Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Τρισδιάστατο «ζύγισμα» καταργεί τις ζυγαριές

Το νέο σκάνερ που κατασκεύασαν βρετανοί επιστήμονες δείχνει επιπλέον και σε ποια σημεία πρέπει να χάσουμε βάρος

ΛΟΝΔΙΝΟ Πετάξτε μεζούρες και ζυγαριές- ένας νέος σαρωτής (σκάνερ) τριών διαστάσεων που εξέλιξαν βρετανοί επιστήμονες θα δείχνει όχι μόνο πόσο παχύσαρκος είναι κανείς αλλά και σε ποια ακριβώς σημεία πρέπει να χάσει βάρος.

Ο μετρητής του δείκτη όγκου σώματος (Βody Volume Ιndex, ΒVΙ), όπως ονομάζεται η επαναστατική συσκευή, αρχικά θα χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία πριν από σοβαρά χειρουργεία. Λειτουργεί σαρώνοντας το σώμα του ασθενούς, σαν να βγάζει «φωτοτυπίες», σε μόλις έξι δευτερόλεπτα, χωρίς τη χρήση ακτίνων Χ. Το σύστημα αποτελείται από έναν θάλαμο ύψους δύο μέτρων, 16 αισθητήρες και 32 κάμερες, που ανιχνεύουν την κατανομή του λίπους στα διάφορα τμήματα του σώματος. Ο ασθενής εισέρχεται στο τρισδιάστατο σκάνερ με τα εσώρουχα, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή μέτρηση όλων των καμπυλών του σώματος. Για τη διαδικασία της σάρωσης χρησιμοποιείται λευκό φως, χωρίς επιβλαβή ακτινοβολία για τον οργανισμό. Σε έξι δευτερόλεπτα δημιουργείται η λεπτομερής «εικονική» φιγούρα του ατόμου, ενώ το

Αγρότισσες μόνες ψάχνουν....Γερμανίδες V Ελβετίδες .


Δηλαδή νομίζατε ότι μόνο οι Έλληνες αγρότες του reality “Αγρότης μόνος ψάχνει” έχουν δικαίωμα στον έρωτα; Ήρθε η ώρα να δείτε την άλλη πλευρά. Sexy γερμανίδες και ελβετίδες αγρότισσες φωτογραφήθηκαν με τα απολύτως απαραίτητα για τις ανάγκες δύο ημερολογίων. Ποιές προτιμάτε?


Γερμανίδες

Ελβετίδες

.otherside.gr 

Domingo-Carreras Aγνωστες πτυχές μιάς φιλίας!!

διαβάστε την συνέχεια

Θεσσαλονίκη Ερευνα για το προφίλ παιδιών και εφήβων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο

Το κατέβασμα τραγουδιών, βίντεο και ταινιών από το διαδίκτυο, καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι οι δημοφιλέστερες χρήσεις του ίντερνετ από εφήβους (ηλικίας 11-16 χρονών), ενώ σημαντικό ποσοστό το χρησιμοποιεί για ηλεκτρονικά παιχνίδια βίας, σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε παιδιά και εφήβους (500 άτομα) στο δήμο Πανοράματος, στο πλαίσιο εκστρατείας του δήμου για την πρόληψη από τον εθισμό στο διαδίκτυο, διαπιστώθηκε ότι το 54% το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Η συνηθέστερη χρήση για την πλειοψηφία αυτών (89%) είναι το κατέβασμα τραγουδιών, βίντεο και ταινιών, και το email (76%).

Στις ηλικίες 14-16χρονών, το 55,4% των εφήβων απασχολούνται σε διαδικτυακά ηλεκτρονικά παιχνίδια βίας σχεδόν καθημερινά, ενώ η επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων αυτών αγγίζει μόνο το 11% στις ηλικίες 11-13χρονών. Η συμμετοχή των εφήβων σε ιστοχώρους επικοινωνίας όπως το facebook ή σε chatrooms φτάνει το 59%.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το 26% των εφήβων, δηλαδή 1 στους 4 εφήβους χρησιμοποιεί το ίντερνετ για την αναζήτηση σεξουαλικών θεμάτων. Το 58% το χρησιμοποιεί για

Το μεγαλύτερο σχέδιο πάνω στο χιόνι !

world’s largest snow drawing 01


world’s largest snow drawing 00

world’s largest snow drawing 04
world’s largest snow drawing 05

Η πιο sexy χάκερ στον κόσμο

Φωτογραφίες της 21χρονης Κριστίνα Σβεντσίσκαγια, που δόθηκαν στη δημοσιότητα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης. Πίσω από τα υπέροχα μάτια και το γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα κρύβεται ένα ραδιούργο μυαλό και μια γυναίκα ικανή για όλα.  Ακόμη και ο πιο αυστηρός δικαστής, αντικρίζοντάς την πάνω από τα γυαλιά που αγωνίζονται να σταθούν στη μύτη του, είναι ανθρώπινο να χρειαστεί κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να συνέλθει!

Φορώντας τις δερμάτινες μπότες της κι ένα προκλητικό κολλητό μπλουζάκι η καστανομάλλα και γαλανομάτα Κριστίνα Σβεντσίσκαγια, γεμάτη αυτοπεποίθηση, εμφανίστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, κατηγορούμενη για τη συμμετοχή της σε συμμορία χάκερ που σχεδίαζε να αποσπάσει 220.000.000 δολάρια από λογαριασμούς σε τράπεζες των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

Παρά το γεγονός πως η 21χρονη Ρωσίδα, που από πολλούς θεωρείται σήμερα η πιο σέξι χάκερ στον κόσμο, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης ακόμη και σαράντα ετών, μπροστά στους δικαστές έδειχνε ατάραχη. Στο τεράστιο σκάνδαλο της κυβερνο-απάτης εμπλέκονται

Ken Block's Gymkhana THREE, Part 2; Ultimate Playground; l'Autodrome, FranceΛηστεία σε τράπεζα στο κέντρο του Αγρινίου

 Ληστεία έγινε πριν από λίγη ώρα στο υποκατάστημα της Εθνικής Τραπέζης στη πλατεία Παναγοπούλου στο σΙντριβάνι. Οι δύο δράστες διέφυγαν με τη λεία τους προς

Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα!

Μπορεί να ψάχνετε ενδείξεις για τον χαρακτήρα μιας γυναίκας παρατηρώντας το περπάτημα και το ντύσιμό της. Για να μάθετε όμως περισσότερα για τη... σεξουαλική της προσωπικότητα άλλες ενδείξεις είναι απαραίτητες. Κρύβονται κάτω από τα ρούχα της. Σύμφωνα με ειδικούς το χρώμα που επιλέγει για τα εσώρουχά της κάθε γυναίκα αποκαλύπτει και τον τύπο της στο σεξ..

Οι καλύτερες αστείες εικόνες


Χάθηκε σκύλος!
Χάθηκε ο σκύλος

Απάντησέ μου!!!
Απάντησέ μου!!!

Σου μιλάω, απάντησέ μου!

Μαθήματα ζωής
Μαθήματα ζωής
... από τον πατέρα στον γιό

Αντικανονικό μαρκάρισμα!
Αντικανονικό μαρκάρισμα!
Εικόνα από αγώνα rugby.

Γατάκι με σκύλο!
Γατάκι με σκύλο!
Γατί με σκύλο!

Άστοχη προσγείωση


Άστοχη προσγείωση
Άσχημο μέρος να προσγειωθείς! 

Γιατί δεν έχει κόσμο το γήπεδο;


Γιατί δεν έχει κόσμο το γήπεδο;

Στην πολυκατοικία τα εισιτήρια είναι πιο φτηνά
στη μπρίζα!!
Το δάχυλο στη μπρίζα!!
Ωραίο μαλλί!


Ηθελε τη σύζυγο αλλά και την ερωμένη του!

Ο ένας κατά τη διάρκεια της «αιχμαλωσίας» του στα έγκατα της γης έγινε πατέρας. Κάποιος άλλος, όταν κατάφερε να βγει ξανά στην επιφάνεια, κρατούσε τις σελίδες στις οποίες κατέγραφε καθημερινά τις σκέψεις του, ώστε να γράψει βιβλίο. Καθένας από τους τριάντα τρεις «mineros» έχει πια και από μία ανθρώπινη ιστορία να διηγηθεί. Ενας όμως κάνει τη διαφορά...

Ο 50χρονος Γιόνι Μπάριος, αν και βρισκόταν σχετικά χαμηλά στην... επετηρίδα ανάσυρσης από το ορυχείο, από την πρώτη στιγμή ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Ο λόγος βέβαια δεν ήταν άλλος από τον πρότερο... άστατο βίο του και το γεγονός πως αν και παντρεμένος επί 28 έτη, την τελευταία διετία διατηρούσε σχέση με μια συνομήλική του!
Για πολλούς ο Μπάριος δεν ήταν παρά ο... γενναιότερος όλων. Μιας και δεν δίστασε να

Ζωντανό πάτωµα ,

Εικόνα

Ζωντανό πάτωµα
Η διαδραστική εγκατάσταση λέγεται Οnskebronn, που στα νορβηγικά σηµαίνει «καλή τύχη».

Ρεκόρ ηλεκτρονικών αιτήσεων για μετεγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ,

Τις 8.955 έχουν φτάσει μέχρι στιγμής οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των φοιτητών που ζητούν την μετεγγραφή τους σε τμήματα που βρίσκονται κοντά στον τόπο κατοικίας τους. Η προθεσμία λήγει στις 20 Οκτωβρίου και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί, καθώς θα προστεθούν και οι... παραδοσιακές αιτήσεις στις γραμματείες των σχολών.

Το δάκρυ της Αθηνάς ,

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Ακόμα και η Αθηνά δάκρυσε. Από τη στιγμή που μερικές δεκάδες διαμαρτυρόμενων συμβασιούχων του Δημοσίου κατέλαβαν την Ακρόπολη για να πιέσουν το υπουργείο Πολιτισμού να δεχτεί τις διεκδικήσεις τους, όλα ήταν προδιαγεγραμμένα. Τα ΜΜΕ όλου του κόσμου ήταν φυσικό να στρέψουν τα φώτα τους στον Ιερό Βράχο. Η εικόνα που μετέδωσαν ήταν ένα χαστούκι για τη χώρα μας- κι ας είναι η Ακρόπολη το υπ΄ αριθμόν ένα σύμβολο του ελληνικού τουρισμού. Η επέμβαση των ΜΑΤ, με βιαιοπραγίες και δακρυγόνα, ολοκλήρωσε τη διαπόμπευση της Ελλάδας.

Όπλο Ισραηλινού στρατιώτη δώρο στον Αχμαντινετζάντ

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, προσέφερε στον Ιρανό πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ ένα όπλο που ανήκε σε Ισραηλινό στρατιώτη, μετέδωσε η τηλεόραση του σιιτικού κόμματος.
Στις εικόνες που έδειξε το κανάλι Αλ Μανάρ εμφανίζονται ο Ιρανός πρόεδρος και στενός σύμμαχός του στο Λίβανο να αγκαλιάζονται και να συνομιλούν χαμογελαστοί.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν «στην πρεσβεία του Ιράν στη Βηρυτό όπου συζήτησαν (...) τα αποτελέσματα της ιστορικής επίσκεψης του προέδρου Αχμαντινετζάντ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η  Χεζμπολάχ.
Στη συνέχεια ο Ναρσάλα προσέφερε

Tηλέφωνο 112 έκτακτης ανάγκης! Μόνο το 4% των Ελλήνων ξέρει ότι.....
Το Νο 112 στο τηλέφωνο είναι ο Πανευρωπαϊκός αριθμός εκτάκτου ανάγκης (ενιαίος για αστυνομία, Ασθενοφόρο ή πυροσβεστική)
Και αντικαθιστά όλους τους αριθμούς που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ που σύμφωνα με έρευνα της Eurostat, μόνο το 4% των Ελλήνων το γνωρίζει είναι ότι....

Εντοπίζει την θέση του καλούντος για όσους ταξιδεύουν και δεν γνωρίζουν την Ακριβή θέση του ατυχήματος.
πηγη
maxaliwtis

Την Τρίτη ''στον αέρα'' το site του Σωκράτη Γκιόλια,


Photo for this article
Tα δυό μικρά γελαστά αγόρια, αυτής της παλιάς φωτογραφίας, είναι ο Περικλής (δεξιά) και (αριστερά) ο Σωκράτης Γκιόλιας. Τα μικρότερα από τα πέντε παιδιά των φτωχών μεταναστών, Χαράλαμπου και Αικατερίνης Γκιόλια, στο σπίτι τους στο Κουξχάφεν της Γερμανίας, πριν από πολλά χρόνια.
Ο Σωκράτης εκτελέστηκε με 17 σφαίρες, πριν από περίπου τρεις μήνες. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, στις πέντε το απόγευμα, θα τελεστεί τρισάγιο στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης για το τρίμηνο μνημόσυνό του.
Την Τρίτη, επίσης, γύρω στις 12 το μεσημέρι, θα βρίσκεται επιτέλους ''στον αέρα'' του διαδικτύου και το site που..............


ετοίμασαν με πολλή αγάπη και σεβασμό στη μνήμη του, οι δικοί του άνθρωποι, γεμάτο από την αλήθεια της σύντομης αλλά πλούσιας ζωής του. Εννοείται ότι η ιστοσελίδα αυτή, είναι το μοναδικό αυθεντικό δικό του κομμάτι, στον κυβερνοχώρο.
Δείτε ένα μέρος από το screenshot της σελίδας του.
Λογότυπο από το καινούργιο site για τον Σωκράτη Γκιόλια
Σεμίνα Διγενή
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory