Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

SEXY AND HOT .... τυφλα νάχει η Πετρουλα


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Marianna Ntouvli ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΟ


ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ


ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.

Η έγκαιρη αφαίρεση του κράνους από κάποιον αναβάτη που έχει εμπλακεί σε ατύχημα μπορεί να του σώσει τη ζωή. Απλώς πρέπει να γίνει γρήγορα και με τον σωστό τρόπο
Παλαιότερα πίστευαν ότι η αφαίρεση του κράνους μοτοσυκλετιστή που έχει εμπλακεί σε ατύχημα έπρεπε να γίνεται αποκλειστικά από έμπειρους γιατρούς ή νοσηλευτές πρώτων βοηθειών και όχι από τους παρευρισκομένους στον τόπο του ατυχήματος. Ο κύριος λόγος γι΄ αυτό είναι το ρίσκο να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός της σπονδυλικής στήλης στην περιοχή του αυχένα από την επιπόλαιη προσπάθεια κάποιου να αφαιρέσει το κράνος ενός αναβάτη που πιθανόν δεν έχει τις αισθήσεις του.
Πρόσφατες έρευνες όμως των επιστημόνων που ασχολούνται με τις συνθήκες και τις επιπτώσεις διαφόρων ατυχημάτων δείχνουν ότι το σωστό είναι να αφαιρείται άμεσα το κράνος από κάποιον μοτοσυκλετιστή που έχει εμπλακεί σε ατύχημα. Φυσικά αυτό πρέπει να γίνει από τους άμεσα παρευρισκομένους στον τόπο του ατυχήματος, αφού ο χρόνος που θα περάσει μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου και των γιατρών μπορεί να αποβεί εις βάρος του παθόντα. Οι πιθανότητες πνιγμού από αίμα λόγω εσωτερικής αιμορραγίας ή ακόμα από κατάποση σπασμένων τμημάτων του προσώπου είναι πολύ μεγαλύτερες, ενώ δεν μπορεί να του δοθεί το «φιλί της ζωής» σε περίπτωση που έχει σταματήσει η αναπνοή. Όλα αυτά ισχύουν και στην περίπτωση διαιρούμενου κράνους, στο οποίο το εμπρός τμήμα ανασηκώνεται, ή κράνους τύπου Jet.
Δυστυχώς, η πλειονότητα των Ελλήνων οδηγών βρίσκονται εντελώς απροετοίμαστοι και χωρίς καμία εξοικείωση στη θέα ενός μοτοσυκλετιστή στην άσφαλτο και αρκούνται μόνο στο να καλέσουν την Τροχαία ή τις Πρώτες Βοήθειες. Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες είναι σχεδόν υποχρεωτική η στοιχειώδης εκπαίδευση όλων των οδηγών στην παροχή πρώτων βοηθειών, με τρίωρα μαθήματα που γίνονται δωρεάν από τον Ερυθρό Σταυρό ή από αντίστοιχα ιδρύματα, κάτι που δεν ισχύει μέχρι σήμερα στη χώρα μας. Τμήμα της εκπαίδευσης είναι και η αφαίρεση του κράνους, δείχνοντας με τις φωτογραφίες πώς πρέπει να χειριστούμε σωστά μια τέτοια περίπτωση.

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙΕΣ


&fs=1"> BORKED

Σημάδια που δείχνουν ότι είσαι single πολύ καιρό

Επιμέλεια: Μαρίλια Ιωάννου
boy_1.pngΑν αναγνωρίσεις στον εαυτό σου 7+ από τα παρακάτω σημάδια πάει να πει ότι πρέπει να βρες επειγόντως γκόμενα!!

1. Βρίσκεις ελαττώματα σε όλες τις γυναίκες. Ακόμα και η πιο γκομενάρα δεν έχει όμορφα νύχια(;!) ή το μαλλί της δεν έχει τη σωστή απόχρωση ξανθού.
2. Απορρίπτεις μια νύχτα κραιπάλης με τους κολλητούς για να δεις πορνό.
3. Υπεραναλύεις τις καταστάσεις σαν 15χρονο κοριτσάκι που γουστάρει το γκόμενο του σχολείου και αναρωτιέται αν το «Με συγχωρείς, να περάσω» αποτελεί ένδειξη αγάπης.
4. Ο περίγυρος σου ρίχνει «μάλλον-είναι-γκέι» ματιές και εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο.
5. Έχει διαβάσει πέντε βιβλία σε ένα μήνα, όταν πριν διάβαζες κανένα σε ένα χρόνο.
6. Έχεις χάσει την αίσθηση του τακτ: ρεύεσαι στα εστιατόρια, ξύνεσαι στο μετρό, λες ότι σου κατέβει στο μυαλό νομίζοντας ότι δεν έγινε και τίποτα.
7. Μαζί με τις απαιτήσεις σου, έχουν ανέβει και τα στάνταρντ σου, λες και είσαι ο Ντι Κάπριο που μετά τη Ζιζέλ δεν μπορούσε παρά να φτιάξει με άλλο ένα μοντέλο.
8. Δεν έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα να μείνεις πέντε ώρες υπερωρία στη δουλειά. Σιγά. Αφού δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.
9. Τα περισσότερα Σου Κου δε ξέρεις τι ακριβώς έκανες. Το μόνο που θυμάσαι είναι ότι βγήκες και τις δύο μέρες και πλήρωνες 100 ευρώ σε υποβρύχια και τεκίλες.
10. Κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας στην παρέα σου αν δεν σε ενημερώνουν κάθε λεπτό για το τι κάνουν και που βρίσκονται.
11. Οι φίλοι σου έχουν παραδώσει τα όπλα και δεν σου μιλάνε πλέον για γυναίκες, ούτε καν προσπαθούν να σου γνωρίσουν καμία. Αφού δεν θα κάνεις τίποτα, γιατί να παιδεύονται;
12. Αλλάζεις το status σου στο Facebook ανά δέκα λεπτά, λες και νοιάζεται κανείς για το τι κάνεις κάθε στιγμή.
13. Έχεις πάρει κιλά, γιατί πολύ απλά δε σε νοιάζει.
14. Έχεις παρενέργειες από το πολύ εικονικό σεξ. Αρχίζεις να νομίζεις ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να συμπεριφέρονται σαν να παίζουν σε τσόντα: αν κοιτάξεις μία σε ένα μπαρ και δεν έρθει να σε χουφτώσει με νόημα, τότε κάτι δεν πάει καλά. Αν ήσουν γυναίκα θα περίμενες από τον πιτσαδόρο να σε πετάξει στα πατώματα και να σου χαρίσει μια νύχτα που θα θυμάσαι για πάντα. Σόρι, μόνο στις (κακές) ταινίες γίνονται αυτά.
15. Ο μόνος τρόπος για να έχεις μια στοιχειώδη επικοινωνία με γυναίκες είναι μέσα από το Ίντερνετ.
16. Έχεις γίνει από αυτούς που θεωρούν ότι αν ένας άντρας περνάει πολλές ώρες με την κοπέλα του είναι looooser και τον κάνει ότι θέλει.
17. Έχεις περάσει το στάδιο που την έπεφτες σε ότι βρεις μπροστά σου. Τώρα απλά δεν ασχολείσαι με το άθλημα.

ΤσέμπαλοΤο Τσέμπαλο (Ιταλ.:Cembalo) ή Κλαβεσέν (Γαλλ.:Clavecin), είναι πληκτροφόρο όργανο, πρόγονος του σημερινού πιάνου. Το παλαιότερο τσέμπαλο χρονολογείται στον 14ο αιώνα.

Έχει χορδές τεντωμένες οριζόντια και παράλληλα, και έκταση που ξεκινά από 4 οκτάβες μέ πλήρη χρωματική κλίμακα ή με την παράλειψη κάποιων φθόγγων στο κατώτερο άκρο της έκτασής του, εξοικονομώντας έτσι χώρο ώστε να μπορεί να παίζει τις πιο βασικές χαμηλές νότες. Παράδειγμα: Ντο-ρε-μι (παραλείπωντας το ντο και ρε δίεση) και συνεχίζει χρωματικά. Πολλά τσέμπαλα έχουν δύο πληκτρολόγια και συνδυάζουν τρία ή και περισσότερα ρετζίστρα.

Το όργανο παράγει ήχο με τη βοήθεια μηχανισμού που συνδέει τα πλήκτρα με ένα μικρό κάθετο κομμάτι ξύλο, πάνω στο οποίο είναι στερεωμένη μια πένα από φτερό ή σκληρό δέρμα. Σήμερα οι πένες κατασκευάζονται από βινύλιο. Το πλήκτρο του οργάνου, με την πίεση του δαχτύλου, ενεργεί ως μοχλός πάνω στο ξύλο που ανασηκώνεται, οπότε η πένα χτυπά τη χορδή κι αφού προκαλέσει τον ήχο ξαναγυρίζει στη θέση του. Κάθε πλήκτρο έχει το δικό του μηχανισμό που χτυπάει την αντίστοιχη χορδή.

Καταγόμενο από το ψαλτήριο κατά τα τέλη του 14ου αι., το τ. δέχτηκε ωσότου τελειοποιηθεί κατά τα μέσα του 16ου αι., πολλές τεχνικές μεταβολές. Στην Ιταλία, το όργανο αυτό είχε εξαιρετική επιτυχία από τον 16o έως τον 18o αι. Στην Αγγλία, όπου άρχισε να κατασκευάζεται τον 16o αι. με το όνομα βιρζινάλιο (virginal), παρουσιάστηκε, επί βασιλείας της Ελισάβετ (1558 – 1603), η πρώτη σχολή για τη διδασκαλία του, που χαρακτήριζε την πλήρη απομάκρυνση από τη χορωδία και την ενόργανη μουσική. Κατά το δεύτερο μισό του 16ου αι. ο Γουίλιαμ Μπερντ έγραψε εξαιρετικά πρωτότυπες συνθέσεις που ένωσε σε ένα μόνο έργο, τα Παρθένια (Parthenia), πρώτη συλλογή μουσικής για τ. που τυπώθηκε. Οι συνθέτες για τ. διακρίθηκαν ιδιαίτερα κατά τον 17o αι.: οι Τζιρόλαμο Φρεσκομπάλντι στην Ιταλία, Σάμουελ Σάιτ στο Λουξεμβούργο, Γιαν Πιετερσζόον Σβεέλινκ στην Ολλανδία και Ζακ Σαμπιόν ντε Σαμπονιέρ στη Γαλλία. Περίφημα κομμάτια για τ. έγραψαν ο Μπαχ, ο Χέντελ, ο Βιβάλντι, ο Μότσαρτ, ο Κουπερέν, ο Σκαρλάτι. Κατόπιν, το τ. άρχισε να παρακμάζει και, αφού εκτοπίστηκε από το πιάνο, λησμονήθηκε από τη ρομαντική μουσική. Στα τέλη του 19ου αι. σημειώθηκε μια αναγέννηση του οργάνου, που αξιοποιήθηκε αργότερα με την τέχνη της περιφημότερης τσεμπαλίστριας των νεότερων χρόνων, της Πολωνέζας Βάντα Λαντόφσκα, για την οποία έγραψαν κονσέρτα ο Φρανσίς Πουλένκ και ο Μανουέλ ντε Φάλια. Περίεργη αναβίωση του τ. σημειώθηκε και κατά το δεύτερο μισό του 20ού αι., στο πεδίο της πειραματικής μουσικής, με τη χρησιμοποίηση του παλαιού αυτού οργάνου στην αναζήτηση νέων ηχοχρωματικών συνδυασμών, ιδιαίτερα σε συνθέσεις για τ. του Φράνκο Ντονατόνι (1925) και στη Σερενάτα του Γκοφρέντο Πετράσι, όπου ο αρχικός τόνος του τ., ελαφρός και διακριτικός, που κυμαίνεται μεταξύ της κιθάρας και της άρπας, ξαναχρησιμοποιήθηκε σε πρωτότυπους συνδυασμούς

το ΡΟΖ video της Mariannas Ntouvli

οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι το κατέβασμα ταινιών
(ακόμα και "doquimonteur" ,όπως αυτό )
είναι παράνομο .....
αλλα αν επιμένετε πατήστε στο link παρακάτω

Επηρεάζονται ακόμα και οι πεταλούδες από την κλιματική αλλαγή....H κλιματική αλλαγή επηρεάζει ακόμα και τον κύκλο ζωής των πεταλούδων......

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η κλιματική αλλαγή επηρεάζει το κύκλο ζωής των πεταλούδων, καθώς βγαίνουν νωρίτερα κατά 10 ημέρες από το κουκούλι τους, από ότι συνέβαινε 65 χρόνια πριν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Telegraph».

Η ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, με επικεφαλής τον δρ. Michael Kearney, από το τμήμα Ζωολογίας, ανακάλυψαν ότι η καφέ πεταλούδα της Αυστραλίας «γεννιέται» νωρίτερα κατά μέσο όρο 1,6 ημέρες, για κάθε 10 χρόνια που περνούν.

Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από το Ερευνητικό Συμβούλιο της Αυστραλίας.

Υπαίτια για τη συγκεκριμένη μεταβολή, είναι η αύξηση της θερμοκρασίας που παρατηρείται.

Ιδιαίτερα στη Μελβούρνη, έχει παρατηρηθεί αύξηση της θερμοκρασίας κατά 0,14 βαθμούς Κελσίου ανά δεκαετία, τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η ομάδα διεξήγε έρευνα στο εργαστήριο τους, μελετώντας τα στάδια της ανάπτυξη τους, σε σχέση με την αύξηση της θερμοκρασίας και τη κλιματική αλλαγή.

Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι τα βιολογικά γεγονότα συμβαίνουν νωρίτερα την άνοιξη κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαετιών.

Η εν λόγω ανακάλυψη, αιτιολογεί την εμφάνιση των πεταλούδων νωρίτερα, λόγω της θεαματικής αλλαγής του κλίματος.

ΓΡΑΒΑΤΕΣ

Ενας από τους πιο δημοφιλής κόμπος είναι αυτός:


Σήμερα, η γραβάτα θεωρείται από πολλούς σημαντικό μέρος της ενδυμασίας. Μάλιστα, μερικοί άνθρωποι μπορεί να σχηματίσουν άποψη για κάποιον άγνωστο με βάση τη γραβάτα που φοράει. Συνεπώς, είναι σοφό να φοράτε καθαρές γραβάτες, [με σχέδια ή χρώματα που ταιριάζουν με το πουκάμισο, το παντελόνι και το σακάκι σας.

Ο κόμπος πρέπει να είναι καλοφτιαγμένος.

1 Ξεκινάτε κρατώντας το φαρδύ άκρο της γραβάτας περίπου 30 εκατοστά πιο κάτω από το στενό άκρο, κατόπιν διασταυρώνετε το φαρδύ με το στενό άκρο και το διπλώνετε γύρω από το στενό.
2 Διασταυρώνετε άλλη μια φορά το φαρδύ άκρο γύρω από το στενό και το περνάτε μέσα από τη θηλιά που έχει σχηματιστεί.
3 Κρατώντας το μπροστινό μέρος του κόμπου χαλαρά με το δείκτη σας, τραβάτε το φαρδύ άκρο μέσα από τη θηλιά στο μπροστινό μέρος.
4 Σφίγγετε τον κόμπο σιγά σιγά, κρατώντας το στενό άκρο και ανεβάζοντας τον κόμπο προς το γιακά.

Πράγματι, ένα κομμάτι ύφασμα γύρω από το λαιμό κάποιου άντρα μπορεί να του προσθέσει αξιοπρέπεια και να τον κάνει να φαίνεται αξιοσέβαστος.


NTOUVLI - ΝΤΟΥΒΛΗ DVD

οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι το κατέβασμα ταινιών
(ακόμα και "doquimonteur" ,όπως αυτό )
είναι παράνομο .....
αλλα αν επιμένετε πατήστε στο link παρακάτω

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ


*Οταν πλενουμε το κρεας φυλαμε το νερο και το ποτιζουμε μ'αυτο τα φυτα μας

*Ο χρησιμοποιημενος καφες φιλτρου ειναι καλο λιπασμα για τις τριανταφυλλιες και αλλα φυτα
εξωτερικου χωρου

*Για να απομακρυνουμε τις γατες και τα αλλα ζωα που ερχονται στην βεραντα η στο κηπο μας
και σκαλιζουν τα φυτα μας σκορπιζουμε μερικους κοκκους μαυρο πιπερι τριγυρω

*Μπορουμε να φτιαξουμε μονοι μας ενα οικολογικο φαρμακο για τα εντομα και τους μυκητες και
ταλαιπωρουν τα φυτα μας.Ψιλοκοβουμε μισο κρεμμυδι το βαζουμε σε ενα σκευος και το
περιχυνουμε με ενα λιτρο βραστο νερο.
Μολις κρυωσει το σουρωνουμε και ψεκαζουμε τα φυτα

το dvd της ΝΤΟΥΒΛΗ ........εδώ και τώρα

οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι το κατέβασμα ταινιών
(ακόμα και "doquimonteur" ,όπως αυτό )
είναι παράνομο .....
αλλα αν επιμένετε πατήστε στο link παρακάτω
εδώ και τώρα

Δημιουργήστε ένα αδιάφανο μπουκάλι

δείτε το video της Mariannas Ntouvli Τώρα

οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι το κατέβασμα ταινιών
(ακόμα και "doquimonteur" ,όπως αυτό )
είναι παράνομο .....
αλλα αν επιμένετε πατήστε στο link παρακάτω

Χυμοί και φάρμακα: μην τα μπλέκεις!

Χυμοί και φάρμακα: μην τα μπλέκεις!

Εάν θες να δράσει η αντιβίωση μην παίρνεις τα χάπια σου με χυμό αντί για νερό! Μόνο έτσι θα βγεις πάλι στον έξω κόσμο υγιής ξεπερνώντας την ίωση που σε ταλαιπωρεί.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Καναδά, στο δυτικό Οντάριο, βρήκαν ότι οι χυμοί πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ και μήλου μειώνουν την αποτελεσματικότητα ορισμένων φαρμάκων, όπως αυτών για τις αλλεργίες (αντιισταμινικά), την υψηλή πίεση (beta-blockers) και τις ιώσεις (αντιβιοτικά). «Οι χυμοί αυτοί περιέχουν συστατικά που εμποδίζουν τη μεταφορά του φαρμάκου στο αίμα» αναφέρει ο συγγραφέας της μελέτης Ντέιβιντ Μπέιλι, Ph.D. Ο χυμός γκρέιπφρουτ μπορεί, επίσης, να εμποδίσει τη λειτουργία των ενζύμων να μεταβολίσουν το φάρμακο, αυξάνοντας τον κίνδυνο για παρενέργειες. Για να είσαι ασφαλής, πάρε τα φάρμακά σου με νερό και περίμενε 4 ώρες πριν γεμίσεις το ποτήρι σου με χυμό. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείς το γιατρό σου πριν πιεις γκρέιπφρουτ, γιατί, ανάλογα με τα φάρμακα που παίρνεις, υπάρχει περίπτωση να πρέπει να το αποφύγεις τελείως.
shape

Πόσο χρόνο γλιτώνετε με ένα GPS;

map-star.jpg

Αν είστε κάτοχος συσκευής πλοήγησης θα γνωρίζετε ήδη ότι πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο gadget που σας γλιτώνει αρκετό χρόνο οδήγησης. Έχετε αναρωτηθεί, όμως, πόσο χρόνο γλιτώνετε τελικά; Και για να κάνουμε πιο συγκεκριμένη την ερώτηση, γνωρίζετε πόσο χρόνο εξοικονομείτε στη διάρκεια ενός έτους χρησιμοποιώντας GPS στο αυτοκίνητο;

Τέσσερις ημέρες! Ναι, καλά διαβάσατε, αν έχετε GPS κερδίζετε τέσσερα εικοσιτετράωρα, τα οποία θα χαραμίζονταν σε άσκοπες βόλτες και πολύωρες αναζητήσεις, αν δεν είχατε αυτή τη μαγική συσκευή.

Η εταιρεία NAVTEQ διεξήγαγε μια μεγάλη έρευνα στο Μόναχο και το Ντίσελντορφ, δύο πόλεις με αρκετή κίνηση στο κέντρο τους. Το πείραμα περιελάμβανε οδηγούς με και χωρίς GPS. Όσοι διέθεταν συσκευή πλοήγησης, χρειάζονταν κατά μέσο όρο 18% λιγότερο χρόνο για να διανύσουν μια τυπική διαδρομή.

Κι εκτός από τα χρονικά οφέλη, δε θα πρέπει να ξεχνάμε και την οικονομία καυσίμου και κατ' επέκταση τη μειωμένη ρύπανση. Μήπως είναι καιρός να πάρουμε όλοι από ένα GPS;

Parga is Beautiful...Eνα τουριστικό Blog για την Πάργα με σκοπό την προώθηση της Πάργας και την προσέλκυση Τουριστών απο ολόκληρο τον κόσμο!

http://www.pargaepirus.blogspot.com/

Ο Τουρισμός αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή εσόδων για το κράτος μας και θεωρώ πως ο καθένας μας πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να μπορεί για να βοηθήσει τον Ελληνικό Τουρισμό καθώς ο τουρισμός θα συντέσει σε σημαντικό βαθμό έτσι ώστε να ξεπέρασουμε την τρέχουσα οικονομική κρίση.

Όλοι εμείς από το Rc-Cafe χειροκροτούμε αυτήν την προσπάθεια και προτρέπουμε όσους μπλόγκερς επιθυμούν να γνωστοποιήσουν την ύπαρξη του εν λόγο Blog

προβατα........και .....λυκοι..........

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Μαθαίνουμε οτι οι προκλήσεις σε βάρος των μισθωτών και των εργαζομένων απο τα λαμόγια τους υπαλλήλους της Βουλής συνεχίζονται... Αφού λοιπόν αυτοι οι εκλεκτοί των εκλεκτών κατάφεραν να διατηρήσουν τον 15ο και 16ο μισθό τους την ώρα που εργαζόμενοι και συνταξιούχοι είδαν το 13ο και 14ο μισθό τους να εξανεμίζεται... Αφού λοιπόν εν μέσω οικονομικής κρίσης εγκρίθηκε δαπάνη 5 000 ευρώ σε κάθε Βουλευτή για αγορά εξοπλισμού γραφείου... Τώρα αποφάσισαν να βάλουν και το κερασάκι στην τούρτα. Όπως πληροφορηθήκαμε απο ανθρώπους μέσα στο Κοινοβούλιο αποφασίστηκε η αλλαγή όλων των τηλεοράσεων που βρίσκονται στα γραφεία της Βουλής με τηλεοράσεις νέα τεχνολογίας τύπου Plasma ή LCD!!! Οι άνθρωποι ζούν στο δικό τους κόσμο και πολύ καλά είπε χθες το MEGA οτι ο πρόεδρος της Βουλής έχει μεταβληθεί σε συνδιακλιστικό εκπρόσωπο Βουλευτών και εργαζομένων φροντίζοντας να τους προστατέψει απο την οικονομική κρίση. Να δείτε οτι δεν θα αργήσει ο καιρός που ο αγανακτισμένος κόσμος θα μπουκάρει στη Βουλή και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του με αυτές τις προκλητικές κινήσεις που κάνουν!!!
anergoidimosiografoi

Θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ στο Ρέθυμνο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Ρεθύμνης με το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, ο δήμος ολοκλήρωσε το έργο των διαγραμμίσεων στις θέσεις στάθμευσης για τα ΑμεΑ, ενώ προγραμματίζονται επεμβάσεις βελτίωσης στις ράμπες προσπέλασης των πολιτών που παρουσιάζουν κινητικά προβλήματα ή άλλες αναπηρίες.
'Οπως καταγγέλλουν οι αρμόδιοι από πλευράς δήμου, δυστυχώς, μια μερίδα οδηγών επιμένει να μη σέβεται το δικαίωμα των αναπήρων να σταθμεύουν τα οχήματά τους στις προκαθορισμένες θέσεις με αποτέλεσμα να παρατηρείται κατάληψη των συγκεκριμένων θέσεως στάθμευσης από μη δικαιούχους.
Ως εκ τούτου και προκειμένου να διασφαλίσει ο δήμος τα δικαιώματα των πολιτών ΑμεΑ, θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους και θα επιβάλλει πρόστιμα στους παραβάτες.
Ο δήμαρχος Γ. Μαρινάκης αναφέρει πως: "Είναι δυσάρεστο να εξωθούμαστε στην τακτική της "τιμωρίας" για να επιτύχουμε αυτό που διεθνώς αυτονόητα θεωρείται πολιτισμός και ανθρωπιά. ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
idiadromi

Gamato2.info??????????????


Καθώς έκανα βόλτα στο διαδίκτυο έπεσα πάνω στην σελίδα www.gamato2.info

Διαβάστε τι λέει πάνω αριστερα:

"
Free Torrents Downloads

Πλέον το νέο gamato είναι γεγονός!!!

κάνουμε ακόμα εργασίες και δοκιμές πάνω στο design και την οργάνωση των αρχείων , οπότε θα βλέπεται αρκετές αλλαγές μέχρι την επίσημη λειτουργεία του site. "

ή κάποιοι προσπαθούν να επωφεληθούν από το όνομα gamato.

ή............

αναδημοσίευση από windmo

Καραβάνι διασχίζει την παλιά Εγνατία Οδό.


Η Μαριέτα Βαν Άτικουμ είναι Ολλανδέζα, αλλά γνωρίζει πολύ καλά την Ελλάδα. Σπούδασε στο Άμστερνταμ νεοελληνική φιλολογία και ανθρωπολογία και στη συνέχεια ταξίδεψε πολύ στα Βαλκάνια. Πριν από περίπου δυόμιση χρόνια αποφάσισε, μαζί με μια ομάδα φίλων με ελληνικές σπουδές, να δημιουργήσουν ομάδα με την ονομασία «Ίδρυμα για την Εγνατία Οδό» (Via Egnatia Foundation, VEF).

Στόχος του Ιδρύματος ήταν να προωθήσει το ενδιαφέρον για την παλιά Εγνατία Οδό, τον αρχαίο ρωμαϊκό δρόμο που κατασκευάστηκε τον 2ο π.χ. αιώνα ως προέκταση της Αππίας Οδού. Η Εγνατία, άλλωστε, στα βυζαντινά και τα οθωμανικά χρόνια αποτέλεσε σημαντικότατο άξονα επικοινωνίας μεταξύ Δύσης και Ανατολής, μέσα από τα Βαλκάνια, με τελικό προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Έτσι, πέρσι, μια ομάδα ανθρώπων από διαφορετικές χώρες, με επικεφαλής την...

κ. Βαν Άτικουμ, ξεκίνησε να διασχίσει, περπατώντας, ολόκληρη την παλιά Εγνατία Οδό. Το διεθνές καραβάνι είχε ως αφετηρία το Δυρράχιο της Αλβανίας, διέσχισε την ΠΓΔΜ κι έπειτα από 250 χιλιόμετρα ολοκλήρωσε τη διαδρομή του στη Φλώρινα. Πριν από δέκα μέρες, δεκαπέντε άνθρωποι από την Ολλανδία, την Αγγλία, την Κροατία και την Ελλάδα, ξεκίνησαν το φετινό καραβάνι, αυτή τη φορά με μουλάρια, από την Κρυσταλλοπηγή, παρακλάδι της παλιάς Εγνατίας, προκειμένου να συνεχίσουν την περσινή διαδρομή και να την ολοκληρώσουν στην Κωνσταντινούπολη.

«Αγαπάμε την Ελλάδα», λέει η Μαριέτα Βαν Άτικουμ, διευθύντρια του «Ιδρύματος για την Εγνατία Οδό», και προσθέτει, σε άπταιστα ελληνικά:«θέλουμε να ξαναζωντανέψουμε την παλιά Εγνατία Οδό. Αναβιώνουμε το παλιό καραβάνι, που ήταν ο μοναδικός τρόπος ασφαλούς μετακίνησης τα χρόνια του βυζαντίου και της οθωμανικής αυτοκρατορίας».
Μιλώντας για την εμπειρία του ταξιδιού, δηλώνει ενθουσιασμένη και εκφράζει τον θαυμασμό της για τη φύση, τη χλωρίδα και την πανίδα. «Η φύση ενώνει τους ανθρώπους, ενώνει τους λαούς», λέει και αναφέρεται με χαμόγελο στον Έλληνα οδηγό του καραβανιού, τον κ. Θεόφιλο, παλιό κυνηγό, που ακολουθεί όλα τα μονοπάτια και «ξεναγεί» τα μέλη της ομάδας στις ομορφιές κάθε τόπου.
Δεν είναι, όμως, μόνο το ταξίδι. Η κ. Βαν Άτικουμ, (όπως το Αττική, μας λέει η ίδια), δεν παραλείπει να αναφερθεί και στους υπόλοιπους στόχους του ιδρύματος, που αριθμεί πλέον περισσότερα από 250 μέλη.

«Προσπαθούμε να δουλέψουμε από διάφορα επίπεδα, όπως με την επιστημονική έρευνα και με τη μελέτη δημοσιευμάτων, που έχουν σχέση με την ιστορία, την κοινωνία και τον πολιτισμό κάθε περιοχής, αλλά και με εκθέσεις, επιστημονικά συνέδρια, αναπαλαιώσεις, μαθήματα ιστορίας και διαγωνισμούς ζωγραφικής». Μάλιστα, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, το Ίδρυμα θα διοργανώσει, στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο «Μακεδονία», ένα διεθνές συνέδριο με θέμα «Μύθοι για τους άλλους».
Χθες, το καραβάνι έφτασε στη λίμνη Βεγορίτιδα και το χωριό Άγιος Παντελεήμονας, ενώ τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στην Άρνισσα, την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά. Η πρώτη φάση της πορείας του καραβανιού θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 16 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη.

Η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη, στις 17 Ιουνίου, και θα ολοκληρωθεί στην Κωνσταντινούπολη, στις 11 Ιουλίου.
«Η εμπειρία είναι απερίγραπτη», λέει η κ. Βαν Άτικουμ και όταν την καλούμε να σκιαγραφήσει την όλη προσπάθεια, μας απαντά με νόημα:«είμαστε ένας στρατός ειρήνης, ένας στρατός χωρίς πόλεμο, που αγαπά την ιστορία και δουλεύει γι αυτήν».
.epirus-ellas.

Ντούβλη VS Τζούλια: Ποιά έβγαλε το καλύτερο DVD?

windmo

ΤΑΞΙΔΙ Βιέννη

Η Βιέννη είναι μια πόλη που παραπέμπει σε αναμνήσεις, φλερτάρει την παιδική μας πλευρά και φωτίζει τις νοσταλγικές μας διαθέσεις. Αν την επισκεφτείτε θα αντικρίσετε τα παραδοσιακά κτίρια κατά μήκος του Δούναβη, λαμπρά οικοδομήματα μιας μεγαλόπρεπης αρχιτεκτονικής, και τις υπέροχες βιτρίνες με το ιδιαίτερο ντεκόρ. Πλησιάζοντας προς το κέντρο, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο εορταστική. Η πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο, όπου γίνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις, μεταμορφώνεται σε ένα μαγευτικό τοπίο.

Γνωριμία με την πόλη
Δίπλα στο Δημαρχείο είναι το Κοινοβούλιο και λίγο πιο κάτω θα συναντήσετε το Μουσείο Καλών Τεχνών με τη διάσημη συλλογή από πίνακες ζωγραφικής, όπως των Bruegel και Tizian, και το δίδυμό του Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Ανάμεσα στα δυο κτίρια βρίσκεται ενθρονισμένη η Μαρία Θηρεσία. Ακριβώς απέναντι θα δείτε τα Παλαιά και Νέα Ανάκτορα του Χόλφμπουργκ με τους ανεκτίμητους θησαυρούς τους: από την μπανιέρα της αυτοκράτειρας Ελισάβετ μέχρι τη χιλίων ετών κορόνα.
Πόλο έλξης για τους επισκέπτες αποτελεί και το Σενμπρούν, εξοχική κατοικία των βασιλιάδων, της πριγκίπισσας Σίσυ, αλλά και αγαπημένο σημείο των Βιεννέζων. Περιβάλλεται από ένα θαυμάσιο πάρκο και διαθέτει ζωολογικό κήπο. Όλα τα βιεννέζικα πάρκα που απλώνονται στην πόλη είναι μοναδικής ομορφιάς, καταπράσινα, με υπέροχα μαρμάρινα αγάλματα, μνημεία και τις γνωστές τεράστιες σκακιέρες!
Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το καμάρι της Βιέννης, την επιβλητική Κρατική Όπερα, διάσημη σε όλο τον κόσμο για τις παραστάσεις και συναυλίες που διοργανώνονται κάθε χρόνο με τα σημαντικότερα αστέρια του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος. Αξίζει επίσης να δείτε το γοτθικού ρυθμού καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, τη ζωοφόρο του Μπετόβεν, φιλοτεχνημένη από τον Κλιμτ, και την μπαρόκ εκκλησία του Αγίου Καρόλου Borromeo με τον αστραφτερό θόλο.

Τα χάπενινγκ
Το χειμώνα στη Βιέννη διοργανώνονται ποικίλες εκθέσεις, φεστιβάλ και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθήσετε, αρκεί να προμηθευτείτε νωρίς εισιτήρια! Όσο για την παραμονή Πρωτοχρονιάς στην παλιά πόλη, προσφέρονται σνακς και αφρώδης οίνος από πολλά σταντ, με μουσική υπόκρουση από ορχήστρες επάνω σε εξέδρες. Το βράδυ γίνεται το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι με βαλς στους δρόμους. Θα υπάρχουν και δάσκαλοι για να σας μάθουν! Κι αν έχει χιονίσει, ακόμα καλύτερα, αφού θα γλιστράτε πιο εύκολα! Όσο για τον αυτοκρατορικό χορό; Αυτόν αφήστε τον σε όσους μπόρεσαν να αντέξουν το κόστος και έκλεισαν θέση πολύ νωρίτερα.

Σπορ
Αν είστε λάτρεις του χειμερινού σκι, τότε μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε κοντά στα πιο διάσημα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης, όπως το κοσμοπολίτικο Seefeld, το Badgestein, το Kutzbuhel και το Zellamsee, όπου συχνάζουν πλούσιοι και διάσημοι.

Πληροφορίες
Μετάβαση: Με την Austrian Airlines (τηλ.: 210-9601240-3). Για ένα οικονομικό και καλά οργανωμένο ταξίδι στη Βιέννη αλλά και σε όλη την Αυστρία και τα χιονοδρομικά κέντρα, εμπιστευθείτε το εξειδικευμένο ταξιδιωτικό γραφείο Skylines-Euroski Club, τηλ.: 210-6777779.Διαμονή: Πολύ καλά ξενοδοχεία είναι το Sacher (τηλ.: 51456) και το Konig Von Ungarn (τηλ.: 211500). Για πιο οικονομική διαμονή, στο κέντρο της πόλης λειτουργούν οι συμπαθητικές πανσιόν Wandi (τηλ.: 534550), Arenberg (τηλ.: 5125291), Christina (τηλ.: 5332961). Ο Αυστριακός Οργανισμός Τουρισμού ή το ταξιδιωτικό γραφείο θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που σας αρέσει. Χρήσιμα: Αυτόματο: 00431. Ώρα: 1 πίσω. Νόμισμα: Ευρώ.

Φαγητό-Διασκέδαση-Αγορές
Τα καλύτερα εστιατόρια της Βιέννης είναι τα Belvedere Stocki, Korso bei der Oper και Steirereck, όπου βέβαια οι τιμές είναι τσουχτερές. Ποιοτικά αλλά πιο οικονομικά είναι τα λεγόμενα χόιριγκεν, οι οινοταβέρνες. Θα τα αναζητήσετε κυρίως στην περιοχή Γκρίζινγκ. Περάστε από το Figlmuller� και το Beethovenhaus και ζητήστε χοιρινό ρολό με μπέικον, λουκάνικα και σνίτσελ με υπέροχες σάλτσες και θαυμάσιο χύμα κρασί. Μία άλλη πρόταση είναι οι μπρασερί της Βιέννης, όπου θα δοκιμάσετε νόστιμα απλά πιάτα της αυστριακής κουζίνας. Αναφέρουμε ενδεικτικά τις Mozart $ Meisl, Alt Sievering, Einstein.Καθίστε στο διάσημο καφέ Ντέμελ και γευθείτε καφέ βιενουά και υπέροχη ζάχερτορτε! Γνωστά κλαμπ της Βιέννης είναι τα Casanova, Ma Pitom και Krah Krah. Επισκεφτείτε το μεγαλύτερο λούνα παρκ του κόσμου, το Πράτερ, για να νιώσετε ξανά παιδί, δείτε καταπληκτικές παραστάσεις όπερας και μπαλέτου και συναυλίες κλασικής μουσικής στην Όπερα της Βιέννης, αλλά και εντυπωσιακά μιούζικαλ. Περάστε από την υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά της Βιέννης, στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο. Στα καταστήματα θα βρείτε αντίκες, κρύσταλλα και όμορφα διακοσμητικά

Το πρώτο κάθετο ξυπνητήρι

emilymain.jpeg

Όπως και να το κάνουμε, τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το ξύπνημα δεν προσφέρονται για πολύπλοκες πνευματικές διεργασίες. Για παράδειγμα, όταν αφήνετε την αγκαλιά του Μορφέα, είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβετε τι ώρα είναι κοιτώντας το ξυπνητήρι από ύπτια θέση. Επειδή, όμως, όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους, ιδού ένα νέο ξυπνητήρι που λαμβάνει υπ' όψιν του τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ανθρώπινος εγκέφαλος σε αυτή τη δύσκολη μεταβατική περίοδο.

Το Emily τοποθετείται στον τοίχο και οι ενδείξεις του εμφανίζονται κάθετα. Έτσι, δε χρειάζεται να εγκαταλείπετε το μαξιλάρι σας, ούτε για να κλείσετε το ξυπνητήρι, ούτε για να καταλάβετε τι ώρα είναι.

Το design είναι εξαιρετικά ρετρό, με ξύλο καρυδιάς και αυτά τα κόκκινα ψηφία κατ' ευθείαν από τα 70's. Αν ενδιαφέρεστε, η τιμή του είναι 87 ευρώ.

Πηγή: Generate

Η Playmate 2008 Σύλβια Παπαδάκη "τα πέταξε" στο maxim


Η Playmate 2008 Σύλβια Παπαδάκη "τα πέταξε" στο maxim
okokoras
αναδημοσίευση από ndivia.blogspot

Με «τεχνητά δέντρα» η μείωση του διοξειδίου του άνθρακα

Επίκαιρο και ελπιδοφόρο, αν και κάπως κακόγουστο, δείχνει να είναι το δάσος από «τεχνητά δέντρα» που μπορεί σύμφωνα με τους επιστήμονες να δημιουργηθεί μέσα στα επόμενα δέκα με είκοσι χρόνια, ώστε να βοηθήσει στη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα.
Τα δέντρα αυτά αποτελούν μία από τις τρεις πιο πρακτικές «γεωμηχανολογικές» ιδέες που δημοσιεύτηκαν σε πρόσφατη έρευνα. Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Μηχανολογίας και Μηχανικής που διεξήγαγαν την έρευνα υποστηρίζουν ότι χωρίς την «γεωμηχανολογία» θα ήταν αδύνατο να αποφευχθούν οι επικίνδυνες κλιματικές αλλαγές. Η εν λόγω αναφορά περιλαμβάνει ένα πλάνο 100 χρόνων για το πώς θα απαλλαγεί από το διοξείδιο του άνθρακα η παγκόσμια οικολογία.

Παρουσιάζοντας την έρευνα, ο επικεφαλής της έρευνας Tim Fox ξεκαθάρισε, βέβαια, ότι η «γεωμηχανολογία» μόνη της δε μπορεί να κάνει θαύματα όσον αφορά στην αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών. Είπε, μάλιστα, στο BBC ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με τις επιπλέον προσπάθειες του κόσμου να μειώσει την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα.

Πολλοί περιβαλλοντικοί επιστήμονες υπολογίζουν ότι στον πλανήτη απομένουν λίγες μόνο δεκαετίες για να μειώσει τις εκπομπές πριν το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα φτάσει τέτοια όρια ώστε οι κίνδυνοι της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας να είναι αναπόφευκτοι.

Διευκρινίζουν δε σύμφωνα με την έρευνα ότι ο τύπος της «γεωμηχανολογίας» που προτείνουν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί άμεσα για να εξοικονομηθεί χρόνος στον πλανήτη, ενώ τα οφέλη που θα δούμε από αυτόν θα είναι μακροπρόθεσμα.

Προσδιορίζουν, συγκεκριμένα δύο τύπους «γεωμηχανολογίας», όπως είπε ο Nem Vaughan του Πανεπιστημίου East Anglia. «Η πρώτη κατηγορία επιχειρεί να ‘δροσίσει’ τον πλανήτη αντανακλώντας μέρος του ηλιακού φωτός. Το αρνητικό με αυτή την μέθοδο, ωστόσο, είναι ότι απλά καλύπτει και δεν διορθώνει οριστικά το πρόβλημα. Ο δεύτερος τύπος της ‘γεωμηχανολογίας’ είναι να απομακρύνει το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και να το αποθηκεύσει».

Αμέτρητες απόψεις διίστανται
Ο επιστημονική ομάδα μελέτησε εκατοντάδες διαφορετικών απόψεων αλλά μόνο τρεις από αυτές κρίθηκαν ως πρακτικές και δυνατές να πραγματοποιηθούν από την υπάρχουσα τεχνολογία. Ένα κρίσιμος παράγοντας στην επιλογή των τριών ήταν ότι έπρεπε να επιστρατεύουν τεχνολογίες που δεν επιβαρύνουν το πρόβλημα της εκπομπής αερίων διοξειδίου του άνθρακα.

Ο καθηγητής Fox ανάφερε στο BBC News: «Τα τεχνητά δέντρα βρίσκονται ήδη στο αρχικό τους στάδιο και είναι ιδιαίτερα εξελιγμένα στην σχεδίασή τους όσον αφορά στον αυτοματισμό καθώς και στα εξαρτήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν. Θα μπορούσαν, λοιπόν, μέσα σε σχετικά σύντομο διάστημα, να προωθηθούν στο εμπόριο και την χρήση».

Ο τρόπος λειτουργίας αυτών των δέντρων ουσιαστικά βασίζεται στην αρχή της «σύλληψης» του διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα μέσω ενός φίλτρου. Το CO2 έπειτα θα αφαιρείται από το φίλτρο και θα αποθηκεύεται. Σύμφωνα με την έρευνα αναζητούνται αυτή τη στιγμή τεχνολογικά μέσα τα οποία να δημιουργούν υποδομές για την αποθήκευση του διοξειδίου του άνθρακα.

Ο Dr. Fox είπε ότι το πρωτότυπο «τεχνητό δέντρο» θα έχει περίπου του μέγεθος ενός container καραβιού και θα μπορούσε να απομακρύνει χιλιάδες φορές περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα από ένα δέντρο αντίστοιχου μεγέθους.

Μία ακόμα μέθοδος που προτιμήθηκε από την επιστημονική ομάδα σχετικά με την απομάκρυνση του διοξειδίου είναι η τοποθέτηση αυτού που αποκαλούν «φωτοβιοαντιδραστήρες με βάση την άλγη» πάνω σε κτίρια. Πρόκειται για διαφανή containers που θα περιέχουν άλγη, η οποία μπορεί να απομακρύνει το διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα μέσω της φωτοσύνθεσης.

Η τρίτη εναλλακτική επικεντρώνεται στην μείωση της εισερχόμενης ηλιακής ακτινοβολίας μέσω της αντανάκλασης του ηλιακού φωτός πίσω στο διάστημα. Η έρευνα λέει ότι ο απλούστερος τρόπος για να πραγματοποιηθεί αυτό είναι αν τοποθετηθούν στα κτίρια «αντανακλαστικές» οροφές.

Οι συγγραφείς της αναφοράς τονίζουν ότι όλες αυτές οι ιδέες απαιτούν πολύ περισσότερη έρευνα, ενώ έχουν ζητήσει από την βρετανική κυβέρνηση να επενδύσει 10 εκατομμύρια λίρες στην ανάλυση της αποτελεσματικότητας, των κινδύνων και του κόστους της «γεωμηχανολογίας».

Ο Dr. Fox ολοκλήρωσε λέγοντας, «Πιστεύουμε ειλικρινά ότι η πρακτική γεωμηχανολογία που προτείνουμε θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή και να γίνει μέρος του παγκόσμιου τοπίου μέσα στα επόμενα δέκα-είκοσι χρόνια».

Ε.Μ.
Πηγή:
News.bbc.co.uk

Στερεοσκοπική... έμπνευση!

Stereoscopic Images InspirationΗ στερεοσκοπία (ή αλλιώς τρισδιάστατη απεικόνιση) είναι κάθε τεχνική μέσω της οποίας μπορούμε να αναπαραστήσουμε κάθε τρισδιάστατη οπτική πληροφορία ή να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση του βάθους, σύμφωνα πάντα με τον ορισμό που δίνει η Wikipedia. Αυτός ο τύπος της φωτογραφίας έγινε γρήγορα δημοφιλής και αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία της παρακάτω συλλογής από στερεοσκοπικές εικόνες με τη βοήθεια της τεχνικής της επικάλυψης της εικόνας που βλέπει το δεξί και το αριστερό μάτι ξεχωριστά.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.

Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Stereoscopic Images Inspiration
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory