Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

SEXY AND HOT .... μικρή και αμαρτωλή


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Dyson Air Multiplier, Ανεμιστήρες Χωρίς ΦτερωτέςΗ Dyson έχει παρουσιάσει δύο νέους ανεμιστήρες, με την ίδια περίεργη σχεδίαση (δεν φαίνεται η φτερωτή που είναι κρυμμένη στη βάση) όπως με το αρχικό Dyson Air Multiplier που είχε παρουσιάσει τον Οκτώβριο του 2009. Το επιτραπέζιο AM01, συμπληρώνεται με δύο επιδαπέδια μοντέλα, το AM02 και το ΑΜ03.

Όπως και πριν, τα ΑΜ02 και ΑΜ03 κρύβουν τις φτερωτές στην βάση της κατασκευής. Ο αέρας που παράγεται ταξιδεύει προς την ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή, απ΄όπου διοχετεύεται στο περιβάλλον. Επειδή η φτερωτή δεν "κόβει" τον αέρα είναι πολύ πιο ήσυχη, σχεδόν αθόρυβη. Και τα δύο μοντέλα διατίθενται με τηλεχειρισμό για ευκολία χρήσης.

Τα ΑΜ02 και ΑΜ03 κοστίζουν £299.99, £100 περισσότερo από το παλαιότερο ΑΜ01. Το ΑΜ03 είναι διαθέσιμο σε άσπρο και ασημί, ενώ το ΑΜ02 σε ασημί και μπλε.
(πηγή)

nerdtechnews.gr

Μαθητευόμενοι βροχοποιοί βομβαρδίζουν τα σύννεφα με λέιζερ.


Ο βομβαρδισμός των νεφών με ακτίνες λέιζερ προκαλεί το σχηματισμό σταγονιδίων στην ατμόσφαιρα και θα μπορούσε μια μέρα να χρησιμοποιείται για την πρόκληση τεχνητής βροχής, δείχνουν τα πρώτα πειράματα στην Ελβετία.

Μέχρι σήμερα, η μόνη μέθοδος για την πρόκληση τεχνητής κατακρήμνισης είναι ο βομβαρδισμός των νεφών με σωματίδια ιωδιούχου αργύρου, τα οποία λειτουργούν ως πυρήνες πάνω στους οποίους συμπυκνώνονται οι υδρατμοί και σχηματίζουν σταγόνες.
Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται ευρέως στην Κίνα, η οποία έχει μάλιστα ιδρύσει μια ειδική «Υπηρεσία Τροποποίησης Καιρού», ωστόσο οι περισσότεροι επιστήμονες δεν έχουν πειστεί για την αποτελεσματικότητά της.
Ο βομβαρδισμός με σωματίδια αργύρου αφενός δεν είναι ξεκάθαρο ότι λειτουργεί αποτελεσματικά, αφετέρου ενδέχεται να έχει άγνωστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, επισημαίνει στο Nature.com ο Ζερόμ Κασπάριαν, επικεφαλής της νέας μελέτης στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης.
Ο Ζερόμ και οι συνεργάτες του πυροδότησαν ένα λέιζερ υψηλής ενέργειας μέσα σε έναν θάλαμο κορεσμένο με υδρατμούς, ο οποίος προσομοιώνει τις συνθήκες που επικρατούν κανονικά στα σύννεφα. Χρησιμοποιώντας ένα δεύτερο λέιζερ για να δουν και να μετρήσουν τα αποτελέσματα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η πρώτη ακτίνα προκάλεσε το σχηματισμό σταγονιδίων με διάμετρο που έφτασε τα 80 μικρόμετρα (εκατομμυριοστά του μέτρου) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η δέσμη υψηλής ενέργειας, εξηγεί η ερευνητική ομάδα στο Nature Photonics, ιονίζει τα άτομα αζώτου και οξυγόνου στον αέρα και δημιουργεί έτσι ένα «κανάλι πλάσματος» κατά μήκος της δέσμης. Τα ιόντα του πλάσματος λειτουργούν με τη σειρά τους ως πυρήνες συμπύκνωσης υδρατμών.
Μετά την επιτυχία των εργαστηριακών πειραμάτων, οι ερευνητές επανέλαβαν τις δοκιμές σε εξωτερικού χώρου με ένα ακόμα ισχυρότερο λέιζερ. Προκειμένου να μετρήσουν τη συμπύκνωση των υδρατμών, χρησιμοποίησαν και σε αυτή την περίπτωση ένα δεύτερο λέιζερ και κατέγραψαν την σκέδαση της ακτινοβολίας του που προκαλούσαν τα σταγονίδια.
Η πυροδότηση του πρώτου λέιζερ αύξησε κατά 20 φορές τη σκέδαση της ακτίνας του δεύτερου λέιζερ, ένδειξη ότι όντως σχηματίζονταν σταγονίδια.
Την έρευνα κλήθηκε να σχολιάσει ο Ρόλαντ Ζάουερμπρι, ανεξάρτητος ειδικός στα λέιζερ του Ερευνητικού Κέντρου FZD στη Γερμανία, ο οποίος φάνηκε να πείθεται και έκανε λόγο για σημαντικό «επίτευγμα».
Λιγότερο αισιόδοξος για την αποτελεσματικότητα της τεχνικής εμφανίστηκε ο Τόμας Λάισνερ, ειδικός του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καρλσρούης, ο οποίος όμως επισήμανε ότι η έρευνα θα μπορούσε να έχει άλλες σημαντικές εφαρμογές: Η μέτρηση του σχηματισμού σταγονιδίων με το δεύτερο λέιζερ του πειράματος θα μπορούσε να βελτιώσει τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Ποια είναι η αλήθεια για τη ζάχαρη;

Ποια είναι η αλήθεια για τη ζάχαρη;
Έχει πολλούς οπαδούς αλλά κακή φήμη. Ο Γιάννης Χρύσου, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, συστήνει να τη χρησιμοποιείς με μέτρο - κι έχει τους λόγους του.

Η ζάχαρη είναι ίσως το μόνο τρόφιμο που λατρεύουν τόσο πολλοί, αλλά παράλληλα συνοδεύεται από τόσες αρνητικές αναφορές για τη χρήση της. Ακούγεται ότι ευθύνεται για την αύξηση του βάρους, την εμφάνιση παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία αλλά και αυτήν του σακχαρώδους διαβήτη. Στην πραγματικότητα, καμία από τις παραπάνω αναφορές δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τη ζάχαρη, όταν χρησιμοποιείται με μέτρο και στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Γλύκα, γλύκα!
Σχετικά με τη θερμιδική αξία της ζάχαρης, 1 γραμμ. αποδίδει 4 θερμίδες, δηλαδή το 1 κουταλάκι του γλυκού μόλις 20. Αντίστοιχα, 1 γραμμ. λαδιού ή άλλου λίπους αποδίδει 9 θερμίδες και το 1 κουταλάκι του γλυκού περίπου 45. Δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να ενοχοποιούν τη μέτρια κατανάλωση ζάχαρης για την εμφάνιση παχυσαρκίας ή σακχαρώδους διαβήτη. Είναι, λοιπόν, σκόπιμο να κατατάξουμε τις παραπάνω αναφορές στην κατηγορία της μυθολογίας και να προσπαθήσουμε να προσανατολιστούμε ξανά. Να δούμε το σημείο που κάνει τη διαφορά. Για παράδειγμα, κάποιος καταναλώνει ένα ιδιαίτερα λιπαρό σνακ, όπως μια ζαμπονοτυρόπιτα ή τούρτα, και παράλληλα πίνει καφέ. Ανησυχεί για το αν πρέπει να του προσθέσει ζάχαρη και κατά πόσο αυτή η επιλογή μπορεί να επιβαρύνει τη συνολική θερμιδική πρόσληψη. Η μικρή θερμιδική αξία της ζάχαρης δύσκολα μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση του βάρους σου. Είναι, όμως, σκόπιμο να αναφερθεί ότι οι λίγες αυτές θερμίδες της ζάχαρης, στην επιστημονική βιβλιογραφία, αναφέρονται ως κενές θερμίδες. Πρόκειται, δηλαδή, για θερμίδες που δε συμβάλλουν στην περαιτέρω θρέψη ενός οργανισμού. Πράγματι, η ζάχαρη –επεξεργασμένη ή μαύρη– δεν περιέχει βιταμίνες και μέταλλα, αλλά μόνο θερμίδες. Για το λόγο αυτόν, θα πρέπει να υπάρχει σε μικρές ποσότητες στο ημερήσιο διαιτολόγιο.

Βασικές γλυκαντικές ουσίες
- Ασπαρτάμη: Σε περιπτώσεις που η αυξημένη χρήση είναι αναγκαία κρίνεται σκόπιμο να προτιμήσεις τη χρήση γλυκαντικών ουσιών χωρίς θερμιδική αξία, όπως η ασπαρτάμη. Οι αρνητικές αναφορές για τη χρήση της τελευταίας δεν μπορούν να τεκμηριωθούν επιστημονικά και το ημερήσιο όριο ασφαλούς χρήσης ημερησίως, σύμφωνα με έκθεσης Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανέρχεται περίπου στα 100 μικρά δισκία!
- Φρουκτόζη: Η χρήση της σε ανάλογες ποσότητες της ζάχαρης δεν αποτελεί λύση. Η φρουκτόζη είναι και αυτή ένα σάκχαρο με όμοια θερμιδική αξία. Το μυστικό της, όμως, έγκειται στη γλυκύτητά της. Συγκεκριμένα, παρουσιάζει τη διπλάσια γλυκύτητα συγκρινόμενη με τη ζάχαρη. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μισή ποσότητα φρουκτόζης, ώστε να έχεις το ίδιο γλυκό αποτέλεσμα και τις μισές θερμίδες!
- Άλλες τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Ακεσουλφάμη Κ: Διακόσιες φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, απολύτως ασφαλής. Ζαχαρίνη: Έχει ως βάση της το τολουόλιο, τοξική και καρκινογόνος ουσία, η χρήση της έχει περιοριστεί με νομικό πλαίσιο παγκοσμίως (πλην της χώρας μας). Σουκραλόζη: Σε χυμούς, προπαρασκευασμένα φαγητά, ζελατίνες, τσίχλες κ.λπ., ασφαλής. Neotame: Σε χυμούς, επεξεργασμένα τρόφιμα, ζελέ κ.λπ., ασφαλής.

Ζάχαρη vs μελιού
Το μέλι, όπως και η ζάχαρη, είναι ένας ολιγοσακχαρίτης ο οποίος αποτελείται από φουκτόζη και γλυκόζη σε διάφορες αναλογίες, που εξαρτώνται από την ποικιλία. Η θερμιδική του αξία είναι ανάλογη της ζάχαρης – 4 θερμίδες ανά γραμμάριο. Έχει λίγο μεγαλύτερη (περίπου 25%) γλυκύτητα συγκρινόμενο με τη ζάχαρη, λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας σε φρουκτόζη. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μικρότερη ποσότητα από τη ζάχαρη ώστε να έχεις ένα ανάλογο αποτέλεσμα στο ρόφημα ή το σνακ. Επίσης, σύμφωνα με μελέτες, το μέλι υπερτερεί, αφού περιέχει σημαντικές ποσότητες μικροστοιχείων –βιταμίνη C, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, χρώμιο, κ.ά.– με δράση στην προαγωγή της ανθρώπινης υγείας.

shape

«Τρυφερές περιπτύξεις» υπερηλίκων!

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Ιταλών, ετών 74 και 85, συνελήφθησαν στην πόλη Lanciano για προσβολή της δημόσιας αιδούς! Είτε το πιστεύεις είτε όχι είναι η αλήθεια. Πώς έγινε αυτό; Το ζεύγος έκανε σεξ μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά σε ένα σχολείο. Ξαφνικά κάποια παιδάκια το πλησίασαν γιατί το είδαν να κουνιέται περίεργα.

Όταν έφτασαν κοντά διαπίστωσαν ότι τα τζάμια ήταν θολά και πώς ένα ζευγάρι βρισκόταν σε "τρυφερές περιπτύξεις". Τότε καλέσανε την αστυνομία και τα όσα επακολούθησαν είναι μάλλον τραγελαφικά. Η αστυνομία επενέβη και βρήκε το ζεύγος αγκαλιασμένο να είναι γεμάτο πάθος.

Εκτός του ότι ήταν γυμνοί, ο άντρας όταν είδε τους αστυνομικούς πανικοβλήθηκε, πήδηξε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει. Δεν άργησαν όμως πολύ να τον πιάσουν αφού η ευτυχής σύζυξ έδωσε τις απαραίτητες λεπτομέρειες και τον συνέλαβαν.

Κατηγορήθηκαν για απρέπεια και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση για 50 μέρες φυλάκιση. Ο εισαγγελέας δεν παρέλειψε να τους επιπλήξει αλλά και να τους προειδοποιήσει για το μέλλον. Τώρα εγώ ό,τι και να πω θα είναι λίγο γι αυτό αφήνω τους συνειρμούς να τους κάνετε μόνοι σας...
soupa.gr

Το μυστικό του «Μαύρου διαμαντιού»

Ομάδα 50 γάλλων και ιταλών επιστημόνων αποκωδικοποίησε το γονιδίωμα της πανάκριβης μαύρης τρούφας Ρerigord, που θεωρείται το πιο «γκουρμέ» μανιτάρι, και ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε το μυστικό της γεύσης της.

Ως σήμερα κανείς δεν γνώριζε αν η πολύ έντονη γεύση της ανήκει στην ίδια ή σε κάποια βακτήρια που βρίσκονται σε αυτήν. Οπως έδειξε η αποκωδικοποίηση, η γεύση της δεν οφείλεται σε κάποιον εξωγενή παράγοντα αλλά αποκλειστικά στην ίδια, γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει στον καλύτερο έλεγχο της παραγωγής της.

Επίσης ανοίγει τον δρόμο για διασταυρώσεις με στόχο την ανάπτυξη νέων ειδών τρούφας που θα έχουν επιλεγμένη γεύση και άρωμα.

Η τρούφα πήρε το όνομά της από την περιοχή Περιγκόρ στην κοιλάδα του ποταμού Ντορντόν στη Νοτιοδυτική Γαλλία, όπου και φυτρώνει. Είναι γνωστή στον κόσμο της γαστρονομίας ως το «Μαύρο διαμάντι», ονομασία άκρως ρεαλιστική αφού πωλείται στις χειμερινές αγορές προς 1.000 ευρώ το κιλό!
Πηγή: tovima.gr

Πιο κοντά σε «πράσινα» πλαστικά

Επιστήμονες από τη Νότια Κορέα επέτυχαν να παραγάγουν τα πολυμερή που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία πλήθους πλαστικών προϊόντων καθημερινής χρήσης μέσω της Βιομηχανικής και της Βιοτεχνολογίας. Με τον τρόπο αυτόν καταργείται η ανάγκη χρήσης χημικών που βασίζονται σε ορυκτά καύσιμα, γεγονός που σημαίνει ότι η βιομηχανία πλαστικών του μέλλοντος ίσως έχει μεγαλύτερη... περιβαλλοντική συνείδηση.

Η ερευνητική ομάδα από το Πανεπιστήμιο ΚΑΙSΤ και την κορεατική εταιρεία χημικών LG Chem επικέντρωσε τη μελέτη της στο πολυλακτικό οξύ (ΡLΑ), ένα πολυμερές που κρατάει το «κλειδί» της παραγωγής πλαστικών μέσω φυσικών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Σήμερα τα πολυμερή που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία πλαστικών προέρχονται από ορυκτά έλαια τα οποία υφίστανται χημική επεξεργασία. Ωστόσο το ΡLΑ με το οποίο ασχολήθηκαν οι επιστήμονες από τη Νότια Κορέα θεωρείται καλή εναλλακτική λύση για τη δημιουργία πλαστικών, καθώς είναι βιοδιασπώμενο, ενώ έχει πολύ μικρή τοξικότητα για τον άνθρωπο.

Ως σήμερα το ΡLΑ παραγόταν κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας που ελάμβανε χώρα σε δύο φάσεις. Οι ερευνητές από τη Ν. Κορέα χρησιμοποίησαν τώρα ένα τροποποιημένο στέλεχος του βακτηρίου Ε. coli μέσω του οποίου ανέπτυξαν το ΡLΑ με διαδικασία μόνο μιας φάσης. Η νέα τεχνική επιτρέπει την πιο φθηνή και... οικολογική παραγωγή του πολυμερούς.

Πηγή: Το Βήμα
αναδημοσίευση από gewponoi.com

SEXY AND HOT .... τι να λέμε τώρα.....


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Το μυστικό της μπουρμπουλήθραςΓιατί πολλά αναψυκτικά περιέχουν διοξείδιο του άνθρακα, αφού η ανθρώπινη γλώσσα δεν έχει γνωστό υποδοχέα που να ανιχνεύει το αέριο; Επειδή το CO2 ενεργοποιεί τον υποδοχέα του ξινού μέσω ενός ασυνήθιστου, άγνωστου μέχρι σήμερα μηχανισμού.

Η ανθρώπινη γλώσσα υποτίθεται ότι αντιλαμβάνεται μόνο πέντε γεύσεις: γλυκό, πικρό, ξινό, αλμυρό και ουμάμι (τη γεύση του γλουταμινικού μονονάτριου, μιας ουσίας που χρησιμοποιείται ευρέως ως ενισχυτικό γεύσης). Εξάλλου, η εντύπωση ότι η ιδιαίτερη γεύση των ανθρακούχων αναψυκτικών οφείλεται στο σπάσιμο των φυσαλίδων είναι λανθασμένη: η γεύση θα ήταν ίδια ακόμα κι αν έπινε κανείς μια γουλιά μέσα σε θάλαμο πίεσης, όπου το αέριο θα παρέμενε διαλυμένο και δεν θα σχημάτιζε καν φυσαλίδες.

Λύση στο μυστήριο της γεύσης των ανθρακούχων ποτών δίνουν τώρα ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο και των αμερικανικών Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας.

Οι ερευνητές εργάστηκαν με ποντίκια, των οποίων η αίσθηση της γεύσης είναι όμοια με την ανθρώπινη. Τους έδωσαν να πιουν μικρές γουλιές σόδας ή αέριου διοξειδίου του άνθρακα και κατέγραψαν τα σήματα που έστελνε η γλώσσα στον εγκέφαλό τους. Η σόδα και το αέριο CO2 έδωσαν ίδια αποτελέσματα. Όταν όμως οι ερευνητές επανέλαβαν το πείραμα με γενετικά τροποποιημένα ποντίκια, από τα οποία απουσίαζαν οι υποδοχείς του ξινού, τα επίμαχα ηλεκτρικά σήματα εξαφανίστηκαν.

Περαιτέρω εργαστηριακές μελέτες αποκάλυψαν ότι ο υποδοχέας του ξινού φέρει στην επιφάνειά του ένα ένζυμο (την καρβονική ανυδράση 4) το οποίο ενεργοποιείται από τα μόρια διοξειδίου του άνθρακα.

Το ένζυμο απενεργοποιείται από την ουσία ακεταζολαμίδη, η οποία αποδεικνύεται ότι έχει την εντυπωσιακή ιδιότητα να κάνει τα ανθρακούχα αναψυκτικά να φαίνονται μη ανθρακούχα.

Πάντως η ιδιαίτερη αίσθηση που αφήνουν στη γλώσσα τα ανθρακούχα αναψυκτικά οφείλεται και στο γεγονός ότι το CO2 ενεργοποιεί και τους υποδοχής της αφής στο στόμα.
gewponoi

Υγιεινό παγωτό στα σκαριά


Το όνειρο πολλών, μικρών και μεγάλων, θα ήταν η απόλαυση χωρίς ενοχές ενός παγωτού που δεν θα είναι ανθυγιεινό όπως τα σημερινά αλλά, αντίθετα, που θα κάνει καλό στην υγεία, επειδή θα περιέχει ωφέλιμα και θρεπτικά συστατικά. Αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές.

Εάν η ομάδα ερευνητών, υπό τον καθηγητή Χημείας Τροφίμων Ίνγκολφ Γκρούεν του πανεπιστημίου του Μισούρι-Κολούμπια, σύμφωνα με το Live Science, πετύχει το φιλόδοξο σχέδιό της, τότε το παγωτό τους αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές.

Οι ερευνητές προσπαθούν να εμπλουτίσουν το παγωτό κυρίως με διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά (προστατεύουν τα κύτταρα από τις βλάβες που προκαλούν οι λεγόμενες ελεύθερες «ρίζες») και προβιοτικά (εντερικά βακτήρια που βοηθάνε στην πέψη).

Οι επιστήμονες ευελπιστούν να έχουν έτοιμο ένα δοκιμαστικό παγωτό μέσα σε έξι μήνες, ενώ υπολογίζουν ότι σε περίπου δύο χρόνια ένα τέτοιο παγωτό μπορεί να βγει στην αγορά. Ωστόσο, όπως και οι ίδιοι οι ερευνητές παραδέχονται, όταν το παγωτό φθάσει στα καταστήματα δεν θα πρέπει οι καταναλωτές να εγκαταλείψουν την υγιεινή διατροφή τους με φρούτα και λαχανικά και να… το ρίξουν μόνο στα παγωτά.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι άνθρωποι αγοράζουν κάτι για να φάνε, είτε γιατί τους αρέσει η γεύση, είτε γιατί το θεωρούν καλό για την υγεία τους. Αν κάτι συνδυάζει και τα δύο, τότε ακόμα καλύτερα.

Πάντως οι αμερικανοί ερευνητές προβλέπουν ότι το υγιεινό παγωτό τους, όταν θα είναι έτοιμο, δεν θα έχει άσχημη γεύση, αλλά πιθανότατα δεν θα έχει και την υπέροχη γεύση που θέλει κανείς να έχει ένα παγωτό. Παρόλα αυτά ευελπιστούν πως οι καταναλωτές θα το προτιμήσουν.

Ο στόχος δεν είναι πάντως εύκολο να επιτευχθεί, επειδή οι νέες υγιεινές ουσίες που πρέπει να προστεθούν έχουν συχνά πικρή ή δυσάρεστη γεύση και επιπλέον επηρεάζουν την υφή του παγωτού.

Πηγή: apolitisto steki

Γυμνός στη ταράτσα...

Ένας άντρας, από την Δανία, εγκλωβίστηκε στη ταράτσα ενός σπιτιού για δυο ώρες για να γλιτώσει από τον άντρα της ερωμένης του!!!

Ο εν λόγω άντρας ανέβηκε, γυμνός παρακαλώ, στη ταράτσα του σπιτιού όταν η ερωμένη του άκουσε τα κλειδιά του άντρα της που προσπαθούσε να ανοίξει τη πόρτα.

Έτσι λοιπόν ο "γυμνός εραστής" βρέθηκε στη ταράτσα του σπιτιού στη μέση της νύχτας. Το ύψος ήταν αρκετό και φοβήθηκε να πηδήξει με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί χωρίς ρούχα μέσα στο κρύο!!!

Κάποιος γείτονας που εντόπισε τον γυμνό επισκέπτη τηλεφώνησε στην αστυνομία. Όταν έφθασε η αστυνομία που χρειάστηκε και τη βοήθεια της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό, βρήκε τον άντρα να τρέμει από το φόβο και το κρύο.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν πως αντέδρασε ο απατημένος σύζυγος αλλά τόνισαν πως είναι μεγαλόσωμος άντρας και αρκετά νευρικός...
soupa.gr

Τουρκαλα βλεπει σε αποσταση 10 χιλιομετρων πεντακαθαρα!

Η Kim Goodman ειναι απο την τουρκια και εχει μπει στο ρεκορ γκινες για τις ικανοτητες της...μπορει να βλεπει εως και 10 χιλιομετρα τα παντα πεντακαθαρα χωρις κανενα προβλημα..το γεγονος αυτο οι γιατροι ειπαν οφειλετε στο οτι τα ματια της λειτουργουν με τετοιο τροπο οπως ενα τηλεσκοπιο.οι γιατροι εντυπωσιασμενοι της προτειναν εναντι μεγαλου ποσου να την χρησιμοποιησουν για να βλεπουν τα αστερια με τα καταπληκτικα αυτα ματια..το φανταζονται μαλιστα καπως ετσι...
soupa.gr

Γυναικείος οργασμός: Αυτό το δοκιμάσατε;

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας το 2007 σε 3.523 γυναίκες έδειχνε ότι μία στις τέσσερις Ελληνίδες αντιμετωπίζει προβλήματα οργασμού. Μετέπειτα μικρότερες έρευνες είναι πιο απογοητευτικές, καθώς δείχνουν ότι η αναλογία σήμερα ανέρχεται στην μία στις τρεις. Είναι τελικά τόσο δύσκολο για μία γυναίκα να έρθει σε οργασμό και αν ναι γιατί; Υπάρχει τρόπος να ξεπεράσει το αγχωτικό αυτό πρόβλημα;
Αφού λάβετε υπ’όψιν τις απόψεις του Θάνου Ασκητή και της Βασιλικής Ντούμου, τις οποίες θα δείτε στα Σχετικά Άρθρα, δοκιμάστε τις συμβουλές της Αμερικανίδας καθηγήτριας σεξολογίας Louanne Cole Weston, οι οποίες υπόσχονται να σας βοηθήσουν να έρθετε σε οργασμό συνδυάζοντας δύο απλές πρακτικές.

Το μυστικό
Περίπου το 10% των γυναικών, σύμφωνα τουλάχιστον με την Cole Weston, δεν καταφέρνουν ποτέ να φτάσουν σε οργασμό –είτε με τον σύντροφό τους είτε με αυνανισμό. Η γιατρός, ωστόσο, υποστηρίζει ότι εξασκώντας την παρακάτω τεχνική μεγάλο μέρος αυτών των γυναικών μπορούν να έρθουν κάποια στιγμή σε οργασμό. Το μυστικό κρύβεται στην ισορροπία την έντασης και της χαλάρωσης κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Και το πώς ακριβώς επιτυγχάνεται αυτή η ισορροπία εξηγεί η Cole Weston παρακάτω.


Βήμα 1ο: Ανεβάστε την ένταση
Το είδος έντασης που βοηθά τις γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό είναι η μυϊκή ένταση (μυοτονία). Πολλές γυναίκες έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι αρκεί να είναι χαλαρές και απαθείς, γιατί έχουν ακούσει πως είναι σημαντική η χαλαρότητα στο σεξ. Αποδεικνύεται όμως, όπως λέει η γιατρός, ότι η μυϊκή ένταση είναι συχνά σημαντικότερη. Οι μύες που «επιστρατεύονται» γενικά προκειμένου να επιτευχθεί ο οργασμός είναι αυτοί των ποδιών, της κοιλιάς και των οπισθίων. Οι μύες, όμως, που πραγματικά μπορούν να προκαλέσουν οργασμό είναι αυτοί χαμηλά στην λεκάνη. Πρόκειται για τους ίδιους που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να σταματήσουμε την ροή των ούρων.
Τι είναι αυτό που συνδέει την μυϊκή ένταση με την επίτευξη του οργασμού; Η διέγερση. Η συστολή (ή το τέντωμα) ορισμένων μυών αυξάνει την ροή του αίματος στο σώμα και κυρίως στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η διέγερση είναι ο σωστός δρόμος που οδηγεί τις περισσότερες γυναίκες στην κορύφωση.

Βήμα 2ο: Χαλαρώστε
Πού κρύβεται, λοιπόν, η χαλάρωση στην τεχνική αυτή; Στο μυαλό. Κατά την διάρκεια του sex η γυναίκα θα πρέπει να συγκεντρώνεται μόνο στις αισθήσεις της, σε αυτά που νιώθει όταν διεγείρεται. Δυσκολεύεστε να χαλαρώστε; Δοκιμάστε το εξής: Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε ότι διαβάζετε το crawl μιας διαφήμισης το οποίο λέει: «Έχω όλον τον χρόνο μπροστά μου» ή «Αυτό που νιώθω είναι τέλειο» ή όποια άλλη φράση θα μπορούσε να σας ηρεμήσει, να κρατά το μυαλό σας απασχολημένο και να ενθαρρύνει την διέγερση. Σε καμία περίπτωση μην φανταστείτε crawls με αρνητικές και αποθαρρυντικές σκέψεις.
Η Louanne Cole Weston υποστηρίζει ότι αφού δώσει τις παραπάνω συμβουλές στις πελάτισσές της, τις στέλνει στο σπίτι με την εξής εργασία: Τεντώστε τους μύες σας και κάντε το μυαλό σας να σωπάσει. Συγκεντρωθείτε σε θετικές σκέψεις και αφουγκραστείτε κάθε αίσθηση στο σώμα σας. Ίσως να μην τα καταφέρετε με την πρώτη, αλλά σταδιακά η επιτυχία είναι δεδομένη.

Ακόμα δε μπορείτε να έρθετε σε οργασμό; Το πρόβλημα μπορεί να είναι ιατρικό
Υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν κάποιες γυναίκες στην επίτευξη του οργασμού. Για άλλες πάλι η λήψη φαρμάκων μπορεί να διογκώσει το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, ένας ψυχολόγος - σεξολόγος είναι αυτός που θα κρίνει την απαραίτητη θεραπεία, η οποία, σύμφωνα με τον κ. Ασκητή, μπορεί να είναι ψυχοθεραπευτική ή φαρμακευτική, ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος.
.αναδημοσίευση από thenewsbus.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory