοκάρουν. Η αρχή έγινε στις 16 Αυγούστου του 1951, όταν ξαφνικά οι κάτοικοι άρχισαν να βλέπουν τρομακτικές παραισθήσεις με τέρατα και φωτιές.
Ένας κάτοικος του χωριού επιχείρησε να πνιγεί ουρλιάζοντας ότι αναδύονται φίδια από την κοιλιά του. Ένας 11χρονος προσπάθησε να στραγγαλίσει την γιαγιά του. Ένας άνδρας φώναξε "είμαι αεροπλάνο" πριν αποφασίσει να πηδήξει από το δεύτερο όροφο. Αποτέλεσμα της "πτήσης" του ήταν να προσγειωθεί στο έδαφος σπάζοντας τα δύο του πόδια. Ωστόσο, παραληρώντας θα συνεχίσει την τρελή του διαδρομή για δέκα περίπου μέτρα.................
.
Κάποιος είδε την καρδιά του να βγαίνει από τα πόδια του και ουρλιάζοντας καλούσε γιατρό για να την βάλει και πάλι στη θέση της. Πολλοί ήταν εκείνοι που σε κατάσταση αμόκ οδηγήθηκαν στο τοπικό άσυλο. Οι Times έγραφαν σε άρθρο τους με τίτλο "Το παραλήρημα του τριαντάφυλλου" ότι "ασθενείς χτυπιούνται στα κρεβάτια τους, ουρλιάζοντας ότι κόκκινα λουλούδια ανθίζουν στο σώμα τους και άλλοι πως το κεφάλι τους λιώνει".
Το πόρισμα της έρευνας των τοπικών αρχών ανέφερε ότι οι κάτοικοι είχαν δηλητηριαστεί από το ψωμί του τοπικού φούρναρη, το οποίο περιείχε μία παραισθησιογόνα ουσία που βρισκόταν στη σίκαλη. Μία άλλη θεωρία έκανε λόγο για ύπαρξη "οργανικού υδράργυρου" στο ψωμί.
Δεκαετίες αργότερα, ο δημοσιογράφος HP Albarelli jr, υποστηρίζει πως η ιστορία του "καταραμένου ψωμιού" δεν ήταν παρά ένα πείραμα της CIA με εντολή από την ηγεσία του στρατού των ΗΠΑ και συγκεκριμένα της μυστικής υπηρεσίας ειδικών επιχειρήσεων (SOD).
Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, την περίοδο εκείνη η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Sandoz, προμήθευε μυστικά τον στρατό των ΗΠΑ και τη CIA με LSD.
O Albarelli ερευνώντας την ύποπτη αυτοκτονία του Frank Olson, ενός βοιχημικού που εργαζόταν για την SOD, ο οποίος έπεσε από το 13ο όροφο, δύο χρόνια μετά το περιστατικό του "καταραμένου ψωμιού", ανακάλυψε ένα σημείωμα, στο οποίο καταγράφονταν μία συνομιλία μεταξύ ενός πράκτορα της CIA και ενός υπαλλήλου της Sandoz. Στο σημείωμα αναφερόταν το «μυστικό του Pont-Saint-Esprit» και απεκάλυπταν ότι οι παραισθήσεις των κατοίκων προήλθαν από LSD.
Στο βιβλίο του Albarelli "A Terrible Mistake: The Murder of Frank Olson and the CIA's Secret Cold War Experiments", ο δημοσιογράφος μίλησε με πρώην συναδέλφους του Frank Olson, οι οποίοι του επιβεβαίωσαν ότι το περιστατικό στο Pont-Saint-Esprit αποτελούσε μέρος ενός πειράματος της CIA και των ΗΠΑ για έλεγχο του ανθρώπινου μυαλού.
Μετά τον πόλεμο στη Κορέα, οι Αμερικανοί έθεσαν σε εφαρμογή ένα ερευνητικό πρόγραμμα με στόχο να μπορέσουν να ελέγξουν ψυχολογικά τους κρατούμενους και τους αντίπαλους στρατούς.
Επιστήμονες του Fort Detrick, της στρατιωτικής υπηρεσίας φαρμάκων των ΗΠΑ, αποκάλυψαν στον Albarelli ότι ψέκαζαν με LSD στον αέρα μολύνοντας προϊόντα.
Το σημαντικότερο χαρτί ωστόσο στην έρευνα του Albarelli αποτέλεσε μία επιστολή του Λευκού Οίκου προς την επιτροπή Rockefeller, η οποία σχηματίστηκε το 1975 για να διερευνήσει τις αποτρόπαιες δράσεις της CIA. Στην επιστολή γίνεται άμεση αναφορά στο "περιστατικό Pont-Saint-Esprit"
Όπως υποστηρίζει ο Albarelli στην προσπάθεια της CIA να χρησιμοποιήσει το LSD, ως επιθετικό όπλο, από το 1953 έως το 1965, υπέβαλε σε μυστικά πειράματα περισσότερους από 5.700 αμερικανούς στρατιώτες, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν.
Στην έρευνα του δημοσιογράφου δεν αναφέρεται καμία συμμετοχή των Γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, ύστερα από τις αποκαλύψεις, ο επικεφαλής των Γαλλικών μυστικών υπηρεσιών ζήτησε εξηγήσεις από τη CIA, ωστόσο η πληροφορία επίσημα διαψεύδεται και από τις δύο πλευρές.
Οι κάτοικοι του χωριού μέχρι και σήμερα ζητούν απεγνωσμένα εξηγήσεις για το μυστήριο του "καταραμένου ψωμιού". "Από τη στιγμή που υπάρχει η υποψία ότι όλα αυτά μπορεί να ήταν ένα πείραμα για να ελεγχθεί μία λαϊκή εξέγερση, θέλω να μάθω τι συνέβη", δηλώνει ο 71χρονος κάτοικος του Pont-Saint-Esprit, Charles Granjoh. "Κόντεψα να τρελαθώ και θέλω να ξέρω το γιατί", τονίζει.
OSTRIA

Οι δεινόσαυροι ήταν τα ταχύτερα δίποδα που έζησαν ποτέ

Ένας δεινόσαυρος σε μέγεθος γάτας ήταν πιθανότατα το ταχύτερο δίποδο που έζησε ποτέ, ενώ ακόμα και ο γιγαντόσωμος τυραννόσαυρος «δεν θα δυσκολευόταν να κυνηγήσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ», εκτιμούν Βρετανοί ερευνητές.

Χρησιμοποιώντας ακριβή μοντέλα σε έναν υπερυπολογιστή, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία υπολόγισαν τις μέγιστες ταχύτητες πέντε σαρκοφάγων δεινόσαυρων, από τον Tyrannosaurus rex των έξι τόνων μέχρι έναν κομψόγναθο των τριών κιλών.

O τεράστιος T-rex έφτανε σε ταχύτητα τα 28,8 χλμ/ώρα, ήταν δηλαδή ελαφρώς ταχύτερος από έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. «Η μελέτη μας, στην οποία χρησιμοποιήθηκε η ελάχιστη μάζα ποδιών που απαιτούσε ο T-rex για να κινηθεί, υποδεικνύει ότι, αν και δεν ήταν εξαιρετικά γρήγορος, αυτό το σαρκοφάγο σίγουρα μπορούσε να τρέχει και δεν θα είχε δυσκολία να κυνηγήσει τον ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ», δήλωσε στο Reuters ο παλαιοντολόγος Φιλ Μάνινγκ.

Ο Μάνινγκ και ο ειδικός της Εμβιομηχανικής Μπιλ Σέλερς εισήγαγαν στον υπολογιστή δεδομένα για τη σκελετική και μυική διάπλαση των ερπετών και έτρεξαν εκατομμύρια προσομοιώσεις για να δουν πώς έτρεχαν. Για να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια του μοντέλου, οι ερευνητές εισήγαγαν τα στοιχεία ενός αθλητή 70 κιλών, και το λογισμικό προέβλεψε σωστά τη μέγιστη ταχύτητά του στα 28,5χλμ/ώρα.

Κορυφαίος σπρίντερ αποδείχθηκε ο κομψόγναθος, ο μικρότερος γνωστός δεινόσαυρος. Έτρεχε με μέγιστη ταχύτητα 64,4 χλμ/ώρα, περίπου 5 χλμ/ώρα γρηγορότερος από το ταχύτερο ζωντανό δίποδο, τη στρουθοκάμηλο.

Οι καλύτεροι επαγγελματίες σπρίντερ φτάνουν σήμερα σε ταχύτητες γύρω στα 40χλμ/ώρα.

Η μελέτη δημοσιεύεται στο Proceedings of the Royal Society B.

Newsroom ΔΟΛ

Χώρισε και τις δύο συζύγους του μέσα σε τρία λεπτά


Ενας μουσουλμάνος από την Μαλαισία εμφανίστηκε σε ισλαμικό δικαστήριο και πήρε μέσα σε τρία λεπτά διαζύγιο και από τις δύο συζύγους του, με το επιχείρημα ότι οι δύο γυναίκες είχαν γίνει φίλες και είχαν αποφασίσει να τον εγκαταλείψουν, αναφέρουν δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Ο 44χρονος Ροσλάν Νγκα, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου εναντίον και των δύο γυναικών και χθες το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της έκδοσης, έγραψε η εφημερίδα "Σταρ".

Ο Ροσλάν ισχυρίστηκε ότι οι δύο σύζυγοί του, ηλικίας 35 και 46 ετών αντίστοιχα, τον είχαν προσεγγίσει ζητώντας του διαζύγιο.

"Παραδέχομαι ότι η σχέση μου και με τις δύο πέρασε κρίση τους τελευταίους μήνες, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι ο γάμος μου και με τις δύο θα είχε τέτοια κατάληξη", φέρεται να δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε παντρευτεί και μια τρίτη γυναίκα, το 2001, αλλά ο γάμος τους άντεξε μόλις τρια χρόνια.

Πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται αφού όπως δήλωσε σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί.

Η πολυγαμία επιτρέπεται από το σλάμ και οι μουσουλμάνοι Μαλαίοι επιτρέπεται να παντρεύονται έως και τέσσερις γυναίκες την φορά.


typos.com

Τρόποι για να γλυτώσετε χρήματα

money2

Ευρώ το ευρώ και το σακούλι αδειανό! Ο κόσμος δεν έχει λεφτά ή τουλάχιστον έτσι λέει. Οι απολύσεις παίρνουν και δίνουν και πρέπει να μειώσουμε το κόστος ζωής. Δεν είναι τόσο τραγικά. Ορίστε 10 τρόποι για να γλυτώσετε χρήματα :

1) Κάθε φορά που πηγαίνω στη δουλειά σταματάω σε επώνυμο coffee shop και πληρώνω 5 ευρώ για να πιω ενα σιρόπι. Προτιμήστε να αγοράσετε καφέ απο το κυλικείο της δουλειάς σας ή εφοδιάστε το σπίτι σας και τη δουλειά με ροφήματα ή χυμούς που έχετε αγοράσει απο το super market σε (σαφέστατα) καλύτερες τιμές.

2) Τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μπορεί να είναι λίγο κουραστικά και λίγο αηδιαστικά (ειδικά τη περίοδο του καλοκαιριού που κάποιοι ξεχνάνε τα αποσμητικά τους) αλλά είναι φτηνά και σας γλυτώνουν απο τα ταξί (με τα οποία κανένα πρόβλημα δεν έχω αλλά δεν ενδείκνυνται για καθημερινή χρήση). Δώστε προσοχή στα μειωμένα εισιτήρια εάν είστε φοιτητής/τρια, πολύτεκνη ή μαθητές, καθώς επίσης και στις κάρτες απεριόριστων διαδρομών. Στο site του ΟΑΣΘ θα μπορέσετε να βρείτε όλα τα δρομολόγια και τις ώρες που περνούν απο τις στάσεις ώστε να είστε πάντα συνεπής στα ραντεβού σας. Επίαης, αν μένετε κοντά με κάποιο συνάδελφο μπορείτε να κάνετε εναλλάξ τη διαδρομή προς τη δουλειά.

3) Fast food. Απο τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε όσοι γυρίζουμε σπίτι αργά ή κουρασμένοι αλλά ακόμη κι αυτοί που μένουν μόνοι και δε θέλουν να μαγειρεύουν για έναν! Και όμως υπάρχει λύση. Εάν είστε φοιτητές/τρια υπάρχει πάντα η φοιτητική λέσχη για να φάτε μαγειρεμένο φαγητό αλλά και για να ανταλλάξετε σημειώσεις. Εάν είστε δεσμευμένοι, μάθετε πως σύμφωνα με έρευνες τα ζευγάρια δένονται περισσότερο όταν γευματίζουν καθημερινά μαζί. Εάν πάλι είστε μόνοι μην απογοητεύεστε. Σίγουρα θα υπάρχει η μαμά/γιαγιά/θεία που θα θέλει να σας μπουκώσει με νόστιμα φαγητά και πίτες για όλη την εβδομάδα.

4) Τα κινητά. Αχ αυτά τα κινητά. Κάποτε επικοινωνούσαμε τόσο απλά και τώρα είναι τόσο απαραίτητα. Εαν βλέπετε το λογαριασμό σας να φουσκώνει κάθε μήνα και δε θέλετε να στερηθείτε τις κουβέντες με το μωρό σας/τη κολλητή σας/το αφεντικό σας τότε προσπαθήστε να επιλέξετε το συμφερότερο πρόγραμμα επικοινωνίας. Υπάρχουν τόσες εταιρίες πλέον και έχετε τόσες επιλογές που θα χαθείτε. Μη πέσετε στη παγίδα να πάρετε κάποιο που δεν σας ικανοποιεί έτσι απλά για να είστε σίγουροι πως δε θα ξεφύγετε απο τον χρόνο σας. Οι καρτοσυνδέσεις είναι μια πολύ καλή λύση. Μια ακόμη καλύτερη όμως είναι το internet. Στείλτε mail, στείλτε μήνυμα στο facebook (ποιό facebook?σε σπηλιά ζεις?) και φυσικά να είναι καλά το VIP CLub του Star fm.
more_money

5) Μειώστε τα ψώνια. Ξέρω είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε ένα ακόμη ζευγάρι παπούτσια αλλά είναι προτιμότερο απο το να ζείτε με φρυγανιές για ένα μήνα. Σίγουρα και οι φίλες σας θα έχουν παπούτσια/τσάντες/ρούχα που θα τα έχουν βαρεθεί. Διοργανώστε πάρτυ ανταλλαγής. Και θα αποκτήσετε "καινούργια" κομμάτια και θα διασκεδάσετε με τις φίλες σας!

6) Κάθε φορά που πηγαίνω κινηματογράφο φεύγω με 3 κιλά παραπάνω και πολλά ευρώ λιγότερα. Γιατί? Γιατί τα θέλω όλα! Pop corn, hot dogs, nachos, αναψυκτικά, ζαχαρωτά. Και αυτά δε παχαίνουν μόνο αλλά κοστίζουν κιόλας. Δε διαφωνώ, μπροστά στην απόλαυση ενός κουβά ποπ κορν τι σημασία έχουν οι θερμίδες? Άκου να μαθαίνεις. 350 θερμίδες τα 100 γραμμάρια ποπ κορν. Αν είσαι και σινεφίλ την έβαψες. Να σου πω το αποτέλεσμα? Εκεί που θα ξαπλώνεις στη παραλία θα έρχονται μέλη της Greenpeace να σε σπρώνουν προς τη θάλασσα. Save Raf Raf!!

*Εκτός απο τα τρόφιμα, μπορείς να γλυτώσεις και τα έξοδα εισιτηρίου καθώς υπάρχουν πλέον αρκετές προσφορές για να πληρώνετε 1 στα 2 εισιτήρια, καθώς και μειωμένα οικογενειακά/φοιτητικά εισιτήρια.

7) Η χειρότερη "εφεύρεση" ever είναι οι πιστωτικές και αν έχετε καταλαβαίνετε καλά τι εννοώ. Δεν έχουμε λεφτά και νομίζουμε οτι η πιστωτική είναι η λύση. Και η πιστωτική κάρτα λεφτά είναι και μάλιστα περισσότερα απο αυτά που θα δίνατε κανονικά καθώς συμπεριλαμβάνονται τόκοι και καθυστερήσεις αν δεν είστε συνεπείς στις πληρωμές. Η καλύτερη λύση είναι να τις καταργήσετε και να τις ξεχρεώνετε. Δε χρειάζεται να ζοριστείτε αρκεί να πληρώνετε τη δόση σας κάθε μήνα ή ακόμη καλύτερα συνδέστε με πάγια εντολή τον λογαριασμό μισθοδοσίας σας (εάν υπάρχει βεβαίως βεβαίως) και έτσι δε θα πηγαίνετε ούτε στη τράπεζα. Εάν έχετε πιστωτικές σε διάφορες τράπεζες μεταφέρετε όλες σε μία ώστε να μειωθεί το επιτόκιο και να μη μαλώνουν οι τραπέζες ποιά θα σας κλείσει πρώτη μέσα.


8) Μπορεί τα κουπόνια, οι προσφορές και οι εκπτώσεις να σας φαίνονται γελοία αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε τρομερά. Να ελέγχετε τις τιμές στα προιόντα που αγοράζετε και στις αποδείξεις γιατί λάθη γίνονται και σύμφωνα με τον Μέρφυ πάντα είναι εις βάρος μας.

9) Η μαμά μου πάντα φωνάζει που αφήνω τα φώτα ανοιχτά. Και τον θερμοσίφωνα. Και τη τηλεόραση όσο κάνω μπάνιο. Και φυσικά τον υπολογιστή μου που καίει νυχτά μέρα. Ε μετά δεν αναρωτιέμαι γιατί ο λογαριασμός του ρεύματος είναι στα ύψη. Κλείστε τις συσκευές που δε χρησιμοποιείτε. Κανει καλό και στο περιβάλλον.

10) Κάντε sex με προφυλάξεις. Τα παιδιά έχουν έξοδα.

Οι γυναίκες.. Αϊνστάιν είναι καλύτερες στο κρεβάτι!


Όσο πιο υψηλό IQ ή αλλιώς συναισθηματική νοημοσύνη έχει μια γυναίκα τόσο καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις έχει, σύμφωνα με τους επιστήμονες του King’s College του Λονδίνου.

Η επικεφαλής της έρευνας Αντρέα Μπούρι υποστηρίζει πως η ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη διευκολύνει τις γυναίκες να επικοινωνούν τα συναισθήματα, τις προσδοκίες και τις σεξουαλικές τους επιθυμίες στον σύντροφό τους, με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Οι ειδικοί μάλιστα εκτιμούν ότι τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης μελέτης θα συμβάλουν θετικά στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο σεξ.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory