Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Μετά το σεξ, τί;

Μετά το πέρας της σεξουαλικής πράξης, γυναίκες και άντρες υπακούουν σε διαφορετικά ένστικτα. Οι μεν κουλουριάζονται στο πλευρό του συντρόφου τους και οι δε αράζουν για ένα ποτάκι! Οι επιστήμονες έδωσαν τη δική τους εξήγηση στο παραπάνω φαινόμενο και βρήκαν την αιτία που τα δυο φύλα λειτουργούν διαφορετικά.

Κατά τη νέα έρευνα για τη συμπεριφορά μας μετά το σεξ, αποκαλύφθηκε ότι οι γυναίκες δένονται περισσότερο συναισθηματικά με τους ερωτικούς τους παρτενέρ, είτε αυτοί είναι μόνιμοι είτε περιστασιακοί.

Το ισχυρό φύλο, υιοθετεί μια πιο… μπρουτάλ συμπεριφορά που ενισχύεται με την ευχαρίστηση και την επιθυμία για περισσότερη συνουσία.
Οι ερευνητές κρίνουν πως καίριο λόγο παίζουν μια σειρά από στοιχεία κατά το στάδιο της αναπαραγωγής. «Όπως είναι το συναισθηματικό δέσιμο, η σκέψη για μελλοντική σχέση, η

Φωτογραφίες ρετρό .

Τ α δελφίνια περπατάνε στο νερό ...


δελφίνια
Τα δελφίνια είναι γνωστά για τον «παιχνιδιάρικο» χαρακτήρα τους, γι΄αυτό και μαθαίνουν να περπατάνε στην επιφάνεια του νερού με την ουρά τους… για πλάκα!
Σύμφωνα με τον ερευνητή Μάικ Μπόσλεϊ, ο οποίος παρατηρούσε επί 24 χρόνια τη συμπεριφορά δύο δελφνιών στο Port River της Αυστραλίας, τα δελφίνια έκαναν…
«εξάσκηση» στο περπάτημα με την ουρά καθημερινά επειδή απλώς το διασκέδαζαν.
Πρόκειται βέβαια για κάτι σπάνιο, καθώς μόνο μια ομάδα δελφινιών στο εν λόγω μέρος έχει καταφέρει να κάνει κάτι τέτοιο και μάλιστα το ένα βοηθά το άλλο στο να τελειοποιήσει την τεχνική.
Σύμφωνα με τον ερευνητή, πρόκειται για ένα φαινόμενο που συναντάται σε θηλαστικά και προσδίδει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε μια αγέλη ζώων.
«Η πολιτισμικήν συμπεριφορά στα ζώα έχει ταυτοποιηθεί σε μερικά είδη, κυρίως στους χιμπαντζήδες. Συνήθως όμως έχει να κάνει με τον τρόπο που κάθε ομάδα τρέφεται. Για παράδειγμα, μια ομάδα χιμπαντζήδων στη Δυτική Αυστραλία χρησιμοποιεί μια βέργα για πιάνει τερμίτες και αυτό είναι που τους διαφοροποιεί από τις άλλες ομάδες», λέει ο Μπόσλεϊ.
«Στην περίπτωση των δελφινιών όμως το περπάτημα με την ουρά δεν έχει καμία πρακτική σημασία κι έτσι μπορούμε να πούμε σχεδόν με σιγουριά ότι το κάνουν απλά για να διασκεδάσουν ή για να γυμναστούν!» καταλήγει.

Φοιτήτρια εγκληματολογίας 20 ετών αρχηγός αστυνομίας!!

Η Μαρισόλ Βάγιες Γκαρσία ανέλαβε να επιβάλει τον νόµο σε µια επικίνδυνη µεξικάνικη πόλη

Είναι µόλις 20 ετών, φοιτήτρια Εγκληµατολογίας, σύζυγος και µητέρα ενός βρέφους. Πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα ως αρχηγός της Αστυνοµίας στην πόλη Πράσεντις Γκιερέρο, όπου οι νόµοι είναι ανύπαρκτοι. Δικαίως, λοιπόν, η «Ελ Παΐς» της αποδίδει και τον τίτλο της πιο θαρραλέας γυναίκας του Μεξικού.

Η Μαρισόλ Βάγιες Γκαρσία είναι η νεώτερη γυναίκα που αναλαµβάνει αυτό το αξίωµα και ορκίζεται να µετατρέψει την παραµεθόρια πόλη των 8.500 κατοίκων στην ήσυχη και φιλική αγροτική κοινότητα που ήταν προτού βασιλεύσουν η βία και τα ναρκωτικά. Ο προκάτοχός της δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 2009 και από τότε ουδείς βρέθηκε να τον αντικαταστήσει. Δύο αντίπαλες συµµορίες των καρτέλ ναρκωτικών δίνουν καθηµερινά αιµατηρές µάχες στην Πράσεντις, που απέχει 100 χλµ. από τη Σιουδάδ Χουάρες, την πιο βίαιη πόλη του Μεξικού. Στόχος είναι να αποκτήσουν τον έλεγχο της µοναδικής εθνικής οδού της πόλης, που επειδή βρίσκεται στα σύνορα µε το Τέξας κάνει εύκολη υπόθεση τη διακίνηση ναρκωτικών και την παράνοµη είσοδο µεταναστών στις ΗΠΑ. Με 28.000 νεκρούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η πολιτεία Τσιουάουα του Μεξικού – όπου βρίσκεται και η πόλη Πράσεντις – σπάει το ρεκόρ βίας. Η µικροσκοπική πλην όµως πολύ δραστήρια Βάγιες ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί 13 αστυνοµικούς, οι οποίοι θα εγκαινιάσουν ένα νέο είδος περιπολίας στην πόλη. «Οι άνδρες µου θα πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα για να εντοπίσουν...

Πραγματικά εκπληκτικό !!Ο πιο απίθανος πίνακας στον κόσμο!!


Αλήθεια πως θα σας φαινόταν ένας ΄πίνακας .... βιβλιοθήκη? Ενας πίνακας στον οποίο θα ήταν συγκεντρωμένα  πρόσωπα  της σύγχρονης και όχι μονο ιστορίας? 
Γεμάτος από πληροφορίες  βιογραφιών ιστορικών και όχι μόνο προσώπων??

Από μόνος του όλος  ο πίνακας είναι μοναδικός .!

Αλλά θα διαπιστώσετε πως, σύροντας το ποντίκι σας επάνω σε καθεμία προσωπικότητα, σας μεταφέρει σε σχετικές πληροφοριακές σελίδες.
 Δηλαδή, επιλέγοντας μία από τις απεικονισμένες προσωπικότητες,και κάνοντας κλικ πάνω σ'αυτήν  μεταφέρεστε στην ιστορία της ζωής του. !!!Είναι ομολογουμένως απίθανο...
 
  :ΠΑΤΗΣΤΕ  ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΗ

 http://cliptank.com/PeopleofInfluencePainting.htm

Eδώ ο πίνακας σε μικρογραφία !

Οι «Κοµάντος της αγάπης»

Προστατεύουν ερωτευµένους που προέρχονται από διαφορετικές κάστες
Η Κρίπα περιµένει στο δωµάτιό της. Ενα αγόρι τής δίνει ένα µικρό κάνιστρο µε σπρέι πιπεριού που κρύβει κάτω από τις πτυχές του φορέµατός της. Περιµένει.


Κάποιος άλλος πλησιάζει. Σηκώνει το χέρι µε το σπρέι, κρατά την αναπνοή της και το πιέζει. Καθώς εκείνος που ερχόταν να την πιάσει προσπαθεί να αναπνεύσει, η Κρίπα τρέχει στην πόρτα και βγαίνει στον δρόµο. Στην άκρη του χωριού την περιµένει ένα αυτοκίνητο µε αναµµένη µηχανή, εκείνη µπαίνει µέσα και ο οδηγός πατά γκάζι. Λίγες ώρες αργότερα βρίσκεται σε ένα καταφύγιο µε τον Πρασάντ, το αγόρι που αγαπά, το αγόρι που της απαγορεύουν να παντρευθεί απειλώντας την µε θάνατο, επειδή εκείνος ανήκει στη χαµηλότερη κάστα, τη Μεένα, και εκείνη στην πιο τιµητική κάστα, την Τζατ.


Οι «Κοµάντος της αγάπης» πανηγυρίζουν άλλη µια νίκη εναντίον των δυνάµεων του συντηρητισµού που θεωρούν ότι τα συναισθήµατα ενός ζευγαριού δεν έχουν καµία θέση στον γάµο. Οι κοµάντος είναι µια εθελοντική δύναµη αφιερωµένη να σώζει νεαρούς εραστές από οικογένειες που προτιµούν να τους σκοτώσουν παρά να τους επιτρέψουν να παντρευτούν σε άλλη, πιο χαµηλή κάστα, και από τα «καπ παντσαγιάτ» τα συµβούλια του χωριού, που αποφασίζουν για θέµατα που αφορούν τις κάστες και τον γάµο και συχνά αποφασίζουν τη θανάτωση όποιου αρνείται να υπακούσει τις αποφάσεις τους.


Τα τηλέφωνα των «Κοµάντος της αγάπης» χτυπούν ...

Κινηματογράφος Η μεγάλη κλοπή του Facebook

Η σκοτεινή ιστορία του εφευρέτη του Facebook, η ταινία που παρουσιάζει τη ζωή του και η συζήτηση για το αν τα social networks μπορούν να αντικαταστήσουν τη φυσική ανθρώπινη επαφή

 
«The social network»: Ο Τζέσι Αϊζενμπεργκ (δεξιά) στον ρόλο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ως εφευρέτης του Νapster Σον Πάρκερ 


«Αν ζούσαν ο Αισχύλος ή ο Σαίξπηρ, θα έγραφαν εκείνοι το έργο. Ευτυχώς για μένα, κανείς τους δεν ήταν διαθέσιμος, οπότε το ανέλαβα εγώ». Τάδε έφη Ααρον Σόρκιν. Ο γνωστός αμερικανός σεναριογράφος της «Δυτικής πτέρυγας» ανέλαβε τη συγγραφή του σεναρίου της ταινίας «Τhe social network» έχοντας διαβάσει τη 14σέλιδη σύνοψη του βιβλίου του Μπεν Μέζριτς «Τhe Αccidental Βillionaires».

"Μας σπρώχνουν σε εμφύλιο" ,

Ανθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων που από επιλογή μένουν ή δουλεύουν στο κέντρο της Αθήνας μιλούν για τη δύσκολη καθημερινότητά τους


ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Γοητευτικά σοκάκια στην Πλάκα, χώροι τέχνης στο Μοναστηράκι, γραφικά ταβερνάκια στο Θησείο, ρομαντικές βόλτες κάτω από το μεγαλείο της Ακρόπολης. Κάπου εκεί τελειώνει η γυαλιστερή καρτ-ποστάλ και αρχίζει η πραγματικότητα. Η σκληρή, η βρώμικη, η επικίνδυνη, αυτή που κυριαρχεί στην καθημερινότητα των ανθρώπων

Πρώτη κατοικία χωρίς «πόθεν έσχες»

Στο τραπέζι μέτρα τόνωσης της οικοδομής- Και μείωση της φορολογίας των κερδών από 24% σε 20% το 2011


Στην κατάργηση του «πόθεν έσχες» για την απόκτηση πρώτης κατοικίας θα προχωρήσει η κυβέρνηση με το φορολογικό νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή μαζί με τον προϋπολογισμό του 2011, προκειμένου να αναθερμάνει την κτηματαγορά και να διευκολύνει τα νοικοκυριά να αποκτήσουν ιδιόκτητη στέγη.

Εθνική Στρατηγική για την Ανώτατη Εκπαίδευση Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο Το Δημόσιο Τεχνολογικό Ίδρυμα,,

 Αναδημοσιευση Απο το Βημα

Κουφές παροιμίες.....


γέλιο
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις παραμύθια.
Από την πόλη έρχομαι και πάω στο…
χωριό.
Γελάει καλύτερα όποιος έχει καλύτερα δόντια.
Γύρο-γύρο όλοι, εγώ προτιμώ μπιφτέκι.
Δουλειά δεν είχε ο διάολος και γράφτηκε στον Ο.Α.Ε.Δ.
Δώσε αέρα στον χωριάτη όταν κάνει καταδύσεις.
Έλα μπάρμπα μου να σου δείξω το INTERNET.
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κοκόρι
Ένα μήλο την ημέρα δεν μπορεί να σε χορτάσει.
Η αρχή είναι το ήμισυ του αρχιμανδρίτη.
Η γριά κότα θα ψοφήσει όπου να’ναι.
Η πολλή δουλειά απαιτεί υπερωρίες
Ή στραβός είναι ο γιαλός ή ίσιος.
Κάλλιο πέντε και στο χέρι, από το να σου βάζουν χέρι.
Κάνε το καλό και δώσε το σε μένα.
Κάποιο λάκκο έχει ο δρόμος.
Κι αν είσαι και παπάς μάλλον στον Παράδεισο θα πας.
Κύλησε ο τέτζερης και χύθηκε η σούπα.
Μάρτυς γδάρτης θα σε στείλει φυλακή.
Μάτια που δεν βλέπονται χρειάζονται επειγόντως λίφτιγκ.
Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς.
Όποιος δεν έχει μυαλό, είναι άμυαλος.
Όποιος νυχτοπερπατεί κοιμάται ξημερώματα.
Όπου ακούς πολλά κεράσια, εκεί υπάρχει κερασιά.
Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι δεν μπορείς να κοιμηθείς.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού δεν τα φτάνει κι η νυφίτσα.
Όταν λείπει η γάτα έχεις οικονομία στα friskies.
Παπούτσι απ’τον τόπο σου κι ας είναι και γοβάκι.
Πήγε για μαλλί (της γριάς) και βγήκε με ποπ-κορν.
Στερνή μου γνώση επιτέλους ήρθες.
Στου κουν-φού την πόρτα αν σε παίρνει βρόντα

Βρέθηκε μονόκερος στον Καναδά .

μονόκερος
Ο μονόκερος είναι ένα μυθικό ζώο που μοιάζει αρκετά με το άλογο, με τη μόνη διαφορά ότι ο μονόκερος έχει και ένα κέρατο στο κεφάλι του. Φυσικά δεν υπάρχει αυτό το ζώο, αλλά ένας Καναδός δήλωσε ότι είδε έναν και ότι μάλιστα τον κατέγραψε με την κάμερά του. Βιντεοσκοπούσε έναν τρυποκάρυδο όταν, όπως λέει, ξαφνικά εμφανίστηκε ο μονόκερος. Το κέντρο ερευνών περιβάλλοντος αναλύει το video καρέ καρέ για να δει αν πραγματικά υπάρχει αυτό το ζώο. Μεταξύ μας όμως, καλή η φάρσα του Καναδού :P . Όπως και να έχει, δείτε το video παρακάτω…
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cmOB18NtBoU?fs=1&amp;hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cmOB18NtBoU?fs=1&amp;hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory