Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Κάνεις σεξ ? πες το οn line στο inernet .

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν κάνεις τόσο καλό σεξ για να βγαίνεις στα μπαλκόνια και να το φωνάζεις, αν δεν το έχει κάνει ήδη η παρτενέρ σου κατά τη διάρκεια της πράξης, αλλά μπορείς να το «ανακοινώνεις» μέσω διαδικτύου δίνοντας μάλιστα γαργαλιστικές λεπτομέρειες.
Το site IJustMadeLove.comεπιτρέπει στους χρήστες να ανακοινώνουν στο κοινό το πότε, που και πως έκαναν σεξ . Πρόκειται για έναν ιστότοπο που συνδυάζει τους Google maps, το Loopt και το Twitter με το sex.Σου φαίνεται περίεργο; Σε κάποιους άλλους όχι. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις περίπου 142.224 άτομα έχουν δημοσιοποιήσει τα ρομαντικά τουσ ραντεβού.Θέλεις να κάνεις κι εσύ το ίδιο; Πατάς στο κουμπί «Yes, I just made love!”, το πρώτο πράγμα που θα σου εμφανιστεί αμέσως μετά είναι το μήνυμα «Congrats! Show us the spot».

Έπειτα, κάνοντας την ίδια χρήση στο google maps όπως οποιαδήποτε άλλη φορά αναζητάς κάτι, θα βρεις το δρόμο, κι αν είσαι τυχερός, μπορεί και το κτίριο (αν η τελευταία σου συνεύρεση ήταν στο εξωτερικό, όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα, καθώς στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν «παίζει»).

Επίσης, μπορείς να δεις τον αριθμό των σεξουαλικών επαφών άλλων χρηστών, οι οποίες μαρκάρονται από ένα μπλε κι ένα ροζ κουνέλι, παγκοσμίως. Όσο πιο μεγάλοι είναι οι κούνελοι τόσο πιο πολύ sex κάνουν σε εκείνη την περιοχή.

Προς το παρόν, οι Αμερικάνοι είναι αυτοί που πηδούν περισσότερο, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από το ότι το πρόγραμμα είναι πιο γνωστό εκεί και είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με αυτό. Μπορείς να τσεκάρεις αποτελέσματα από τον προηγούμενο μήνα, εβδομάδα, μέρα ή ακόμα και ώρα.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια όρια: Αν κάποιος χρήστης κοινοποιήσει τη στιγμή του πάθους του, το site τον εμποδίζει από το να κάνει άλλο ένα post σε λιγότερο από 20 λεπτά. Όχι, τίποτα άλλο, αλλά να ξέρουμε και τι μας γίνεται.

Tip: Για να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στην πλοήγηση αλλά και τη διαδικασία δημοσίευσης είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις Firefox 3 ή Google Chrome.
πηγη

Δίπλα από το ποτάμι .

Κατά την οδήγηση δίπλα στον ρώσικο ποταμό yenisei , μπορούμε να απολάυσουμε πολύ όμορφα τοπία .


Οι σπάνιες χρυσές τίγρεις .

The Rare Golden Tigers
The Rare Golden Tigers
The Rare Golden Tigers
The Rare Golden Tigers
The Rare Golden Tigers

Ζωγραφική σε γάτες!!

Φίλοι μου η νέα τάση καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος πως σας φαίνεται?
Oταν οι...."καλλιτέχνες"εκτονώνουν τις καλλιτεχνικές τους τάσεις στα άτυχα ζωντανά παρ' όλο που το αποτέλεσμα είναι ωραίο!!

Διαζύγιο , επειδή της είπε στην πλάκα ότι χωρίζουν .


χωρισμός
Τι το ήθελε ένας μουσουλμάνος να κάνει πλάκα λέγοντας στη γυναίκα του τρεις φορές σε χωρίζω στο Skype. Τώρα, σύμφωνα με το ισλαμικό νόμο το ζευγάρι είναι χωρισμένο και η γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να παντρευτεί να κάνει σεξ με έναν άλλο άνδρα να…
τον χωρίσει και μετά να ξαναπαντρευτεί τον πρώτο της σύζυγο.
Ο Νταρούλ Ουλούμ Ντεομπαντί από το Κατάρ είπε πως ήθελε να κάνει ένα αστείο μη γνωρίζοντας καλά το Ισλάμ.
Ο απαρηγόρητος άνδρας ζήτησε τη συμβουλή μιας θρησκευτικής σχολής στο διαδίκτυο λέγοντας ότι είπε στη σύζυγό του τρεις φορές «talak, talak, talak» (Σε χωρίζω, σε χωρίζω , σε χωρίζω»). Όπως είπε δεν ήξερε τη βαρύτητα που έχει η φράση και τώρα έχει βρεθεί σε αδιέξοδο.
Δυστυχώς η σχολή του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι αφού όταν πει κάποιος στη γυναίκα του τη φράση σε χωρίζω τρεις φορές τότε γίνεται απαγορευμένη για αυτόν. Δεν έχει το δικαίωμα να τη δεχτεί πίσω ούτε να ξαναπαντρευτούν χωρίς ένας δεύτερο γάμο. Μετά το πέρας τριών μηνών που λέγεται iddah η γυναίκα πρέπει να παντρευτεί όποιον θέλει εκτός από αυτόν,
Έτσι, το ζευγάρι θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έξι μήνες για να ξαναπαντρευτεί ενώ εκείνος θα πρέπει να χωνέψει το γεγονός ότι εκείνη θα παντρευτεί και θα κάνει σεξ με κάποιον άλλο.
Γιατί πρέπει να μπει αυτή στην διαδικασία να παντρευτεί κάποιον άλλον που να μην τον θέλει για να ικανοποιήσει έναν νόμο; Εκτός βέβαια αν ήθελε να τον χωρίσει, οπότε πάει αλλού το πράγμα

Χταπόδι transformer

<a href="http://video.gr.msn.com/?mkt=el-gr&amp;vid=60a1e97e-10d8-4277-a6d6-363b4031f2f0&amp;from=el-gr&amp;fg=dest" target="_new" title="Super Stealth Octopus">Βίντεο: Super Stealth Octopus</a>

Το Φαλακρό Ορος....στη Δράμα.

Με υψόμετρο 2.232 μέτρα το Φαλακρό δεσπόζει με τον όγκο του στο βόρειο τμήμα του Ν. Δράμας. Ειναι ένα από τα πιο όμορφα βουνά της Ελληνικής φύσης, γιατί παρά την ονομασία του, που οφείλεται στην χαρακτηριστική κορυφή του, μόνον γυμνό δεν είναι.
Στα χαμηλότερα υψόμετρα κυριαρχούν πυκνά δάση δρυός, οξιάς και κωνοφόρων. Πάνω από τα δέντρα, στην αλπική Ζώνη, μένει έκπληκτος ο επισκέπτης από τη μεγόλη ποικιλία των αγριολούλουδων.
Kανείς δεν μένει απογοητευμένος από μια επίσκεψη στο Φαλακρό. Ο απλός πεζοπόρος θ' ανακαλύψει φιλικές πλαγιές και ήπια μονοπάτια, όπως το περίφημο Ε6, που θα τον κάνουν να νιώσει τη χαρά της επιστροφής στη φύση. Οι αναρριχητές και οι όνθρωποι της περιπέτειας, θα νιώσουν την έντονη πρόκληση, να δοκιμάσουν την αντοχή και τις ικανότητές τους στις πανύψηλες και απόκρημνες ορθοπλαγιές.
Στις υπώρειες του Φαλακρού βρίσκονται τα γραφικά χωριά Βώλακας, Πύργοι και Γρανίτης με την ιδιαίτερη πολιτιστική τους ταυτότητα, το παραδοσιακό περιβάλλον και την θαυμάσια τοπική κουζινα.
Το Φαλακρό παραμένει πάντα φιλικό και προσιτό στον επισκέπτη, αφού κάθε εποχή του χρόνου, το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει, μετά από μια εξαίσια διαδρομή, μέχρι τα 1750 μέτρα. Εκεί, προφυλαγμένο στην αγκαλιά των υψηλών κορυφών του, βρίσκεται ένα πολύ καλό οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο, που κάθε χρόνο "ζωντανεύει" τουλάχιστον για πέντε μήνες. Χιλιάδες είναι οι φίλοι του σκι που έρχονται να απολαύσουν το φημισμένο για την ποιότητά του χιόνι, πουδιαρκεί από τα τέλη Νοεμβρίου ως τον Απρίλιο.
Κάθε εποχή του χρόνου το Φαλακρό παρουσιάζει και μια διαφορετική συναρπαστική εικόνα. Χιλιάδες αγριολούλουδα στολίζουν τις πλαγιές του την άνοιξη, ενώ το φθινόπωρο τα φυλλώματα των δέντρων αιχμαλωτίζουν τα πιο ζεστό χρώματα της φύσης. Καθώς μπαίνει ο χειμώνας κι ολοκληρώνεται ο κύκλος της φύσης, μια απέραντη λευκή σιωπή καλύπτει κορυφές, πλαγιές, δέντρα και μονοπότια. Όπως κι αν παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια μας το Φαλακρό, είναι το επιβλητικό σύμβολο του νομού Δράμας, αυτού του τόπου της χώρας μας, που η Φύση πάντα βρίσκεται στις καλύτερες στιγμές της.
falakro-kartalka

«Εμείς πάντως δεν φεύγουμε από εδώ» ,

 
Οι Καρολίν Σατρ, Τέμου Λέχτινεν, Μίχαελ Οξ και Τιάγο Μάρτινς με τη στάση τους παροτρύνουν την ελληνική νεολαία να μείνει στην πατρίδα της 

Νέοι Ευρωπαίοι που εργάζονται στην Ελλάδα μάς προτρέπουν να μην εγκαταλείψουμε την πατρίδα μας

Επτά στους δέκα νέους Ελληνες θέλουν να φύγουν από τη χώρα. Το 42% των Ελλήνων κάτω των 35 ετών έχουν ήδη αναλάβει δράση για να αναχωρήσουν μια ώρα αρχύτερα. Εξι στους δέκα νέους προτιμούν μια θέση εργασίας στο εξωτερικό παρά μια μόνιμη δουλειά στην Ελλάδα. Οι έρευνες δημοσιεύονται η μία μετά την άλλη και τα αποτελέσματά τους είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά. Οικονομική κρίση, αναξιοκρατία, αντίδραση στο πολιτικό σύστημα, απογοήτευση.

Η δίκη αναβλήθηκε 36 φορές!Αργεί απελπιστικά στην Ελλάδα η απονομή της δικαιοσύνης- Για το 2014 παίρνουν σειρά οι νέες υποθέσεις

«Εκρηκτικές» διαστάσεις προσλαμβάνει το φαινόμενο των εκκρεμών υποθέσεων και των καθυστερήσεων στα ελληνικά δικαστήρια καθώς για να τελεσιδικήσει μια υπόθεση μπορεί να χρειαστούν ακόμη και 18 χρόνια! Την ίδια στιγμή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου καραδοκεί για να καταδικάσει ακόμη μία φορά τη χώρα μας. Οι προσδιορισμοί των υποθέσεων στην Αθήνα γίνονται πλέον το δεύτερο εξάμηνο του 2014, ενώ οι αναβολές των δικών αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει ότι μια υπόθεση δεν θα αναβληθεί ακόμη και 36 φορές, όπως έγινε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Πώς και πού να δείτε τον Μαραθώνιο ,


O Φειδιππίδης μετέφερε με επιτυχία το μήνυμα της νίκης των Αθηναίων στη Μάχη του Μαραθώνα, όμως δεν αποδείχθηκε πολύ διορατικός. Δεν προέβλεψε ότι η προσπάθειά του θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης γι΄ αυτό που ως την κυριαρχία της τηλεόρασης ήταν το δημοφιλέστερο ολυμπιακό αγώνισμα.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory