Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

SEXY AND HOT .... η μικρή ολλανδέζα


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Όσο καθυστερήσουν τα νήπια να φάνε στερεά τροφή, τόσο μειώνεται ο κίνδυνος παχυσαρκία

Όσο πιο καθυστερημένα αρχίσει ένα νήπιο να τρώει στερεά τροφή, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να εξελιχτεί σε έναν λεπτό ενήλικο, σύμφωνα με μια νέα δανική επιστημονική έρευνα.

"Όσο πιο αργά εισάγεται η συμπληρωματική στερεά τροφή σε ένα νήπιο, κάτι που συνήθως συμβαίνει σε ηλικία δύο έως έξι μηνών, τόσο μικρότερος είναι ο κίνδυνος ότι το παιδί θα γίνει υπέρβαρο, όταν μεγαλώσει", δήλωσε η ερευνήτρια Κιμ Φλάισερ Μικάελσον του πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ.Μερικές μελέτες έχουν ήδη δείξει ότι ο θηλασμός προστατεύει από την παχυσαρκία, αν και τα στοιχεία δεν οδηγούν σε οριστικό συμπέρασμα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής συστήνουν να γίνεται αποκλειστικός θηλασμός των μωρών μέχρι τον έκτο μήνα και συμβουλεύουν να μην τους δίνεται στερεή τροφή μέχρι τότε, όμως σε όλο τον κόσμο πολλοί γονείς αρχίζουν να ταϊζουν τα παιδιά τους με συμπληρωματική τροφή πολύ νωρίτερα.Οι δανοί ερευνητές εξέτασαν δείγμα πάνω από 5.000 ανδρών και γυναικών που είχαν γεννηθεί μεταξύ 1959-1961. Διαπιστώθηκε ότι σε ηλικίας ενός έτους τα μωρά που οι γονείς τα είχαν θηλάσει περισσότερο και αντίστοιχα είχαν καθυστερήσει την παροχή στερεάς τροφής, είχαν χαμηλότερο δείκτη σωματικής μάζας.Βρέθηκε επίσης ότι η ηλικία στην οποία άρχιζε η συμπληρωματική διατροφή με στερεά τροφή είχε επίπτωση στο βάρος του παιδιού όταν ενηλικιωνόταν. Ο κίνδυνος να είναι κανείς υπέρβαρος στα 42 χρόνια του μειώνεται κατά 5% έως 10% για κάθε μήνα που καθυστερεί η χορήγηση στερεάς τροφής στο νήπιο.Σύμφωνα με την Μικάελσον, "είναι καλύτερα να περιμένουν οι γονείς για τη συμπληρωματική τροφή μέχρι το νήπιο να γίνει περίπου έξι μηνών". Πρόσθεσε όμως ότι αυτό δεν είναι ανάγκη να συνιστά άκαμπτο κανόνα, καθώς "μερικά νήπια θα χρειαστούν συμπληρωματική τροφή νωρίτερα, πριν την ηλικία των έξι μηνών, όμως δεν θα έπρεπε να την παίρνουν πριν την ηλικία των τεσσάρων μηνών".www.roufianos.com

Υποθαλάσσια συναυλία!


Μια ξεχωριστή συναυλία στο βυθό της θάλασσας, και συγκεκριμένα σε βάθος 303 μέτρων, κάτω από μία εξέδρα άντλησης αερίου στη Βόρειο Θάλασσα, έδωσε η διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Μελούα.

«Ήταν το πιο σουρεαλιστικό εγχείρημα που έχω κάνει μέχρι σήμερα» σχολίασε η Μελούα, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη Βρετανία.

Πριν τη συναυλία, η 22χρονη υπεβλήθη σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία μετέβη στη Νορβηγία, όπου πήρε μαθήματα επιβίωσης κάτω από το νερό.

«Δίνοντας μια συναυλία για τους εργαζόμενους στην εξέδρα είναι κάτι μοναδικό και μια εμπειρία που θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή» πρόσθεσε η ίδια.

Το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ανακοίνωσε ότι το εγχείρημα αυτό είναι μοναδικό και καταγράφεται ως νέο ρεκόρ. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε για τα 10 χρόνια της πετρελαϊκής εταιρίας Stat oil και το όλο εγχείρημα κινηματογραφήθηκε από το νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο NKR.

Οι λέξεις που 'πονάνε' τον εγκέφαλο

Και μόνο αν ακούσουμε τη φράση «αυτό μπορεί να πονέσει λίγο» τη στιγμή που ο γιατρός είναι έτοιμος να μας βάλει τη βελόνα στη φλέβα είναι αρκετό για να ενεργοποιηθεί στον εγκέφαλο ο μηχανισμός αντίδρασης στον πόνο.Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι λέξεις που περιγράφουν πόνο είναι ικανές από μόνες τους να προκαλέσουν αυτή την αίσθηση, καθώς ο εγκέφαλος αντιδρά στα λόγια με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδρούσε στον σωματικό πόνο.

Η έρευνα έγινε στο γερμανικό Πανεπιστήμιο Φρίντριχ-Σίλερ της Ιένας και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση «Ρain». Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν λειτουργικό μαγνητικό τομογράφο για να εξετάσουν 16 υγιείς ανθρώπους την ώρα που επεξεργάζονταν λέξεις σχετικές με την εμπειρία του πόνου, όπως «βασανιστικός ή εξαντλητικός πόνος», «ο πόνος με παραλύει» κ.λπ.

Παράλληλα άκουγαν λέξεις με αρνητική χροιά, οι οποίες όμως δεν σχετίζονται με την αίσθηση του πόνου, όπως «βρώμικος, αηδιαστικός» κ.λπ.

Η έρευνα «φωτογράφισε» τα κέντρα επεξεργασίας του πόνου στον εγκέφαλο, τα οποία ενεργοποιήθηκαν μόνο την ώρα που άκουγαν τις σχετικές λέξεις. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η διατήρηση της ανάμνησης μίας επώδυνης κατάστασης στον εγκέφαλο βοηθά τον άνθρωπο να αποφύγει την επανάληψή της στο μέλλον. Ο Τόμας Βάις, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Ιένας, επισημαίνει πως τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν σημασία για τους πάσχοντες από διαταραχές που προκαλούν χρόνιο πόνο, καθώς φαίνεται πως η συζήτηση της κατάστασής τους με τους γιατρούς ή τους οικείους τους επιδεινώνει τα συμπτώματα και εντείνει την αίσθηση του πόνου.

πηγή : [link]
psaxtiria.com

Αντισυλληπτικά και τριχόπτωση

Τα αντισυλληπτικά χάπια προκαλούν τριχόπτωση, ακόμα και στις νεαρές γυναίκες, που τα χρησιμοποιούν λέει ο αυστραλός ειδικός Τριχολόγος, Ντέιβιντ Σάλινγκερ, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Τριχολόγων.

Όπως αναφέρει ο κ. Σάλινγκερ, η γυναικεία τριχόπτωση ήταν φαινόμενο που πριν κάμποσα χρόνια παρατηρούνταν σε εγκυμονούσες και γυναίκες που βρίσκονταν στο στάδιο της εμμηνόπαυσης στην πρώτη περίπτωση λόγω των ορμονικών διαταραχών κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και στην δεύτερη λόγω της χορήγησης ορμονικών σκευασμάτων σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

«Πριν 10 χρόνια στο ιατρείο μου παρουσιαζόταν μία γυναίκα την εβδομάδα με πρόβλημα τριχόπτωσης, σήμερα όμως βλέπω μία την ημέρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σάλινγκερ προσθέτοντας ότι η «παλαιότερη γενιά» αντισυλληπτικών όπως τα Loette και Levlen περιέχουν μία μορφή προγεστερόνης η οποία προκαλεί τριχόπτωση αν η γυναίκα που τα παίρνει έχει κληρονομική προδιάθεση σ’ αυτή.

Τα αντισυλληπτικά «νέας γενιάς» όπως τα Yasmin και Diane 35 ED σε αντίθεση με τα παλαιότερα μπορούν να έχουν την ακριβώς αντίθετη επίδραση στα μαλλιά καθώς όπως είπε ο κ. Σάλινγκερ προάγουν την τριχοφυΐα.

Να σας θυμήσουμε επίσης ότι πρόσφατες μελέτες, έδειξαν ότι τα αντισυλληπτικά μακραίνουν την ζωή των γυναικών.

Πηγή

Kάθε 10 δευτερόλεπτα ένας άνθρωπος πεθαίνει απο AIDS

Παγκοσμίως, κάθε 10 δευτερόλεπτα, πεθαίνει και ένας άνθρωπος από AIDS. Πετύχαμε μια επιτυχημένη καμπάνια στο διαδίκτυο που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει του Γάλλους επί του θέματος. Την επόμενη φορά καλό θα είναι όλοι μας να το ξανασκεφτούμε…


Φιλοξενείται από το


Blogchannel.gr

SEXY AND HOT .... NAKED AT THE SEA


Ολόκληρη η gallery στην Agenda του Rc-Cafe

Βρετανία: ένα σουτιέν... από χρυσάφι


Ορισμένες από τις πιο γοητευτικές και διάσημες γυναίκες στον κόσμο δώρισαν τα πιο σέξι εσώρουχά τους σε πλειστηριασμό που διοργανώθηκε χθες, στο Λονδίνο, για την ενίσχυση του Αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Γυναίκες από τον κόσμο του θεάματος και της μόδας διέθεσαν σε δημοπρασία στηθόδεσμούς τους που ''άφησαν εποχή'' όταν τους φορούσαν. Εντυπωσιακότερο από όλα ήταν το σουτιέν της διάσημης τραγουδίστριας Κάιλι Μινόγκ που πουλήθηκε αντί 2.400 στερλινών. Το μικροσκοπικό μαύρο δικτυωτό σουτιέν με τις ροζ τιράντες από τη δική της σειρά εσωρούχων ''LoveKylie'', μονοπώλησε το ενδιαφέρον του αγοραστών. Οι καλλονές του μόντελινγκ Ελ Μακφέρσον και Καπρίς είχαν επίσης μεγάλη επιτυχία στην επιλογή της δωρεάς τους, καθώς οι στηθόδεσμοί τους πουλήθηκαν αντί 650 και 600 στερλινών.

Συνολικά, η δημοπρασία απέφερε έσοδα 8.000 στερλινών και άλλες 4.000 στερλίνες από τις πωλήσεις εισιτηρίων.

Πηγές: ΑΠΕ - Ρόιτερ

Βιντεοσκοπούν την πρώτη νύχτα του γάμου...


Καινούργια μόδα που έρχεται από τη Βουλγαρία είναι τα νέα ζευγάρια που παντρεύονται να βιντεοσκοπούν όχι μόνο τη τελετή του γάμου και τη δεξίωση αλλά και την πρώτη νύχτα του γάμου τους!!!

Ετσι λοιπόν προσλαμβάνουν κάμεραμαν που έχει αποστολή να βιντεοσκοπήσει το εν λόγω ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις την πρώτη νύχτα του γάμου του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Pravda η νέα μόδα ξεκίνησε από τη πόλη Plovdiv και μάλιστα αναφέρει ότι όταν το πρώτο ζευγάρι ζήτησε από τον κάμεραμαν να βιντεοσκοπήσει μαζί με την τελετή και την πρώτη νύχτα του γάμου ο καλλιτέχνης νόμιζε πως επρόκειτο για αστείο.

Όμως δεν ήταν.

Η εφημερίδα περιγράφει πως ο κάμεραμαν ακολούθησε το ζευγάρι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και παρά την πρώτη αμηχανία η δουλειά στέφθηκε με επιτυχία.
www.supa.gr

BeBionic, ίσως το πιο εξελιγμένο προσθετικό χέριΗ BeBionic κατασκεύασε ίσως το πιο εξελιγμένο προσθετικό χέρι που μπορεί πλέον να παραγγείλει όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του. Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας αλλά είναι εκπληκτικό το πόσο καλά φαίνεται να ανταποκρίνεται σε απλές δουλειές της καθημερινότητας. Απλές για όλους εμάς αλλά απίστευτα δύσκολες ή αδύνατες για κάποιους που δεν έχουν κάποιο μέλος. Μπράβο και πάλι μπράβο στην BeBionic που προσφέρει μάλιστα και τεχνητό δέρμα σε διαφορετικούς τόνους με δυνατότητα επιλογής ακόμα και του σχήματος των νυχιών.(by pestaola.gr)

nerdtechnews.gr

Ηλιακό τρίκυκλο κάνει τον γύρω του κόσμου!

O Λουί Παλμέρ είναι ελβετός και είναι οικολογος – περιηγητής! Είναι ευτυχισμένος αυτή τη περίοδο γιατί έφτασε με το ηλιακό του τρίκυκλο στο Αμβούργο μέσα στα πλαίσια της παγκόσμια περιοδείας του που ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο από τη Λουκέρνη. Το όχημα του δεν ξεπερνά τα 90 χιλιόμετρα την ώρα και έχει ήδη διασχίσει περισσότερες από 30 χώρες (Αραβία, Ασία, Αφρική), προωθώντας το … ηλιακό «πνεύμα»!
neolaia.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory