Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

SEXY AND HOT .... Erotica


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Διατροφή και κυτταρίτιδα

Λύσεις και διατροφή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η διήθηση (στράγγισμα, φιλτράρισμα) του συνδετικού ιστού με λιπαρές ουσίες, οι οποίες έχουν την τάση να σκληραίνουν, δηλαδή να σχηματίζονται σωροί λίπους και νερού σταθεροποιημένοι με υποδόριο ιστό, αποτελεί την κυτταρίτιδα. Ο οργανισμός μας στην καθημερινή ζωή δημιουργεί απορρίμματα ,για την αποβολή των οποίων κύρια υπεύθυνα όργανα είναι τα νεφρά και ιδρωτοποιοί αδένες. Κάθε οργανισμός έχει ένα ανώτατο όριο αποβολής των αχρήστων ουσιών.

Η κακή ή ελλιπής αποβολή των απορριμμάτων αυτών, έχουν ως συνέπεια την εναπόθεση τους, στον κυτταρικό ιστό. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται μια σκλήρυνση ορισμένων στοιχείων του ιστού. Στις περιοχές αυτές που έχει επέλθει η σκλήρυνση έρχεται η λέμφος, η οποία προσπαθεί να διαλύσει τις τοξίνες που έχουν παραμείνει εκεί, προκαλείται έτσι πάχυνση του συνδετικού ιστού, ο οποίος διατείνεται και σαν αποτέλεσμα έχουμε τον σχηματισμό του όζου.

Στα πρώτα της στάδια η κυτταρίτιδα δεν διαφέρει πολύ από το κοινό λίπος. Για την αναγνώριση, αρκεί να πιέσει κανείς τους ιστούς ανάμεσα στις παλάμες των χεριών. Στην περίπτωση που υπάρχει κυτταρίτιδα, το δέρμα αποκτά την όψη του φλοιού του πορτοκαλιού ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει μια ευαισθησία, η οποία δεν εμφανίζεται στις περιοχές, που δεν έχουν προσβληθεί.

Αιτίες της κυτταρίτιδας μπορεί να είναι παθολογικές: κακή λειτουργία του ήπατος, ενδοκρινολογικές διαταραχές, εσφαλμένες συνήθειες, καθιστική ζωή, κάπνισμα αλλά και η κακή διατροφή.

Ποια είδη κυτταρίτιδας υπάρχουν; Διακρίνεται σε τρεις τύπους:

τη συμπαγή, οιδηματική και χαλαρή. Η συμπαγής είναι σκληρή και κοκκώδης [μπορεί να πονάει στην ψηλάφηση]. Στην οιδηματική πιέζοντας φλεβικά και λεμφατικά εκδηλώνονται οιδήματα που πονούν ξαφνικά ενώ στη χαλαρή τα μαλακά σημεία με κυτταρίτιδα φαίνονται μόνο με την ψηλάφηση και φυσικά αυτό αποτελεί το πρώτο στάδιο εμφάνισής της.

Που εντοπίζεται η κυτταρίτιδα; Η κυτταρίτιδα δεν εμφανίζεται μόνο σε παχύσαρκα άτομα αλλά και σε ισχνά. Έχουμε την γενικευμένη κυτταρίτιδα και την εντοπισμένη κυτταρίτιδα. Η γενικευμένη κυτταρίτιδα συνοδεύεται συνήθως και από παχυσαρκία, παρουσιάζει πόνους κυρίως στον αυχένα και στη μέση. Επιπρόσθετα εμφανίζει μια διαρκή τάση κατακράτησης υγρών στο δέρμα [περισσότερο αισθητή τις παραμονές της εμμήνου ρήσεως]. Η εντοπισμένη κυτταρίτιδα παρουσιάζεται στα κάτω [πιο γνωστή μορφή], άνω άκρα [κυρίως στην εμμηνόπαυση], στο θώρακα [στο άνω μέρος των μαστών συνοδευόμενη από παχυσαρκία], στην κοιλιά, στο πρόσωπο[σπάνια μορφή], στον αυχένα [συχνή μορφή που μπορεί να προκαλέσει επίμονες κεφαλαλγίες και αυχεναλγίες, που δεν παίρνουν αναλγητικό], στην ράχη [επακόλουθο της κυτταρίτιδας τους αυχένα].

Διατροφική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας δεν θα χρησιμοποιηθεί η ίδια αγωγή με εκείνη κατά της παχυσαρκίας. Και αυτό γιατί οι υποθερμιδικές δίαιτες διαλύουν το λίπος στα διάφορα μέρη του σώματος, χωρίς την κυτταρίτιδα να υποχωρεί. Η διατροφή μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόληψη της κυτταρίτιδας διότι ανάλογα με το πως και το τι τρώμε ποικίλλει και ο βαθμός της κυτταρίτιδας. Η κακή διατροφή προκαλεί άμεσα κυτταρίτιδα ενώ η σωστή διατροφή μπορεί να την αναστείλει.

Εν τέλει, στην δίαιτα μας πρέπει να αποφεύγεται η κατάχρηση λιπαρών τροφίμων, της καφεΐνης [επειδή αφυδατώνει τον οργανισμό], των οινοπνευματωδών ποτών [για τον ίδιο λόγο με την καφεΐνη], καθώς υπερκατανάλωση ζωικών προϊόντων (κρέατος). Ενώ αντίθετα ενδείκνυται η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών [επειδή αποτελούν πηγή για ιχνοστοιχεία και μέταλλα], καθώς επίσης όσπριων και δημητριακών ολικής αλέσεως [τροφές πλούσιες σε αμινοξέα, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο ,βιταμίνες του συμπλέγματος Β και φυτικές ίνες]. Επιπρόσθετα, ενδείκνυται η υπερκατανάλωση νερού [ενυδάτωση του οργανισμό, υποβοηθώντας την απομάκρυνση των τοξινών] συνδυαζόμενη με άσκηση [τόνωση του μυϊκού συστήματος].
www.roufianos.com

Οι καντάδες όντως φέρνουν επιτυχίες με τα κορίτσια


Παρίσι, Γαλλία
Ένα ρομαντικό τραγούδι που ακουγόταν στο βάθος χάρισε επιτυχίες στο νεαρό που προσπαθούσε να κερδίσει τα κορίτσια, στο πλαίσιο γαλλικού πειράματος για τις συναισθηματικές επιδράσεις της μουσικής.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βρετάνης εκτιμούν ότι, είτε η ίδια η μουσική, είτε οι στίχοι των ερωτικών τραγουδιών, δημιουργούν θετικά συναισθήματα στους ακροατές και τους κάνουν πιο δεκτικούς στις προτάσεις των άλλων.

Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει εξάλλου ότι τα τραγούδια με επιθετικούς στίχους αυξάνουν παροδικά την επιθετικότητα και το συναίσθημα θυμού.

Τη νέα μελέτη υπογράφει η ομάδα του Δρ Νικολά Γκεγκέν, ο οποίος είχε δείξει στο παρελθόν ότι η ακρόαση ρομαντικής μουσικής στα ανθοπωλεία κάνει τους άνδρες πελάτες να ξοδεύουν περισσότερα.

Στην αίθουσα αναμονής

Στο νέο πείραμα, ο Γκεγκέν ζήτησε από 87 ανύπαντρες γυναίκες 18-20 ετών να συμμετάσχουν σε μια έρευνα που υποτίθεται ότι αφορούσε την αξιολόγηση προϊόντων.

Οι εθελόντριες κλήθηκαν αρχικά να περιμένουν στην αίθουσα αναμονής, όπου οι μισές άκουσαν το ερωτικό τραγούδι Je l'aime à mourir του Γάλλου συνθέτη Φρανσίς Καμπρέλ. Για λόγους σύγκρισης, οι υπόλοιπες μισές άκουσαν το «ουδέτερο» τραγούδι L'heure du thé του Βινσέν Ντελέρμ.

Στη συνέχεια, κάθε εθελόντρια μεταφέρθηκε σε μια διπλανή αίθουσα προκειμένου να αξιολογήσει κάποιο προϊόν σε συνεργασία με έναν άνδρα. Ο άνδρας αυτός ήταν ένας νεαρός «μέτριας» εμφάνισης, όπως τον είχε αξιολογήσει μια διαφορετική ομάδα γυναικών.

Ενώ βρίσκονταν ακόμα μόνοι στο δωμάτιο, το αγόρι έβρισκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τη στάνταρτ ατάκα του στο κορίτσι: «Με λένε Αντουάν. Σε βρίσκω πολύ ωραία και αναρωτιόμουν αν θα μου έδινες το τηλέφωνό σου. Θα σου τηλεφωνήσω μετά για να πιούμε ένα ποτό την επόμενη εβδομάδα».

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων έδειξε ότι το ερωτικό τραγούδι διπλασίασε τις πιθανότητες επιτυχίας συγκριτικά με το ουδέτερο. Ο Αντουάν είχε τα τηλέφωνα του 52% των γυναικών της πρώτης ομάδας και μόνο από το 28% της δεύτερης.

«Τα ευρήματά μας επιβεβαιώνουν ότι η επίδραση της έκθεσης σε περιεχόμενο μέσων δεν περιορίζεται στη βία και έχει το δυναμικό να επηρεάσει ένα ευρύ φάσμα συμπεριφορών» γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση Psychology of Music.

Με άλλα λόγια, οι καντάδες ίσως θα πρέπει να επιστρέψουν στη μόδα.
www.supa.gr

Axe Calendar - Ένα πρωτότυπο ημερολόγιο.

Αυτή η διαφημιστική καμπάνια κυκλοφόρησε πέρσι στην Νότια Κορέα, αλλά επειδή την βρήκα αρκετά ενδιαφέρον, αποφάσισα να σας την παρουσιάσω.
Η κεντρική ιδέα, ήταν να τοποθετηθεί ένα τεράστιο ημερολόγιο (του μήνα Μαρτίου), αντικαθιστώντας την πρόσοψη μιας φοιτητικής εστίας για κορίτσια. Κάθε ημέρα του ημερολογίου αντιπροσωπεύει ένα παράθυρο από διαφορετικό κοιτώνα.

Το μήνυμα? Με το AXE μπορείτε να έχετε κάθε μέρα και μια διαφορετική κοπέλα!!!
psaxtiria.com

«Παγωμένα» τα 15 εκ. που είχαν κερδίσει

Λόττο

Δύο χρόνια αφού «έπιασαν» το μεγαλύτερο jackpot της Ευρώπης στο Λόττο, ένα ζευγάρι από την Πορτογαλία περιμένει ακόμα να πάρει στα χέρια του τα 15 εκατομμύρια ευρώ, που βρίσκονται κλειδωμένα σε τραπεζικό λογαριασμό, με απόφαση Δικαστηρίου. Η Cristina Simoes, 20 ετών και ο Luis Ribeiro, 23 ετών, ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που όλοι οι φίλοι τους πίστευαν ότι θα παντρευτούν. Το 2007 κέρδισαν 15 εκατομμύρια ευρώ. Συνήθιζαν να παίζουν συχνά Λόττο, εκείνη όμως την Παρασκευή η Cristina είπε στον φίλο της να αγοράσει ακόμα ένα δελτίο των 4 ευρώ. Εκείνο το δελτίο κέρδισε. Η ίδια η Cristina υποστηρίζει ότι έδωσε τα 2 ευρώ, το μισό δηλαδή της αξίας του δελτίου στον φίλο της…

Το ζευγάρι πήρε την επιταγή των 15 εκατομμυρίων και άνοιξε ένα κοινό λογαριασμό ο οποίος ελεγχόταν από τους γονείς της Cristina. Σήμερα η Cristina Simoes και ο Luis Ribeiro βλέπονται μόνο στις αίθουσες των Δικαστηρίων και τα χρήματα παραμένουν παγωμένα στην τράπεζα μέχρι την απόφαση του Δικαστηρίου. Η διαμάχη ξεκίνησε όταν οι γονείς της Cristina Simoes αρνήθηκαν στον Luis να αποσύρει μερικά χρήματα από τον λογαριασμό. Ο 23χρονος κατέφυγε στο Δικαστήριο και τώρα η πρώην σύντροφός του ζητά όλα τα χρήματα.

Ο Luis Ribeiro δήλωσε σε τοπική εφημερίδα της πόλης Βαρτσέλα στην βόρεια Πορτογαλία, ότι είναι διατεθειμένος να φτάσει το θέμα μέχρι το τέλος. Οι προσπάθειες συμβιβασμού έχουν πέσει στο κενό αφού και οι δύο πλευρές ζητούν όλο το ποσό. Μέχρι να βγει η απόφαση του Δικαστηρίου οι δύο νέοι συνεχίζουν κανονικά την καθημερινότητά τους. Ο Luis Ribeiro ξυπνάει κάθε μέρα στις 6 το πρωί για να αρμέξει τις αγελάδες του πριν πάει στο Πανεπιστήμιο και η Cristina Simoes σπουδάζει Φαρμακευτική.

Γυναίκες… ;-)

neolaia.gr

Τόκιο...... Η ακριβότερη πόλη στο κόσμο

Το Τόκιο είναι η ακριβότερη πόλη του πλανήτη για 2009. Στη δεύτερη και τρίτη θέση είναι η Οζάκα και η Μόσχα αντίστοιχα. Ο λόγος για την πρωτιά είναι οι διακυμάνσεις των επιτοκίων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, όπως δείχνει η ετήσια έρευνα της αμερικανικής εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Mercer, η οποία δημοσιεύτηκε χθες Τρίτη 7 Ιουλίου.

Η έρευνα βασίστηκε σε τιμές διακοσίων αγαθών και υπηρεσιών όπως στέγαση, διατροφή, μεταφορές, ένδυση και ψυχαγωγία σε 143 πόλεις του κόσμου, με τις δυο ιαπωνικές μεγαλουπόλεις, το Τόκιο και την Οζάκα να βρίσκονται στην πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα στην παγκόσμια κατάταξη των ακριβότερων πόλεων του κόσμου.

Η μέχρι πρότινος ακριβότερη πόλη, η Μόσχα πέφτει από την πρώτη στην τρίτη θέση.

Η έρευνα της εταιρίας Mercer βασίζεται στο κόστος διαβίωσης της Νέας Υόρκης στο οποίο αποδίδεται ο δείκτης 100 με το Τόκιο να έχει δείκτη 143,7. Εντυπωσιακή είναι η πτώση του Λονδίνου από την 3η στην 16η θέση της κατάταξης, όπως και της Βαρσοβίας η οποία πέρασε από 35η θέση στην 113η.

Αντίθετα, η Νέα Υόρκη ανέβηκε στην 8η θέση από την 20ή και το Πεκίνο στην 9η από την 20ή.

Η Γενεύη ανεβαίνει τέσσερις θέσεις και κατατάσσεται 4η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των ακριβότερων πόλεων του πλανήτη μπροστά από το Χονγκ Κονγκ, τη Ζυρίχη και την Κοπεγχάγη.

Το Παρίσι έπεσε μια θέση καθώς πέρασε από τη 12η στη 13η θέση.

Το Γιοχάνεσμπουργκ είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης λόγω της υποτίμησης του ραντ έναντι του δολαρίου.

[via]

Σε τι ηλικία έχασαν την παρθενιά τους οι celebrities ?

Δείτε πότε έκαναν για πρώτη φορά σεξ οι διάσημοι και έχασαν την πολύτιμη παρθενιά τους! Θα εκπλαγείτε με μερικούς stars. Ρίξτε μια ματιά , έχει ενδιαφέρον ..
H Britney Spears ανακοίνωσε δημοσίως την παρθενιά της, στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν φήμες γι ‘αυτήν και τον Justin Timberlake ότι είχαν ερωτική σχέση . Η μητέρα όμως μας πληροφόρησε μέσα από το βιβλίο της ότι η κορούλα της έχασε την παρθενιά της με τον 30-χρονο αμερικανικό ποδοσφαιριστή Reg Jones σε ηλικία 14 ετών.

Η Paris Hilton … ήταν 15 όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον αδερφό της Tori Spelling, Randy – σε ένα ξενοδοχείο στο Palm Springs.
Η Angelina Jolie την έχασε στα μόλις 14 της χρόνια.
Η Jaime Pressly … έχασε την παρθενιά της στα 14 με τον 16 χρονών αγόρι της στη γενέτειρά της στο Kinston, North Carolina.
Ο Matthew McConaughey την έχασε στα 15 του και όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν για περισσότερες λεπτομέρειες τους είπε: «Δεν είναι δουλειά σας».
Η Jessica Simpson … απείχε από το σεξ μέχρι που παντρεύτηκε τον πρώτο σύζυγό της , τον Nick Lachey.(κορίτσι για σπίτι)
Ο Daniel Radcliffe έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 16 με μία κομμώτρια , ονόματι Amanda Byrne. Το έκανε το μαγικό ο Χάρι Πότερ !
Η Sienna Miller … όπως και ο Daniel Radcliffe, ήταν μόλις 16 μικρό αθώο κορίτσι όταν έχασε την παρθενιά της. Έτσι λένε τα gossips .
Η ηθοποιός Tina Fey … άντεξε χωρίς σεξ μέχρι τα 24 της χρόνια , μέχρι που συνάντησε τον σύζυγό της.
Η Hilary Duff .. υποστηρίζει ότι ξεπαρθενεύτηκε όταν ήταν 20 χρονών.
Η Kelly Osbourne ήταν ένα 16-χρονό μικρό γλυκό κορίτσι , όταν του έδωσε να καταλάβει !
Ο μπαμπάς Ozzy ήταν μόλις 14 .
Η Adriana Lima … όπως υποστήριζε από πολύ πριν κράτησε την παρθενιά της μέχρι να παντρευτεί τον σύζυγο της .
Το Supermodel , η Kate Moss … τα έδωσε όλα , στην ηλικία των 14, όταν πήγε σε οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες.
Η Marcia Cross από τις «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» ήθελε να ενηλικιωθεί πρώτα και μετά να μπει σε ερωτικές περιπέτειες . Αφού έκλεισε τα 18 .. δώστου !!
H αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Brooke Shields .. άντεξε μέχρι τα 20 της χρόνια . Μέχρι να γνωρίσει τον ηθοποιό Dean Cain .
Οι Jonas Brothers .. φοράνε όλοι δαχτυλίδια αγνότητας και έχουν δεσμευτεί δημοσίως ότι δεν θα κάνουν σεξ πριν το γάμο. Νομίζω όμως ότι το μετάνιωσαν …
Η Fergie , το καλό μας το κορίτσι , ενηλικιώθηκε και μετά έκανε σεξ .
Ο Johnny Depp .. έχασε την παρθενιά του στα 13 του . Αναρωτιέμαι αν ένιωσε τίποτα …
Το ίδιο έγινε και με τον Lil Wayne .. που γνώρισε τον έρωτα όταν ήταν μόλις 13 χρονών.
Η αγαπημένη μας Megan Fox έχασε την πολύτιμη παρθενιά της στην ηλικία των 17 και είπε πως «η πρώτη της φορά δεν ήταν «δύσκολη» επειδή ήταν «ερωτευμένη… Ήταν ωραία.»
pswnio.gr

SEXY AND HOT .... natural Cutie


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Sex μέσα σε κάδο απορριμμάτων


Αστυνομικοί, στον Καναδά, που δέχτηκαν κλήση για ύποπτες κινήσεις έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν ένα ζευγάρι να κάνει σεξ μέσα σε κάδο απορριμμάτων!
Η αστυνομία, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ", δέχτηκε μια τηλεφωνική κλήση μετά τα μεσάνυχτα από κάτοικο της περιοχής, του Vancouver Island, για κάποιους περίεργους θορύβους και τους ζήτησε να το ερευνήσουν.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί είδαν ένα κάδο απορριμμάτων να «κουνιέται» και φώναξαν αναγγέλλοντας την παρουσία τους χωρίς να πάρουν καμία απάντηση!
Ο αστυνομικός πλησίασε το κάδο απορριμμάτων άνοιξε το καπάκι και με τον φακό του κοίταξε μέσα. Έμεινε άναυδος όταν είδε ένα ζευγάρι ολόγυμνο να επιδίδεται σε σεξουαλική πράξη!
Τους ζήτησαν να βάλουν τα ρούχα τους και τους οδήγησαν στο τμήμα όπου η 26χρονη κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη ενώ ο 30χρονος άντρας κρατήθηκε αφού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του!
www.supa.gr

Γυμνές ταξιθέτριες


Γυμνές ταξιθέτριες θα οδηγούν το κοινό στις θέσεις τους σε θέατρο του Βερολίνου στην πρεμιέρα ενός θεατρικού έργου.

Το θεατρικό έργο έχει τίτλο Art Breaks Free από το συγγραφέα και σκηνοθέτη Christoph Schlingensief, ενώ η πρεμιέρα θα λάβει μέρος στο θέατρο Berliner Volksbuehne. Οι βερολινέζοι είναι οικείοι με το γυμνό αφού και η πολιτεία προώθησε την δημιουργία γυμνού jogging club ενώ και αρκετά πάρκα για καλοκαιρινές διακοπές προσφέρονται για τους λάτρεις του γυμνισμού.

Ο αμφιλεγόμενος κύριος Schlingensief βρίσκεται στο προσκήνιο των ΜΜΕ τελευταία όταν παρουσιάστηκε με μια κούκλα, που ήταν η φιγούρα πολιτικού της χώρας, στην οποία τοποθετούσε βελόνες με τη μέθοδο Βουντού.

www.supa.gr

Η συσκευή που φορτίζει… μόνη της!


Η Nokia φαίνεται ότι ανέπτυξε μια νέα τεχνική για την ασύρματη φόρτιση των φορητών συσκευών.Τα τελευταία χρόνια, τα μικρά gadgets με μπαταρία έχουν ανοίξει το δρόμο στο φορητό computing. Η ανάγκη, όμως, για συνεχή επαναφόρτιση αποτελεί ένα ουσιαστικό μειονέκτημα που δεσμεύει σημαντικά τους χρήστες.

Ωστόσο, η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και η Nokia είναι η εταιρεία που ανέπτυξε ένα νέο, ασύρματο τρόπο φόρτισης της μπαταρίας των μικρών φορητών συσκευών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία δουλεύει πάνω σε μια νέα συσκευή, η οποία θα χρησιμοποιεί την κινητική ενέργεια προκειμένου η μπαταρία της να είναι συνεχώς φορτισμένη. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι όταν ο κάτοχός του κινείται, η μπαταρία αντλεί ενέργεια την οποία και παράλληλα αποθηκεύει.

Όπως έγινε γνωστό κατά την παρουσίαση της Nokia, η πατέντα θα μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, Mp3 players και άλλα.

Η εταιρεία δεν παρείχε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την εν λόγω τεχνολογία, ενώ δεν γνωστοποίησε πότε ευελπιστεί να γίνει εμπορικό προϊόν.

nerdtechnews.gr

Διαφήμιση της WWF ξεσηκώνει αντιδράσεις

2pirgoi

Χθες ο κόσμος του διαδικτύου έπεσε μπρστά σε ένα διαφημιστικό της μη κυβερνητικής οργάνωσης WWF η οποία δείχνει τους Δίδυμου Πύργους που καταστράφηκαν στις 11 Σεπτέμβρη έπειτα από επίθεση με αεροπλάνα, να δέχονται νέα επίθεση από δεκάδες ακόμη αεροσκάφη.

Αμέσως υπήρξαν αντιδράσεις καθώς πάνω από 2,500 άτομα έχασαν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα. Πάντως η WWF έσπευσε να καταγγείλει τη διαφήμιση, δηλώνοντας ότι διέρρευσε στο ίντερνετ χωρίς να εγκριθεί.

Πηγή: huffingtonpost.com

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory