Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

Τα πρόσθετα μέτρα που επιβάλλονται απο τους Ευρωπαίους

Image and video hosting by  TinyPic

1. Ο γελών πληρώνει: Οι Ελληνες πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν μ΄ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη: Προδίδει μια παράλογη αισιοδοξία για το μέλλον, η οποία είναι ασύμβατη με τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Στο εξής όλοι οι υπήκοοι της Επιτηρούμενης θα πρέπει να διάγουν ζωή περίκλειστη, να είναι, να δείχνουν, αλλά και να συμπεριφέρονται ως τρομερά στενοχωρημένοι. Κάθε απόκλιση από τη διαταγή αυτή θα θεωρείται προσβολή προς τους Επιτηρητές και θα φορολογείται αναλόγως.

2. Μετά την κατάργηση του Δώρου Πάσχα, καταργείται και το Πάσχα: Ο Χριστός θα σταυρώνεται κανονικά, αλλά δεν θα..
ανασταίνεται. Ετσι οι επιτηρούμενοι θα μπορούμε να τη βγάζουν με λαχανίδα και ταχινόσουπα σε βάθος χρόνου, ενώ περικόπτονται τα ενοχλητικά έξοδα για γλέντια, συναθροίσεις και σπληνάντερα μετά μουσικής που ανέκαθεν ενοχλούσαν με τη βαρβαρότητά τους Επιτηρητές.

3. Κάθε αργία που βγάζει τριήμερο μετατίθεται αυτομάτως σε άλλη, εργάσιμη μέρα, σε απόσταση ασφαλείας από την κοντινότερη σχόλη. Από μελέτες προκύπτει ότι τίποτα δεν σπάει τα ούμπαλα του Ελληνα περισσότερο από να του τσακίσεις τη λεγόμενη «γέφυρα», τύπου «συρταρώνω την -Πρωτομαγιά -με -το –Πάσχα-και μην τον είδατε»

4. Οι Επιτηρούμενοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν θυσίες. Για να εντυπωθεί το μήνυμα, κάθε μήνα θα θυσιάζεται τελετουργικά, σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση, ένας Δημόσιος Υπάλληλος, μαζί με τα ένσημα και τα επιδόματά του. Αυτή είναι και η μόνη μαζική ψυχαγωγία που επιτρέπεται και εγκρίνουν οι Επιτηρητές.

5. Επιγραφές και συνθήματα τα οποία παραφράζουν τις μητρικές γλώσσες των Επιτηρητών όπως π.χ. «Κλάϊν μάϊν πούτς», «τέϊκ μάϊ θρί»» και «βουλεβού κουσέ αβέκ μουά Κάρλα;» θα τιμωρούνται με ραγδαίες ανατιμήσεις στα βασικά είδη διατροφής.

6. Επιβάλλεται από πρώτης τρέχοντος ο Φόρος του Μαλάκα: Κάθε Ελληνας θα φορολογείται με 0,35 λεπτά του ευρώ κάθε φορά που θα λέει τη λέξη «μαλάκας».Σύμφωνα με μακροοικονομικές προβλέψεις, με το ρυθμό αυτό το έλλειμμα του ΑΕΠ θα συρρικνωθεί σημαντικά μέσα σε τρεις μόνο εβδομάδες, ενώ στο χρόνο απάνω, θα έχουνε και κέρδος, οι μαλάκες.

7. Αναβάλλεται η έλευσις της Ανοίξεως, καταργείται η θερινή ώρα και απαγορεύονται τα θαλάσσια μπάνια, οι Πανσέληνοι και οι διακοπές παντός είδους.Ως γνωστόν, οι Επιτηρούμενοι παρουσιάζουν τάσεις ευτυχίας κατά τους θερινούς μήνες, και αυτό οι Επιτηρητές δεν μπορούν πλέον να το ανεχθούν. Επιπροσθέτως, οι Επιτηρούμενοι υποχρεούνται να συνεχίσουν να φορούν χειμωνιάτικα ρούχα, σκουφιά και κασκόλ καθ’όλον το διάστημα του έτους, για να μην τους μπαίνουν ιδέες τύπου νησιά, κραιπάλες και άλλες αηδίες.

8. Τα όνειρα μεγαλείου θα λογοκρίνονται: Εξαιρούνται αυτά των Παναθηναϊκών, που έχουν στιγμιαία διάρκεια.

9. Τα λαϊκά είδωλα θα πρέπει να ζητούν και να λαμβάνουν την άδεια των Επιτηρητών πριν προβούν σε εντυπωσιακές κινήσεις (γάμοι, βαπτίσεις, διαζύγια κλπ), διότι οι λεπτομέρειες του βίου τους δύνανται να καλλιεργήσουν εις τους επιτηρούμενους ατμόσφαιρα φαιδρότητος και χάχανου (βλέπε μέτρο 1).

10. Η τήρησις των ανωτέρω μέτρων σαφώς δεν επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Σκύψτε, ευλογημένοι!
i-diadromi

Πρωτοφανές: Μωρό που δεν θα γεράσει ποτέ!


Αν σας «άγγιξε» η ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον, που γεννήθηκε… γέρος, ετοιμαστείτε να συγκλονιστείτε με την αληθινή ιστορία της Brooke Greenberg, που δεν γερνάει.
Το κορίτσι – φαινόμενο από την Βαλτιμόρη είναι 17 χρονών, αλλά δεν φαίνεται ούτε πέντε! Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος μικρός άνθρωπος που δεν μεγαλώνει σωματικά, ούτε ωριμάζει νοητικά ή συναισθηματικά τα τελευταία 14 χρόνια.
Και ενώ τα περισσότερα παιδιά στα 17 τους περιμένουν πώς και πώς την ενηλικίωση τους, η μικρή Brooke μετακινείται με παιδικό καροτσάκι, πίνει γάλα από μπιμπερό, δεν μιλάει και παίζει με κούκλες. Όπως ένα μωρό.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Η μικρή πάσχει από ένα ιδιαίτερο είδος αυτισμού και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Προς το παρόν τα μόνα πράγματα που μεγαλώνουν πάνω της είναι τα μαλλιά και τα νύχια της, ενώ όλα τα υπόλοιπα μένουν ίδια εδώ και 14 χρόνια…
Η Brooke ζει με τους γονείς και τις δύο αδερφές της, που την λατρεύουν και την φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά φυσικά ανησυχούν, αφού είναι μοναδική περίπτωση παγκοσμίως και δεν ξέρουν πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση της.
kakopouli

Το Τσουλογονίδιο


Είσαι γυναίκα άτακτη και ζωηρή; Ξυπνάς κάθε πρωί σε άλλο κρεβάτι; Σε φωνάζουν τσούλα; Δεν φταις!


Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας διαπίστωσαν πως γυναίκες που εμφάνιζαν περισσότερη ποικιλομορφία σε μια ομάδα γονιδίων που σχετίζεται με τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είχαν και περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ στη ζωή τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν ξεκάθαρα: Όσο πιο...
ποικίλα είναι τα συγκεκριμένα γονίδια, τόσο πιο τσούλα είσαι.

Πράγμα που εξηγεί κάποια πράγματα και ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις. Γιατί η συμπεριφορά πολλών θηλυκών γύρω μας δεν εξηγείται μόνο με την απύθμενη ανασφάλεια ή με το ότι ο μπαμπάς τους δεν τις αγκάλιαζε όταν ήτανε μικρές. Μια άλλη εξήγηση έπρεπε να υπάρχει. Ε, να τη: Τα κορίτσια το 'χουνε στο αίμα τους, κυριολεκτικά, σε κάθε κύτταρο του κορμιού τους, στον πυρήνα του είναι τους. Το γράφουν τα γονίδια.

Οι ερευνητές τονίζουν ότι δεν έβγαλαν συμπέρασμα για το αν τα γονίδια κάνουν με κάποιον τρόπο τις συγκεκριμένες γυναίκες πιο επιθυμητές στους άντρες, ή αν τις κάνουν απλά πιο εύκολες.

Όχι ότι έχει σημασία.
dinatos

Η «τρελή» δεκαετία του '60 δεν συγκρίνεται με αυτή του ’00


Μπορεί η δεκαετία του ’60 να θεωρείτο σεξουαλικά απελευθερωμένη, ωστόσο νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες σήμερα είναι σχεδόν τρεις φορές πιο ενεργές σεξουαλικά από τις «γιαγιάδες» τους πριν από 40 χρόνια.

Η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες το διάστημα 2000 - 2009 είχαν κατά μέσο όρο 5,65 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, έως την ηλικία των 24 ετών.

Μάλιστα, περίπου μία στις δέκα από τις 3.000 Βρετανίδες που συμμετείχαν στην έρευνα ισχυρίστηκε ότι έως την παραπάνω ηλικία είχε περισσότερους από 10 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους.

Ο μέσος όρος των ερωτικών συντρόφων την δεκαετία του ’60 έφτανε μόλις το 1,67, ενώ αντίστοιχα την δεκαετία του ’70 οι γυναίκες είχαν 3,72 ερωτικούς συντρόφους.

Παράλληλα η έρευνα αποκάλυψε ότι η σεξουαλική υγεία δεν βελτιώθηκε.

Τα στατιστικά στην Βρετανία δείχνουν ότι τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες κάτω των 25 ετών δεν έχουν μειωθεί, παρά την βελτίωση των ελέγχων.

Αν και το ποσοστό των περιπτώσεων καρκίνου του τραχήλου στις μεγαλύτερες γυναίκες έχει μειωθεί τα τελευταία 10 χρόνια, δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες κάτω των 25. Η αύξηση του αριθμού ερωτικών συντρόφων ίσως είναι ένας από τους λόγους. «Η μόλυνση με τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων είναι πολύ κοινή, ειδικά στους νέους ανθρώπους και μία από τις κύριες αιτίες καρκίνου του τραχήλου», λένε οι ειδικοί.

Τι θέλουν πραγματικά οι σύγχρονοι άντρες;Ο κάθε άντρας μπορεί να έχει τα δικά του γούστα, αλλά οι σημερινοί άντρες συμφωνούν σε αρκετά πράγματα τα οποία θεωρούν ιδιαιτέρως ελκυστικά σε μια γυναίκα. Ας δούμε ποια είναι αυτά αλλά και ποιοι είναι οι τύποι άντρα που θα συναντήσεις συχνά το 2010!

1. Το στήθος χωρίς σουτιέν που διαγράφεται μέσα από ένα μπλουζάκι φαίνεται ότι εξάπτει την ανδρική φαντασία. Αρκεί φυσικά να είναι στητό και σφριγηλό.

2. Τα μακριά μαλλιά: Οι περισσότεροι άντρες παραδέχονται ότι τα μαλλιά είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν σε μια γυναίκα και σίγουρα προτιμούν τα μακριά ατίθασα μαλλιά από τα καλοχτενισμένα που απαγορεύεται να τα αγγίξεις.

3. Τα ψηλά τακούνια: Άλλο ένα διαχρονικό αντρικό φετίχ που αρέσει σε όλους. Αρκεί φυσικά να ξέρεις να τα συνοδεύεις με το κατά­λληλο ντύσιμο.

4. Η αγάπη για την ταχύτητα: Μια γυναίκα που οδηγεί ένα γρήγορο αυτοκίνητο ή δείχνει ενδιαφέρον για το τελευταίο αγωνιστικό μοντέλο σίγουρα θα κερδίσει την προτίμηση των περισσότερων αντρών, που θα μπορέσουν έτσι να μοιραστούν αυτό το πάθος τους μαζί της.

5. Το τατουάζ σε ένα σημείο που δεν φαίνεται πάντα, όπως για παράδειγμα στον ομφαλό.

6. Να φοράει ζαρτιέρες: Ένας μύθος για το αντρικό φύλο που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, ανεξάρτητα από ηλικία ή κοινωνική προέλευση.

7. Οι μακριές καλλί­γραμμες γάμπες αρέσουν σε όλους τους άντρες, και με το δίκιο τους, γιατί σίγουρα αποτελούν ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία στην εμφάνιση μιας γυναίκας.

8. Να μιλάει άνετα για το σεξ: Οι περισσό­τεροι άντρες νομί­ζουν ότι αυτό είναι ένα αντρικό προνόμιο, αλλά μόλις ξεπεράσουν το πρώτο σοκ, συνήθως τους αρέσει μια γυναίκα που μιλάει για το σεξ χωρίς αναστολές και υποκρισίες.

9. Η ξενική προφορά: Η ιδέα ότι μια κοπέλα προέρχεται από κάποια άλλη χώρα αρέσει στους άντρες γιατί της προσδίδει κάποιο παραπάνω μυστήριο και διεγείρει το ένστικτο του κυνηγού που έχουν όλοι οι άντρες.

10. Το βλέμμα: Στους άντρες φαίνεται πως αρέσουν οι γυναίκες που τους κοιτάνε κατευθείαν στα μάτια χωρίς να χαμηλώνουν το βλέμμα, δείχνοντας έτσι αυτοπεποίθηση αλλά και ανεξάρτητο πνεύμα. Πέρασαν οι εποχές που προτιμούσαν τις χαμηλοβλεπούσες.

Μύθοι και αλήθειες
Αιώνια ερωτήματα και απαντήσεις (1η Πανελλήνια Έρευνα για τον Σύγχρονο Άνδρα - 2009)
31% προτιμούν τις ξανθιές:
O μύθος λοιπόν καταρρίπτεται αφού το ποσοστό είναι μόλις 31%. Το υπόλοιπο 69% δηλώνει ότι προτιμάει τις μελαχρινές.
87% κουτσομπολεύουν:
Ναι, το κάνουν σε ποσοστό 87%. Μόνο ένα 13% δηλώνει ότι παραμένει σοβαρό.

88% κλαίνε:
Κι όμως οι άντρες κλαίνε και μάλιστα σε ποσοστό 88%. Μόνον το 12% υποστηρίζει ότι δεν κλαίει και το πιστεύουμε αν θέλουμε.
47% είναι "μαμάκηδες":
Ναι, είναι σχεδόν οι μισοί. Το 47% δηλώνει ότι αγαπάει τη μητέρα του περισσότερο από τη σύντροφο - σύζυγο, όμως το 53% δηλώνει ότι αυτό δεν ισχύει.

Και οι τύποι του άντρα σήμερα:

Ο πάντα μετρημένος: Η εμφάνιση του ηθοποιού Δημήτρη Δρόσου παραπέμπει στον «νοικοκύρη» της διπλανής πόρτας. Μια φιγούρα υπαρκτή, ακόμα και στους καιρούς που διανύουμε.

Αναγνωρίσιμος τόσο από τις κινηματογραφικές του δουλειές («Η Φανέλα με το Εννιά», «Peppermint», «Ο Καλύτερος μου Φίλος» κ.ά.) όσο και για τα διαφημιστικά σποτ στα οποία έχει πάρει μέρος, αποτελεί στον χώρο του θεάματος το alter ego του Έλληνα μικροαστού, με τα καλά του και τα στραβά του.

Αποτελώντας και ο ίδιος ένα (πρό)τυπο άνδρα, δεν έχει αντίρρηση να μιλήσει για τα άλλα, τα «ιερά»: «Δεν υπάρχουν διαχρονικά πρότυπα στον κόσμο του θεάματος, μια και η τέχνη του ηθοποιού είναι εφήμερη και αφορά μόνον την εποχή του.

Ακόμα και εκείνα που σώζει ο κινηματογράφος, είναι δείγματα της εποχής που τα καθιέρωσε. Φυσικά και υπήρξαν πρότυπα, που είτε ξεχώρισαν για την εμφάνιση και τον δυναμισμό τους (Αλεξανδράκης, Κούρκουλος) είτε για την πνευματικότητα και την πληθωρικότητά τους (Χορν, Κατράκης, Λογοθετίδης) είτε για το χιούμορ τους δυνατό γνώρισμα της ανδρικής προσωπικότητας (Χατζηχρήστος, Βουτσάς)».

Ερχόμενος στο τώρα επισημαίνει ότι αν και τα χαρακτηριστικά της ανδρικής ταυτότητας έχουν αλλάξει, υπάρχουν στοιχεία συνέχειας (λ.χ. η προσήλωση στην οικογένεια), στοιχεία αρνητικά (όπως το ανδρικό ηγεμονικό μοντέλο που κληρονόμησε από την παράδοση), αλλά και θετικά: «Το ότι προσπαθεί να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις της εποχής. Π.χ. η διάθεση του ελεύθερου χρόνου του εκφράζεται δημιουργικά απο ένα σύνολο δραστηριοτήτων. Είναι επίσης πιο ‘’ανοιχτός’’ στις αντιλήψεις του και αποδέχεται τη νέα θέση της γυναίκας, μέσα από την έννοια της ισότητας».

Μεσήλικες γαμπροί: Οι σύγχρονοι άνδρες παντρεύονται όλο και πιο αργά τα τελευταία χρόνια, αφού πρώτα έχουν τακτοποιηθεί επαγγελματικά και έχουν διαμορφωθεί ευοίωνες οικονομικές συνθήκες για το μέλλον, μια τάση που έχει πλέον σταθεροποιηθεί.

Συγκεκριμένα, το 1999 η μέση ηλικία πρώτου γάμου ήταν τα 30,3 έτη για τους άνδρες (26,5 για τις γυναίκες), όταν το 1980 η πρώτη ηλικία πρώτου γάμου για τους άνδρες ήταν τα 26 έτη (23 για τις γυναίκες). Στη δεκαετία που διανύουμε, η μέση ηλικία γάμου εξακολουθεί να ανεβαίνει και να προσεγγίζει τα 35 χρόνια. Η παροιμία που καλούσε τους άνδρες να παντρευτούν μικροί ή, αλλιώς, να καλογερέψουν πλέον αναφέρεται μόνον ως χαριτολόγημα
TV-GREEK

Το «Μηδέν» ήταν άγνωστο στους αρχαίους Έλληνες

Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι ήταν διάσημοι για την ικανότητα που είχαν να εμβαθύνουν την έννοια των αριθμών και να κατανοούν τη στενή σχέση που είχαν τα μαθηματικά με τους νόμους που διέπουν τη φύση αλλά και την καθημερινή μας ζωή, γενικότερα.
Οι μαθηματικές θεωρίες που είχαν αναπτυχθεί στην αρχαία Ελλάδα ήταν τόσο σωστές, που πάνω σ’ αυτές κυρίως βασίζονται και τα σύγχρονα μαθηματικά και η τριγωνομετρία, που διδασκόμαστε στο σχολεία, αλλά και αργότερα στα πανεπιστήμια.
Παρ’ όλα αυτά όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι πουθενά, σε καμία από τις γραπτές ή προφορικές μαρτυρίες, δεν αναφέρεται η ύπαρξη του «μηδέν», ανάμεσα στους υπόλοιπους γνωστούς αριθμούς.
Για την ιστορία πάντως, ας αναφερθεί ότι το μηδέν ήταν γνωστό στα μαθηματικά άλλων αρχαίων λαών όπως για παράδειγμα της Ινδίας, ενώ ο «πατέρας» του συστήματος αρίθμησης «0-9» ήταν ένας Άραβας μαθηματικός, που έζησε πριν από 1.000 περίπου χρόνια.

Διαμάντι στο μέγεθος αυγού.. αξίας 35.3 εκατ. $!!!

Ένα 507,5 καρατίων διαμάντι, στο μέγεθος ενός αυγού, που ανακαλύφθηκε στη Νότιο Αφρική τον περασμένο χρόνο, είναι το πιο ακριβό και σπάνιο διαμάντι που πουλήθηκε ποτέ.
Σύμφωνα με την Telegraph, η εταιρεία του Hong Kong «Chow Tai Fook Jewellery» αγόρασε το διαμάντι, που ονομάζεται «Cullinan Heritage» έναντι του ποσού των... 35,3 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα ανακοίνωση της εταιρείας «Petra Diamonds».

Η συγκεκριμένη εταιρεία – προμηθευτής σπάνιων πολύτιμων λίθων, ανακάλυψε το πετράδι, το 19ο μεγαλύτερο στον κόσμο, το Σεπτέμβριο του 2009.
Σύμφωνα με την Petra, το διαμάντι έχει μέγεθος αυγού, και χαρακτηρίζεται από «απίστευτη σπανιότητα», «αξιοπρόσεκτο μέγεθος» και «πρωτοφανή χρώμα και καθαρότητα».
«Το Cullinan Heritage θα πρέπει να πωληθεί γύρω στα 35,3 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό, που δόθηκε ποτέ παγκοσμίως για σπάνιο διαμάντι, καθώς έχει τη δυνατότητα να παραγάγει ένα από τα πλέον σημαντικά διαμάντια», δήλωσε ο Johan Dippenaar, υπεύθυνος της Petra.
Η Petra πήρε 9.48 εκατ. δολάρια από την πώληση ενός 7.03 καρατίων μπλε διαμαντιού, το οποίο ανακαλύφθηκε στο ίδιο αδαμαντορυχείο.
Σημειώνεται τέλος, ότι το μεγαλύτερο διαμάντι που ανακαλύφθηκε ποτέ, 3,106 καρατίων, ανακαλύφθηκε το 1905 και χρησιμοποιήθηκε για την κοπή των «Great Star of Africa» και «Lesser Star of Africa», που τοποθετήθηκαν στα βρετανικά στέμματα.
korkos

Η καφεΐνη επιδρά καλλίτερα στους άνδρες παρά στις γυναίκες


Η καφεΐνη έχει μεγαλύτερη επίδραση στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες και η επίδραση αυτή αρχίζει μόλις δέκα λεπτά αφότου πιει κανείς τον καφέ του.

Αυτό διαπίστωσε νέα έρευνα του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης, υπό την Άννα Αντάν, ερευνήτρια του Τμήματος Ψυχιατρικής και Κλινικής Ψυχοβιολογίας. Η έρευνα ήταν η πρώτη διεθνώς που ασχολήθηκε με την διαφορετική επίπτωση της καφεΐνης στα δύο φύλα.

Επίσης, αντίθετα από ό,τι μέχρι τώρα θεωρείτο, η έρευνα έδειξε ότι ο καφές χωρίς καφεΐνη παράγει επίσης μια αυξημένη κατάσταση εγρήγορσης, αν και μικρότερη από τον κανονικό καφέ, που όμως αυτή τη φορά είναι πιο αισθητή στις γυναίκες. Σύμφωνα με την υπεύθυνη ερευνήτρια, "αν κάποιο άτομο δεν μπορεί να πιει κανονικό καφέ, ένας καφές χωρίς καφεΐνη μπορεί επίσης να του δώσει κάποια από τα αναμενόμενα οφέλη".

Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι η εγρήγορση λόγω της καφεΐνης ξεκινά 30-45 λεπτά μετά την κατανάλωσή της, όμως η νέα έρευνα διαπίστωσε ότι η επίδραση αρχίζει ακόμα νωρίτερα, μέχρι και δέκα λεπτά αφότου κάποιος πιει τον καφέ. Σύμφωνα με την ερευνήτρια, "τα 45 λεπτά είναι ο χρόνος που απαιτείται για τη μέγιστη συγκέντρωση της καφεΐνης στο αίμα, όμως μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μέσα στο αίμα υπάρχει ήδη το μισό της μέγιστης ποσότητας".

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η επίδραση της καφεΐνης συνήθως διαρκεί από δύο έως τρεις ώρες, αν και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να φθάσει και τις πέντε ώρες, ανάλογα με την ευαισθησία του συγκεκριμένου ατόμου στην καφεΐνη και τον μεταβολικό ρυθμό του, ο οποίος ποικίλει έντονα ανάλογα με την ηλικία.

Πιθανές απολύσεις ατόμων με αναπηρία και στην Κέρκυρα;;; και αυτή τη φορά η κοινωνία, οι αναπηρικές οργανώσεις και οι οικογενειες τους θα αντισταθούν!


Για ακόμη μια φορά η πιο αδικημένη κοινωνική ομάδα της ελληνικής κοινωνίας, η οποία πλήττεται με 80% ανεργία, απειλείται με απολύσεις.
Για ακόμη μια φορά γίνονται προσπάθειες να ΄΄πεταχθούν στο δρόμο΄΄ και στην αφάνεια άτομα με αναπηρία.
Όχι κύριοι, δεν θα το επιτρέψουμε!!!
Θα κατεβάσουμε τον κόσμο στους δρόμους, θα στείλουμε τους φίλους των ΑμεΑ και τις οικογένειές τους, έξω από στα σπίτια των ηθικών αυτουργών και των διοικητικών πιονιών τους και θα διαδηλώσουμε για το δικαίωμα των ΑμεΑ στη ζωή.
Θα εκπλαγείτε με τη δύναμη του αναπηρικού κινήματος της Κέρκυρας τις οργανώσεις τους και τους φίλους του!
Αν νομίζετε ότι θα επιτρέψουμε σε πολίτες ΑμεΑ να μετατραπούν σε ζητιάνους στις πλατείες είσαστε γελασμένοι.
Η απάντηση θα είναι δυνατή, μαζική και ανθρώπινη.

Ανδρέας Σκούπουρας
Πρόεδρος του ΔΣ.
Του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ
Κέρκυρας
kerkyraikialepou

Η ηλιοφάνεια δεν φέρνει απαραίτητα την ευτυχία

H ηλιοφάνεια δεν φέρνει απαραίτητα και ευτυχία, υπογραμμίζεται σε δημοσιεύματα του αυστραλιανού τύπου που αναφέρονται στα αποτελέσματα έρευνας, χρηματοδοτούμενης από την Ε.Ε., η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, με θέμα την ευτυχία των πολιτών κάθε χώρας-μέλους.

Στα δημοσιεύματα τονίζεται πως από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι η ηλιοφάνεια δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα ευτυχίας, ενώ παράγοντες όπως οι αξιόπιστοι φίλοι και γείτονες, η εργασία και αξιόπιστοι εθνικοί θεσμοί όπως η κυβέρνηση ή η αστυνομία, επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων.

Έτσι, οι Δανοί έρχονται πρώτοι και δηλώνουν οι πλέον ευτυχισμένοι Ευρωπαίοι, κυρίως όσοι ζουν στην περιφέρεια της Κοπεγχάγης, και ακολουθούν οι άλλοι Σκανδιναβοί, ενώ οι Έλληνες, οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι, σταθερά και για όσα χρόνια διεξάγεται η έρευνα βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Η Luisa Corrado, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, δήλωσε πως οι πλέον ευτυχείς ήταν όσοι εμπιστεύονταν την κυβέρνησή τους, τους νόμους και ο ένας τον άλλο. Επίσης οι αυτόχθονες σε σχέση με τους μετανάστες, πράγμα που δείχνει το δρόμο στις κυβερνήσεις για εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Επίσης ο αυστραλιανός τύπος στο σύνολό του αναφέρεται σε διεθνή έρευνα, σχετική με την σεξουαλική ικανοποίηση, ενόψει και του Παγκόσμιου Συνεδρίου για την Σεξουαλική Υγεία, που θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϊ. Σύμφωνα με την έρευνα οι Έλληνες κατέχουν παγκόσμια πρωτιά στο σεξ. Οι κάτοικοι , της Πολωνίας, της Βραζιλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας δηλώνουν, επίσης, ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή. Δηλώνουν επίσης και αυτό αφορά και στα δύο φύλα, ότι το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο για αυτούς. Οι Αυστραλοί απεναντίας βρίσκονται στα χαμηλά της λίστας σεξουαλικής ικανοποίησης.

ΑΠΕ

Συνάντηση scale & ηλεκτρικών μοντέλων ανεμοπτέρων στο Αγρίνιο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία (20-21/3) στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου, η συνάντηση scale & ηλεκτρικών μοντέλων ανεμοπτέρων.

Από τον Φεβρουάριο του 2007 έχουν ξεκινήσει να γίνονται τέτοιες συναντήσεις, με τα χρόνια φαίνεται να γίνεται παράδοση. Φίλοι του ανεμοπτέρου, απ' όλη την Ελλάδα, διαδίδουν την κατηγορία αυτή με συναντήσεις σε πολλές επαρχιακές πόλεις, η προσπάθεια τους αξιέπαινη και οι επανειλημμένες επισκέψεις τους στο Αγρίνιο μας τιμούν. Οι Νίκος Κατσίρας και Σπύρος Σιάμος της Αερολέσχης Αγρινίου έχουν ασχοληθεί με την κατηγορία και έχουν συμμετάσχει σε παρόμοιες εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Πάρα πολλά μοντέλα συγκεντρώθηκαν, συμμετοχές από Αθήνα, Άρτα, Σπάρτη, Πάτρα, Καλαμάτα, Λαμία, Θεσσαλονίκη, δίνοντας ένα θέαμα, με μεγάλα και εντυπωσιακά μοντέλα, που άξιζε να δουν όλοι οι φίλοι του αεροπορικού πνεύματος. Πολλοί θεατές παρακολούθησαν την συνάντηση και αρκετοί έδειξαν ενδιαφέρον για τον αερομοντελισμό.

Η Αερολέσχη Αγρινίου ευχαριστεί:
- Τους φίλους αερομοντελιστές που ήρθαν στην πόλη μας για την συνάντηση και όλους όσους ήρθαν να την παρακολουθήσουν σαν θεατές.
- Τον Διοικητή Κο Ματαρά και το προσωπικό της 132 Σ.Μ. για την βοήθεια στην προετοιμασία του χώρου.και την στήριξη της εκδήλωσης.
- Τα μέλη της Αερολέσχης Αγρινίου που συμμετείχαν ή και βοήθησαν.
- Το ΑΧΕΛΩΟΣ TV για την τηλεοπτική κάλυψη και την άδεια δημοσίευσης της στο YouTube.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ο Johnny English ξαναχτυπά

Στην κατασκοπική παρωδία «Johnny English» του 2003, ο Rowan Atkinson είχε υποδυθεί τον γκαφατζή πράκτορα του τίτλου, ο οποίος ήταν η τελευταία ελπίδα της Μ.Βρετανίας για να ανακτήσει τα κλεμμένα πετράδια του Στέμματος. Τώρα ετοιμάζεται να τα κάνει όλα λίμπα ξανά!
Φαίνεται πως η Universal έκρινε ότι ήρθε ο καιρός για ένα sequel, ευελπιστώντας να επαναλάβει την εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας, ρίχνοντας και πάλι τον γκαφατζή κατάσκοπο στη δράση. Είναι αλήθεια ότι ο βρετανός κωμικός Rowan Atkinson έχει μερικά χρόνια να κάνει εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, οπότε ίσως αυτή να είναι μια καλή ευκαιρία να φρεσκάρει το ταλέντο του.

Το σενάριο έχει γράψει ο σεναριογράφος του «Mr. Bean’s Holiday», Hamish McColl, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Oliver Parker, που υπέγραψε και τη σκηνοθεσία των δύο σχολικών κωμωδιών, «St. Trinian’s».

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο.
eksoapotadontia

Μολόχα (Μάλβα ή Μαλάχη η αγρία)

07moloha1.JPG (44910 bytes)Ανήκει στην οικογένεια των Μαλαχιδών (Malvaceae) ή Μαλβιδών και άλλες ονομασίες είναι Αγριομολόχα, Μουλούχα, Αμπελόχα. Άλλα είδη της είναι η αρωματική (M. moschata), η στρογγυλόφιλος (M. rotundifolia), η κρητική (M. cretica), η μικροφυής (M. parviflora), όπως επίσης η νερομολόχα (Althaea officinalis) και η δενρομολόχα (Lavatera arborea). Όποιος ένιωσε, όταν ήταν παιδί, το τσούξιμο και τη φαγούρα, αγγίζοντας χωρίς να το θέλει μια τσουκνίδα θα αναζήτησε εκεί κοντά ένα φύλλο Μολόχας για να τρίψει το ερεθισμένο του δέρμα να πάψει να πονάει

Η Μολόχα είναι γνωστή και αγαπητή από το 700 π.Χ. Ο Πυθαγόρας και ο Πλάτωνας την επαίνεσαν. Οι Ρωμαίοι την θεωρούσαν λιχουδιά στα τραπέζια τους. Ο Κικέρων και ο Οράτιος αναφέρουν τις ανακουφιστικές της ιδιότητες. Ο Πλίνιος μάλιστα έλεγε ότι αν τρώμε μια χούφτα μολόχα τη μέρα δεν θα μας βρει καμία αρρώστια. Ο Καρλομάγνος είχε διατάξει να καλλιεργείται Μολόχα σ' όλους τους αυτοκρατορικούς κήπους. Οι φτωχοί Φελάχοι, που τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας ζουν με χόρτα, φτιάχνουν ένα νόστιμο φαγητό από Μολόχες (βράζουν τις ρίζες και τις τηγανίζουν μαζί με κρεμμύδια). Το 16ο αιώνα θεωρούσαν ότι θεραπεύει τα πάντα, εξαιτίας της ήπιας καθαρτικής δράσης της, που πιστευόταν ότι απαλλάσσει το σώμα από τις αρρώστιες.

07moloha2.JPG (42623 bytes)Στη Μάνη είναι πολύ γνωστή γιατί φυτρώνει παντού. Από τα καλλιεργημένα χωράφια μέχρι τα χαλάσματα και από τους κήπους μέχρι του δρόμους και τα πετρώδη εδάφη. Είναι διετής ή πολυετής αυτοφυής πόα, πολύκλαδο, τριχωτό, ύψους 0,30εκ. – 1μ. Ανθίζει από την Άνοιξη ως το Φθινόπωρο. Έχει πολύκλαδους κυλινδρικούς βλαστούς και φύλλα παλαμοειδή, λοβώδη. Τα άνθη είναι μεγάλα, ροδοϊώδη με πέντε πέταλα, δισχιδή στην κορυφή και κάλυκα πεντάλοβο. Έχουν επίσης ένα υποκαλύκιο με τρία φυλλίδια. Ο καρπός της είναι μεριστόκαρπος που το λένε "ψωμάκι", επειδή μοιάζει με σπιτίσιο ψωμί. Παλιά τα μικρά παιδιά τον μάζευαν και τον έτρωγαν.

Πλαισίωνε το στεφάνι της Πρωτομαγιάς. Με τους κλώνους του φτιάχνουν επίσης δακτυλίδια και βραχιόλια για να υποδεχθούν την όμορφη εποχή της Άνοιξης. Με τα φύλλα του ακόμα δίπλωναν ντολμάδες ή τα έβραζαν για γιατρικό. Αν πονούσε κάποιον ο λαιμός του έβραζαν μολόχα, έσταζαν μέσα μέλι και του το έδιναν να κάνει γαργάρες.

Ανάλογα με την περιοχή που φυτρώνει παρουσιάζει και αλλαγές στο χρωματισμό της ανθοφορίας. Η Μολόχα, που βγαίνει σε γόνιμα χωράφια έχει έντονα ρόδινα άνθη, ενώ αν βγει σε ξερό πετρώδες μέρος τα άνθη του είναι ξέθωρα ροζ ή άσπρα ή βιολετιά. Παράλληλα μέσα στα χωριά βγαίνει και ο "σπιτιάρης", που φυτρώνει μέσα στα χαλάσματα. Τα άνθη του είναι πιο μικρά με ανοικτό ροζ χρώμα.

Στα χωριά της Γαλλίας προσθέτουν συχνά στις ωμές πατάτες τους τις τρυφερές κορφές και τα φύλλα της Μολόχας γιατί διευκολύνουν τη λειτουργία των νεφρών. Οι πρακτικοί θεραπευτές της Αγγλίας και της Γαλλίας φτιάχνουν μια γλυκιά πάστα από ρίζες Μολόχας, που είναι μαλακτική για τον πονεμένο λαιμό, το βήχα και τη βραχνάδα. Στη φαρμακευτική χρησιμοποιείται ως μαλακτικό κι αποχρεμπτικό. Μαλακώνει τους κάλους των ποδιών, ενώ το ζουμί της χρησιμοποιείται σαν ποδόλουτρο για να ξεκουράζει τα κουρασμένα πόδια. Χρησιμοποιείται ακόμα σε περιπτώσεις βρογχικών, βήχα, λαρυγγίτιδας, εντερικών, κολικών, γαστρίτιδας, κυστίτιδας, διάρροιας, στραμπουλήγματα, ενώ θεωρείται ότι θεραπεύει την επιληψία. Ο χυμός της θεραπεύει από τα τσιμπήματα της μέλισσας ή της σφήκας

το πέταλο των επισημων ..... topetalotwnepishmwn.blogspot.com

ένα καινούριο αθλητικό blog ... αντικειμενικό και χωρίς σύνορα
http://topetalotwnepishmwn.blogspot.com/

Το ηλιακό αεροπλάνο έκανε το πρώτο του ταξίδι .....

Το ηλιακό αεροπλάνο πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη μεγάλη δοκιμαστική πτήση του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

To αεροπλάνο Solar Impulse που κινείται με ηλιακή ενέργεια, απογειώθηκε απογειώθηκε από αεροδρόμιο της δυτικής Ελβετίας και πέταξε επί 87 λεπτά.

«Ήταν εξαιρετικά έντονες οι στιγμές αυτής της πρώτης πτήσης», τόνισε ο πιλότος, Μάρκους...
... Σέρντελ.

Το Solar Impulse «είναι το πρώτο που είναι σχεδιασμένο να πετάει μέρα και νύχτα χωρίς καύσιμα και χωρίς να ρυπαίνει το περιβάλλον», σύμφωνα με το πρόγραμμα της κατασκευής του.

«Θέλουμε να δείξουμε τι μπορεί να επιτευχθεί με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», δήλωσε ο Μπερτράν Πικάρ, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το πρόγραμμα αυτό.

Έχει άνοιγμα πτερύγων ίδιο με αυτό ενός Boeing 474, το βάρος ενός μέσου αυτοκινήτου και η ενέργεια που το κινεί παράγεται από 12.000 ηλιακές κυψέλες.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι είναι δύσκολο να επιτευχθεί έλεγχος ενός αεροσκάφους που είναι τόσο μεγάλο και ταυτόχρονα, τόσο ελαφρύ-γεγονός που επιβεβαίωσε και ο πιλότος του Solar Impulse.

Στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες δοκιμαστικές πτήσεις, με μεγαλύτερη απόσταση και διάρκεια.
το κλέψαμε από tacoalatipota

Η παρ΄ολίγον νύφη, πλήρωσε τη νύφη


Tο δαχτυλίδι των αρραβώνων, είναι... περιουσία του γαμπρού!

Έτσι τουλάχιστον αποφάνθηκε ένα δικαστήριο του Σίδνεϊ στο οποίο και κατέφυγε ο 34χρονος Έλληνας, Ανδρέας Βακόπουλος, διεκδικώντας τα χρήματα που πλήρωσε για το δαχτυλίδι των αρραβώνων που χάρισε στην καλή του.

Όλα άρχισαν με τις καλύτερες προοπτικές, όταν κατά την διάρκεια των αρραβώνων, τον Αύγουστο του 2005, ο Βακόπουλος χάρισε στην τότε εκλεκτή της καρδιάς του, Βίκυ Παπαθανασοπούλου, ένα χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντια, αξίας 15.000 δολαρίων.

Λίγες μέρες αργότερα, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, η Βίκυ άλλαξε γνώμη, βάζοντας τέλος στην αμοιβαία υπόσχεση γάμου και πέταξε το πανάκριβο δαχτυλίδι που της χάρισε ο αρραβωνιαστικός της στα... σκουπίδια.

Όταν έμαθε το περιστατικό ο Ανδρέας έγινε "άγριο θηρίο" και μήνυσε τη Βίκυ ζητώντας πίσω το δαχτυλίδι.

Στη δίκη που έγινε για το "συμβόλαιο" του γάμου που κατέληξε στα σκουπίδια, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το δαχτυλίδι ήταν περιουσία του γαμπρού και πως η παρ ολίγο νύφη, θα πρέπει να... πληρώσει τη νύφη και να αποζημιώσει, τον παρ' ολίγο άνδρα της, για το πανάκριβο δαχτυλίδι.

Ο δικαστής Ρεξ Σμαρτ που εκδίκασε την πρωτόδικη έφεση που έκανε η Βίκυ, ανάφερε στην απόφασή του, ότι σύμφωνα με το νόμο, η Παπαθανασοπούλου κατακρατεί παράνομα περιουσία που ανήκει στον Ανδρέα Βακόπουλο.

Αν η γυναίκα αθετήσει, χωρίς σοβαρούς λόγους, που να στέκουν παράλληλα και ενώπιον της δικαιοσύνης, να τιμήσει την υπόσχεσή της και να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει το δαχτυλίδι των αρραβώνων που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα "προσωρινό συμβόλαιο", μέχρι το γάμο.

Σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου, ο Ανδρέας, είπε ότι ευχαριστεί τον θεό που δεν είναι πια μαζί με αυτή τη γυναίκα και πως τώρα έχει μια πανέμορφη φιλενάδα.

typos.com

Οι επιθανάτιες εμπειρίες ..... από το atopima.blogspotΜε αυξημένα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα συνδέονται οι επιθανάτιες εμπειρίες, σύμφωνα με μελέτη που έγινε σε νοσοκομεία της Σλοβενίας και δημοσιεύθηκε στη βρετανική επιθεώρηση «Critical Care».
Σύμφωνα με προηγούμενες μελέτες, ποσοστό 11% έως 23% των ασθενών που επιβιώνουν από καρδιακό επεισόδιο αναφέρουν επιθανάτιες εμπειρίες, οι οποίες συχνά είναι φώτα που αναβοσβήνουν και αισθήματα γαλήνης και ευτυχίας.

Παρότι δεν πρόκειται για ένα αμφισβητούμενο φαινόμενο, οι επιστήμονες απορρίπτουν τις υπερφυσικές εξηγήσεις και το αποδίδουν σε φυσιολογικά φαινόμενα.

Αφού εξέτασε 52 περιστατικά εμφράγματος σε τρία μεγάλα σλοβένικα νοσοκομεία, από τα οποία επιθανάτιες εμπειρίες από 11 επιζήσαντες η ομάδα της δρος Ζαλίκα Κλέμενς-Κέτις κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κοινό τους στοιχείο ήταν τα αυξημένα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα και, σε μικρότερο βαθμό, τα επίπεδα καλίου.

το ψαρέψαμε από το atopima
Ένα καινούριο blog με ποικιλία
θεμάτων για όλα τα γούστα

Η βαθμολογία F1 μετά το GP της Μαλαισίας


Μετά τον τρίτο αγώνα η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Η βαθμολογία των οδηγών
1. Μάσα 39
2. Φέτελ 37
3. Αλόνσο 37
4. Μπάτον 35
5. Ρόσμπεργκ 35
6. Χάμιλτον 31
7. Κουμπίτσα 30
8. Γουέμπερ 24
9. Σούτιλ 10
10. Σουμάχερ 9
11. Λιούτσι 8
12. Μπαρικέλο 5
13. Αλγκερσουάρι 2
14. Χούλκενμπεργκ 1


Η βαθμολογία των κατασκευαστών
1. Ferrari 76
2. McLaren-Mercedes 66
3. Red Bull-Renault 61
4. Mercedes 44
5. Renault 20
6. Force India-Mercedes 18
7. Williams-Cosworth 6
8. Toro Rosso-Ferrari 2
....f1ingreece.....

Η ΕΚΠΟΜΠΗ BLOG NEWS ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΤΟ ΙRAKLIO WEB RADIO ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ BLOGS .
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !
http://irakliowebradio2.blogspot.com/

Εκανε το παιδί της... πτηνό!


Μία Ρωσίδα μητέρα μεγάλωνε τον γιο της ως κατοικίδιο πτηνό, με αποτέλεσμα το αγοράκι, ηλικίας επτά ετών σήμερα, να μη μιλάει, αλλά να τιτιβίζει! Το παιδί σώθηκε πριν από μερικές ημέρες από τις ρωσικές αρχές πρόνοιας. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι υποφέρει από το «σύνδρομο του Μόγλι», ένα σύνδρομο που έχει πάρει το όνομά του από τον ομώνυμο παιδικό ήρωα της ζούγκλας και αναφέρεται σε παιδιά με σοβαρές γνωστικές ή και σωματικές στερήσεις. Το αγοράκι βρέθηκε σε ένα μικροσκοπικό σπίτι δύο δωματίων, το οποίο έμοιαζε με πτηνοτροφείο, αφού ήταν γεμάτο από δεκάδες κλουβιά, ταΐστρες πτηνών, αλλά και κουτσουλιές.

Η κοινωνική λειτουργός Γκαλίνα Βόλσκαγια, η οποία συνέβαλε στη διάσωση του παιδιού στην περιοχή Βόλγκογκραντ, αποκάλυψε ότι η 31χρονη μητέρα του του φερόταν όπως ακριβώς και στα πτηνά που υπήρχαν στην οικία της. Δεδομένου ότι δεν του μιλούσε ποτέ, η μοναδική επικοινωνία που είχε το παιδί ήταν με τα πουλιά που το περιτριγύριζαν. Έτσι, όταν οι κοινωνικοί λειτουργοί άρχισαν να του μιλάνε, εκείνο τους απάντησε τιτιβίζοντας. Και μάλιστα, όταν κατάλαβε ότι η γλώσσα του δεν γινόταν κατανοητή, άρχισε να κουνάει πάνω-κάτω τα χέρια του ακριβώς όπως τα πτηνά κουνάνε τα φτερά τους. Οι ρωσικές αρχές επισήμαναν ότι δεν διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης πάνω στο παιδί, μόνο το «σύνδρομο του Μόγλι».

SEXY AND HOT .... η κόκκινοφουστίτσα
Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Βότανα και ζώδια

Τα βότανα είναι ευεργετικά για τον οργανισμό μας και αυτό βασιλεύει σαν πεποίθηση για εμάς..

Η σύνδεση των βοτάνων με τα ζώδια είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και πολλοί αλχημιστές και εσωτεριστές έχουν πειραματιστεί πάνω σε αυτή τη σχέση.


Εμείς θα αποπειραθούμε με χιούμορ, να δώσουμε μια συσχέτιση μερικών από των πιο γνωστών βοτάνων με τα ζώδια.

Κάθε ζώδιο στην παραδοσιακή αστρολογία αντιστοιχεί και σε ένα μέρος του σώματός μας.


ΚΡΙΟΣ (Κεφάλι)

Πιείτε ΒΑΣΙΛΙΚΟ που θεραπεύει τους νευρικούς πονοκεφάλους, που προέρχονται από την ευρεθιστότητα και το πείσμα σας.

Εναλλακτικά έχετε πρόχειρη πολλή ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ, για να καταπραϋνετε τις συχνές ημικρανίες από το «Υπερεγώ», που τσιτώνει τα εγκεφαλικά σας τοιχώματα.


ΤΑΥΡΟΣ (λαιμός)

Οτι πρέπει για εσάς η συχνή χρήση του ΣΑΜΠΟΥΚΟΥ, που βοηθά στον πονόλαιμο και στη φαρυγγίτιδα, μια που οι περισσότεροι δεν βάζετε γλώσσα μέσα σας και ο συχνός θυμός σας, εστιάζεται στο λαιμό.

Εναλλακτικά μην παραλείψετε λίγο ΘΡΟΥΜΠΙ που βοηθά στην σωματική ευεξία που ενίοτε χρειάζεται η ραθυμία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ (πνεύμονες)

Ο ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ είναι το ιδανικό βότανο για εσάς, χρήσιμος στο άσθμα και στις αναπνευστικές παθήσεις, μετριάζοντας την υπερκινητικότητά σας.

Εναλλακτικά σας έχουμε ΜΟΛΟΧΑ, που καταπραύνει την ανάσα αλλά και την επικοινωνιακή σας διάρροια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Στομάχι)

Την ευαισθησία που σας διακατέχει την χρεώνεται το στομάχι σας, αλλά με λίγο ΔΙΚΤΑΜΟ θα ανακουφιστείτε και από την κλάψα.

Εναλλακτικά σας προτείνουμε ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ που είναι τονωτικό, για να μη μας μαραζώσετε.


ΛΕΩΝ (καρδιά)

Το καλύτερο δυναμωτικό για τη γενναία αλλά και αλαζονική καρδιά σας είναι η ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ.

Εναλλακτικά προτείνουμε απαραίτητα λίγο ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ που θα τονώσει την καρδιά και θα καταπραύνει την ένταση των απαιτητικών βρυχηθμών σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (έντερα)

Για την ασταμάτητη μεθοδικότητα και πρακτικότητά σας και το άγχος,που τις ακολουθεί, προτείνουμε ανεπιφύλακτα ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ που βοηθά τις εντερικές διαταραχές.

Εναλλακτικά ακολουθεί πολλή ΡΙΓΑΝΗ ειδικά στα φαγητά σας, για να σας απαλλάξει από το φούσκωμα των συνεχών ευθυνών, που επωμίζεστε σαν ακούραστοι λογιστές.


ΖΥΓΟΣ (νεφρά)

Συνδυάσαμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και έχουμε για εσάς την υπερκαλυπτική ΣΗΜΥΔΑ που βοηθά στις πέτρες των νεφρών αλλά και στην αισθητική του ζωδίου σας, διαλύοντας τα λίπη.

Εναλλακτικά σας έχουμε το πασίγνωστο ΧΑΜΟΜΗΛΙ για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας, που προκαλούνται από την ωραιοπάθειά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (γεννητικά όργανα)

Διαλέξαμε για εσάς με τη συχνά ανεβασμένη λίμπιντο, την περίφημη ΑΓΡΙΑΔΑ που βοηθά σε μολύνσεις και καθαρίζει το αίμα..

Εναλλακτικά σας έχουμε ΦΑΣΚΟΛΗΛΟ που είναι κατευναστικό για τις κτητικές σας τάσεις,, λειτουργώντας βοηθητικά και στις εξάψεις σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ (συκώτι)

Για την ακατάσχετη ρητορική και φιλοσοφική σας επίδοση, σας έχουμε ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ, αποτοξινωτική για το συκώτι και για όσες τοξίνες διοχετεύετε στην περιοχή αυτή από την αναζήτησή σας.

Εναλλακτικά πιείτε πολλή ΜΕΝΤΑ. Θα βοηθήσει να σκέφτεστε πιο ουσιαστικά, ενώ είναι εξαιρετικά χωνευτική για τις σκέψεις σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (γόνατα, αρθρώσεις)

Για τα συχνά σας κατσικώματα και τις φιλόδοξες αναρριχήσεις σας, προτείνουμε ΜΑΡΑΘΟ που ανακουφίζει τα αρθριτικά της συχνής σας παρόρμησης.

Εναλλακτικά προμηθευτείτε με αρκετό ΤΗΛΙΟ που θα σας χαλαρώσει και θα ωριμάσει τις προσδοκίες σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (κνήμες, αστράγαλοι)

Για τον δικό σας αμίμητο διανοητικό παροξυσμό προτείνουμε ΛΙΒΑΝΙ αλλά επειδή δεν πίνεται σας έχουμε ΑΧΙΛΛΑΙΑ, που ανακουφίζει από φλεβίτιδες και τονώνει τον κουρασμένο από τον ιδεαλισμό νου σας.

Εναλλακτικά τίποτα πιο ιδανικό από ΛΥΚΙΣΚΟ, που βοηθά στη δυσπεψία από την άρνηση των άλλων να σας παρακολουθήσουν.


ΙΧΘΕΙΣ (πέλματα)

Ονειροπόλοι και μυστικοπαθείς Ιχθείς, υπάρχει ένα βότανο για τις κράμπες που τόσο συχνά σας επισκέπτονται είτε σωματικές είτε νοητικές.

Ιδανικό για εσάς το ΤΖΙΝΤΖΕΡ και μπορείτε να το βάλετε και στο φαγητό, καλό θα σας κάνει.

Εναλλακτικά σίγουρα ΠΑΣΙΦΛΟΡΑ που είναι ενάντια στη μελαγχολία, που υποπέφτετε όταν βγείτε έξω από τα νερά σας ή σας βγάλει από αυτά, ένα άλλο χέρι.


Με την ελπίδα να μας ακούσετε λαμβάνοντας σοβαρά υπ όψιν τη μελέτη μας, ευχόμαστε ένα όμορφο ΣΚ με πολλές βοτανοθυμιάσεις, που προσφέρονται τώρα με το κρύο.


Εξαιρούνται της φορολόγησης με προεδρικό διάταγμα οι εταιρίες εβραϊκών συμφερόντων

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο Ελληνικό δημόσιο γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.......όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Προεδρικό Διάταγμα.!

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του Ελληνικού κράτους»!!!

Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο Ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!!

_________ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ_________

Επειδή ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο Ελληνικό δημόσιο.!!!
tiresias-press

Συμβουλες για καμακια....διεθνεις κατακτησεις και οχι μονο..


ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Κρήτη
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: από τις τρίχες στις μασχάλες
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: ζητώντας την να τις βάλετε αντηλιακό στην πλάτη για να μην καεί η ευαίσθητη λευκή επιδερμίδα της.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν την πιάσετε πολύ ώρα την πάρλα θα σας δει σαν τον μεγάλο της τον αδερφό και θα σας ζητήσει για το βράδυ να την γνωρίσετε σε κανέναν φίλο σας μπάς και γ......

ΣΟΥΗΔΕΖΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Ρόδο
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: από τις τρίχες στα πόδια οι οποίες δεν θα φαίνονται όμως επειδή είναι ξανθές.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Με φιλοσοφικές συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Πείτε ότι θέλετε αρκεί να κρατήσετε το σοφιστικό βλέμμα. Δεν παύουν να είναι ξανθές και θα τσιμπήσουν.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δώστε της απ' την αρχή να καταλάβει τι θέλετε και που το πάτε. Διαφορετικά θα τελειώσουνε οι διακοπές της και θα φύγει όπως ήρθε.

ΓΑΛΛΙΔΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Σαντορίνη
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Από τα επώνυμα συνολάκια που θα φοράει και το DIOR το μπικίνι.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Οπωσδήποτε καλοντυμένος με την Le Monde στο χέρι. Δώστε της να καταλάβει ότι προτιμάτε τα γαλλικά προϊόντα προσφέροντάς της ένα τσιγάρο CAULOISES BLONDES.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην δείξετε την γυφτιά σας. Πάτε την σε ένα ακριβό Restaurant για φαγητό. Θα την σκλαβώσετε!

ΑΓΓΛΙΔΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Κέρκυρα
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Από τους τόνους μπύρας που θα κατεβάζει στα μπαράκια του Κάβου.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Αξύριστοι, αχτένιστοι με άσπρο μπλουζάκι, τζιν και με μια μπύρα στο χέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην φάτε πολύ ώρα στο ψήσιμο γιατί θα φύγετε λιώμα από τις μπύρες και δεν θα κάνετε ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Να κάνει topless ηλιοθεραπεία σην παραλία για να τραβήξει την προσοχή (πολλές τουρίστριες = μεγάλος ανταγωνισμός).
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Με το καλύτερο φουσκωμένο κομμάτι που έχετε επάνω σας. Tο πορτοφόλι!!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δώστε της να καταλάβει ότι προτιμάτε πράγμα MADE IN GREECE!!!

GAY
ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ: στην Μύκονο
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Μόλις φτάσετε εκεί
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Χωρίς κόπο. Θα σας προλάβουνε και θα σας πλησιάσουνε αυτοί
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν πάλι είσαστε ΤΟΣΟ χάλια που δεν σας την πέφτει ούτε π......ς, κάντε μια βόλτα στο PIERO' S και ζητήστε από τον DJ να σας βάλει ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ το "ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ" για να χoρέψετε πάνω στο μπαράκι. Του πούστη!!! Κάποιος θα το πιάσει το υπονοούμενο

Το πρόσωπο μας δείχνει πόσο θα ζήσουμε

Ανήκετε στην κατηγορία των baby-face τύπων ή φαίνεστε όσων χρονών είστε;Η απάντησή σας μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντική απ’ όσο νομίζετε: μία νέα μελέτη αποκαλύπτει πως όσοι διαθέτουν εξαιρετικά νεανικό πρόσωπο έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν μέχρι τα βαθιά τους γηρατειά απ’ ό,τι οι υπόλοιποι εξ ημών που δεν μπορούμε να κρύψουμε ούτε έναν χρόνο από το πρόσωπό μας!

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στη Δανία, μεταξύ 387 ζευγών διδύμων και το συμπέρασμα ήταν πως η εμφάνιση του προσώπου αποτελεί προάγγελο του προσδόκιμου επιβίωσης.

Οι ερευνητές ζήτησαν από δεκάδες εθελοντές να κοιτάξουν τις φωτογραφίες των 387 ζευγαριών των διδύμων και να μαντέψουν την ηλικία τους (η οποία ηλικία ήταν κάπου ανάμεσα στα… 70 και στα 100 χρόνια).

Όσοι δίδυμοι χαρακτηρίστηκαν ως baby-face διότι ουδείς μπορούσε με ακρίβεια να πει πόσων χρονών είναι (οι περισσότεροι τους «έκοβαν» μερικές… δεκαετίες), έζησαν πολύ περισσότερα χρόνια από τα αδέλφιά τους που «έδειχναν» την ηλικία τους.

Όπως γράφουν οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Δανίας στην «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση», η μελέτη τους δεν σταμάτησε στην προαναφερθείσα διαπίστωση, αλλά βρήκε και μια πιθανή βιολογική εξήγηση για το κέρδος ζωής των baby-face διδύμων.

Το κλειδί είναι τα τελομερή – τα ακροτελεύτια τμήματα του DNA τα οποία, αναλόγως με το μήκος τους, υποδηλώνουν την ικανότητα των κυττάρων να αναπαράγονται.

Τα τελομερή σχετίζονται επίσης με το πόσο νέος φαίνεται κανείς. Όταν το μήκος τους είναι μικρό, πιστεύεται πως σημαίνει ταχύτερη γήρανση των κυττάρων. Επιπλέον, έχει σχετισθεί με την ανάπτυξη πολυάριθμων ασθενειών.

Στην μελέτη των διδύμων διαπιστώθηκε πως εκείνοι που έμοιαζαν νεώτεροι είχαν πιο μακριά τελομερή.

Οι ερευνητές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα την έρευνά τους, παρακολουθώντας την πορεία της υγείας των διδύμων τους επί επτά χρόνια. Έτσι διαπίστωσαν πως όσο μεγαλύτερη ήταν η διαφορά στην νεανικότητα του προσώπου δύο διδύμων, τόσο πιθανότερο ήταν να πεθάνει στη διάρκεια της επταετίας εκείνος που φαινόταν μεγαλύτερος.

Η ηλικία, το φύλο και το μορφωτικό ή κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο των διδύμων δεν φάνηκε να παίζουν κανέναν ρόλο στην πιθανότητα θανάτου.

Η Αγία Γραφή μέσα από το Google Earth !!!
Μια ομάδα από καλλιτέχνες της Αυστραλίας που ονομάζεται "The Glue Society" δημιούργησε μια σειρά από έργα, που για κάποιους έχουν αμφιλεγόμενο περιεχόμενο. Το έργο τους αποτελείται από ένα σύνολο ψηφιακών εικόνων, στις οποίες εμφανίζονται διάφορα βιβλικά γεγονότα, με τρόπο όπως ακριβώς θα τα βλέπατε μέσα από το Google Earth!!!

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες ...

Η ερυθρά θάλασσα.Η σταύρωση.

Η κιβωτός του Νώε

Η ΕδέμΤο κάθε έργο, είναι 70Χ70 εκατοστά και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, είναι αρκετά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site των δημιουργών.
.crazygreekblogger...

Τί λέει το κάθε ζώδιο μετά το σεξ?

Κριός=Πάμε άλλη μια φορά!
Ταύρος=Πεινάω!
Δίδυμος=Βάλε τηλεόραση!
Καρκίνος=Θέλω να παντρευτούμε!
Λέων=Καλά ε, δεν παίζομαι!
Παρθένος=Πρέπει να καθαρίσω το κρεβάτι!
Ζυγός=Μου άρεσε αν σου άρεσε!
Σκορπιός=Πρέπει τώρα να σε λύσω!
Τοξότης=Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ!
Αιγόκερως=Και πόσες πιστωτικές είπαμε ότι έχεις?
Υδροχόος=Λες να το κάνουμε τώρα και χωρίς ρούχα?
Ιχθύς=Πώς είπαμε ότι σε λένε?

πηγή

Κατοικίδια και ροχαλητό

Μπορεί ο σκύλος να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, ωστόσο η συνύπαρξη του σκύλου με παιδιά εντός του σπιτιού είναι πιθανό να τους προκαλέσει... θορυβώδεις παρενέργειες για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ερευνητές από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ουμέα στη Σουηδία αναφέρουν με δημοσίευσή τους στο επιστημονικό έντυπο «ΒioΜed Central» ότι η έκθεση νεογέννητων σε σκυλιά αυξάνει τον κίνδυνο ροχαλητού στην ενήλικη ζωή κατά 26%.

Το γεγονός αυτό είναι σημαντικό δεδομένου ότι το έντονο ροχαλητό έχει συνδεθεί με σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως τα εγκεφαλικά, οι καρδιοπάθειες, ακόμη και με πρόωρο θάνατο. Η έκθεση σε σκύλους προκαλεί αλλεργικό οίδημα το οποίο μπορεί να αλλάξει το σχήμα των αεραγωγών εφ΄ όρου ζωής.

Καθημερινό σεξ κατά της βαρεμάρας

Ας πούμε ότι εσείς και ο σύζυγός σας έχετε να κάνετε έρωτα τόσο καιρό που δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά. Όχι την ημέρα ή τον μήνα, αλλά ούτε καν την εποχή. Θα αναζητούσατε την ικανοποίηση κάπου αλλού; Θα παίρνατε διαζύγιο; Ή θα λέγατε στον σύντροφό σας: «Αγάπη μου, γιατί δεν το κάνουμε κάθε μέρα για τον επόμενο χρόνο;».

Αυτό έκαναν πάνω- κάτω η Κάρλα και ο Μπραντ Μίλερ. Αυτό έκανε και ένα άλλο ζευγάρι, η Άνι και ο Ντάγκλας Μπράουν, αν και το δικό τους μετα-γαμήλιο ταξίδι κράτησε 101 ημέρες. Και τα δύο ζευγάρια, πάντως, κατέθεσαν την εμπειρία τους στα βιβλία τους, που κυκλοφόρησαν αυτόν τον μήνα. Τα δυο βιβλία διαφέρουν ελαφρώς. Το «365 ημέρες» του ζεύγους Μίλερ είναι φειδωλό στις λεπτομέρειες. Αντίθετα, το «Απλώς, κάν΄ το» των Μπράουν σε κάνει να αισθάνεσαι μέρος ενός ερωτικού τριγώνου, καθώς αναφέρεται σε όλα όσα έκανε το ζευγάρι για να τονώσει την ερωτική του επιθυμία.

Για πολλά ζευγάρια το συζυγικό σεξ μπορεί να ακούγεται σαν οξύμωρο. Και το «συζυγικό σεξ με παιδιά» μπορεί να ακούγεται σαν άπιαστο όνειρο. Σύμφωνα με μια έρευνα του 2004, τα παντρεμένα ζευγάρια κάνουν έρωτα 66 φορές τον χρόνο. Όμως, ο μέσος όρος ανεβαίνει από τα νεαρά ζευγάρια που έρχονται σε επαφή 84 φορές τον χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, οι Μίλερ και οι Μπράουν αξίζουν μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. «Υπάρχει στενή σχέση ανάμεσα σε έναν ευτυχισμένο γάμο και τη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής. Δεν ξέρουμε, όμως, ποιο από τα δυο είναι το αίτιο και ποιο το αιτιατό», δηλώνει ο Τομ Σμιθ, επικεφαλής της έρευνας.


Η κόπωση

Μπορεί ο σεξουαλικός μαραθώνιος των δύο ζευγαριών να μας δώσει μία απάντηση; Το καθημερινό σεξ τους έκανε πιο ευτυχισμένους; «Σκεπτόμουν ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να προχωρήσουμε. Ήταν μια νέα αρχή για τον γάμο μας», λέει σήμερα η Άνι Μπράουν. Όπως αποκαλύπτει, για να αποφύγουν τη μονοτονία έκαναν διάφορα μικρά ταξίδια με τον σύζυγό της. Και υποχρέωσε τον Μπραντ να κάνουν έρωτα ακόμη και μια μέρα που εκείνος είχε μια κρίση ιλίγγου. Οι Μίλερ παρουσίασαν σημάδια κόπωσης κάπου στον δέκατο μήνα. Αλλά δεν εγκατέλειψαν τον «αγώνα», παρά μόνο όταν ήταν υποχρεωμένοι από τα επαγγελματικά ταξίδια του Ντάγκλας.


ΤΑ ΝΕΑ

Οι πολυμήχανοι κινέζοι σκαρφίζονται τα πάντα

efevreseis

Ο εφευρέτης Tao Xiangli κατασκεύασε μόνος του ένα υποβρύχιο και το δοκίμασε σε μια λίμνη στα περίχωρα του Πεκίνου. Το χειροποίητο υποβρύχιο είναι ένα πλήρες μηχάνημα με περισκόπιο, δεξαμενές για έλεγχο βάθους, ηλεκτρικές μηχανές, μανόμετρο, και δύο προπέλλες όλα φτιαγμένα από παλιά βαρέλια πετρελαίου και και εργαλεία που είχε αγοράσει από δεύτερο χέρι!

Του πήρε δύο χρόνια να το κατασκευάσει και να κάνει τους πλήρη ελέγχους και του κόστισε περίπου 4.400 δολλάρια.

efevreseis2

Από την άλλη έχουμε τον Wu Yulu ο οποίος κατασκεύασε μια χειράμαξα η οποία κινείται μόνη της από ένα ρομπότ που έχει τοποθετήσει στο μπροστινό μέρος! Είναι η πιο πρόσφατη και μεγαλύτερη κατασκευή του Wu ο οποίος φτιάχνει ρομπότ για χόμπι από το 1986 με καλώδια, μέταλλα, βίδες και καρφιά τα οποία βρίσκει σε περιοχές σκουπιδιών!

Προσθετική στήθους το νέο δώρο

Η προσθετική στήθους είναι το πιο δημοφιλές δώρο αποφοίτησης σε κορίτσια στην Ιταλία σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία έρευνας για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Οι προσθετικές στήθους ξεπέρασαν τα αυτοκίνητα και τα ταξίδια αναψυχής που προσφέρονταν ως δώρα από τους γονείς των μαθητών που αποφοιτούν από το σχολείο!

Η Angelica Pesce, από την Ρώμη, είπε πως η ίδια και αρκετές φίλες της σκοπεύουν να κάνουν προσθετική στήθους αμέσως μόλις τελειώσουν το σχολείο!

«Είναι κάτι πολύ πιο χρήσιμο από ένα αυτοκίνητο που θα χαλάσει σε λίγα χρόνια η ένα ταξίδι που διαρκεί λίγες ημέρες. Το νέο μου στήθος θα κρατήσει μια ζωή,» είπε η 18-χρονη κοπέλα.

ΕΘΝΟΣ
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory