Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

SEXY AND HOT .... το καλολαδωμένο


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Το 54% των γυναικών προτιμάει άντρες με iPhone…


Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα που έγινε σε 1500 γυναίκες, οι άντρες που έχουν iPhone είναι πιο ελκυστικοί από αυτούς που δεν έχουν. Η εταιρεία που έκανε την έρευνα ήταν η Phones 4u και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 54% των γυναικών προτιμάει να βγει με έναν άντρα, ο οποίος διαθέτει iPhone. Τώρα ποιο μοντέλο συγκεκριμένα δεν είναι ξεκάθαρο.

Μάλιστα μία από τις γυναίκες που ερωτήθηκαν στην έρευνα, απάντησε ότι “αν ένας άντρας έχει iPhone, τότε είναι προφανώς έξυπνος και έχει λεφτά”. Επίσης το 37% των γυναικών απάντησε ότι αν ένας άντρας έχει iPhone, τότε είναι πιο αξιόπιστος, με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες πιθανότητες για ένα δεύτερο ραντεβού.

Τέλος να σταθώ σε κάτι που είπε μία 23χρονη δασκάλα που πήρε μέρος στην έρευνα:

There’s just something about a man who’s good with computers that makes him more trustworthy,” “If he’s got the cash for an iPhone then he must be very good at his job, too.”

Ως προς το πρώτο μέρος δεν έχω να πω κάτι, αλλά στη δεύτερη πρόταση που έκανε, δεν ξέρω για το τι γίνεται στην Αγγλία, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι γνωρίζω πολλά άτομα από Ελλάδα που θα έδιναν/έδωσαν έναν ολόκληρο μισθό, μόνο και μόνο για να το αποκτήσουν. Οπότε τα φαινόμενα μερικές φορές απατούν. Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσω το κείμενο μου όπως ο Robin Wauters στο TechCrunch;

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ..ΨΗΛΑ

Φαντασία και ομορφιά σε ένα καταγάλανο φόντο.Θέαμα που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.Εικόνες από ένα παλιότερο φεστιβάλ με πολλά-πολλά αερόστατα...

ΔΩΡΕΑΝ μετατροπή του iPhone σε iPad


Έχετε το iPhone και θέλετε να το μετατρέψετε σε iPad αλλά δεν έχετε τα χρήματα ή στην Ελλάδα βρίσκετε την τιμή του αρκετά τσιμπημένη;

Πατήστε στην εικόνα να δείτε πως μπορείτε να το κάνετε εύκολα και τσάμπα.

Πηγή: i.imgur.com

ΤΑ ΛΥΩΜΕΝΑ ΚΕΡΙΑ

Μην πετάτε τα υπολείματα από τα κεριά, που έλυωσαν. Φυλάξτε τα σ' ένα βάζο και όταν μαζευτούν αρκετά, βάλτε τα σ' ένα κατσαρολάκι να ζεσταθούν (όχι να βράσουν) και τα κομματάκια του κεριού θα υγροποιηθούν.

Αδειάστε το υγρό κερί σε ένα πυρίμαχο ποτήρι ή βαζάκι (π.χ. από ένα παλαιό κερί, που τελείωσε ή ένα βαζάκι μαρμελάδας) και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσει.

Μόλις αρχίσει να στερεοποιείται, αλλά όσο είναι ακόμα μαλακό και εύπλαστο, βάλτε στο κέντρο του ένα κεράκι γενεθλίων για φυτίλι.

Προσοχή! Να μην είναι πολύ ζεστό το κερί μας γιατί θα λυώσει το κεράκι γενεθλίων και το φυτίλι θ' αρχίσει να επιπλέει. Πρέπει να είναι τόσο ζεστό όσο να μπορεί να εισχωρήσει το κεράκι γενεθλίων στο κέντρο του και να μην μπορεί να μετακινηθεί από εκεί. Μόλις σιγουρευτείτε ότι το κερί έχει πήξει αρκετά, συμπληρώστε λίγες σταγόνες ακόμη στο κέντρο να καλυφθεί η λακουβίτσα από το κερί γενεθλίων, αλλά όχι και το φυτίλι.

Αν τα υπολείματα των κεριών, που θέλετε να λυώσετε, είναι σε έντονα χρώματα, μην τα αναμίξετε όλα μαζί αλλά ξεχωρίστε τα πρώτα σε ομάδες (π.χ. πράσινα, θαλασσιά και μπλε, κόκκινα, ροζ και πορτοκαλί), γιατί αν ανακατευτούν όλα μαζί το καινούριο χρώμα, που θα προκύψει, θα είναι μουντό.Εσωρουχα

ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ..

Δημιουργήστε το δικό σας wallpaper


Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια wallpaper και θέλετε να δημιουργήσετε μονοι σας κάτι διαφορετικό σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση

http://wallpapers.x3studios.com/

και να δημιουργήσετε το wallpaper της αρεσκείας σας

Εφάρμοσε το φενγκ σούι στο αυτοκίνητό σου!

Εφάρμοσε το φενγκ σούι στο αυτοκίνητό σου!

Αφού το αυτοκίνητο είναι το δεύτερο σπίτι σου, χρειάζεται φενγκ σούι! Ακόμη κι εκεί θα δεις ότι έχει χρησιμότητα -και αποτελεσματικότητα- παρόμοια με αυτή στο σπίτι.

Η πηγή της ενέργειας είναι η μηχανή και αυτό αντιστοιχεί στην κύρια είσοδο του σπιτιού, το σημείο δηλαδή από το οποίο εισέρχεται η ενέργεια. Η θέση του καλύμματος του ρεζερβουάρ δείχνει ποιο είναι το γένος του αυτοκινήτου. Εάν έχει τοποθετηθεί στη δεξιά μεριά (όπως κοιτάζεις το αυτοκίνητο από μπροστά) είναι θηλυκό, ενώ στα αριστερά, αρσενικό. Εάν η μηχανή είναι μπροστά (όπως συνήθως, εκτός αν οδηγείς Πόρσε ή Φεράρι), τότε:

1. Το καπώ συνδέεται με τον τομέα της καριέρας.
2. Η μπροστινή δεξιά πλευρά (η θέση του συνοδηγού) με τον τομέα των ανθρώπων που σας βοηθούν.
3. Η μπροστινή αριστερή πλευρά (η θέση του οδηγού) με τον τομέα της γνώσης.
4. Η πίσω δεξιά πλευρά των επιβατών με τον τομέα των παιδιών.
5. Η πίσω αριστερή πλευρά των επιβατών με τον τομέα της οικογένειας.
6. Το πίσω αριστερά μέρος με τον τομέα του πλούτου.
7. Το πίσω δεξιά μέρος με τον τομέα των σχέσεων.
8. Τέλος το κέντρο του οχήματος με την υγεία.

1. Όπου υπάρχουν γρατσουνίσματα ή βαθουλώματα, καταδεικνύεται μια ευαίσθητη περιοχή στη ζωή σου. Έτσι, παραδείγματος χάριν, αν γρατσουνίσεις την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, ίσως παρουσιαστούν οικονομικά προβλήματα.

2. Το κέντρο του αυτοκινήτου πρέπει να είναι πάντα καθαρό, χωρίς πολλά πράγματα. Η περιοχή αυτή συνδέεται με την υγεία και πρέπει να βοηθά την αβίαστη ροή της ενέργειας.

3. Κρέμασε ένα κρύσταλλο χαλαζία από μια κόκκινη κορδέλα στον καθρέφτη του αυτοκίνητου. Έτσι, μπορείς να το προστατεύσεις από ατυχήματα, κλοπές και, γενικά, αρνητική ενέργεια. Πρόκειται για πολύ παλιά θεραπεία του φενγκ σούι. Οι κρύσταλλοι από χαλαζία κρέμονται πάντα από κόκκινη κορδέλα ή κλωστή, γιατί το κόκκινο, ως χρώμα, αντιπροσωπεύει τη ζωτικότητα και την ενεργοποίηση της δράσης του κρυστάλλου.

4. Εάν έχεις μαξιλάρια μες στο αυτοκίνητο, συμβάλλεις στην ηρεμία των συνεπιβατών σου και αυτό επειδή τα μαξιλάρια συνδέονται με την προστασία και την άνεση. Γι' αυτό και συχνά οι άνθρωποι αγκαλιάζουν ένα μαξιλάρι όταν νιώθουν ευάλωτοι.

5. Η απαλή μουσική βοηθά στην ομαλή ροή της ενέργειας στο αυτοκίνητο. Η οδήγηση, ενώ ακούς δυνατή μουσική, μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

shape

Οι τοστιέρες του μέλλοντος

Future_Toaster.jpg

Ναι, καλά διαβάσατε. Σε αυτή την ενότητα, θα ασχοληθούμε με πρωτοποριακές ιδέες που κατέβασαν κάποιοι άνθρωποι για τις τοστιέρες του αύριο. Βέβαια, πολλοί θα αναρωτηθούν για την πρακτική χρησιμότητα μιας τοστιέρας-gadget. Στο κάτω-κάτω, θέλουμε απλά να ψήνουμε ψωμί. Ναι, αλλά για να βρίσκετε σε αυτό το site, μάλλον είστε από τους τύπους που θέλουν το κάτι παραπάνω στην καθημερινότητά τους.

Η Τουρμπίνα
Δεν ξέρουμε αν κάνει και κάτι άλλο πέρα από το να ψήνει φέτες, αλλά από design σκίζει!

Ο Φορτιστής
Αυτό που βλέπετε δεν είναι καν τοστιέρα, αλλά θα ήταν καλή ιδέα να ενσωματωθεί φορτιστής σε κάποια.

Ο Εκτοξευτής
Αφού η φέτα ψηθεί, η σούπερ τοστιέρα που βλέπετε την πετάει στον ειδικό χώρο συγκέντρωσης.

Ο Ματάκιας
Παρακολουθήστε κάθε στιγμή του ψησίματος με αυτή την απολύτως διαφανή τοστιέρα.

Ο Οικολόγος
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι η πιο πράσινη τοστιέρα, καθώς απαιτεί τη μισή ενέργεια. Το καλύτερο είναι ότι εναποθέτει το ψωμί κατ' ευθείαν στο πιάτο.

Ο Καλλιτέχνης
Συνδέστε τη στον υπολογιστή μέσω USB και "ψήστε" ό,τι θέλετε πάνω στο ψωμί σας.

Ο Τζογαδόρος
Πέρα από το ιδιαίτερο design, η τοστιέρα που βλέπετε "ψήνει" έναν από τους έξι αριθμούς πάνω στο ψωμί σας. Are you feeling lucky?

Ο Εργένης
Τι να την κάνετε μια τοστιέρα που παίρνει δύο φέτες όταν μένετε μόνος σας; Μία και καλή. Έξτρα πόντοι για το ρετρό design.

Ο Γραφιάς
Γράψτε ότι θέλετε στην πάνω πλευρά και θα εμφανιστεί ψημένο στο ψωμί σας. Θα είναι το πιο νόστιμο post-it που είχατε ποτέ.

Η Φορητότητα
Μοιάζει με μαχαίρι, αλλά ψήνει χωρίς έλεος ότι ακουμπήσει.

Πηγή: Yanko

ΤΑΞΙΔΙ Παρίσι

Η Πόλη του Φωτός, της νύχτας, της μόδας και της γεύσης σας προσκαλεί για ονειροπόλες φθινοπωρινές βόλτες. Το σίγουρο είναι ότι θα σας ξεμυαλίσει!

Με τα όμορφα μνημεία, τα μπουλβάρ, τα πάρκα και την Ντίσνεϊλαντ, το Παρίσι ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σ�έναν ονειρικό κόσμο. Γι�αυτό και είναι η πόλη με τους περισσότερους τουρίστες στην Ευρώπη.

Γνωριμία με την πόλη
Ξεκινήστε από τη διάσημη λεωφόρο Σανζ Ελιζέ. Περάστε από την Αψίδα του Θριάμβου και κατηφορίστε προς την Πλας ντε λα Κονκόρντ και τους κήπους του Λούβρου. Συνεχίστε τη βόλτα σας για να δείτε το σύμβολο της πόλης, τον περίφημο Πύργο του ’ιφελ. Ανεβείτε για να θαυμάσετε την υπέροχη θέα. Περάστε από τη φοιτητική γειτονιά Καρτιέ Λατέν, που είναι γεμάτη καφετέριες και βιβλιοπωλεία. Δείτε το Πάνθεον με τους τάφους των μεγάλων Γάλλων ανδρών. Ύστερα ανεβείτε στην ιστορική Μονμάρτρη, όπου θα επισκεφτείτε τη βασιλική εκκλησία της Σακρέ Κερ και την πλατεία των ζωγράφων. Από τις πιο γραφικές γειτονιές του Παρισιού είναι το Μαρέ, που στολίζεται από σπίτια του 17ου αιώνα, στενά δρομάκια, μικρούς κήπους, μοντέρνες μπουτίκ και τη ροζ πλατεία Βοζ. Μια ακόμα γραφική γειτονιά με καταπληκτικά καταστήματα και καφέ είναι το Σεν Ζερμέν ντε Πρε. Κάνετε μια ανάπαυλα στους πανέμορφους Κήπους του Λουξεμβούργου και έπειτα περπατήστε στις όχθες του ποταμού Σηκουάνα, που ενώνονται μεταξύ τους με 34 γέφυρες.
Από αυτές αξίζει να δείτε την Ποντ Νεφ (χτισμένη το 1578, είναι η παλιότερη, ενώ έχει στη μέση μια πλατεία-μινιατούρα, την Πλας Ντοφίν) καθώς και την Ποντ Αλεξάντρ 3. Εκεί κοντά μπορείτε να επισκεφτείτε και το μεγαλόπρεπο καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων, που μοιάζει να αναδύεται από τα νερά του ποταμού. Θαυμάστε τα βιτρό του. Μια άλλη όψη της πόλης θα απολαύσετε κάνοντας μια ρομαντική βόλτα με τα καραβάκια στο Σηκουάνα.

Μουσεία
Το Λούβρο και τα βασιλικά ανάκτορα των Βερσαλλιών είναι τα must! Επισκεφτείτε ακόμη τα μουσεία του γλύπτη Ροντέν και του Πικάσο, το πολιτιστικό κέντρο Πομπιντού και το Μουσείο Ορσέ με έργα τέχνης του 19ου αιώνα.

Δείτε οπωσδήποτε
Μικροί και μεγάλοι, τρέξτε στην Ντίσνεϊλαντ. Χαρείτε τον τόπο του παραμυθιού! Γύρω σας θα παρελαύνουν όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών. Ιδιαιτέρως εντυπωσιακή είναι η βραδινή παρέλαση με τα χιλιάδες λαμπιόνια. Θα γυρίσετε την «πόλη» με το τρενάκι του Φαρ Ουέστ, που πηγαίνει σε καθεμία από τις πέντε�πολιτείες της. Περπατήστε στην Κεντρική Οδό, που θυμίζει σκηνικό από ταινία γουέστερν και είναι γεμάτη καμάρες, στοές και πάρα πολλά καταστήματα.

Πληροφορίες
Μετάβαση: Επιλέξτε την καλύτερη αεροπορική εταιρεία που πετάει για Παρίσι: την Hellas Jet (τηλ.: 210-7457700). Διαμονή: Τα περισσότερα ξενοδοχεία βρίσκονται γύρω από την Όπερα. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα βαλάντια. Πολύ καλά είναι εκείνα της αλυσίδας Α.Β. Promhotels (τηλ.: 42942822), όπως το Sully St. Germain και το Modern St. Germain στην αριστερή όχθη, καθώς επίσης τα: Brebante και The Little Palace στη δεξιά. Συνεννοηθείτε με το ταξιδιωτικό γραφείο που θα οργανώσει το ταξίδι σας. Χρήσιμα: Αυτόματο: 00331 (για Παρίσι). Νόμισμα: Ευρώ. Ώρα: -1. Ταξιδιωτικός οργανισμός που μπορεί να οργανώσει το ταξίδι σας με ποιότητα, συνέπεια και καλές τιμές είναι το Concorde Voyage, τηλ.: 210-3221204.

Φαγητό - Διασκέδαση �Αγορές
Σουφλέ, κρέπες, τάρτες, κρουασάν, θαλασσινά, κρέατα, σοκολάτες, όλα συνοδεία γαλλικών κρασιών και σαμπάνιας. Να περάσετε από το Butte En Vigne (τηλ.: 46069196), παραδοσιακό και με ζωντανή μουσική, και το Cafe Marly (τηλ.: 49260660) με πολύ καλή κουζίνα και θέα στο Λούβρο. Μερικά συμπαθητικά μπιστρό: Au Gamin de Paris (τηλ.: 42789724), Le Canard d' Avril (τηλ.: 42366208) και Le Gallopin (τηλ.: 42364538). Στο Gare de Lyon υπάρχει το φανταστικό Le Train Bleu του 19ου αιώνα. Στο υπέροχο Escargot (τηλ.: 42368351) θα γευματίσετε στο τραπέζι της Σάρας Μπερνάρ!
Να πιείτε καφέ στο La Bourgogne ή στο Le Sancerre, στη Μονμάρτρη. Για τσάι επισκεφτείτε το A Priori The, στην γκαλερί Βιβιέν, και για ζεστή σοκολάτα την Angelina, στη Ρι ντε Ριβολί. Το Niel's, όπου συχνάζουν αρκετοί επώνυμοι, το Les Bains, το Scala και το Piscine προσφέρονται για χορό και ξεφάντωμα. Μην ξεχάσετε το διάσημο Budha Bar.
Στις Galleries Lafayette, στα Sama-ritaine και Printemps θα βρείτε ό,τι ζητήσει η καρδιά σας

Μια ζώνη με τρομακτικές αναμνήσεις

BSOD.jpg

Οι χρήστες των Windows θα ανατριχιάσουν βλέποντας αυτή τη ζώνη που μόλις κυκλοφόρησε. Η αγκράφα δεν απεικονίζει το logo κάποιου διάσημου σχεδιαστή, ούτε ένα αφαιρετικό σχέδιο. Αυτός που την έφτιαξε, τόλμησε να βάλει τη διαβόητη Blue Screen Of Death που ευθύνεται για ουκ ολίγα καρδιακά επεισόδια και ποικίλες περιπτώσεις ψυχιατρικού περιεχομένου.

Να θυμίσουμε σ' αυτό το σημείο ότι η BSOD ήταν μια οθόνη που πέταγαν τα Windows όταν συναντούσαν ένα σφάλμα το οποίο δε μπορούσαν να ξεπεράσουν. Στις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού, αυτό συνέβαινε αρκετά συχνά, σκορπώντας οργή και απογοήτευση στους χρήστες.

Η ζώνη-BSOD πωλείται στην τιμή των 11 ευρώ. Είναι ό,τι πρέπει για ένα πάρτι όπου παρευρίσκονται nerds όλων των ειδών.

Πηγή: geek gone chic

SEXY AND HOT .... θα χάσεις την μπάλα


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Αρθρο του 2008 μιλάει για το ΔΝΤ-ΣΟΚ


Περιοδικό: Hellenic Nexus
Τεύχος: 29
Δεκέμβριος 2008

Τίτλος Άρθρου:
"Τα δάνεια του ΔΝΤ ευθύνονται για αύξηση κρουσμάτων φυματίωσης"

Άρθρο:

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) δανείζει χρήματα στις χώρες με οικονομικά προβλήματα και απαιτεί από αυτές (μεταξύ άλλων) να μειώσουν τις δαπάνες τους για να συγκρατηθεί ο πληθωρισμός.
Οι David Stuckler και οι συνεργάτες του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ της Αγγλίας έχουν αναλύσει τη διαδρομή της φυματίωσης σε 21 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης που πήραν δάνεια από το ΔΝΤ, μετά το 1989.Οι ερευνητές βρήκαν ότι τα δάνεια συνοδευόταν με 13% αύξηση των περιστατικών φυματίωσης και με 16% περισσότερους θανάτους.
Επιπλέον, η ομάδα ανακάλυψε ότι τα κράτη μείωναν τις δαπάνες για τον έλεγχο της φυματίωσης, ενώ ο αριθμός των γιατρών μειωνόταν μετά την λήψη των δανείων.Ακόμα όσο μεγαλύτερο ήταν το δάνειο, τόσο πιο πολύ συνοδευόταν απο κρούσματα φυματίωσης.
Η ομάδα βρήκε επίσης οτι κάθε χρόνο που το κράτος είχε συναλλαγές με το ΔΝΤ, το ποσοστό θανάτων απο φυματίωση ανέβαινε με μέσο όρο 4%Όλα αυτα γράφτηκαν στο εν λόγο περιοδικό πριν απο 2 χρόνια περίπου.
Να που η μοίρα το έφερε να είμαστε μια απο τις χώρες που θα έχουν συναλλαγές με το ΔΝΤ.
Είναι τυχαία όλα αυτά?...

windmo.blogspot.com

Να κάνουμε το Μεσολόγγι (και όχι μόνο) πόλη του ποδηλάτου... πάρτε ιδέες.

grasshopper1_3pmku_69Η σύγχρονη τεχνολογία έχει κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη με διάφορα φορητά συστήματα που μπορούν εύκολα να μεταφερθούν. Παρά το γεγονός ότι η αγορά είναι κορεσμένη με διάφορες πτυσσόμενες συσκευές, ο τομέας της ατομικής μετακίνησης σε μεγάλο βαθμό παρέμεινε ανεπηρέαστος από τέτοιες καινοτομίες. Δεδομένου ότι τα ποδήλατα είναι που αναμένεται να κάνουν τις ατομικές πράσινες μετακινήσεις στο...
μέλλον, όπως έκαναν και στο παρελθόν, αρκετοί σχεδιαστές προσανατολίζονται προς πτυσσόμενα ποδήλατα που καταλαμβάνουν περιορισμένο χώρο και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου σας. Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα πτυσσόμενα ποδήλατα που θα μπορούσαν να μετατρέψουν ουσιαστικά για πάντα την προσωπική μεταφορά. (αφήνουμε την αγγλική έκδοση των τεχνικών προδιαγραφών του κάθε μοντέλου)

• Dubike:
dubike_3_ssmxj_69
Designed by David Fionik, the Dubike is a concept folding bicycle that can be folded into a cube to allow its user to carry it with ease. The bike is designed for urban people who love to ride a bicycle, but don’t want to use it on a regular basis. The Dubike can easily be folded into a cube measuring 580 x 463 x 406 mm, and can be carried into the trunk of a standard personal car.
dubike_4_edggg_69
dubike_2_1ujnx_69
• Zoomla:
zoomla_1_w4qtx_69
Designed by Eric Stoddard of SpeedStudio Design, the Zoomla is a folding bike that is designed to be a better alternative for those looking for quick, portable, around-town transportation. The bicycle features a TorqSteer mechanism that eliminates the conventional steering tube for better looks and performance. he 5kg bicycle can fold into a trolley in just 2 seconds, making it a better alternative to other folding bikes available on the market today.
zoomla_2_z2xqu_69
zoomla_5_vn1pq_69
• Db0:
db0 electric folding bike_1_k5csd_69
Designed ROBRADY Design, the db0 electric bicycle has been awarded a Gold Spark award in the Mobility category of Spark Awards. The design firm has partnered with DK City to help the bike reach the real world. The folding bike is scheduled to be made available in the first quarter of 2010 and is the first in a series of electric bikes that embody the mission to design a series of clean, bold and innovatively simple folding bikes.
db0 electric folding bike_2_tjl7v_69
db0 electric folding bike_3_cj1aq_69
• Everglide:
everglide_1333
The Everglide by Frag Woodall is a lightweight bike that can fold into a compact package that can be carried as a backpack or can be wheeled around like a suitcase.
everglide
everglide_2
• The ‘One’:
one_bike
A design concept by industrial designer Thomas Owen, the One is a folding bike that when open is a comfortable stylish bicycle, which when folded turns into a smooth, light and compact case free system.
one_bike2
• Backpack Bicycle:
back pack_xjkh3_58
Designed by Chang Ting Jen, the Backpack Bicycle weighs just 5.5kg and would minimize weight using plastics in the main frame instead of metals. No sacrifice would be made in terms of features incorporated, and a head light, a brake light and turn signals, all find a place in the design.
back pack 1_jqztx_58
• Tetris:
tetris bike_cuksx_5638
The Tetris by designer Danilo Mangini is designed with a motive to cater to the urgent need to improve mobility within cities and especially in historic places. The Tetris is transformable and when not riding it can be converted into a trolley.
tetris bike_2_gqg5f_5638
tetris_3_ojxac_5638
• Minivelo AF2014:
minivelo af2014_1_j7hao_69
Designed by renowned Korean fashion designer Andre Kim, the Minivelo AF2014 can easily be enclosed in your car’s boot to allow you to carry it easily. The bike is available in white and black color at a suggested price of 385,000(KRW) or about $300.
minivelo af2014_6_suz11_69
• Urban Street Concept Bike:
cube1_1333
Gregor Dauth, a student at the Coburg University of Applied Sciences in Germany has designed the super-flexible Urban Street Concept Bike in collaboration with Cube bikes that can be folded down to fit inside a rucksack! Fully fitted with front lights integrated into the brake levers, the bike also features a dynamo in the front wheel hub that automatically turns on the lights in the darkness apart from integrated rear and stop lights in the seat.
cube2_1333
• Sun Fold Bike:
sunfold bike1_j9r8q_5784
The Sun Fold bike is powered by solar energy and can be collapsed into a compact handy structure. Designed by CaO Dawei the bike focuses on two elements, which are optimizing and utilizing solar energy plus saving space.
sunfold bike4_hfjxi_5784
• The Contortionist:
the contortionist_1_xayhy_69
Dominic Hargreaves, a 24-year old student from Battersea, London, wanted a truly compact bike that could fold into its own wheel. Lacking options, the inventor designed a bike for himself that can fold into its own wheel with a 26-inch circumference. Moreover, the bike can be folded into a compact package in just 20 seconds.
the contortionist_4_r53sg_69
the contortionist_5_jtfv6_69

Popout
• Eco // 07:
eco 07 3_cawrv_69
Designed by Industrial designer Victor Aleman, the Eco // 07 folding bike also features folding wheels. The bike carries a reinvented wheel system that is composed of six modules, each of which has a double pivot in the joints. These pivots allow the user to fold each wheel into six different parts to become smaller. The frame on the other hand is a double triangle structure that is composed of expandable modules, each of which collapses into a smaller dimension.
eco 07 4_2mthd_69
eco 07 7_hgxfm_69
• Rad Bike:
rad_1_xiyaa_69
Mardjetko Gonzalez and Jimena Guadalupe have designed the Rad bike that can be folded into a trolley and kept in the trunk of your car and unfolded whenever you’re in the market to ensure that your shopping doesn’t hurt the environment.
rad_2_jssm6_69
• Electric Folding Bike:
folding electric bicycle_2_rfkbh_69
The Electric Folding Bike by designer Thorsten Wickert is a folding bike that you can carry through a narrow stairway and into an elevator as well. The folding mechanism is concentrated around the pedal unit, which serves as the center of rotation. There is no mechanical drive unit, i.e. there is no chain. Therefore, the hub motor makes the whole work and the pedal moving just charges the battery.
folding electric bicycle_7_cmai4_69
folding electric bicycle_4_x8vig_69
• Capella:
0bike2 365 08_8wdca_11446
The Capella by Truong Minh Nhat, a Ho Chi Minh City University of Architecture student, cuts on space, provides hassle free transport and helps in keeping the environment clean. This electric bike has a top speed of 30 kmph. As a matter of fact, this bike needs 2 hours charging to keep it going for 12 kilometers.
• Grasshopper Bike:
grasshopper1_3pmku_69
The Grasshopper Bike from the design house of David Gonçalves does much more than keeping you fit and saving some cash you would have spent on fuel for your car. The bike generates electricity through regenerative braking and stationary pedaling.
grasshopper2_feako_69
• Urban Folding Bike:
folding bike_02_phuyv_17621
Conceptualized by Chicago-based designer Ryan Mather, the Urban Folding Bike collapses to half its original size with minimal steps involved. Ideal for short city commutes, the urban folding bike can be taken anywhere and is easy to store and transport. A collapsing function makes it easier place into a car or store by the seat if riding a train or bus.
folding bike_tuko3_17621
folding bike_01_yadx1_17621
• Suitcase Folding Bicycle:
9_lkwcz_58
The Suitcase Folding Bicycle is easy and brisk to operate. You may effortlessly wrap and unfold the unit within 10 seconds. Operating the Suitcase Folding Bicycle is a fun activity for kids, who most of the time keeps away from heavy luggage and bags, and it also keeps the stuff safe within the hard container.
10_kvlcc_58
• iF Mode:
if mode 3_jbeoh_48
Designed by Mark Sanders the iF Mode avoids oily chains and complex tubes with hidden dirt traps. The iF Mode boasts the company’s iF (Integrated Folding) technology that offers a single-action, automatic fold, with no need for tools or removal of parts.
if mode 1_lek5a_48

Popout
• Rotation:
15_txhsg_58
The Rotation by designer Yirong Yang is more of a combination between unicycle and bicycle. The rider can sway on choice as to what he has to ride and accordingly adjust the axis in between to give desired shape. Most of the affixations you see on this city bike cum bicycle cum unicycle are adjustable be it the handlebar, the saddle or even the front wheel. When you are done with your riding routine you can simply fold it and walk away carrying it easily unlike the conventional ones, that have to be ridden at all times whilst you don’t intend to harness it.
18_o6ygg_58

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory