Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

SEXY AND HOT .... τρελό μωρό παίζει με τα κύματα


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Πρόβατα «χαμηλών εκπομπών» ετοιμάζουν οι ΑυστραλοίΑυστραλοί γενετιστές επιχειρούν να αναπαραγάγουν πρόβατα που θα ρεύονται λιγότερο, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τις ποσότητες μεθανίου που εκλύουν.

Το 12% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου της Αυστραλίας οφείλεται στις αγροτικές δραστηριότητες, ενώ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οφείλεται στα ζώα και ειδικότερα στα βοοειδή, τα πρόβατα και τα γουρούνια.

Σε ό,τι αφορά τα πρόβατα, κατά βάση εκλύουν μεθάνιο την ώρα που ρεύονται.

Για να υπολογίσουν τις ποσότητες μεθανίου που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, οι επιστήμονες συγκεντρώνουν τα πρόβατα σε έναν ειδικό θάλαμο αμέσως μόλις τα ταΐσουν και διεξάγουν μετρήσεις.

Στόχος των Αυστραλών επιστημόνων είναι να «εντοπίσουν» τα πρόβατα που παράγουν λιγότερο μεθάνιο,δηλαδή ρεύονται λιγότερο, και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε γενετική αναπαραγωγή.

«Αν οι εκπομπές μεθανίου από τα 80 εκατομμύρια πρόβατα της Αυστραλίας μειωθούν κατά 15% την επόμενη δεκαετία, θα έχουμε καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τα αέρια του θερμοκηπίου» τόνισε ο John Goopy, επικεφαλής της επιστημονικής έρευνας.

Για το econews.gr Φ. Νικολάου
αναδημοσίευση από gewponoi.com

Μπαίνει σε παραγωγή η βαρύτερη εκδοση του Α380

Η Airbus είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή της αναβαθμισμένης έκδοσης A380-800 με μεγαλύτερα βάρη με χρονικό ορίζοντας ένταξης σε υπηρεσία το 2013 με την British Airways.

Η νέα έκδοση που θα είναι βαρύτερη κατά 5 τόνους στο χαρακτηριστικό του μέγιστου βάρους απογείωσης (MTOW) θα προσφέρει μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο και αυξημένη εμβέλεια. Το MTOW πλέον θα φτάνει στους 573 τόνους και επιπλέον 190 χλμ θα προστεθούν στην εμβέλεια του, επιτρέποντας του να φτάνει τα 15360 χλμ. Παράλληλα αυξήθηκαν το μέγιστο βάρος προσγείωσης και το βάρος με μηδενικό φορτίο καυσίμου κατά 2 τόνους.
Οι δοκιμές κόπωσης έχουν ολοκληρώσει 45000 κύκλους απογείωσης, πλεύσης, προσγείωσης οι οποίοι είναι 2.4 φορές περισσότεροι από τον αρχικό στόχο της σχεδίασης.
Η αύξηση στο βάρος επέφερε ενίσχυσεις στην δομή του αεροσκάφους οι οποίες θα αποτελέσουν κοινό χαρακτηριστικό όλων των κατασκευασμένων από το 2013 και μετά. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα αεροσκάφη θα είναι ικανά για την επίτευξη αυξημένου MTOW και μεγαλύτερης εμβέλειας, αλλά η ενσωμάτωση του χαρακτηριστικού αυτού θα αποτελεί προαιρετικό χαρακτηριστικό. Εν μέρει οι νέες επιδόσεις επιτεύχθηκαν με βελτιστοποίηση του συστήματος ελέγχου της πτήσης fly by wire το οποίο μειώνει τα φορτία κατά την πλεύση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΆρπαΗ άρπα είναι αρχαίο μουσικό έγχορδο όργανο, το οποίο έχει ιστορία περίπου 5.000 ετών και η χρήση του οποίου συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η σύγχρονη τεχνική απαιτεί να παίζεται με τα δάκτυλα (και όχι με τις άκρες των δακτύλων) και των δύο χεριών.Ο σκελετός του οργάνου αυτού αποτελεί τρίγωνο του οποίου η κατακόρυφη πλευρά χρησιμεύει για να στηρίζει τις δύο άλλες, επί των οποίων βρίσκονται τεντωμένες 46 χορδές τονισμένες σε «ντο ύφεση». Η άρπα είναι από τα αρχαιότερα μουσικά όργανα, και εμφανίζεται με χορδές που στηρίζονταν σε ελλειψοειδή σκελετό, ελεύθερο από τη μια πλευρά. Ο τύπος αυτός διατηρείται ακόμη και σήμερα σε περιοχές της Ασίας και της Αφρικής.

Εντούτοις, σε ανασκαφές που έγιναν στην Χαλδαία κατά τις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα ήλθε στο φως από τάφο της Ουρ (3η χιλιετηρίδα π.Χ.) άρπα ξύλινη με σκελετό γωνιώδη. Αλλά και στην Αίγυπτο, στον τάφο του Ραμσή του Γ΄ (1160 π.Χ.) η άρπα φαίνεται να διατηρεί το παλαιό ελλειψοειδές σχήμα της, αν και έχει το ύψος του ανθρώπου, στηριζόμενη στο έδαφος.

Η άρπα στο εθνόσημο της Ιρλανδίας

Για την αρχαία Ελλάδα, η άρπα παραμένει πιθανώς άγνωστο όργανο, εμφανιζόμενο στην Ευρώπη περί τον 8ο αιώνα μ.Χ., κυρίως από τους Ιρλανδούς, αν και φαίνεται πως το γνώριζαν και οι Αγγλοσάξωνες. Το όργανο εκείνο ήταν φορητό με 10-12 χορδές και στηριζόταν στα γόνατα του οργανοπαίκτη, που έκρουε τις χορδές του και με τα δύο χέρια. Έπαιξε δε σημαντικό πολιτιστικό ρόλο στον Κελτικό πολιτισμό, καθώς κάθε κλαν Κελτών είχε το βάρδο του, που αναλάμβανε να διασκεδάζει τους υπολοιπους με την άρπα του. Η άρπα εικονίζεται σήμερα στο εθνόσημο της Ιρλανδίας, καθώς και στο ιρλανδικό νόμισμα του Ευρώ. Από τον 13ο αιώνα άρχισε το όργανο αυτό να δέχεται μεταβολές σε ενιαία εξέλιξη. Έτσι, το 1618 η άρπα αποτελούσε ενιαίο τύπο οργάνου σε όλη την Ευρώπη. Είχε 43 χορδές μεταλλικές, αν και στην ηπειρωτική Ευρώπη χρησιμοποιούσαν ζωικές χορδές.

Κατά τον Μεσαίωνα η άρπα ήταν το κατεξοχήν αγαπημένο όργανο Βασιλέων και ευγενών. Ήταν όμως ακόμη μικροτέρων διαστάσεων από τις σύγχρονες, και κρεμόταν με δερμάτινη ταινία από το λαιμό του οργανοπαίκτη. Ιδιαίτερη μεγάλη βοήθεια στην εξέλιξη της άρπας πρόσφερε ο Ιταλός Οράτιος Μίκης, στις αρχές του 17ου αιώνα, που γιαυτό το λόγο έλαβε το προσωνύμιο «Νταλ Άρπα». Από τότε, εκτός της προσθήκης μερικών ακόμη χορδών και αύξησης του μεγέθους της, καμία άλλη μεταβολή δεν υπέστη το όργανο αυτό μέχρι το τέλος του ίδιου αιώνα, οπότε επινοήθηκε σύστημα ανύψωσης του τόνου όλων των χορδών, που εφαρμόσθηκε από τον Βαυαρό Χανσμπρούγκερ και που τροποποιήθηκε περί το 1800 από τον Σεβαστιανό Εράρ, το οποίο και διατηρείται μέχρι σήμερα. Τις κινήσεις ρυθμίζουν 7 πετάλια (πεντάλ), εκ των οποίων τα τρία χειρίζονται από το αριστερό πόδι και τα άλλα τέσσερα από το δεξιό. Τέλος, κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, κατασκευάστηκε και η ηλεκτρική άρπα.


Παλιότερα η άρπα δεν θεωρούνταν μουσικό όργανο ορχήστρας. Τόσο ο Μπαχ και ο Μότσαρτ, όσο και ο Μπετόβεν την είχαν αγνοήσει. Εκείνος που την εισήγαγε όμως είναι ο Βάγκνερ και την διατήρησαν οι τελευταίοι ρομαντικοί συνθέτες (Μπερλιόζ, Στράους), από τους οποίους την παρέλαβαν και οι λεγόμενοι εξπρεσιονιστές (Ραβέλ, Ντεμπουσσύ, κ.λπ) καθώς επίσης και οι Ρώσοι (Κορσακώφ, Στραβίνσκυ κ.ά.)

Τα λεγόμενα, στη μουσική τέχνη, «γκλισάντι» της άρπας, θεωρούνται αναντικατάστατα.

Μυρωδικά: προσθέτουν γεύση χωρίς θερμίδες

Μυρωδικά: προσθέτουν γεύση χωρίς θερμίδες
Έχεις βαρεθεί να τρως συνέχεια ψητό κοτόπουλο ή ψάρι για βραδινό; Κάνε μια αλλαγή και πειραματίσου με τη χρήση μυρωδικών και μπαχαρικών. Θα φτιάξεις εντελώς διαφορετικά πιάτα –σκέψου πόσο διαφορετική γεύση έχει το ψητό κοτόπουλο με πέστο ή με κάρυ– και θα αποκομίσεις ένα σωρό οφέλη για το σώμα σου.

Τόσο τα μυρωδικά όσο και τα μπαχαρικά περιέχουν ελάχιστες θερμίδες και δεν έχουν καθόλου νάτριο. Επιπλέον, τα μυρωδικά που προέρχονται από τα φύλλα των φυτών είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά που δρουν ενάντια στις ασθένειες. Για παράδειγμα, «μία κουταλιά της σούπας μόνο ρίγανη έχει την ίδια ποσότητα αντιοξειδωτικών όσο και μία μερίδα λαχανικών», όπως λέει ο Ρον Πράιορ, Ph.D., ερευνητής χημικός και διατροφολόγος του USDA (το Αμερικανικό Υπουργείο Γεωργίας). Τα μπαχαρικά που προέρχονται περισσότερο από τους σπόρους ή το φλοιό περιέχουν συστατικά που προστατεύουν από διάφορες ασθένειες, από τη νόσο του Αλτσχάιμερ μέχρι το διαβήτη. Οι παρακάτω συμβουλές θα σου δείξουν πώς να προσθέσεις περισσότερη γεύση –και περισσότερα υγιεινά συστατικά– σε κάθε γεύμα σου.

Εμπιστεύσου τη γεύση σου
Ξεκίνησε βάζοντας την ποσότητα αρωματικών και μπαχαρικών που απαιτεί κάθε συνταγή και μετά προσάρμοσε τα καρυκεύματα στα γευστικά σου γούστα. Για να μην παραφορτώσεις το πιάτο σου, αύξησε την ποσότητα κατά 1/4 κουταλιού του γλυκού κάθε φορά (ή απλώς μια πρέζα για τα είδη με έντονη γεύση, όπως το κόκκινο πιπέρι και το κάρυ).

Μάθε πότε να τα χρησιμοποιείς φρέσκα
Είναι θέμα προσωπικής προτίμησης, αλλά σε πιάτα όπου τα μυρωδικά έχουν κεντρική θέση, όπως ο βασιλικός σε ένα πιάτο με πέστο, το να είναι αυτά φρέσκα έχει μεγάλη σημασία. Κόψε και πρόσθεσε τα μυρωδικά λίγο πριν σερβίρεις, καθώς το άρωμα και η γεύση τους ξεθυμαίνουν με τη ζέστη. Τα αποξηραμένα μυρωδικά αντέχουν περισσότερο και είναι καλύτερο να χρησιμοποιούνται σε πιάτα που χρειάζονται ώρα για να μαγειρευτούν, π.χ., οι σούπες και τα φαγητά κατσαρόλας, ή σε φαγητά που μαγειρεύονται σε λάδι, π.χ., οι τηγανητές πατάτες, – το λάδι μεταφέρει τη γεύση του αρωματικού βοτάνου στο πιάτο.

Αγόρασε ολόκληρα τα μπαχαρικά
Έχουν πιο πλούσια γεύση από αυτά που είναι ήδη τριμμένα και μπορείς να τα τρίψεις στο μύλο μπαχαρικών ή σε έναν καφεκόπτη (όχι όμως σε αυτόν που κόβεις τον καφέ, γιατί έτσι καταστρέφεται η γεύση τους).

Μην τσιγκουνεύεσαι τα καρυκεύματα
Ένα αγαπημένο σου αρωματικό μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό αντί για δευτερεύοντα ρόλο σε κάποιο πιάτο. Μερικές ιδέες: Πρόσθεσε μια χούφτα φρέσκο, κομμένο μαϊντανό, βασιλικό ή κόλιαντρο σε μια πράσινη σαλάτα. Πρόσθεσε ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια, μαϊντανό και δυόσμο σε ζεστό, βραστό ρύζι (1 φλιτζάνι μυρωδικά για 4 μερίδες ρυζιού) και σέρβιρε με ψάρι ή κοτόπουλο. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τα μυρωδικά ως βασικά συστατικά φτιάχνοντας, για παράδειγμα, μια σκορδόσουπα ή μια κρεμμυδόσουπα ως πρώτο πιάτο.

Αποθήκευσε σωστά τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά
Τα φρέσκα μυρωδικά διατηρούνται στο ψυγείο περίπου για μία εβδομάδα, αν κλαδέψεις από κάτω τα κοτσάνια τους και τα βάλεις σε ένα ποτήρι νερό (όπως θα έβαζες τα λουλούδια στο βάζο). Βάλε τα αποξηραμένα μυρωδικά και τα μπαχαρικά (ολόκληρα ή τριμμένα) σε ένα δοχείο που κλείνει καλά, σε σκοτεινό μέρος – όχι όμως πάνω από το φούρνο. Η ζέστη θα καταστρέψει τη γεύση τους.

shape

Η Ισλανδή Asdis Ran πιο καυτή και απ'το Ηφαίστειο!exypno.blogspot
αναδημοσίευση από kanonitv

Aπό Playmate... επαγγελματίας παίκτης πόκερ!


Πρώην πωλήτρια, υπάλληλος στα Hooters και Playmate της χρονιάς το 2007, η Σάρα Άντεργουντ τον τελευταίο καιρό ασχολείται εντατικά με το πόκερ, δηλώνοντας ότι σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει καριέρα ως επαγγελματίας παίκτης, κάτι το οποίο φυσικά και ευχόμαστε!

Η Άντεργουντ υπέγραψε μάλιστα πρόσφατα συμβόλαιο με αμερικάνικο poker room, κάτι το οποίο, μάλλον δεν οφείλεται στις τρομερές ικανότητες στα τραπέζια του πόκερ...

Αυτο θα πει χαλάζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ

Σίγουρα κανείς δε θα ήθελε να ειναι έξω την ώρα που έπεφτε αυτο το χαλάζι. Δείτε πως χτυπάει με μανία στην πισίνα


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
troktiko.blogspot.com
αναδημοσίευση από news24plus

SEXY AND HOT .... το λουκουμάκι


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Το πορτρέτο της Ανδρομέδας

Η ΝΑSΑ δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες που κατέγραψε και έστειλε το διαστημικό παρατηρητήριο WΙSΕ το οποίο εκτοξεύτηκε στα μέσα Δεκεμβρίου. Το WΙSΕ (Wide-field Ιnfrared Survey Εxplorer) εξερευνά τα σκοτεινά ουράνια σώματα που δεν μπορούν να εντοπίσουν και να μελετήσουν τα επίγεια και διαστημικά τηλεσκόπια. Μπορεί να παρατηρεί την υπέρυθρη ακτινοβολία και έτσι να εντοπίζει εκατομμύρια διαστημικά αντικείμενα και σώματα (από γαλαξίες και άστρα ως κομήτες) που για διαφόρους λόγους δεν είναι ορατά από άλλα τηλεσκόπια.

Επιπλέον θα έχει τη δυνατότητα να χαρτογραφήσει ευρύτερες περιοχές του Διαστήματος. Μία από τις φωτογραφίες που έστειλε είναι ένα ολοκληρωμένο πορτρέτο του γαλαξία της Ανδρομέδας τον οποίο το WΙSΕ παρατήρησε διεξοδικά και κατέγραψε πολλές εικόνες του. Ο γαλαξίας της Ανδρομέδας είναι ο κοντινότερος στον δικό μας. Βρίσκεται σε απόσταση 2,5 εκατομμυρίων ετών φωτός από το ηλιακό μας σύστημα και είναι ένας σπειροειδής γαλαξίας τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον δικό μας.

Υπολογίζεται ότι περιέχει περί τα 400 δισεκατομμύρια άστρα. Εκτός από την Ανδρομέδα, το WΙSΕ στις πρώτες εξερευνήσεις του εντόπισε και φωτογράφισε νεφελώματα και κομήτες.


Πηγή: tovima.gr

Επιτέλους!! Βρέθηκε η λύση για τα κουνούπια!Οι Ιταλοί, βρήκαν επιτέλους μία οικολογική και εντλώς ακίνδυνη λύση για το πρόβλημα των κουνουπιών που κάνουν τη ζωή μας δύσκολη το καλοκαίρι!

Το μυστικό τους όπλο; Οι τεχνητές φωλιές νυχτερίδων!! Οι φωλιές έχουν ήδη εγκατασταθεί σε περιοχές όπως η Ρώµη, η Βενετία και η Μόδενα, ενώ μεγάλη αλυσίδα σούπερ µάρκετ έχει πουλήσει 12.000 τεχνητές φωλιές την τελευταία εβδομάδα, προς 30 ευρώ τη μία!

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, οι "ανατριχιαστικές" - για τους περισσότερους!- νυχτερίδες, καταναλώνουν μέχρι και 10.000 έντοµα κάθε νύχτα, από τα οποία τουλάχιστον τα 2.000 είναι κουνούπια! Ετσι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε αυτές, όχι μόνο για τα κοινά κουνούπια αλλά και για το κουνούπι- τίγρη που εδώ και 20 χρόνια τρομοκρατεί τους κατοίκους της Ιταλίας!

Πρόκειται για έναν οικολογικό, εντελώς φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο προστασίας από τα ενοχλητικά έντομα, που προσφέρει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να απαλλαγεί από τα χηµικά που περιέχονται στα εντοµοκτόνα! Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί κι ένας έλληνας που θα διαθέσει στην εγχώρια αγορά τις "τεχνητές φωλιές νυχτερίδων"!

(πηγή)
.nerdtechnews.gr.

Η γυμνή εκδίκηση... της δασκάλας!

Η πρώην δασκάλα Λιν Τζιόλας από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας που απολύθηκε μετά από καυτή φωτογράφιση με τον σύζυγό της στο περιοδικό Cleo, αποφάσισε να εκδικηθεί πετώντας για άλλη μια φορά τα ρούχα της.
Tώρα ελπίζει να βρει ποιος ήταν αυτός που τόλμησε να παραπονεθεί την πρώτη φορά.
Πριν από δύο χρόνια η σέξι δασκάλα απολύθηκε επειδή πέραν της προκλητικής φωτογράφισης θεώρησε πρέπον να.... ανοίξει κουβεντούλα με τα παιδιά δίνοντάς τους tips περί σεξ και δείχνοντάς τους πώς να ποζάρουν γυμνά.
Αν και εκκρεμεί υπόθεση της Λιν με το Αντιρατσιστικό Συμβούλιο του NSW, φαίνεται πως δεν την πτόησε να τα πετάξει όλα για άλλη μια φορά στο ανδρικό περιοδικό ZOO.
Στο εν λόγω περιοδικό παραχωρεί και συνέντευξη όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έχει πάθος με τη heavy metal, ενώ ο φακός την απαθανατίζει με ροκ σύνολο και μαύρες μπότες.
αναδημοσίευση από thenewsbus
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory