Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Η διαφορά μεταξύ " θεωρίας " και " πράξης " με παράδειγμα .

- Μπαμπά! Μπαμπά! Στο σχολείο μας είπε η δασκάλα να εξηγήσουμε μέχρι αύριο το πρωί τη διαφορά μεταξύ των λέξεων “θεωρητικά” και “πραγματικά”.
- Πολύ καλά… Ρώτησε τη μάνα σου εάν θα κοιμόταν με έναν άλλον άνδρα για 1.000.000 ΕΥΡΩ.
Το παιδί υπακούει και ρωτάει τη μαμά του:
- Μαμά… θα κοιμόσουν με άλλον άνδρα για 1.000.000 ΕΥΡΩ;
- Οπωσδήποτε!
- Μπαμπά! Μπαμπά! Είπε, πως ναι!
- Ωραία, τώρα πήγαινε και ρώτα την αδελφή σου…
- Μαρία…θα κοιμόσουν με έναν ανδρα για 1.000.000 ΕΥΡΩ;
- Μα φυσικά!
- Μπαμπά! Μπαμπά! Επίσης, είπε το ναι!
- Εντάξει, ρώτα τώρα και τον μεγάλο σου αδελφό…
- Κώστα, θα κοιμόσουν με έναν άνδρα για 1.000.000 ΕΥΡΩ;
- Και βέβαια, ναι!
- Μπαμπά! Μπαμπά! Επίσης είπε ναι!
Και απαντάει ο πατέρας:
- Βλέπεις; Θεωρητικά στο σπίτι έχουμε 3.000.000 ΕΥΡΩ, στην πραγματικότητα όμως, στο σπίτι έχουμε μόνον δύο που***ες και έναν ομοφυλόφιλο..

Eσώρουχα που ....κόβουν την ανάσα!!

Εσωτερικό ...hot fashion[εσώρρουχα...ιλίγγου]
Innocent ...ασπρο...η μυστηριώδες ..μαύρο?both sexy too. and what about..full rose?


Φετίχ, μυστικό πολύτιμο, πανέμορφα μυστηριακά εσώρουχα,τοπς ονειρικά, διαφάνειες,σέξυ λεπτομέρειες, luxury underware,μυστηριώδη εξεζητημένα μαύρα, υπέροχα..innocent λευκά, λεπτομέρειες, push ups σουτιέν για εκπλητικό μπούστο ακόμη και γιαυτές που δεν διαθέτουν πλούσιο στήθος.Aλήθεια,είδατε την ολόσωμη δαντελένια φόρμα της ΜΙLENA.just perfect. Mηπως το top-babydoll μαύρη διαφάνεια με φραμπαλά, μεταξωτές κορδέλλες και το αντίστοιχο σλιπάκι της Μed?

Λάτρεψα τα υπέροχα δαντελένια και άκρως προκλητικά της Ιntimissimi απο τα sexiest ever που έχω δει,μπορείς να μπεις εκεί πρωι και να βγείς βράδυ,γεμάτη σακούλες,η Victoria secret μας δίνει απογειωτικά μαύρα με βολάν[απο τα πιο πρωτότυπα με φίνα υλικά τοπς που έχω δει ποτέ σαν αυτό αριστερά της φωτογραφίας] θες να το αγοράσεις οπωσδήποτε,πίστεψέ με,ΥΑΜΑΜΑΥ,με χρυσά γκλιτερς σύνολα της lejaby με φίνες δαντέλλες και εκπληκτικά μικροσκοπικά χρυσά φιογκάκια,so glamorous and stylish, άκρως αισθησιακά στρινγκάκια της Club Neuf,φανταστικά μποξεράκια που δεν έχουν καμμία μα καμμία σχέση με τα ανδρικά,μοναδικές ζαρντιέρες για τις πιο προχωρημένες της Med. Θηλυκές γραμμές γίνονται ενα με το σώμα σου.
Επιμένω φανατικά στην ποιότητα των εσωρούχων. Ειναι επένδυση.Και απο πλευράς αισθητικης αλλά και απο πλευράς υγείας.Με τα άπειρα κάκιστης ποιότητας εσώρουχα που κυκλοφορούν και μπορεί να προκαλέσουν και προβλήματα υγείας καλλίτερα να στερηθείτε ένα ρούχο και να επενδύσετε σε μερικά σετς πρόκλησης.
Εδω για μυρωδιές έχετε απειρες επιλογές.Απόλυτα ταιριαστό το Rock n rose [valentino]σε υπέροχο μπουκάλι τυλιγμένο με μαυρη δαντέλα,η το καταπληκτικό Flower bomb [victor and rolf] στο μπουκάλι με τον απίστευτο χρυσό φιόγκο.
ΒΕAUTY GADGETS,for ladies only

Φτιάξτε " εύκολα " Κινέζικες χυλοπίτες !

post 3 12861799839795 Art of Preparing Chinese Noodles
post 3 12861799893594 Art of Preparing Chinese Noodles
post 3 12861799955111 Art of Preparing Chinese Noodles
post 3 12861800034045 Art of Preparing Chinese Noodles
post 3 12861800135996 Art of Preparing Chinese Noodles
post 3 12861800219174 Art of Preparing Chinese Noodles
post 3 12861800279607 Art of Preparing Chinese Noodles

ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

ΠΕΤΑΣΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
Αφορά πρόσθετο στηθαίο ασφαλείας που έχει σαν στόχο την προστασία των μοτοσικλετιστών, το οποίο τοποθετείται κάτω από τα υφιστάμενα στηθαία ασφαλείας με την μέθοδο της ανάρτησης, μέσω ενός βραχίονα που προσαρμόζεται απλά και γρήγορα σε όλους τους τύπους των υφισταμένων στηθαίων ασφαλείας οδών.


Η ευρωπαϊκή Προδιαγραφή EN1317 προβλέπει μελλοντικά την καθιέρωση ενός πετάσματος προστασίας μοτοσικλετιστών, σύμφωνα με τα παραπάνω, που θα έρθει να συμπληρώσει τα στηθαία ασφαλείας αναχαίτισης οχημάτων (αυτοκινήτων και φορτηγών) τα οποία όμως είναι επικίνδυνα για τους μοτοσικλετιστές, καθώς αυτοί κινδυνεύουν να σφηνωθούν κάτω από αυτά Το 8% των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων στην Ε.Ε. αφορούν αυτή την περίπτωση. Σε ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, οι μοτοσικλετιστές είχαν την τιμητική τους καθώς θεωρείται ομάδα υψηλού κινδύνου, ενώ στατιστικά στοιχεία έδειξαν πως το 51% των νεκρών κατά το πρώτο επτάμηνο του 2006 οδηγούσε δίκυκλο. Επιπλέον, οι 47 από τους 94 νεκρούς μοτοσικλετιστές κατέληξαν αποκλειστικά λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, καθώς δεν φορούσαν κράνος! Ένα από τα βασικά συμπεράσματα ήταν ότι « Τα στηθαία ασφαλείας είναι επικίνδυνα για τους μοτοσικλετιστές, καθώς αυτοί κινδυνεύουν να σφηνωθούν κάτω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα.»
Προηγούμενοι, αυθαίρετοι, πειραματισμοί να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα με την προσθήκη και δεύτερου, χαμηλότερου στηθαίου ασφαλείας, απεδείχθησαν επικίνδυνοι για τα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, πολλές Ευρωπαϊκές Εταιρείες από το χώρο σχεδιασμού συστη-μάτων οδικής ασφαλείας, έχουν σχεδιάσει και βελτιώσει τέτοιου είδους συστήματα και έχουν καταλήξει, σύμφωνα με το ισχύον πρότυπο EN1317, λίγο-πολύ σε παρόμοια μοντέλα «ΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ» ή όπως απλά ονομάζονται «ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ». Στα πλαίσια αυτά, η dmcArchitects σχεδίασε για λογαριασμό της Ελληνικής Βιομηχανικής Εταιρείας «INFOPOST-Συστήματα Οδικής Σήμανσης & Ασφάλειας», Πλήρες Σύστημα «ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ» το οποίο μπορεί να αναρτηθεί σε οποιοδήποτε υφιστάμενο (τύπου ARMCO) ή νέο σύστημα στηθαίων ασφαλείας ( σύμφωνα με το Πρότυπο EN1317) και το οποίο βρίσκεται ήδη σε παραγωγή.
Σύμφωνα με την ομοσπονδία των ενώσεων των ευρωπαϊκών μοτοσικλετιστών (FEMA), η εφαρμογή των εν λόγω πετασμάτων θα μπορούσε να εφαρμοσθεί από το καλοκαίρι 2010.
Μέχρι τώρα, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές πρόσκρουσης μόνο για αυτοκίνητα και όχι μοτοσικλέτες. Η FEMA ελπίζει ότι νέα πρότυπα συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών πρόσκρουσης μοτοσικλετών θα είναι σε ισχύ μέχρι τον επόμενο Ιούνιο μετά από συμφωνία με την αρμόδια ομάδα τεχνικών εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπή για την τυποποίηση (CEN).

Στο ντιβάνι του χαβαλέ….


Του Ευπροσήγορου Π.
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια ξανθιά αλλά πολύγλωσση. Προσπάθησε να μας πείσει ότι είναι εύστροφη, ετοιμόλογη και δυναμική. Να αποδεχτούμε ότι η ξανθιά ρίζα, που προσδίδει τηλεοπτική λάμψη, είναι ένα απίστευτο κλισέ, μια ρατσιστική προκατάληψη σοβινιστικών γουρουνιών, που θεωρούν κάθε νόστιμη ξανθιά, με αβυσσαλέο ντεκολτέ απλώς μπάρμπι.

Όχι «σου λέει» η ψηλή ξανθιά μπροστά στον γκουρού της δημοσιογραφίας, μάτσο λαϊφσταϊλίστα Πέτρο Κωστόπουλο, εγώ μπορεί να ασχολούμαι ολημερίς και ολονυχτίς με τα «εξτένσιον» στο Big Brother και το κυνήγι του Ματέο, αλλά και τα αραβικά μου τα ξέρω και από Ταλιμπάν πήρα συνέντευξη και άμα λάχει «χτυπάω» και μια πολιτική ανάλυση.

Κι αν απορείτε που συνέβησαν όλα αυτά. Στην καινούργια βαλκανική εκδοχή του « Λέϊτ Νάϊτ» αλά Ντέϊβιντ Λέτερμαν, , «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον ALPHA.

Αφού λοιπόν το μοιραίο αυτό «Βράδυ» της Πέμπτης, ακούσαμε μεταξύ άλλων πως ο Σάκης πέταξε τις πουέντ και έπιασε το καμάκι στα κορίτσια, μάθαμε πόσες γλώσσες μιλάει η

«Ο σύγχρονος παγκόσμιος πόλεμος»,

Χωρίς αμφιβολία το αίτιο κάθε πολέμου ήταν οικονομικό. Αυτή την περίοδο της ιστορίας του ανθρώπινου γένους και το αίτιο και το αποτέλεσμα, δηλ. ο πόλεμος, είναι φύσει οικονομικός και συγκεκριμένα νομισματικός. Κάθε οικονομία κράτους εκδίδει το νόμισμα του, βάσει αυτού σχεδιάζει την πολιτική του, που βάσει αυτής...χρεώνει το νόμισμά της. Αυτός ο κύκλος κάθε χώρας συντονίζεται σε παράλληλες τροχιές με το παγκόσμιο σύστημα ισοτιμίας.

Σωστή η ...Γιαγιά!!

Παραβολή

Ένας παπάς αποφασίζει, ότι μια πρακτική επίδειξη θα έδινε άλλη
βαρύτητα στο Κυριακάτικο κήρυγμα. Γι΄ αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4
μπουκάλια:
 - Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα.
 - Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό.
 - Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα.
 - Το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.

Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτέλεσμα της
διαδικασίας αυτής:
 - Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε!
 - Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε!
 - Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε!
 - Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό ήταν το μόνο που έζησε!

Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε:
 - Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα, από αυτήν την παραβολή;

Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αυθόρμητα αναφωνεί:

ΟΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!

 http://ektiesthisi.blogspot.com/

ΘΕΑΤΡΟ Η πέτρα της υποµονής ,

Η «Μήδεια» (φωτογραφία) του Ζαν Ανούιγ, σε σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο «Αltera Ρars» (Μεγ. Αλεξάνδρου 123, Κεραµεικός, τηλ. 210-3410.011) στις 21.30.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Βουτιά στην ιστορία και τον µύθο για το νερό ,

«Κουτσοµπολιό της βρύσης» κάνει ο καραγκιοζοπαίχτης Αθως Δανέλλης µε ήρωες του θεάτρου σκιών στο Λουτρό των Αέρηδων (φωτογραφία, τηλ. 210- 3229.031)
Τα ποτάµια, οι λίµνες και οι νερόµυλοι, από την αρχαιότητα έως σήµερα, έχουν την τιµητική τους στις δράσεις «Φωνές νερού µυριάδες» έως την Κυριακή
Διέσχιζαν βουνά και πεδιάδες αναζητώντας µικρές οάσεις, ποτάµια και πηγές για να στήσουν τους οικισµούς.

Κατά την αρχαιότητα, οι Ελληνες θεωρούσαν το νερό µέσο εξαγνισµού και αναγέννησης. Αποτελεί δε πηγή έµπνευσης για ποιητές, εικαστικούς και λογοτέχνες. Σήµερα, το φυσικό τοπίο αλλάζει και οι υδάτινοι πόροι είναι πλέον περιζήτητοι. Το νερό, όπως αποκαλύπτεται σε εκθέµατα, µνηµεία και στο ελληνικό τοπίο, γιορτάζουν 150 αρχαιολογικοί χώροι και µουσεία ανά την Ελλάδα που συµµετέχουν στη δράση του υπουργείου Πολιτισµού και Τουρισµού µε τίτλο «Περιβάλλον και Πολιτισµός» έως τις 10 Οκτωβρίου. Με το σύνθηµα «Φωνές νερού µυριάδες», ανοίγουν τις πόρτες τους µε είσοδο ελεύθερη και µε εκδηλώσεις, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Τον «Οµηρικό Υµνο στη Δήµητρα» χορεύει η οµάδα Ηώς στον Αρχαιολογικό Χώρο Μουσών - Πνύκας - Νυµφών (τηλ. 210-

9240.549). Τα εκθέµατα που σχετίζονται µε το νερό πρωταγωνιστούν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (τηλ. 210-8217.724) και το κεντρικό κτίριο του Μουσείου Μπενάκη (τηλ. 210-3671.067). Ο ρόλος του νερού στις γυναικείες πρακτικές της εβραϊκής θρησκείας αποκαλύπτεται στο «Τελετουργικό Λουτρό Μίκβε», την εκπαιδευτική διαδροµή στη µόνιµη έκθεση του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος (τηλ. 210-3225.582).

Τα «αστικά χρηστικά υδροφόρα αντικείµενα», µε αφορµή τις κρήνες του ιστορικού κέντρου, ανακαλύπτουν οι µαθητές στο Πελοποννησιακό και Λαογραφικό Ιδρυµα «Β. Παπαντωνίου» Ναυπλίου (τηλ. 27520-28.947). Εργαστήρια ζωγραφικής και χειροτεχνίας και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις περιµένουν τους επισκέπτες του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (τηλ.

2310-830.538).

Το ενδιαφέρον για την τέχνη είναι κυρίως γένους θηλυκού ,

Κάπου 16.000 άνθρωποι κατέκλυσαν το Κτίριο του Τae Κwo Do στο Φάληρο _ 35% περισσότεροι από πέρυσι _ και τα περίπτερα των 57 γκαλερί από 10 χώρες που συµµετείχαν στην Αrt Αthina του 2010, τον Μάιο
Ζωγραφική και φωτογραφία πρωταγωνιστούν στις προτιµήσεις των επισκεπτών της Αrt Αthina, οι οποίοι αυξήθηκαν πέρυσι κατά 35%
Πτυχιούχοι και γυναίκες ηλικίας από 26 έως 35 ετών που ζουν στο κέντρο και στα βόρεια προάστια, ενδιαφέρονται κυρίως για τη ζωγραφική και τη φωτογραφία, χωρίς όµως να συνδέονται επαγγελµατικά µε τον χώρο των εικαστικών: αυτή είναι η ταυτότητα των φιλότεχνων που κάθε χρόνο επισκέπτονται το παζάρι της ελληνικής τέχνης, την Αrt Αthina.

Το προφίλ των επισκεπτών της αθηναϊκής φουάρ καταγράφτη- κε πρώτη φορά από έρευνα που πραγµατοποίησε η εταιρεία Let Μuseums Κnow κατά τη διάρκεια της περυσινής διοργάνωσης µε δείγµα 500 ερωτηµατολογίων στο σύνολο των 16.000 επισκεπτών.

Ληξιπρόθεσμες οφειλές σε 45 δόσεις,

ΔΙΑΓΡΑΦΗ προσαυξήσεων έως και 100%, πληθώρα δόσεων, αναστολή ποινικών διώξεων, λουκέτων και πλειστηριασμών υπόσχεται το υπουργείο Οικονομικών σε 1,5 εκατ. οφειλέτες του Δημοσίου προκειμένου να ρυθμίσουν τα χρέη τους και να ενισχυθούν τα έσοδα του προϋπολογισμού.

Οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές υπερβαίνουν τα 32 δισ. ευρώ, εκ των οποίων από τις αρχές του έτους με την απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών ακινήτων έχει εισπραχθεί περί το ένα δισ. ευρώ.

Τώρα, οι οφειλέτες καλούνται έως τις 29 Οκτωβρίου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση, στην εφορία ή στο τελωνείο όπου είναι βεβαιωμένη η οφειλή τους, καταβάλλοντας και την πρώτη δόση για να απαλλαγούν από τις διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης. Ειδικά για τις κατασχέσεις καταθέσεων, η υπαγωγή στη ρύθμιση δεν συνεπάγεται άρση τους, αλλά συμψηφισμό με τις δόσεις.

Δημόσιο: σωσίβιο η 25ετία Οσοι τη συμπληρώνουν μέχρι 31/12/2010 δεν θα επιβαρυνθούν με πρόσθετα χρόνια για συνταξιοδότηση ,

Κλειδί, για ηπιότερη εφαρμογή του Ασφαλιστικού των δημοσίων υπαλλήλων, αποτελούν τα... ψιλά γράμματα του νέου νόμου Παπακωνσταντίνου (3865/2010). Κι αυτό γιατί διαπιστώνεται ότι το σχετικό άρθρο 6 του νέου νόμου δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους ασφαλισμένους από 1.1.1983 έως 31.12.1992 να μην επιβαρυνθούν με πρόσθετα (έως 15) έτη ασφάλισης ή να έχουν μείωση της σύνταξής τους.
Η ηγεσία της ΠΟΠΟΚΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής)- όπως τονίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρός της κ. Θανάσης Τσακανίκας (ερμηνεύοντας τον νέο νόμο)- θεωρεί ότι άνδρες και γυναίκες που μέχρι τις 31.12.2010 έχουν συμπληρώσει 25 έτη ασφάλισης έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι αυτοί μπορούν να συνταξιοδοτηθούν με 35 έτη ασφάλισης και όριο ηλικίας τα 58 χρόνια ή με 37 έτη ασφάλισης χωρίς όριο ηλικίας (ΧΟΗ). Μάλιστα στην 25ετία υπολογίζεται (όπως είναι διατυπωμένη η διάταξη) και η προϋπηρεσία σε άλλα Ταμεία, εκτός Δημοσίου. Επιπρόσθετα η μεγάλη αυτή κατηγορία των ασφαλισμένων δημοσίων υπαλλήλων (25ετία στις 31.12.2010) εκτός από τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα γλιτώσουν και από τη μείωση της σύνταξης λόγω του νέου υπολογισμού της. Την ίδια εκτίμηση με τον κ. Τσακανίκα έχουν και στελέχη της ΑΔΕΔΥ αλλά και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων στον χώρο του Δημοσίου που περιμένουν τις σχετικές ερμηνείες από το υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα, την ίδια άποψη εκφράζουν και στελέχη της Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων παρόλο που δεν έχουν άμεση σχέση με τον νόμο 3865/2010, εκτιμώντας ότι μια τέτοια ερμηνεία θα «σώσει» τους 8 στους 10 δημοσίους υπαλλήλους από τη «θηλειά» των ανατροπών στο Ασφαλιστικό από το 2011.

Άλλο RC cafe, άλλο "Καφέ στην Μπενάκη"

Όταν η καρδιά της γενιάς μας χτυπάει δυνατότερα από την καρδιά της πόλης -
κτήνους.

Πρωταγωνιστεί κ γράφει μουσική η τραγουδοποιός Μαρία Λούκα.

* Credits *
Εμφανίζονται : Λούκα Μαρία, Χασαπόπουλος Κώστας, Μπάλλας Αλέξης,
Καπόγιαννης Αλέξανδρος, Κυπριανού Εύα
Μοντάζ : Καπόγιαννης Δήμος, Φρυσούλη Βίκυ
Μιξάζ : Καπόγιαννης Αλέξανδρος, Καπόγιαννης Δήμος
Video Compositing / Visual effects : Καπόγιαννης Δήμος
Σενάριο : Καρβούνης Θάνος, Χασαπόπουλος Κώστας
Σκηνοθεσία : Καρβούνης Θάνος, Φρυσούλη Βίκυ
Παραγωγή : AKΣ TiiiNewzFilms

..


* ΠΡΟΒΟΛΕΣ *
Τιμητική διάκριση στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
Θεσσαλονίκης (5 καλύτερες ελληνικές ταινίες)
Συμμετοχή στο 2ο Nεανικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας
Προβολή σε live του Σπύρου Γραμμένου στο Αλάβαστρον
Συμμετοχή στο Πανόραμα Ανεξάρτητων Κινηματογραφιστών "Chainfree" στην
Πετρούπολη
Συμμετοχή στο 2010 Chainfree Film Festival στο Ίδρυμα Κακογιάννη
Συμμετοχή στο Β-fest 2010 στη Σχολή Καλών Τεχνών
Συμμετοχή στο φεστιβάλ "ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2010" στη Γεωπονική
Συμμετοχή στο OUT OF FOCUS FESTIVAL 2010 - Μικρόπολις / Θεσσαλονίκη
Συμμετοχή στο Public Digital Festival 2010


Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms
www.tnfilms.gr

Ζώδια και αυτοκίνητο .

Νιώθετε ολοκληρωμένη προσωπικότητα μόνο όταν το στροφόμετρο του αυτοκινήτου σας «χτυπάει κόκκινο», ή παθαίνετε αλλεργία μόνο με τη σκέψη ότι έχετε να οδηγήσετε μέχρι το σούπερ μάρκετ; Ξέρετε με κάθε λεπτομέρεια τι κρύβεται κάτω από το καπό του αυτοκινήτου σας ή το μπουζί είναι για σας εξωτικό νησί στον Ινδικό Ωκεανό; Και, τελικά, φταίει ο χαρακτήρας σας που συλλέγετε κλήσεις ή έχετε πέσει θύμα μιας καλά ενορχηστρωμένης συνωμοσίας; Για τις απαντήσεις δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ. Το Ηλιόφωτο ταξίδεψε στα άστρα και ανακάλυψε τι σχέση μπορεί να έχει ο Άρης, ο Κρόνος και ο Ερμής με το γκάζι, το φρένο και το αμπραγιάζ.
Λάτρης των αυτοκινήτων και της οδήγησης, του αρέσει ό,τι έχει να κάνει με τους τέσσερις τροχούς. Ο Κριός είναι συνήθως το ζώδιο που βγάζει οδηγούς της Φόρμουλα ένα. Προτιμούν το κόκκινο και τα θερμά χρώματα. Τους αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με μεγάλη ιπποδύναμη και εκτιμούν ιδιαίτερα τους δρόμους που προσφέρονται για γρήγορη οδήγηση που απαιτεί δεξιοτεχνία. Χρειάζονται όμως προσοχή και μέτρο.
Τους αρέσει η άνετη και σταθερή οδήγηση. Προτιμούν τα πολυτελή αυτοκίνητα και όσα τους φαίνονται αισθητικά ωραία. Χρωματικά τους έλκουν το καφέ, το πράσινο και οι γήινοι τόνοι. Διαλέγουν δερμάτινο σαλόνι και καλό στερεοφωνικό. Πολλές φορές αντιμετωπίζουν την οδήγηση σαν ταλαιπωρία, εκτός και αν υπάρχει το κίνητρο μιας εκδρομής στη φύση με φίλους. Καλό θα είναι να βελτιώσουν λίγο τα αντανακλαστικά τους.
Το αυτοκίνητο τους είναι απαραίτητο καθώς τους δίνει αυτονομία κινήσεων και εξυπηρετεί τις ανάγκες τους για κινητικότητα και επικοινωνία. Συνήθως είναι καλοί οδηγοί στις κοντινές αποστάσεις. Χρειάζεται να ελέγξουν τη νευρικότητα και την ανυπομονησία τους. Τους αρέσουν τα αυτοκίνητα πόλης μεσαίου κυβισμού. Το κίτρινο, το κόκκινο, το μπλε και οι αποχρώσεις του σιέλ είναι τα χρώματα που προτιμούν. Είναι αναποφάσιστοι στο τι μάρκα αυτοκινήτου θα διαλέξουν.
Ένα μεγάλο, ασφαλές, οικογενειακό αυτοκίνητο, με άνετους χώρους και ευκολία στο χειρισμό είναι το ιδανικό. Πολλές φορές οι Καρκίνοι έλκονται από αυτοκίνητα – αντίκες. Πάντα συνδέονται συναισθηματικά με το όχημά τους. Τους ταιριάζουν χρώματα όπως το λαδί, το κίτρινο και οι αποχρώσεις του πράσινου. Χρειάζεται να τολμήσουν και να δείξουν περισσότερο θάρρος στην οδήγηση καθώς και να γίνουν πιο αποφασιστικοί.
Το αυτοκίνητο για τους Λέοντες είναι μέσο απόλαυσης αλλά και επίδειξης. Τους αρέσουν τα πολυτελή αυτοκίνητα και συχνά φτάνουν σε υπερβολές. Και, ως οδηγοί, όμως, τους αρέσει να εντυπωσιάζουν. Οι εκδρομές είναι το καλύτερό τους, αρκεί να έχουν σοφέρ. Το χρυσό, το πορτοκαλί και κόκκινο είναι τα χρώματα που τους ταιριάζουν. Θεωρούν απαραίτητα τα δερμάτινα σαλόνια.
Αντιμετωπίζουν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και εξυπηρέτησης των αναγκών τους. Χρειάζονται άνετους και λειτουργικούς χώρους. Προτιμούν ένα αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού που να προσφέρει ασφάλεια. Το ανθρακί, το γκρι, το μαύρο ή το λευκό είναι συνήθως οι χρωματικές επιλογές. Οδηγούν σχολαστικά αλλά και με φαντασία, καθώς η οδήγηση για τους Παρθένους προσφέρει χαρά. Η σχολαστικότητά τους, όμως, κάποιες φορές τους στερεί τη δυνατότητα ελιγμών.
Είναι ντελικάτοι και κομψοί στην οδήγηση. Μόνο που η ευγενική τους άποψη για την οδήγηση δεν είναι σύμφωνη με την οδική συμπεριφορά των άλλων, με αποτέλεσμα να νοιώθουν άβολα. Το αυτοκίνητο πρέπει να καλύπτει τις αισθητικές ανάγκες ενός Ζυγού. Κριτήριο επιλογής είναι συχνά η εμφάνιση ενός οχήματος και όχι η ασφάλεια που προσφέρει ή οι δυνατότητές του. Αγαπημένα χρώματα το μπλε ή το τιρκουάζ. Προτιμούν να αλλάζουν το αυτοκίνητό τους συχνά.
Έχουν καλή και ευέλικτη οδική συμπεριφορά, είναι όμως και σταθεροί οδηγοί. Διαθέτουν εξαιρετικό ένστικτο, γεγονός που πολλές φορές αποδεικνύεται πολύτιμο. Τους αρέσει η μοναχική οδήγηση τη νύχτα ή κοντά σε μέρη που έχουν θάλασσα. Προτιμούν λιτά αυτοκίνητα, που είναι αξιόπιστα μηχανικά. Το μαύρο, το μπορντό και το καφέ τους ταιριάζουν ως χρώματα.

Τίποτα δεν μπορεί να τους κάνει να χαρούν περισσότερο από μία εκδρομή με αυτοκίνητο και καλή μουσική στη διαπασών. Είναι φτιαγμένοι για ανοιχτούς δρόμους και περιηγήσεις. Είναι ικανοί οδηγοί και το μόνο σημείο που, ίσως, χρειάζεται να δώσουν προσοχή είναι η συγκέντρωση στο δρόμο. Τους αρέσουν αυτοκίνητα που εγγυώνται ασφάλεια σε μακρινές διαδρομές, όπως ένα τζιπ. Τα έντονα φωτεινά χρώματα είναι συνήθως η προτίμησή τους, καθώς τους φτιάχνουν τη διάθεση.
Ένα κομψό και κλασικό αυτοκίνητο ή ίσως μία αντίκα είναι πιο κοντά στις επιλογές τους, καθώς τους προσδίδει κύρος και ασφάλεια. Είναι αρκετά προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην οδήγηση και διαθέτουν έντονο αίσθημα ευθύνης. Ένα δυνατό τζιπ προσφέρεται για τις εξορμήσεις τους και για οδήγηση σε κακοτράχαλους δρόμους. Προτιμούν το καφέ, το μολυβί, το σκούρο λαδί και το μαύρο.
Η οδήγηση δεν είναι ότι πιο ευχάριστο για τους Υδροχόους. Οι δρόμοι της πόλης τους κουράζουν και συχνά πιάνουν τον εαυτό τους να αφαιρείται την ώρα που οδηγούν. Προτιμούν περισσότερο τις αποδράσεις στο άγνωστο. Ένα ανθεκτικό αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού είναι το ιδανικότερο, σε χρώματα μπλε ραφ, μαύρο και μπορντό. Θεωρούν ένα καλό στερεοφωνικό απαραίτητο αξεσουάρ για ψυχαγωγία και ενημέρωση.
Το αυτοκίνητο τους φαίνεται μάλλον πολύπλοκο και κουραστικό. Τους αρέσει, όμως, η αίσθηση φυγής που τους προσφέρει. Ένα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο τους δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας. Απαραίτητο αξεσουάρ, ένα καλό ηχοσύστημα. Χώματα που τους ταιριάζουν είναι το λαδί, το λευκό καθώς και ένας συνδυασμός με περισσότερα χρώματα. Το τέλος του 2004 μπορούν να κάνουν άφοβα οποιαδήποτε επένδυση σε αυτοκίνητο.
Πηγή: heliofoto.gr

Σήμερα το βράδυ θα ...ξεχάσουμε τη λέξη ταμπού!!

Αυτό που θα έκανε  τη μέρα πιο γλυκιά θα ήταν μία σοκολάτα.επάνω στο κορμί σου

* Θα μπορούσα να σε περιγράψω με μία λέξη.Σκέτη απόλαυση!

* Αν κρυώσεις πολύ.θα έρθω να σε ζεστάνω!


* Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο για εμένα, από εσένα να φοράς μόνο το φως του φεγγαριού και τα φιλιά μου.


* Η κάθε σου σκέψη με ξεσηκώνει...και θέλω να έρθω δίπλα σου και να κάνω τη νύχτα να θέλουμε να κρατήσει για πάντα.


* Έρωτας, Πάθος, Πόθος..Είναι οι λέξεις για μία νύχτα μαζί σου. Ας κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί, να πάμε εκεί που η έκσταση δεν είναι λέξη αλλά πραγματικότητα.


* Σήμερα το βράδυ θα ξεχάσουμε τη λέξη ταμπού.


* Είσαι σήμερα να προσπαθήσουμε να καταρρίψουμε κάθε...

Οι Ελληνίδες είναι τεκνατζούδες .

Απελευθερωμένα κορίτσια...
Απελευθερωμένα κορίτσια...
Μια νέα μεγάλη έρευνα του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας (υπάρχει τέτοιο ινστιτούτο; προσλαμβάνουν να στείλω βιογραφικό;) έδειξε ότι οι Ελληνίδες είναι πλέον πολύ απελευθερωμένες και τα δίνουν όλα στον έρωτα.
Σύμφωνα με την έρευνα 1.800 γυναίκες ηλικίας 34 έως 45 ετών, το 40% δήλωσε ότι προτιμά τους μικρότερους σε ηλικία εραστές από αυτές (να τες οι πιπινοκυνηγές – τεκνατζούδες).
Περίπου οι μισές θα χώριζαν για την καριέρα τους, ενώ το 48% θα επέλεγε άλλο ερωτικό σύντροφο εάν δεν ήταν ικανοποιημένες από αυτόν που ήδη έχουν καθώς γνωρίζουν ότι η σεξουαλική υγεία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή.
Κάτι που περιμέναμε γιατί δεν πιστεύαμε τα ψέματα που λένε οι γυναίκες ότι δήθεν θέλουν «άντρες με καλή καρδιά» είναι ότι οι γυναίκες επιζητούν την ομορφιά στον άντρα και συγκεκριμένα δίνουν μεγάλη σημασία στην περιοχή των γλουτών, της πλάτης, των ποδιών και του στέρνου των ανδρών.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory