Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010

SEXY AND HOT .... η παραπονιάρα


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Προειδοποίηση
περιέχει αυστηρά ακατάλληλες φωτογραφίες

Sex:Οne night stand!

Η απλή ευχαρίστηση του σεξ χωρίς δεσμεύσεις είναι μια απελευθερωτική εμπειρία. Είναι για να απολαύσεις τη στιγμή, να νιώσεις σέξι, να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου χωρίς να ανησυχείς αν θα τηλεφωνήσει το πρωί -αν βέβαια του δώσεις το κινητό σου!

Ενδείξεις-Συμπτώματα
Συνήθως είσαι καιρό μόνη, είναι βράδυ και ξαφνικά προσέχεις έναν σέξι άγνωστο. Πίνεις ένα ποτάκι για να ξεπεράσεις τις αναστολές σου. Φλερτάρετε ασυστόλως και ήδη φαντάζεσαι πως θα είναι στο κρεβάτι. Ένα συνειδητό one night stand μπορεί να σε κάνει να νιώσεις υπέροχα. Αρκεί να μην εγείρεις απαιτήσεις εκ των υστέρων σε μια κατάσταση που δεν ενδείκνυται για τίποτα παραπάνω από σαρκική εκτόνωση και... σεξουαλική απόλαυση. Αν είσαι τυχερή και είναι καλός βέβαια!

Αντενδείξεις-Παρενέργειες
Μπορεί να ξεκινάς με τη βεβαιότητα ότι έχεις το στομάχι να το αντέξεις. Αλλά στην πορεία να διαψευστείς. Οι γυναίκες καμιά φορά δυσκολευόμαστε να διαχωρίσουμε το σεξ από το συναίσθημα, σε αντίθεση με τους άντρες που τα καταφέρνουν μια χαρά κάνοντας τη ζωή τους ευκολότερη.

Εμείς ενίοτε χρειαζόμαστε δικαιολογίες για να "κοιμηθούμε" με κάποιον και φορτωνόμαστε ενοχές όταν δεν μπορούμε να τις εφεύρουμε. Άλλες φορές πάλι, συνδέουμε το καλό σεξ με μια σχέση συντροφικότητας που μας έχει λείψει με αποτέλεσμα να γινόμαστε φορτικές σε ανθρώπους που ήταν ξεκάθαροι από την αρχή.

Θεραπεία
Αν σου συμβεί, απλώς απόλαυσέ το. Μην σκέφτεσαι το αύριο, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα υπάρξει. Ζήσε τη στιγμή, μέτρα την εμπειρία, αξιολόγησέ την, κι αν τελικά αποβεί επώδυνη απλώς μην το επαναλάβεις. Αν το σεξ είναι τόσο καλό που νιώσεις ότι "κόλλησες", πριν τον ανακηρύξεις "άντρα της ζωής σου" σκέψου πως συνήθως κάθε άνθρωπος έχει συνήθως ένα μόνο ταλέντο άρα το πιθανότερο είναι να υστερεί στα υπόλοιπα...


enimerwsi.com

Το Sudoku βοηθάει στο αδυνάτισμα

Με την πνευματική άσκηση, όπως τα παζλ και τα κουίζ, λέγεται ότι χάνουμε κατά μέσο όρο 90 θερμίδες την ώρα -περισσότερες θερμίδες απ' όσες εμπεριέχονται σε ένα μπισκότο με μαρμελάδα ή σοκολάτα.


Ο ειδικός σε θέματα πνευματικής οξύτητας, Tim Forrester, που διατύπωσε την ανωτέρω άποψη, ισχυρίζεται πως η εξάσκηση του εγκεφάλου μας βοηθάει να κάψουμε θερμίδες με τον ίδιο τρόπο που βοηθάει και η εξάσκηση του σώματος.

«Οι εγκέφαλοί μας χρειάζονται 0,1 θερμίδες κάθε λεπτό απλά για να επιβιώσουν,» αναφέρει ο ίδιος, και προσθέτει: «Όταν κάνουμε κάτι που προκαλεί τον εγκέφαλό μας, όπως να φτιάξουμε ένα παζλ ή να λύσουμε ένα κουίζ, καίμε γύρω στη 1,5 θερμίδα κάθε λεπτό.»

Ο εγκέφαλος αποτελείται από εκατομμύρια νευρώνες, που επικοινωνούν με άλλους νευρώνες, μεταδίδοντας μηνύματα στο σώμα.

Οι νευρώνες παράγουν χημικά, τους λεγόμενους νευροδιαβιβαστές, για να μπορούν να μεταδώσουν τα σήματά τους.

Αυτοί οι νευρώνες αποσπούν το 75% της γλυκόζης από τις θερμίδες και το 20% του οξυγόνου από το αίμα, προκειμένου να μπορέσουν να δημιουργήσουν αυτούς τους νευροδιαβιβαστές.

Η δραστηριότητα, όπως η επίλυση ενός δύσκολου σταυρόλεξου ή ενός Sudoku, απαιτεί από τον εγκέφαλο περισσότερη γλυκόζη και περισσότερες θερμίδες.

Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μνήμης, O' Brien, δήλωσε πως οι εγκέφαλοι χρειάζονται εξάσκηση όπως ακριβώς και το σώμα μας.

«Όπως χρειάζεται να εξασκούμε συνέχεια το σώμα μας για να παραμένουμε σε φόρμα και υγιείς, έτσι χρειάζεται να εξασκούμε και τον εγκέφαλο και τη μνήμη μας για να παραμένουμε πνευματικά οξυδερκείς,» σημείωσε ο ίδιος.

Κάποια από τα σνακ που μπορούμε να απολαμβάνουμε και έχουν τις ίδιες θερμίδες με μία ώρα εξάσκηση του εγκεφάλου είναι:

1 μπισκότο με κομματάκια σοκολάτας = 56 θερμίδες
1 μπισκότο με μαρμελάδα = 85 θερμίδες
1 μπισκότο με γέμιση κρέμα = 57 θερμίδες
1 μπισκότο με επικάλυψη σοκολάτας = 79 θερμίδες

Εάν όμως αφιερώσουμε δύο ώρες σε ένα παζλ, μπορούμε να απολαύσουμε:

1 σακουλάκι Maltesers = 186 θερμίδες
1 σοκολατένιο αυγό = 173 θερμίδες
1 σακουλάκι ζελεδάκια = 180 θερμίδες

Πτήσεις στο διάστημα για όλους

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο RICHARD BRANSON

Ο Richard Branson, πρόεδρος της Virgin, παρουσίασε το Virgin Galactic SpaceshipTwo, το πρώτο εμπορικό διαστημόπλοιο που θα ξεκινήσει τα ταξίδια απο το 2011. Οι πελάτες θα μπορούν δίνοντας το ποσό των 200,000 ευρώ περίπου να κάνουν ενα μικρό ταξίδι μέχρι το διάστημα και να επιστρέψουν. Ηδη πολλοί είναι αυτοί που έχουν κλείσει μια θέση σε αυτά, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιον τον Branson με την οικογένεια του

Νερό από αστεροειδείς ίσως γέμισε τους ωκεανούς της Γης.


Οι αστεροειδείς τελικά δεν είναι τα ξερά βράχια που νόμιζαν οι αστρονόμοι. Δύο νέες έρευνες εντόπισαν άφθονο πάγο και οργανικές ουσίες σε έναν μεγάλο αστεροειδή, ανάμεσα στον Δία και τον Αρη, και ίσως έτσι εξηγούν από πού προήλθε το νερό της υδρογείου, ή ακόμα και η ίδια η ζωή.

Σε μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση, η ανακάλυψη έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των σχεδίων της κυβέρνησης Ομπάμα για επανδρωμένη αποστολή σε κάποιον αστεροειδή μέσα στην επόμενη δεκαετία. Φαίνεται ότι οι αστροναύτες θα βρουν ένα ενδιαφέρον, παγωμένο τοπίο και θα έχουν άφθονο νερό για να πιουν και να παράγουν καύσιμα.
Την ανακάλυψη παρουσιάζουν στο περιοδικό Nature δύο ερευνητικές ομάδες που μελέτησαν τον αστεροειδή Θέμις 24, ένα βράχο διαμέτρου 160 χιλιομέτρων, ο οποίος βρίσκεται στη λεγόμενη Ζώνη των Αστεροειδών, ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο.
Αναλύοντας την ηλιακή ακτινοβολία που ανακλάται στην επιφάνεια του σώματος, χρησιμοποίησαν ένα τηλεσκόπιο της NASΑ στη Χαβάη, οι ερευνητές ανίχνευσαν τη χαρακτηριστική φασματική υπογραφή του νερού. Περίπου το ένα τρίτο της επιφάνειας του αστεροειδή βρέθηκε να καλύπτεται από πάγο ή λεπτό χιόνι.
Το κάλυμμα αυτό πρέπει λογικά να ανανεώνεται από κάποιο απόθεμα νερού που υπάρχει στο εσωτερικό του βράχου, διαφορετικά θα είχε χαθεί υπό τη μορφή αερίου στα δισεκατομμύρια χρόνια που έχουν περάσει από το σχηματισμό των αστεροειδών.
Αστεροειδείς και κομήτες
Η βασική διαφορά ανάμεσα στους αστεροειδείς και τους κομήτες είναι ότι οι πρώτοι είναι στεγνοί βράχοι, ενώ οι δεύτεροι αποτελούνται από ένα σαθρό μείγμα πάγου και σκόνης.
Ωστόσο οι νέες έρευνες υποδεικνύουν ότι η διαφορά δεν είναι σαφής και ότι στην πραγματικότητα υπάρχει μια συνέχεια ανάμεσα στις δύο κατηγορίες σωμάτων.
Οι αστρονόμοι υποψιάζονταν ότι στο εσωτερικό των αστεροειδών υπάρχει οξυγόνο, υδρογόνο και μόρια νερού, συνδεμένα σε σωματίδια αργίλου, αυτή όμως είναι η πρώτη ξεκάθαρη ένδειξη.
Οι αναλύσεις έδειξαν όμως την ύπαρξη όχι μόνο νερού αλλά και απλών οργανικών ουσιών, όπως αυτές από τις οποίες πιστεύεται ότι εξελίχθηκε τελικά η ζωή στη Γη. «Δείξαμε ότι οι αστεροειδείς είναι πιο υγροί από ό,τι νομίζαμε. Δείξαμε επίσης ότι περιέχουν οργανικά μόρια τα οποία ίσως αποτέλεσαν τους δομικούς λίθους για τη ζωή στη Γη» δήλωσε Χιουμπέρτο Κάμπινς του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριντα, επικεφαλής της μίας μελέτης.
Η επιβεβαίωση της τελευταίας ανακάλυψης θα καθιστούσε έτσι τους αστεροειδούς ιδανική λύση στο μυστήριο της προέλευσης των ωκεανών. Μέχρι σήμερα, η επικρατέστερη εξήγηση είναι ότι το νερό του πλανήτη προήλθε από τους κομήτες.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι το νερό των κομητών παρουσιάζει διαφορετική αναλογία ισοτόπων υδρογόνου από ό,τι το νερό της Γης. Επιπλέον, οι κομήτες βρίσκονται πολύ μακριά από τη Γη, πολύ πέρα κι από την τροχιά του Πλούτωνα, και σπάνια επισκέπτονται τη γειτονιά μας.
Ο αστεροειδής Θέμις 24, αντίθετα, βρίσκεται πολύ πλησιέστερα, και επιπλέον το νερό του έχει την ίδια αναλογία ισοτόπων υδρογόνου με το νερό της Γης.

Ένα φαρμακείο στο σπίτι σου

Ένα φαρμακείο στο σπίτι σου
Εγκαύματα, μικροτραυματισμοί και χτυπήματα ανήκουν στην καθημερινότητά μας. Ακόμη και μέσα στο σπίτι δεν μπορείς να νιώσεις απόλυτα ασφαλής.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο, που σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και πρακτικά κάθε απρόοπτο, χωρίς να στερηθείς τις συνηθισμένες σου δραστηριότητες.

Αιμορραγία στα χέρια ή στα πόδια
Βήμα 1ο:
Εφαρμόζεις σταθερή και ισχυρή πίεση στο τραύμα με τη βοήθεια μιας γάζας ή ενός καθαρού υφάσματος για να σταματήσεις την αιμορραγία. Έλεγξε αν υπάρχει ξένο σώμα στην πληγή. Εάν υπάρχει, πίεσε παραπλεύρως για να το βοηθήσεις να βγει.
Βήμα 2ο: Σε περίπτωση που η αιμορραγία είναι έντονη σήκωσε το χέρι ή το πόδι για να μειωθεί η αιματική ροή.
Βήμα 3ο: Μόλις σιγουρευτείς ότι η αιμορραγία είναι υπό έλεγχο, αφαίρεσε προσεκτικά τη γάζα και καθάρισε την πληγή με άφθονο νερό και οξυζενέ ή απολυμαντικά μαντιλάκια. Στη συνέχεια, κάνε επάλειψη με ιώδιο για να αποστειρώσεις και να προστατέψεις την πληγή.
Βήμα 4ο: Τύλιξε το τραύμα με αποστειρωμένο επίδεσμο ή γάζα, που θα στερεώσεις με ειδική κολλητική ταινία. Η επίδεση θα πρέπει να είναι τόσο σφιχτή, ώστε να επιτρέπει στην πληγή να αναπνέει και να μη δυσκολεύει την κυκλοφορία του αίματος. Εάν το κόψιμο είναι μικρό, μπορείς να το καλύψεις με κάποιο επίθεμα.

Εγκαύματα
Βήμα 1ο:
Αρχικά αφαίρεσε κάθε αντικείμενο που πιέζει την περιοχή που έχει υποστεί έγκαυμα.
Βήμα 2ο: Είναι πολύ σημαντικό να ελαττώσεις τη θερμοκρασία της περιοχής, γι' αυτό άφησε άφθονο νερό να τρέξει για τουλάχιστον 10 λεπτά. Απόφυγε την επάλειψη με οδοντόκρεμα και αλοιφές. Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που ανακουφίζουν από τον πόνο, δροσίζοντας την επιδερμίδα.
Βήμα 3ο: Σε περίπτωση που δημιουργηθούν φουσκάλες, προστέτεψέ τες με αποστειρωμένους επιδέσμους ή με κάποιο ειδικό προϊόν που ενυδατώνει την περιοχή εξασφαλίζοντας γρηγορότερη επούλωση.

Μώλωπες και οιδήματα
Βήμα 1ο:
Μετά το χτύπημα αφαίρεσε οτιδήποτε εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος και βάλε πάγο για να αποτρέψεις τη δημιουργία φλεγμονής.
Βήμα 2ο: Σκούπισε καλά την περιοχή και δέσε τη με έναν ελαστικό επίδεσμο, όχι πολύ σφιχτά. Βρες λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς και μην επιβαρύνεις το χέρι ή το πόδι σου με βαριές δουλειές.
Βήμα 3ο: Για να περιποιηθείς τυχόν μώλωπες που εμφανίστηκαν, χρησιμοποίησε μια ειδική κρέμα που βελτιώνει την όψη τους.

Επισκέψου τον γιατρό σου σε περίπτωση που:

- Η πληγή είναι βαθιά και χρειάζεται επαγγελματική φροντίδα, ακόμη και ράμματα.

- Το έγκαυμα βρίσκεται σε ευαίσθητες περιοχές ή παρουσιάζει σημάδια μόλυνσης όπως πρήξιμο.

- Ο πόνος είναι αφόρητος και υποψιάζεσαι ότι υπάρχει κάταγμα.

shape

H Intel θέλει εμφυτεύματα εγκεφάλου μέχρι το 2020

Εάν η ιδέα της μετατροπής των καταναλωτών σε πραγματικά cyborgs σας ακούγεται τρομακτική, μην το πείτε στους ερευνητές της Intel.

Τα εργαστήρια της εταιρείας στο Πίτσμπουργκ σκοπεύουν να δημιουργήσουν, μέχρι το 2020, εμφυτεύματα εγκεφάλου, που θα μπορούν να ελέγχουν απευθείας όλων των ειδών τα gadgets, μέσω των εγκεφαλικών κυμάτων.

Οι επιστήμονες προβλέπουν πως οι καταναλωτές θα προσαρμοστούν γρήγορα στην ιδέα και μάλιστα θα επιζητούν την ελευθερία που θα προσφέρει, καθώς δεν θα χρειάζονται πλέον πληκτρολόγια, ποντίκια ή χειριστήρια για να σερφάρει κάποιος στο διαδίκτυο ή να αλλάξει ένα κανάλι. Προβλέπουν, μάλιστα, πως οι άνθρωποι θα κουράζονται από τις συσκευές πολλαπλής αφής, όπως το iPhone και τα Android smart phones.

Η μετατροπή των εγκεφαλικών κυμάτων σε τεχνολογική ενέργεια για τον πραγματικό κόσμο απαιτεί πολύ μεγάλη αποκωδικοποίηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας. Η ομάδα της Intel έχει πραγματοποιήσει ήδη λειτουργικές απεικονίσεις μαγνητικού συντονισμού, με σκοπό να ταιριάξει τα μοντέλα εγκεφάλων διαφόρων υποκειμένων με παρόμοιες σκέψεις.

Η Intel δεν είναι όμως η μοναδική που περιπλανήθηκε σε αυτό τον τομέα. Η Toyota προσφάτως δοκίμασε μία αναπηρική καρέκλα, που ελέγχεται από τα εγκεφαλικά κύματα, ενώ ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα κατασκεύασαν έναν ασύρματο εγκεφαλικό μεταδότη, που επιτρέπει στους πιθήκους να ελέγχουν ρομποτικά χέρια.

Υπάρχουν ακόμα πολλές συνέπειες από τη δημιουργία μίας εγκεφαλικής διεπιφάνειας, εκτός από το ότι θα κυκλοφορούν παντού cyborgs. Εάν οι επιστήμονες καταφέρουν να μεταφράσουν τα εγκεφαλικά κύματα σε συγκεκριμένες ενέργειες, για ποιο λόγο να μην δημιουργήσουν έναν εικονικό κόσμο με ένα πλήρες φάσμα δραστηριότητας, που θα είναι άρτια συνδεδεμένο με τα εγκεφαλικά κύματα;

Αναψυκτικά τύπου Cola «πνίγουν» τα σπερματοζωάρια

Οι άνδρες που καταναλώνουν πολλά αναψυκτικά τύπου Cola είναι πιθανόν να βλάπτουν σοβαρά το σπέρμα τους, σύμφωνα με νέα μελέτη δανών ερευνητών. Οι επιστήμονες από το Rigshospitalet στην Κοπεγχάγη μελέτησαν περισσότερους από 2.500 νεαρούς άνδρες και είδαν ότι όσοι εξ αυτών δεν κατανάλωναν αναψυκτικά τύπου Cola εμφάνιζαν καλύτερη ποιότητα σπέρματος- 50 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml σπέρματος, ενώ ακολουθούσαν και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αντιθέτως, οι άνδρες που έπιναν περισσότερο από ένα λίτρο αναψυκτικά τέτοιου είδους ημερησίως εμφάνιζαν 30% μικρότερο αριθμό σπερματοζωαρίων από τους υπόλοιπους (35 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml σπέρματος). Οι συγκεκριμένοι άνδρες ακολουθούσαν παράλληλα έναν πιο ανθυγιεινό τρόπο ζωής καταναλώνοντας συχνά πρόχειρο φαγητό, ενώ παράλληλα έτρωγαν λιγότερα φρούτα και λαχανικά. Παρ΄ ότι αυτός ο αριθμός σπερματοζωαρίων θεωρείται εντός των φυσιολογικών ορίων, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), είναι γνωστό ότι όσο μειώνεται ο αριθμός των σπερματοζωαρίων ενός άνδρα τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος υπογονιμότητας που διατρέχει.

Οι ερευνητές σημειώνουν στο επιστημονικό έντυπο «Αmerican Journal of Εpidemiology» ότι η σύνδεση μεταξύ των αναψυκτικών τύπου Cola και της μείωσης του αριθμού των σπερματοζωαρίων δεν φαίνεται να οφείλεται στην καφεΐνη που αυτά περιέχουν.

Ετσι, εκτιμάται ότι «υπαίτια» είναι άλλα συστατικά ή πιθανότατα να ευθύνεται ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής που ακολουθούν γενικότερα οι άνδρες που καταναλώνουν πολλά αναψυκτικά.
Πηγή: tovima.gr

SEXY AND HOT .... ανάβει φωτιές


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Προειδοποίηση
περιέχει αυστηρά ακατάλληλες φωτογραφίες

SEXY AND HOT .... το ατίθασο

 
 
Προειδοποίηση
περιέχει αυστηρά ακατάλληλες φωτογραφίες

Views of the Earth .... Artificial images of Earth


Views of the Earth


Σε αυτή την ιστοσελίδα υπάρχουν εικόνες από ολόκληρη την επιφάνεια της Γης ύστερα από αφαίρεση των αλλοιώσεων της ατμόσφαιρας και των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Οι αρχικές εικόνες είναι από τους κοινούς δορυφόρους και ύστερα από επεξεργασία με POV-Ray παράγονται τεχνητές ρεαλιστικές εικόνες του αναγλύφου της Γης.

Προσοχή λένε οι γιατροί για το make up

Tον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι γιατροί για τα μεικ απ που συνηθίζουν να βάζουν με τα κιλά οι γυναίκες στο πρόσωπο τους. Τελευταίο θύμα ήταν η Μαρία Λουίζα Βούρου που έπαθε σοβαρή μόλυνση και έμεινε μέσα στο σπίτι της για δύο μήνες. Για ένα μοντέλο είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα όμως το πρόσωπο της είχε γίνει χάλια από την μόλυνση που προήλθε από το μέικ απ. Γιαυτό ας προσέχουμε τι βάζουμε και σε τι ποσότητα.

Φαινόμενο!!!

Ο 32χρονος Αυστραλός Τάνσελ Αλί είναι ο επικρατέστερος για τον τίτλο "Αυστραλός Πρωταθλητής της Μνήμης" που θα λάβει χώρα στην Κίνα. Ο Αλί προπονείται για τον παγκόσμιο τίτλο προσπαθώντας να αποστηθίσει 2.306 σελίδες του τηλεφωνικού καταλόγου του Σίδνεϊ...Ο επίδοξος πρωταθλητής θυμάται, 16.000 τηλεφωνικούς αριθμούς και όλες τις διαφημίσεις που περιέχει ο τηλεφωνικός κατάλογος. Ο ίδιος λέει ότι δεν είναι τίποτε σπουδαίο και ο καθένας μπορεί να το.. κάνει, αρκεί να γνωρίζει την τεχνική "Πάντα πίστευα ότι έχω πολύ φτωχό μνημονικό, μέχρι που έμαθα την τεχνική και εφαρμόζοντάς την έφτασα εδώ που είμαι τώρα. Η πείρα μου έχει διδάξει ότι ο καθένας μπορεί να εξασκηθεί σ' αυτόν τον χώρο και να φτάσει σε καταπληκτικά αποτελέσματα. Διδάσκω την τεχνική αυτή για οχτώ χρόνια τώρα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος που να μην μπορεί να το κάνει".

Δίνοντας, μάλιστα, μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, αποκαλύπτει ότι είναι θέμα συνδυασμών. Συνδυάζεις το όνομα ενός ατόμου, για παράδειγμα, με μια εικόνα και δεν το ξεχνάς ποτέ.

Ο αριθμομνήμων… και όχι μόνο, ερωτηθείς, αν ξεχνά ποτέ τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ή την επέτειο του γάμου του, είπε ότι "είναι άνθρωπος και βέβαια ξεχνά ορισμένα πράγματα. Αν εφαρμόζεις όμως τις στρατηγικές, μπορείς να θυμάσαι οτιδήποτε επιθυμείς".

Και επισήμως το domain .xxx για τις “ακατάλληλες” ιστοσελίδεςΟι σελίδες πορνό πια θα έχουν την κατάληξη .xxx, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε την Παρασκευή (25/6) η ICANN από τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την ICM με την κατάληξη αυτή θα είναι ευκολότερο το φιλτράρισμα του ακατάλληλου περιεχομένου.

Ο διευθυντής Στιούαρτ Λώλεϊ, χαιρέτισε την απόφαση και υποστήριξε πως πρόκειται “για καταπληκτικά νέα φια όσους θέλουν να αποφύγούν αλλά και να επισκεφτούν sites με περιεχόμενο για ενήλικους”.

Η ICANN, κατά την ανακοίνωση της απόφασης είπε ότι το επόμενο βήμα θα είναι ο διάλογος με την ICM προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι έχει τη στήριξη ολόκληρης της βιομηχανίας πορνό.

Η ίδια η ICM εκτιμά ότι τα πρώτα domains με .xxx θα βγουν στο διαδίκτυο από το 2011 , ενώ υποστηρίζει ότι ήδη έχει πάνω από 110.000 αιτήσεις για αλλαγή από τις ιστοσελίδες πορνό.

Ωστόσο μερικά από τα site αντιδρούν , εκφράζοντας φόβους ότι θα “γκετοποιηθεί” η παρουσία τους στο Internet, ενώ αντιδράσεις υπάρχουν και από τους “συντηρητικούς” οι οποίοι λένε ότι πια θα είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να βρει τέτοιες ιστοσελίδες.

nerdtechnews.gr

Η εποχή των zettabytes είναι εδώ

Με ασταμάτητους ρυθμούς συνεχίζεται η διόγκωση των ψηφιακών πληροφοριών διεθνώς. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της νέας μελέτης «Ψηφιακό σύμπαν» της εταιρίας ερευνών IDC, για λογαριασμό της εταιρίας πληροφορικής EMC Corp, το 2010 η ανθρωπότητα θα δημιουργήσει στον πλανήτη μας 1,2 zetabytes δεδομένων (data). Ένα zettabyte ισοδυναμεί με 1.000.000.000.000.000.000.000 bytes - ο αριθμός 1 ακολουθούμενος από 21 μηδενικά - ή με 1,2 εκατομμύρια petabytes ή με 1 τρισεκατομμύριο gigabytes.

Ως το 2020, το ψηφιακό σύμπαν θα έχει διευρυνθεί στα 35 τρισεκατομμύρια gigabytes.

Ένα byte αποτελείται από 8 bits ενώ κάθε bit συνιστά τη βασική μονάδα ψηφιακής πληροφορίας και μπορεί να πάρει την τιμή 1 ή 0. Για λόγους σύγκρισης, ένα μέσο τραγούδι MP3 είναι περίπου 4 megabytes, δηλαδή 5 εκατομμύρια bytes ενώ ένα gigabyte - περίπου 20 τραγούδια - είναι ένα δισεκατομμύριο bytes.

Μια λίστα τραγουδιών συνολικού όγκου 1,2 zetabytes, αν υποτεθεί ότι το μέσο τραγούδι διαρκεί τέσσερα λεπτά, άρα 1 megabyte αντιστοιχεί σε ένα λεπτό, υπολογίζεται ότι θα παιζόταν μέχρι το έτος 1902589529!

Η εκρηκτική αύξηση του ψηφιακού σύμπαντος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην "άνθηση" πολλών sites με βίντεο όπως το YouTube και το Facebook αλλά και ιστοσελίδων με φωτογραφίες όπως το Flickr.

Εξάλλου, σημαντικό ρόλο στην αύξηση παίζουν και τα τεράστια ψηφιακά δεδομένα που δημιουργεί πλέον η κινητή τηλεφωνία.

Παρά την οικονομική κρίση του 2009, ο όγκος των παγκόσμιων ψηφιακών πληροφοριών αυξήθηκε κατά 62% σε σχέση με το 2008, προσθέτοντας άλλα 800 δισεκατομμύρια gigabytes.

Η εποχή των zettabytes αφήνει πλέον επισήμως πίσω της άλλες εποχές - ορόσημα, όπως των exabytes ο αριθμός 1 με 18 μηδενικά bytes - των petabytes - ο αριθμός 1 με 15 μηδενικά bytes - αλλά και των terabytes - αριθμός 1 με 12 μηδενικά bytes.

Η μελέτη "Ψηφιακό σύμπαν" προβλέπει ότι μέσα στην επόμενη δεκαετία ο συνολικός όγκος ψηφιακών πληροφοριών διεθνώς θα αυξηθεί κατά 44 φορές.

Σύμφωνα με τις αναλυτές, μια στοίβα DVD που θα χωρούσε όλες αυτές τις πληροφορίες, θα εκτεινόταν από τη Γη μέχρι τον Άρη.

Η σταδιακή μετατροπή σε ψηφιακών των αναλογικών μέσων ενημέρωσης όπως η τηλεόραση, η ραδιοφωνία, η τηλεφωνία, οι εκδόσεων κ.α. θα δημιουργήσει νέα έκρηξη του ψηφιακού σύμπαντος μέχρι το 2020, σύμφωνα με το Live Science.

Επίσης, η μελέτη τονίζει ότι οι ψηφιακές πληροφορίες που δημιουργούνται σήμερα, ξεπερνούν σε ποσοστό περίπου 35% τη διαθεσιμότητα πραγματικού αποθηκευτικού χώρου και σε λίγα χρόνια αυτή η "ψαλίδα" θα φθάσει στο 60%.

αναδημοσίευση από gewponoi.com
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory