Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

SEXY AND HOT .... όλα τα λεφτά είπαμεΟλόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Οι εκατό γυναίκες του αυτοκράτορα.


Η πολυγυνία κυριάρχησε στο 1/3 του κόσμου μας.
Πάνω από εκατό γυναίκες είχαν οι αυτοκράτορες της Κίνας, οι οποίοι προτιμούσαν όσες είχαν συγγενικούς δεσμούς μεταξύ τους για να μη τσακώνονται.
Η μοιχεία στη Ρώμη ήταν νόμιμη αλλά μόνο για τους άνδρες.
Μπορεί ο Απόστολος Παύλος να μίλησε για μονογαμία, αλλά ακόμα κι ο Βολτέρος αναφέρει "έναν Γερμανό ευγενή που είχε συζύγους, μια λιθουριανή και μια καθολική".
Και μπορεί το Κοράνι να περιορίζει την πολυγαμία που επικρατούσε ως τότε επιτρέποντας μόνο τέσσερις συζύγους, αλλά ο ίδιος ο Μωάμεθ είχε εννέα.
idiadromi

Θα πεταχτώ για ένα κουρεματάκι...στην Πολωνία!!!


Αξιότιμοι κύριοι αναγνώστες...Αν τύχει και

βρεθείτε στη Πολωνία περάστε από αυτό

το κομμωτήριο.

Δέν θα χάσετε!!!

Κομμωτήριο mens only.ppt

αναδημοσίευση από dialeimmataki

βιντεοπροβολή με νερό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, το πρακτορείο BDDP Unlimited σε συνεργασία με την οργάνωση ONG Solidarités International, η οποία ειδικεύεται στην κάλυψη των βασικών αναγκών (συμπεριλαμβανομένης της παροχής νερού), έχουν δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου δημόσια εκδήλωση.

Έφτιαξαν μια “βιντεοπροβολή” νέας γενεάς η οποία ουσιαστικά χρησιμοποιεί το ίδιο το νερό κατευθείαν ως το μοναδικό μέσο απεικόνισης των μηνυμάτων.

Η φουτουριστική αυτή εγκατάσταση, τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο του Παρισιού και συγκεκριμένα απέναντι από το Μουσείο του Λούβρου, από τις 17 μέχρι τις 22 Μαρτίου.

Εκατοντάδες χιλιάδες περαστικοί σταματούσαν και κοιτούσαν με απορία τα υγρά, οπτικά μηνύματα που έστελνε η εγκατάσταση. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν η ενημέρωση αλλά κυρίως η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το καθαρό πόσιμο νερό και τις τεράστιες επιπτώσεις που έχει η απουσία του.

CREATIVE BODY PAINT ART 2
11 παράξενες ιστορίες εν ώρα εργασίας
11. Εργαζόμενες στα KFC απολύθηκαν γιατί έκαναν μπάνιο στους νιπτήρες του εστιατορίου
Τρεις υπάλληλοι υποκαταστήματος της αλυσίδας KFC στην California απολύθηκαν όταν αποκαλύφθηκε ότι έκαναν μπάνιο στους νιπτήρες του εστιατορίου. Τα τρία κορίτσια χρησιμοποίησαν τους νιπτήρες ως αυτοσχέδιο τζακούζι, απολαμβάνοντας το μπάνιο τους μόνο με τα εσώρουχά. Παρ’όλα αυτά έκαναν το μοιραίο λάθος να ανεβάσουν φωτογραφίες με το γεγονός στον website κοινωνικής δικτύωσης MySpace, με αποτέλεσμα να τις δουν οι προϊστάμενοί τους και να τις απολύσουν.
10. Πυροβόλησε τον συνεργάτη του προσπαθώντας να τον σώσει από κροκόδειλο
Δύο εργαζόμενοι σε φάρμα κροκοδείλων στη Βόρεια Αυστραλία μάζευαν αυγά κροκοδείλων στην όχθη του ποταμού όταν ένας κροκόδειλος επιτέθηκε στον έναν και τον άρπαξε από το χέρι. Τότε ο δεύτερος άνθρωπος πυροβόλησε τον κροκόδειλο με αποτέλεσμα αυτός να απελευθερώσει το θύμα του, όμως ένας δεύτερος πυροβολισμός πέτυχε τον άτυχο άνδρα στο ίδιο χέρι που είχε τραυματιστεί από τον κροκόδειλο. Ευτυχώς επέζησε.
9. Προσπάθησε να πληρώσει για γεύμα με μαριχουάνα αντί χρημάτων
Υπάλληλος στο drive-thru των McDonald’s έμεινε άναυδος όταν πελάτης προσπάθησε να πληρώσει το γεύμα του με αντάλλαγμα μαριχουάνα αντί για χρήματα. Ο υπάλληλος κάλεσε την αστυνομία, η οποία βρήκε ναρκωτικά στο αμάξι του πελάτη και τον συνέλαβε.
8. Υπάλληλοι εστιατορίου έβγαλαν μαχαίρια λόγω φασίνας
Δύο αδέρφια που εργάζονταν σε ένα εστιατόριο στο Maryland τσακώθηκαν με αφορμή τα καθήκοντα τους σε σημείο να βγουν μαχαίρια, όταν ο ένας αδερφός είπε στον άλλο να σφουγγαρίσει το πάτωμα, εξοργίζοντας τον. Και τα δύο αδέρφια υπέστησαν τραύματα από μαχαίρι αλλά μόνο ο ένας κατηγορήθηκε για επίθεση πρώτου βαθμού. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό επίθεσης υπαλλήλου σε άλλον υπάλληλο με μαχαίρι στο ίδιο εστιατόριο.
7. Φίδι δάγκωσε ταχυδρόμο ο οποίος συνέχισε τη δουλειά του
Ένας 66χρονος ταχυδρόμος στη Φλόριντα των ΗΠΑ παρέδιδε τα γράμματα του όταν δαγκώθηκε από δηλητηριώδες φίδι καθώς έβαζε ένα φάκελο σε ένα γραμματοκιβώτιο. Όπως δήλωσε αργότερα στις αρχές, κούνησε το χέρι του και χτύπησε το φίδι πάνω στην πόρτα του αμαξιού του για να απελευθερωθεί. Κατόπιν, συνέχισε την παράδοση των πακέτων του για τα επόμενα 30 λεπτά πριν αναζητήσει τελικά βοήθεια. Όπως αποδείχθηκε το φίδι ήταν ένα Eastern diamondback rattlesnake.
6. Κατάστημα ψιλικών με Face Control
Μετά από τρεις ληστείες, ένα κατάστημα ψιλικών στο New Hampshire απαιτεί πλέον την έγκριση του ιδιοκτήτη πριν μπορέσει ο πελάτης να εισέλθει σε αυτό. Το κατάστημα διατηρεί τις πόρτες του κλειδωμένες και η είσοδος απαγορεύεται αν ο ιδιοκτήτης δεν αναγνωρίσει τον πελάτη πίσω από τις γυάλινες πόρτες.
5. Αρχηγός της αστυνομίας απολύθηκε μετά από κλοπή μπύρας από το ψυγείο πυροσβεστών
Ο αρχηγός της αστυνομίας σε μία μικρή πόλη του Kansas καταδικάστηκε για κλοπή μπύρας όταν μία κρυφή κάμερα τον κατέγραψε να την παίρνει από το ψυγείο του κτηρίου της Πυροσβεστικής. Η ποσότητα της μπύρας που έκλεψε δεν έγινε γνωστή, ενώ ο ένοχος αποπέμφθηκε άμεσα από το Σώμα.
4. DVD έσωσε πυροσβέστη από σφαίρα
Ο Barry McRoy, πυροσβέστης από την Νότια Carolina, αποχωρούσε από ένα εστιατόριο Waffle House, όταν δύο άνδρες που βρίσκονταν στο σημείο πάλευαν για ένα όπλο. Το πιστόλι εκπυρσοκρότησε με τη σφαίρα να χτυπάει τον ένα από αυτούς και να συνεχίζει διαπερνώντας ένα τζάμι και χτυπώντας τελικά τον πυροσβέστη, ο οποίος δεν συνειδητοποίησε ότι είχε πυροβοληθεί. Για καλή του τύχη, η σφαίρα χτύπησε σε ένα DVD που είχε στην τσέπη του παλτού του κι έτσι δεν τραυματίστηκε.
3. Πυροσβέστες έσωσαν σκύλους δίνοντας τους το φιλί της ζωής
Πυροσβέστες στην Florida ουσιαστικά ανέστησαν αρκετά σκυλιά, δίνοντας τους το φιλί της ζωής μετά από διάσωση από φλεγόμενο σπίτι. Τα σκυλιά στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.
2. Πυροβολήθηκε από φίλο του για να γλυτώσει την δουλειά
Ένας άνδρας πήρε άδεια ασθενείας αφού έβαλε φίλο του να τον πυροβολήσει στον ώμο για να αποφύγει την δουλειά. Ο ίδιος είπε στις αρχές ότι πυροβολήθηκε από διερχόμενο όχημα καθώς έκανε jogging πριν την δουλειά, ενώ αργότερα αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει από φίλο του να τον πυροβολήσει για να αποφύγει έλεγχο ναρκωτικών στο γραφείο.
1. Κουρέας μαχαιρώθηκε από πελάτη για απαράδεκτο κούρεμα
Ένας άνδρας από το San Diego μαχαίρωσε τον κουρέα του, με κίνητρο όπως ομολόγησε στις Αρχές το γεγονός ότι ήταν πολύ δυσαρεστημένος με το κούρεμα του, το οποίο θεώρησε απαράδεκτο. Ο δράστης επιτέθηκε στον άτυχο ιδιοκτήτη του κουρείου καθώς εκείνος έκλεινε το μαγαζί του και τον χαράκωσε δύο φορές στο πρόσωπο.

ασκήσεις για το αυχενικό

έχετε αυχενικό ????
δεν πειράζει

διαβάζοντας Rc-Cafe θα γίνετε καλά

Ο μεταβολισμός στο μικροσκόπιο

Ο μεταβολισμός στο μικροσκόπιο
Ο μεταβολισμός είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει, επιμένουν οι ειδικοί. Γι' αυτό, αν δεν είσαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με τις «επιδόσεις» του, λάβε υπόψη σου τα παρακάτω στοιχεία και αναθεώρησε το διατροφικό σου προφίλ, ακολουθώντας τις συμβουλές που μας δίνει ο Αβραάμ Κάζης, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, MSc.

Τρόποι για να τον επιταχύνεις:

- Πέντε με έξι μικρά και συχνά γεύματα ανά εικοσιτετράωρο.

- Τρία φλιτζάνια πράσινου τσαγιού την ημέρα. Αυξάνουν κατά 10 φορές το μεταβολισμό.

- Κατανάλωση αρκετού νερού (πάνω από 8 ποτήρια την ημέρα).

- Ένας καφές την ημέρα (έχει αποδειχτεί ότι ενισχύει το μεταβολισμό).

- Πρωτεϊνικές τροφές χωρίς πολλά λιπαρά (ψάρι, θαλασσινά, κοτόπουλο, γαλοπούλα, αβγό, κουνέλι κ.ά.), καθώς αυξάνουν το βασικό μεταβολικό ρυθμό.

- Το πρωινό. Αυξάνει το μεταβολισμό, καθώς αυτός ενεργοποιείται τις πρωινές κυρίως ώρες.

- Το ασβέστιο, που παίρνεις από τη διατροφή, επιταχύνει το μεταβολισμό, ενώ και τα μπαχαρικά και καυτερά φαγητά συμβάλλουν σε μια μικρή αύξησή του (αυξάνεται η θερμογένεση λόγω τροφής).

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις:

- Ο καύσωνας και το δριμύ ψύχος ενισχύουν το μεταβολισμό, ενώ και στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ενισχύεται ο βασικός μεταβολισμός κατά 300 θερμίδες ανά μέρα περίπου.

- Η καθιστική ζωή, η διακοπή του καπνίσματος, η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, ο ύπνος αμέσως μετά το γεύμα, οι πολλοί υδατάνθρακες (υπερβολική πρόσληψη γλυκών, ζυμαρικών, ψωμιού), η μονοφαγία, η περιορισμένη κατανάλωση υγρών, ο ελλιπής ύπνος (λιγότερος από 7 ώρες την ημέρα), η μη λήψη πρωινού και τακτικών γευμάτων ημερησίως επιβραδύνουν το μεταβολισμό και προδιαθέτουν το άτομο στην παχυσαρκία.

Προσοχή: Η συνεχής ενασχόληση με δίαιτες, καθώς και οι αυστηρές δίαιτες κάτω των 1.000 θερμίδων στις γυναίκες και 1.200 στους άνδρες, καταστρέφουν τον ανθρώπινο μεταβολισμό!

shape

Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:


TEΣΤ ΒΡΩΜΙΑΣ:
Αλείψτε τον καναπέ και τις κουρτίνες με μερέντα. Τοποθετήστε ένα σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το καλοκαίρι.

ΤΕΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:
Αγοράστε μία κούτα 150 λίτρων και γεμίστε τη με LEGO (εναλλακτικά χρησιμοποιήστε στυλό ή βίδες). Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να πάτε στο μπάνιο ή την κουζίνα χωρίς να βγάλετε άχνα: Στο κάτω-κάτω θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το παιδί!

ΤΕΣΤ SUPER MARKET:
Πάρτε ένα ή δύο ζώα (κατά προτίμηση κατσίκες) και πάρτε τις μαζί στην επόμενη επίσκεψη στο Super Market. Προσέχετε τις όλη την ώρα και πληρώστε ό,τι φάνε ή καταστρέψουν.

ΤΕΣΤ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ:
Προμηθευτείτε ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι και προσπαθήστε να το βάλετε σε ένα δίχτυ από πατάτες. Σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει όλα τα πλοκάμια μέσα στο δίχτυ.

ΤΕΣΤ ΦΑΓΗΤΟΥ:
Προμηθευτείτε ένα μεγάλο πλαστικό φλιτζάνι και γεμίστε το μέχρι την μέση με νερό. Στηρίξτε το φλιτζάνι σε μία κούνια, κρεμάστε την κούνια από το ταβάνι και σπρώξτε την. Προσπαθήστε τώρα να γεμίσετε με ένα κουτάλι το φλιτζάνι με μουλιασμένα Corn Flakes παριστάνοντας παράλληλα το αεροπλάνο. Μετά χύστε το περιεχόμενο του φλιτζανιού στο πάτωμα και μείνετε ήρεμοι.

ΤΕΣΤ ΝΥΧΤΑΣ:
1. Προετοιμαστείτε ως εξής: Γεμίστε μια μαξιλαροθήκη με 3-4 κιλά υγρής άμμου.
2. Ξεκινήστε στις 6 μ.μ. να περπατάτε με την μαξιλαροθήκη στην αγκαλιά, κάνοντας παράλληλα την κίνηση του νανουρίσματος.
3. Κάντε το παραπάνω μέχρι τις 9 μ.μ. Τοποθετείστε την μαξιλαροθήκη τώρα στο κρεβάτι και βάλτε ξυπνητήρι στις 2 π.μ.
4. Σηκωθείτε στις 2 και ξαναμεταφέρετε την μαξιλαροθήκη για μία ώρα μέσα στο σπίτι και αυτήν τη φορά τραγουδήστε όμως και τραγούδια νανουρίσματος.
5. Βάλτε ξυπνητήρι στις 5 και επαναλάβετε το σημείο 4. και προσπαθήστε αυτήν την φορά να θυμηθείτε και άλλα τραγούδια νανουρίσματος.
6. Βάλτε ξυπνητήρι στις 7 και ετοιμάστε πρωινό.
7. Επαναλάβετε τα παραπάνω κάθε νύχτα για τουλάχιστον 3 χρόνια.
8. Έχετε υπομονή!!

ΤΕΣΤ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ:
Πάρτε ένα κουτί αυγών και προσπαθήστε να το μετατρέψετε με ένα ψαλίδι και νερομπογιές σε κροκόδειλο. Τώρα μετατρέψτε ένα χαρτόνι από χαρτί τουαλέτας σε ένα ελκυστικό κηροπήγιο. Μετά κατασκευάστε με σελοτέιπ και
αλουμινόχαρτο ένα ακριβές αντίγραφο του πύργου του Aϊφελ.

ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:
Πουλήστε το διθέσιο κάμπριο σας και αγοράστε ένα Renault Scenic. Τώρα πάρτε ένα παγωτό ξυλάκι σοκολάτα και τοποθετήστε το στο ντουλαπάκι. Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Πάρτε ένα κέρμα των 100 δραχμών και βάλτε το στο κασετόφωνο. Λιώστε μια σακούλα με μπισκότα βουτύρου και σκορπίστε τη στο πίσω κάθισμα. Χαράξτε τις πόρτες του αυτοκινήτου με μία τσουγκράνα.

ΤΕΣΤ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για γυναίκες):
Πάρτε ένα σακί με φασόλια και δέστε το γύρω από την μέση σας για 9 μήνες.
Μετά αφαιρέστε τα φασόλια, αλλά αφήστε το σακί στη θέση του.

ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για άντρες):
Πηγαίνετε στην τράπεζα και αναθέστε πάγια εντολή με τα λεφτά του μισθού σας σε ίσα μέρη σε μαγαζιά παιχνιδιών, Σούπερ Μάρκετ και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ:
Βρείτε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδί. Δώστε τους συμβουλές για θέματα όπως: πειθαρχία, υπομονή, ανεκτικότητα κλπ. Κάντε όσο μπορείτε εξυπνότερες προτάσεις βελτίωσης συμπεριφοράς. Τονίστε πόσο σημαντική
είναι η συνεπής διαπαιδαγώγηση. Απολαύστε το πείραμα, γιατί είναι η τελευταία φορά που θα γνωρίζετε αυτές όλες τις συμβουλές. Πιθανόν να είναι και η τελευταία
φορά που θα δείτε αυτό το ζευγάρι, αλλά μην πτοείστε!

Αυτό ήταν το τέλος του τεστ. Αν καταφέρατε και περάσατε όλες τις δοκιμές με επιτυχία:

Καλή διασκέδαση στην τεκνοποίηση!!!!!

H πεταλουδίτσα της νύχτας που δεν γύρισε στο κολλέγιο !!!

Μια υπόθεση που θυμίζει την ταινία του 1990 "Preety Woman" (Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζούλια Ρόμπερτς), ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.
Εκείνη είναι μια συνοδός πολυτελείας και στριπτιζέζ, με κασέ 530 δολάρια την ώρα. Εκείνος είναι ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας που την ερωτεύθηκε και θέλησε να κάνει τον (σιτεμένο) πρίγκιπα που θα την τράβαγε από τον βούρκο.
Μέχρι εδώ καλά και ρομαντικά, αλλά η ζωή δεν είναι σαν τις ταινίες και το happy end είναι σπάνιο.
Ο 57χρονος επιχειρηματίας Robert Brot, γνώρισε την εκρηκτική 26χρονη Lindsey Deleon, σε ιστοσελίδα γνωριμιών και αφού την ερωτεύθηκε, θέλησε να της προσφέρει μια νέα ζωή.
Την εγκατέστησε σε μια πολυτελή βίλα και της έδωσε 90.000 δολάρια για να επιστρέψει στις σπουδές της και να κάνει μια νέα αρχή.
Σε μια γλυκανάλατη κομεντί, εδώ θα έπεφταν τίτλοι τέλους, αλλά η 26χρονη είχε άλλα σχέδια. Πήρε τα χρήματα και όπως ισχυρίζεται ο ερωτοχτυπημένος 57χρονος, έγινε καπνός και επέστρεψε στη δουλειά της!!
Αφού την ερωτεύθηκε, της έδωσε χρήματα και πίστεψε ότι... ήταν ο πρίγκιπας του παραμυθιού, τώρα της κάνει και μήνυση διότι, όπως ανακάλυψε, ενώ σχεδίαζαν τον γάμο τους, εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη με κάποιον άλλο.
Τι περίεργο που δεν περίμενε τον 57χρονο; Μερικές ιερόδουλες είναι ακατανόητες.
"Έχει μεγάλη καρδιά και ήθελε να τη σώσει. Ερωτεύθηκε μια γυναίκα και πίστεψε ότι την βοηθούσε να αλλάξει ζωή, αλλά αυτή είχε άλλες σκέψεις για αυτόν και τα χρήματά του" δήλωσε ο δικηγόρος Andrew Mitenberg, εξευτελίζοντας όσο γίνεται περισσότερο τον πελάτη του.
Η άλλη πλευρά της ιστορίας;
Τα παραπάνω τα ισχυρίζεται ο επιχειρηματίας και ο δικηγόρος του. Η πεταλουδίτσα της νύχτας όμως λέει άλλα και αν διαβάσουμε το πώς διαφημίζει τον εαυτό της, οφείλουμε να τη στηρίξουμε με ζήλο!
"Φυσικό τεράστιο στήθος και πόδια που δεν τελειώνουν ποτέ" γράφει στην ιστοσελίδα κάτω από το όνομα και τη φωτογραφία της.
Η Lindsey Deleon λοιπόν ισχυρίζεται ότι ο Robert Brot ήταν περισσότερο προαγωγός παρά ιππότης και ότι... ήταν αυτός που την ενθάρρυνε να εργάζεται ως συνοδός, κάτι που φυσικά ο ίδιος αρνείται.
"Αυτός με έβαλε στα κυκλώματα. Μου υποσχέθηκε ότι θα μου δείξει τη μεγάλη ζωή και το έκανε" είπε η Lindsey.
Η 26χρονη ισχυρίζεται ακόμη ότι αυτός της έγραφε τα διαφημιστικά της μηνύματα στο διαδίκτυο και την πίεζε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να φτιάξει ακόμα περισσότερο την εμφάνισή της.
Επίσης, αποκαλύπτει ότι η δουλειά της σαν συνοδός σιτεμένων εκατομμυριούχων, της
προκάλεσε κατάθλιψη και πριν τελειώσει τη σχέση της με τον Robert, προσπάθησε να αυτοκτονήσει.
"Όταν του είπα ότι δεν πρόκεται να τον παντρευτώ, μου έκλεισε τον λογαριασμό στην τράπεζα και με πέταξε έξω από το σπίτι" είπε η... αθώα κοπέλα.
Όλα τα παραπάνω, θα προσφέρουν μια υπέροχη μονομαχία στις δικαστικές αίθουσες της Νέας Υόρκης. Το κακό για την κοπέλα όμως, είναι ότι πρόσφατα εμφανίστηκε ένας 26χρονος, ο οποίος κατήγγειλε ότι η Deleon εξαπάτησε και τον ίδιο και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί την ίδια περίοδο, που ζούσε στη βίλα που της είχε πάρει ο επιχειρηματίας...
αναδημοσίευση από alepounews

Τσάκωσε τον άντρα της με Φιλιππινέζα!

αναδημοσίευση από kanonitv...

Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα Φιλιππινέζες που εργάζονται στην Πάφο συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί μπροστά στο δημαρχείο της πόλης και άρχισαν να κάνουν πιάτσα. Αρκετοί ήταν αυτοί που πέρασαν και πήραν κοπέλα για να περάσουν λίγα λεπτά μαζί της έναντι του ποσού των δέκα ευρώ. Μια γυναίκα από την Πάφο φαίνεται να είχε καταλάβει ότι ο σύζυγός της την απατούσε με Φιλιππινέζα. Έτσι, σήμερα το πρωί τον παρακολούθησε και όταν πήγε μπροστά από το δημαρχείο και πήρε κοπέλα έγινε το έλα να δεις. Παρουσιάστηκε μπροστά του και τότε άρχισε ένας καυγάς τρικούβερτος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Ο άνδρας προσπαθούσε να δικαιολογηθεί αλλά η γυναίκα του δεν καταλάβαινε τίποτε. Τελικά απομακρύνθηκαν από την περιοχή και σίγουρα ο καυγάς μεταφέρθηκε στο σπίτι τους. Αν δεν τον έχει διώξει από το σπίτι, ακόμη θα τσακώνονται.

filoksenos.blogspot
Junk Hunks - Οι παλιατζήδες του 21ου αιώνα

Πηγή: connection.gr
Οι παλιατζήδες του 21ου αιώνα είναι νέοι, ωραίοι και χρησιμοποιούν τεχνολογία. Μετά από χρόνια στη μεταφορά επίπλων για το κατάστημα της μητέρας του, ο Ομάρ Σόλιμαν σκέφτηκε ένα πρωτότυπο τρόπο για να βγάλει χρήματα για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Γνωρίζοντας ότι πολλά σπίτια έχουν πράγματα που θέλουν να ξεφορτωθούν, θα μπορούσε να πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι και να τα μαζεύει, αν μόνο μπορούσε να δανειστεί για μερικές ώρες το φορτηγάκι της.

Η πρώτη δουλειά που έκλεισε ήταν να καθαρίσει το γκαράζ μιας γυναίκας που του απέφερε 220 δολάρια. Μέσα στο καλοκαίρι και πριν ξαναρχίσουν τα μαθήματα στο κολλέγιο, ο Ομάρ και ο φίλος του Νικ Φριντμαν που τον βοήθησε στην πρώτη δουλειά, τσέπωσαν 10 χιλιάδες δολάρια.

Ωστόσο, κανένας δεν ήταν έτοιμος να γίνει πτυχιούχος παλιατζής. Όταν τελείωσαν το κολλέγιο, ο Σόλιμον εργάστηκε στο τμήμα marketing μιας εταιρείας ερευνών και ο Φριντμαν προσελήφθη ως οικονομικός αναλυτής σε μια συμβουλευτική. Και οι δύο κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα.

Η ιδέα να περάσουν την υπόλοιπη επαγγελματική τους ζωή πίσω από ένα γραφείο ήταν τρομακτική. «Πότε ξεκινάμε;» ρώτησε σε ένα mail ο Φρίντμαν! «Τώρα αμέσως» ήταν η απάντηση του Σόλιμον για να παραιτηθούν και οι δύο και να ξεκινήσουν τους Junk Hunks.


Τους παλιατζήδες του 21ου αιώνα, μια εταιρεία από καλοβαλμένους φοιτητές (Hunks) που μαζεύουν τα άχρηστα (Junk) πράγματα.

Στην αρχή υπήρχαν δυσκολίες. Χωρίς πιστώσεις δεν ήταν δυνατόν να ξεκινήσουν και οι τράπεζες τους απέρριπταν οι μία μετά την άλλη. Μετά από 5 απορρίψεις βρέθηκε μία που αποφάσισε να ρισκάρει 50 χιλιάδες δολάρια και μαζί με άλλα 60 χιλιάδες από τους γονείς τους έκαναν τα πρώτα βήματα.

Αγόρασαν ένα φορτηγάκι, προσέλαβαν έναν γραφίστα να τους φτιάξει ένα λογότυπο, τύπωσαν φυλλάδια, έκαναν διαφημίσεις στο ραδιόφωνο, προσέλαβαν φοιτητές από τις εστίες της περιοχής και έκαναν παρουσιάσεις σε επιμελητήρια, μεσιτικά γραφεία και εκθέσεις.

«Αρχικά χάναμε χρήματα γιατί δεν κοστολογούσαμε σωστά τις δουλειές» λέει ο Φρίντμαν. Ένας πελάτης ζήτησε να του μεταφέρουνε 12 κάδους με μπάζα οικοδομών και το αντίτιμο κλείστηκε στα 130 δολάρια με βάση τον όγκο και όχι το βάρος. «Οι κάδοι ήταν τόσο βαριοί που χρειάστηκαν δυόμιση ώρες» λέει ο Σόλιμαν. «Και μας κόστισε 250 δολάρια σε δημοτικά τέλη για να την απόρριψη τους».


Η εμπειρία είχε όμως και τα θετικά της. Σιγά σιγά άρχισαν να κάνουν τις επιχειρήσεις της εταιρείας πιο αποδοτικές, ανακυκλώνοντας κάποια υλικά και δωρίζοντας κάποια άλλα σε μη κερδοσκοπικές εταιρείες.

Προσέλαβαν εταιρείες συμβούλων για να τους βοηθήσουν στην επέκταση μέσω Franchise σε όλη τη χώρα, αγόρασαν μια γραμμή τηλεφωνικής επικοινωνίας, έκαναν μια ιστοσελίδα και μεταφέρθηκαν από το Μέριλαντ στην Τάμπα που τα ενοίκια είναι φτηνότερα.

Σήμερα η «College Hunks Hauling Junk» απασχολεί 130 άτομα, έχει 16 franchise σε 10 πολιτείες και τζίρο 3 εκατομμυρίων δολαρίων.


Στην ηλικία των 27 ετών ο Ομάρ Σόλιμαν παραμένει ο οραματιστής και ο Νικ Φρίντμαν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές μιας από τις πιο ελπιδοφόρες εταιρείες στις ΗΠΑ.
agoraartas

Πλύθηκε στο πρόγραμμα για τα μάλλινα!!!


Ενα περσικό γατάκι κατατρόμαξε τους ιδιοκτήτες του όταν εμφανίστηκε μέσα από το πλυντήριο ζαλισμένο και μουσκεμένο, αλλά ολοζώντανο.

Ο Μπρέντον Ρότζερς από το Σίδνεϊ δήλωσε πως η μόλις τεσσάρων μηνών Κίμπα, ένα άσπρο φουντωτό γατάκι Περσίας πρέπει να μπήκε στο πλυντήριο και να κουλουριάστηκε πάνω στα βρώμικα ρούχα, χωρίς να την καταλάβει κανείς.

Ο ίδιος και ο πατέρας του έμειναν έκπληκτοι όταν αδειάζοντας τα βρεγμενα ρούχα...άδειασαν και το γατάκι που όπως λένε "έμοιαζε με μισοπνιγμένο ποντίκι".

Αμέσως το μετέφεραν σε κτηνιατρική κλινική όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για υποθερμία.

Ομως το σαβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι στα μάτια του εξαιτίας του απορρυπαντικού και του μαλακτικού.

Πεταλούδες ...κατά της πλαστογραφίας

Η πλαστογράφηση χαρτονομισμάτων, διαβατηρίων και πιστωτικών καρτών μπορεί να γίνει πιο δύσκολη στο μέλλον χάρη σε μια νέα επαναστατική τεχνική που ανακάλυψαν βρετανοί ερευνητές, η οποία χρησιμοποιεί τον ιριδισμό που προκαλούν τα πλούσια και φωτεινά χρώματα στα φτερά των πεταλούδων, με σκοπό να καταστήσει αδύνατη την αντιγραφή από παραχαράκτες.

Οι πολύπλοκοι χρωματικοί ιριδισμοί παράγονται από τον διαφορετικό τρόπο που το φως πέφτει πάνω σε μια επιφάνεια (πεταλούδες, σκαθάρια και άλλα έντομα) και ανέκαθεν γοήτευαν τους φυσικούς και τους βιολόγους. Τώρα, ερευνητές του ιστορικού Εργαστηρίου Κάβεντις του τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Κέμπριτζ, υπό τον Ματίας Κόλε, σε έρευνα που παρουσίασαν στο περιοδικό "Nature Nanotechnology", σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, δείχνουν ότι, με την χρήση ειδικών νανο-τεχνικών, μπορούν να κατασκευάσουν μια νανο-δομή ανάλογη με αυτή που βρίσκεται στα φτερά των τροπικών πεταλούδων (συγκεκριμένα του είδους Papilio blumei που ζει μόνο στο νησί Σουλαβέζι της Ινδονησίας) και η οποία παράγει ανάλογους χρωματικούς ιριδισμούς.

Η ενσωμάτωση αυτής της ιριδίζουσας δομής στα χαρτονομίσματα ή σε άλλα υλικά (π.χ. πιστωτικές κάρτες ή διαβατήρια), σύμφωνα με τους ερευνητές, θα καταστήσει πολύ πιο δύσκολη την παραχάραξή τους. Μέχρι τώρα οι επιστήμονες δεν είχαν καταφέρει να μιμηθούν τα μοτίβα του ιριδισμού του φωτός που παράγουν οι πεταλούδες, όμως αυτή τη φορά το πέτυχαν στο εργαστήριο, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό τεχνικών νανο-παραγωγής.

"Ξεκλειδώσαμε ένα από τα μυστικά της φύσης και συνδυάσαμε αυτή τη γνώση με εξελιγμένες μεθόδους νανο-κατασκευής, ώστε να μιμηθούμε τα πολύπλοκα οπτικά μοτίβα που υπάρχουν στη φύση… Αυτές οι τεχνητές δομές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κρυπτογράφηση πληροφοριών σε οπτικές δομές πάνω σε χαρτονομίσματα ή άλλα πολύτιμα είδη, ώστε να τα προστατεύσουμε από την πλαστογράφηση", δήλωσε ο Κόλε.

Όπως είπε ο ερευνητής, η τεχνική πρέπει να τελειοποιηθεί, όμως στο μέλλον μπορεί τα χαρτονομίσματα και τα διαβατήρια να φέρουν πάνω τους νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, που θα βασίζονται στα φτερά των πεταλούδων και τους ιριδισμούς τους.
roufianos

Vue .... δείχνει μόνο το άμεσο παρελθόν και μέλλον

Ο σχεδιαστής Yves Behar του στούντιο σχεδιασμού Fuseproject του Σαν Φρανσίσκο έχει συνεργαστεί με τον Ιάπωνα σχεδιαστή μόδας Issey Miyake και δημιούργησαν ένα ρολόι όπου οι δείκτες της ώρας φαίνονται να χάνονται και να επανεμφανίζονται εντός και εκτός του οπτικού πεδίου.

“Το σκεπτικό πίσω από τα VUE, τα νέα μας ρολόγια με την φίρμα Issey Miyake, κάνει το μυστήριο του χρόνου μια πραγματικότητα. Με τα VUE μπορεί κάποιος να αισθανθεί την εμφάνιση και εξαφάνιση του χρόνου στις ζωές μας. Με το να βλέπουμε μόνο την παρούσα ώρα, ενώ η τελευταία ώρα αντιπροσωπεύει το παρελθόν και η επόμενη εκπροσωπεί το μέλλον μέσα από διακριτικά εφέ, μπορούμε μέσα από τα VUE να ζήσουμε μια νέα προβολή του χρόνου.”

Collien Fernandes...Σοκολατένιος πειρασμός!!!


είναι η πιο sexy γυναίκα του κόσμου, σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του γερμανικού περιοδικού FHM. Και όντως η Γερμανίδα ηθοποιός, Collien Fernandes (που δεν μοιάζει και τόσο για...
Γερμανίδα!), είναι ένας σοκολατένιος πειρασμός...
Η μελαμψή ηθοποιός ποζάρει topless για το εξώφυλλο του FHM και αναστατώνει τα ανδρικά βλέμματα.atopima
αναδημοσίευση από xenixtis

Τι θέλουν οι παντρεμένες περισσότερο από το σεξ;

Μια μελέτη αποκαλύπτει ότι πολλές γυναίκες αν και δηλώνουν ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή, θα προτιμούσαν να κάνουν κάτι άλλο πιο χαλαρωτικό στο τέλος της ημέρας παρά σεξ με το σύντροφό τους.
Η έρευνα έγινε σε παντρεμένες γυναίκες ηλικίας από 18 έως 49 ετών και αν μη τι άλλο τα αποτελέσματά της αποτελούν πλήγμα για τον έγγαμο βίο.
Το πιο ανησυχητικό εύρημα ήταν ότι το 77 % των γυναικών ανέφερε ότι ‘’κατά κάποιο τρόπο είναι πολύ ευτυχισμένες’’ με την σεξουαλική τους ζωή, αλλά την ίδια στιγμή το... 63 % παραδέχτηκε ότι θα προτιμούσε να διαβάσει, να παρακολουθήσει μια ταινία ή να κοιμηθεί από το να κάνει σεξ.

alepounews
αναδημοσίευση από thenewsbus

πινακίδα σε δημοσια υπηρεσία...

Αληθινές Έρευνες ...


Αν τσιρίζες για 8 χρόνια, 7 µήνες και 6 µέρες, θα δηµιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις µία κούπα καφέ.

(Δεν νοµίζω ότι αξίζει τον κόπο)

Αν κλάνεις συνεχώς επί 6 χρόνια και 9 µήνες, παράγεις αρκετό αέριο για να φτιάξεις µία ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ!

(Τώρα κάτι κάνουµε)

Ο οργασµός ενός γουρουνιού κρατάει 30 λεπτά

(Στην επόµενη ζωή µου, θέλω να είµαι γουρούνι)

(Πώς όµως το κατάλαßαν αυτό, και γιατί το έψαξαν..)

Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, χρησιµοποιείς 150 θερµίδες την ώρα.

(Μην το δοκιµάσετε στο σπίτι.... Στην δουλειά ίσως)

Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα µοναδικά όντα στην γη που κάνουν σεξ όχι µόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και για ευχαρίστηση.

(Γι' αυτό ο Φλίπερ το δελφίνι συνεχώς χαµογελούσε)

(Και τα γουρούνια έχουν 30 λεπτά οργασµό? Δεν µου φαίνεται δίκαιο αυτό.)

Ο ποιο δυνατός µυς στο σώµα µας, είναι η γλώσσα.

(.........)

Ακόµα δεν το έχω χωνέψει για τα γουρούνια!

Οι δεξιόχειρες άνθρωποι ζουν κατά µέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.

(Αν χρησιµοποιείς και τα δύο χέρια χωρίζεις την διαφορά στα δύο?)

Το µυρµήγκι µπορεί να σηκώσει 50 φορές το ßάρος του, να τραßήξει 30 φορές το ßάρος του, και πέφτει πάντα στην δεξιά πλευρά όταν ζαλιστεί.

(Το µυρµήγκι από τι ζαλίζεται? Πίνει µπύρα BUD? // Πλήρωσαν οι φορολογούµενοι πολίτες για αυτήν την έρευνα? θα ήθελα κάποιος να µου δώσει µια υπεύθυνη απάντηση σε αυτό το θέµα)

Οι πολικές αρκούδες, είναι αριστερόχειρες!

(Καλά, και ποιος νοιάζεται γι αυτό? Και πως το ανακάλυψαν?)

Το γατόψαρο, έχει πάνω από 27,000 γευστικές απολήξεις.

(Τώρα τι είναι ΤΟΣΟ νόστιµο στον πάτο της λίµνης... ποιος ξέρει!)

Οι ψύλλοι µπορούν πηδήξουν 350 φορές το µ�κος του σώµατός τους. Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου

(30 λεπτά.... Το φαντάζεστε? Και γιατί µόνο τα γουρούνια?)

Μια κατσαρίδα ζει για 9 µέρες χωρίς το κεφάλι της πριν πεθάνει από ασιτία.

(Τροµακτικό!)

Το αρσενικό «αλογάκι της Παναγιάς» δεν µπορεί να εκσπερµατώσει όσο το κεφάλι του είναι συνδεµένο ακόµα µε το σώµα του. Έτσι το θηλυκό, τον ßοηθάει την κατάλληλη στιγµή, αποκεφαλίζοντάς τον.

(«-Αγάπη µου, τελειώνω τώρα, ναι, ναι, ναι.... Τι κάνεις αγάπη µου?...Μη το κεφάλι µου... πονάει..ΑΑΑΑΑΑΑΑ»)

Τουλάχιστον τα γουρούνια περνάνε καλύτερα

Μερικά λιοντάρια, ζευγαρώνουν 50 φορές την ηµέρα

(Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να είµαι γουρούνι στην επόµενη ζωή µου.. προτιµώ την ποιότητα από την ποσότητα)

Οι πεταλούδες µυρίζουν µε τα πόδια τους.

(ουουου πολύ φετιχιστικό. Είναι σχεδόν το ίδιο ßλακεία όπως και µε το γατόψαρο.)

Το µάτι της στρουθοκαµήλου είναι µεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.

(Ξέρω κάποιους φίλους που έχουν το ίδιο πρόßληµα.)

Τα χρυσόψαρα δεν έχουν εγκέφαλο.

(Και τέτοιους φίλους έχω.)

KAI TO TELEFTAIO POU AKOUSA STO RADIO SIMERA TO PROI... OI MELISSES MPOROUN NA METROUN MEXRI TO 4. ... :) (OUAOUUU)

Μετά από όλες αυτές τις έρευνες, εγώ ένα πράγμα έχω να πω:

''ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!''

Προσωπικό δεδομένο η διεύθυνση IP

H ΙP διεύθυνση πρέπει να θεωρείται προσωπικό δεδομένο, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Scharr υποστηρίζει πως όταν κάποιος αναγνωρίζεται στο διαδίκτυο από την διεύθυνση IP του υπολογιστή του τότε αυτό πρέπει να θεωρείται προσωπική πληροφορία. Σε αντίθεση η Google, υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο απλά καθορίζει την φυσική τοποθεσία του υπολογιστή και όχι το ποιος τον χειρίζεται.
Φυσικά και οι δύο απόψεις έχουν την βάση και την πρακτική τους απόδειξη, ενώ από την πλευρά της η Google τονίζει πως αποθηκεύει στοιχεία για τις IPs όχι για να μάθει τα ονόματα των χρηστών που την επισκέπτονται αλλά κυρίως για να βελτιώσει τα αποτελέσματα της μηχανής της και φυσικά να δημιουργήσει ακόμα καλύτερες και στοχευμένες διαφημίσεις.
Φαίνεται λοιπόν οτι θα έχουμε εξελίξεις στην πολιτική που ακολουθεί κάθε μεγάλη μηχανή αναζήτησης. Και αν αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο στην Ευρωπαϊκή ένωση, πολλά θα πρέπει να γίνουν από αυτές ώστε να αποφύγουν τις κυρώσεις που θα επιβάλει η ΕΕ σε όσους δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ. . . ΑΠΟ ΤΟ NEWS24plus. . .Μέχρι και πριν από 80 περίπου χρόνια, οι γιατροί φορούσαν άσπρα και στα χειρουργεία με αποτέλεσμα να δείχνουν σαν χασάπηδες καταρρακώνοντας την ψυχολογία των ασθενών. Κάποια στιγμή διαπίστωσαν ότι το αίμα πάνω σε πράσινες μπλούζες αποκτά λιγότερο τρομακτική απόχρωση και θυμίζει περισσότερο λεκέ από καφέ ή ιδρώτα. Έτσι καθιερώθηκαν οι πράσινες στολές.
αναδημοσίευση από news24plus
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory