Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Τουαλέτες για όλα του γούστα .

Γυναίκες σε ...σκληρά επαγγέλματα!
Επαναφορτιζόμενο φόρεμα!

Μέχρι σήμερα είχαμε δει την τεχνολογία να «παίζει» με τα τρικ της μόδας. Δεν είχαμε δει ποτέ όμως την τεχνολογία στη… μόδα!

Η Ολλανδή σχεδιάστρια Anouk Wipprecht, πρωτοπόρος της Tech-Couture, δημιούργησε, σε συνεργασία με τους Pseudomoprhs, ένα φόρεμα που στο λαιμό είναι ενσωματωμένο ένα εξάρτημα, αποτελούμενο από σωληνάκια, μελάνι, πίεση και μία μπαταρία 9 Volt! Γιατί το έκανε αυτό; Η απάντηση επί της οθόνης…
.

Παγκόσμια Σύνοδος Μόδας. Κι όμως υπάρχει!

Από τους ισχυρούς της γης, στους ισχυρούς της μόδας! Ή αλλιώς ο θρίαμβος της Louis Vuitton και της Hermes.

Η Παγκόσμια Σύνοδος Μόδας του Μιλάνου ξεκινά αύριο Παρασκευή 29 Οκτωβρίου τις εργασίες της από την μακρινή Σαγκάη. Σημαντικοί παράγοντες της Ιταλικής μόδας και στελέχη των μεγάλων εταιρειών του χώρου θα είναι μεταξύ όσων θα δώσουν το παρόν σε αυτό το μεγάλο event.

Η Παγκόσμια Σύνοδος, είθισται να φιλοξενείται στο Μιλάνο ωστόσο η φετινή γιορτή της μόδας θα φιλοξενηθεί στην κινεζική μεγαλούπολη. Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία καθώς η Κινά εκτός από υπερδύναμη δείχνει το ισχυρό της πρόσωπο και στη μόδα, καθώς έχει καταστεί η μεγαλύτερη αγορά για είδη πολυτελείας..

Κινέζικα χωριά σαν ..πίνακες ζωγραφικής!


Ποιοι άνδρες είναι sexy

Οι άνδρες που μεγαλώνουν ανάμεσα σε πολλές γυναίκες, έχουν δηλαδή πολλές αδερφές, δεν εξελίσσονται σε «κυνηγούς» θηλυκών όταν μεγαλώνουν. Ακόμα χειρότερα, οι γυναίκες δεν τους θεωρούν και πολύ sexy.

Αυτά μας λέει μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας. Το περιβάλλον επιδρά στην σεξουαλική συμπεριφορά και όχι στην σεξουαλικότητα των αγοριών, καθώς μεγαλώνουν.

Τα πειράματα της ομάδας γίνονται σε ποντίκια, τα οποία είναι χωρισμένα σε δύο ομάδες. Αυτά που μεγαλώνουν ανάμεσα σε πολλά θηλυκά και σε αυτά που ο αριθμός ανάμεσα στα δύο φύλα είναι ίσος.

Τα αρσενικά ποντίκια που μεγαλώνουν με πολλά θηλυκά, όταν έρθει η ώρα της αναπαραγωγής δεν «ορμούν στο ψητό». Αντίθετα, είναι πιο συγκρατημένα και μαλθακά όταν προσεγγίζουν τα θηλυκά. Αυτό συμβαίνει επειδή βρίσκουν οικείες τις κινήσεις των θηλυκών, που στα υπόλοιπα ποντίκια λειτουργούν άμεσα σαν ερωτικά καλέσματα. Επίσης, «σπαταλούν» λιγότερο χρόνο στο ζευγάρωμα.

Οι ερευνητές λένε ότι η συμπεριφορά των ποντικιών προσομοιάζει σε αυτή των ανθρώπων, οπότε γενικεύουν τα συμπεράσματά τους και στον δικό μας ανδρικό πληθυσμό..

Ο χρυσός των Μακεδόνων ξεχασμένος σε αποθήκες .

Όταν δύο ολόκληρες αρχαίες πόλεις, περί τους δέκα οικισμούς και απέραντα νεκροταφεία βρίσκονται σε αποθήκες, και όταν περίπου 40.000 αρχαία ευρήματα δεν έχουν ξαναδεί το φως από τη στιγμή που ανακαλύφθηκαν, τότε μιλάμε για τη Βόρεια Πιερία.
  Μεθώνη και Πύδνα, οι δύο κυρίαρχες πόλεις και λιμάνια της βόρειας ελληνικής ακτογραμμής και του μακεδονικού βασιλείου, γείτονες της Βεργίνας, της Πέλλας και του Δίου, πλούσιες και ονομαστές στην Αρχαιότητα, δεν έχουν ωστόσο λάβει ακόμη τη θέση που τους ανήκει στον χώρο της αρχαίας Μακεδονίας.
  Ο ένας λόγος είναι, ότι ήρθαν στο φως κυρίως τα τελευταία 20 χρόνια. Ενας άλλος, ότι το ενδιαφέρον και της πολιτείας έδωσε προτεραιότητα, στις άλλες, διασημότερες πόλεις. Αλλά το κύριο είναι ότι δεν υπάρχει το μουσείο που θα στεγάσει τους θησαυρούς της περιοχής: Σιδερένια και χάλκινα όπλα, κοσμήματα χρυσά, ασημένια, χάλκινα, σιδερένια, οστέινα και γυάλινα. Πήλινα και γυάλινα αγγεία, σκεύη από ασήμι, χαλκό ή μόλυβδο. Πήλινα ειδώλια, αλλά και μορφές από ελεφαντόδοντο και πηλό που αποτελούσαν τμήματα της διακόσμησης ξύλινων κλινών. Νομίσματα κυρίως χάλκινα, πολύ συχνά ασημένια, όπως και χρυσά.
"Ο χρυσός δεν είναι κάτι το εκπληκτικό για μας, τον βρίσκουμε συνέχεια"

  «Ο χρυσός δεν είναι κάτι το εκπληκτικό για μας, τον βρίσκουμε συνέχεια» λέει ο αρχαιολόγος κ. Ματθαίος Μπέσιος ο οποίος εδώ και περίπου 30 χρόνια εργάζεται στη Βόρεια Πιερία. «Είναι πολύ πλούσια περιοχή γιατί άνθησε στη χρυσή εποχή του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είχε πάντα πλούτο αλλά όταν ήρθε και ο περσικός χρυσός από τις κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ασία, έγινε ακόμη περισσότερο. Την απόδειξη δίνουν οι ανασκαφές στα νεκροταφεία της Πύδνας, όπου βρέθηκαν τα περισσότερα χρυσά κοσμήματα » προσθέτει.

  Στις αποθήκες του Αρχαιολογικού Μουσείου της Θεσσαλονίκης βρίσκονται όμως σήμερα τα σημαντικότερα και πολυτιμότερα από αυτά τα ευρήματα.
 Ενα μουσείο

  «Πολλά δεν τα ξαναείδαμε από τότε που ήρθαν στο φως, όπως το υλικό της Θεσσαλονίκης που έχω να το δω από το 2003» λέει ο κ. Μπέσιος, ο οποίος ελπίζει πάντως ότι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός κτιρίου στον Μακρύγιαλο προκειμένου να συγκεντρώσει- σε αποθηκευτικούς χώρους πάντα- τις διασκορπισμένες αρχαιότητες της Πιερίας. Για μουσείο, ούτε λόγος προς το παρόν.
  Πέρα από το χρυσάφι, ωστόσο, υπάρχει κάτι άλλο μεγαλύτερης σημασίας. Είναι η απάντηση που δίνει η συγκεκριμένη περιοχή με τα ευρήματά της στο κενό που υπήρχε ως σήμερα στην τεκμηρίωση της Αρχαϊκής και της Κλασικής εποχής στην ιστορία της Μακεδονίας. Γιατί, όπως τονίζει ο κ. Μπέσιος «στη Βόρεια Πιερία η ιστορική συνέχεια είναι αδιάλειπτη από την Προϊστορία ως την κατάληψή της από τους Ρωμαίους».

Οι σηαμντικές ανακαλύψεις!
  Η πρωιμότερη αποικία των Ερετριέων στον Βορρά ήταν η Μεθώνη, η οποία παρήγε τα πάντα και εκτός από πλούσιο λιμάνι ήταν και βιομηχανική πόλη. 
 Άλλη σημαντική ανακάλυψη ήταν ο εντοπισμός της Αρχαίας Αγοράς της Μεθώνης,με δημόσια κτίρια της Αρχαϊκής και της Κλασικής εποχής σε πολύ καλή κατάσταση. Όσο για την αρχαία Πύδνα, με τα σημερινά δεδομένα εξετάζοντάς την, φαίνεται να αποτελούσε το μεγαλύτερο αστικό κέντρο του μακεδονικού βασιλείου κατά τον 5ο αιώνα π.Χ. 
 Στην Πύδνα εξάλλου γράφτηκε ο επίλογος του αρχαίου ελληνικού κόσμου και του βασιλείου των Μακεδόνων αφού στην περίφημη μάχη της Πύδνας το 168 π.Χ. οι ρωμαϊκές δυνάμεις, με αρχηγό τον Αιμίλιο Παύλο, συνέτριψαν τον στρατό του Μακεδόνα Περσέα.

Η ιστορία του Αετού.


περηφάνια
Ο Αετός είναι από τα μακροβιότερα αρπακτικά πτηνά!   

 Μπορεί να ζήσει μέχρι εβδομήντα χρόνια!   Αλλά για να φτάσει σε αυτή την ηλικία πρέπει να πάρει μια σκληρή απόφαση....  
Στα ..40 του!! 
Τα μακριά και ευέλικτα νύχια του δεν μπορούν πλέον να αρπάξουν τη λεία του για τραφεί....
 Τα μακρύ και κοφτερό ράμφος του γίνεται πολύ κυρτό. 
Τα  υπερήλικα και βαριά φτερά του, που οφείλονται στα πυκνά πουπουλα, κολλάνε στο στήθος του και τον δυσκολεύουν στο πέταγμα.

Του μένουν λοιπόν, δύο επιλογές¨να πεθάνει η' να περάσει μια επώδυνη διαδικασία αλλαγής  που διαρκεί 150 μέρες.!!   Εκεί ο Αετός χτυπάει το ράμφος του  σε ενα βράχο  μέχρι να το αποκόψει.  Αφού το αποκόψει   θα περιμένει να φυτρώσει καινούριο και έπειτα θα αποκόψει  τα νύχια του. Αφου φυτρώσουν τα καινούρια του νύχια,ο  Αετός αρχίζει να μαδάει τα γερασμένα του φτερά.
Μετά απο πέντε μήνες ο Αετός πραγματοποιεί  τη διάσημη πτήση της...Αναγέννησής του  και ζεί...

Ακόμη  30 χρόνια!!!  

 Γιατί χρειάζεται η αλλαγή?

Πολλές φορές για επιβιώσουμε πρέπει να ξεκινήσουμε μια διαδικασία αλλαγής. Μερικές φορές έχουμε ανάγκη να απαλλαγούμε  από παλιές αναμνήσεις, συνηθειες και ξεπερασμένες παραδόσεις.  Μόνο αν απαλλαγούμε απο παλιά φορτία, μπορούμε  να εκμεταλευτουμε  το Παρόν....

Γιαγιά 102 ετών “σερφάρει” στο ίντερνετ!

Δεν πλέκει, δεν μαντάρει κάλτσες, δεν ασβεστώνει στις αυλές. Αυτή η γιαγιά είναι 102 ετών και σερφάρει στο ίντερνετ! Η Πολωνέζα με το όνομα γλωσσοδέτης Wiktoria Wawszczak είναι ίσως η γηραιότερη χρήστης του διαδικτύου αφού καταφέρνει ακόμα και να επικοινωνεί μέσα από την υπηρεσία skype.

Η ξεχωριστή αυτή γιαγιά τα τελευταία δυο χρόνια επικοινωνεί με αυτό το μοντέρνο τρόπο με τα 5 εγγόνια της, τα 13 δισέγγονα και τα 8 τρισέγγονά της! Χάρη στη τεχνολογία η σουπεργιαγιά επισκέπτεται μέσω του ιστότοπου τα αγαπημένα τους πρόσωπα όταν εκείνα αδυνατούν λόγω έλλειψης χρόνου να την επισκεφτούν.

«Είναι ένα παράθυρο στο κόσμο για μένα», δηλώνει η ίδια «ο υπολογιστής είναι καλό πράγμα γιατί μπορώ να μιλάω με τους συγγενείς μου και με όλους. Μου αρέσει. Είτε με καλούν εκείνοι, είτε εγώ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για τη συμβουλή που δίνει για χαρούμενα γεράματα, αναφέρει πως η δουλειά σε συνδυασμό με το καλό φαγητό θα σας ανταμείψουν με υγεία..

Η χαίτη του Τζον Μπον Τζόβι θα ανεμίσει στο ΟΑΚΑ,

Οι Βon Jovi, ένα από τα πιο επιτυχημένα ροκ συγκροτήματα των τελευταίων 30 χρόνων, θα δώσουν μία συναυλία στην Αθήνα


Οι Βon Jovi σήμερα. Από αριστερά, ο κιθαρίστας Ρίτσι Σαμπόρα, ο κιμπορντίστας Ντέιβιντ Μπράιαν, ο τραγουδιστής Τζον Μπον Τζόβι και ο ντράμερ Τίκο Τόρες (ΑΡ/JΟΕL RΥΑΝ)

Oι Βon Jovi, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σχήματα παγκοσμίως, θα επισκεφθούν για πρώτη φορά την Ελλάδα στις 20 Ιουλίου 2011. Το συγκρότημα από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, το οποίο διανύει την τρίτη δεκαετία της ιστορίας του, θα δώσει μία και μοναδική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, στο πλαίσιο της περιοδείας «Οpen Αir 2011».

Το συγκρότημα των Τζον Μπον Τζόβι, Ρίτσι Σαμπόρα, Τίκο Τόρες και Χιου Μακ Ντόναλντ σχηματίστηκε το 1983 και έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, χάρη σε τραγούδια-ροκ ύμνους, ιδανικά για μεγάλα στάδια. Ιδίως μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους, «Slippery When Wet», με το οποίο γνώρισαν παγκοσμίως την καταξίωση, οι Βon Jovi μπήκαν στην «αφρόκρεμα» των μεγάλων ονομάτων της τελευταίας τριακονταετίας, κατέχοντας εντυπωσιακά ρεκόρ.

Πέρα από τον χαρακτηριστικό χαρντ ροκ και γκλαμ μέταλ ήχο τους, άκρως αναγνωρίσιμος είναι... και ο αρχηγός τους: η μακριά κόμη του αντιγράφηκε κατά κόρον τις προηγούμενες δεκαετίες, ενώ οι σέξι πό ζες του στόλισαν εκατομμύρια κοριτσίστικα δωμάτια. Γνωστές επιτυχίες των Βon Jovi, οι οποίες περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή τους με τίτλο «Greatest Ηits: Τhe Ultimate Collection»- και φυσικά θα ακουστούν στο ΟΑΚΑ- είναι τα «Livin΄ Οn Α Ρrayer», «Υou Give Love Α Βad Νame», «Ιt΄s Μy Life», «Wanted Dead Οr Αlive» και «Βad Μedicine».

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
η Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας η Στις 20 Ιουλίου 2011 η Τιμές εισιτηρίων (το πλάνο στο www.elevenconcerts. com): 50, 65, 70, 80, 95, 150, 250, 350 ευρώ η Εναρξη πώλησης εισιτηρίων: 11 Νοεμβρίου η Πωλήσεις εισιτηρίων: www.eleventickets.gr (οnline), καταστήματα Γερμανός (τηλ. κέντρο 211 1036.911)

Βημα

Η Ελληνική σημαία και η ιστορία της.

Η πρώτη ελληνική Σημαία έγινε επί τουρκοκρατίας και αναφερόταν στο «Θρήνο της Κωνσταντινούπολης». Ήταν ένα απλό λάβαρο με το σημείο του Σταυρού, Κατά τους χρόνους της δουλείας υπήρξαν τρία ακόμη είδη Σημαίας:

«τα φλάμπουρα»,
«τα μπαϊράκια» και
«οί παντιέρες».

Τα μεν φλάμπουρα χρησιμοποιούνταν για τα πανηγύρια και τις γιορτές, τα δε μπαϊράκια και οί παντιέρες για τίς μάχες.

Πριν το 1453 οι Κρήτες ύψωσαν κόκκινη σημαία με την εικόνα του προστάτη των αποστόλου Τίτου και αυτή είχαν σε όλη τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας.

Μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης επαναστατική σημαία ύψωσε πρώτος ό κλέφτης Κορκόνδειλας Κλάδας.

Ή Σημαία αυτή ήταν κόκκινη με το δικέφαλο αετό. Οι κληρικοί, όσες φορές ήταν επικεφαλής εξεγέρσεων, χρησιμοποιούσαν για σημαίες τα λάβαρα των Εκκλησιών.

Οι Κολοκοτρωναίοι είχαν Σημαία λευκή με κυανό Σταυρό στη μέση.
Ό Λάμπρος Κατσώνης είχε Σημαία με την εικόνα των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Τον Οκτώβρη του 1820 ό Μάρκος Μπότσαρης ύψωσε σε βράχο του Σουλίου την Σημαία της εθνεγερσίας, κατάλευκη, με την εικόνα του Αγίου Γεωργίου και με το Σταυρό πλαισιωμένο από δάφνη.

Την πρώτη επίσημη σημαία ύψωσε στις 28 Φεβρουαρίου του 1821 στο Ιάσιο, ό Αλέξανδρος Υψηλάντης.
Είχε τρία χρώματα.
Κόκκινο, λευκό και μαύρο.
Ό Υψηλάντης επεξηγώντας τα τρία χρώματα έλεγε:

«Το κόκκινο σημαίνει την αυτοκρατορική πορφύρα και αυτεξουσιότητα του ελληνικού λαού. Το άσπρο σημαίνει την αθωότητα της δικαίας ημών αφορμής κατά της τυραννίας. Το μαύρο σημαίνει τον υπέρ πατρίδος και ελευθερίας ημών θάνατον».

Επίσης επάνω στη Σημαία εικονίζονταν οί άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη με το Σταυρό και τίς λέξεις:
«Εντούτω νίκα» στην μία πλευρά και τον φοίνικα με τις λέξεις: «εκ της κόνεώς μου αναγενώμαι» στην άλλη πλευρά.

Αυτή, όμως, ή σημαία δεν επικράτησε.

Η σημερινή μορφή της ελληνικής σημαίας καθορίστηκε το 1822 από την εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου.
Ή ελληνική σημαία είναι παραλληλόγραμμη και έχει γαλάζιο πλαίσιο, το οποίο χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα από έναν άσπρο Σταυρό.

Αυτή επεκράτησε να είναι ή σημαία του στρατού.

Επίσημη είναι επίσης και ή παραλληλόγραμμη ελληνική σημαία πού έχει 9 οριζόντιες λωρίδες, από τις οποίες οι 4 είναι άσπρες και οί 5 γαλάζιες και στην πάνω αριστερή γωνία έχει άσπρο Σταυρό.

Σαν σήμερα (28/10/1940) H Ιταλία κήρυξε τον πόλεμο στην Ελλάδα,


Ο Δικτάτορας Μουσολίνι, ...κοιτάζει την ήττα των ιταλικών δυνάμεων που πλησιάζει


Χιλιάδες κείμενα, φωτογραφίες, αφιερώματα, εκατοντάδες ντοκιμαντέρ και ταινίες έχουν προβληθεί, προσπαθώντας να αποτυπώσουν τον αγώνα της Ελλάδας απέναντι στην φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι.

Ο Οδυσσέας Ελύτης, αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο, ίσως τον πλέον μεστό, στο έργο του «Ασμα ηρωικό και πένθιμο για τον χαμένο ανθυπολοχαγό της Αλβανίας» (1945), όλα όσα είδε, βίωσε και αισθάνθηκε, στο διάστημα που βρέθηκε στο μέτωπο. Το έργο μελοποιήθηκε το 1968, από τον Νότη Μαυρουδή, ως λαϊκό ορατόριο για φωνή χορωδία και ορχήστρα.


Παρατίθεται το «Ασμα ηρωικό και πένθιμο για τον χαμένο ανθυπολοχαγό της Αλβανίας» :


A/

Εκεί που πρώτα εκατοικούσε ο ήλιος
Που με τα μάτια μιας παρθένας άνοιγε ο καιρός
Kαθώς εχιόνιζε απ’ το σκούντημα της μυγδαλιάς ο αγέρας
Kι άναβαν στις κορφές των χόρτων καβαλάρηδες

Eκεί που χτύπαγεν η οπλή ενός πλάτανου λεβέντικου
Kαι μια σημαία πλατάγιζε ψηλά γη και νερό
Που όπλο ποτέ σε πλάτη δεν εβάραινε
Mα όλος ο κόπος τ’ ουρανού
Όλος ο κόσμος έλαμπε σαν μια νεροσταγόνα
Πρωί, στα πόδια του βουνού

Tώρα, σαν από στεναγμό Θεού ένας ίσκιος μεγαλώνει.

Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου!Από το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΤΕΚΙ

Η Μέρκελ θέλει σιδερένια πειθαρχία στην ΕΕ ,

Τροποποίηση των ευρωπαϊκών συνθηκών και στέρηση ψήφου για τις χώρες με υπερβολικό έλλειμμα προτείνει η ΓερμανίαΒΕΡΟΛΙΝΟ, «Ή όλα ή τίποτε». Ετσι χαρακτήρισε χθες ανώτατος διπλωματικός υπάλληλος στο Βερολίνο τη στάση που θα κρατήσει σήμερα στις Βρυξέλλες η Ανγκελα Μέρκελ στο θέμα της μεταρρύθμισης του Συμφώνου Σταθερότητας. «Για εμάςοι αλλαγές που προτείνει η Ομάδα Εργασίας (Τaskforce) και η τροποποίηση των ευρωπαϊκών συνθηκών αποτελούνπακέτο- ή και τα δύο μαζίή τίποτε» πρόσθεσε.

Πράσινο φως για άρση του φοροαπορρήτου,

Δεξιά, η απάντηση του εκπροσώπου της αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κυρίας Βίβιαν Ρέντινγκ (φωτογραφία επάνω) RΕUΤΕRS/WΙΚΤΟR DΑΒΚΟWSΚΙ
Η αρμόδια επίτροπος Βίβιαν Ρέντινγκ στο «Βήμα»: Μπορείτε να το κάνετε για λόγους δημοσίου συμφέροντος

Με μια διπλωματική απάντηση η αντιπροεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δίνει το «πράσινο φως» στην ελληνική κυβέρνηση για να απελευθερώσει την πρόσβαση στο Τaxisnet και συνεπακόλουθα στις φορολογικές δηλώσεις 8,5 εκατομμυρίων Ελλήνων στο Διαδίκτυο! «Το Βήμα» αποτάθηκε στην αρμόδια για ζητήματα Δικαιοσύνης επίτροπο και αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κυρία Βίβιαν Ρέντινγκ προκειμένου να σχολιάσει τη διάταξη του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου για την ανάρτηση των φορολογικών δηλώσεων στο Διαδίκτυο. Την απάντηση έστειλε στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος της επιτρόπου κ. Μάθιου Νιούμαν :
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory