Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

SEXY AND HOT .... Vanilia


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

5 λόγοι που είσαι ακόμα παρθένος!

Έχει περάσει ο καιρός και είσαι ακόμα αγνό παρθένο ελαιόλαδο? Έχεις δοκιμάσει να συναντήσεις κορίτσια μέσω chat, έχεις μάθει τα πάντα για το σεξ αλλά ουσιατικά δεν έχεις κάνει τίποτα στην πράξη! Έχεις διαβάσει στα βιβλιά και στο ιντερνετ για το πως να ρίξεις μια γκόμενα αλλά ακόμα δεν έχεις σεξουαλική ζωή! Ξεχάστε όλες αυτές τις ανοησίες. Υπάρχουν πέντε απλοί λόγοι που έχετε μόνιμη γκόμενα την Μαρία παλάμη..

1. Δεν είσαι και πολύ καταφερτζής και γλυκομίλητος!
Το σημείο G για τις γυναίκες είναι στα αυτιά, όποιος ψάχνει πιο κάτω , χάνει το χρόνο του! Αν πάτε να ανοίξετε συζήτηση σε μια γυναίκα, αρχίζοντας με όλα τα φωνήεντα «Εεε Ααα Οοο Ηηη » ή λέγοντας «τι κάνεις» , τότε η καμπάνα χτυπά για σένα! Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι γυναίκες είναι έναν βλάκα που προσπαθεί να βγεί στα μάτια της , φλυαρόντας!
Το πρώτο βήμα για να πλησιάσεις μια γυναίκα είναι να πας στα ίσια, να είσαι άνετος και απλός . Αν την κάνεις να γελάει αυτό θα είναι ένα συν

2. Λες συνέχεια λάθος πράγματα.
Αν έχεις συστηθεί χωρίς να ελέγχεις τα λόγια σου και να μιλάς μόνο για τα τρελά σου όνειρα , να δείχνεις το πόσο γαμάτος είσαι και όλη η συζήτηση να είναι γύρω από το όνομα σου.. είσαι σε λάθος δρόμο! Αφού δεν μπορείς να τα καταφέρεις μην τα δυσκολεύεις τα πράγματα , μίλα για απλά πράγματα (για το καιρό π.χ) , πες μερικά λόγια για σένα και άφησε και αυτήν να σου πει για τον εαυτό της!

3. Εππ! Ψηλά το κεφάλι!
Αν έχει σπάσει ο πάγος μεταξύ σας και δεν έχεις αυτοπεποίθεση ή φοβάσαι μήπως τα κάνεις μαντάρα , να ξέρεις ότι το μόνο πράγμα που θα σε προδώσει είναι η γλώσσα του σώματος! Όταν καρφώνεσαι στο μίνι της, κοιτάς γύρω γύρω από αμηχανία ή δεν βλέπεις την ώρα να βγείς από αυτήν την κατάσταση θα την κάνουν να ξενερώσει.. θα καταλάβει ότι είσαι ένας σπασίκλας. Ακόμα και αν βαριέσαι ή το κορίτσι δεν είναι για τα κυβικά σου , επικεντρώσου στην συζήτηση, να θυμάσαι ότι έχει φτάσει στην πήγη! Το αν θα πιείς νερό , είναι στο χέρι σου..

4. Υπερεκτιμάς τις γυναίκες.
Πολλοί άντρες σκέφτονται ότι οι γυναίκες είναι σαν ένα παιχνίδι και νομίζουν ότι με ένα έξυπνο σχέδιο θα την ρίξουν. Αν βλέπεις μια γυναίκα σαν έπαθλο ή νομίζεις ότι η νίκη σου είναι δεδομένη.. τότε είσαι γελασμένος. Οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν σημαντικές και ότι αξίζουν κάτι παραπάνω από όσο νομίζεις..

5. Η μόνη λέξη που σκέφτεσαι είναι το «sex».
Αφού είσαι ακόμα παρθένος, είναι σίγουρο ότι το μόνο που θέλεις είναι να τον χώσεις κάπου και να πείς στα φιλαράκια σου ότι γ@μησες. Πας σε όποια γυναίκα σου κάτσει και έχεις αυτό στο μυαλό σου: «θέλω να σε γ@%!$ω» . Να ξέρεις ότι , όταν το μόνο που κυνηγάς είναι το σεξ, οι γυναίκες αποκτούν σκυλίσια όσφρηση και το μυρίζονται αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι τον καιρό που έχεις γκόμενα ή είσαι παντρεμένος , οι γυναίκες σου κολλάνε περισσότερο. Το Pswnio.gr έχει πάει πολλές φορές να ρίξει γκόμενα με αυτό το σκεπτικό και έχει φάει τα μούτρα του! Αν δεν θέλετε να τα φάτε και εσείς.. να μην κυνηγάτε το σεξ αλλά το κοπέλα που θα σε κάνει χαρούμενο.


pswnio.gr

Τσίχλα καταπολεμά τον αυνανισμό !

AddThis  Social Bookmark Button

Επιτέλους.. τσίχλα κατά του αυνανισμού για να ησυχάσουμε όλοι εμείς οι ασυγκράτητοι! Κυκλοφορεί με ευχάριστη γεύση μέντας και προσφέρει άμεση ανακούφιση που διαρκεί έως και 6 ώρες

Κάθε κουτί έχει 8 anti-masturbation τσίχλες . Made in Canada.

Πολλές φορές το κάλεσμα της φύσης έρχεται σε ακατάλληλες ώρες (πχ. η γκάβλα) για αυτό και υπάρχει η HandzOff τσίχλα κατά του αυνανισμού . Όταν ανάβεις και πρέπει να σβήσεις λόγο της κατάστασης , μια τσίχλα θα καταπραΰνει τις ευαίσθητες περιοχές .. εκεί κάτω !

Υπάρχει και σε κρέμα .. για μασάζ ! Απαραίτητη η ιδιωτικότητα !


pswnio.gr

Συμβουλές για να μην το ξαναρχίσετε το κάπνισμα

Το γεγονός ότι όσοι κόβουν το τσιγάρο είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να πουν πόσος χρόνος έχει περάσει από το τελευταίο που κάπνισαν -ακόμη και σε ώρες!- είναι ενδεικτικό της μάχης που δίνουν κάθε στιγμή για να μην ξανακυλήσουν...

Το μυστικό της επιτυχίας είναι η αποφασιστικότητα αλλά υπάρχουν και κάποια πρακτικά tips που θα διευκολύνουν τη διαδικασία.

1. Μην το βάζετε κάτω σε κάθε πισωγύρισμα
Οι υποτροπές είναι μέρος της διαδρομής για τη διακοπή του καπνίσματος. Μπορεί αυτές να μας πηγαίνουν πίσω, ωστόσο είναι πολύτιμες στην τελική πρόοδο. Οσο περίεργο και αν ακούγεται, μας βοηθούν να ανακαλύψουμε μεγάλες δυνατότητες που κρύβουμε... μέσα μας, αλλά και να γνωρίσουμε καλύτερα την εξάρτησή μας από το τσιγάρο. Εν τω μεταξύ θα πρέπει να ξέρετε ότι όσο περνάει ο καιρός και όσο μειώνεται η επιθυμία μας για το τσιγάρο, αυτά τα πισωγυρίσματα μειώνονται. Επιπλέον, η βελτίωση στις δυνάμεις μας από τη διακοπή του καπνίσματος αυξάνει σταδιακά και τη θέλησή μας να συνεχίσουμε τη μάχη.

2. Επανάληψη… μήτηρ απεξάρτησης!
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επιχειρήσει πάρα πολλές φορές να κόψουν το κάπνισμα και κάθε φορά η αποχή τους διήρκεσε από κάποιες μέρες μέχρι κάποιους μήνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε προσπάθειά τους θα έχει το ίδιο βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Και πάλι, τα κίνητρα αλλά και το δίκτυο υποστήριξης μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο συνδυασμός της προσπάθειας απεξάρτησης από το κάπνισμα με ένα σωστό διατροφικό πλάνο και ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα γυμναστικής είναι αυτός που αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

3. Σε καλά χέρια
Σίγουρα η προσπάθεια μπορεί να γίνει πιο εύκολη όταν υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας από ειδικούς. Αυτό προσφέρουν συνήθως τα κέντρα διακοπής καπνίσματος, όπου παρέχετται ψυχολογική και φαρμακευτική συνδρομή. Τα φάρμακα-υποκατάστατα της νικοτίνης είναι ένα πολύτιμο στήριγμα για τον οργανισμό, ενώ η επαφή με ψυχολόγο μπορεί να βοηθήσει τον καθένα να ξεπεράσει το «θόλωμα» που του προκαλεί το σύνδρομο στέρησης.

4. Αντιστάθμισμα τα οφέλη
Τη στιγμή της αδυναμίας το να σκέφτεται ο άνθρωπος που θέλει να κόψει το κάπνισμα τα οφέλη στα οποία αποσκοπεί με αυτήν την προσπάθεια μπορεί να είναι πολύ παραγωγικό. Αυτά τα οφέλη είναι τα βραχυπρόθεσμα αλλά και τα μακροπρόθεσμα. Αξίζει να γνωρίζει κανείς ότι είκοσι λεπτά μετά το τελευταίο τσιγάρο γίνεται φυσιολογική η αρτηριακή πίεση. Οκτώ ώρες μετά τα επίπεδα της νικοτίνης και του μονοξειδίου του άνθρακα στο αίμα μειώνονται ενώ το επίπεδο του οξυγόνου εξομαλύνεται. Στις σαράντα οκτώ με εβδομήντα δύο ώρες, η νικοτίνη αποβάλλεται πλήρως και αλλάζει η γεύση αλλά και η αναπνοή. Στους τρεις μήνες με έναν χρόνο βελτιώνονται σημαντικά όλες οι αναπνευστικές λειτουργίες και αρχίζει να μειώνεται ο κίνδυνος θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα. Δέκα χρόνια μετά, ο κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα μειώνεται στα επίπεδα ενός μη καπνιστή.

5. Τον νου σας στη ζυγαριά!
Η νικοτίνη διευκολύνει το μεγάλο ξόδεμα ενέργειας οπότε όταν σταματά να κυκλοφορεί στον οργανισμό είναι πιθανή μια αύξηση βάρους της τάξης των δύο-τριών κιλών. Για να μην πάρετε αυτά τα κιλά, μην καταφύγετε σε αυστηρή δίαιτα επειδή σίγουρα δεν μπορείτε να αντέξετε πολλών ειδών στερήσεις παράλληλα. Απλώς αλλάξτε κάποιες διατροφικές συνήθειες: τρώτε αργά, μειώστε τις ποσότητες και αποφύγετε τροφές με πολλή ζάχαρη. Πιείτε πολύ νερό και καθόλου αλκοόλ!

Μίνα Ιορδανίδου .. See-Through !

okokoras.blogspot.com
αναδημοσίευση από ndivia.blogspot

Denise Milani sexy back view


Τι δεν γνωρίζετε για τις τσόντες στο Internet..

Η πορνογραφία ειναι ένα μεγάλο κεφάλαιο του internet και σύμφωνα με τα στοιχεία απο τα πιο προσοδοφόρα.

Το ξέρατε οτι:
- Το 12% των ιστοσελίδων του internet ειναι πορνό (24,644,172 σελίδες

- Κάθε δευτερόλεπτο ξοδεύονται 3,057 δολάρια σε πορνό ενώ 28,258 άτομα βλέπουν τέτοιες σελίδες

- 40.000.000 Αμερικανοί επισκέπτονται...
τακτικά σελίδες πορνό

- 1 στους 3 που βλέπουν πορνό ειναι γυναίκες

- Η παγκόσμια βιομηχανία πορνό βγάζει σχεδόν 5 δις δολάρια το χρόνο

- 2,5 δισεκατομμύρια emails τη μέρα έχουν σχέση με πορνό

- το 1/4 όλων τωναναζητήσεων στο internet σχετίζονται με πορνό

- Το 35% όλων των downloads απο το internet ειναι πορνό

- Η πιο διαδεδομένη αναζήτηση για πορνό ειναι το "sex"

- To 34% των χρηστών του internet έχουν χωρίς να το θέλουν δει πορνό στο internet

- Οι αναζητήσεις για παιδική πορνογραφία αγγίζουν τις 116,000 τη μέρα

- το 20% των ανδρών εχουν παραδεχτεί οτι βλέπουν πορνό στη δουλειά τους

- Ο μέσος όρος παραμονής σε σελίδα πορνό ειναι 6 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα

- Η μέρα που ο κόσμος βλέπει τα πιο πολλά πορνό στο internet ειναι η Κυριακή


troktiko

SEXY AND HOT .... there's something for everyone!

 


Προειδοποίηση
περιέχει αυστηρά ακατάλληλες φωτογραφίες

Ξηροί καρποί κατά της χοληστερίνηςΣε 25 μελέτες που διεξήχθησαν με τη συμμετοχή περίπου 600 ανθρώπων που κατανάλωναν καθημερινά για τρεις έως οκτώ εβδομάδες κατά μέσο όρο 67 γραμμάρια ξηρών καρπών, δηλαδή μια μικρή σακούλα, τα επίπεδα χοληστερίνης μειώθηκαν κατά 7,4%.

Όπως αναφέρει το BBC η κατανάλωση ξηρών καρπών είναι ιδιαίτερα ευεργετική και προτείνεται για μια ισορροπημένη διατροφή, ωστόσο συνιστούν την αποφυγή αλατισμένων ή ζαχαρωμένων ξηρών καρπών.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι όσοι καταναλώνουν ξηρούς καρπούς. μείωσαν τον αριθμό τριγλυκερίδιων στο αίμα τους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές απαιτούνται και άλλες έρευνες για να ξεκαθαριστεί που οφείλονται οι ευεργετικές ιδιότητες των ξηρών καρπών. Μια πρώτη εκτίμηση είναι η περιεκτικότητα τους σε στερόλες οι οποίες έχουν την ιδιότητα να "απορροφούν" τη χοληστερίνη.

Η επικεφαλής της έρευνας Τζόαν Σαμπάτε, από το πανεπιστήμιο Loma Linda University, τονίζει ότι όλοι οι ξηροί καρποί είναι ευεργετικοί για τον οργανισμό αρκεί να καταναλώνονται με μέτρο και να αποφεύγονται οι επεξεργασμένοι και οι αλατισμένοι.

Η έρευνα διεξήχθη από ανεξάρτητους ερευνητές και μέρος της χρηματοδοτήθηκε από International Tree Nut Council Nutrition Research and Education Foundation

πηγή: enet.gr

SEXY AND HOT .... στα ροζ και οποιος αντέξει


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe


Προειδοποίηση
περιέχει αυστηρά ακατάλληλες φωτογραφίες

Βότκα ή Ουίσκι;;

Η αμερικανική έρευνα δείχνει ότι τα "μεθεόρτια" - όπως ο πονοκέφαλος, η ζαλάδα κτλ - είναι χειρότερα όταν κάποιος μεθάει με ουίσκι από ότι όταν μεθάει με βότκα.


Οι ερευνητές απέδωσαν τη διαφορά στη διαφορετική μοριακή χημική σύνθεση του ουίσκι σε σχέση με τη βότκα. Όπως επισήμαναν, αυτό δεν σημαίνει πως εάν κάποιος μεθύσει με βότκα, την επόμενη μέρα θα μπορεί να δουλέψει κανονικά.

Για τις ανάγκες της έρευνας, εθελοντές κατανάλωσαν αλκοόλ πάνω από το νόμιμο όριο. Ακολούθως, μελετήθηκε... η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι εθελοντές την επόμενη μέρα. Εξετάστηκε κυρίως το πόσο μπορούσαν να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους.

Όσοι είχαν πιεί ουίσκι, ανέφεραν πολύ σοβαρότερα συμπτώματα μετά το μεθύσι, όπως πονοκέφαλο, ναυτία, δίψα και κόπωση, σε σχέση με όσους είχαν πιει βότκα την προηγούμενη νύχτα.

Όμως, όσον αφορά την ικανότητα συγκέντρωσης το επόμενο πρωί, οι επιπτώσεις ήταν περίπου ίδιες. Η μελέτη έδειξε ότι η απόδοση των εργαζομένων που έχουν καθήκοντα ευαίσθητα από πλευράς ασφάλειας, μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά για αρκετό χρόνο, αφού το αλκοόλ θα έχει πια εξαφανιστεί από το αίμα.

Ακόμη, η έρευνα έδειξε ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δύο αλκοολούχα ποτά, όσον αφορά την επίδρασή τους στη διαταραχή του ύπνου.

Πηγή: enet.gr

Καταρρίπτονται 7 μεγάλοι "ιατρικοί μύθοι"

ΑΡΑΞΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

Το διάβασμα στο ημίφως δεν καταστρέφει τα μάτια σας, δεν είναι απαραίτητα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα για να είστε υγιής και το ξύρισμα των ποδιών δεν κάνει τις τρίχες να μεγαλώνουν γρηγορότερα.Αυτές είναι ορισμένες βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των ανθρώπων θεωρίες,μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και επτά "ιατρικοί μύθοι" η αλήθεια των οποίων.. δημοσιεύονται σήμερα στη χριστουγεννιάτικη έκδοση της "Βρετανικής Ιατρικής Επιθεώρησης".

Δυο αμερικανοί ερευνητές πήραν επτά διαδεδομένες θεωρίες και έψαξαν σε ιατρικά και ιστορικά αρχεία για να βρουν αποδείξεις που τις τεκμηριώνουν. Παρά τις συχνότατες αναφορές τους στα δημοφιλή και ευρείας κυκλοφορίας έντυπα η ανάγκη της κατανάλωσης οκτώ ποτηριών ημερησίως στερείται οποιασδήποτε επιστημονικής βάσης.

Η πλήρης έλλειψη επιστημονικών δεδομένων για τις επικρατούσες αντιλήψεις καταγράφεται σε μελέτη που δημοσιεύεται στην "Αμερικανική Επιθεώρηση Ψυχολογίας".

Οι άλλοι έξι "ιατρικοί μύθοι", εκτός της κατανάλωσης νερού είναι:

- Το διάβασμα σε ημίφως καταστρέφει την όραση σας.
Η πλειοψηφία των ειδικών σε θέματα όρασης πιστεύουν ότι είναι μάλλον απίθανο να προκληθεί κάποια μόνιμη βλάβη στα μάτια. Απλά αυτός που διαβάζει σε ημίφως αλληθωρίζει, ανοιγοκλείνει περισσότερες φορές τα μάτια του και έχει προβλήματα εστιασμού.

- Το ξύρισμα της κεφαλής κάνει τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα και γίνονται πιο σκληρά.
Το ξύρισμα δεν έχει καμιά επίπτωση ούτε στο πάχος, ούτε στο δύναμη της τρίχας, καταδεικνύει σχετική μελέτη. Απλά μετά το ξύρισμα η τρίχα στην επανεμφάνιση της έχει σκληρή υφή και δημιουργείται αυτή η λανθασμένη εντύπωση.

- Η κατανάλωση γαλοπούλας φέρνει νύστα.
Η γαλοπούλα περιέχει αμινοξέα, την αποκαλούμενη τρυπτοφάνη, η οποία μετέχει στη διεργασία του ύπνου και στη διαμόρφωση της διάθεσης. Ωστόσο το κρέας της γαλοπούλας δεν περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες αυτού του αμινοξέως απ' ότι το κοτόπουλο ή ο κιμάς. Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φαγητού και ποτού κατά τις ημέρες των εορτών προκαλούν την υπνηλία.

- Χρησιμοποιούμε μόλις το 10% του μυαλού μας.
Ένας ακόμα μύθος από τις αρχές του 1907, αλλά οι απεικονίσεις του εγκεφάλου έχουν καταδείξει ότι καμιά εγκεφαλική περιοχή δεν είναι απόλυτα σιωπηλή ή τελείως αδρανής.

- Τα μαλλιά και τα νύχια συνεχίζουν να μακραίνουν και μετά το θάνατο.
Η ιδέα αυτή πιθανότατα προέρχεται από τα μακάβρια μυθιστορήματα. Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι το δέρμα μετά θάνατον αφυδατώνεται και συρρικνώνεται, δίνοντας την εντύπωση ότι τα μαλλιά και τα νύχια είναι μακρύτερα.

- Η χρήση κινητών τηλεφώνων είναι επικίνδυνη στα νοσοκομεία.
Παρά τη διαδεδομένη ανησυχία που έχει προκαλέσει αυτή η αντίληψη, οι μελέτες απέδειξαν ότι είναι ελάχιστη η παρεμβολή τους στα ιατρικά μηχανήματα.

Η έρευνα διεξήχθη από τον Ααρόν Καρόλ, αναπληρωτή καθηγητή παιδιατρικής στο ινστιτούτο Ρίτζενστριφ του πανεπιστημίου της Ινδιανάπολης και την Ρέιτσελ Βρήμαν υπότροφο της υπηρεσίας για την έρευνα της παιδικής υγείας της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου της Ιντιάνα.

Τα 12 θετικά της οικονομικής κρίσης

1. Θα αναβιώσει το συσσίτιο της γειτονιάς και έτσι θα αναθερμανθούν και πάλι οι σχέσεις στις γειτονιές όπου κανείς πλέον δε λέει καλημέρα στον άλλον...

2. Τα παιδιά δε θα φεύγουν ούτε στα 40 από το πατρικό τους και θα μπορούν έτσι να φροντίζουν τους γονείς τους χωρίς να ξοδεύουν σε γηροκομεία και αποκλειστικές.

3. Θα ξαναζωντανέψει το ταβερνάκι της γειτονιάς, που με... ελάχιστα ή και βερεσέ θα καλύπτει τη βραδινή έξοδο.

4. Θα λανσαριστεί νέα μόδα διατροφής, όπως ρεβίθια αλάδωτα με ρίγανη, ρύζι με μαραθόσπορο και ραδίκια ποσέ.

5. Θα γνωρίσει νέες δόξες ο Καραγκιόζης με παραστάσεις όπως Ο Καραγκιόζης στο Βατοπέδι, Ο Καραγκιόζης Υπουργός, Ο Καραγκιόζης τραπεζίτης, Ο Καραγκιόζης χρηματιστής...

6. Δεν θα χρειασθεί να ολοκληρωθεί το πείραμα CERN, μιας και οι επιστήμονες θα έχουν μπροστά τους ολοζώντανο το μεγάλο «ΜΠΑΜ».

7. Ο ρατσισμός θα δεχθεί ένα ισχυρό χτύπημα, γιατί οι αλλοδαποί ξέρουν περισσότερα από φτώχεια και πείνα, και μπορούν να μας διδάξουν τα «μυστικά» της επιβίωσης.

8. Θα εκτιναχθεί στα ύψη ο δημογραφικός δείκτης - κάτι πρέπει να κάνεις για να σκοτώσεις την ώρα σου όταν δεν έχεις δουλειά.

9. Θα ανέβει το μορφωτικό επίπεδο, αφού οι μαθητές θα το ρίξουν στο διάβασμα λόγω αφραγκιάς.

10. Θα αναβιώσει η φιλική εταιρία, η γιάφκα, το κρυφό σχολείο, οι αντιστασιακές ομάδες ενάντια στο ανάλγητο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις παραφυάδες αυτού.

11.Θα αυξηθούν οι συνδέσεις adsl γιατί το internet είναι φτηνό μέσο "διασκέδασης". Που λεφτά για έξω...

12. Τέλος στην παχυσαρκία, η οποία κάνει θραύση στην Ελλάδα! Θα τρώμε λιγότερο (οι τιμές έχουν κορυφωθεί ενώ οι μισθοί έχουν πατώσει), θα κάνουμε περισσότερη γυμναστική (για να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας εκεί που πήγε το πετρέλαιο), θα περπατάμε περισσότερο (εκεί που πήγε η βενζίνη). Θα γίνουμε ένας λαός κομψός και «φιτ».

Προφυλακτικό για προστασία από την υγρασίαΗ υγρασία είναι ο χειρότερος εχθρός των μπαταριών και των άλλων αξεσουάρ και ίσως χρειαστείτε μια θήκη έκτακτης ανάγκης για να τα προστατεύσετε.

Σύμφωνα με το site Lifehacker, το προφυλακτικό είναι η καλύτερη λύση για την προστασία των gadget και των αξεσουάρ καθώς τα προστατεύει από υγρασίες ενώ βρίσκεται σχεδόν σε κάθε τσέπη κάθε στιγμή.


Η λύση ενός πλαστικού μπουκαλιού είναι επίσης εξαιρετική καθώς τα μπουκάλια μπορούν να απομονώσουν τις συσκευές από το νερό.

Βέβαια και οι δύο παραπάνω λύσεις είναι έκτακτης ανάγκης καθώς σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε στεγανό το gadget σας υπάρχουν ειδικές θήκες έτοιμες στην αγορά ή μπορείτε να κατασκευάσετε μία μόνος σας ακολουθώντας τις συμβουλές του site Instructables.

Σε κάθε περίπτωση, το να έχετε το κινητό σας ή τις μπαταρίες μέσα σε ένα προφυλακτικό, δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να σας πάρουν στα σοβαρά οι άνθρωποι γύρω σας. Όμως από την άλλη, αν θέλετε εκτάκτως να προστατέψετε τα gadget σας, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.

nerdtechnews.gr

Τα «αντι-σωματίδια» της Γης στη μάχη κατά των σεισμών

Για πρώτη φορά οι επιστήμονες εντόπισαν έναν τύπο σωματιδίων που παράγονται κατά τη διάρκεια πυρηνικών αντιδράσεων βαθιά στο εσωτερικό της Γης, τα οποία αναμένεται να αυξήσουν τις γνώσεις μας για τη χημική σύνθεση του πλανήτη αλλά και να βοηθήσουν σημαντικά σε γεωλογικές έρευνες και ειδικότερα σε εκείνες που ασχολούνται με την εκδήλωση σεισμών και ηφαιστειακών εκρήξεων. Η ύπαρξη των γεω-νετρίνων έγινε γνωστή πριν από μερικές δεκαετίες και από τότε έγιναν προσπάθειες εντοπισμού τους. Επιστήμονες του Εθνικού Ινστιτούτου Πυρηνικής Φυσικής της Ιταλίας κατάφεραν να εντοπίσουν τελικά τα γεω-νετρίνα με τη βοήθεια του ανιχνευτή σωματιδίων Βorexino που βρίσκεται σε βάθος 1,5 χλμ. κάτω από το έδαφος.


Τα γεω-νετρίνα παράγονται κατά τη διάρκεια των (φυσικών) πυρηνικών αντιδράσεων της Γης και ειδικότερα από την αποσύνθεση ορισμένων ραδιενεργών υλικών, όπως του ουρανίου-238 και του θορίου-232. Η αποσύνθεση αυτών των υλικών πιστεύεται ότι συμβάλλει σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% στη θερμότητα που δημιουργείται στο εσωτερικό της Γης.

© Τhe Τimes, 2010
αναδημοσίευση από gewponoi.com
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory